ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Με τους φιλοσκοπιανούς - οικολόγους πράσινους πάει ο Κουβέλης


Ξεκίνησε στραβά ο Φώτης Κουβέλης που θέλει να στηρίξει και να στηριχθεί από τους ανύπαρκτους οικολόγους με τις Φιλοσκοπιανές θέσεις και το "Ουράνιο τόξο". Δεν μας λες πρώτα ρε συ Κουβέλη που ...


είναι οι οικολόγοι-πράσινοι όλο αυτό το διάστημα που γίνεται πανικός με τα νομοσχέδια; Λίγο εξαφανισμένοι δεν είναι ή μήπως μας φαίνεται;
Μην πας με κανέναν ρε συ Κουβέλη. Μόνος σου πήγαινε και ότι ψάρια πιάσεις αλλά όχι με Φιλοσκοπιανούς.                                                                                                                                      ΠΗΓΗ:troktiko.blogspot.com                      

Βρήκαμε αγγελίες που βγάζουν πολύ γέλιο...

ΑΛΒΑΝΟΣ εμφανίσιμος, ψηλός (1,48) από Αργυρόκαστρο, μεγαλωμένος με ιδανικά, ζητεί γνωριμία με Φιλιππινέζα, που πιστεύει στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για την δημιουργία σοβαρής σχέσης. Επιπλέον προσόντα: 27cm, άνευ φοράς..

ΖΗΣΕ 24 ώρες, ώριμες ξαναμμένες γυναίκες, ανικανοποίητες νοικοκυρές. Έμπειρη ανακούφιση σε 1 λεπτό ! Επιβλητικός έρωτας, μεγάλη ερεθισμένη κυρία.

ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ έως 21 ετών, γραμματικές γνώσεις Δημοτικού (λίγη ορθογραφία) εμφανίσιμες, δραστήριες, πηδηχταρούλες, για νυχτερινή εργασία σε μπαρ της Λιβαδειάς. Ευχάριστο περιβάλλον, όχι κωλάδικο. Τηλεφωνήσατε κύριον Βαγγέλα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...

35χρονος, ευκατάστατος, με βελούδινο σώμα, άτριχος από την φύση του, ζητά εσένα τον τριχωτό, δυναμικό, ενεργητικό και άνεργο. Προϋπηρεσία στο Πεδίο του Άρεως, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν έγχρωμες τηλεοράσεις, στερεοφωνικά υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες, μηχανές, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, κότερα. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ.

ΖΗΤΩ λάδια μαγειρικής μεταχειρισμένα, βαμβακέλαια, σπορέλαια, σογιέλαια, μουρνέλαια… κ.λ.π.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ συγκάτοικος με τηλέφωνο, χωρίς κοινόχρηστα, με κοπρόσκυλο, μαζί με τσιμπούρια του.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κρασί χύμα.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ, λόγω διάλυσης η εκκλησία Αγίας Θέκλας πουλάει 2 κολυμπήθρες Σιλωάμ, 7 εξαπτέρυγα, 500 κιλά κερί, ολόχρυσο σερβίτσιο Ιερού (δισκοπότηρα κ.λ.π.) και έναν πολυέλαιο.

ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ του ΚΚΕ πωλείται από ατσάλι και σμάλτο, κεντημένο στο χέρι, για φινετσάτους προλετάριους, πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο από Οκτωβριανή Επανάσταση. Δώρο: »Τα ‘πάντα του Λένιν» ( 55 τόμοι, δύο ευρετήρια).

ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΧΙΚΟ; Ελάτε Κάνιγγος 23, είδη εκφοβισμού ζώων, ανθρώπων, σε τιμές μπαράζ. Νόμιμη αγορά και κατοχή. Ο τρόμος σε πακέτο!

ΕΙΜΑΙ η χρυσοχέρα Δέσποινα. Ζυμάρι πιάνω και κολώνα της ΔΕΗ γίνεται. Θα σε κάνω να λιώσεις.

ΚΟΥΚΛΑ φουσκωτή, τριών οπών, μπαταρίας και ρεύματος, ψάχνει για αληθινό άντρα να την φουσκώσει. Τρόμπα ποδηλάτου.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ πτυχιούχος, με πολυετή φροντιστηριακή πείρα, μεταπτυχιακές σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, παραδίδει καθημερινά γύρο με πίτα, στο σουβλατζίδικο »Η Ωραία Ρούμελη», τυλιγμένο στο πτυχίο του. Το κρεμμύδι χρεώνεται χωριστά.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ φίδι 83 μέτρα στενό, μαύρο φίδι, με βούλες πορτοκαλλιές και με ραβιδώσεις κίτρινες. Αφρικής γνήσθειον, τέως δηλητηριώδη, δια ζώνες – πορτοφολάκια – μπρατσολέδες ρολογιού. Προσέχετε, μόνο σοβαραί προτάσεις, περίπου 130 τεμαχίων και 64 πόντων έκαστον περίπου όλο μαζί, μεγάλη έκπωσις, συφέρει και πάρτε τηλέφωνον αυθημερώς.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο αντίκα, κατάλληλο για κυρία με χοντρά πόδια και μεγάλα συρτάρια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ πωλήτρια.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σκύλος. Τρώει τα πάντα, ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

ΕΝΥΔΡΕΙΟ , διαστάσεων 92χ65χ48, ιταλικό ντιζάινε και ανανέωση αέρα αυτόματα, φωτισμόν σαν σκηνοθετημένον, ρεαλιστικώτατον, μαζί με 5 αιμοβόρα ψάρια Χονολουλούς πολεμικά, όλα μαζί 100.000 λόγω αναχωρήσεως.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ, επιθυμώ αξιόλογη ερμαφρόδιτη δεσποινίδα, που να έχει δουλέψει σε οικοδομή. Άντρες αποκλείονται.

ΑΝΤΡΑΣ, ειλικρινής, παίρνει τα πάντα.

ΜΕΓΕΘΥΝΤΗΣ ΠΕΟΥΣ BIG MAN Με χοάνη εισαγωγής και βαλβίδα αναρρόφησης. Τον βάζεις από την μια πλευρά μέσα και βγαίνει από την άλλη 10 πόντους μεγαλύτερος. Διατηρείται 24 ώρες καυλωμένος. Μια επίσκεψη θα σε πείσει.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ σε όλα τα χρώματα και νούμερα. Πάρτε προφυλάξεις τώρα. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ. Γι’ αυτούς που αγαπούν τον έρωτα.

ΜΕΝΤΙΟΥΜ, σπουδάσας με μεγάλων παραφυσικών καθηγητών εις ΗΠΑ, NASA CANNABERAL – CAPE KENNEDY, σας δίνει το παρόν αλλά και το μέλλον ευκολότατα, αντί λογικότατης αμοιβής, επισκεπτόμενος και οικείας, πλην περιπτώσεως χρεώσεως ναύλων δια εξωαττικάς μεταβάσεις. Επίσης άριστος και ως μάγειρος, ζητεί να εργασθεί τις ελεύθερες ώρες του εις ευκατάστατον οικία, μάγειρας υψηλής SHEF HAUT CUISIN FRANCAIS ή MAITR DOTEL ή εν ανάγκη, επιβλέπων και την πισίνα ή το καζόν του κήπου σας. Μόνο σοβαροί ή ενδιαφερόμενοι.

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ, έμφυτες ικανότητες, διαβάζω σμυρναίικο πιατάκι, τούρκικο καφέ, ελληνικό, εσπρέσσο, καπουτσίνο, φρέντο.
ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ πρόσωπα, αγαπημένα, αλλά και μισητά, υπνωτιζόμενος από 7 ετών, διδαχθείς στον Δρ Μπουχάρ από Ινδία, άνευ διδασκάλου. Επίσης, κάθομαι οκλαδόν πάνω σε ταβανόπροκες, περπατάω σε αναμμένα κάρβουνα, καταπίνω σπαθιά, ψαλίδια, κουτάλια, μαχαίρια, ξυραφάκια. Ανυψώνω φίδι με φλογέρα.

Οι «ογκόλιθοι» της πολιτικής !!!

 Από την καλή …
                  και από την ανάποδη !!!

Ηλιακή καταιγίδα θα νεκρώσει τη Γη!



Μεσάνυχτα της 22ης Σεπτεμβρίου του 2012. Ο ουρανός πάνω από το Μανχάταν φωτίζεται από ένα περίεργο φως. Δευτερόλεπτα αργότερα τα φώτα χαμηλώνουν και τρεμοσβήνουν. Ξαφνικά όμως και για μια στιγμή μόνο το φως γίνεται εκτυφλωτικό. Κι αμέσως μετά, το απόλυτο σκοτάδι. Σε ενάμισι λεπτό ολόκληρες οι ανατολικές ΗΠΑ είναι σκοτεινές.

