ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

"Presente" και στην Αθήνα για τον Μάντακα



mantakas_PRESHNTET.jpg
Περισσότεροι από 300 Έλληνες πατριώτες τίμησαν την Μνήμη του Μίκη Μάντακα, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα που για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε ανοικτή εκδήλωση γι' αυτόν. Τόσο το τηλεοπτικό υλικό που προβλήθηκε (με πλάνα από την εκδήλωση της 28ης Φεβρουαρίου στην Ρώμη), όσο και οι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.
Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος παρουσίασε το χρονικό των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Ιταλία και τόνισε την σημασία που θα πρέπει να έχει για όλους μας η διατήρηση της Μνήμης του Μάντακα.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του Σπύρου Σταθόπουλου που αναφέρθηκε στα γεγονότα της δολοφονίας του Μίκη αλλά και στο γενικότερο κλίμα στην Ιταλία της εποχής εκείνης.
Τέλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για μία ακόμη φορά καθήλωσε το κοινό αναφερόμενος στα αίτια και στους υπευθύνους της σημερινής ζοφερής πραγματικότητας της Πατρίδα μας. Η εκδήλωση έληξε με τους παρευρισκομένους να κρατούν ενός λεπτού σιγή για τον νεκρό Συναγωνιστή μας και στην συνέχεια να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: