ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΛΑ.Ο.Σ. – Θράκη: Από τον Ιμάμ Αχμέτ στην… Χαρά Νικοπούλου!


Η «σπέκουλα» του πατριωτισμού για κάποιους δεν έχει όρια! Πρόσωπο το οποίο απασχόλησε την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες ήταν η Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, η οποία κυνηγήθηκε ανηλεώς από τουρκικό προξενείο και από το «ελληνικό» κράτος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και με εντολή της γνωστής Δραγώνα απομακρύνθηκε από την θέση της στην Θράκη.
Όμως, το κόμμα Καρατζαφέρη δια του εκπροσώπου του, γνωστού στρατιώτου των 45 ημερών Αϊβαλιώτη, είχε την φαεινή ιδέα να προτείνει για περιφερειάρχη την Χαρά Νικοπούλου και μάλιστα χωρίς να την ρωτήσει. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδρασή της, αφού δεν είχε δώσει σε κανέναν δικαίωμα ότι ανήκει σε κάποιο κομματικό χώρο. Όμως, τα πράγματα δεν σταματούν εκεί, αφού το κόμμα, που θέλει τώρα περιφερειάρχη και μάλιστα χωρίς την θέλησή της την Ελληνίδα δασκάλα, στις εκλογές του 2007, πριν τρία μόλις δηλαδή χρόνια είχε ορίσει σαν υποψήφιο βουλευτή του τον μουσουλμάνο δάσκαλο Ιμάμ Αχμέτ, ο οποίος είχε παυθεί από την υπηρεσία του για ανθελληνική δράση και ο ίδιος είχε γράψει ότι προσκύνησε το μαυσωλείο του Κεμάλ!
Αυτά όμως δεν τα γνωρίζει ο πολύς κόσμος και φροντίζουν γι’ αυτό οι «νταβατζήδες» των ΜΜΕ φίλοι του Καρατζαφέρη. Εμείς θα σας θυμίσουμε την περίπτωση Ιμάμ Αχμέτ για να καταλάβετε πόσο μεγάλο θράσος διαθέτουν στο κόμμα αυτό ώστε μετά τον Ιμάμ Αχμέτ να προτείνουν την… Χαρά Νικοπούλου!!! Επίσης, θα πούμε και σε κάποιους μέχρι πρόσφατα πολιτευτές του ΛΑ.Ο.Σ., που σήμερα είδαν ξαφνικά το φως ότι δεν παραιτήθηκαν για την υποψηφιότητα του Ιμάμ Αχμέτ… Είχαν βλέπετε ακόμη ελπίδες για πολιτική καριέρα…
Διαβάστε τον βίο και την πολιτεία του υποψήφιου βουλευτή το 2007, του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στην Θράκη, Ιμάμ Αχμέτ:

ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΧΜΕΤ;

