ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΨΕΜΑ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ "ΧΡΙΣΤΟΥ¨ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

cdolpdbwaae036h
Αυτή η φωτογραφία ενός βρέφους το οποίο απεικονίζεται μέσα σε λάσπες, σε καταυλισμό προσφύγων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε λόγος για γυναίκα πρόσφυγα, η οποία γέννησε χωρίς τη βοήθεια των γιατρών μέσα στη σκηνή της στην Ειδομένη.

cdolpdbwaae036h
Ωστόσο, ο Ερυθρός Σταυρός από την πλευρά του, αρνείται ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό, κάτι το οποίο – σύμφωνα πάντα με δημοισογραφικές πληροφορίες – επιβεβαιώνει και η αστυνομία, όπως διαβάζουμε στο thestival.gr
Μάλιστα, ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει ότι δυο γυναίκες πρόσφυγες στην Ειδομένη, γέννησαν στις 6 Μαρτίου σε νοσοκομείο -και όχι στον καταυλισμό- η μία στις 4 το απόγευμα και η άλλη στις 6 της ίδιας μέρας.
Σήμερα το πρωί  στις 8:58 το left.gr έγραψε πρώτο την είδηση και στη συνέχεια έγινε χαμός στο διαδίκτυο. 
“Ένα παιδί γεννήθηκε στις λάσπες της Ειδομένης… Ευρώπη, να σου ζήσει
Μέσα στα λασπόνερα της Ειδομένης, με μοναδική προφύλαξη ένα αντίσκηνο από νάιλον, γεννήθηκε ένα βρέφος.
Η μητέρα ταξίδεψε έγκυος και έφτασε στην Ειδομένη όπου και γέννησε, χωρίς τη βοήθεια γιατρών, μέσα στη σκηνή.
Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται μία μαυροφορεμένη γυναίκα να το ξεπλένει με νερό πάνω από τις λάσπες, ενώ δίπλα της, μέσα στη νάιλον σκηνή, βρίσκονται δύο ακόμη παιδάκια.”
Έκθετοι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και κατά παραγγελία εργολάβοι της “ενημέρωσής” , εκφωνητές και φερέφωνα μεγαλοεργολάβων, ενημερωτικά πόρταλ φαρμακοβιομήχανων, και η κρατική ΕΡΤ, που θέλουν με ψέμματα να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. 

ΠΗΓΗ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ"















"Η Ελλάδα είναι μία πολύ καλή χώρα αλλά δυστυχώς δεν έχουν πολλά λεφτά να μας κτίσουν σπίτια και να μας πληρώνουν επιδόματα.Γι' αυτό τον λόγο οι περισσότεροι προτιμούν τη Γερμανία,επειδή η ζωή εκεί είναι καλύτερη και κάποιος μπορεί να βρεί ευκολότερα δουλειά" 
δηλώνει ο Ibrahim Smile από το Ιράκ.
Εδώ στην Ελλάδα πείτε σε όλους αυτούς τους λαθροεισβολείς δεν έχουμε οι Έλληνες δουλειές,σπίτια και επιδόματα από τα μνημόνια που έφεραν οι δεξιοί και αριστεροί προδότες σε αυτούς θα δώσουμε.
Άσε που και να είχαμε δεν θα ήταν γι' αυτούς.
Επίσης ας τους πει κάποιος οτι στην Δύση δεν δίνουν τσάμπα σπίτια και επιδόματα στους λαθροεισβολείς.


Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

5.000 προσλήψεις σε δήμους και hotspot – ΗΛΙΘΙΕ για 400 ευρώ θα δουλεύεις για τους λαθρομετανάστες

ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ


(σχετικά με τον τίτλο.Ένα 10% είναι άτομα από εμπόλεμες ζώνες Συρία, Ιράκ. Παρανόμως χαρακτηρίζουν τους Αλγερινούς,Μαροκινούς,Μπαγκλαντές,Αφρικανούς,Αφγανούς κτλπ ως πρόσφυγες.Στην πλειοψηφία τους Πρόκειται για άτομα που μπήκαν παράνομα στην χώρα και δεν κινδυνεύουν από κανέναν πόλεμο! Προκειται για λαθρομετανάστες χωρίς έγγραφα, διότι μετανάστες είναι όσοι έχουν νόμιμα έγγραφα. Απαραίτητη διευκρίνηση για να μην μας δουλεύουν.. τα ΜΜΕ)

Πέντε χιλιάδες εποχικές προσλήψεις πρόκειται να γίνουν μέσα στην άνοιξη προκειμένου να στελεχωθούν τα hotspot (κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης) που έχουν δημιουργηθεί στη χώρα μας για τους πρόσφυγες. Από αυτές άμεσα θα προχωρήσουν οι πρώτες 2.287 και αργότερα θα γίνουν άλλες 2.713. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 1.638 θέσεις θα κατανεμηθούν για τους δήμους σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία, Λέσβο, Σάμο, Λέρο και Κω ενώ παράλληλα θα καλυφθούν άλλες 3.362 θέσεις για τα hotspots στις ίδιες περιοχές, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Οι θέσεις αφορούν ειδικότητες όπως διοικητικό προσωπικό, οδηγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, νηπιαγωγούς, υδραυλικούς, προσωπικό καθαριότητας, φύλακες κ.ά.

Μπορούν να συμμετάσχουν Έλληνες πολίτες, πολίτες κρατών-μελών της Ε.Ε., βορειοηπειρώτες, ομογενείς, ομογενείς αλλοδαποί από την Κωνσταντινούπολη και από την Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ιθαγένειας και να ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, που δεν εργάζεται κανένα μέλος
*Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ
*Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
*Εγγεγραμμένοι άνεργοι δικαιούχοι ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Το στημένο τσίρκο της "Αποστολής", η Βαρδινογιάννη, ο Ρουβάς και η σπατάλη...



Μαρτυρία απο το Λιμάνι (αλληλέγγυου που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του)
Πολλές και διάφορες εκφάνσεις έχει αυτό το
ΤΣΙΡΚΟ Ε2
όλες κάπου μεταξύ χυδαίου, γελοίου κι επικίνδυνου
Ιδού λοιπόν:
"τόσες μέρες με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους μέσα στα πόδια μας, να και το δικό μου ρεπορταζ. Behind the cameras.
Η Αποστολή ήρθε, έστησε το βαν της εκεί που νόμιζε, έφερε 200 κουτιά για 800 ανθρώπους. Οταν ρώτησα τι θα γίνει με τους υπόλοιπους που θα μείνουν χωρίς, μου είπαν "τόσα μπορούμε, τόσα θα δώσουμε". Όταν τους πρότεινα να πάνε σε ένα πιο μικρο gate που θα τους καλύψουν όλους μου είπαν ο Αρχιμανδρίτης είπε εδώ. Τότε κατάλαβα ότι μόλις είχα αγοράσει εισιτήριο για το σημερινό Τσίρκο. Μέσα σε 5' φτάνει ένα ακόμα βαν γεμάτο πράγματα και παρκάρει δίπλα. Ξεκινάει η πιο μεγάλη άναρχη διανομή που έχει δει η Ε2. Ενημερώνομαι ότι θα εμβολιαστούν τα παιδιά. Ρωτάω από ποιον και μου απαντάνε από την Βαρδινογιάννη. Ρωτάω αν το Χαμόγελο που έχει την παιδιατρική κλινικη στην Ε2 μέρα-νύχτα το ξέρει. Μου λένε το Χαμόγελο δεν έχει σχέση. Φεύγουν αραβόφωνοι μέσα στην αίθουσα και μέσα σε λεπτά επικρατεί ένα χάος. Ανθρωποι σπρώχνονται για τα κουτιά της Αποστολής που κανείς δεν ξέρει τι έχουν μέσα (εμένα που μου είπαν ξέρω που θα καταλήξουν μετά..) χτυπιούνται για δυο μπισκότα στο βαν και παιδιά κλαίνε γιατί δεν πρόλαβαν να πάρουν την τσάντα της Αποστολής. Αυτό που ζητάμε στους ιδιώτες να μην κάνουν απλά σε μεγαλύτερη κλίμακα. Οι κάμερες παίρνουν τις ζωώδεις καταστάσεις, παραλείπουν να πουν ότι τα δημιούργησαν αυτοί που φέραν τα πράγματα. Φτάνει σήμα από την Ε1 ότι ένα μωρό 18 ημερων πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Ρωτάω γιατί δεν μπορεί να πάει το ασθενοφόρο που έφερε η μονάδα εμβολιασμού μαζί της, αφού ακόμα δεν έχει αρχίσει ο εμβολιασμός. Δεν γίνεται. Κάμερες.
Ο οδηγός μέσα στο ασθενοφόρο καπνίζει πούρο, το μωράκι στην Ε1 περιμένει το ΕΚΑΒ που δεν απαντάει το τηλέφωνο (!)
Αρχίζουν τα μωρά να εμβολιάζονται κατά δεκάδες στο πίσω μέρος ενός βαν. Στους γονείς λένε απλά τα εμβολιάζουμε για όλα τα μικρόβια που κυκλοφορούν εδώ γύρω. Ουρλιαχτά και κλάματα παντού. Κάποια γιατί τελειώσαν τα πράγματα και δεν πρόλαβαν, κάποια γιατί πάνε με το ζόρι, τα υπόλοιπα από τον πόνο. Στήνεται η περήφημη φωτογραφία. Πρώτα με φόντο το πλοιο αλλά δεν βγαίνει καλή, μετακινούνται. Αν δεν ήταν τραγικό το γύρω γύρω θα ήταν για γέλια. Οι παπάδες με τα χρυσοποίκιλτα τους παίρνουν τις κάμερες και μπαίνουν μεσα στο gate.

Μαριάννα και Σάκης μένουν έξω. Μετά από το τουρ έρχεται πρόσφυγας και μου λέει "φτάνει πια, μας έχετε κάνει show". Του απαντώ, κάνε υπομονή, σε δέκα λεπτά θα είμαστε πάλι μόνοι μας και θα βρούμε το ρυθμό μας.
Τα πρωϊνά τελειώνουν, όλοι οι παρατρεχάμενοι φεύγουν, μαζί και οι κάμερες. Αρχίζουμε να μαζεύουμε σκουπίδια. Βρίσκουμε το περιεχόμενο της Αποστολής στα σκουπίδια, οι άνθρωποι διαλέγουν τι θέλουν από το κουτί και πετάνε τα υπόλοιπα. Εμείς όμως έχουμε μείνει πίσω να κάνουμε αυτή τη δουλειά και αναρωτιόμαστε ποιανού τους πόρους χρησιμοποίησε η εκκλησία για να κάνει αυτή τη σπατάλη. Εμείς έχουμε μείνει πίσω και με μια πύλη όπου τα παιδιά κλαινε παντού. Ρωτάμε τους Γιατρους του Κόσμου για τον εμβολιασμό δεν ξέρουν τίποτα ούτε το Χαμόγελο. Ρωτάμε ποιος θα έχει στο νου του 500 παιδιά σε ένα gate που μπορεί να ανεβάσουν πυρετό, τι θα γίνει με αυτά που ταξιδεύουν το βράδυ; Πώς είναι δυνατόν να γίνονται εμβολιασμοί σε ανθρώπους που δεν είναι σε σταθερό περιβάλλον; Όλοι είμαστε το ίδιο σαστισμένοι χωρίς απάντηση. Άλλοι έρχονται και μοιράζουν ανοργάνωτα κρουασαν και καταλήγουμε να δίνουμε σε παιδιά malox να συνέλθουν και άλλοι εμβολιάζουν έτσι γιατί το αποφάσισαν, χωρίς μετά.

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία αυτής της φωτό. Ένα στημένο τσίρκο που αφήνει στους εθελοντές κομμάτια να μαζέψουν και στους ανθρώπους ένα απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!

ΠΗΓΗ

ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ" ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ :ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΕΊΑΣ



Ο «ανθρωπισμός» της υστερικής φιλανθρωπίας προς τους «πρόσφυγες» δεν είναι απλώς καταιγιστικός, αλλά και ολοκληρωτικά συναινετικός.
Εδώ, έχει επιτευχθεί η τέλεια μορφή της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ: Από τα κόμματα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, τις «αριστερές» …αντιμνημονιακές δυνάμεις (ΚΚΕ-ΛαΕ και σία), μέχρι τους «ορκισμένους» εξωκοινοβουλευτικούς εχθρούς του συστήματος: τους ποικιλόχρωμους «αριστερούς» και «αριστεριστές».
ΓΕΝΙΚΗ, ισοπεδωτική και τρομοκρατικά σαρωτική ανθρωπιστική υστερία…

Τον πολιτικό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία αυτής της ανθρωπιστικής υστερίας τον δίνουν τα σύγχρονα λαρύγγια της αυθάδειας του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (ΜΜΕ).

Αυτά διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους και με τα πολύχρωμα συναισθηματικά σκηνικά του φασιστικού τελετουργικού θεάματος, την «ανθρωπιστική» …φιλανθρωπία τους: Την απάτη στις πλέον αποκρουστικές της μορφές…

Οι κανίβαλοι του καθεστώτος, οι «νταβάδες» του καθεστώτος και οι μοχθηροί μεταπράτες του νεοταξικού φασισμού, με τα μίσθαρνα όργανά τους, στήνουν ελεεινές «ανθρωπιστικές» καμπάνιες…

Τα κτήνη και οι δολοφόνοι των ανθρώπων, η αιματοβαμμένη κακουργία των μαφιόζων του χρήματος, κλαίνε και οδύρονται …ανθρωπιστικά για τους «πρόσφυγες»!!!

Αυτοί που τσαλαπατούν κτηνωδώς κάθε έννοια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που δολοφονούν κάθε ανθρώπινο συναίσθημα, το παίζουν «ανθρωπιστές» και «φιλάνθρωποι».

Πάντα τα μεγαλύτερα κτήνη (όπως έχουμε γράψει πολλές φορές) το παίζουν και …ανθρωπιστές!

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο διαβόητος λήσταρχος, κερδοσκόπος και διαφθορέας του πλανήτη, ο Τζορτζ Σόρος, είναι και «ιδιοκτήτης» ενός από τα μεγαλύτερα «ανθρωπιστικά» δίκτυα στον κόσμο!!!

«Συνωστισμός» από κανίβαλους «ανθρωπιστές» μας προέκυψε: Κάθε εγχώριο αρπακτικό στήνει φιέστες «ανθρωπιστικές»…

Δεν υπάρχει μερίδα του κεφαλαίου και επιχειρηματικός όμιλος που να μην στήνουν διαφημιστικές πράξεις και καμπάνιες «ανθρωπιστικής» στήριξης στους «πρόσφυγες»…

«Ανθρωπιστές», ακόμα, και τα λαμόγια του ποδοσφαίρου…

Στημένες «ανθρωπιστικές» φιέστες από την Βαρδινογιάννη και όλη την κομπανία της: Τα ανθρώπινα «σκηνικά» του «ανθρωπισμού» του θεάματος…

Διαβάστε γι αυτήν τη στημένη φιέστα εδώ:
http://www.press-gr.com/2016/03/blog-post_184.html 

Αυτός ο «ανθρωπισμός» έχει το χαρακτήρα και το χρώμα του χρήματος, του εμπορικού θεάματος και τη φιλοσοφία της «φιλανθρωπικής» ΑΠΑΤΗΣ.

Είναι η φιλοσοφία που εκτός των άλλων αποτελεί και το υπνωτικό χάπι της φασιστικής ιδεολογίας. Αυτής της ιδεολογίας που εθίζει τους ανίσχυρους, τους τσαλαπατημένους, τους απελπισμένους και εξαθλιωμένους (από τους λήσταρχους και δημίους τους), στο να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ λύσεις παρηγοριάς από τα χέρια των δημίων τους, από τα χέρια των κτηνάνθρωπων της εξουσίας…».
Διαβάστε το σχετικό άρθρο, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7153 

Σε αυτό το ΥΣΤΕΡΙΚΟ παιχνίδι της «ανθρωπιστικής» ΑΠΑΤΗΣ, συναινούν οι ΠΑΝΤΕΣ: Και οι δήθεν εχθροί του συστήματος…

Χύνουμε ποταμούς «ανθρωπιστικών» δακρύων για τους «πρόσφυγες», συγκαλύπτοντας το ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ που υλοποιείται, με κυνική ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, εναντίον των λαών και των εθνών της Ευρώπης, εναντίον της χώρας μας (της ήδη ισοπεδωμένης), αλλά και εναντίον των ίδιων των «προσφύγων» και λαθρομεταναστών: Ακριβώς διότι κατασκευάζονται ως νέοι δούλοι.

Με τα «ανθρωπιστικά» δάκρυα του χρήματος συμβάλουμε στην κατασκευή της σύγχρονης δουλείας και στη διάλυση και υποδούλωση των λαών της Ευρώπης.

Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10155 

Και μόνο η συμμετοχή της «αριστεράς» σ’ αυτό το μακάβριο «ανθρωπιστικό» παιχνίδι της ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ τα λέει όλα…

ΠΗΓΗ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σε όλη την Δύση έρχεται το...ΧΑΛΑΛ - Δείτε πως πεθαίνουν τα ζώα προς βρώση - ΦΡΙΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την κατάργηση των χοιρινών λουκάνικων και του μπέικον στην Γερμανία τώρα έρχεται και το... χαλάλ, δηλαδή ο τελετουργικός (και βασανιστικός) τρόπος με τον οποίο θα σφάζονται τα ζώα για να μπορούν να καταλήξουν στο πιάτο του... μουσουλμάνου καταναλωτή.
φοτο2
Το φαινόμενο βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη αλλά έχει εξαπλωθεί σε όλη την (πρώην όπως φαίνεται) χριστιανική Δύση.

Μαζί με την αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ευρώπη και όχι μόνο, παρατηρείται όλο και μεγαλύτερη εξάπλωση των ισλαμικών τροφίμων παγκοσμίως. Στην Αμερική εβδομήντα επτά πολυκαταστήματα Walmart υπακούουν πλέον στους νόμους της Σαρία με κρέατα Χαλάλ να πωλούνται τουλάχιστον σε έντεκα πολιτείες της Αμερικής αναφέρει η Σουλτάνα Χειλαδάκη.
φοτο3
Η εταιρία Crescent Foods, (στα ελληνικά : Φαγητά Ημισελήνου), ο κύριος προμηθευτής εξασφαλισμένης ποιότητας Χαλάλ πουλερικών στην Αμερική, σε ορισμένα μαγαζιά έχει συμπληρώσει ήδη τέσσερα χρόνια υπηρεσίας.
φοτο4
Φέτος ήδη προστέθηκαν 11 Πολιτείες στην Αμερική οι οποίες θα προμηθεύουν στα καταστήματά τους προϊόντα Χαλάλ της εταιρίας αυτής. Μαζί με το Μίτσιγκαν και το Ιλινόις, προστίθενται το Τέξας, η Πενσυλβάνια, Οχάιο, κ.α. για να γίνουν οι πρώτες πολιτείες όπου οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν κρέας που εμπιστεύονται όταν επισκέπτονται τα καταστήματα.

«Έχουμε πλημμυρίσει από αιτήσεις μουσουλμάνων πελατών μας οι οποίοι μας ρωτούν πότε θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν κρέας Χαλάλ στην περιοχή τους  και εμείς είμαστε χαρούμενοι να εκπληρώσουμε αυτή τους την επιθυμία», δήλωσε ο Joohi Tahir, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ στην εταιρία Crescent Foods.

« Είναι καλή επιχειρηματική λογική για εμάς να περάσουμε σε μια αγορά κυρίαρχης τάσης και για τα καταστήματα Walmart να αναγνωρίσουν τη δυνητική αυτού του εντελώς φυσικού και εξασφαλισμένης ποιότητας Χαλάλ προϊόντος. Άλλωστε, ο καταναλωτής κρέατος Χαλάλ είναι ένας σημαντικά αναπτυσσόμενος τομέας στην αγορά με αγοραστική δύναμη πάνω από 170 δισσεκατομύρια δολάρια το χρόνο.» Όλο και περισσότερες εταιρίες υποδουλώνονται στα προϊόντα Χαλάλ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι φθηνότερα καθώς το τελικό προϊόν μπορεί να καταναλωθεί τόσο από μουσουλμάνους όσο και από μη μουσουλμάνους.

Οι καταναλωτές της Crescent γνωρίζουν ότι η αγορά προϊόντων Χαλάλ για την οικογένειά τους είναι η καλύτερη επιλογή από τα παραδοσιακά κρέατα εμπορίου.

Αυτό όμως που δεν αναφέρουν είναι η διαδικασία η οποία ακολουθείται για να διατεθεί αυτό το κρέας προς κατανάλωση στην αγορά. Ενώ στα παραδοσιακά σφαγεία χρησιμοποιείται η μέθοδος της τοπικής αναισθησίας του ζώου πριν προχωρήσουν στη σφαγή του, στα μουσουλμανικά σφαγεία με κρέας Χαλάλ, καθώς και στα εβραϊκά με κρέας kosher, το ζώο θα πρέπει σύμφωνα με τους πιστούς τους να έχει πλήρως τις αισθήσεις του καθώς σφάζεται. Ακόμη, τα ζώα σύμφωνα με τους μουσουλμάνους σφάζονται με αργό και βασανιστικό τρόπο καθώς πιστεύουν ότι… όσο υποφέρει το ζώο τόσο… γευστικότερο θα είναι το κρέας. Δηλαδή ωραία γεύση μέσω…σαδισμού!
φοτο5
Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες αλυσίδες φαγητού καθώς και εστιατόρια υιοθετούν προϊόντα Χαλάλ λόγω της τεράστιας ζήτησης και της εξάπλωσης ολοένα και περισσότερο του μουσουλμανικού πληθυσμού. Μία από τις πιο διάσημες αυτές αλυσίδες είναι και τα Mc’ Donald’s.
φοτο6
Φυσικά η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στην πώληση αυτού του είδους κρέατος με διάφορα περσικά και γενικότερα αραβικά εστιατόρια στην Αττική να σερβίρουν κρέας Χαλάλ στους πελάτες τους όπως για παράδειγμα το εστιατόριο, «PARS PERSIAN RESTAURANT» στο Χαλάνδρι.
φοτο7
Σύντομα, με την αύξηση των μουσουλμάνων μεταναστών και τον εγκλωβισμό τους στην Ελλάδα η πώληση ειδών Χαλάλ θα αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα οι Έλληνες πολίτες να τρώνε κρέας από ζώα που έχουν βασανιστεί με το χειρότερο τρόπο πριν τη σφαγή τους.

Σημειώνεται ότι ήδη, δεκάδες επιχειρήσεις από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχουν σπεύσει τα τελευταία χρόνια ν' αποκτήσουν πιστοποίηση "χαλάλ", οι οποία αποτελεί διαβατήριο για να 'ξεκλειδώσουν" σημαντικές αγορές για τα προϊόντα "made in Greece".

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σύμβουλος εξαγωγών Θωμάς Βασσάρας, εκπρόσωπος στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης της εταιρείας Halal Certification Services με έδρα την Ελβετία, η συνολική αξία των τροφίμων της ισλαμικής οικονομίας υπολογίζεται ότι ανήλθε το 2013 σε περίπου 1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια κι αναμένεται να αυξηθεί στα 2,5 τρισεκατομμύρια μέχρι το 2019, οπότε γίνεται άμεσα αισθητό το μέγεθος της επιχειρηματικής ευκαιρίας.

Έπειτα από αδράνεια αρκετών ετών, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να "παίρνουν το μήνυμα" και ήδη, σύμφωνα με τον κ. Βασσάρα, ο οποίος είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), περίπου 70 έχουν αποκτήσει σχετικές πιστοποιήσεις για εξαγωγές προϊόντων "χαλάλ", είτε αυτά αφορούν κορινθιακή σταφίδα είτε γαλακτοκομικά είτε ελαιόλαδο είτε άλλα προϊόντα.





ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Οι Αυστραλοί βρήκαν έναν νέο τρόπο να αντιμετωπίσουν τους παράνομους μετανάστες που εισέρχονται στα χωρικά της ύδατα από την Ινδονησία, την Ιάβα, το Ιράν, τη Μαλαισία και όχι μόνο.

Δεδομένου ότι και εκεί οι έμποροι που τους μεταφέρουν, βουλιάζουν τα πλοιάρια με τους μετανάστες, ώστε να αναγκαστεί το λιμενικό να τους περάσει στο Αυστραλιανό έδαφος και εκεί να ζητήσουν άσυλο, ο Αυστραλός πρωθυπουργός αναζήτησε και βρήκε μια λύση: τις πορτοκαλί κάψουλες.
 
Οι πορτοκαλί κάψουλες είναι κλειστά, βενζινοκίνητα, αβύθιστα σκάφη, κλιματιζόμενα, 90 θέσεων, γεμάτα με αρκετά τρόφιμα και νερό για το ταξίδι της επιστροφής, καθώς εκεί οι μετανάστες διασχίζουν ωκεανό προκειμένου να φτάσουν στη γη της επαγγελίας.

Το λιμενικό περισυλλέγει τους ναυαγούς ή τα πλοιάρια και μεταφέρει όλους τους ανθρώπους μέσα στην πορτοκαλί λέμβο. Στη συνέχεια την προωθεί με ένοπλη συνοδεία στα ανοιχτά, με κατεύθυνση τη χώρα από την οποία επιβιβάστηκαν στο πλοιάριο.

Η πρώτη τέτοια κάψουλα έφτασε στο Cikepuh της Δυτικής Ιάβα στις 15 Ιανουαρίου 2014, γεμάτη κόσμο και προσάραξε σε ένα κοραλλιογενή ύφαλο. Στο εσωτερικό της είχε 60 άτομα Ιρανικής καταγωγής, που ζήτησαν άσυλο στην Ιάβα.



Προσπάθειες να βυθίσουν τις σωσίβιες λέμβους δεν μπορούν να γίνουν επιτυχώς. Ακόμη και αν τρυπήσουν τη λέμβο και πάρει νερό, έχει σχεδιαστεί έτσι που δεν θα βουλιάξει. Ο δε κινητήρας, είναι κλειστός σε αδιάρρηκτο κουτί.

Η Αυστραλιανή κυβέρνηση προμηθεύτηκε τις πρώτες 11 κάψουλες στην τιμή των 500.000 δολλαρίων. Κοστίζει η λύση όπως παραδέχτηκε, αλλά δεδομένου ότι μετά τις πρώτες 3 κάψουλες που έστειλαν πίσω σταμάτησαν απότομα να καταφθάνουν πλοιάρια με μετανάστες, ίσως να σημαίνει πως θα αργήσει να αγοράσει καινούριες.

Οι πορτοκαλί κάψουλες πάντως, είχαν εγείρει διπλωματικό ζήτημα ανάμεσα στην κυβέρνηση της Αυστραλίας και την Ινδονησίας, με τον Ινδονήσιο πρόεδρο να διαμαρτύρεται για αυτή τη συμπεριφορά, μια και δεν μπορεί να διαχειριστεί τον κόσμο που φτάνει εκεί και ζητά πολιτικό άσυλο, ενώ κάποιοι άνθρωποι που δεν δέχονταν να μπουν στη λέμβο κατήγγειλαν πως τους έσπρωξαν βίαια να μπουν μέσα.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε από τα παράπονα των Ινδονήσιων και σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, δήλωσε «Ας γίνει σε όλους κατανοητό πως στο έδαφος της Αυστραλίας δεν πρόκειται να ξαναπεράσει ποτέ πια άνθρωπος με παράνομο τρόπο».



ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΑΝ ΑΡΑΧΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΑΝ ΑΡΑΧΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.








ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ



«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ' ό,τι έχω ζήσει μέχρι τώρα... Έχω περισσότερο παρελθόν από ό,τι μέλλον.

Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που του έδωσαν ένα γεμάτο μπολ με κεράσια: τα πρώτα τα καταβρόχθισε με λαιμαργία, αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγα, άρχισε να τα γεύεται με βαθιά απόλαυση.

Δεν έχω πια χρόνο να ασχοληθώ με τις μετριότητες.

Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί.

Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν εκείνους που θαυμάζουν, να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και την τύχη τους.

Μισώ να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα.

Δεν έχω χρόνο για ατέλειωτες φλυαρίες, για άχρηστες συζητήσεις θεμάτων που σχετίζονται με τις ζωές των άλλων που δεν αποτελούν μέρος της ζωής τους.

Δεν έχω πια χρόνο για να διαχειριστώ τις ευαισθησίες των ανθρώπων που παρά τη χρονολογική τους ηλικία είναι ανώριμοι.

Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται πράγματα που γνωρίζω από πριν ότι δε θα καταλήξουν πουθενά.

Δεν μπορώ να δεχτώ και να ανεχτώ τους καιροσκόπους.

Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο, μετά βίας κάνουν λόγο απλά για τις ετικέτες. Ο χρόνος μου είναι σπάνιος για να συζητώ για τους τίτλους, τις ετικέτες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται...

Δεν υπάρχουν πια πολλά κεράσια στο μπολ...

Θέλω να ζήσω δίπλα σε ανθρώπους που παραμένουν άνθρωποι. Που ξέρουν να γελούν με τα λάθη τους. Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους. Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους. Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.

Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων... Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.

Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει.

Σκοπεύω να μην πάει χαμένο κανένα από τα κεράσια που μου απομένουν... Είμαι σίγουρος ότι ορισμένα θα είναι πιο νόστιμα απ' όσα έχω ήδη φάει.

Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.

Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις κι εσύ...»


Ο Πολύτιμος Χρόνος των Ώριμων 
Mário Coelho Pinto de Andrade (1928 - 1990)


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ



Είναι μέσα στο σχεδιασμό των μεταπολιτευτικών ελληνόφωνων κυβερνήσεων να στερήσουν...
από το ελληνικό έθνος την επαφή του με τους εκλεκτούς, πνευματικούς του ηγήτορες, με τελικό στόχο την πνευματική, ηθική και οικονομική παρακμή. Σκοπός του σιωνισμού αλλά και της εγχώριας ελληνόφωνης πέμπτης φάλαγγας, ήταν και είναι, η σταδιακή αποβλάκωση του εναπομείναντος ελληνικού πληθυσμού, η οποία επιτελείται με την επιβολή και ανάδειξη της μετριότητας, της διαφθοράς και της ανωμαλίας, με τελικό βέβαια στόχο την εξαφάνιση του ελληνισμού μέσω της υπογεννητικότητας (επίσημα 1.000.000 εκτρώσεις ανά τριετία) και του ισλαμοεπικοισμού που λαμβάνει χώρα στις μέρες μας, από αυτές τις χειραγωγημένες ταλαίπωρες ψυχές.

Εάν δεν αναδείξουμε τους καλύτερους Έλληνες, μακριά από κόμματα και προσωπικά συμφέροντα, δεν έχουμε μέλλον σαν έθνος.

Θα ήμασταν δηλαδή σήμερα σε χειρότερη μοίρα εάν εκλέγαμε τους βουλευτές μας, κάθε δύο χρόνια, με κλήρωση, από όλους τους έχοντες την ελληνική ιθαγένεια, παρέχοντάς τους μόνον έναν βασικό μισθό;

Θα ήμασταν σε χειρότερη μοίρα εάν είχαμε, δια νόμου, καταργήσει τα κόμματα;

Θα ήμασταν σε χειρότερη μοίρα εάν είχαμε προ πολλού βραβεύσει την αριστεία και ποινικοποιήσει τη βλακεία;

Ο πραγματικός εχθρός του ελληνισμού ήταν πάντοτε εντός των τειχών.

ΠΗΓΗ