ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Βουλή «υιοθετεί» όλα τα παιδιά των πεσόντων αξιωματικών

Την οικονομική ενίσχυση όλων των ανήλικων τέκνων των πιλότων που έχουν χάσει τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος αποφάσισε χθες η Βουλή των Ελλήνων έπειτα από σχετική πρόταση του Προέδρου της κ. Φ.Πετσάλνικου, η οποία έγινε ομοφώνως δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Πρόκειται για 29 παιδιά, των οποίων την «υιοθεσία» αναλαμβάνει η Εθνική Αντιπροσωπεία, πέραν εκείνων του σμηναγού Ιωσήφ Αναστασάκη και του ταγματάρχη Ανδρέα Δερμάρη, στην «υιοθεσία» των οποίων προχώρησε προσφάτως η Βουλή, αλλά και του υποσμηναγού Νικολάου Παρούση και του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη με προγενέστερες αποφάσεις της.

Ετσι η Βουλή θα καταβάλλει κάθε χρόνο ένα ποσόν για τα ανήλικα τέκνα ως την ενηλικίωσή τους και, αν σπουδάσουν, ως τη συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας τους. Πρόκειται για τα παιδια:
του αντιπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση (31 Ιανουαρίου 1996, Ιμια), 
τουεπισμηναγού Ιωάννη Μυλωνά (15 Ιουλίου 2000), 
του υπαξιωματικού Γεώργιου Αναγνωστάκη (17 Μαΐου 2001), 
του υπολοχαγού Σωτήριου Τσερκεζόπουλου (29 Μαΐου 2001), 
του επισμηναγού Κωνσταντίνου Καραθάνου (15 Ιουνίου 2004), 
του αντισυνταγματάρχη Δημήτριου Παπασπύρου (11 Σεπτεμβρίου 2004), 
του ταγματάρχη Παναγιώτη Παπαναστασίου (11 Σεπτεμβρίου 2004), 
του επισμηναγού Ιωάννη Κομματά (14 Οκτωβρίου 2004), 
του σμηναγού Αθανάσιου Σιούτα (14 Οκτωβρίου 2004), 
του λοχαγού Χρήστου Καρυπίδη (20 Φεβρουαρίου 2006), 
του ανθυπασπιστή Ηλία Καραμπά (20 Φεβρουαρίου 2006), 
του αρχιλοχία Αδάμ Αδαμόπουλου (20 Φεβρουαρίου 2006), 
του επιλοχία Κωνσταντίνου Φωτιάδη (20 Φεβρουαρίου 2006), 
του σμηναγού Παντελή Γκελή (14 Απριλίου 2006), 
του σμηναγού Δημήτριου Στοϊλίδη (23 Ιουλίου 2007), 
του ανθυπασπιστή Ευστάθιου Καρδόπουλου (18 Μαρτίου 2008), 
του ταγματάρχη Δημήτριου Σκούρα (5 Απριλίου 2008) και 
του λοχαγού Αθανάσιου Κακαμπάκου (5 Απριλίου 2008).

πηγη ΒΗΜΑ                                                                    ΠΗΓΗ:radar-gr.blogspot.com

Το ΠAΣΟΚ του Rockefeller

Γράφει η  "KNOSSOPOLIS"

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.

Eίναι όμως έτσι; για να δούμε...

Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό άρθρο).

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας  με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ).  

Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση... Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).

Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)

ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται.

επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).

Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).

Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

πηγή εγγράφου:
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
βιβλίο: " Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται"
συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης
εκδόσεις: Νέα Θέσις                                                                                                   ΠΗΓΗ:www.knossopolis.gr

Σχετικά με τους φορτηγατζήδες...

Σχετικά με τους φορτηγατζήδες γιατί ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ της προπαγάνδας. Να θυμίσω πως οι φορτηγατζήδες στην Αργεντινή έβαλαν την σπίθα...


Για να σου εξηγήσω το θέμα... διάβασε προσεκτικά!



Πήρες ένα.......

.. σπίτι με δάνειο ναι σε σένα μιλάω που διαβάζεις.. έφτυσες αίμα να το ξεπληρώσεις το ξεπλήρωσες και έχει μια αξία 300χιλιαρικα.
και εσύ ξέρεις ότι έχεις 300χιλ σε ένα χρηματοκιβώτιο, αυτό το ακίνητο το νοικιάζεις για να βάζεις λεφτά πέρα από την δουλειά σου...... και έρχεται ξαφνικά κάποιος και σου λέει αυτά τα 300 δεν κάνουν 300 κάνουν 90... ΤΟΝ ΠΗΔΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΧΙ???

Αν ανοίξει το επάγγελμα τα αρπακτικά εταιρίες είναι έτοιμες να πάρουν δουλειές και να χάσουν τόσες χιλιάδες ανθρωποι την αξία του "σπιτιού τους".

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛ ΗΛΠΑΠ, ΟΣΕ, ΛΙΜΑΝΙΑ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.  Περιμενεις να σε απολύσουν και έχεις άλλη δουλειά στρωμένη;;; γι αυτό αράζεις στο καναπεδάκι σου;Η Πρέπει να τελιωσεις τις σπουδές και να μην βρίσκεις δουλειά;;;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ... ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!



ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1400


ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ



ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ ΚΛΠ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ...


ΔΕΣ ένα απλό πράγμα είναι στους δρόμους χωρίς ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ παραμονο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.. ούτε ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ....




ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.. ΝΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ...


ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

Είμαι ένας σαν εσένα...
Ένας Αγωνιστής                                                                                               ΠΗΓΗ:anti-ntp.blogspot.com

Η Ελλάδα πέθανε. Ζήτω το Κατάρ.!

thumbΓράφει η Κουκίδα...
Έδωσαν στον Γιωργάκη μια ατζέντα γεμάτη φωτογραφίες για το πώς θα γίνει το Ελληνικό, Λας Βέγκας ή Βαρκελώνη, θαμπώθηκε και έβαλε την τζίφρα. Αμέσως έσπευσε να διαλαλήσει ότι έκλεισε συμφωνία με το Κατάρ για την εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου που θα φέρει στα ταμεία 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πολλά λεφτά. Μόνο που ο George έμεινε στις φωτογραφίες και δεν διάβασε τα ψιλά γράμματα: πρόκειται για μια «ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ» συμφωνία κατά την οποία οι Άραβες μπορούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια με το πρώτο εμπόδιο. Και εάν λάβουμε υπόψη ότι παρόμοια φαντασμαγορική συμφωνία υπέγραψε το Κατάρ και με την Κυπριακή κυβέρνηση, αλλά τώρα κάνουν πίσω, τότε μπορείτε να καταλάβετε.
Με την πρώτη απεργία, γραφειοκρατία ή διαδήλωση, μην τον είδατε τον Παναή. Βέβαια, ακόμα και αυτό να μην γίνει, θα χρειαστούν 4-5 χρόνια περιβαλλοντικών μελετών για να ξεκινήσει το έργο και τα λεφτά δεν θα τα πάρουμε προκαταβολικά.
Τι είπατε; Εάν θα είναι ακόμα κυβέρνηση ο Φον Γιωργάκης μέχρι τότε; Δεν ξέρω. Πάντως εάν τελεσφορήσει η συμφωνία, η Κουκίς αναλαμβάνει προσωπικά να του στείλει ενημερωτικό σημείωμα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών όπου (φαντάζομαι) ότι θα θητεύει. Για να χαρεί ότι κάτι έκανε κι αυτός.
Κατά τα άλλα, σας το είπαμε, το πάρτι ξεπουλήματος έχει ξεκινήσει αλλά το ψαχνό βρίσκεται στις τράπεζες. Εκεί θα παρελάσουν όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες. Αρχής γενομένης από τους Γερμανούς που φαίνεται πως «πήραν» πολλά από τον Παπακωνσταντίνου. Αχ αυτός ο Σόιμπλε!
topontiki                                                                                                                                                                                                            ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com   

Πού κρύφτηκαν οι «επαναστάτες» των «Δεκεμβριανών»;


Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008. Τότε που οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι έκαιγαν την Αθήνα επί τρεις μέρες.
Εξέγερση της νεολαίας την χαρακτήρισαν αυτή την καραμπινάτη προβοκάτσια οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι συριζαίοι, οι «αριστεριστές», οι ποικίλοι ανένταχτοι διανοούμενοι και φυσικά οι επαγγελματίες αντιρατσιστές!!!
Οι ύμνοι και τα παραληρήματα της «αριστεράς πολυτελείας» ήταν τέτοιοι που κατέγραφαν τα «Δεκεμβριανά» σαν τη μεγαλύτερη «εξέγερση» της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.


Διαβάστε ενδεικτικά μόνο κάποια κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2918

Να θυμίσουμε επίσης ότι τα όργανα της καθεστωτικής προπαγάνδας δεν υμνολογούσαν, απλώς, την «αντικαθεστωτική εξέγερση» (από αυτά τα όργανα διδάχτηκε και ο ΓΑΠ που μας δολοφονεί σήμερα …αντικαθεστωτικά!!!), αλλά και ανέλαβαν την καθοδήγηση των «Δεκεμβριανών», προτρέποντας μάλιστα τους μαθητές να κάνουν …ρεσάλτο στα αστυνομικά τμήματα…

Πρώτη φορά στην ιστορία η Αθήνα είχε καταληφθεί, και αφεθεί ανενόχλητη, στους «εξεγερμένους» επί μέρες και το μόνο που απέμενε σαν κατακάθι ήταν στάχτες και αποκαΐδια.

Ούτε μια ιδέα, ούτε μια πολιτική συγκρότηση, ούτε μια αγωνιστική μαγιά, ούτε μια αγωνιστική κληρονομιά, ούτε μια οργάνωση ζωής.


Μόνο στάχτες και φωτιές…

Πού βρίσκονται αλήθεια όλοι αυτοί οι υμνητές, οι καθοδηγητές και οι «εξεγερμένοι» κατά του καθεστώτος;

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους πείραξε, κανένας στρατός δεν τους τσάκισε, κανένας δεν φυλακίστηκε από το καθεστώς για την «εξέγερση», αντίθετα πήραν εύσημα και ύμνους, ΠΟΥ βρίσκονται;

ΠΟΥ βρίσκονται όλοι αυτοί οι «επαναστάτες», οι καθοδηγητές και υμνητές τους ΣΗΜΕΡΑ που η Ελλάδα στενάζει κάτω από την μπότα των διεθνών κέντρων εξουσίας, σήμερα που τα κυβερνητικά ανδρείκελα δολοφονούν ανελέητα και βάρβαρα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, λεηλατούν και αποτεφρώνουν την ελληνική κοινωνία.

Τότε πυρπόλησαν τα πάντα και ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ αντικαθεστωτικά, σήμερα μπροστά στα πελώρια κυβερνητικά εγκλήματα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και έχουν τρυπώσει στα λαγούμια τους…

Στη θητεία αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης έχουν γίνει σημεία και τέρατα, έχουν καεί ακόμα και εργάτες μέσα σε τράπεζα, έχουν εκτελεστεί συσσωρευτικά και πωρωμένα καθεστωτικές κτηνωδίες δίχως ιστορικό προηγούμενο.

ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΈΝΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΈΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΜΝΗΤΈΣ ΤΩΝ «ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;


Το κίνημα των φορτηγατζήδων συγκρούεται μετωπικά με το καθεστώς, μαζικά και ρωμαλέα.

ΑΥΤΟΙ που βρίσκονται;

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ…


Και απόντες και κατήγοροι και συκοφάντες των φορτηγατζήδων και κάθε αυθεντικής λαϊκής έκρηξης.

ΚΑΘΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ λαϊκή κινητοποίηση για όλους αυτούς είναι «εθνικισμός», «ρατσισμός» κ.λπ…


Τα σημερινά γεγονότα αποκαλύπτουν στο ακέραιο και τελεσίδικα το τι ήταν τα «δεκεμβριανά» και ποιος ο ρόλος όλων των καθοδηγητών και υμνητών κείνων των γεγονότων.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλήθεια ακόμα άνθρωποι με μυρουδιά αριστερή που να πιστεύουν ότι τα «Δεκεμβριανά» είχαν κάποια, έστω ελάχιστη, σχέση με κινήματα;                                                ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

ΚΚΕ: Οι τελευταίες σελίδες της προδοσίας και αυτοκαταστροφής…



Η καθεστωτική προσαρμογή του ΚΚΕ έφτασε στο σημείο όπου αρχίζει η ολοκληρωτική «αποκάλυψη» και αυτοκαταστροφή.
Δεν υπάρχει πιο τραγικό θέαμα και συγχρόνως πιο αποκρουστικό από τις αηδιαστικές προδοσίες της ηγεσίας του ΚΚΕ, πάνω στα ερείπια που δημιούργησε στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Σήμερα πλέον όχι μόνο στην πράξη, αλλά και στα λόγια στηρίζει το κατοχικό καθεστώς των κυβερνητικών ανδρείκελων.
Ιδεολογικά και πρακτικά επικύρωσε και προώθησε όλα τα ιδεολογήματα και τους σχεδιασμούς της Πλανητικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης.


Ιδεολογήματα: «αντιεθνικισμούς», «αντιρατσισμούς», «ανοικτά σύνορα», «δικαιώματα διαφορετικοτήτων», «μειοψηφιών» και λοιπών πολυπολιτισμικών «διαστροφών».

Πρακτική: Αγώνας για την προώθηση και τη νομιμοποίηση της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής μας, συνακόλουθα διάλυση της οργανωμένης εργατικής τάξης και ισοπέδωση της ταξικής συνείδησης. Αγώνας εναντίον των εθνικών, ιστορικών και πολιτισμικών κατακτήσεων, αγώνας εναντίον του Ορθόδοξου εθνικού μας ιστού (πάντα πρωτοστατεί στις νεοταξικές επιθέσεις κατά της Εκκλησίας), κομματικές φιέστες και παρελάσεις εκτόνωσης της λαϊκής οργής, ψηφοθηρική κερδοσκοπία της λαϊκής απελπισίας και πολλά άλλα…

Φυσικά, αυτή η ιδεολογική και πολιτική ενσωμάτωση στο καπιταλιστικό καθεστώς καλύπτεται με στείρες γενικολογίες και αοριστολογίες εναντίον του ιμπεριαλισμού και ξύλινη ταξική φρασεολογία.

Η δικτατορία των μηχανισμών του χρήματος και τα ελληνικά κυβερνητικά της ανδρείκελα ξεγυμνώνουν ολοκληρωτικά την ηγεσία του ΚΚΕ και όλες τις άθλιες και θλιβερές «αριστερές» ποικιλίες.

Οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί του ΚΚΕ επιτίθενται, βεβαίως, άγρια στην κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων και στον «ιμπεριαλισμό», αλλά μόνο φραστικά και σε επίπεδο δημοσιογραφικού σχολιασμού.

Και οι λεκτικές και δημοσιογραφικές «επιθέσεις» αυτές είναι τόσο πιο «ταξικά» θορυβώδεις, όσο πιο προδοτική είναι η πράξη και η στάση των γραφειοκρατικών μηχανισμών του ΚΚΕ.

Στηρίζει η ηγεσία του ΚΚΕ το κατοχικό καθεστώς και τα ανδρείκελά του και για τα μάτια του κόσμου ρίχνει ριπές άσφαιρων πυρών εναντίον του και οργανώνει εκτονωτικές παρελάσεις διαδηλώσεων, αυστηρά κομματικές ή σώου φιεστών εκλογικής εμπορίας.

ΟΤΑΝ η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τη δικτατορική μπότα των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, πυρπολείται ανηλεώς και αποτεφρώνεται οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και πολιτικά, όταν απειλείται άμεσα η ίδια η κοινωνική και εθνική της υπόσταση και το ΚΚΕ δεν θέτει ΕΥΘΕΩΣ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ την πτώση της κυβέρνησης, ΤΟΤΕ επί της ουσίας στηρίζει το κυβερνητικό καθεστώς των ανδρεικέλων.

Αν είναι ποτέ δυνατόν «αριστερό» κόμμα να μη θέτει άμεσα και επιτακτικά το πολιτικό ζήτημα της πτώσης μιας κυβέρνησης που ανοικτά δικτατορικά, ωμά και βάρβαρα εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας.

Αν είναι ποτέ δυνατόν κάτω από τέτοιες συνθήκες ολοκληρωτικής κατεδάφισης και καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της να βγαίνει το προπαγανδιστικό όργανο του ΚΚΕ με το πρωτοσέλιδο:


«ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Σήμερα όλοι στους δρόμους για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ»
(Ριζοσπάστης 23-9-2010)


Και σε επίπεδο πλέον πολιτικής ρητορείας και ζύμωσης η ηγεσία του ΚΚΕ εξαπατά τον κόσμο και τον καλεί σε ουτοπικές φιέστες πίεσης και εκλογικής κατανάλωσης.

Η απάτη είναι πολλαπλή:

α). Είναι απάτη να καλλιεργείς την ουτοπία ότι με κομματικές φιέστες και κομματικά χειραγωγημένες εκδηλώσεις θα διαπραγματευτείς με το δικτατορικό καθεστώς των ανδρεικέλων όταν αυτό το καθεστώς έχει ήδη ισοπεδώσει τα πάντα και όταν την ίδια ώρα ψηφίζει το δολοφονικό νόμο εναντίον των «κλειστών επαγγελμάτων», παρά το γεγονός ότι ολόκληρος ο κλάδος των φορτηγατζήδων βρίσκεται στο δρόμο συγκρουόμενος ρωμαλέα και δυναμικά με την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η κοινωνία κοχλάζει από αγανάκτηση, οι 24άρωρες απεργιακές φιέστες διαδέχονται η μία την άλλη και το αυτί της κυβέρνησης δεν ιδρώνει, αλλά το «κόμμα του λαού» συνεχίζει την ίδια ρότα: καλεί σε νέες κομματικές φιέστες «για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ».

ΟΧΙ μόνο δεν θέτει το ζήτημα της δυναμικής λαϊκής κινητοποίησης για την πτώση των ανδρεικέλων, αλλά λαϊκίζει εκλογικά εξαπατώντας βάναυσα τον ελληνικό λαό.

ΑΥΤΟ στην πράξη σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης, έστω και αν στα λόγια και δημοσιογραφικά εκτοξεύεις εναντίον της άσφαιρά πυρά, δηλαδή πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμό και εκλογική εμπορία…

β). Είναι απάτη να καλείς τον κόσμο στο δρόμο, δηλαδή στις κομματικές φιέστες, όταν ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ συγκρούονται ήδη, μετωπικά με την κυβέρνηση και άγρια οι φορτηγατζήδες.

Είναι οι φορτηγατζήδες δυναμικά και εκρηκτικά στο δρόμο, πυροδοτούν τα εύφλεκτα υλικά της κοινωνίας και τη βοούσα λαϊκή οργή και το ΚΚΕ αντί να στηρίξει το ρωμαλέο αυτό κίνημα και να καλέσει το λαό και το «στρατό» του σε συμπαράσταση, καλεί το λαό στο …δρόμο: Στις κομματικές του εκδηλώσεις!!!

Το να είναι ένα ζωντανό, αυθόρμητο και ρωμαλέο κίνημα στο δρόμο και να καλείς το λαό στον κομματικό «δρόμο», αυτό δεν είναι μέγιστη πολιτική απάτη, αλλά και άθλια προβοκάτσια εναντίον του λαού που μάχεται στο δρόμο και υπέρ της κυβέρνησης που συκοφαντεί τους φορτηγατζήδες και με νύχια και με δόντια επιχειρεί μετά την υπογραφεί του θανάτου τους να συντρίψει και τις πυροδοτικές αντιστάσεις τους.

Εδώ καταγράφεται η προδοσία του ΚΚΕ σε όλη τη μακάβρια διάστασή της…

Μια προδοσία ορατή και δια γυμνού οφθαλμού.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ έπνιξε κυριολεκτικά στη σιωπή το κίνημα των φορτηγατζήδων. Παρασιώπησε σκανδαλωδώς τον αγώνα τους, τα καλέσματά τους, τις πρωτοβουλίες τους, τη μετωπική τους σύγκρουση με τα κυβερνητικά ανδρείκελα.

Η κυβέρνηση τούς έκλεβε τις περιουσίες τους και την εργασία τους, έστελνε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην πτώχευση και την ανεργία, οι φορτηγατζήδες είχαν ξεσηκωθεί και κατεβεί δυναμικά στο δρόμο και η ηγεσία του ΚΚΕ, τους «έθαψε» κυριολεκτικά: πολιτικά και λεκτικά, παρασιώπησε όλα τα συμβάντα της σύγκρουσης…

Όλες οι προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ) κατασπάραζαν λυσσασμένα τους φορτηγατζήδες και τους συκοφαντούσαν αχαλίνωτα και η ηγεσία του ΚΚΕ είχε βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια…

Τέτοια οφθαλμοφανή και ξετσίπωτη συμπεριφορά που στήριζε ανοικτά την κυβέρνηση σπάνια συναντάς. Εδώ το ΚΚΕ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.
Τους λόγους τους αναλύουμε στο άρθρο: «ΚΚΕ: Η σιωπή της προδοσίας».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4958



γ). Είναι απάτη επίσης να καλείς τον κόσμο σε διαπραγματευτική πίεση προς την κατοχική κυβέρνηση τη στιγμή που το κίνημα των φορτηγατζήδων έχει γκρεμίσει τέτοιους είδους αυταπάτες και έχει κλιμακωθεί σε μετωπική πολιτική σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Με τη ψήφιση του δολοφονικού νόμου και τη συνέχιση του αγώνα των φορτηγατζήδων φεύγουμε από την «κλίμακα» της διαπραγμάτευσης και περνάμε σε άλλη αγωνιστική «κλίμακα»: Στην κατάργηση του νόμου, δηλαδή στην αγωνιστική, λαϊκή πτώση της κυβέρνησης.

Η ηγεσία του ΚΚΕ υπονομεύει και τορπιλίζει αυτή την αγωνιστική «κλίμακα» της πτώσης της κυβέρνησης.

Αυτή στηρίζει την κυβέρνηση, με το να καλεί τον κόσμο σε κομματικές παρελάσεις «για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ».


Η ηγεσία του ΚΚΕ γράφει τις τελευταίες σελίδες της προδοσίας της και της αυτοκαταστροφής της.

Ας τη βοηθήσουμε να κλείσει το γρηγορότερο αυτό το τελευταίο της κεφάλαιο…                                                                                                                     ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

Εκστρατεία ξεπουλήματος της Ελλάδας



Η κυβέρνηση των δωσίλογων δεν δείχνει μόνο υπερβάλλοντα ζήλο στην «εκτέλεση συμβολαίων θανάτου» εναντίον του ελληνικού λαού, αλλά και στο γρήγορο ξεπούλημα της Ελλάδας στις διεθνείς μαφίες του χρήματος.
Έχει εκστρατεύσει ο Πρωθυπουργός-πλασιέ για την πώληση των φιλέτων της χώρας.
Το πρωτοσέλιδο της «Ε» είναι αποκαλυπτικό.
Ξεπούλημα επενδυτικών φιλέτων στα Εμιράτα, μετατροπή της χώρας σε Λας Βέγκας, σε «παράσιτο» των διεθνών μαφιών του χρήματος και της μίζας ΚΑΙ…μίζες!!!
Τέτοια ξεπουλήματα και λεηλασίες πάντα γίνονται με γενναίους χρηματισμούς στους πλασιέ: Στους κυβερνητικούς πλασιέ.
Αποκαλύπτει η «Ε»:





Μνημόνιο συνεργασίας με την κυβέρνηση του Κατάρ, ύψους 5 δισ. ευρώ, που στόχο θα έχει, μεταξύ άλλων, και την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό αναμένεται να υπογράψει σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί.
Ο Παπανδρέου με τον εμίρη Αλ Θανί τον Μάιο στο Μαξίμου Η υπογραφή του μνημονίου θα αφορά τα επενδυτικά σχέδια του κρατικού fund του Κατάρ, Qatar Investment Authority (QIA) που δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς ενέργειας, τουρισμού, ακινήτων και ξενοδοχείων. Στο μνημόνιο δεν θα κατονομάζεται η περιοχή του Ελληνικού, αλλά το fund ενδιαφέρεται πολύ για την «αξιοποίηση» της συγκεκριμένης έκτασης, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά φιλέτα της χώρας.

Λας Βέγκας

Κατά συγκλίνουσες πληροφορίες της «Ε» υπάρχουν σκέψεις για σειρά έργων, όπως «αξιοποίηση» μέρους της παραλίας στο ύψος του πρώην αεροδρομίου, κατασκευή μαρίνας ελλιμενισμού πολυτελών θαλαμηγών, ξενοδοχείου, συνεδριακών κέντρων, πλωτού καζίνου και μικρού αεροδρομίου που θα χρησιμοποιείται από lear jet και ιδιωτικά αεροσκάφη…»
ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

Είμαι γιος φορτηγατζή


Μία ακόμα «απελευθέρωση» επαγγέλματος που δεν οδηγεί σε «ελεύθερους» επαγγελματίες, αλλά σε «απελεύθερους» απασχολήσιμους. Κι αν στην αρχαιότητα ο απελεύθερος ήταν ένας πρώην σκλάβος, που όμως ελεύθερος πολίτης δεν θα γινόταν ποτέ, στην εποχή μας, αντιστρόφως, απελεύθερος είναι ένας πρώην ελεύθερος πολίτης που πάει για σκλάβος (φέρ' ειπείν σε μια Μεταφορική Εταιρεία, σε μια Δικηγορική Φίρμα κι όπου αλλού μας καλεί το καθήκον μας προς τον Καπιταλισμό)...
Είμαι γιος φορτηγατζή.
Σκληρό και δύσκολο επάγγελμα. Πάντα με τον αγώνα και την αγωνία να περισσεύουν. Θηρία τα φορτηγά και για να φέρουν ψωμί στο σπίτι, θέλουν κουμάντο με καρδιά, αντοχή στο ξενύχτι, εγρήγορση για τη στραβή, σθένος για την αναποδιά - με έναν λόγο «μπράτσα» όπως έλεγαν οι παλιοί.



Από τους αυτοκινητιστές, ιδιοκτήτες και σωφέρ, ελάχιστοι καζάντησαν κι ελάχιστοι πλουτίζουν - οι πιο πολλοί απλώς τα βγάζουν πέρα ή πέφτουν έξω και τα παρατάνε. Θέλει πολλά απ' τη ζωή του οδηγού το φορτηγό, για τα λάδια και τα πετρέλαια, τα λάστιχα και τις φθορές, τις περίφημες ζημιές, θέλει ώρες στον δρόμο - με τα φορτία να φθάνουν, τα κόμιστρα να φθάνουν και να μη φθάνουν...


