ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

"Ρατσιστές" το 80% των Γάλλων.


Έτσι θα έγραφαν οι αριστερές ελληνικές φυλλάδες αν ασχολούνταν με τα τελευταία γκάλοπ από τη Γαλλία.


Κορυφαίο θέμα στο γκάλοπ η χρήση ειδικού "βραχιολιού" για την παρακολούθηση των εγκληματιών επί αρκετά χρόνια μετά την αποφυλάκισή τους. Το 89% των γάλλων λέει ΝΑΙ.
Το ίδιο υψηλά τα ποσοστά για την αντιμετώπιση των εισαγομένων εγκληματιών, μεταξύ άλλων με αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας (ευκαιρία να δώσουμε μερικά ακόμα πολιτικά άσυλα).

ΝΑΙ από το 55% και για τη φυλάκιση δύο ετών σε γονείς παιδιών-εγκληματιών. Τα μέτρα στηρίζονται και από αριστερές προσωπικότητες.

lefigaro

Π.                                                                                                                             ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Θέλεις να έχεις πολλές γυναίκες νόμιμα;


Θέλεις να συμμετέχεις σε παραδεισένια όργια μετά θάνατον;
Είσαι κονομημένος και βαρέθηκες κάποιους ηλίθιους να σου μιλάνε για εργατικά δικαιώματα στους υπαλλήλους σου;
Θέλεις να μπορείς να σαπίσεις τη γυναίκα σου στο ξύλο όποτε θες χωρίς να την πατήσεις σαν τον πρώην “αριστερό” ηγέτη;
Σου αρέσουν τα αγοράκια και νιώθεις καταπιεσμένος σε αυτή τη βρωμοχώρα που επιμένει να προστατεύει παιδιά και γυναίκες εδώ και χιλιάδες χρόνια;
Θέλεις εκτός από τις γυναίκες σου να έχεις και σκλάβες;
Θέλεις να μπορείς να σκοτώνεις ελεύθερα όποια βρωμιάρα δεν σου κάθεται και να σου βαράνε παλαμάκια;

Θέλεις να κάνεις όλα τα ανωτέρω και αντί να σε κατηγορούν να κάνουν συγκεντρώσεις για τα “ανθρωπινα σου δικαιώματα” και το “δικαίωμα να ασκείς τον πολιτισμό σου” σε αυτή την απολίτιστη χώρα;
Θέλεις να σου χτίζουν και τσάμπα στέκι τα θύματα για να συναντάς άλλους “ανθρώπους” με τα ίδια ενδιαφέροντα;

Μην χάνεις χρόνο! Πήγαινε στην πλησιέστερη κλαδική, δήλωσε τα φιλοπασοκικά σου αισθήματα με μια φωτογραφία της κυρίας Δραγώνα στο στήθος,
δήλωσε ενθουσιασμένος για το πολιτιστικό επίτευγμα της ανέγερσης τζαμιού,
ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Γίνε Παπανδρέλληνας ΤΩΡΑ!                                                                                                                   ΠΗΓΗ:olympia.gr

Μπράβο Γιώργο! Την επόμενη συνέντευξη να την δώσεις στην “Σκοπιά”…


… Γιατί το “Ξύπνα” σαν τίτλος μπορεί να θεωρηθεί προβοκατόρικος και να σου δημιουργήσει ψυχολογικά!
Νομίζαμε ότι το πιο τραγικό συμβάν της πράσινης στρατευμένης επικοινωνίας θα ήταν το αφιέρωμα του παγκοσμίου φήμης περιοδικού “Μαριάν” (κάτι σαν την Σούπερ Κατερίνα στην παρακμή της), που ανακάλυπτε όπως και τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” τις τεράστιες ευθύνες του Καραμανλή για την κατάρρευση της χώρας.
Κάναμε λάθος! Η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει συνέντευξη στον επικοινωνιακό κολοσσό “The Christian Science Monitor” ξεπέρασε κάθε προηγούμενη επικοινωνιακή επιτυχία! (αλήθεια, ποιός …αθεόφοβος (!!) είχε αυτή την φανταστική ιδέα;)
Γιατί το λέμε, μα η CSM είναι η εκδοτική επιχείρηση μίας αίρεσης, της “Εκκλησίας του Χριστού – Επιστήμονα” (πως λέμε τον Χριστό φαντάρο), που οι οπαδοί της μόνο …επιστήμονες δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Αρκετά μέλη της έχουν καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας αφού αρνήθηκαν ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους, ενώ άλλοι έχασαν την επιμέλεια. Έχουν βλέπετε αυτές τις θεόπνευστες εμμονές να αρνούνται την ιατρική επιστήμη (δυστυχώς και η ιατρική επιστήμη έχει τις εμμονές να μην τους …στειρώνει!) και τις ανάλογες άκρες όχι μόνο να μην τους έχουν μπουντρουμιάσει αλλά να παίρνουν και συνεντεύξεις από τύπους σαν τον ΓΑΠ.
Για να δούμε όμως και την άλλη πλευρά, η “Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα”, έχει αρκετά κοινά με τη “Νέα Διακυβέρνηση” του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της.
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση τα έχουν κάνει “μούτι” με τα οικονομικά τους (κλικ στον σύνδεσμο).
-Τόσο η Εκκλησία του Χριστού – Επιστήμονα, όσο και η Νέα διακυβέρνηση, είναι Μνημεία αξιοπιστίας. Η Εκκλησία του Χριστού επιστήμονα εγγυάται όπως λέει και το Logo της (φωτο), την Θεραπεία των ασθενών, την κάθαρση των λεπρών, την εκδίωξη των δαιμόνων και -κυρίως- την ανάσταση των νεκρών. Σύμφωνα με τα δεδομένα, όσοι πίστεψαν σε αυτές τις εξαγγελίες και την προτίμησαν, μάλλον την πάτησαν, αφού η μόνη ανάσταση “νεκρού” έγινε στην Ελλάδα από τον Κώστα Καραμανλή που ως γνωστόν είναι Ορθόδοξος και όχι “Χριστεπιστήμονας”.
Η Νέα διακυβέρνηση από την άλλη, εγγυήθηκε την ύπαρξη πακτωλών χρημάτων, την αύξηση μισθών, την μείωση του ΦΠΑ, την προστασία του ασφαλιστικού κλπ. Όσοι την πάτησαν λοιπόν και τους πίστεψαν, μάλλον νιώθουν όπως οι προαναφερόμενοι γονείς που περίμεναν τον “Άγιο Λαρύγγιο” να σώσει το παιδί τους από τον πνιγμό αντί να πάρουν το 911.
Με αυτό το σκεπτικό, ίσως ο πρωθυπουργός να πρέπει να πάρει μόνιμη στήλη στην Christian Science Monitor, για να μην πούμε ότι πρέπει να λάβει υψηλή ιερατική θέση στην εν λόγω αίρεση αφού οι ποιμαντικές του ικανότητες είναι εξαιρετικές: Υπάρχουν πολίτες στα Ιωάννινα που πιστεύουν ότι η Εγνατία είναι οφθαλμαπάτη του Σατανά και πηγαίνουν ακόμα από τον κατσικόδρομο του Μετσόβου, πιστοί στο κύρηγμα του ΓΑΠ.
Το “επιτελείο” του πάντως, θα πρέπει να σκεφθεί σοβαρά να δώσει την επόμενη συνέντευξη στο δημοφιλές περιοδικό “Σκοπιά” για προφανείς λόγους:
-Όπου και να την δώσει, τα πυρηνοκίνητα Ελληνικά ΜΜ”Ε” θα της δώσουν παγκόσμιο κύρος.
-Έστω ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν δίκιο και έπεται δευτέρα παρουσία όπου θα σωθούν μόνο οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Τι θα γίνει τότε;; Η “Σκοπιά” θα είναι το μόνο περιοδικό (μαζί με το “Ξύπνα”) που θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν!
Πράγμα που σημαίνει, ότι τα επόμενα 50,000 χρόνια, η μόνη συνέντευξη πολιτικού που θα υπάρχει στον τύπο θα είναι αυτή του Γιώργου Παπανδρέου στην “Σκοπιά”! Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα είναι πλέον πλανητική και όχι μόνο Ελληνική πολιτική δύναμη.
Σκέψου το σοβαρά Γρηγόρη…
Τρολλυμπία                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:olympia.gr

Χαρά Νικοπούλου: "Η Ελλάδα με έστησε στα τρία μέτρα..."

  • Δυστυχώς, το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και ο ΛΑΟΣ συμπεριφέρεται σαν να μην συνέβει τίποτε
  • Τα σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντί τους και όχι για να αποκομίζουμε οφέλη από αυτά
  • Καιρός να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα
  • Ο αδερφός της Χαράς ξεσπάει μήνυμά του...

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το μήνυμα που έφτασε στο ιστολόγιο, θα κατέληγε στον κάλαθο των σκουπιδιών. Όμως, επειδή το θέμα της πρότασης εκ μέρους του ΛΑΟΣ να "κατεβάσει" ως υποψήφια τη Χαρά Νικοπούλου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχει πάρει διαστάσεις, οφείλουμε να δημοσιεύσουμε το κείμενο που μας έστειλε φίλος αναγνώστης, ευελπιστώντας πως θα υπάρξει σύντομα δήλωση συγνώμης προς την Χαρά Νικοπούλου από την πλευρά του κυρίου Καρατζαφέρη (έστω και μέσω Αϊβαλιώτη). Άλλωστε, ο πολιτικός που αναγνωρίζει το λάθος του, αποδεικνύει και το μεγαλείο του πνεύματός του και την αυτογνωσία του... και χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από τους ψηφοφόρους του. Στην προκειμένη περίπτωση, Αϊβαλιώτης και Καρατζαφέρης, οφείλουν να τοποθετηθούν ευθαρσώς και να αποκαταστήσουν την Χαρά Νικοπούλου στα μάτια των πρώην μαθητών της…
Το μήνυμα, που έστειλε η ίδια η Χαρά Νικοπούλου, όπως διαβεβαιώνει πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο κύριος Κουριαννίδης Γιάννης (δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης), αποκαλύπτει την πολιτική φαιδρότητα και αδιαλλαξία, που επιθύμησε να εκμεταλλευτεί τη Χαρά Νικοπούλου για πολιτικά οφέλη και ταυτόχρονα να διασύρει και να διαγράψει τους αγώνες που αυτή η γυναίκα έδωσε μόνη, εκ μέρους όλων μας. Το μήνυμα, εξάλλου, του ίδιου του αδελφού της Χαράς, «φωνάζει» για την απολιτική στάση που κράτησε η δασκάλα του Δερείου (λόγος και για τον οποίο ουσιαστικά κυνηγήθηκε από όλες τις πλευρές).
Θα ήθελα, να θυμίσω σε όλους εκείνους που θεωρούν Σύμβολο την Χαρά Νικοπούλου, πως τα Σύμβολα υπάρχουν για να μας θυμίζουν το χρέος μας απέναντι σε αυτά. Αν κάποιοι νομίζουν πως μπορούν το χρέος τους να το μετατρέψουν σε κέρδος τους... τον λόγο έχει η επιστήμη και δη η πολιτική...

Το ξέσπασμα του Ευτύχιου Νικόπουλου, αδελφού της Χαράς
Για ακόμη μία φορά και σε όσους δεν σκοπεύουν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά μία ΔΑΣΚΑΛΑ, που τόσα χρόνια έχει αφιερωθεί στους μικρούς μαθητές της και ΜΟΝΟΝ και στην ελληνική πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ΑΠΑΝΤΑ και διακηρύσσει για πολλοστή φορά και σε όλους τους τόνους ότι η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι ΔΑΣΚΑΛΑ, είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και το μοναδικό ενδιαφέρον της και μέλημά της είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της την Ελλάδα και όσα προστάζει το Σύνταγμα και οι κείμενοι Νόμοι, όπου και εάν βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, έξω από κομματικά ενδύματα, μακρυά από την πολιτική. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το βρώμικο μανδύα της Πολιτικής και αυτό να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι επιχειρούν να την εμπλέξουν εν αγνοία της και να χρησιμοποιήσουν τη φήμη της και το όνομά της σε μικροπολιτικά βρώμικα παιχνίδια. Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε ΔΑΣΚΑΛΑ διδάσκοντας στα ελληνόπουλα την Ελλάδα όπου κι εάν βρίσκεται. Τίποτα περισσότερο. ΔΑΣΚΑΛΑ μόνον, ελληνίδα εκπαιδευτικός, επιτελώντας λειτούργημα ανώτερο από τα βρώμικα και θολά νερά της πολιτικής και των φερεφώνων της
Και τούτο το γνωρίζουν καλά οι πάντες και γι' αυτό το λόγο ΟΥΔΕΙΣ , επαναλαμβάνω ΟΥΔΕΙΣ μέχρι σήμερα έχει τολμήσει να ενοχλήσει ή να επικοινωνήσει με οιονδήποτε τρόπο με τη Χαρά Νικοπούλου διότι η πόρτα είναι επτασφράγιστα ΚΛΕΙΣΤΗ, είναι ερμητικά κλειδαμπαρωμένη όσο και εάν επιθυμείτε να την ανοίξετε για να σπιλώσετε το έργο της Δασκάλας.
Δασκάλα, λοιπόν ήταν, δασκάλα είναι και δασκάλα θα εξακολουθεί να είναι για πάντα.
Ευτύχιος Νικόπουλος
Δικηγόρος
(Αδελφός της Χαράς Νικοπούλου)


Το μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου στον Κουριαννίδη
"ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ... ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑΨΑΝΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ... ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ!!!!
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡVΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥς ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ... ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΙς 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010..."


Δήλωση του Γιάννη Κουριαννίδη
"Αυτά τα λόγια ανήκουν στη Χαρά Νικοπούλου. Μου τα έστειλε με μήνυμα πριν από λίγο. Ναι, θα μιλήσω και θα απαντήσω εγώ γι᾽αυτήν. Και δυστυχώς, δεν έχω άλλη επιλογή, από το να καταγγείλω για άλλη μία φορά το κόμμα που υπηρέτησα για 4 σχεδόν έτη, πιστεύοντας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό με την παρουσία του. Ντροπή και πάλι ντροπή!
Επιτέλους, κύριοι νεοκαριερίστες του πολιτικαντισμού, σκεφτείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται και πράττουν όχι με γνώμονα την τσέπη τους, όχι βάσει του στενού προσωπικού τους συμφέροντος, αλλά σύμφωνα με το αξιακό σύστημα του έθνους και του λαού μας. Σεβαστείτε τους και σταματήστε να πετάτε τα άγια τοις κυσί προς εξυπηρέτηση των μικροκομματικών σας επιδιώξεων. Όλα έχουν κάποιο όριο. Αίσχος!
"

Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός. Το μήνυμα, από μόνο του τα λέει όλα. Εύγε στους πρωταγωνιστές της παράστασης ανθρωποφαγίας που στήθηκε, για να καρπωθούν... άραγε τι; Πολιτικά οφέλη; Τα πολιτικά οφέλη, έρχονται με αγώνες, με κόπο, με προσπάθειες, με προτάσεις, με τακτικές και πρακτικές εναρμονισμένες με το κοινό καλό... Στην σύγχρονη πολιτική ζωή της χώρας και μετά από όλα όσα έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια όλοι μας ως πολίτες, έχει προσδιοριστεί πως τα πολιτικά οφέλη δεν μπορούν να τσαλαπατούν ούτε κοινωνικές ομάδες, ούτε ατομικές προσωπικότητες προκειμένου να αναδειχθούν. Όποιος πολιτικός ή κόμμα χρησιμοποιεί τακτικές του παρελθόντος είναι καταδικασμένος να μείνει στο παρελθόν και να θαφτεί από τις επερχόμενες εξελίξεις.
Η Χαρά Νικοπούλου είναι άνθρωπος, είναι γυναίκα, είναι δασκάλα και υπερήφανη που είναι Ελληνίδα. Όποιος θέλει να την αναβιβάσει σε κάτι άλλο, θα πρέπει πρώτα να την ρωτήσει αν το επιθυμεί και η ίδια... Λίγος σεβασμός δεν θα μας βλάψει... Ας αναρωτηθούμε, όλοι μας, τι πράγματι μας λέει η Χαρά μέσα από αυτό το μήνυμα, τι μας έχει προσφέρει η Χαρά με την στάση ζωής της και ας σταματήσουμε, επιτέλους, την μεταξύ μας ανθρωποφαγία και την κάκιστη συνήθεια να συμπεριφερόμαστε σαν την αγελάδα που κλωτσάει το ίδιο της το γάλα...

Πλήρωνε ηλίθιε ..."Έλληνα".! Παρατείνει τις διακοπές του ο Αμερικάνος

Μια χαρά φαίνεται ότι τα περνάει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην Πάρο, όπου συνεχίζει ακάθεκτος τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Αν και αρχικά ο κ. Παπανδρέου είχε στο πρόγραμμά του να επιστρέψει για ένα τριήμερο στην Αθήνα και στη συνέχεια να ξαναφύγει για τον Δεκαπενταύγουστο, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και θα το πάει σερί μέχρι τις 16 Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψει για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του ...Ισραήλ.!
Στην Πάρο πάντως, ο πρωθυπουργός περνά την ημέρα του με πολύ κολύμπι, ενώ κάνει καθημερινά κανό. Ο κ. Παπανδρέου ξεκινά από την Χρυσή Ακτή και εξερευνά αρκετές περιοχές του νησιού.
Την Τρίτη μάλιστα κάλυψε με το κανό μία αρκετά μεγάλη απόσταση, πηγαίνοντας από τη Χρυσή Ακτή στην Αλυκή.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού όμως, δεν έχει μόνο κολύμπι και αθλητισμό. Περιλαμβάνει και βραδινές εξόδους.
Έτσι το βράδυ της Τρίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι, εκτός πολιτικής, πήγε στο μπαρ Come Back,στα Λιμανάκια της Νάουσας, και απόλαυσε τη βραδιά, πίνοντας το ποτό του.
Στην Πάρο βρίσκονται όμως και πολλοί βουλευτές και υπουργοί, οι οποίοι είτε έχουν εξοχικό εκεί είτε προτίμησαν το νησί, λόγω της παρουσίας του προέδρου. Έτσι ο κ. Παπανδρέου τους κάλεσε μετά συζύγων για να δειπνήσουν στην ταβέρνα "Γιώργος και Άννα", κοντά στο Πίσω Λιβάδι.
Ο ίδιος και η σύζυγός του έφτασαν μαζί με την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, ενώ στο δείπνο παρέστησαν ο Ντίνος Ρόβλιας, ο Χάρης Παμπούκης, η Συλβάνα Ράπτη, η Άννα Ραγκούση Νταλάρα κ.α.
Έλειπαν πάντως ο Γιάννης Ραγκούσης και οι βουλευτές Κυκλάδων, Ρήγας και Παπαμανώλης , οι οποίοι έτρεχαν για τον ...Καλλικράτη.!
Ο πρωθυπουργός ωστόσο έχει ενοχληθεί από την παρουσία αρκετών φωτογράφων από εφημερίδες, οι οποίοι, κάνοντας τη δουλεία τους, προσπαθούν να καλύψουν τις διακοπές του και τον φωτογραφίζουν στο μπάνιο του και στις εξόδους του.
Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του να έρθει σε συνεννόηση με περιοδικά και εφημερίδες, ώστε να σταματήσουν να τον …κυνηγούν οι φωτογράφοι.
Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό. Για να αποφύγει τα αδιάκριτα μάτια των φωτογράφων ο πρωθυπουργός βρήκε και άλλους τρόπους. Έτσι, κάθε φορά που θέλει να κάνει το μπάνιο του, μπαίνει στο σκάφος του λιμενικού (!!!) και απομακρύνεται από τις γνωστές παραλίες.
Πηγαίνει λοιπόν σε βραχονησίδες κοντά στη Χρυσή Ακτή και κάνει το μπάνιο του μακριά από τους παπαράτσι.                                                                                      ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Ετούτο το παιδί, επιμένει ότι είναι ..."σοσιαλιστής".!


