ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αγωνία...


Όπου και να στρέψεις το βλέμμα σου πια, υπάρχει αγωνία, φόβος, απόγνωση: "Τι θ' απογίνουμε;"
Κάθε μέρα χιλιάδες κόσμος αντιμέτωπος με τη βάσανο της ανεργίας. Άνθρωποι αξιοπρεπείς, να παρακαλάνε πια για ένα δίευρο, "να πάρω ψωμί, ρε παιδιά". Τους ξέρεις, φίλοι, άνθρωποι εργατικοί, έντιμοι, νοικοκύρηδες, ντρέπεσαι την ώρα που βγάζεις τα λεφτά της επαίσχυντης "φιλανθρωπίας".
Τρόμος.
Το νοίκι απλήρωτο μήνες, να κρύβεσαι μη σε πετύχει ο ιδιοκτήτης. Το ρεύμα τα ίδια, περιμένεις τη μέρα που θα το κόψουν: "Πώς θα ζήσουμε;". Μήνες άνεργος ο πατέρας, η μάνα απολύθηκε απ' τα πέρσι, το παιδί ζητάει παπούτσια, ρούχα. Τι να του πεις; Πώς να πεις στο παιδί σου ότι έφτασαν οι μέρες που δικάζουν; Πώς να τ' αντικρίσεις; Τα βράδια ο κόσμος κλαίει, ύπνος δεν κολλάει.

Σκέψεις πολλές, βασανιστικές, το αύριο εφιαλτικό: "Ας πέθαινα, Θεέ μου, απόψε το βράδυ· να γλιτώσω!". Τ' άκουσα κι αυτό σήμερα. Τι να του πεις τ' ανθρώπου; Μού 'ρθαν κλάματα.
Γέροντες που κόβουν τα φάρμακά τους γιατί δεν έχουν πια να πληρώσουν την συμμετοχή, αμέτοχοι πια η αρρώστια κι ο θάνατος, άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε. Να φάνε, ρε αλήτες, να επιβιώσουν. Νέοι χωρίς όνειρα, χωρίς ελπίδα, χωρίς χαμόγελο, χωρίς ζωή. 400 ευρώ για να κουβαλάει όλη μέρα, σαν το υποζύγιο, στην αποθήκη του σούπερ μάρκετ. "Τυχερός είσαι", είπε κάποιος. Τυχερός; Το παιδί χαμογέλασε μελαγχολικά. 400 ευρώ, όνειρα μιας ζωής 25 χρόνων. Τυχερός... Ο άλλος πέτυχε στο πανεπιστήμιο. Κόπιασε. Τώρα καμαρώνει. Ποιος θα του πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πάει στην επαρχία να σπουδάσει; Μα ούτε και δουλειά υπάρχει, για να πάει να δουλέψει. Ποιος θα του το πει, ποιος θ' αναμετρηθεί με την απογοήτευση ενός παιδιού 17 χρονών; Ποιος έχει τα κουράγια; Στα λέει ο πατέρας και σε κοιτάζει στα μάτια: "πες μου εσύ". Τι να πεις;
Μια Ελλάδα βυθισμένη στην μιζέρια. Η απόγνωση ριζώνει, κάθε μέρα όλο και πιο βαθειά, σαν μαύρο σύννεφο, σαν θάνατος αργός, βασανιστικός.
"Υπομονή", μια λέξη. Και δεν βγαίνει η μέρα.



"Οι μέρες που δικάζουν"
Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Έρχονται πια, οι μέρες που δικάζουν
Θα μετρηθούν τα ποσοστά μας
Και θα τα βρούμε όλα μπροστά μας
Δεν το φοβάμαι
Ούτε το θέλω

Μα δεν υπάρχουν λαγοί μεσ΄ στο καπέλο
Τώρα θα δούμε τα λεφτά μας τι αγοράζουν

Κι αν όλα βγουν αληθινά
Δεν θα χαρώ ούτε θα κλάψω
Και δεν θα πω «στο είχα πει»
Δεν ξέρω πως ούτε γιατί
Χωρίς μια λέξη το τσιγάρο σου θα ανάψω

Και τα παιδιά που χάσανε την μπάλα
Που δεν τους βγαίνουν τα όνειρά τους
Βλέπουν να χάνεται η στεριά τους
Και δεν το θέλουν
Και φοβούνται

Πως όλα τώρα θα ΄ναι λίγα και μικρά
Κι ούτε τα λάθη τους δεν θα ΄ναι πια μεγάλα                                                                                        
ΠΗΓΗ:albatros-imerologia.blogspot.com

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σε ακόμη μια επίδειξη της Ελληνικής ψυχής τους...

Συγχαρητήρια στα παληκάρια τους Ελληνόψυχους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που δεν ξεχνάνε ποιοί είναι εθνοφυλετικά...

Και έβαλαν και 4 μπαλάκια στους μογγολοαλβανούς...
Κρατήθηκαν συνολικά 13 λεπτά σιγής για κάθε ήρωα Έλληνα-Κύπριο που σκοτώθηκε στη Ναυτική Βάση, «Ευάγγελος Φλωράκης».                                                                                                                ΠΗΓΗ:paspartoy.blogspot.com

Η Νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της Νέας Τάξης

του Θύμιου Παπανικολάου.
Συνεχίζουμε (γινόμαστε, ίσως, κουραστικοί), με το ζήτημα της πλανητικής τρομοκρατίας, διότι αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά και προνομιούχα στρατηγικά «όπλα» της Νέας Τάξης εναντίον των λαών, των εθνών και των αγωνιστικών κινημάτων.
Το μακάβριο τρομοκρατικό μακελειό στη Νορβηγία αποτελεί την αφετηρία μιας μεταμφίεσης της τρομοκρατικής στρατηγικής των διεθνών μυστικών υπηρεσιών: Η «τρομοκρατία» του Ισλάμ (τύπου Μπιν Λάντεν), αλλάζει δέρμα και μεταμφιέζεται σε «τρομοκρατία» ρατσιστικής παράνοιας και ναζιστικού φυλετικού μίσους.
Τώρα ο τρομοκρατικός «δαίμονας» δεν είναι ο Μπιν Λάντεν (αυτός επιτέλεσε το ιστορικό, πρακτορικό του έργο), αλλά μια «Διεθνής» φυλετικού μίσους και θανάτου.

Το νέο τρομοκρατικό τέχνασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών παίζει με δύο «δαίμονες»: Από τη μια είναι ο «δαίμονας» του Ισλαμισμού (η απειλή εξισλαμισμού της Ευρώπης) και από την άλλη ο «δαίμονας» μιας «διεθνούς» φυλετικής φρενοβλάβειας που απειλεί την Ευρώπη στο όνομα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ της «ισλαμικής απειλείς»…

Το νέο αυτό τακτικό...
τέχνασμα της τρομοκρατικής στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών είναι πολιτικά επεξεργασμένο και στηρίζεται στο μέγα και υπαρκτό κίνδυνο για τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, αυτόν των ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΩΝ εθνικών λαϊκών ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ.

Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ και η αποτέφρωση των εθνικών κοινωνιών η οποία συνοδεύεται με την πιο άγρια, ιστορικά, και βάρβαρη καταλήστευση των λαών, καθώς και με την ολοκληρωτική ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των εθνικών-κρατών και κοινωνιών (βλέπε Ελλάδα), θα προκαλέσει ωκεάνια κύματα λαϊκής ΟΡΓΗΣ, ρωμαλέα και θυελλώδη κοινωνικά και εθνικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

Η ΑΙΧΜΗ αυτής της πλανητικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας είναι τα «ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» και το καταστροφικό νεοταξικό «εργαλείο» της «πολυπολιτισμικότητας», της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού των χωρών.

Τα επιτελεία του πλανητικού κεφαλαίου γνωρίζουν πολύ καλά το τι έρχεται, τα κοινωνικά και εθνικά ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν.

Κατασκευάζουν, λοιπόν, έγκαιρα τα ιδεολογικά και πολιτικά τους όπλα και θωρακίζουν τους κατασταλτικούς και διωκτικούς μηχανισμούς τους.

Ο «Ρατσισμός» είναι το κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα και το «σκιάχτρο» του «ναζιστικού φυλετισμού» νεκρανασταίνεται γιατί γίνεται «επίκαιρο».

Βεβαίως, πάνω στο κυρίαρχο νεοταξικό ιδεολόγημα της «ρατσιστικής» απειλής έχουν δουλέψει δεκαετίες τώρα με μπροστάρηδες τα «αριστερά» κόμματα.

Πάνω σε αυτό το ιδεολογικό τσιμέντο του «αντιρατσισμού» (του αγρίως επιδοτούμενου) στήνουν σήμερα την τρομοκρατική «Διεθνή» της ρατσιστικής «ακροδεξιάς» παράνοιας (το υπέρτατο «σκιάχτρο»), ώστε πολύ εύκολα και αποτελεσματικά να εξισώνεται και να ταυτίζεται κάθε ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κάθε ΑΝΤΙ-ιμπεριαλιστικός και ΕΘΝΙΚΟ-απελευθερωτικός αγώνας με το «ρατσισμό» και την «ακροδεξιά» τρομοκρατία…



Οι πλανητικές μυστικές υπηρεσίες, σε αυτό το καταχθόνιο τρομοκρατικό τους σχέδιο, έχουν την αμέριστη ιδεολογική και πολιτική στήριξη ΟΛΟΥ του πολιτικού κόσμου και κυρίως των «αριστερών» κομμάτων: Πρωτοπόρα στην παραγωγή και κυκλοφορία των νεοταξικών στρατηγικών σχεδιασμών («ανοικτά σύνορα», λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας), αλλά και των νεοταξικών ιδεολογημάτων («αντιρατσισμός», «ακροδεξιά απειλή» κ.λπ).

Ο μακάβριος δολοφόνος της Νορβηγίας, είναι ο πρώτος κρίκος αυτής της νέας τρομοκρατικής αλυσίδας των διεθνών μυστικών υπηρεσιών και κυρίως των ΗΠΑ. Τον βγάζουν απλώς ψυχοπαθή για να συγκαλύψουν το μακάβριο πολιτικό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η ψυχοπάθεια του δολοφόνου, απλώς, αντανακλά την πολιτική ψυχοπάθεια και φρενοβλάβεια των μηχανισμών που τον κατασκεύασε…

Σήμερα, ωστόσο, το τρομοκρατικό σενάριο των μυστικών υπηρεσιών και των διεθνών προπαγανδιστικών μηχανισμών κλιμακώνεται. Από το ήταν «ΜΟΝΟΣ», φτάνουμε σε μια «Διεθνή τρομοκρατών» ρατσιστικής και «ακροδεξιάς» σχιζοφρένειας.

Μεθοδικά οι σπόνσορες και σκηνοθέτες και αυτής της νέας τρομοκρατικής φάσης, κλιμακώνουν τα «σενάριά» τους και αποκαλύπτουν τους αποτρόπαιους σχεδιασμούς τους…

Φυσικά και αυτο-αποκαλύπτονται. Δεν τους νοιάζει. Ας είναι καλά τα προπαγανδιστικά τους όργανα, τα πολιτικά κόμματα και η «αριστερά» που παίζουν το παιχνίδι τους, σαν να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Εδώ ο σημερινός «Ρ» μιλάει για «μακελειό ρατσισμού» στη Νορβηγία ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με την παραπληροφόρηση των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.
Για παραλήρημα του «ρατσιστική μακελάρη» μιλάει η ηγεσία του ΚΚΕ και αντιτάσσει σε αυτό το δικό της «αντιρατσιστικό» παραλήρημα.

Αλλοιώνει βάναυσα και την πραγματικότητα όταν ισχυρίζεται ότι ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός βάζει φραγμούς στα «ανοικτά σύνορα» διώκει ανηλεώς τους μετανάστες και ότι προωθεί τις «ρατσιστικές διώξεις».

Τέτοιο «αριστερό» κατάντημα. Πλήρης ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ των πραγμάτων και των στρατηγικών επιλογών του κεφαλαίου.

Ξέχασε φυσικά να μας πει ο «Ρ» ποιοί ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ, πολιτικά και χρηματικά, με πακτωλούς χρημάτων, τον «αντιρατσισμό». Να του θυμίσουμε ότι είναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, το καθεστώς, τα ΜΜΕ, οι τράπεζες, ο Σόρος, οι διεθνείς μαφίες του αθλητισμού και του χρήματος…

Να θυμίσουμε στους παραχαράκτες της ηγεσίας του ΚΚΕ ότι έχει ψηφιστεί από τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις, με πρώτη την Αγγλία, Νόμος που χαρακτηρίζει το «ρατσισμό» ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ;

Στην πρώτη γραμμή, λοιπόν, ΣΤΗΡΙΞΗΣ και ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του νέου τρομοκρατικού κύκλου των μυστικών υπηρεσιών ο «Ρ»: αναμασάει ακριβώς τα ίδια «επιχειρήματα» της νεοταξικής μαφίας, στρώνοντας έτσι το δρόμο για την υλοποίηση των μακάβριων σχεδιασμών της.

Το μόνο που βρήκε να πει ο «Ρ», μέσα στο πλήθος των ταχυδακτυλουργικών του ψευδών και παραχαράξεων, είναι ότι ο «μακελάρης» είναι απλώς το «έκτρωμα του συστήματος»!!!!

Διαβάστε για να απολαύσετε:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6365790&publDate=26/7/2011

Εδώ στήνεται, από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες μια τρομοκρατική «Διεθνής» κατά των λαών και των κοινωνιών («Νέο Τάγμα των Ναϊτών»), με πολυσέλιδο «μανιφέστο» (επεξεργασμένο και επιστημονικά δουλεμένο από τα διεθνής επιτελεία) και ο «Ρ» ΟΧΙ μόνο δεν αποκαλύπτει το πρακτορικό κατασκεύασμα, αλλά ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ το ζήτημα στις ψυχαναλυτικές απλοποιήσεις και το ΑΝΑΣΤΡΕΦΕΙ με το δικό του «αντιρατσιστικό» παραλήρημα, προσαρμόζοντάς το, ΠΛΗΡΩΣ, στα κλισέ της Νέας Τάξης…

ΕΔΩ οι μηχανισμοί της ΕΕ ετοιμάζουν ειδικά σώματα (Εuropol), με αποκλειστική αρμοδιότητα να παρακολουθούν, να καταγράφουν και να εξαρθρώνουν το «ρατσιστικό εξτρεμισμό» (δηλαδή σε κάθε έναν που αντιστέκεται θα κολλιέται η ετικέτα του «ρατσιστή») ΚΑΙ ο «Ρ» ρίχνει νερό στο μύλο των ευρωπαϊκών «αντιρατσιστικών» μηχανισμών δίωξης και καταστολής…
Όταν έχει ο ιμπεριαλισμός τέτοιους «εχθρούς» τι τους χρειάζεται τους «φίλους»!!!

Η νέα τρομοκρατική «Διεθνής» της ρατσιστικής παράνοιας που υφαίνουν οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες με την τυφλή μαζική δολοφονία στη Νορβηγία θα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ τον Ποινικό Κώδικα (αυτό επιδιώκεται) εναντίον του «ρατσισμού». Οι νόμοι έχουν ήδη ψηφιστεί και όπου δεν έχουν θα ψηφιστούν.

Έτσι ο «ρατσισμός» θα γίνει ιδιώνυμο αδίκημα (νέος 509) και κάθε λαϊκή αντίσταση, αγωνιστική κινητοποίηση και κάθε αντινεοταξικός Λόγος θα στιγματίζονται σαν «ρατσισμός» και θα διώκονται…

ΑΥΤΟΝ το δρόμο στρώνει η ηγεσία του ΚΚΕ από κοινού με όλες τις δυνάμεις του καθεστώτος…

ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ

"Για σένα, Κύπρο αθάνατη, Πατρίδα σκλαβωμένη, Θα δώσω απ' το αίμα μου Κάθε σταλαματιά...Για να σε δω ελεύθερη, Και χιλιοδοξασμένη Δε θα διστάσω, Κύπρο μου, Nα πέσω στη φωτιά" - ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Μασονική στοά Όσλο: "Είχαμε λίγα πάρε-δώσε με τον δολοφόνο"

Η Τεκτονική στοά του Όσλο, επιβεβαίωσε ότι ο Anders Behring Breivik (32) ήταν μέλος της αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργός, όπως είπε στην εφημερίδα VK ο πρόεδρος της στοάς Ivar Α. Skaar.

"Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ασύμβατη με τις αρχές και τις αξίες του τεκτονισμού", συμπλήρωσε ο Skaar.

Όταν συνελήφθη ο 32χρονος Μασόνος μακελάρης, δήλωσε ότι είναι "εθνικιστής", στην αστυνομία. Δεν είναι μέλος κανενός κόμματος και η μοναδική του επώνυμη ενασχόληση με τα κοινά, ήταν το προφίλ του στο facebook όπου ανέβαζε μουσικά βίντεο μόνο και κάποια σχόλια του εναντίον των μουσουλμάνων σε διάφορα forums.

Μασόνος, σιωνιστής και διάσημος blogger !
Nορβηγικά και Σουηδικά ΜΜΕ, γράφουν ότι ο Breivik ήταν "σιωνιστής και αντι-ισλαμιστής", αλλά και διάσημος blogger με το..
ψευδώνυμο Fjordman

"Anders Behring Breivik, according to own data, previously driven the blog Fjordman and later for many years been a writer for the anti-Muslim and Zionist bloggers Gates of Vienna and Jihad Watch, under the pseudonym Fjordman."