Κι αν όλα πάνε καλά -μακρυά από ατύχημα- εκεί που μετά από χρόνια αγώνα πας να ξεκεφαλώσεις, το θηρίο έχει γεράσει, θες καινούργιο, φτου κι απ' την αρχή στο χρέος και στην αγωνία.


Ορισμένοι φορτηγατζήδες, άλλοι με τον σταυρό στο χέρι κι άλλοι με άλλο εργαλείο, πλούτιζαν - πόσοι; δέκα-είκοσι; Κι άλλοι εκατό, έναν-δυο σε κάθε νομό θα τους λέγαμε εύπορους (όσο δεν τους βρίσκει καμμιά στραβή - χτύπα ξύλο).

Οι υπόλοιποι, χιλιάδες οικογενειάρχες σε όλη την Ελλάδα ή νεαροί για την ώρα οδηγοί, είναι στην πραγματικότητα όλοι μαζί (ιδιοκτήτες και σωφεραίοι) εργάτες. Σκληρά εργαζόμενοι εργάτες! με κίνδυνο της ζωής τους και με μόνο έχειν το θηρίο, ένα ή κι άλλο μισό με συνεταίρο.

Ακόμα κι όταν κοιμούνται έχοντας φθάσει στα σπίτια τους οι αυτοκινητιστές, τα φορτηγά αραγμένα από κάτω ή παραδίπλα, τους ζητάνε - κινητήρες, ντριστιμπιτέρ, τιμονιέρες, καρμπυλατέρ, σασμάν, όλα τους ζητάνε, να τα δει ο οδηγός, να τα προσέξει, να πάει στο δρομολόγιο και να 'ρθει - συχνά αδειανός, αλλά νά 'ρθει...

Τώρα, ως συνήθως, διάφοροι άσχετοι και σκιτζήδες έχουν βάλει χέρι στους φορτηγατζήδες. Για την απελευθέρωση του επαγγέλματος, δηλαδή την εξαφάνιση των επαγγελματιών.

Αλήθεια, μέσα στα τόσα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας τι τάχα, πανάκεια είναι αυτή η απελευθέρωση ή πανάκια για μπαλώματα και πονηρές προθέσεις;

Μιλούν στους φορτηγατζήδες (και σε μας) για «ανταγωνισμό» οι ίδιοι που μιλούσαν περί «ανταγωνισμού» και για την Ολυμπιακή. Ωσπου την ξεπούλησαν και τώρα έχουμε οδηγηθεί σε μονοπώλιο.




Λένε, πάντα οι ίδιοι, ότι θα φθηνύνει το κόμιστρο στις μεταφορές! Οσο φθήνυναν και τα εισιτήρια των πτήσεων;

Διακηρύσσουν την απελευθέρωση του επαγγέλματος ενώ το οδηγούν στην απορρόφησή του απ' τις εταιρείες, τα μονοπώλια και τα ολιγοπώλια.


Ξέρουν οι σκιτζήδες της κυβέρνησης ότι όχι μόνον κυκλοφορούν βουλγαρικές νταλίκες στις εθνικές οδούς, αλλά ότι υπάρχουν και πρατήρια που βάζουν βενζίνη μόνον σε αυτούς σε τιμές Βουλγαρίας;

Δεν βαρέθηκαν να μας δουλεύουν όλους με τον ανταγωνισμό (που πάντα οδηγεί το εισόδημα προς τα κάτω και τις τιμές προς τα πάνω);

Οχι, δεν βαρέθηκαν! Κι όσο μάλιστα θα διαπιστώνουν οι ίδιοι και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια ότι υπάρχουν χάχακες που χάφτουν την προπαγάνδα τους αμάσητη, θα συνεχίζουν.


Θα συνεχίζουν να στρέφουν τη μια τάξη εναντίον της άλλης. Πότε και ποιος απήργησε τα τελευταία είκοσι χρόνια, χωρίς να κατηγορηθεί ότι «στρέφεται κατά της κοινωνίας;» χωρίς να κατηγορηθεί ότι «καταστρέφει την οικονομία».

Αϊ σιχτίρι! ειδικώς αυτοί οι λυσσασμένοι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει εργολαβικά τα συμφέροντα των αφεντικών τους φόβο νέμεσης δεν έχουν; ντροπή μπροστά στους πατεράδες τους με τις κομμένες συντάξεις δεν έχουν; τσίπα μπροστά στους μεροκαματιάρηδες, που τους γανώνουν το κέρατο ότι είναι άχρηστοι κι αντιπαραγωγικοί, δεν έχουν;

............................................
Οι φορτηγατζήδες θα πάνε οδηγοί στις εταιρείες με τρεις και εξήντα να ανταγωνίζονται σε όλο και πιο χαμηλό μεροκάματο (αυτός είναι ο ανταγωνισμός) τους άλλους Βαλκάνιους. Ο κ. Ρέππας θα μείνει Υπουργός, ώσπου κάποιος άλλος υπηρέτης των Εταιρειών να πάρει τη θέση του και οι Εταιρείες θα κανονίζουν σε Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία κι αλλού τα κόμιστρα με εναρμονισμένες πρακτικές. Το έργο το έχουμε δει χίλιες φορές. Πληρώνοντας πάντα όλο κι ακριβότερο εισιτήριο. Κι αυτοί τα έχουν εισπράξει χίλιες φορές! Και θέλουν κι άλλες χίλιες... ΠΗΓΗ:www.enet.gr

Οι παλαμοκρουστές της εξουσίας ... βάζουν τέλος στις απεργίες!

Σχολιάζει ο Γιάννης Πρεβενιός

Η είδηση .......

Η ΓΣΕΕ δε θα συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 7 Οκτωβρίου, ούτε σχεδιάζει κάποια άλλη γενική απεργία, δήλωσε ο Πρόεδρός της, Γιάννης Παναγόπουλος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters....


Ο σχολιασμός ...

Ο κ. πρόεδρος με αυτή την δήλωση σίγουρα θέλει να καθησυχάσει τους Τροικανούς και τους εγχώριους κυβερνητικούς αντιπρόσωπους τους!!!

Το μήνυμα του εμμέσως πλην σαφώς είναι …. ......
εντάξει έχετε δίκιο για όλα τα μέτρα που μας βάλατε …. και αν χρειαστεί να μας βάλετε και άλλα!!!

Ωραίο εκπρόσωπο και προστάτη των εργαζομένων ανέδειξαν στη θέση του προέδρου οι εργατοπατέρες!!! Μάλιστα θέλοντας να επιβεβαιώσει την αφοσίωση στα κομματικά του αφεντικά τους τονίζει ότι δεν υπάρχουν προφανείς εναλλακτικές λύσεις!!!