"Δεν έχουμε εγκαταλείψει τη σοσιαλιστική μας ατζέντα".
Με αυτή τη φράση ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου επιχειρεί, σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Global Viewpoint, και φέρει τον τίτλο "ο τέταρτος δρόμος", να αναπτερώσει την ελπίδα και να πείσει για την αναγκαιότητα των επώδυνων μέτρων που έλαβε η κυβέρνησή του.
"Πολεμάμε μια πολιτική που έχουν υιοθετήσει οργανωμένα συμφέροντα της Wall Street" είπε ο πρωθυπουργος.
Ο Γ. Παπανδρέου περιγράφει το ...θεωρητικό υπόβαθρο των στόχων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προφανώς θα επαναλάβει και στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, μαζί με τα, υπό αναζήτηση προς το παρόν, μέτρα προς ανακούφιση των ασθενέστερων εισοδηματικά τάξεων, που όμως θα έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος.Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι αν δεν υπήρχαν οι επώδυνες περικοπές, η εναλλακτική λύση θα ήταν η χρεοκοπία. Χαρακτηρίζει τα μέτρα "τολμηρές αλλαγές προς αποφυγή της χρεοκοπίας, πάταξη της διαφθοράς και εκσυγχρονισμό των συστημάτων υγείας, εκπαίδευσης και συνταξιοδότησης"."Οι αλλαγές είναι πάντα μια πρόκληση, λέει, αλλά προοπτικά θα ωφελήσουν όλους τους Ελληνες". Κατά τον πρωθυπουργό, οι στόχοι της κυβέρνησης είναι η δημιουργία μιας "δυναμικής, σταθερής οικονομίας, βασισμένης στη διαφάνεια, τις ίσες ευκαιρίες και την αξιοκρατία".
Υποστηρίζει ότι είναι η κυβέρνηση που πρέπει να δώσει και δίνει ήδη το ...παράδειγμα (!) στην κατεύθυνση αυτή με την περικοπή των κρατικών δαπανών - ξεκινώντας από τον μισθό μου, (!!!) τονίζει - τη μείωση των κρατικών οργάνων και τη δημοσιοποίηση στο Διαδίκτυο των κυβερνητικών δαπανών, ώστε οι πολίτες να μπορούν να ...ελέγχουν τους πολιτικούς και να ...βλέπουν πώς δαπανούνται οι φόροι τους οποίους καταβάλλουν.
_____________
g: Εγώ Γιωργάκη σε ...πιστεύω.! Δεν ξέρω όμως πόσο σε πιστεύουν οι εγχώριοι ...σοσιαλιστές που σε ψήφισαν.!                                                                                                                                                ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Roma 5-1

Στους παράνομους «πάγκους» και τους λαθραίους μικροπωλητές το 30% του εμπορίου

Ενώ το υπουργείο Οικονομικών προσπαθεί να μαζέψει έσοδα και η Τρόικα πιέζει συνεχώς προς αυτήν την κατεύθυνση, αυξάνεται συνεχώς το παράνομο υπαίθριο εμπόριο, με τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες κυρίως μικροπωλητές να έχουν εγκαταστήσει την… επαγγελματική τους στέγη σε άπειρα σημεία της πόλης.
Η χώρα μας κατέχει και επίσημα την πρώτη θέση στην κυκλοφορία των εν λόγω προϊόντων, ενώ τα διαφυγόντα κέρδη του κράτους από τη φορολογία φτάνουν τα 5 δισ. ευρώ το χρόνο.

Το παραεμπόριο λαμβάνει χώρα σε κεντρικότατα σημεία της Αθήνας όπως Ερμού, Μοναστηράκι, μπροστά στο Πανεπιστήμιο, σε σταθμούς μετρό, δηλαδή παντού… και φυσικά πάντα με τηνανοχή του Κακλαμάνη και διαφόρων άλλων ανίκανων-να εκτελέσουν τον νόμο- δημάρχων (λόγω συμφερόντων?)

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ελλάδα κατέχει ευρωπαϊκή πρωτιά στη διακίνηση προϊόντων απομιμήσεων (μαϊμού), παρά τις κατασχέσεις . Μόνο πέρυσι, οι ελληνικές τελωνειακές αρχές δέσμευσαν 21,9 εκατ. τεμάχια προϊόντων απομιμήσεων, σχεδόν το 20% επί των συνολικών προϊόντων «μαϊμού», που εντοπίστηκαν στην ΕΕ των 27.

Συνολικά, για τους 27 της ΕΕ δεσμεύτηκαν από τα τελωνεία των κρατών μελών 118 εκατ. προϊόντα, το 2009. Στις κατηγορίες προϊόντων με τα υψηλότερα ποσοστά δεσμεύσεων από τα τελωνεία συγκαταλέγονται τα τσιγάρα, με ποσοστό 19%, άλλα προϊόντα καπνού (16%), τα επώνυμα προϊόντα (13%) και τα φάρμακα (10%).

Επίσης, σημαντικό μερίδιο καταλαμβάνουν και τα προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες, φάρμακα, παιχνίδια, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές. Στις χώρες προέλευσης των προϊόντων μαϊμού συγκαταλέγονται η Άπω Ανατολή, η Κίνα, η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Πακιστάν και η Ινδία.

Οι δυσοίωνες προβλέψεις για το εμπόριο, δείχνουν επιδείνωση των δεικτών ασφυξίας της αγοράς και βουτιά των πωλήσεων, ενώ τρεις στις δέκα μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις κινδυνεύουν να πτωχεύσουν, με σοβαρές επιπτώσεις στην απασχόληση.

Το εφιαλτικό σενάριο της χρεοκοπίας εμπορικών επιχειρήσεων και μαζικών απολύσεων, επιβάλλει την επιστροφή του τζίρου, από το παρεμπόριο, στο νόμιμο στεγασμένο εμπόριο. Το παρεμπόριο μάλιστα εκτιμάται ότι αντιπροσωπεύει το 30% του εμπορίου στη χώρα μας και είναι μια αιμορραγία για την ελληνική οικονομία.                                                                                                                  ΠΗΓΗ:egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΡΟΜΑ :5-1 Ερνέστο αυτός είναι ο Ολυμπιακός σου!



Ερνέστο αυτός είναι ο Ολυμπιακός σου!


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώθηκε στην επιστροφή του και ο άνεμος αλλαγής που έφερε… φύσηξε στους πέντε ανέμους την Ρόμα στο εντυπωσιακό 5-1 των «ερυθρολεύκων» επί των Ιταλών! «Φωτιές» νέοι και Ιμπαγάσα!


5-1 με υπογραφή Βαλβέρδε...


Από το 1-1 και μία σχετικά μέτρια εικόνα σε ένα πολύ καλό Β’ μέρος και σε ένα εντυπωσιακό 5-1! Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που έπαιξε όπως έπρεπε στην επανάληψη, κάνοντας... πλάκα στην Ρόμα στο Καραϊσκάκη και νικώντας απόλυτα δίκαια.

Ο Βαλβέρδε πάντως έδειξε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πως μπορεί να βελτιώσει πολύ τον Ολυμπιακό. Έναν Ολυμπιακό που τον θέλει γρήγορο, φαντεζί και συνάμα ουσιαστικό σε άμυνα και επίθεση.

Αποθέωση για Βαλβέρδε, Ριέρα -που έδειξε ανέτοιμος- και Μπαπτίστα! Εντάσεις εν μέσω του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Το πρώτο μέρος

Αρκετά δυνατά μπήκαν μες στο γήπεδο και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με αμυντική τετράδα  τους Μοντεστό, Ποτουρίδη, Γκαλίτσιο και Μπράβο.

Αμυντικά χαφ άρχισαν οι Ντουντού, Μαρέσκα. Στα κέντρο τοποθετήθηκε ο Ιμπαγάσα, στα πλάγια ήταν οι Όσκαρ και Ριέρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντιόγο.

Γκολ με το καλημέρα

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ιμπαγάσα άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος άσος μετά από μία ωραία κίνηση ξεμαρκαρίστηκε, έκανε το σούτ, που βρήκε πάνω σε σώματα και με λίγη δόση τύχης κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Το τέρμα αυτό ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες των γηπεδούχων, που άρχισαν να πιέζουν για ακόμη ένα γκολ.

Γρήγορη απάντηση της Ρόμα

Η Ρόμα όμως φρόντισε να δώσει την απάντησή της και μάλιστα γρήγορα. Στο 11’ ο Μενέζ άφησε πίσω του τον Ρ. Μπράβο και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Νικοπολίδη με σούτ που έστειλε στην γωνία του.

Μετά την ισοφάριση από τους Ρωμαίους ο Ολυμπιακός κυνήγησε άλλο ένα τέρμα, χωρίς όμως να κάνει κάτι το ουσιαστικό. Γενικά στο πρώτο 25λεπτο οι παίκτες του Βαλβέρδε δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση τον Ιμπαγάσα ενώ ο Ριέρα και δεν τροφοδοτήθηκε πολύ και δεν φάνηκε.

Δύο καλές στιγμές για την Ρόμα

Στο μεταξύ η Ρόμα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να βάλει γκολ. Η μία ήταν στο 33’ με σούτ του Ντε Ρόσι και η άλλη στο 34’ με ανάποδο σούτ του Ταντέι, που λίγο έλλειψε να μπει γκολ.

Στο 38’ ο Ντιόγο έκανε ένα καλό σούτ που απέκρουσε δύσκολα ο Λόμποντ. Προς το τέλος του Α’ μέρους το κλίμα πήγε να χαλάσει με κάποιους διαξιφισμούς, εντάσεις και σπρωξίματα, που έγιναν και μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι πιο ψύχραιμοι έδωσαν την λύση.

Ποιοι δέσποσαν και ο ανέτοιμος Ριέρα

Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως -που παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τους αγώνες με την Μακάμπι- στο Α’ μέρος ξεχώρισαν ο σκόρερ Ιμπαγάσα. Θετικοί ήταν οι Ρ. Μπράβο και Μοντεστό αλλά και ο νεαρός Ποτουρίδης που στάθηκε στο ύψος του.

Ο Ριέρα φάνηκε ανέτοιμος. Και έγινε δέκτης της μπάλας λίγες φορές και δεν μπόρεσε να φανερώσει τις πραγματικές του δυνατότητες. Το θετικό για τον Ολυμπιακό ως προς το αγωνιστικό του μέρος ήταν πως βγήκαν κάποιοι συνδυασμοί και είχε μία πίεση ψηλά απέναντι στην Ρόμα.

Ένα ακόμη γρήγορο γκολ

Το Β’ μέρος ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές για τις δύο ομάδες. Το γκολ όμως το έβαλε ένα από τους παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί. Στο 51ο λεπτό ο Ντουντού με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε πως πατούσε πολύ πιο καλά μες στο γήπεδο σε σχέση με το Α’ μέρος. Ένας μικροτραυματισμός του Ριέρα έκανε τον Βαλβέρδε να τον βγάλει στο 58ο λεπτό.

Πιο φρέσκος και πιο ανεβασμένος και έκανε... πάρτι!

Η είσοδος νεαρών και φρέσκων παικτών ανέβασε αισθητά τον Ολυμπιακό. Έτρεχε πιο γρήγορα ως ομάδα, αναπτυσσόταν πολύ πιο καλά και έβγαζε σαφώς πιο καλές επιθέσεις.

Έτσι ήρθε το 3-1. Μετά από ωραία σέντρα του Ζαϊρί στο 60’ ο Μήτρογλου κατάφερε να σκοράρει από κοντά και ενώ ο γκολκίπερ της Ρόμα ήταν εκτός θέσης.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε παρουσίαζαν πολύ πιο καλό πρόσωπο στο Β’ μέρος, πλην όμως κινδύνευσαν με γκολ στο 66’ όταν ο Πιτ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Πάρντο. Το σούτ του όμως έγλυψε το δοκάρι και πέρασε άουτ.

Οι Ρωμαίοι πάντως σήμερα δεν έδειξαν πως είναι στην επιθυμητή κατάσταση, κυρίως στον αμυντικό τους τομέα. Στον αντίποδα οι παίκτες του Βάσκου τεχνικού έβγαλαν και ψυχή και πάθος στο Β’ μέρος, παρά την πίεση που δέχθηκαν.

4-1 από Ζαϊρί, Φετφατζίδης

Στο 78’ ο Ζαϊρί και πάλι έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Φετφατζίδη. Εκείνος κινήθηκε όπως έπρεπε έκανε το σούτ, που αρχικά κόντραρε και μετά μπήκε στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει για τα καλά τον αέρα της Ρόμα, δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στο σκορ...

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος έμοιαζε με μία καταιγίδα! Ειδικά από κάποια στιγμή και έπειτα έκανε ότι ήθελε την Ρόμα και θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ.

Η σκυτάλη στον Σοϊλέδη

Στο 83’ο Ολυμπιακός έμελλε να βάλει ένα ακόμη γκολ, ταπεινώνοντας πιο πολύ την Ρόμα. Ο Σοϊλέδης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, στην κατάλληλη στιγμή και με δυνατό σούτ από κοντά έκανε το 5-1!

Ιδιαίτερα καλοί Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μπράβο Ζαϊρί, βοήθησαν πολύ οι πιτσιρικάδες

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι Ντουντού και Ζαϊρί ήταν ιδιαίτερα καλοί στο Β’ μέρος και οργανωτικά και επιθετικά. Επίσης βοήθησαν σημαντικά οι νεαροί παίκτες. Οι πιτσιρικάδες έδειξαν και πάλι ότι μπορούν να δώσουν πολλά...

Εκτός των άλλων συνέβαλλε εκ νέου σημαντικά και ο Ρ. Μπράβο αλλά και ο Ιμπαγάσα... Μάλιστα ο Ιμπαγάσα είχε την πιο καλή απόδοση από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα του ματς. Ήταν πολύ κινητικός αλλά και ουσιαστικός οργανωτικά αλλά και επιθετικά...

Εντάσεις στο Α’ και το Β’ μέρος

Πάντως εν μέσω του ματς δεν έλλειψαν και μικρά... παρατράγουδα. Οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλαξαν ύβρεις αλλά και σπρωξιές σε αρκετές περιπτώσεις ελέω μαρκαρισμάτων και όχι μόνο. Επίσης οι Ρωμαίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο. Εν τέλει πάντως η ψυχραιμία πρυτάνευσε...

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μοντεστό, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ντιόγο, Ρ. Μπράβο, Μαρέσκα, Ριέρα, Ποτουρίδης.
Ρόμα: Λόμποντ, Αντρεόλι, Χουάν, Τότι, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Ρίισε, Περότα, Γκρέκο, Κασέτι, Μενέζ.

LIVE GAME
1' Ξεκίνησε ο αγώνας με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση.

6' ΓΚΟΟΛ. Το 1-0. Ο Ιμπαγάσα ξεμαρκαρίζεται πολύ ωραία, κάνει ένα σούτ, που βρίσκει σε σώματα και με λίγη τύχη καταλήγει στα δίχτυα.

11' ΓΚΟΟΛ. Το 1-1. Ο Μενέζ καταφέρνει και αφήνει πίσω του τον Ραούλ Μπράβο και σε τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη δεν αστοχεί κάνοντας το 1-1.

16' Σούτ του Μαρέσκα, ο Λόμποντ αποκρούει.

27' Και πάλι συνθήματα υπέρ του Βαλβέρδε.

33' Σούτ του Ντε Ρόσι η μπάλα περνάει έξω.

34' Ο Ταντέι παραλίγο να βάλει ένα πολύ ωραίο γκολ με ανάποδο σούτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, περνώντας λίγο άουτ.

37' 'Ζούλιο Μπαπτίστα', φωνάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τις κερκίδες. Ο άσος της Ρόμα σπεύδει να χαιρετήσει τον Βαλβέρδε.

38' Σούτ του Ντιόγο αποκρούει δύσκολα ο Λόμποντ.

44' Έντονοι διαξιφισμοί και σπρωξίματα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων εξαιτίας ενός μαρκαρίσματος.

46' Οι καβγάδες και τα σπρωξίματα συνεχίζονται και μετά την λήξη του Α' μέρους με τους ψυχραιμότερους να δίνουν την λύση.

46' Στο Β' μέρος μπήκαν για τον Ολυμπιακό οι Πάρντο, Ζαϊρί, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος και Μήτρογλου. Για την Ρόμα έγιναν αρκετές αλλαγές με αυτήν του Μπαπτίστα να δεσπόζει.

51' ΓΚΟΟΛ. Το 2-1. Ο Ντουντού με καρφωτή κεφαλιά δίνει πάλι το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

58' Ο Ριέρα αντικαθίσταται γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Βγαίνει και ο Ιμπαγάσα. Μπαίνουν οι Σοϊλέδης, Φετφατζίδης.

60' ΓΚΟΟΛ. Το 3-1. Ο Ζαϊρί έβγαλε μία πολύ ωραία σέντρα για τον Μήτρογλου που με κοντινό σούτ και με τον γκολκίπερ της Ρόμα να είναι εκτός θέσης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

66' Δοκάρι για την Ρόμα μετά από σούτ του Πιτ.

73' Ο Ζαϊρί... αδειάζει έναν αντίπαλό του και μετά κινείται πλάγια για να κάνει ένα σούτ που βγαίνει έξω.

78' ΓΚΟΟΛ. Το 4-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Ζαϊρί βγάζει νέα ωραία μπαλιά προς τον Φετφατζίδη. Αυτός κινείται όπως πρέπει, κάνει ένα σούτ και αφού η μπάλα κοντράρει μπαίνει γκολ.

83' ΓΚΟΟΛ. Το 5-1. Ο Σοϊλέδης από κοντά με δυνατό σούτ κάνει το 5-1.

87' Νέες εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Υπάρχουν σπρωξιές και ανταλλαγές ύβρεων...

Μικρά μικρά
21.45 Περίπου 15 χιλ. θεατές έχει την δεδομένη χρονική στιγμή το γήπεδο.

21.38 Ο Μοντάλι φοράει ένα κασκόλ του Ολυμπιακού, αποθεώνεται από τον κόσμο με συνθήματα και όχι μόνο και ο ίδιος εκτός από τ' ότι κάνει υπόκλιση στέλνει φιλιά προς τους οπαδούς της ομάδας. 'Ποτέ μην λες ποτέ', θα πει λίγο μετά ο ίδιος ερωτηθείς για το αν θα γυρνούσε στον Ολυμπιακό.

21.37 'Eίνα τρελός ο πρόεδρος', φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη την ώρα που βραβεύει τον Γενικό Διευθυντή της Ρόμα και πρώην τεχνικό του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιάν Πάολο Μοντάλι.

21.33 Σιγά σιγά μαζεύεται και άλλος κόσμος στις κερκίδες του Ολυμπιακού. Κάποιες πάντως παραμένουν σχεδόν άδειες.

21.31 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Άλμπερτ Ριέρα είναι αυτοί που αποθεώνονται περισσότερο από κάθε άλλον! Νέα συνθήματα υπέρ του Ισπανού τεχνικού.

21.29 Στο άκουσμα της αρχικής σύνθεσης της Ρόμα ο κόσμος γιουχάρει ενώ αντίθετα όταν εκφωνείται αυτή του Ολυμπιακού με εξαίρεση τους Ντιόγο και Μαρέσκα, που αποδοκιμάζονται έντονα αποθεώνει όλους τους υπόλοιπους.

21.25 Μερίδα του κόσμου φωνάζει 'Έρνεστο Βαλβέρδε, Ερνέστο Βαλβέρδε...'

21.23 Οι αναπληρωματικοί είναι:

Ολυμπιακός: Πάρντο, Ζαϊρί, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Βάντερσον, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος.

Ρόμα: Ντόνι, Μεξές, Αντριάνο, Βούτσινιτς, Αντούνιες, Λορία, Μπαπτίστα, Πιτ, Σιμπλίσιο, Μπρίγκι, Πένα, Ρόσι, Οκάκα.

21.20 Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μοντεστό, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ντιόγο, Ρ. Μπράβο, Μαρέσκα, Ριέρα, Ποτουρίδης.
Ρόμα: Λόμποντ, Αντρεόλι, Χουάν, Τότι, Ταντέι, Ντε Ρόσι, Ρίισε, Περότα, Γκρέκο, Κασέτι, Μενέζ.

21.17 Μέχρι και ορισμένους παίκτες της Ρόμα επηρέασε το κλίμα. Τόσο ώστε να χειροκροτούν μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού!

21.16 Ουκ ολίγα είναι τα πανό που έχουν αναρτηθεί στο Καραϊσκάκη.

21.15 Ήρθε η ώρα να μπει και η υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο, η οποία καταχειροκροτείται από τον κόσμο.

21.14 Τα πρόσωπα της βραδιάς είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας και ο Ζούλιο Μπαπτίστα, ελέω του έντονου ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Εκτός αυτού η προσοχή θα είναι στραμμένη και πάνω στον Ριέρα.

21.11 Ο κόσμος έχει ζεσταθεί ιδιαίτερα με χειροκροτήματα και συνθήματα...

21.10 Ακούγονται συνθήματα υπέρ του Αντώνη Νικοπολίδη από την κερκίδα.

21.09 Αποθέωση για τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, που εισέρχονται στο γήπεδο.

21.06 Μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Ρόμα κάτω από έντονες αποδοκιμασίες.

20.59 Γύρω στις 7 χιλ. κόσμος βρίσκονται αυτήν την στιγμή μες στο γήπεδο.

*Αρκετός κόσμος βρίσκεται έξω από το γήπεδο και κάνει την καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά του γηπέδου.
ΠΗΓΗ:www.gazzetta.gr

Πατέρας Σολωμού Σολωμού: «Δεν έχουμε ηγέτες… Το πρότυπο το δικό μου ήταν ο Στρατηγός Γρίβας»



“Οι πολιτικοί τσακώνονται για το ποιος θα κάνει την καλύτερη προσφορά στους Τούρκους»!
Ο πατέρας του Ήρωα Σολωμού Σολωμού, του ξεχωριστού εκείνου Παλληκαριού, που στις 14 Αυγούστου του 1996 έχυσε το Αίμα Του για να κατεβάσει την τούρκικη σημαία από την κατεχόμενη Κύπρο, έκανε δηλώσεις με αφορμή το μνημόσυνο, το οποίο προ ημερών έγινε στο Παραλίμνι. Στις δηλώσεις του δεν κρύβει την πίκρα του για τον κατήφορο που έχουν πάρει τα πράγματα από πλευράς εθνικής στην Ελληνική Μεγαλόνησο. Όταν όμως τον ρωτούν εάν η θυσία του γιού του πήγε χαμένη απαντά ευθέως: «Καμμιά θυσία δεν πάει χαμένη. Βλέπω τα νέα παιδιά που πηγαίνουν στις εκδηλώσεις και έχουν στο μυαλό τους την θυσία του γιού μου. Τίποτε δεν πάει χαμένο…»

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΛΑ.Ο.Σ. – Θράκη: Από τον Ιμάμ Αχμέτ στην… Χαρά Νικοπούλου!


Η «σπέκουλα» του πατριωτισμού για κάποιους δεν έχει όρια! Πρόσωπο το οποίο απασχόλησε την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες ήταν η Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία κυνηγήθηκε ανηλεώς από τουρκικό προξενείο και από το «ελληνικό» κράτος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και με εντολή της γνωστής Δραγώνα απομακρύνθηκε από την θέση της στην Θράκη.
Όμως, το κόμμα Καρατζαφέρη δια του εκπροσώπου του, γνωστού στρατιώτου των 45 ημερών Αϊβαλιώτη, είχε την φαεινή ιδέα να προτείνει για περιφερειάρχη την Χαρά Νικοπούλου και μάλιστα χωρίς να την ρωτήσει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδρασή της, αφού δεν είχε δώσει σε κανέναν δικαίωμα ότι ανήκει σε κάποιο κομματικό χώρο. Όμως, τα πράγματα δεν σταματούν εκεί, αφού το κόμμα, που θέλει τώρα περιφερειάρχη και μάλιστα χωρίς την θέλησή της την Ελληνίδα δασκάλα, στις εκλογές του 2007, πριν τρία μόλις δηλαδή χρόνια είχε ορίσει σαν υποψήφιο βουλευτή του τον μουσουλμάνο δάσκαλο Ιμάμ Αχμέτ, ο οποίος είχε παυθεί από την υπηρεσία του για ανθελληνική δράση και ο ίδιος είχε γράψει ότι προσκύνησε το μαυσωλείο του Κεμάλ!

«Έπρεπε να φθάσω σε ηλικία 70 ετών για να ανακαλύψω αυτή τη μεγάλη απάτη που λέγεται Κομμουνισμός»

Ανδρέας Τζήμας: “απάτη ο Κομμουνισμός”


Κρίση συνείδησης του Ανδρέα Τζήμα – Σαμαρινιώτη στο Βουκουρέστι:

«Έπρεπε να φθάσω σε ηλικία 70 ετών για να ανακαλύψω αυτή τη μεγάλη απάτη που λέγεται Κομμουνισμός»

(Από το Αρχείο του Δ. Αηδόνη)
Το 1969, 20 χρόνια πριν από την κατάρευση της Σοβιετικής Ενωσης, πήγε κάποιος εκ των φυγάδων συμμοριτών στο Ελλη­νικό Προξενείο του Βουκουρεστίου να ζητήσει επαναπατρισμό. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι βλέποντας τα χαρτιά του, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι αυτός που βρισκόταν μπροστά τους και ζητούσε επαναπατρισμό, δεν ήταν άλλος από τον Ανδρέα Τζήμα, ή “Βασίλη Σαμαρινιώτη”, το περιβόητο εκείνο στέλεχος της τριανδρίας του ΚΚΕ: Σαράφης – Σαμαρινιώτης – Βελουχιώτης, και σύνδεσμος του ΚΚΕ με τον Στρατάρχη Τίτο, που διατηρούσε μ’ εκείνον και προσωπική φιλία!
Οι υπάλληλοι του Ελληνικού Προξενείου έκπληκτοι για το αίτημα επαναπατρισμού του Σαμαρινιώτη τον ρωτάνε:
- Καλά, εσείς ο Σαμαρινιώτης θα πάτε στους μοναρχοφασίστες;
Και απαντά συντετριμμένος:
- Ναι, εγώ ο Σαμαρινιώτης, που είμουνα από 14 ετών Κομμουνιστής, έπρεπε να φθάσω στην ηλικία των 70 ετών για να ανακαλύψω αυτή τη μεγάλη απάτη που λέγεται Κομμουνισμός. Και επειδή δεν έχω το θάρρος να αυτοκτονήσω, τουλάχιστον να πάω στην Πατρίδα μου να ταφώ εκεί.
Η δήλωση αυτή δεν δημοσιεύθηκε μόνο στον τύπο, αλλά την επιβεβαιώνει και ο αντιστράτηγος κ. Κων. Κόρκας, ο οποίος τότε υπηρετούσε ως Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ελληνική Πρεσβεία του Βουκουρεστίου και συνομίλησε μαζί με τον Ανδρέα Τζήμα – Σαμαρινιώτη!

Αφού έκανε ότι έκανε στην Ελλάδα (τα περιγράφουμε στις δημοσιεύσεις μας με ετικέτα “Ανδρέας Τζήμας”) κατέφυγε στο παραπέτασμα. Εκεί έπεσε σε δυσμένεια και τον έβαλαν να φτιάχνει χαρτοσακούλες! Το θεώρησε υποτιμητικό αυτός που μια ζωή ισχυριζόταν ότι παλεύει για τα δίκαια των εργατών και έκανε αίτηση να έρθει στην Ελλάδα. Δεν ήταν ο μόνος: ακόμα και ο σκληροτράχηλος Ζαχαριάδης έκανε πολλές αιτήσεις για να έρθει στην… “μοναρχοφασιστική” Ελλάδα, ακόμα και επί 21ης Απριλίου!
Γιατί άραγε όλα τα πρώην στελέχη του ΚΚΕ ήθελαν να δραπετεύσουν από τον “Σοσιαλιστικό Παράδεισο” που τόσα (εγκλήματα) έκαναν για να επιβάλουν στην Ελλάδα;                                         ΠΗΓΗ:blackblogofcommunism.com

Αλβανοί δολοφόνησαν νέο στην Χιμάρα γιατί μιλούσε… Ελληνικά!


Ένταση στη Χιμάρα – Τα ονόματα των δολοφόνων: Στο Καμπί του Κάστρου της Χιμάρας, περίπου τα μεσάνυχτα – ώρα Ελλάδος – ομάδα Αλβανών, ζήτησαν το λόγο από ντόπιο που μιλούσε στην εθνική του γλώσσα – την Ελληνική. Τις τελευταίες μέρες ο ο αλβανός πρωθυπουργός Σαλή Μπερίσα εγκαινιάζει συνεχώς δρόμους στην Επαρχία της Χιμάρας. Στην περιοδεία του συνοδεύεται από μεταφερόμενους οπαδούς του που τον επευφημούν και κουνάνε αλβανικές σημαίες. Προς αυτή την κατεύθυνση ανέλαβαν δράση και οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας. Μέλη αυτών των ομάδων δημιούργησαν αλλεπάλληλα επεισόδια από την περασμένη Δευτέρα. Αντιμετώπιζαν με άσχημο τρόπο τους ντόπιους, ήρθαν στα χέρια με αρκετούς και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν με μαχαίρια. Αφορμή ήταν η ελληνική γλώσσα που άκουγαν να μιλούν οι Χιμαραίοι

Το ΔΝΤ ήθελε και... οπαδούς!

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ


Οποια ελληνική εφημερίδα και αν άνοιγε κανείς την Κυριακή, θα έπεφτε πάνω σε συνέντευξη του Δανού Πολ Τόμσεν, του υπαλλήλου του ΔΝΤ που ασκεί καθήκοντα "υπερπρωθυπουργού" της Ελλάδας στον οικονομικό τομέα ως εκπρόσωπος των ξένων δυναστών του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, υπό τον έλεγχο των οποίων έχει περιέλθει η χώρα μετά την υπαγωγή της στο καθεστώς του διαβόητου μνημονίου κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου. Ηταν φανερό ότι είχαμε να κάνουμε με μια προγραμματισμένη "επιχείρηση γοητείας" της τρόικας, η οποία φυσικά δεν έπεισε κανέναν.

Η παταγώδης επικοινωνιακή αποτυχία δεν οφείλεται φυσικά στις ανιαρές κοινοτοπίες που επανέλαβε ο Τόμσεν, αλλά στην ουσία της πολιτικής που ακολουθούν το ΔΝΤ και η ΕΕ εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Οταν έχεις περικόψει μισθούς και συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων, πρέπει να έχεις απύθμενο πολιτικό θράσος για να ισχυρίζεσαι σοβαρά χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεσαι προκλητικός πως "η κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τις μεταρρυθμίσεις και τα πλεονεκτήματά τους στον κόσμο", όπως είπε ο Τόμσεν στο "Εθνος της Κυριακής" και μάλιστα προσθέτοντας σε άλλη συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" ότι "αν εξηγηθούν σωστά αυτές οι μεταρρυθμίσεις, θα γίνουν αποδεκτές"!
Δεν γνωρίζουμε τι γίνεται στη χώρα του Τόμσεν, αλλά στη δική μας χώρα δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης τόσο ηλίθιος ώστε να του κόβεις τον μισθό και τη σύνταξη και να λεηλατείς περαιτέρω τα εισοδήματά του ακριβαίνοντας τα πάντα μέσω δραματικών αυξήσεων του ΦΠΑ και αυτός να αισθάνεται πανευτυχής μόλις του εξηγήσεις τι... "τρομερά οφέλη" θα έχει από την απελευθέρωση των επαγγελμάτων του συμβολαιογράφου και του οδηγού βυτιοφόρου! Είναι πολύ πιθανότερο να σε δείρει, παρά να μείνει έκθαμβος ενώπιον της σοφίας της πολιτικής σου... Είναι προφανές, όμως, ότι ο Δανός "γκαουλάιτερ" του ΔΝΤ διακατέχεται από τέτοια έπαρση, ώστε νομίζει πως απευθύνεται σε "ιθαγενείς".
"Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό οι εν λόγω μεταρρυθμίσεις να γίνουν με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και ισορροπημένο", δήλωσε στο "Εθνος" και συνέχισε: "Πώς θα γίνει δίκαιος (σ.σ.: ο καταμερισμός των βαρών); Φορολογώντας τα υψηλότερα εισοδήματα. Θεωρώ πως δεν είναι ανάγκη να αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές περισσότερο από όσο προβλέπεται στο μνημόνιο".
Το "κοινωνικά δίκαιο" δηλαδή κατά τον Τόμσεν είναι οι μεν πλούσιοι απλώς να πληρώσουν τους φόρους που νομίμως τους αναλογούν, χωρίς καμιά αύξηση των φορολογικών συντελεστών, οι δε μισθωτοί και συνταξιούχοι να υποστούν μείωση μισθών και συντάξεων! Κατά το ΔΝΤ δηλαδή είναι ισοδύναμη η λεηλασία των εισοδημάτων εκατομμυρίων Ελλήνων με την απλή τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεων εκ μέρους των πλουσίων! Αυτό το θεωρεί "κοινωνικά υπεύθυνο και ισορροπημένο". Εκτακτη λογική.
Η "κοινωνική ευαισθησία" του εκπροσώπου του καθεστώτος επικυριαρχίας της ΕΕ και του ΔΝΤ αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο και από τις θέσεις του σε ακόμη ένα θέμα.
Αναφερόμενος στην απολύτως αναμενόμενη έκρηξη του πληθωρισμού στην οποία οδήγησαν τα μέτρα του μνημονίου, ο Τόμσεν ομολογεί ότι "η αύξηση που επιβλήθηκε στους φόρους πέρασε αυτούσια στις τελικές τιμές". Συνεχίζει, όμως, ακάθεκτος: "Τα καλά νέα είναι ότι δεν βλέπουμε κάποια ένδειξη ότι αυτή η αύξηση των τιμών θα έχει και δευτερεύουσες επιδράσεις με νέες αυξήσεις λόγω υψηλότερων μισθών", δηλώνει στον "Ελεύθερο Τύπο".
Ο εκπρόσωπος των επικυρίαρχων της ελληνικής οικονομίας αισθάνεται δηλαδή πανευτυχής που οι αυξήσεις των τιμών πέρασαν εξ ολοκλήρου στους καταναλωτές, χωρίς όμως αυτοί να έχουν αυξήσεις μισθών, οπότε ολόκληρη η επιβάρυνση των μέτρων πέρασε αποκλειστικά και μόνο στους καταναλωτές! Αυτό αντιλαμβάνεται ως "καλά νέα" η "κοινωνική ευαισθησία" του ΔΝΤ και της ΕΕ. Τι να πει κανείς; Δεν παραλείπει μάλιστα ο Δανός επικεφαλής της τρόικας να χλευάσει παρεμπιπτόντως και την... καθυστέρηση της ελληνικής οικονομίας για την αύξηση του πληθωρισμού, για τον οποίο πληθωρισμό δεν είναι βεβαίως υπεύθυνα τα μέτρα του ΔΝΤ και της ΕΕ, αλλά το γεγονός ότι "αυτό συμβαίνει σε μια οικονομία όπου ο ανταγωνισμός βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα"!
Το πολιτικό θράσος του επικυρίαρχου...
ΤΡΟΪΚΑ
Δεν ανέχεται αντιστάσεις
Καθόλου δεν αρέσει στους ξένους οικονομικούς επικυρίαρχους της χώρας μας η στάση των ελληνικών πολιτικών κομμάτων (πλην του ΠΑΣΟΚ, εννοείται) απέναντι στο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση με το ΔΝΤ και την ΕΕ. "Ελπίζαμε όταν σχεδιαζόταν το εν λόγω πρόγραμμα πως αυτό θα τύχαινε ευρείας πολιτικής στήριξης. Οχι, δεν τη βλέπω στον βαθμό που ήλπιζα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόμσεν στο "Εθνος", προσθέτοντας με έμμεσα απειλητικό τρόπο: "Ελπίζουμε πως δεν θα υπάρξει κανείς που θα παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τόσο σημαντικών ζητημάτων". Αντιθέτως για τους Ελληνες είναι πηγή ελπίδας το ότι όλα τα κόμματα πλην ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ απορρίπτουν το μνημόνιο.                                                                                                                        ΠΗΓΗ:www.ethnos.gr

Τον έπιασαν με 91 κιλά χασίς.

ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ...

Κατασχέθηκαν 91,170 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης στην Πετρούπολη Αττικής, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Τον έπιασαν με 91 κιλά χασίς
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 91,170 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο το χρησιμοποιούσε για την διακίνηση των ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε στην Ν. Σμύρνη και το σπίτι του τέθηκε υπό επιτήρηση με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και δεύτερο διαμέρισμα που διατηρούσε στην Πετρούπολη και χρησιμοποιούσε αποκλειστικά σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών.

Τελικά συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από αυτό και την Παρασκευή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. ΠΗΓΗ:www.ethnos.gr

Γ. Παπανδρέου: Διεθνής Διακυβέρνηση πάνω από την Εθνική.!!!!!!!!!

  
Σε συνέντευξή του στην αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα «Christian Science Monitor», ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Παπανδρέου είπε πράγματα τα οποία ξεκαθαρίζουν πλέον τις σκέψεις του και την ιδεολογία του σημερινού ΠΑΣΟΚ και δεν αφήνουν πλέον καμία αμφιβολία για οποιαδήποτε παρερμηνεία.
Μετά τη συνέντευξη αυτή δεν συγχωρείται πλέον κανείς, φιλελεύθερος, σοσιαλιστής ή κομμουνιστής να δηλώνει άγνοια για το που πάμε.
Εμείς λέμε, ευτυχώς που ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε επίσημα την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ ώστε να υπάρχει πλέον πεδίο αντιπαράθεσης επί της ουσίας και όχι σκιαμαχίες επί εικαζόμενων βουλήσεων και σκοπών.

Τι είπε λοιπόν ο κ. Παπανδρέου και είναι τόσο σημαντικό;
1) Ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε τον τρίτο δρόμο για.....
τον σοσιαλισμό, δηλαδή την συνύπαρξη σοσιαλισμού και λειτουργίας των μηχανισμών της ελεύθερης αγοράς, καθόσον ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι η ιδεολογία αυτή που υποστήριξε με θέρμη τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ απέτυχε. Επομένως ομολογεί ότι το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια είχε λανθασμένη πορεία.
Το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι ξεκαθάρισε και εδώ είναι το σημαντικό την νέα ιδεολογία και πορεία του ΠΑΣΟΚ. Είπε λοιπόν ότι η σημερινή ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ είναι ο τέταρτος δρόμος. Προσέξτε: Χωρίς σοσιαλισμό αυτή τη φορά. Ο τέταρτος δρόμος λοιπόν, κατά τον κ. Παπανδρέου, θα πρέπει να διασφαλίζει ότι οι αγορές θα έχουν την ελευθερία να αναπτύσσονται.
Δηλαδή ξεκαθάρισε κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε πλέον ένα γνήσια φιλελεύθερο κόμμα.
Το ακόμα σημαντικότερο είναι ότι, αυτός ο φιλελευθερισμός δεν θα είναι εθνικός, αλλά διεθνής και θα κατευθύνεται από διεθνή διακυβέρνηση μέσω διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ και η G20 (στην οποία σημειώνουμε ότι ανήκει και η Τουρκία, Τυχαίο;) που θα θέτει τη διεθνή «αλληλεγγύη» πάνω από τα εθνικά συμφέροντα. Σημειώνουμε ακόμα ότι στους πιο πάνω οργανισμούς που αφήνει την τύχη της χώρας ο κ. Παπανδρέου είναι το ΔΝΤ, η ΕΕ, ΕΚΤ, κ.λ.π. (και πάλι τυχαίο;).
Ξεκαθαρίζει λοιπόν ο κ. Παπανδρέου ότι προτάσσει τη διεθνή διακυβέρνηση πάνω από την εθνική. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή ακριβώς είναι η αμερικανική νεοφιλελεύθερη ιδεολογία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Επομένως στο εξής να μην απορεί κανείς ούτε για τους λαθρομετανάστες, ούτε για τους Τούρκους στο Αιγαίο, ούτε για μνημόνια, ΔΝΤ, ξένα κέντρα αποφάσεων κ.λ.π.
2) Αθωώνει τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι η οικονομική κρίση της Ελλάδας δείχνει μια ευρύτερη κρίση στην Ευρώπη (όπως ακριβώς ισχυριζόταν και ο κ. Καραμανλής) και επιπλέον λέει ότι για την δημοσιονομική κρίση ευθύνεται η πολυετής οικονομική κακοδιαχείριση. Δηλαδή κακοδιαχείριση τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και από το ΠΑΣΟΚ.
3) Πέρα από όλα αυτά, δηλώνει πως η κυβέρνηση καλωσορίζει την αγορά ομολόγων από την Κίνα. Είπατε τίποτα;
Εμείς από αυτό εδώ το blog λέμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κ. Παπανδρέου, για το ξεκαθάρισμα αυτό και δηλώνουμε ακόμα ευτυχείς γιατί από τούδε και στο εξής θα έχουμε πλέον γνήσια ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και του Νεοταξικού Διεθνούς Νεοφιλελευθερισμού, που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com 