Ενα χρόνο αργότερα εκατομμύρια Αμερικανοί είναι νεκροί και οι δομές έχουν κουρελιαστεί. Η Παγκόσμια Τράπεζα κηρύσσει τις ΗΠΑ αναπτυσσόμενο κράτος. Ευρώπη, σκανδιναβικές χώρες, Κίνα και Ιαπωνία αγωνίζονται να συνέλθουν από μια παρόμοια κατάσταση που.. προκάλεσε μια σφοδρή κοσμική καταιγίδα, η οποία σημειώθηκε 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την επιφάνεια του ήλιου. Ακούγεται γελοίο. Σίγουρα ο ήλιος δεν θα μπορούσε να προκαλέσει μια τόσο μεγάλη καταστροφή στη Γη. Ή μήπως θα μπορούσε;

Οι ειδικοί της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ ερεύνησαν αυτό το σενάριο καταστροφής, με χρηματοδότηση από τη ΝΑΣΑ, και λένε πως ο εφιάλτης μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τη ζημιά θα κάνουν σφαίρες πλάσματος που θα εκτοξευτούν από τον ήλιο και θα διαλύσουν κάθε ενεργειακή υποδομή της Γης, με καταστροφικά αποτελέσματα.

«Είμαστε όλο και πιο κοντά κι όλο και πιο ξεκάθαρα στο χείλος μιας πιθανής καταστροφής» λέει ο Ντάνιελ Μπέικερ, ειδικός σε θέματα καιρού στο Διάστημα. Δύσκολα συλλαμβάνει ο ανθρώπινος νους την πιθανότητα ο ήλιος να καταστρέψει ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρώπινης προόδου. Κι όμως μπορεί να συμβεί, αν μια μεγάλη ποσότητα ηλιακού πλάσματος μεταφερθεί από τους ηλιακούς ανέμους και πλήξει το μαγνητικό πεδίο της Γης. Αλλωστε κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί, πριν από είκοσι χρόνια. Η ηλιακή καταιγίδα επηρέασε το γήινο μαγνητικό πεδίο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά η τάση του ρεύματος και κυριολεκτικά να λιώσουν τα δίκτυα διανομής στο Κεμπέκ του Καναδά.

Μόνο που αν αυτή τη φορά η καταιγίδα πλάσματος είναι ισχυρή, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ χειρότερα. Η καταστροφή των δικτύων διανομής ρεύματος θα φτάσει μέχρι τους σταθμούς παραγωγής. Ετσι ο πλανήτης θα βυθιστεί στο σκοτάδι. Λίγο αργότερα δεν θα υπάρχει ούτε τρεχούμενο νερό, καθώς η άντλησή του από τις δεξαμενές απαιτεί ρεύμα, όπως ρεύμα απαιτεί και η άνοδός του μέχρι τους ψηλούς ορόφους κτιρίων. Θα διακοπούν επίσης οι συγκοινωνίες -μετρό και τρένο- ενώ σύντομα θα αδειάσει και η αγορά από αγαθά, καθώς τα φορτηγά μεταφορών δεν θα έχουν βενζίνη για να κινηθούν. Και οι αντλίες στα πρατήρια λειτουργούν με ρεύμα.

Ακόμα και οι γεννήτριες πολύ λίγο θα βοηθήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα νοσοκομεία θα έχουν επάρκεια ενέργειας το πολύ για τρία εικοσιτετράωρα. Ακόμα και στις χώρες όπου υπάρχουν αποθέματα σε ενέργεια, αυτά θα τελειώσουν πολύ γρήγορα, ενώ η αποκατάσταση των δικτύων ηλεκτροδότησης μπορεί να απαιτήσει ώς και ένα χρόνο συνεχούς εργασίας.

Ακόμα και τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με λιγνίτη, για παράδειγμα, θα δουλέψουν μέχρις ότου τελειώσει ο λιγνίτης. Στη συνέχεια δεν θα υπάρχουν φορτηγά για να τον μεταφέρουν από τα σημεία εξόρυξης. Ούτε τα πυρηνικά εργοστάσια θα έχουν καλύτερη τύχη, καθώς οι αντιδραστήρες είναι προγραμματισμένοι να κλείνουν όταν παρουσιαστεί έλλειψη ενέργειας και δεν επανέρχονται σε λειτουργία, παρά μόνον όταν έχουν ξανά ρεύμα.

Χωρίς ενέργεια για θέρμανση, ψύξη και πάγωμα τροφίμων ο κόσμος θ’ αρχίσει να πεθαίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Πρώτοι απ’ όλους κινδυνεύουν εκείνοι που η ζωή τους βασίζεται στη χορήγηση θεραπείας. Τα εργοστάσια φαρμάκων δεν θα λειτουργούν, οπότε θα υπάρξουν ελλείψεις ακόμα και σε φάρμακα, όπως τα παυσίπονα ή η ινσουλίνη.

Οσο για το κόστος από τις καταστροφές, αποτιμάται από τους ερευνητές στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια κι αυτά μόνο για τον πρώτο χρόνο μετά την καταστροφή. Σε ό,τι αφορά την ανάκαμψη της Γης, θα απαιτηθεί χρόνος τεσσάρων ώς δέκα ετών και πάλι υπάρχουν ερωτήματα για την πλήρη ανάκαμψη.

Να σημειωθεί εδώ ότι επιστήμονες που δεν μετείχαν στην έρευνα, αλλά γνωρίζουν καλά το αντικείμενο, σχολίασαν την έκθεση λέγοντας ότι όλα όσα αναφέρει δεν είναι ένα τρομοκρατικό σενάριο με στόχο να φοβίσει τον κόσμο, αλλά με στόχο να πείσει τις κυβερνήσεις των χωρών που απειλούνται να λάβουν προληπτικά μέτρα και να εκπονήσουν σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης. ΠΗΓΗ:apolitistosteki.blogspot.com

Στο ναδίρ η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα


    Μείωση 34,5% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίχτοιχο μήνα του 2009, με αποτέλεσμα το α΄ τετράμηνο εφέτος ο συγκεκριμένος οικοδομικός όγκος να εμφανίζεται μειωμένος κατά 23,8%.

    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), τον Απρίλιο εφέτος ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθε σε 2.650,9 χιλ. κ.μ. και μειώθηκε κατά 34,5% σε σύγκριση με τον Απρίλιο 2009. Οι μεγαλύτερες μειώσεις του όγκου καταγράφηκαν στις περιφέρειες Αττικής (-52,2%), Ηπείρου (-48,7%), Κρήτης (-48,2%), Θεσσαλίας (-45,4%) και Στερεάς Ελλάδας (-45,4%). Στον αντίποδα, αύξηση του όγκου υπήρξε μόνο στις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου (+21,3%) και Νοτίου Αιγαίου (+15,9%). Κατά την ίδια σύγκριση, οι άδειες που εκδόθηκαν από τις πολεοδομίες της χώρας ανήλθαν σε 3.707 και μειώθηκαν κατά 15,4% σε σχέση με τον Απρίλιο 2009, ενώ η επιφάνεια ανήλθε σε 740,5 χιλ. τ.μ. και μειώθηκε κατά 30,6%.

    Το διάστημα Ιανουαρίου- Απριλίου 2010, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2009, ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθε σε 12.255,4 χιλ. κ.μ. και μειώθηκε κατά 23,8%. Οι μεγαλύτερες μειώσεις του όγκου ήταν στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας (-34,2%), Ηπείρου (-33,1%), Κεντρικής Μακεδονίας (-31,3%) και Αττικής (-29,7%). Αντίθετα, αύξηση του όγκου καταγράφηκε στις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου (+24,7%), Δυτικής Μακεδονίας (+21,9%) και Ιονίων Νήσων (+4,4%). Κατά την ίδια σύγκριση, ο αριθμός των οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν από τις πολεοδομίες της χώρας ανήλθε σε 16.299 και μειώθηκε κατά 6% σε σύγκριση με το α΄ τετράμηνο πέρυσι, ενώ η επιφάνεια ανήλθε σε 3.448,8 χιλ. τ.μ. και μειώθηκε κατά 16,3%.                                                                                    ΠΗΓΗ:www.sofokleous10.gr

Σαν πολλά δεν είπες ρε Πάγκαλε ? ? ?


ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜAΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ! ! !

Δείτε με την ευκαιρία το πόθεν έσχες του Πάγκαλου και την σχέση του με την ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕ.

ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διακριτικός Τίτλος: ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ Α.Ε.
Αριθμός Μ.Α.Ε.: 45557/004/Β/2000/0042
1.

Έγγραφο Ε33097 12.03.2010
Αριθμός Πρωτοκόλλου Αποστολέα: 610
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ. ΑΕ (Τεύχος ΑΕ-EΠΕ)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ.......
ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Δ.Τ. ΔΟΜΟΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ΑΕ-EΠΕ 1826 - 12.03.2010 στις 26.03.2010

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ




Politikiprotasi.blogspot.com:Τίτλοι Τέλους


Η Πολιτική Πρόταση μετά από ένα χρόνο και 3 μήνες στον "αέρα" του Internet και ειδικότερα στο χώρο των blogs έφτασε στο τέλος της διαδρομής.

Σ΄αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα να μοιραστώ μαζί σας πολλές σκέψεις και προτάσεις μου.

Δεν είχα κανένα απολύτως συγκεκριμένο σκοπό, παρά μόνο την ανάγκη να μοιραστώ με κάποιους άλλους τους προβληματισμούς μου για τα κακώς κείμενα σ΄αυτήν την ταλαίπωρη χώρα.

Είμαι περήφανος που αυτή η προσπάθεια βρήκε πολύ γρήγορα μεγαλύτερη ανταπόκριση από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.

Σε 15 μήνες η Πολιτική Πρόταση ξεπέρασε το 1.000.000 pageviews και τους 500.000 μοναδικούς αναγνώστες.

Είμαι επίσης πολύ περήφανος που την Πολιτική Πρόταση τίμησαν με κείμενά τους αναγνωρισμένες προσωπικότητες αυτής της χώρας.

Είμαι τέλος ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ορισμένα από τα θέματα της Πολιτικής Πρότασης αποτέλεσαν αφορμή για κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις (π.χ. το θέμα με την πιάτσα ιερόδουλων έξω από σχολικό συγκρότημα) ή για παρέμβαση της τοπικής αυτοδιοίκησης (π.χ. το θέμα με την ανακύκλωση στο Δήμο Θεσσαλονίκης).

Δυστυχώς όμως τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος και το τέρμα αυτής της διαδρομής στο χώρο των blogs έφτασε.
Οι λόγοι είναι κάτι περισσότερο από προφανείς.

Είναι πλέον αδύνατο να "δαπανηθούν" ώρες για την ενημέρωση της Πολιτικής Πρότασης.
Η οικονομική συγκυρία έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα και δεν υπάρχει πλέον η "πολυτέλεια" ούτε για μία ώρα "χαμένη" στο blogging.

Αυτούς τους 15 μήνες "δαπανήθηκαν" εκατοντάδες ώρες για την ενημέρωση της Πολιτικής Πρότασης ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΦΕΛΟΣ. Εξάλλου το όφελος δεν αποτέλεσε ποτέ κίνητρο για τη δημιουργία της Πολιτικής Πρότασης.
Είναι όμως πλέον αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας.
Αυτές οι ελεύθερες δημιουργικές ώρες επικοινωνίας διατίθενται πλέον για πιο "πεζά" αλλά πολύ πιο αναγκαία πράγματα, όπως η εξασφάλιση της καθημερινότητας και των προς τω ζην.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ΄όλους όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες της Πολιτικής Πρότασης που με τίμησαν με τις επισκέψεις τους.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνbloggers για τις αναδημοσιεύσεις τους και την τακτικότατη επικοινωνία που είχαμε.
Ευχαριστώ επίσης όλους όσους σε δύσκολες τεχνικά και όχι μόνο στιγμές μου συμπαραστάθηκαν και με βοήθησαν.
Ευχαριστώ τέλος τα οικεία μου πρόσωπα που έδειξαν μεγάλη κατανόηση αυτούς τους 15 μήνες αφού τους στέρησα πολλά για να μπορέσω να "ανεβάσω" την Πολιτική Πρόταση.

Κλείνοντας θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα.
Η άποψή μου για τον Έλληνα ραγιά και την ποιότητα του λαού μας δεν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει μέχρι να δω κάτι διαφορετικό.
Μέχρι τότε μπορούμε όλοι να απολαύσουμε το βιασμό μας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναζητώντας οπουδήποτε αλλού τους υπεύθυνους εκτός από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Η Πολιτική Πρόταση θα μείνει "κρεμασμένη" στον αέρα του Internet καθώς ο καιρός έχει γυρίσματα και ανατροπές σ΄αυτά που σήμερα καθορίζουν τη ζοφερή καθημερινότητα που βιώνουμε.
Εξάλλου ο αγώνας συνεχίζεται....................

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Παπανδρέου..."μειώθηκε η εγκληματικότητα....."


Ούτε στην γενική απεργία δεν σταμάτησαν τη δράση τους οι κακοποιοί που έφτασαν να ληστεύουν περαστικούς στη μέση του δρόμου ακόμη και μέρα μεσημέρι. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και... κολυμπήθρα από ιερό ναό, μαζί με πέντε κιλά λάδι που υπήρχε για τις βαφτίσεις.

Βλέπετε, οι κακοποιοί αν και σε ημέρα απεργίας, δούλεψαν και μάλιστα... υπερωριακά.  Στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ρενιέρη μέρα μεσημέρι δύο άνδρες, αλλοδαποί σύμφωνα με τις περιγραφές, πλησίασαν μια γυναίκα που περπατούσε αμέριμνη στο πεζοδρόμιο, της επιτέθηκαν, την ακινητοποίησαν και άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό.

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα κι ένας οδηγός ταξί που κινούνταν στο περιφερειακό του Γαλατσίου. Τρία άτομα που εμφανίστηκαν ως πελάτες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και άρπαξαν ολόκληρο το μεροκάματο, κάπου 140 ευρώ. Οι ληστές μάλιστα πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να μην τους καταδιώξει ο άτυχος οδηγός, ο οποίος όμως ήταν τόσο χτυπημένος που όχι μόνο δεν μπορούσε να οδηγήσει το ταξί αλλά δεν μπορούσε καν να σταθεί στα πόδια του. Λίγο αργότερα  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στην Αλίαρτο συνελήφθησαν  από την αστυνομία δύο ζευγάρια Ρουμάνων  γιατί σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως διαπιστώθηκε από τον περασμένο Απρίλιο κυρίως στην περιοχή της Λειβαδιάς είχαν κάνει περισσότερες από οκτώ κλοπές σε  καταστήματα, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λειβαδειάς και στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Συνολικά είχαν κλέψει 1.500 ευρώ σε μετρητά, διάφορα εμπορεύματα  και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 16.000 ευρώ.

Η πιο απίστευτη κλοπή όμως έγινε σε ένα χωριό της Καρδίτσας. Οι αθεόφοβοι διαρρήκτες τρύπωσαν στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο και έκλεψαν όχι το παγκάρι, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά την... κολυμπήθρα για τις βαφτίσεις - αξίας 1.500 ευρώ. Πήραν μάλιστα κι ένα πεντόκιλο δοχείο με ελαιόλαδο, ποσότητα αρκετή για μερικές δεκάδες βαπτίσεις αλλά και για μαγειρική...star.gr

Παπανδρέου το μεσημέρι στην Βουλή.
"Η εγκληματικότητα στην Χώρα μειώθηκε από τότε που αρχίσαμε
την νομιμοποίηση των μεταναστών."                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:pisostapalia.blogspot.com

Ο Καμμένος θεωρεί πολύ σωστά αντισυνταγματικό το πρόστυχο Μνημόνιο. Είμαστε μαζί του!

Υπόνοιες ότι η επιστολική ψήφος του ή η υπογραφή του στην ψηφοφορία για το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο πλαστογραφήθηκαν άφησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.

Στην επιστολή προς τον κ. Πετσάλνικο ο κ. Καμμένος αναφέρει ότι δεν υπερψήφισε με το σύστημα της επιστολικής ψήφου, ως ευρισκόμενος στο εξωτερικό, κανένα από τα άρθρα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, διότι θεωρεί ότι το ίδιο το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό, αφού δεν ψηφίστηκε από τα 2/3 της Βουλής, όπως απαιτείται για διεθνείς συμφωνίες που παραχωρούν εθνική κυριαρχία.

Στελέχη της ΚΟ της ΝΔ υποβάθμισαν το θέμα τονίζοντας ότι η ΝΔ τάχθηκε υπέρ 26 άρθρων για δύο εκ των οποίων (17 και 43) έγινε ονομαστική ψηφοφορία και καταψήφισαν όλο το υπόλοιπο νομοσχέδιο.                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com                                        

ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ;

Βουλιάζουν οι κυριακάτικες φυλλάδες καθώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται οτι το τελευταίο πράγμα που υπηρετούν είναι η δημοσιογραφία και η αλήθεια.

Αιχμάλωτες των θαλασσοδανείων απο τις άθλιες τράπεζες οι οποίες επιβάλλουν γραμμή υπερ του Μνημονίου, έχουν μετατραπεί σε τυπωμένα κωλόχαρτα, δίχως αισθητική και ρεπορτάζ με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες κι αυτές βυθίζονται στην ανυποληψία λόγω της φτηνιάρικης λατρείας της κίτρινης εκδοχής που υπηρετούν.

Ενα συνοθύλευμα εκδοτικού υπόκοσμου που φυτοζωεί απο τους εκβιασμούς στην εκπορνευμένη εξουσία με περίσσευμα θράσους, είναι οι ισχυροί των ΜΜΕ.

Στη πραγματικότητα πρόκειται για ανθρωπάκια του κερατά που γιγαντώθηκαν και εξαιτίας των ευρώ που πληρώνεις εσύ ο μαλάκας, για ν αγοράσεις τις φυλλάδες τους.

Εαν εσύ μαλάκα αναγνώστη γνώριζες προσωπικά το πως και κυρίως απο ποιούς στελεχώνονται οι εφημερίδες που αγοράζεις δεν θα τις χρησιμοποιούσες ούτε για περιτύλιγμα των δύστυχων ψαριών.

Εαν εσύ μαλάκα αναγνώστη που τρέχεις με τις παντόφλες το πρωί της Κυριακής στην Αλβανίδα περιφτερού, για ν αγοράσεις το έντυπο  πατασαβούρι, δημιούργημα ανθρώπων δίχως αισθητική, στυλ και  γνώση του αντικειμένου,-κάτι ξιπασμένα σούργελα- δεν ήσουν τόσο σαβουρομαλάκας και είχες απαιτήσεις απο το προιόν που πληρώνεις, πιθανόν αυτό το Μνημόνιο και το ανυπόληπτο νομοσχέδιο του Λοβέρδου, να μην σου είχε μπει στο κώλο.

Αλλά είσαι τόσο μαλάκας, αδελφέ μου. Μα τόσο μαλάκας σαν αγοραστής- αναγνώστης.


Τόσο πατσαβουρομαλάκας.

 
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η επιλογή σου, τις τελευταίες Κυριακές, να μην αγοράζεις τις πατσαβουροφυλλάδες τους, δεν είναι κάτι συγκυριακό αλλά αποτέλεσμα της όποιας φαιάς ουσίας σου έχει απομείνει.

Μαλάκα, ε μαλάκα...


ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Ανδρεία ως Ελληνίδα.


Σοφία Σακοράφα (μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του ασφαλιστικού): «Αν δεν μπορείς να είσαι σοσιαλιστής μέσα στην κρίση, τότε δεν μπορείς ποτέ να είσαι σοσιαλιστής, παρά μόνον νεοφιλελεύθερος. Το νομοσχέδιο είναι…
ανέντιμο πολιτικά, γιατί από τη μία κόβουμε μισθούς και συντάξεις και από την άλλη νομιμοποιούμε στα νοσοκομεία παρανομίες δισεκατομμυρίων, με το επιχείρημα ότι θα είναι η τελευταία φορά. Έχουμε τρελαθεί. Έχουμε τρελαθεί τελείως».

Όταν η Ελλάδα έχει Ολυμπιονίκες σαν την Σακοράφα, δεν χρειάζεται τείχη… ΠΗΓΗ:olympia.gr

Η ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΠΡΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , κ. Στέφανος Στεφάνου, προκαλεί την ΕΔΕΚ να παραδεχθεί δημόσια ότι με τις διαφωνίες της για την πολιτική Χριστόφια είναι με τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που έχει πρόβλημα και θέλει να την καταργήσει. 


Η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία πρέπει να είναι πρόβλημα για κάθε Κόμμα, όπως και για κάθε Κύπριο πατριώτη. Οι υποχωρήσεις που έγιναν από το 1977 μέχρι σήμερα και ο εκφυλισμός του Κυπριακού στο βαθμό που έχει φθάσει σήμερα , ήταν επακόλουθο του συμβιβασμού τον οποίο εκθειάζει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο οποίος συμβιβασμός φέρει το όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Στην ουσία της αυτή η λύση σημαίνει νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Δηλαδή:


Σημαίνει νομιμοποίηση και μονιμοποίηση του γεωγραφικού διαχωρισμού των Ελλήνων και Τούρκων κατοίκων της Κύπρου , στη βάση φυλής και θρησκείας. (Αππαρθάϊτ).

Σημαίνει νομιμοποίηση του εποικισμού , ώστε να μην μπορούν να επιστρέψουν οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες και για να μπορεί η Τουρκία να ασκεί επιρροή και να ποδηγετεί το Τουρκικό Συνεταιρικό Συνιστών Κράτος στην Κύπρο, για τους δικούς της σκοπούς και επιδιώξεις.

Σημαίνει νομιμοποίηση του Εθνικού ξεκαθαρίσματος της Ελληνοκυπριακής πλειοψηφίας από τα κατεχόμενα και αποκλεισμό της επιστροφής και επανεγκατάστασης των προσφύγων, στα κατεχόμενα. • Σημαίνει νομιμοποίησης της συντελεσθείσας απάλειψης οποιουδήποτε στοιχείου της τρισχιλιετούς παρουσίας μας στα κατεχόμενα μέρη μας, με απώτερο στόχο την πλήρη τουρκοποίηση τους.

Σημαίνει νομιμοποίηση των αποσχιστικών ενεργειών στα κατεχόμενα που οδήγησαν στη δημιουργία της απαιτούμενης από τον όρο «Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία», ξεχωριστής Κρατικής οντότητας.

Σημαίνει να εξασφαλίσει Συνταγματικά η μειοψηφία του 18%, ίσα πολιτικά δικαιώματα με την πλειοψηφία του 82%, καταργώντας έτσι τις βασικότατες αρχές της Δημοκρατίας, για ένα άνθρωπο μια ψήφο, και του δικαιώματος της πλειοψηφίας να Κυβερνά με τα δικαιώματα της μειοψηφίας πλήρως κατοχυρωμένα. Με αυτήν την Συνταγματική ρύθμιση η μειοψηφία θα γίνει κυρίαρχη οντότητα στο βορρά και θα είναι και συγκυρίαρχη στο νότο, με ότι αυτό θα συνεπάγεται όταν ιδιαίτερα, μέσο της θα ασκείται η επεκτατική πολιτική της Άγκυρας. Αυτή η Συνταγματική ρύθμιση θα αποτελεί το Δούρειο Ίππο της άλωσης ολόκληρης της Κύπρου από την Άγκυρα. Δεν πρέπει να αμφιβάλλει ούτε να αμφισβητεί κανένας για το τι σημαίνει Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία . Οι ποιο πάνω αναφερόμενες παράμετροι της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, έχουν ξεκαθαρίσει μέσα από το πέρασμα του χρόνου, ο οποίος χρησιμοποιείται για την εδραίωσή τους και την από μέρους μας «χώνευσή» τους. Ούτε και μπορούν οι πιο πάνω παράμετροι να παραμερισθούν με μια τάχα καλή Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει καλή και κακή Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Μια είναι η μορφή αυτής της λύσης και έχει τις Παραμέτρους που έχουν ήδη αναφερθεί. Τα δεδομένα όπως τα ζούμε σήμερα επιβεβαιώνουν όλα τα πιο πάνω .

Το Συναιτερικό Συνιστών Κράτος ήδη στήθηκε και λειτουργεί, στη βάση των πιο πάνω παραμέτρων , με τις ευλογίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ υποτίθεται ότι η λύση συζητείται και τίποτε δεν ισχύει αν δεν συμφωνηθούν όλα και τεθούν σε Δημοψήφισμα. Οι νονοί της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας σε αγαστή συνεργασία με τους παθιασμένους θιασώτες της, εδώ , προωθούν πολιτικές πράξεις και ενέργειες τη μια μετά την άλλη οι οποίες διαμορφώνουν τετελεσμένα γεγονότα εδραίωσης, αναβάθμισης και βαθμηδόν αναγνώρισης του Παράνομου Καθεστώτος , με παράλληλη αποαναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μέρος των πολιτικών αυτών είναι και η επίθεση που υφίσταται το ηθικό και το φρόνημα του Λαού ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις του και να προετοιμασθεί για να δεχθεί τα δημιουργούμενα τετελεσμένα, ως «τη μόνη εφικτή και σωτήρια λύση». Μια σειρά τέτοιων ολέθριων πολιτικών πράξεων και ενεργειών μπορούν να απαριθμηθούν αλλά επιφυλαττόμεθα. Γιαυτό έχουμε την άποψη πως αν η ΕΔΕΚ προβληματίζεται σχετικά με τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, πέραν των αντιρρήσεων που πολύ σωστά διατυπώνει σε θέματα στρατηγικής , ευρίσκεται στη σωστή πορεία και είμαστε βέβαιοι ότι ευρίσκεται και σε συντονισμό με το Λαϊκό αίσθημα. Πρέπει στο ίδιο μήκος κύματος να ευρεθούν όλα τα Κόμματα και η Κυβέρνηση, για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση που έχει τροχιοδρομηθεί και δεν είναι καθόλου ευνοϊκή για εμάς. Έχουμε τη γνώμη ότι πρέπει να υπάρξει στους επόμενους μήνες , ξεκάθαρη επανατοποθέτηση με πολιτική απόφαση:

που να καταγγέλλει την Τουρκία ότι με τις θέσεις που καταθέτει στις συνομιλίες και επαναλαμβάνει δημόσια, δεν ενδιαφέρεται για το συμβιβασμό που , ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ, η Κυπριακή Δημοκρατία δέχθηκε και συζητά για 33 τόσα χρόνια,

και, ενόψει τούτης της Τουρκικής στάσης να δηλώνει ότι τερματίζει το διάλογο για συμβιβασμό με την κατοχή και να προσφύγει στο Συμβούλιο Ασφαλείας και την Ευρωπαϊκή Ένωση με ξεκάθαρη απαίτηση την απελευθέρωση της Κύπρου από την Τουρκική κατοχή και την πλήρη αποκατάσταση των Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Λαού της. Αυτή η επανατοποθέτηση θα αποτελεί την πλέον εφικτή επιδίωξη μέσα στα πλαίσια της Διεθνούς Νομιμότητας, παρά η επιμονή σε λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας η οποία απαιτεί εκπτώσεις από τη Διεθνή Νομιμότητα και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο για να είναι εφικτή η εφαρμογή της. Τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται.  