κ. πρόεδρε οφείλω να σας πω ότι είστε λίγο άτυχος γιατί ο κόσμος εδώ και καιρό έχει αντιληφθεί το ρόλο που παίξατε όλοι σας αυτά τα χρόνια. Καταλαβαίνει ότι στην ουσία πουλήσατε το συνδικαλιστικό κίνημα το οποίο προσαρμόζατε ανάλογα με τις περιστάσεις στο κομματικό συμφέρον και όχι στην υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.

Πολλοί από εσάς κάνατε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για ιδίων όφελος και όταν αναλάβατε κυβερνητικά αξιώματα γίνατε “Βασιλικότεροι του Βασιλέως.”

Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση που τώρα τελευταία ακούγεται ότι στις επόμενες εκλογές (προφανώς λόγω καλής διαγωγής και υπακοής προς το κόμμα) θα είστε υποψήφιος βουλευτής. Να το κάνετε γιατί σίγουρα όλοι μας έχουμε την επιθυμία (λόγω των πεπραγμένων σας) …. να σας μαυρίσουμε!!!!                    ΠΗΓΗ:kafeneio-gr.blogspot.com

ΚΚΕ: Η σιωπή της προδοσίας


Είναι σκανδαλώδης η σιωπή της ηγεσίας του ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη» για τον αγώνα των φορτηγατζήδων. Ούτε μια αναφορά στον αγώνα τους, ούτε μια λέξη για το κάλεσμά τους σε λαϊκή συνέλευση.
Τα κομματικά τηλεσκόπια του κόμματος της «εργατικής τάξης» και του «λαού» δεν …ανακάλυψαν τον αγώνα των φορτηγατζήδων, ούτε τις επαναστατικές πρωτοβουλίες τους εναντίον της δικτατορίας της τρόικας και των κυβερνητικών δωσίλογων…


Αναφέρονται και καλούν οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ σε άπειρες κομματικές τους συγκεντρώσεις και για το ρωμαλέο, αυθόρμητο και εκρηκτικό ξέσπασμα των φορτηγατζήδων, οι οποίοι εκτελούνται εν ψυχρώ από την κυβέρνηση, δεν βγάζουν άχνα…

ΟΥΤΕ τα προσχήματα πλέον δεν κρατάνε οι σφετεριστές, οι πωλητές και οι προδότες των λαϊκών αγώνων.

Πνίγουν στην σιωπή το κίνημα των φορτηγατζήδων για να πνίξουν έτσι την κραυγαλέα προδοσία τους…

Εδώ δίνεται ένας αγώνας ζωής και θανάτου των μελλοθάνατων φορτηγατζήδων, ένας αγώνας που έχει τη δυναμική να πυροδοτήσει μια ΓΕΝΙΚΗ λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ και οι «μπροστάρηδες» των «λαϊκών αγώνων» δεν απουσιάζουν απλώς, αλλά ούτε λένε και λέξη.




ΣΙΩΠΟΥΝ ξετσίπωτα και προκλητικά: Η προδοσία της συνωμοσίας της σιωπής…

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα, αλλά και δραματικά η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ηγεσίας του ΚΚΕ.

Ο ΤΡΟΜΟΣ της μπροστά σε αυθεντικές, αυθόρμητες και ρωμαλέες λαϊκές κινητοποιήσεις.

Το σαμποτάζ κάθε ζωντανής λαϊκής έκρηξης, κάθε κινητοποίησης που δεν ελέγχει και δεν χειραγωγεί…

Μας έχει πρήξει τα αυτιά η ηγεσία του ΚΚΕ και το προπαγανδιστικό του έντυπο για «εξέγερση», για να «κατεβεί ο κόσμος στο δρόμο» και όταν ξεσπά αυθόρμητη έκρηξη και πολλοί κατεβαίνουν στο δρόμο, ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τη γλώσσα της και κάνει ό,τι μπορεί να μαντρώσει τον κόσμο στις κομματικές του φιέστες.

ΟΙ φορτηγατζήδες βγάζουν στην επιφάνεια όλη την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ της ηγεσίας του ΚΚΕ…

Αρθρογράφοι
σε αστικά έντυπα μιλούν θετικά για τον εξεγερτικό καταλύτη των φορτηγατζήδων, σύσσωμο το προπαγανδιστικό ιερατείο του καθεστώτος προπηλακίζει και συκοφαντεί ανηλεώς το κίνημά τους και η ηγεσία του ΚΚΕ, ΟΧΙ μόνο δεν στηρίζει ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ τους φορτηγατζήδες, ΟΧΙ μόνο δεν καλεί τον κόσμο σε συμπαράσταση, όπως θα έκανε ένα αντικαθεστωτικό κόμμα, αλλά ούτε καν μιλά γι’ αυτούς…

ΑΙΔΩΣ…                                                                                                                  ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

υπό το Υπουργείον του διά βίου αβιωτου ...

«Γερασμένες» βρίσκει τις Τράπεζες ο κ. Χρυσοχοΐδης. Η αφεντιά μου, πάλι, τις βρίσκει εύρωστες και θαλερές - μια χαρά μας πίνουν το αίμα...

.........................................

Αν όμως, παρά το αιματάκι μας, αυτά τα βαμπίρ δεν αισθάνονται και τόσον καλά, δεν μένει παρά να παραξενευτούμε. Δεν είναι η Κορωνίς της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας οι Τράπεζες; Αυτή η ίδια η Ιδιωτική Πρωτοβουλία δεν τις... κρατικοποιεί όταν καρκινοβατούν; Με τα δικά μας λεφτά δεν πληρώνουμε τα σπασμένα τους- τα λεφτά που μας φάγανε δηλαδή; Πού είναι το πρόβλημα;
Στο βιβλίο των επισκεπτών στη Wall Street ο κ. Παπανδρέου έγραψε ότι «προσβλέπει στη συνεχή συνεργασία μας (σ.σ. ποιων; της Wall Street με τη Σοσιαλιστική Διεθνή;) για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο πιο δίκαιο και πιο ισότιμο»!
Οντως, άλλη έννοια η Wall Street δεν έχει, πάρεξ να κάνει τον κόσμο πιο δίκαιον και πιο ισότιμο..!
Για άλλη μια φορά ο κ. Παπανδρέου δεν είναι αδυσώπητος μόνον με τις λέξεις, αλλά με τις ίδιες τις έννοιες...
Ο άνθρωπος που είναι εναντίον των μέτρων που πήρε...
Ο άνθρωπος που εύκολα θα διαδήλωνε εναντίον του εαυτού του...
Ο άνθρωπος που έλεγε ότι «υπάρχουν τα λεφτά», αλλά, φευ, του τα φάγαμε ο κ. Πάγκαλος, όλοι εσείς, εγώ κι ο κ. Κόκκαλης..!
Αλλά αν ο κ. Πάγκαλος, που δήλωνε ότι θα φύγει απ' το ΠΑΣΟΚ αν γίνει ο κ. Παπανδρέου Πρωθυπουργός, ο ίδιος που έλεγε να αφήσουμε τις σημαίες να τις πάρει απ' τις Υμιες ο αέρας, ο άνθρωπος όνειδος στην υπόθεση Οτζαλάν, είναι πλέον ο ορισμός της έκπτωσης της πολιτικής,
τι είναι ο άνθρωπος που όντας Πρωθυπουργός διέσυρε τη χώρα διεθνώς ότι είναι στην εντατική, ότι πτωχεύει, ότι το Σύνταγμά της δεν μπορεί να ανθίσταται σε λογικά πράγματα (!) που συμβαίνουν σε άλλες χώρες, ότι η εθνική κυριαρχία είναι διαπραγματεύσιμη, τι είναι
ο άνθρωπος που έχει παρακοιμώμενο μυστικοσύμβουλο κι εξ απορρήτων (σμπίρο ακόμα και στον Υπουργό του τον κ. Δρούτσα) τον πολύ κ. Αλεξ Ρόντο, διαπρέψαντα στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, στην ανάδειξη του Κοσσυφοπεδίου σε πυροκροτητή των Βαλκανίων και σύμβουλο του Μιχαήλ Σαακασβίλι (τον οποίον «πρόκοψε» στη σύγκρουσή του με τους Ρώσους);
                                                        Τι είναι ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ να μας ξεζουμίσει για να το διώξουμε μια ώρα αρχύτερα; Τι είναι;
Βαλτός, δοτός ή κουτός;
Στο μεταξύ, όπως πηγαίναμε, πηγαίνουμε! όλο και πιο βαθιά στο σπιράλ του θανάτου, όλο και πιο βαθιά στην ύφεση.
Γύρω στα 26 δισ. ευρώ από το Δ' ΚΠΣ μνέσκουν αναπορρόφητα, ενώ καταθέσεις 30 δισ. ευρώ διοχετεύθηκαν από τους Ελληνες πλούσιους σε τράπεζες του εξωτερικού, χωρίς οι κάτοχοί τους να εξορισθούν -για να πάνε να ζήσουν μαζί με τα λεφτά τους εκεί στην ξένη...
Ερχεται (αν έρχεται) αναπτυξιακός νόμος, όμως χωρίς ...πόρους(!)...
...ενώ οι δημόσιες επενδύσεις περικόπτονται κι άλλο, γύρω στο 1 με 1,5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα, τα μικρά κυρίως έργα, δρόμοι και ψιλοϋποδομές, απ' αυτά που δίνουν ζωή στις επαρχίες, να αναστέλλονται και μαζί τους να εξαερώνονται τα εργατικά μεροκάματα που θα έφθαναν στο μπακάλικο, στο βιβλιοχαρτοπωλείο, το ρουχάδικο και το περίπτερο...
Φυτοζωούμε
αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο σε αυτή την κάθοδό μας προς τον Αδη (κι ως προς αυτό είναι σωστή η «λάθος συνταγή» του ΔΝΤ), το χειρότερο είναι
ότι επαναλαμβάνουμε την ίδια λογική: να φέρουμε λεφτά απ' το Κατάρ ή το Ντουμπάι, να φέρουμε ξένους επενδυτές (τη στιγμή που η εγχώρια αστική τάξη την κοπανάει για τη Βουλγαρία κι άλλους «μεσαιωνικούς» παραδείσους), να ξεκοκκαλίσουμε ό,τι μπορούμε απ' την Ευρωπαϊκή Ενωση, αντί να παράξουμε λεφτά οι ίδιοι, αντί να βρούμε τρόπους να παράξουμε πλούτο οι ίδιοι.
Συνεχίζουμε τις κουτοπονηριές (όπως με τα φωτοβολταϊκά), το ξεπούλημα δημόσιου πλούτου και δημόσιων πόρων, την παροχή καλών υπηρεσιών στο μαύρο χρήμα κι όλα τα γνωστά τσαπατσούλικα τσατσιλίκια.
Αντί για μια νέα εθνική στρατηγική από μηδενική βάση για τα τρένα φέρ' ειπείν ή τις μεταφορές, το γνωστό κι αντιπαραγωγικό μπάτε σκύλοι αλέστε.
Η χώρα δεν παράγει. Δεν σκέφτεται. Δεν έχει στόχους και στρατηγική. Τρώει τις σάρκες της για να πληρώσει το χρέος της το οποίο θα αυξηθεί. Πνίγεται μέσα στις παρλαπίπες και τις πομφόλυγες των κυβερνητών της (τύπου Παγκαλοραγκούση) κι έχει
καταστεί φόρου υποτελής σε Ξένες Δυνάμεις.
Με μοναδικό πολιτικό σπάραγμα τις ίντριγκες του πριγκιπάδελφου Νικολάκη να φέρει λεφτά απ' το Κατάρ ή το Ντουμπάι.
Και τα 6.000.000 Μήτσων που παράγουν τον πλούτο αυτής της χώρας να φορολογούνται λες κι είναι μαχαραγιάδες, να διασύρονται ότι είναι τεμπέληδες, να τους διαμελίζονται οι μισθοί, να αποθαρρύνονται στο επιχειρείν, να παρωθούνται σε εθνική κατάθλιψη και απελπισία...
Δεν είναι μονόδρομος, είναι κάθοδος στα Τάρταρα.

Κύριε Πάγκαλε, σας ευχαριστώ!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο τίτλος μου ΔΕΝ ενέχει ούτε σταγόνα ειρωνικής διάθεσης καθότι μετά την προχθεσινή τοποθέτηση του «νούμερο 2» της Σοσιαλιστικής Κυβέρνησης της Ελλάδας εποχή της…τρόικας, αισθάνομαι ότι του οφείλω το ευχαριστώ!

Και εξηγώ:... Τρεις δεκαετίες τώρα αναρωτιόμουνα και εγώ όπως εκατομμύρια άλλων συμπατριωτών μας ΠΟΤΕ θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα πει στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια, Μόνο την Αλήθεια και Τίποτε άλλο εκτός από την αλήθεια και ΠΟΙΟΣ θα είναι αυτός ο άνθρωπος…

Ο άνθρωπος βρέθηκε ΠΡΟΧΤΕΣ και ήσασταν ΕΣΕΙΣ κ Πάγκαλε καθότι δώσατε επί τέλους την απάντηση που όλοι ψάχναμε δηλαδή ότι ΕΣΕΙΣ (όλοι οι πολιτικοί) και μαζί σας ΕΜΕΙΣ (ο Ελληνικός λαός) ΜΑΖΙ τα φάγαμε αυτά που τώρα χρωστάμε και θα πληρώνουμε τα επόμενα τουλάχιστον ΔΕΚΑ (ίσως και βάλε) χρόνια!

Βέβαια ΔΕΝ μας εξηγήσατε κ Αντιπρόεδρε, ίσως διέφυγε της προσοχής σας καθώς εδώ και κάνα δυο εβδομάδες περνάτε «δύσκολα» ημερόνυχτα προσπαθώντας και εσείς όπως και ΟΛΟΙ εμείς να κατανοήσετε όχι το ΓΙΑΤΙ αλλά το ΠΩΣ τα κατάφερε ο κ Πρωθυπουργός μας και ανέτρεψε κάθε έννοια Οργανογραμμάτων και Διοικητικών Πυραμίδων που διδάσκουμε στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στο εισαγωγικό μάθημα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, δηλαδή του Management…

Και εξηγώ: Σαφώς σε κάθε Ομάδα, Συμμορία, Επιχείρηση, Οργανισμό, αλλά και Κυβέρνηση υπάρχει η θέση του ΑΡΧΗΓΟΥ και σαφώς του ενός ή περισσότερων ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ, με άλλα λόγια είναι ευδιάκριτος ο κάτοχος της «νούμερο-1» θέσης και πιο κάτω ο κάτοχος, ή οι κάτοχοι της «νούμερο-2» θέσης…

Τώρα πώς τα κατάφερε ο κ Παπανδρέου και δημιούργησε και τη θέση του «νούμερο 1,5» που δόθηκε στον κ Ραγκούση ο οποίος μάλλον θα παρεμβληθεί ανάμεσα στον ίδιο και σε σας κ Αντιπρόεδρε (που λειτουργούσατε ως «νούμερο 2» μέχρι τον πρόσφατο «σαρωτικό» ανασχηματισμό που αντί να ξεκαθαρίσει αρμοδιότητες, μάλλον σας μπέρδεψε όλους) πρέπει να γίνει αντικείμενο κάποιας διατριβής επιπέδου ΜΑΣΤΕΡ ή ακόμη και ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ σε κάποιο από τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων κάποιου ελληνικού Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ!

Και φοβάμαι – χωρίς να είμαι βέβαιος καθότι υποκειμενική εκτίμηση μιας ορατής σε ΟΛΟΥΣ αντικειμενικής πραγματικότητας κάνω σήμερα – ότι μέρος της προχτεσινής σας τοποθέτησης ότι ΟΛΟΙ μαζί (ΕΣΕΙΣ οι Πολιτικοί και ΕΜΕΙΣ οι Πολίτες, χρεοκοπήσαμε την Ελληνική Οικονομία!!!)

Ίσως είχε ως υποσυνείδητο κίνητρο τον θυμό που – ΕΥΛΟΓΑ – σας έχει δημιουργήσει αυτή η Διοικητική πράξη του Προϊσταμένου σας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργού μας…

Δηλαδή να βάλει ανάμεσά σας τον «νούμερο 1,5»…

Τώρα ότι μέχρι ένα σημείο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι το δέχομαι και το έχω αναλύσει σε άρθρα μου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ για την «αντιφατική συμπεριφορά του Έλληνα από τη μια μεριά του στόματός του να ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ το φορομπηχτικό, αδηφάγο, σπάταλο Αθηνοκεντρικό Κράτος και από την άλλη να προσεύχεται το δικό του Κόμμα (φυσικά και αποκλειστικά το Πράσινο ή το Μπλε) να έρθει «στα πράγματα» για να «βολέψει» τον ίδιο ή τα παιδιά του» και σε πολλές άλλες εφημερίδες και περιοδικά πανελλαδικής κυκλοφορίας όπως και σε ραδιοφωνικές μου συνεντεύξεις και τηλεοπτικές παρουσίες!

Αλλά αυτή η «συμμετοχή στην ευθύνη» δηλαδή στο φαγοπότι ΔΕΝ μας είπατε κύριε Αντιπρόεδρε (δεν γνωρίζω ότι ήταν αβλεψία ή πρόθεσή σας να το αποφύγετε) ότι ΔΕΝ καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ την εικόνα από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ των τελευταίων σχεδόν 4 δεκαετιών στην Ελλάδα της μεταπολιτευτική περιόδου…

Και εξηγώ: έχετε δίκαιο ότι ΜΑΖΙ τα φάγαμε, αλλά στην εικόνα που έχω εγώ (και μαζί μου, υποθέτω εύλογα, εκατομμύρια Ελλήνων) από το χυδαίο ΦΑΓΟΠΟΤΙ στα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους ΕΣΑΣ τους πολιτικούς να κρατάτε ΚΟΥΤΑΛΕΣ και ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ και εμάς τους Έλληνες κρατώντας κουταλάκια γλυκού να ΟΡΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον Κρατικό Κορβανά!!! (Αυτό είπατε, εάν δεν απατώμαι κ Αντιπρόεδρε…)

Για το λόγο αυτό ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τίτλο της σημερινής μου blog-άποψης…

Ά, και πριν, κλείσω κ Πάγκαλε, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διπλά που προχτές προσδιορίσατε ΤΕΛΙΚΑ τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ στο ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, επισήμως «στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος» και πιο λαϊκά στην «μάσα των ΕΘΝΙΚΩΝ περιουσιακών μας στοιχείων» την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας το περιβόητο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ το δικό σας και των άλλων 299 συναδέλφων σας στη ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Εσείς στα…ΣΚΑΦΗ, εμείς στην παλιά την «σκάφη»!

Εσείς οι Πολιτικοί στα φιλέτα, εμείς στα ψίχουλα…
ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Πουλημένα τομάρια!

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας).
Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.

Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 Ευρώ για όλο το χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.


Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ το χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.


Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 Ευρώ μόνο γι αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ? καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!

Αυτό, το τελευταίο, δεν είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε, πως. απλά «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας                                                                                                  ΠΗΓΗ:tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αναστάτωση στην Θράκη από υποψηφιότητα...Τουρκάλας!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ, ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΣΗΜΕΡΑ "ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ", ΤΟΥΡΚΑΛΑ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ".
ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΟΥ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ,ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,"

ΕΤΡΩΓΕ" ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ,ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ 3-4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ.ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ,ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ,ΖΩΝΤΑΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΓΑ...!!ΜΑΛΩΝΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑ.ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ???ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΤΑΜΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΑΝΙΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΟΙΤΑΜΕ...!!!

ΦΤΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΟΣΑ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ???

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ.ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ...ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ???

ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ??ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ???ΠΟΥ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ...!!!!!

ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Κ ΕΤΣΙ Η ΘΡΑΚΗ,ΕΝ ΕΤΗ 2010,ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!!!Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ,ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΡΑΞΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΣΑΝ ΝΕΑ 24ΧΡΟΝΩΝ....ΔΙΝΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΙ!!!ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ......ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ.                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:tro-ma-ktiko.blogspot.com