date_gr3
Ellas-Greece-6419 Απριλίου παραδόθηκαν τα ηνία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζουμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Τα νομοσχέδια για την οικονομική εξαθλίωση των απλών πολιτών περνούν με ρυθμούς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Η πορεία αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Περίπου 2.000.000 άνεργοι (ανεπίσημα) έχουν φτάσει στα όρια της πείνας. Οι αυτοκτονίες, η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό. Δεν είμαστε Αργεντίνοι. Δεν θα κατεβούμε με άδειες κατσαρόλες. Δεν θα φτάσουμε εκεί. Όσοι υποτίμησαν τους Έλληνες το πλήρωσαν ακριβά. Διαβάστε Ελληνική ιστορία. Αρχαία ή νεότερη.
Για το λόγο αυτό αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις κομματικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές διαφορές μας και ενωθήκαμε. Διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε ικανοί άνθρωποι. Μας καταντήσατε στην εξαθλίωση, με πενιχρούς μισθούς με ανύπαρκτο μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, να μεγαλώσουμε την υπάρχουσα. Θέλουμε να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να χαμογελάμε. Θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια. ΚΑΙ θα το πετύχουμε.
Φτιάξαμε την καλύτερα οργανωμένη διαδικτυακή κίνηση στην ιστορία της χώρας. Είμαστε νέοι άνθρωποι ή άνθρωποι που αισθάνονται νέοι. Κάνατε το λάθος να μας περάσετε για κακομοίρηδες. Για μίζερους. Για ανίκανους. Για άχρηστους. Δεν είμαστε. Είμαστε ικανότατοι. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι παγκόσμια είναι Έλληνες. Η κίνησή μας λέγεται "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω". Αυτό ακριβώς θέλουμε. Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας. Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Θα τα πάρουμε πίσω.
Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές. Θα κατεβούμε στο δρόμο στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Φτιάξαμε ένα βίντεο που εξηγεί την ιδέα της κίνησης:  http://www.youtube.com/watch?v=-tLNYUzxSZk . Σηκώσαμε το δικτυακό τόπο: www.GetGreeceBack.com. Συζητάμε, σχολιάζουμε, ενημερώνουμε ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Θα μας ακούσουν.
Χιλιάδες Έλληνες Πολίτες - Διαδικτυακή κίνηση "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω" - Ιστοσελίδα: www.getgreeceback.com

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 

"Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνησε.

Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ...

Πριν μερικές εβδομάδες, εκκλήθημεν όσοι υπηρετούμε στην περιοχή του Πειραιά να συγκεντρωθούμε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για να παραστούμε σε επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγείου, στο οποίο προΐστατο ο υπαρχηγός του Ναυτικού, κ.Κρυονερίτης. Ως εδώ όλα καλά.

Ο υπαρχηγός απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο 300 περίπου στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού, ενημέρωσε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, αλλά και σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως το ισλαμικό τέμενος – για το οποίο παρεχωρήθη από το Πολεμικό Ναυτικό ο χώρος του οχυρού Βοτανικού για την ανέγερσή του.


Σας περιγράφω ακριβώς τα γεγονότα, όπως αδιάλειπτα θα υπάρχουν για πολύ καιρό στη μνήμη μου: Ένας πλωτάρχης σηκώθηκε και ακολούθησε ο επόμενος διάλογος: «Κύριε υπαρχηγέ, δεν σκόπευα να κάνω ερώτηση για να μην φέρω σε δύσκολη θέση την ιεραρχία, σας τιμά όμως ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας επιτρέπετε μία τέτοια πρωτοβουλία και σας ευχαριστώ. Τελευταία, υπάρχουν γεγονότα που με ανησυχούν ως αξιωματικό και ως άνθρωπο, ακούγονται πολλά για περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο κόσμος, από εμάς τους ένστολους, περιμένει κάτι…. Μας κοιτά στα μάτια διότι δεν είμαστε όπως οι απλοί εργαζόμενοι, επιτελούμε ένα λειτούργημα συμβολικό…Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εθνικό ανάχωμα και σύμβολο, οι συμβολισμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας…

Ένα συμβολικό θέμα είναι το θέμα του τεμένους στον Βοτανικό. Κύριε υπαρχηγέ, πίσω σας υπάρχουν οι σημαίες των τριών πολεμικών μας νήσων: Υδρα, Σπέτσες ,Ψαρά και στις τρεις σημαίες, παρουσιάζεται η ημισέληνος να υποκύπτει και να πατείτε από τον Σταυρό. Με την παραχώρηση του Ναυτικού οχυρού Βοτανικού, για την ανέγερση τεμένους νοιώθουμε όλοι, ότι η ημισέληνος πατά τον Σταυρό». Ακριβώς εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε όλοι, πλην των δύο πρώτων σειρών, που εκάθοντο οι ανώτατοι αξιωματικοί, να χειροκροτούμε, ενώ από κάτω ακούγοντο φωνές επιδοκιμασίας. Στη συνέχεια ο εν λόγω πλωτάρχης, μίλησε και για το γένος. Δεν θα περιγράψω τίποτε άλλο, θα σας παραπέμψω να διαβάσετε σε blogs το τι συνέβη, σε επόμενο μήνυμα. Αλλά τονίζω ότι ποτέ, μα ποτέ αξιωματικός δεν έχει χειροκροτηθεί εντός στρατιωτικής σχολής. Ποτέ μα ποτέ κανείς δεν έχει χειροκροτηθεί από αξιωματικούς μιας και απαγορεύεται δια ροπάλου κάτι τέτοιο. Ποτέ μα ποτέ αξιωματικός δεν απετόλμησε να σηκωθεί και να αρθρώσει τέτοιο λόγο. Είναι ένα γεγονός που σημαδεύει την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, η παρρησία και το θάρρος με το οποίο κάποιος σηκώθηκε και αντέτεινε την ελευθερία ενάντια στο προσκύνημα. Είναι ένα μοναδικό γεγονός που όλοι εμείς το βάζουμε απέναντι στις αθλιότητες στο «Αβέρωφ». Αυτός ο συνάδελφος, είναι η απάντηση ενάντια στους άθλιους και στην παρακμή. Όταν η εκδήλωση τελείωσε, οι ανώτατοι, γαλονάτοι, ουσιαστικά απομονώθηκαν από τον κόσμο, ενώ όλοι μας περικυκλώσαμε τον Πλωτάρχη και τον χτυπούσαμε στην πλάτη.

Έμαθα ότι ήταν ο ιατρός της Σχολής, ένας εξαίρετος άνθρωπος, γενναίος πραγματικά και ανιδιοτελής, ένας στρατιωτικός ιατρός που καμία σχέση δεν έχει με άλλους συναδέλφους του. Μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους , που μακάρι να το είχα κάνει εγώ ή ένας μάχιμος. Αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος του μήνα είναι ο πλωτάρχης Ζ.Μ. Προτείνω να τον αναφέρετε ως άνθρωπο όχι του μήνα, αλλά της χρονιάς. Περιττό να σας αναφέρω το σοκ που υπέστησαν όλοι οι ναύαρχοι, οι οποίοι γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Απλά θέλουν γύρω τους ανθρώπους που δεν την παραδέχονται…. Το γεγονός αυτό συζητείται κατά κόρον εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσα και έξω από το Ναυτικό. Απλά δεν έχει λάβει δημοσιότητα…σκεφθείτε τα εξής: Ατυχής Πόλεμος του 1896, Επανάσταση στο Γουδί το 1909, επεισόδιο Ίμια, 2010. Ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε μία ελπίδα για την πατρίδα, μέσα στο σκοτάδι άναψε μία σπίθα, ποτέ άλλοτε δεν ασχολήθηκα με ένα γεγονός για τόσο καιρό. Το συζητάμε συνέχεια. Περιοδικό «Τρίτο Μάτι» Αύγουστος 2010 σελ.72-73 ____________________________________________________________

Η συνέχεια βέβαια για τον συγκεκριμένο Πλωτάρχη, που τόλμησε να υπενθυμίσει στον υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού την ιστορία αλλά και τις ευθύνες του, η εξέλιξη δεν ήταν και τόσο ευχάριστη... Η διαταγή άμεσης μετάθεσης του ιατρού πλωτάρχη είναι η απάντηση της ηγεσίας του Ναυτικού, που νοικιάζει το Αβέρωφ για να γιορτάζουν οι "έχοντες" και να βρωμίζουν τον χώρο με πορνίδια...

Η ηγεσία του Ναυτικού βρίσκεται ακόμη στη θέση της μετά από τα ρεζιλίκια στο Αβέρωφ και τα καυτά "εγκαίνια" του Πολεμικού Μουσείου απο την "εθνική μας" πορνοστάρ με τον κανακάρη του "εθνοσωτήρα" Ζαγορίτη. Για τους διεφθαρμένους της στρατιωτικής ηγεσιάς που αναρριχήθηκαν σε υψηλόβαθμα αξιώματα γλύφοντας και προσκυνώντας μαυρογυαλούρους ο πατριωτισμός ασφαλώς διώκεται και τιμωρείται παραδειγματικά.

Για κάτι τσουτσέκια σαν τον υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού όμως την Ελληνική σημαία την παίρνει εύκολα ο άνεμος απο τα Ίμια αρκεί να δώσει εντολή ο κάθε Πάγκαλο-μαυρογυαλούρος και ασφαλώς κάτι πατριωτισμοί σαν του Πλωτάρχη διώκονται αυστηρά. Σε άλλες εποχές βέβαια , κάποιοι καπεταναίοι (και όχι "λούτσοι") θα τον είχαν κάνει... άγκυρα σε τορπιλάκατο...

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Θερμό επεισόδιο στην Πάρο - Πολίτης προς Σιούφα: "Να σου αφήσω να πληρώσεις τον λογαριασμό με τα κλεμμένα!"

Ποιός είδε 4 πολίτες και δεν τους φοβήθηκε όταν είδαν στο διπλανό τραπέζι της ταβέρνας να κάθεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής...

Κάποτε οι πολίτες όταν έβλεπαν τους πολιτικούς τους έσφιγγαν το χέρι και μόνο όταν έστριβαν στην γωνία μπορεί και να έλεγαν και καμιά κουβέντα. 'Ομως τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Το περιστατικό που συζητιέται τις τελευταίες ώρες στην Πάρο αλλά και στην Αθήνα, με πρωταγωνιστή τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα και μια παρέα είναι πραγματικά πρωτοφανές αλλά ενδεικτικό της οργής του κόσμου για τον πολιτικό κόσμο.

Στην θέση του κ. Σιούφα είναι η αλήθεια θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός, από οποιοδήποτε κόμμα.

'Ομως στο πρόσωπο του πρώην Προέδρου της Βουλής, οι 4 πολίτες φαίνεται να προσωποποίησαν όλα όσα τους έχουν βγάλει από τα ρούχα τους τον τελευταίο καιρό, με τις προσλήψεις ημετέρων στο κοινοβούλιο, με τους παχυλούς μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής, με τις αστείες περικοπές που τους έγιναν σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομενους στον δημόσιο τομέα και με χιλιάδες περιπτώσεις κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Μια κατασπατάληση η οποία μας οδήγησε εδώ που είμαστε σήμερα και καλούμαστε πάλι να πληρώσουμε εμείς.

Το περιστατικό έχει ως εξής:

Ο κ. Σιούφας κάθεται με την παρέα του σε ψαροταβέρνα στην Αλυκή της Πάρου. Μια παρέα παραθεριστών που αντιλαμβάνεται την παρουσία του κ. Σιούφα αρχίζει να κοιτάει περίεργα.
Ενας από τους παραθεριστές πλησιάζει τον κ. Σιούφα και ακολουθεί ο εξής διάλογος :

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ: "Είστε ο κ. Σιούφας;"

ΣΙΟΥΦΑΣ: "Μάλιστα..."

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ : "Να σε βρίσω τώρα ή να σε βρίσω μετά που θα τελειώσεις το φαγητό;"

ΣΙΟΥΦΑΣ : "Τώρα..."

Στην συνέχεια ο παραθεριστής απομακρύνεται και επιστρέφει λίγο αργότερα κραδαίνοντας ένα χαρτί. Ηταν ο λογαριασμός τον οποίο πέταξε στο τραπέζι του κ. Σιούφα και είπε : "Πάρτε να τον πληρώσετε από τα κλεμμένα..."

Το τι έγινε στη συνέχεια δεν λέγεται, αφού ο μεν πρώην πρόεδρος της Βουλής σηκώθηκε να φύγει αντιλαμβανόμενος τι πρόκεται να ακολουθήσει αλλά μια κυρία από την παρέα του κ. Σιούφα πέταξε το πιπέρι στους... αντιπάλους.

Το επεισόδιο έληξε στο αστυνομικό τμήμα με τις δυο πλευρές να είναι έτοιμες να ανταλλάξουν μηνύσεις.

newsit                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:anatolikiattikinews.blogspot.com

Είμαστε bloggers. Δεν θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι.


Τελικά το κατεστημένο «Σύστημα» καθοδήγησης της Κοινής Γνώμης δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα όσο έχει τα blogs απέναντί του. Με διάφορους τρόπους κατά το παρελθόν έχει προσπαθήσει να βάλει χέρι στο διαδίκτυο, αλλά απέτυχε. Πρόσφατα έριξαν στην πιάτσα την ιδέα της αδειοδότησης των blogs, μέσα από τα δικαστήρια (βλ. Με άδεια των δικαστηρίων τα blogs;).  Όταν όμως είδαν ότι αυτή η ιδέα συνάντησε την κάθετη αντίδραση του διαδικτύου και το χλευασμό, άλλαξαν το τροπάριο.
Τώρα πετάνε άλλη ιδέα. Τώρα έβαλαν μπροστά τα λεγόμενα δημοσιογραφικά blogs σαν....
«Δούρειο Ίππο» στο χώρο των bloggers. Δεν έχουν προφανώς αντιληφθεί τι εκτίμηση έχουν τα δημοσιογραφικά blogs μεταξύ των bloggers. Οι bloggers δεν είναι σαν τους πολιτικούς που τρέμουν μπροστά στο δημοσιογράφο και γλύφουν. Μπορεί οι bloggers να τα διαβάζουν για να παίρνουν κάποια είδηση από αυτά ή να διασκεδάζουν με το ξεκατίνιασμα που κάνουν για το χώρο τους, αλλά επί της ουσίας ουδόλως τους επηρεάζουν, όπως αντίθετα επηρεάζουν τα ΜΜΕ πολιτικούς και πολίτες.
Διαβάσαμε λοιπόν ότι δεν θέλουν τώρα το διαδίκτυο φιμωμένο. Θέλουν λέει να προχωρήσουν στην αναγνώριση μιας ισοτιμίας μεταξύ bloggers και παραδοσιακών ΜΜΕ. Τώρα διαρρέουν μέσω των δημοσιογραφικών blogs ότι θέλουν να κάνουν μια «Ενωση Διαχειριστών Διαδικτύου», άλλο ένα δηλαδή κομματικό συνδικαλιστικό όργανο, και σαν αιτιολογία βάζουν δήθεν την ασφαλιστική κάλυψη και τις παροχές που έχουν οι δημοσιογράφοι. Ως τυράκι στη φάκα ρίχνουν δήθεν την κρατική διαφήμιση, για να τσιμπήσουν οι ελεύθεροι bloggers και να αρχίσουν να τρέχουν τα σάλια τους.  Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Θέλουν να κάνουν και τους bloggers κρατικοδίαιτους, σαν τον εαυτό τους.
Όλα αυτά ονομάζονται κίνητρα και απώτερο σκοπό έχουν να βγάλουν τους bloggers από τη ανωνυμία.
Αυτό εδώ το blog αν και είναι επώνυμο και δεν έχει λόγους να φοβάται την κατάργηση της ανωνυμίας, εντούτοις λέει:
1) Δεν θέλουμε καμία ασφάλιση.
2) Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι.
3) Δεν θέλουμε να γίνουμε δημοσιογράφοι, ούτε θέλουμε τα προνόμιά τους.
4) Δεν θέλουμε διαφημίσεις. Έχουμε ένα προσωπικό ημερολόγιο και κάνουμε το κέφι μας, μοιραζόμενοι με κάποιους φίλους ιδέες και αντιπαραθέσεις και αυτό ανήκει στην απόλυτη σφαίρα της ελευθερίας μας.
5) Τα δημοσιογραφικά blogs είναι σε όλους γνωστά στο διαδίκτυο και αντιμετωπίζονται από τους bloggers ως on line ΜΜΕ. Ας κάνουν λοιπόν οι κάτοχοί τους οποιαδήποτε συνδικαλιστικό όργανο θέλουν, ας ασφαλιστούν οι εργαζόμενοι σ’ αυτά, ας πάρουν διαφημίσεις και άλλες διευκολύνσεις και ας αφήσουν ήσυχους τους ελεύθερους ανθρώπους να εκφραστούν όπως θέλουν.
6) Δεν εκπέμπουμε ανοιχτά όπως τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αλλά είμαστε ηλεκτρονικά βιβλία που πρέπει να επιλέξει ο αναγνώστης να τα ανοίξει και να τα διαβάσει.

Το διαδίκτυο δημιουργήθηκε από την ανάγκη ελεύθερης έκφρασης και επικοινωνίας μεταξύ ελεύθερων ανθρώπων, επώνυμων και ανώνυμων και θα παραμείνει τέτοιο.

Όσες απαρχαιωμένες και οπισθοδρομικές ενέργειες και αν επιχειρηθούν, θα αποτύχουν.

Απορούμε πάντως πως μια κυβέρνηση με ιδεολογία την παγκόσμια διακυβέρνηση, θέλει να βάλει έλεγχο στο διαδίκτυο σε τοπικό επίπεδο!!!

11500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ…!


ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ…. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ…. ΣΤΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΚΡΗΤΗ ΛΕΕΙ ….Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ….!!..... ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΝΤΟΜΆΤΑ Η ΚΡΉΤΗ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΑΠΟΎΛΗΤΗ.......... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ..ΟΤΙ «ΞΑΦΝΙΚΑ»…. 11500 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ…!!! ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ,………ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ κα ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΜΙΚΡΗ »ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ……… ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 30 ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ 25 ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ…… ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….… ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ «ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ »ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ…. ΤΩΡΑ ΜΕ 45 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ……ΚΑΙ ΜΕ 3.60 ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ..ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ….. ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…; ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ; ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ;………                                                                                                                       ΠΗΓΗ:naxios.blogspot.com