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.                                                                                                ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Μαύρη μέρα η σημερινή.  

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

Ζοφερό, βασανιστικό και ταπεινωτικό διαγράφεται από εδώ και πέρα το τέλος της ζωής των περισσότερων Ελλήνων, καθώς σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσουν να πετούν πλέον τους γέρους στον κοινωνικό Καιάδα με τον ανατριχιαστικό ασφαλιστικό «νόμο Λοβέρδου» που θα ψηφίσουν. Μειώνοντας το ύψος των συντάξεων και παράλληλα αυξάνοντας σε 40 τα χρόνια ασφάλισης που απαιτούνται για τη χορήγηση πλήρους σύνταξης, ώστε να είναι βέβαιο πως ελάχιστοι θα κατορθώνουν να τα καλύψουν, η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μετατρέπουν το δικαίωμα της σύνταξης σε... επίδομα ελεημοσύνης προς τους απόμαχους της εργασίας. Με τον τρόπο αυτό ωθούνται ουσιαστικά οι νεότερες γενιές των εργαζομένων στην ιδιωτική ασφάλιση, όπου βεβαίως οι ασφαλιστικές εταιρείες θα τους τρώνε μια ζωή τα λεφτά παίζοντας τα ασφάλιστρα στο χρηματιστήριο και σε πολλές περιπτώσεις θα τους δίνουν ψίχουλα για σύνταξη ή και τίποτα απολύτως, αν τα παράτολμα χρηματιστηριακά παιχνίδια των ασφαλιστικών εταιρειών οδηγούν στην χρεοκοπία τους, πράγμα καθόλου σπάνιο.

Πόσο κούφια και ψεύτικα ακούγονται σήμερα τα όσα έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου όχι προεκλογικά, όταν όλοι οι πολιτικοί λένε ασύστολα ψέματα για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, αλλά μετεκλογικά, ως πρωθυπουργός πλέον - και μάλιστα δύο και πλέον μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας, στις 11 Δεκεμβρίου 2009.
 
«Το να κόψεις σήμερα τον μισθό ή τη σύνταξη δεν δημιουργεί βιωσιμότητα στην ελληνική οικονομία. Δεν απαντά στο πραγματικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Το τονίζω αυτό. Να φύγουμε από αυτή την ιδεοληψία», διακήρυσσε μετά παρρησίας ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τότε στις Βρυξέλλες.

«Ναι, σκληρά μέτρα απέναντι στη διαφθορά, όχι σκληρά μέτρα απέναντι στον κοσμάκη και στον συνταξιούχο και στον μισθωτό», έλεγε τότε ο Γ. Παπανδρέου.

«Την κρίση δεν μπορεί να την πληρώσει ούτε η φτωχολογιά ούτε τα μεσαία εισοδήματα, που στο κάτω κάτω έχουν από ελάχιστη μέχρι καμία ευθύνη... Το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας δεν είναι ο μισθωτός, είναι η τεράστια σπατάλη που έχει πολλές αιτίες», υπογράμμιζε.

«Ο μισθωτός είναι το πρόβλημα στη χώρα μας;... Δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια, τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια, ο μισθωτός έφταιγε που φτάσαμε σε έλλειμμα 13%;... Το πρόβλημα ήταν αλλού», τόνιζε μαχητικά ο Γ. Παπανδρέου προ ολίγων μηνών.

Ωραία τα έλεγε τότε ο πρωθυπουργός. Ολα αυτά όμως αποδείχθηκαν... φούμαρα, λόγια του αέρα, γιατί στην πράξη και τις συντάξεις έκοψε και τους μισθούς έκοψε και τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και τον κοσμάκη έχει βάλει κάτω και τους πατάει στον λαιμό, λεηλατώντας τους μισθούς και τις συντάξεις τους! Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ακριβώς τα αντίθετα από όσα διακήρυσσε. Αυτό αντανακλά την πολιτική ηθική του. Αυτό όμως είναι δευτερεύον θέμα. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πρωθυπουργός είναι που κάνει τα αντίθετα από όσα υποσχέθηκε επικαλούμενος διάφορες δικαιολογίες. Συχνά, άλλωστε, οι ψηφοφόροι επιβραβεύουν αντί να αποδοκιμάσουν τους πολιτικούς που αθέτησαν τις υποσχέσεις τους ή τους εξαπάτησαν, υπερψηφίζοντάς τους και στις επόμενες εκλογές. Οι πολιτικοί το γνωρίζουν άριστα αυτό και συμπεριφέρονται αναλόγως, περιφρονώντας τις αντιδράσεις του λαού. Το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου, με τις πλάτες του ΔΝΤ και της ΕΕ, τη δουλειά τους κάνουν. Από τη στιγμή που οι μάζες των εκατομμυρίων θιγομένων Ελλήνων δεν προέταξαν αποφασιστική αντίσταση στην κυβερνητική επίθεση εναντίον θεμελιωδών δικαιωμάτων τους, θα πληρώσουν το βαρύτατο αντίτιμο της ήττας τους. Αφησαν τους εχθρούς να περάσουν, οπότε αυτοί βεβαίως και θα λεηλατήσουν τις ζωές όλων...
 
ΑΠΕΡΓΙΑ Ορθρος μάχης ή επικήδειος;
Εθιμοτυπικό χαρακτήρα έχει η σημερινή γενική απεργία. Δεν μπορεί πια να επηρεάσει την ψήφιση ή όχι του πιο αντιλαϊκού νόμου για το ασφαλιστικό που υπήρξε ποτέ στη χώρα μας. Αντικειμενικά, το ερώτημα που τίθεται εκ των πραγμάτων είναι αν αυτή η απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα προσλάβει τον χαρακτήρα επικήδειου αποχαιρετισμού των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που καρατομήθηκαν ή τον χαρακτήρα όρθρου που σηματοδοτεί την έναρξη αντεπίθεσης με πληθώρα μαχών για την ακύρωση και αναίρεση των όσων μόλις τώρα υιοθετούνται ως επίσημη πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ευχόμαστε το δεύτερο, αλλά μόνο η ζωή θα δείξει...                                  ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ... Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΠΑΣΟΚ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ψηφίστηκε και επί των άρθρων το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 

Τους θυμάστε???
Όλους εκείνους τους «πατριωτικοπασόκους» που θεατρίνιζαν υπεραμυνόμενοι του πατριωτισμού τους και των σοσιαλιστικών τους καταβολών???

Τους θυμάστε που δε σήκωναν μύγα στο «επαναστατικό» σπαθί τους, και δήλωναν αποφασισμένοι να υπερασπίσουν τα δίκαια των εργαζομένων από την εργατοκτόνο λαίλαπα???
Για άλλη μια φορά στο μαντρί…
Μόλις η αυλαία της κάλπικης δημοκοπίας έπεσε, τα χεράκια σηκώθηκαν και το έκτρωμα υπερψηφίστηκε από τους «μεγαλοπατριώτες»

Για άλλη μια φορά η φούσκα του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ έσκασε. 

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ… 


Και κανείς πλέον δε δικαιούται να έχει αυταπάτες και προσδοκίες γι αυτόν τον απίστευτο θίασο που ξεπουλά στο σύνολό του τη χώρα. 

Χωρίς διαρροές από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, ψηφίστηκε και επί των άρθρων το βράδυ της Πέμπτης το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Απέσυρε ο Ανδρέας Λοβέρδος το άρθρο για την διαιτησία καθώς, όπως είπε, για το θέμα έχει επέλθει συμφωνία των κοινωνικών εταίρων.
Το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το άρθρο για τη διαιτησία ενώ, αργότερα, ο πρωθυπουργός είχε καλέσει τους αρμόδιους υπουργούς να εξαντλήσουν τα περιθώρια για βελτιωτικές αλλαγές στο νομοσχέδιο.
Μετά και την απόσυρση του άρθρου για τη διαιτησία ο Απόστολος Κακλαμάνης υπερψήφισε το σύνολο των άρθρων για το ασφαλιστικό. Ύστερα από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε ονομαστική ψηφοφορία για συνολικά 14 άρθρα του ασφαλιστικού.