δείτε περισσότερα στο: http://www.realisten.se/ και εδώ                                                                         ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Η Ολιγαρχία, γιορτάζει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας!!!


  • Γράφει ο Όθωνας Ιακωβίδης
Τον Ιούλιο του 1974, ήμουν κι εγώ (νέος, τότε) ένας από τους πολίτες που έκλαιγαν και γελούσαν στην πλατεία Συντάγματος, πανηγυρίζοντας με μακρόσυρτα και ασταμάτητα κορναρίσματα, στο άκουσμα της πτώσης της μοχθηρής και γελοίας «χούντας των Συνταγματαρχών».

Η χούντα έπεσε, με τίμημα το ένα, ίσως το πιο όμορφο, πλευρό της μικρής αδελφούλας μας, της Κύπρου, σακατεμένης από τότε…

Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που έφερνε πάλι τα χρώματα και τα αρώματα στην σκοτεινιασμένη και μισερή ζωή μας, γέμισε την ύπαρξη κάθε δημοκράτη πολίτη με την προσδοκία του χτισίματος μίας βαθειάς και πλατιάς Δημοκρατίας που θα άφηνε ελεύθερες τις (ως τότε ευνουχισμένες στα κρατητήρια της ΕΣΑ και της Μπουμπουλίνας) δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας , να σηκώσουν ψηλά, εκεί που της πρέπει, την Ελλάδα μας.

Μετά τα λίγα πρώτα βήματα της νιογέννητης Δημοκρατίας στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, το πράγμα φάνηκε. Κάποιο χέρι, το χέρι της Εξάρτησης, δεν την άφηνε να πετάξει στον ουρανό της Ανεξαρτησίας, εκεί που πετούν οι αετοί, εκεί που της έπρεπε.
Την κράτησε κάτω, την έκανε κόττα, στρουμπουλή, τροφαντή, νόστιμη, όμορφη, αλλά κόττα. Ούτε καν πετεινάρι.

Η Δημοκρατία διολίσθησε σιγά-σγά, επάνω στο λαδωμένο τραπέζι της διαφθοράς και στους λαβύρινθους της κομματοκρατίας και εξέπεσε στη σημερινή τραγική οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία, πολιτική και οικονομική, που έσυρε τη χώρα, όχι μόνο στην καταστροφή της κοινωνικής φτώχειας και της οικονομικής πτώχευσης, αλλά και στην απώλεια της κυριαρχίας της επί του πλέον ζωτικού και στρατηγικού χώρους της, αυτού της Οικονομίας της.

Αυτή η Ολιγαρχία, προφασιζόμενη πειστικότατα τη Δημοκρατία , δεξιώνεται απόψε το προσωπικό της, πολιτικό και διοικητικό, μέσα στα σαλόνια και τους κήπους του παλατιού της. Όλοι αυτοί που την λεηλατήσανε και την καταστρέψανε, θα μιλάνε (μεταξύ τυρού και αχλαδίου) για τις θυσίες που έγιναν προς αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δίνοντας ακόμη μία επιτυχημένη παράσταση στο θέατρο του παραλόγου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ολόψυχα, η φετεινή, να είναι η τελευταία γιορτή του κατάπτυστου και εγκληματικού αυτού εξαμβλώματος. Ήδη, φέτος, αντιστασιακοί της χούντας, δήλωσαν αποχή από το ρεντίκολο.

Εμείς, οι αιχμάλωτοι αυτής της Ολιγαρχίας, ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη απόδραση.
Οι ελεύθεροι δημοκράτες Έλληνες, θα γιορτάσουμε φέτος (για πρώτη φορά) τη Δημοκρατία στην Πλατεία Συντάγματος , απέναντι από τους άλλους.

Θα γιορτάσουμε προκαταβολικά για την αποκατάσταση της πραγματικής Δημοκρατίας, αυτής που θα ξαναφέρουμε στη ζωή μας, σύντομα.

Αυτής που θα στείλει τον εγληματία, ένοχο της καθημερινής φτώχειας μας και της μονιμοποίησης της πτώχευσής μας, στον τελικό προορισμό κάθε Ολιγαρχίας: στο ικρίωμα της κοινωνικής συνείδησης και στον Καιάδα της ιστορίας.

Εμείς, γιορτάζουμε σήμερα για την επερχόμενη πραγματική Δημοκρατική Ελευθερία, χωρίς αστερίσκους. Το πανέμορφο αστέρι της Δημοκρατίας σπινθηρίζει και καταυγάζει στην καρδιά μας και μας οδηγεί στο δρόμο της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.                            ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com