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαΐου 27, 2009
Απορρίφθηκε από το δικαστήριο Ξάνθης η Αγωγή που είχε καταθέσει κατά της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ» ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ιμάμ Αχμέτ, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει σε δημοσίευμά της η πατριωτική εφημερίδα της Θράκης ανθέλληνα.
“Πήγα στον Μπεκτασή Βελή, εμψυχωτή των γενιτσάρων … πήγα και προσκύνησα στο μαυσωλείο του Ατατούρκ” – ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. 2007
Προσκυνητής του αγίου των γενιτσάρων και του σφαγέα Κεμάλ ο υποψήφιος του Καρατζαφέρη
Το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. κομπάζει για την πολυσυλλεκτικότητά του. Έχει από πρώην φασίστες, μέχρι πρώην κομμουνιστές, από αντιστασιακούς μέχρι χουντικούς, από ετερόφυλους μέχρι «ομοφυλόφιλους»… Από λευκούς μέχρι μαύρους! Έχει και μασόνους, έχει και εβραίους (πραγματικούς ή μαϊμού δεν γνωρίζουμε), είχε στην Ξάνθη και έναν υποψήφιο ονόματι Ιμάμ Αχμέτ, που θέλησαν κάποια παπαγαλάκια του προέδρου, του οποίου τις πολιτικές ντρίπλες θα ζήλευε και ο Μαραντόνα, έλεγαν ότι είναι ελληνικής συνειδήσεως Πομάκος μουσουλμανικού θρησκεύματος! Μόνο που τον περασμένο μήνα τον κατήγγειλε ο ίδιος ο σύλλογος των Πομάκων σαν όργανο της Τουρκίας. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι μας πουλάνε φούμαρα περί πατριωτισμού…
Αγωγή κατά της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ»
Μετά τις εκλογές μάλιστα του 2007 κατατέθηκε αγωγή από τον πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κατά της εφημερίδος «Μαχητής» γνωστού πατριώτη δημοσιογράφου της Θράκης γιατί αποκάλεσε ανθέλληνα τον Ιμάμ Αχμέτ! Πριν λίγους μήνες, βγήκε η απόφαση και απορρίφθηκε η αγωγή του Ιμάμ! Που σημαίνει ότι δίκαια τον χαρακτήρισε η εφημερίδα «Μαχητής» της Ξάνθης σαν ανθέλληνα. Σας παραθέτουμε και να το πείτε και στους φίλους σας που θέλουν να ψηφίσουν ΛΑ.Ο.Σ. και ομιλούν περί… πατριωτισμού, ένα από τα ντοκουμέντα, που κατατέθηκαν στην δίκη και το οποίο αποτελεί προσωπική αναφορά με την υπογραφή του υποψήφιου βουλευτή του Καρατζαφέρη προς την διεύθυνση εκπαιδεύσεως, αναφορά στην οποία δηλώνει υπερήφανος γιατί πήγε και προσκύνησε τον τάφο του προστάτη των γενιτσάρων, και του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ. Για του λόγου το αληθές ιδού το σχετικό απόσπασμα, αλλά και το πρωτοσέλιδο, το οποίο αφορά το θέμα της εφημερίδος «Μαχητής» της Θράκης, δημοσίευμα όχι παλαιό αλλά του Ιανουαρίου του 2009, μόνο δηλαδή προ πέντε μηνών. Απολαύστε το:
“9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΧΗΤΗΣ»: Απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ στην Ελευθεροτυπία η δικαίωση του εκδότη του «ΜΑΧΗΤΗ» Πάνου Παπαδόπουλου από το δικαστήριο Ξάνθης που απέρριψε την αγωγή του γνωστού ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Ιμάμ Αχμέτ και έκθετος ο «σιωπών» μέχρι σήμερα Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, που σιώπησε και ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ στο κρίσιμο αυτό θέμα….δηλαδή το υποτιθέμενο «πατριωτικό» κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ να κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή έναν τόσο προκλητικό ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ όπως ο Ιμάμ, που καυχιέται μάλιστα ότι είναι και… “γενίτσαρος»!!!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ιδού ένα από τα ντοκουμέντα που κατέθεσε η δικηγόρος μας Σταυρούλα Ταρπίδου στη δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου με τον ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ.
«…Έχω την τιμή να σας αναφέρω, στο υπ’ αριθμ. Φ.13.1/ΠΕ/606 έγγραφό σας για παροχή πληροφοριών σχετικά με το πού βρισκόμουνα το πρώτο 15θήμερο του Ιουλίου, σας γνωρίζω τα εξής: …Για λόγους καθαρά αισθηματικούς, προτίμησα τα ταξιδέψω στα βάθη της Ανατολής, στην κοιτίδα των χιλίων και πλέον πολιτισμών και στις πηγές του Ισλάμ… Πήγα στον Μπεκτασή Βελή, εμψυχωτή των γενιτσάρων και προστάτη των μουσουλμάνων της Δυτ. Θράκης, επισκέφθηκα τους τάφους των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και έμαθα για τις δολοπλοκίες τους, επισκέφθηκα τους τάφους των Σουλτάνων και μελέτησα την ιστορία τους. Τέλος, πήγα και προσκύνησα στο μαυσωλείο του Ατατούρκ, ιδρυτή και στυλοβάτη της Τουρκικής Δημοκρατίας. ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ»
Φυσικά καμμία εφημερίδα των Αθηνών και κανένα κανάλι της διαπλοκής δεν πρόβαλε το θέμα γιατί έτσι θα πήγαινε περίπατο το πατριωτικό προφίλ του κόμματος! Πατριωτικό κόμμα με πολιτευτή που προσκυνάει τον άγιο των γενιτσάρων και τον τάφο του Κεμάλ είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει… Βλέπετε το κόμμα του Καρατζαφέρη προστατεύετε ως κόρη οφθαλμού από τους νταβατζήδες της διαπλοκής και έτσι θάφτηκε το θέμα!
ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: