ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 61-84 ΟΛΑ ΜΕΣΑ !!!!

ΟΛΑ ΜΕΣΑ!!!Η Εθνική Ελλάδος έστειλε τους Τούρκους σπίτι τους και πλέον κοιτάζει τον πρώτο «τελικό» κόντρα στην αήττητη Ιταλία την Κυριακή (8/9, 18:45). Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται ήδη στους «12» και πλέον απομένει να μάθουμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε στην πρώτη φάση και πόσες νίκες θα μεταφέρει η ομάδα στη δεύτερη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι μπήκαν στο παιχνίδι με τρομερή συγκέντρωση και ακολούθησαν το πλάνο του Ιταλού τεχνικού στο απόλυτο. Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη δεν φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς, οι παίκτες της «γαλανόλευκης» έπαιξαν και για τον Έλληνα γκαρντ και έτσι σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν φάνηκε η απουσία του «V-Span».

MVP: Ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ ήταν απολαυστικός και απόλυτος κυρίαρχος στις δύο ρακέτες. Έκανε τους NBAερ ψηλούς της τουρκικής ομάδας να φαίνονται παίκτες της σειράς. Και τι δεν έκανε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης όση ώρα ήταν στο παρκέ. Σε 18:54'' που βρέθηκε στο παρκέ ο Καρδιτσιώτης σέντερ είχε 21 πόντους (4/5βολ, 7/8διπ, 1/2τριπ) 4 ριμπάουντ, 3 λάθη, 1 κόψιμο. Πάντως σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαν εύκολα να βρίσκονται και οι Νίκος Ζήσης και Στράτος Περπέρογλου.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Χέντο Τούρκογλου. Η άμυνα των παικτών του Αντρέα Τρινκιέρι εξαφάνισε από το παρκέ τον Τούρκο σούπερ σταρ. Ο 34χρονος φόργουορντ πέτυχε τους πρώτους δύο πόντους του στο παιχνίδι στο 18' και τελείωσε το ματς με αυτούς. Έχοντας 2/4 βολές, 0/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και άλλα τόσα λάθη σε 29:32'' που αγωνίστηκε.

ΚΕΥ POINT: Το δεύτερο ημίχρονο και τα ποσοστά πίσω από τα 6.75. Μέσω της φοβερής της άμυνας η ελληνική ομάδα έβγαλε πολλές φάσεις στην επίθεση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως η Εθνική Ελλάδος σε 16 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε όσους πόντους είχε δεχτεί στην πρώτη περίοδο (16). Και κυρίως σκόραραν με βολές.  Όσο για τα ποσοστά στα τρίποντα, απλά απίστευτα. Ως το 35' η Εθνική είχε 8/11 και τελείωσε την αναμέτρηση

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Γεμάτη ήταν η Bonifika Arena καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα της πρώτης φάσης και έτσι είχε γίνει sold out εδώ και μέρες. Με εξαίρεση ένα διπλωματικό επεισόδιο που παραλίγο να υπάρξει πριν το τζάμπολ του ματς, όλα κύλησαν ήρεμα μέσα σε άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα. Φυσικά οι Έλληνες κέρδισαν και τη μάχη της εξέδρας. Αφού πέραν από την εντυπωσιακή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας, οι Τούρκοι είχαν μείνει με χαμηλά το κεφάλι μιας και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου έμαθαν πως έχασαν και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που δεν κατέληξαν στην Κωνσταντινούπολη, αλλά στο Τόκιο.

Δεκάλεπτα: 16-21,35-41, 49-64, 61-84


ΠΗΓΗ

ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ "ΑΛΛΟ" ΚΟΣΜΟ...ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ...

Ρεσιτάλ προκλητικότητας έδωσε για άλλη μια φορά ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη φορά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου αντιμετώπισε με περίσσια ειρωνεία και μοιράζοντας προσωπικές κάρτες τους πολίτες, οι οποίοι με ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης. Ένας μικροομολογιούχος πλησίασε τον Άδωνι Γεωργιάδη για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έχασε τις οικονομίες μιας ζωής. Ο οργισμένος πολίτης υπενθύμισε στον γραφικό ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ότι η κυβέρνηση Σαμαρά «τον έχει κάνει ζητιάνο», απαιτώντας δικαιοσύνη και αξιοπρεπή ζωή.

«Ήμουν νοικοκύρης και με κάνατε ζητιάνο. Θα σας «καθαρίσω» όλους, κανονίστε την πορεία σας»

«μας πήρατε τις οικονομίες στα γεράματα», «μας πήρατε το φαγητό μας, τον αγώνα μας, το αίμα μας» έλεγε ο πολίτης με εμφανή την οργή. Ο καλοταϊσμένος και καλοζωισμένος μπουμπούκος  λέει στον συνταξιούχο : «Άκου αδερφέ, έλα λίγο στον πραγματικό κόσμο. Δε λύνονται όλα τα προβλήματα σε μια μέρα. Δε σε γράφουμε καθόλου. Εδώ είναι η κάρτα μου (σ.σ. νωρίτερα ο συνταξιούχος είχε ζητήσει την παρέμβασή του για ένα φάρμακο) ενώ δοκιμάζοντας την νοημοσύνη του συγκεντρωμένων δήλωσε ότι και ο ίδιος έχει χάσει χρήματα. Δείτε το βίντεο και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Picture 0 for Σάλος για τη φωτογραφία Κάτσε με UCKΘύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε, εικόνα στην οποία εμφανίζεται φορώντας μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου).
Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος επικριτικών και υβριστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού.
Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι.»
Με νέα ανάρτησή του ο Έργκους Κάτσε τόνισε: «Οσοι ειναι κοντά μου ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι και μου φτάνει πως με πιστεύουν..δε με εκφράζει ο uck ..αλλιώς δεν θα την ανέβαζα...δεν περιμένω από κανέναν να με πιστέψει..μου φτάνει που με πιστεύουνε οι άνθρωποι μου...σέβομαι την Ελλάδα».ΠΗΓΗ