Ψήφισαν 294 βουλευτές ενώ δεν καταγράφηκαν διαρροές από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε τα δύο από τα 14 άρθρα (το 17ο και το 43ο) ενώ καταψήφισε όλα τα υπόλοιπα.
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το νομοσχέδιο και επί των άρθρων ενώ το ΛΑΟΣ ψήφισε όχι για όλα τα άρθρα εκτός από το 17ο και το 73ο.
Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε «ναι» για 6 άρθρα, και όχι ή παρόν για τα υπόλοιπα.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώην υπουργός είχε υπερψηφίσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και επί της αρχής το βράδυ της Τετάρτης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς ψήφισε παρόν, όπως είχε πράξει και στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου επί της αρχής ενώ

η Σοφία Σακοράφα καταψήφισε και τα άρθρα του νομοσχεδίου. 

Επίσης στην χθεσινή επί των άρθρων ψηφοφορία, παρών δήλωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Κώστας Κιλτίδης

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όπως ανακοίνωσε ο γραμματέας, Χρήστος Παπουτσής, θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής που θα παρακολουθεί την πορεία του ασφαλιστικού καλώντας τον πρόεδρο της βουλής να την συμπεριλάβει στην τροποποίηση του κανονισμού της βουλής που θα γίνει τις επόμενες μέρες από την ολομέλεια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, χαρακτήρισε θετική την πρόταση αρκεί όμως όπως παρατήρησε το έργο της επιτροπής να το λαμβάνουν υπόψη τους οι υπουργοί.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ                                                                                             ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ

Πανηγυρικά το ψήφισαν το Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο που αφορά και τα εργασιακά μας 157 «καθαρόαιμοι» Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και δύο που συμπλεύσανε (;) ανεξάρτητοι βουλευτές δηλαδή η κ Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ Κώστας Κιλτίδης!  
του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Και, έτσι, ευτυχώς ΣΩΘΗΚΑΜΕ! 

Φυσικά δεν μου επιτρέπεται δεοντολογικά να αφήσω έξω από το κάδρο της ευγνωμοσύνης μου τον κ Καρατζαφέρη και το Κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι σύσσωμοι υπερψήφισαν το «μνημόνιο» επειδή (όπως δήλωσε σήμερα ο κ Καρατζαφέρης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όπου φιλοξενήθηκα και εγώ εάν ΔΕΝ το ψήφιζε θα είχε επέλθει ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας με άμεση διακοπή μισθών και συντάξεων!)

Αυτά τα περί χρεοκοπίας, άμεσης διακοπής πληρωμών τα είπαν αμέτρητες φορές ο κ Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του αλλά το δικό μου – και πάλι «αφελές» ερώτημα – όπως και των εκατομμυρίων Ελλήνων που έζησαν το «Δράμα της τρόικας» Προχτές Τετάρτη και χτες Πέμπτη εστιάζεται σε κάποια στοιχεία που μάλλον ξεχάστηκαν ή, εάν έτσι θέλετε, επιμελώς αγνοούνται…

Δηλαδή ΔΕΝ έχουμε πρακτικά «πτωχεύσει» όταν χρωστάμε επισήμως περισσότερα από 300 δισεκατομμύρια ευρώ (115% του ΑΕΠ της χώρας μας);


ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα όταν η Κυβέρνηση απλά και μόνο ανάλγητα περικόπτει από τις συντάξεις μας και καθημερινά εισπράττει ως φορομπήχτης αλλά ΔΕΝ επιμελείται την ανάπτυξη;
ΔΕΝ θα έχουμε πρόβλημα όταν σε λίγα χρόνια τα χρέη μας θα ξεπεράσουν τα 400 δισεκατομμύρια ευρώ με έλλειμμα στο ΑΕΠ της τάξης του 150%; (Αράδιασα 3 ΔΕΝ και θυμήθηκα τα αντίστοιχα 3 του Υπουργού κ Λοβέρδου…)
ΔΕΝ είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η πραγματικότητα για τους Έλληνες τώρα που βουλιάξαμε σε φάση «στασιμοπληθωρισμού» όπου τα πάντα ακριβαίνουν το οικογενειακό και ατομικό εισόδημα μειώνεται και η αγορά…πεθαίνει;

Δυστυχώς όλα αυτά μου φέρνουν στο νου εκείνη την ιστορική (και συχνά παραποιημένη) αναφορά του αείμνηστου Πρωθυπουργού Αντρέα Παπανδρέου, του πατέρα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας στα «περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γηρατειά» καθώς – μπορεί να κάνω λάθος – αλλά προσωπικά με πίκρα διαπιστώνω ότι μετά την βίαιη είσοδο (κατόπιν προσκλήσεως της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ) του ΔΝΤ και της τρόικας στα δρώμενα της Ελλάδας του 2010 τα νιάτα είναι μπρούμυτα, προσκυνώντας αφέντες και ΒΟΛΕΥΤΕΣ για μια ολίγων μηνών σύμβαση, και τα γηρατειά…ανάσκελα περιμένοντας τη στιγμή που θα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα!

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ σας είμαι ευγνώμων (και υποθέτω μαζί μου όλοι οι Έλληνες ακόμη και αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και μερικοί τώρα μου λένε δεν ξέρουν πού να…κρυφτούν)…

Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Ιουλίου και οι 159 υπογράφοντας το ΚΗΔΕΙΟΧΑΡΤΟ ενός αιώνα αγώνων ήσασταν…υπέροχοι!                                                                                                                ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

4,774 votes
Is Macedonia Hellenic - YES or NO ?
NO 2,423 50%
YES 2,351 49%
Current Total 4774  
2,609 comments                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:www.topix.com

Καταζητούνται και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ.Να μην τους ξεχνάμε....


ΒΙΝΤΕΟ HELLAS-ORTHODOXY

ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Voila ! Η λίστα των οφειλετών του δημοσίου

Μια ευγενική προσφορά του taxalia, στη διαφάνεια. (αυτό δεν θέλουμε όλοι;)
Ιδού η λίστα των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου (αφού θέλατε τη βόμβα!).
Για τα μάτια σας μόνο και ΜΗΝ τραβάτε τα μαλλιά σας:



ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ!


Ο κύριος Αυτιάς, ευτυχώς για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, κατάλαβε νωρίς τον εθνικό του ρόλο και φροντίζει καθημερινά, κέθε εβδομάδα, κάθε μήνα, να προωθεί απο την εκπομπή του, τον γίγαντα της πολιτικής μας ζωής, τον ΣΩΤΗΡΑ της πατρίδας, τον έντιμο πολιτικό, τον αγωνιστή του λαού, τον φωτεινό παντογνώστη της οικονομίας, τον σταθερό στις απόψεις του,τον μελλοντικό πρωθυπουργό μας, το
γνωστό και ως ...'εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ' : ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Εύγε λοιπόν κύριε ΑΥΤΙΑ!
Πάντα έτσι να βοηθάς τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά!
Όπως τον βοήθησες στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος.
Με αγάπη και καλοσύνη που μόνο η ταπεινότητά σου ακτινοβολεί!

ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο Αλβανός πρόξενος έφτασε στο Αγρίνιο, όπου και έχει συζητήσει με την αστυνομία για το αιματηρό περιστατικό στην Αμφιλοχία, όπου Αλβανοί, γάζωσαν με καλάσνικοφ εστιατόριο που σταθμεύουν λεωφορεία που πάνε στην Αλβανία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας γυναίκας από τη Βόρεια Ήπειρο. Αίσθηση προκάλεσε η διαπίστευση του Αλβανού πρόξενου ότι, στην Αλβανία έχουν λύσει το πρόβλημα της εγκληματικότητας, αφού όλοι οι Αλβανοί κακοποιοί έχουν έρθει στην Ελλάδα.Πάντως εικάζεται ότι οι δράστες, ήθελαν να πουλήσουν προστασία στον Έλληνα και Αλβανό ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Φώτης Λ.                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:ellinaseleutherospolitis.blogspot.com

Στη ζωή πήρε ΑΡΙΣΤΑ!!!


Ο Πρώτος των πρώτων, ο Άριστος των αρίστων, ο Νικητής της ζωής, ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος, μαθητής του 20ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και Δάσκαλος για όλους μας.
Με 19.952 μόρια (τρία 20άρια, ένα 19,9 και δύο 19,8) περνάει σε όποια σχολή διαλέξει, όμως αυτός έχει ήδη μία προτίμηση...

Όπως είπε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε: "Οι περισσότεροι μου προτείνουν να δηλώσω τη Νομική Σχολή, όμως εγώ προτιμώ το τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Τα μαθήματα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Βλέπετε...
ευελπιστώ να γίνω πολιτικός"!!!
Καλό μου παιδί, Ραφαήλ μου, τι δουλειά έχεις εσύ με όλους αυτούς; Δεν το ξέρεις ότι μόλις καταλάβουν ότι δεν είσαι σαν τα μούτρα τους θα πέσουν να σε φάνε, να σου τσακίσουν τα όνειρα, να σε γκρεμίσουν;

Χίλια εμπόδια θα σου βάλουνε και να τους, ξεκίνησαν ήδη: Διάβασα ότι επισκέφτηκες το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Οικονομικών ,Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και διαπίστωσες ότι
δεν υπάρχουν ειδικές ράμπες, ούτε καμιά άλλη υποδομή για ΑμεΑ...Ούτε που μπορώ να φανταστώ, εγώ ο "υγιής", πόσες δυσκολίες συνάντησες στη ζωή σου και τα κατάφερες γιατί είσαι αποφασισμένος. Ίσως κι εγώ με αυτή την ανάρτησή μου, να βάζω ένα ακόμη εμπόδιο, ένα ακόμη λιθάρι στον τοίχο των κλισέ και των αποκλεισμών.
Γράψε με λοιπόν κανονικά κι αδιαφόρησε για όσους θέλουν να σε προφυλάξουν από τις "κακοτοπιές". Από κόμπλεξ σου τα λέμε, επειδή εμείς με την ψυχική μας αναπηρία δεν τα καταφέραμε, ενώ εσύ έχεις τις δυνάμεις να τρέξεις, να κάνεις άλματα και να οδηγήσεις κι άλλους με το παράδειγμά σου.
Εσύ κι άλλα παιδιά σαν εσένα ίσως τελικά να είστε η λύση στο πρόβλημα που λέγεται "Ελληνικό βάλτωμα"...
Αν τελικά τα καταφέρεις και σταθείς όρθιος παρά τις τρικλοποδιές και γίνεις πολιτικός, να ξέρεις ότι έχεις ήδη έναν πιστό ψηφοφόρο...                               ΠΗΓΗ:aletri.blogspot.com

Μπράβο στην Jennifer Lopez

Ακύρωσε την εμφάνισή της στα κατεχόμενα


Μετά από έντονες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, ακύρωσε η Τζένιφερ Λοπεζ τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο καθώς και....

λόγω παρεμβάσεων στελεχών του αμερικανικού Κογκρέσου, η διάσημη Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη και τη συναυλία της στην κατεχόμενη Κύπρο. Η Λόπεζ θα τραγουδούσε σε εγκαίνια ξενοδοχείου στην περιοχή της Κερύνειας στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μαρκ Αντονι, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Τζένιφερ Λόπεζ αναφέρεται ότι «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής». Τις τελευταίες μέρες αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ είχαν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προγραμματισμένη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της κινητοποίησης νέων ανθρώπων ελληνικής καταγωγής απ΄ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες ηλεκτρονικές εκδόσεις και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας.                                                    ΠΗΓΗ:troktiko.blogspot.com

Μόνη εξιλέωση το ΓΟΥΔΙ.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Δείτε που πάμε"


"Σας στέλνω το email ατόφιο όπως μου ήρθε! Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι! Εγώ σας το στέλνω όπως το πήρα σβήνοντας μόνο τους παραλήπτες και τα περιτά!

Εχω βαρεθεί να ακούω του κόσμου τις μ……., από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού.

Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε και που πάμε....

Και προσωπικά απορώ γιατί ούτε το αγαπημένο μου κάπιταλ δεν δημοσίευσε 5 σελιδούλες από το νόμο 3845, δηλαδή το περίφημο μνημόνιο, για να τελειώνουν οι βλακείες.

Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010.

Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οτι άλλο ακούτε είναι αηδίες.
Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.

Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.
Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011.
Πάρτε τα μέτρα του 2011, για να καταλάβετε

Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9650 εκατομμύρια, δηλαδή υπερδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομμύρια

Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομμύρια.

Και μετά από αυτά έρχεται το 2012.

Πάρτε και το 2012 να το έχετε.

Ζείτε ακόμα;

Για δείτε τι λέει για το 2012.

Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων πέραν του 5 προς 1!!

Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.

Ανάπτυξη θέλετε.

Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομμύρια.

Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.

ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομμύρια!!!

Αντέχετε;;
Ε, πάρτε και το 2013

Βλέπετε τι λέει;

ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές του 2010!!!

Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει;

Δεν πειράζει.

Υπομονή.

Εσείς οι 500.000 Έλληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το .... 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα. Πάρτε και το 2014.

Προσέξτε τώρα.

Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομμύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομμυρίων!!!

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

Από σήμερα λοιπόν ό,τι μ....... ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
Αν έχετε τάσεις αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο, αλλά όχι σαν τους ηλίθιους πολιτικοδημοσιογράφους.
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑρΤΗΜΑΤΑ!!!
Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, "κρύβοντας" με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
Ε, λοιπόν.
Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι κορόιδα μελλοθάνατοι....
Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:troktiko.blogspot.com

Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε: Νέο κόμμα τώρα!


Είναι πλέον καιρός να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας!Για να σώσουμε την πατρίδα μας από τα δεινά που της ετοιμάζουν προδότες μεταμφιεσμένοι με το μανδύα των φιλοπάτριδων πολιτικών . Αν δε δραστηριοποιηθούμε ΤΩΡΑ, σύντομα θα είναι πολύ αργά. Ένα Έθνος χάνεται, όχι όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν χάνεται η γλώσσα του, ξεχνιέται η ιστορία του και χαλαρώνει η συνοχή και η εθνική συνείδησή του.
Και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την πατρίδα μας. Το σχέδιο είναι απλό: Να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, να σβήσουμε τη γλώσσα μας και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ό,τι «Εθνικό», ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζουν η Ελλάδα να υφίσταται το μεγαλύτερο παγκόσμιο διασυρμό στην ιστορία της. Με καλά προμελετημένες και προσεκτικά σχεδιασμένες τακτικές έφεραν την ελληνική κοινωνία σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και αποβλάκωσης.
Μας κατάντησαν από ανθρώπους με στόχους και όνειρα στη γενιά των 700 ευρώ (τώρα 560 Ευρώ), της κλειδαρότρυπας και του φραπέ. Κι αυτό βέβαια γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες ανοίξαμε και αφήσαμε τελείως αφύλαχτα τα σύνορα του εγκεφάλου μας, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες χρόνια τώρα σαμποτάρουμε την κριτική μας σκέψη και κλείνουμε μάτια κι αυτιά μπροστά στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της χώρας μας και προτιμάμε να απασχολούμε το μυαλό μας μόνο με ευτελή γεγονότα και δραστηριότητες. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή κι ακόμα και τώρα εθελοτυφλούμε. Νομίζουμε ότι το καράβι βουλιάζει και αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι το καράβι έχει ΗΔΗ βουλιάξει.
Σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές βδομάδες, ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός αναδείχτηκε ο «Κανένας». Είναι πλέον η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να αναδειχθούν νέοι ηγέτες. Μορφωμένοι Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν με κάθε δυνατό και έννομο μέσο να κάνουν τη διαφορά. Είναι η ευκαιρία του ελληνικού λαού να αντιδράσει στην προδοσία και να αναδείξει τους ηγέτες που του αξίζουν. Ας ενωθούμε, οργανωμένα, τίμια και με μόνο στόχο το καλό της Ελλάδας κι όχι των λίγων, να διεκδικήσουμε την ελευθερία της χώρας μας από την οικονομική δουλεία, να προστατέψουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ανάκαμψη της Ελλάδας.
Καιρός είναι επιτέλους να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι στις οικογενειακές αυτοκρατορίες που μας κυβερνούν χρόνια τώρα και να ορθώσουμε το ανάστημά μας σαν γνήσιοι Έλληνες! Ας κατεβάσουμε από τους χρυσούς θρόνους τους όλους εκείνους που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη μας, πλούτισαν στις πλάτες μας και τώρα θυσιάζουν τη χώρα μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, προς χάρη προσωπικών συμφερόντων στο βωμό της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.
Δεν είμαστε ούτε εθνικιστές, ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι, ούτε αριστεροί, ούτε εξαρτώμενοι, ούτε τίποτα. Απλοί πολίτες είμαστε που αγαπούμε τον τόπο μας και είμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε επιτέλους οτιδήποτε Εθνικό, ως Εθνικιστικό, οτιδήποτε πατριωτικό, ως φασιστικό και οτιδήποτε υπέρ του Έλληνα, ρατσιστικό. Πρέπει επιτέλους να βάλουμε την πατρίδα μας πάνω από όλα και να δουλέψουμε σκληρά για την σωτηρία της. Για τη σωτηρία του Έθνους μας, τις αρχές και τις αξίες μας. Δεν είναι δυνατόν μία χώρα όπως η Ελλάδα, που είναι περικυκλωμένη από χώρες με ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, να έχει πλέον ξεχάσει την ιστορία της και την εθνική της συνείδηση.
Αναζητούμε μορφωμένους Έλληνες με γνώσεις σε βασικής σημασίας τομείς. Ψάχνουμε τίμιους δικηγόρους, τίμιους οικονομολόγους, τίμιους γιατρούς και ανθρώπους που έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, συνταγματολόγους και οποιοσδήποτε άλλος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει.
Το νέο κόμμα αυτό θα έχει ως αρχές την πρόοδο της πατρίδας και την ευημερία του Ελληνικού λαού. Όλοι οι πολίτες θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος, θα καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και κανένα αδίκημα δε θα παραγράφεται. Θα ξεκινήσει έρευνα από την χρονική περίοδο της μεταπολίτευσης και μετά ώστε να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που καταχράστηκαν το δημόσιο πλούτο. Και να είστε βέβαιοι ότι θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!Μια παράκληση: Στείλτε αυτό το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ. Σε όλα τα blogs, σε όλες τις σελίδες ενημέρωσης, σε όλους τους γνωστούς, συγγενείς και φίλους που θέλουν το καλό της πατρίδας μας. Το νέο κόμμα αυτό είναι ανοιχτό σε όλους τους γνήσιους Έλληνες που είναι έτοιμοι να δουλέψουν για την σωτηρία της πατρίδας μας. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω: Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την πατρίδα μας και οι εξελίξεις που περιμένουν το έθνος μας είναι καταστροφικές. Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας, όπως θέλουν μερικοί να τα παρουσιάσουν, αλλά ένα ολοκληρωτικό σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Έθνους και αν δεν ανοίξουμε επιτέλους να μάτια μας να δούμε την αλήθεια θα είμαστε όλοι δούλοι αυτής της πραγματικότητας. Τα σημάδια είναι μπροστά μας και αρκεί κάποιος να κάνει μία μικρή έρευνα ώστε να διαπιστώσει την αλήθεια. Σχεδιάζεται η καταστροφή του έθνους μας βήμα προς βήμα με αποφάσεις, που μπορεί η καθεμία απομονωμένα να μη μοιάζει επικίνδυνη, αλλά αν μπουν σε μία σειρά οι αποφάσεις αυτές που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, διαπιστώνει κανείς το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκληρωτική οικονομική υποδούλωση του Ελληνικού Έθνους και κάτω από τις ευλογίες της περίφημης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία εκτίει θητεία ως καλοπληρωμένος υπάλληλος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην τελική παραχώρηση σημαντικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Το είχε δηλώσει και ο Κίσινγκερ σε ομιλία του το 1974, δηλαδή ότι «ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». Μερικοί ισχυρίζονται ότι δεν ειπώθηκε ποτέ αυτή η δήλωση. Βέβαια είμαστε όλοι μάρτυρες αυτών ακριβώς των δηλώσεων τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στη με μαθηματική ακρίβεια καταστροφή του έθνους μας.
Οι εμπνευσμένοι ηγέτες ποτέ δεν ήταν πολλοί σε μια κοινωνία. Αρκούσαν λίγοι άνθρωποι με ισχυρή θέληση και πίστη για να αφυπνίσουν τα πλήθη και να πείσουν τους δύσπιστους κι αδιάφορους. Ενωμένοι θα σώσουμε την πατρίδα μας.
Είναι βέβαιο ότι μία τέτοια κίνηση δε θα είναι δημοφιλή. Πολλοί θα την κατακρίνουν και πολλοί θα τη χλευάσουν. Επίσης είναι βέβαιο ότι πολλοί θα τη θάψουν ώστε να μη γίνει γνωστή. Όλοι εμείς όμως πρέπει να αντισταθούμε και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ακουστεί η νέα ιδέα μας. Να μαθευτεί από όλους τους Έλληνες, ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν να σώσουν την Πατρίδα μας.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
, χωρίς σκοπιμότητες και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ συμφέρων ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!Είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούμε τον τόπο μας, σεβόμαστε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις αξίες και τα έθιμά μας. Δεν είμαστε κάποιοι «πολιτικοί» που θέλουμε απλά να ιδρύσουμε νέο κόμμα. Είμαστε μορφωμένοι Έλληνες που θέλουμε να εργαστούμε σκληρά (χωρίς σκοπιμότητες, «χορηγίες», μίζες, ρουσφέτια και φακελάκια) για το καλό πατρίδας μας και του ελληνικού λαού. Έχουμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου και είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε με αυτή την ιδέα ή ακόμα και να γίνετε μέλη του νέου κόμματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο: neokommatora@gmail.com
BLOG: http://neokommatora.blogspot.com
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!                                                                                                                       ΠΗΓΗ:ellinikiafipnisis.blogspot.com

"Αγάπη για την πατρίδα σου, σημαίνει αγάπη και για τις πατρίδες των άλλων"


«Στις δύσκολες ώρες τού απελευθερωτικού μας Αγώνα, οι Άγγλοι σκέφτονταν διάφορους τρόπους να κάμψουν το ηθικό των αγωνιστών και τού λαού. Νόμιζαν πως μπορούσαν να κάνουν τους αγωνιστές ή τους πατριώτες γονείς τους να υποταχθούν μπροστά στα βασανιστήρια, τις καταπιέσεις και τις εξορίες.




Όμως ο ίδιος ο Στρατάρχης Χάρντινγκ, δήλωνε σε ερώτηση γιατί απαγχόνιζαν τους αγωνιστές, πως: Δεν το έκανε για να εκφοβίσει τους άνδρες τής ΕΟΚΑ αλλά τις μητέρες τους για να μην τους αφήνουν να πολεμούν. Αλλά και εδώ αποτύχαμε, γιατί οι μητέρες τους δέχονταν το νεκρό παιδί τους λέγοντας «χαλάλι για την πατρίδα».

Μέσα στα άλλα καταπιεστικά μέτρα εφάρμοσαν και το μέτρο τής εξορίας στις Βρετανικές φυλακές, σε μία προσπάθεια να κάμψουν το ηθικό των κατάδικων αγωνιστών. Μα πρέπει να το μετάνιωσαν, γιατί και στις φυλακές τής δικής τους πατρίδας, έπεισαν τους άλλους κατάδικους αλλά και δεσμοφύλακες για το δίκαιο τού αγώνα τους.




Αλλά κυρίως, γιατί εκεί συναντήθηκαν με τους Ιρλανδούς αγωνιστές που εξέτιαν ποινές στις Αγγλικές φυλακές και έγιναν στενοί σύμμαχοι. Μία ομάδα, που αγωνιζόταν ενάντια στον ίδιο εχθρό για την ελευθερία τής πατρίδας τους. Ταυτίστηκαν κατά τις πρώτες οργανωμένες απειλές από κατάδικους και δεσμοφύλακες, δεμένοι σαν ένας άνθρωπος και τους απώθησαν ενώ στη συνέχεια τους έκαναν φιλικούς μαζί τους.

Από την πρώτη στιγμή, η σκέψη όλων πήγαινε στην απόδραση. Όταν οι Ιρλανδοί συνάντησαν μία ομάδα αποφασισμένων Κυπρίων να επιδιώκουν με κάθε κίνδυνο να αποδράσουν, στάθηκαν μαζί τους, με τις δικές τους οργανώσεις στην Αγγλία και Ιρλανδία και μαζί με Κύπριους φοιτητές ετοίμασαν σχέδιο απόδρασης. Στόχος μετά την επιτυχία τής απόδρασης, ήταν να μεταβούν όλοι στην Ιρλανδία και να πολεμήσουν τους Άγγλους μαζί, μέχρι να μπορέσουν οι Κύπριοι να επανέλθουν στον αγώνα στην πατρίδα τους.

Ένας Κύπριος φοιτητής, ο αγωνιστής Νικόλας Ιωάννου, έδωσε τη ζωή του σ' αυτή την προσπάθεια. Τελικά έγινε η απόδραση με αποτέλεσμα ένας Ιρλανδός, ο Seamus Murphy να διαφύγει και να παέι στην Ιρλανδία, ενώ οι άλλοι δεν μπόρεσαν. Όμως μπορέσαμε να σπάσουμε το καύχημα των φυλακών υψίστης ασφαλείας των Άγγλων.

Οι δύο ομάδες αγωνιστών απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργάζονται στενά και να αγωνίζονται για την κάθε πατρίδα, γιατί τους ενώνει το δίκαιο ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία ή γλώσσα. Ο αγώνας τους δημιούργησε μία καθαρή ιδεολογία αγάπης και συμπαράστασης προς κάθε καταπιεζόμενο λαό τής γης. Διακήρυτταν πως αγάπη για την πατρίδα σου, σημαίνει αγάπη και για τις πατρίδες των άλλων και όχι η κατάκτησή τους. Μία καθαρή πατριωτική και κοινωνική ιδεολογία, βγαλμένη μέσα από αγώνες και θυσίες».

Από το βιβλίο τού Βία Λειβαδά,

«Κύπριοι και Ιρλανδοί πολιτικοί κατάδικοι στις φυλακές τής Αγγλίας (1956 - 1959) - Μία διεθνής πτυχή τού Αγώνα» (2007)                                                                           ΠΗΓΗ:esxatianasxesi.blogspot.com