ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελλάδα πέθανε. Ζήτω το Κατάρ.!

thumbΓράφει η Κουκίδα...
Έδωσαν στον Γιωργάκη μια ατζέντα γεμάτη φωτογραφίες για το πώς θα γίνει το Ελληνικό, Λας Βέγκας ή Βαρκελώνη, θαμπώθηκε και έβαλε την τζίφρα. Αμέσως έσπευσε να διαλαλήσει ότι έκλεισε συμφωνία με το Κατάρ για την εκμετάλλευση της περιοχής του πρώην αεροδρομίου που θα φέρει στα ταμεία 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Πολλά λεφτά. Μόνο που ο George έμεινε στις φωτογραφίες και δεν διάβασε τα ψιλά γράμματα: πρόκειται για μια «ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΉ» συμφωνία κατά την οποία οι Άραβες μπορούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια με το πρώτο εμπόδιο. Και εάν λάβουμε υπόψη ότι παρόμοια φαντασμαγορική συμφωνία υπέγραψε το Κατάρ και με την Κυπριακή κυβέρνηση, αλλά τώρα κάνουν πίσω, τότε μπορείτε να καταλάβετε.
Με την πρώτη απεργία, γραφειοκρατία ή διαδήλωση, μην τον είδατε τον Παναή. Βέβαια, ακόμα και αυτό να μην γίνει, θα χρειαστούν 4-5 χρόνια περιβαλλοντικών μελετών για να ξεκινήσει το έργο και τα λεφτά δεν θα τα πάρουμε προκαταβολικά.
Τι είπατε; Εάν θα είναι ακόμα κυβέρνηση ο Φον Γιωργάκης μέχρι τότε; Δεν ξέρω. Πάντως εάν τελεσφορήσει η συμφωνία, η Κουκίς αναλαμβάνει προσωπικά να του στείλει ενημερωτικό σημείωμα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών όπου (φαντάζομαι) ότι θα θητεύει. Για να χαρεί ότι κάτι έκανε κι αυτός.
Κατά τα άλλα, σας το είπαμε, το πάρτι ξεπουλήματος έχει ξεκινήσει αλλά το ψαχνό βρίσκεται στις τράπεζες. Εκεί θα παρελάσουν όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες. Αρχής γενομένης από τους Γερμανούς που φαίνεται πως «πήραν» πολλά από τον Παπακωνσταντίνου. Αχ αυτός ο Σόιμπλε!
topontiki                                                                                                                                                                                                            ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια: