ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο Νο 1 ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ



Ασύλληπτος παραμένει ο Νο1 επικίνδυνος Έλληνας τρομοκράτης που ακούει στο ψευδώνυμο "πιτσαδόρος" ή και "γκαβός". Πρόκειται για τον διαβόητο αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης "Ελληνική Κρατική Κυβέρνηση". Ο "πιτσαδόρος" ή "γκαβός" μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, τον γνωστό ως "χοντρό" ή και "καθηγητή", την επονομαζόμενη "τρόικα" καθώς και πλήθος άλλων δευτεροκλασάτων αλλά με καθοριστική συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες στελεχών, όπως ο "πλασιέ", ο "τσεκουροφόρος" κ.α. έχουν αναλάβει την ευθύνη για ληστείες ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων, εκατομμυρίων μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, για τη δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων, κυρίως ασθενών, συνταξιούχων, ανέργων, ηλικιωμένων και παιδιών.

Πρόκειται για την τρίτη γενιά τρομοκρατών. Στην πρώτη γενιά ανήκε ο διαβόητος "Γιωργάκης" ο οποίος φαίνεται οτι αποσύρθηκε όταν ανέλαβε τα ηνία της οργάνωσης για μικρό χρονικό διάστημα ο "Λουκάς" για να παραδώσει τελικά στον "γκαβό".

Σύμφωνα με έρευνες, γιάφκες της οργάνωσης πιθανολογείται οτι βρίσκονται τόσο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όσο και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, πιθανότατα στη Φρανκφούρτη αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου όπως οι Νήσοι Κέιμαν στην Καραϊβική.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία θεωρεί οτι στις γιάφκες φυλάσσονται όλα τα δισεκατομμύρια κλεμμένα σε χρήμα, χρυσό και πολύτιμους λίθους. Μέρος αυτής της αμύθητης περιουσίας χρησιμοποιείται για να συντηρείται ένα τεράστιο δίκτυο προστασίας της οργάνωσης, με "δωράκια" μικρότερα η μεγαλύτερα σε πρόσωπα ή νομότυπες οργανώσεις, όπως ο γνωστός ως "πορδοσάλτε" ή η οργάνωση "Κεντρικά Κανάλια Ενημέρωσης" που θεωρείται οτι αποτελεί συνθηματική - καρκινική - γραφή του ονόματος της "Ελληνικής Κρατικής Κυβέρνησης".

Η Ελληνική αλλά και διεθνείς αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξαρθρώσουν τους επικίνδυνους καταζητούμενους τρομοκράτες που εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητοι. Παρά το γεγονός ότι χιλιάδες ή και εκατομμύρια πολίτες συνεργάζονται με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ωστόσο το δίκτυο της μαφίας που έχει άκρες και πλοκάμια σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, καταφέρνει να τους καλύπτει.

Η αντιτρομοκρατική ελπίζει οτι τριβές για την ηγεσία στο εσωτερικό της οργάνωσης θα οδηγήσουν ώστε να γίνει το λάθος που θα δημιουργήσει την ευκαιρία για τη σύλληψή τους. Ήδη ο "χοντρός" φαίνεται οτι έχει παροπλιστεί ενώ κερδίζει έδαφος ο "Θοδωράκης" και άλλοι που ενδέχεται να αποτελέσουν τη μαγιά για την τέταρτη γενιά τρομοκρατών, τη λεγόμενη "ανανεωτική". Ωστόσο φαίνεται οτι ο "γκαβός" ή "πιτσαδόρος"  δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα την ηγεσία. Φήμες λένε πως έδωσε μέρος από τα κλοπιμαία της τελευταίας μεγάλης ληστείας σε ένστολους και δικαστικούς αξιωματούχους προκειμένου να δημιουργήσει έναν ευνοϊκό προς αυτόν ένοπλο στρατό προστασίας του.

Εν τω μεταξύ μεγάλες περιοχές της χώρας ερημώνουν και οι κάτοικοι τους λιμοκτονούν εξαιτίας των τρομοκρατικών επιδρομών.

Οι έρευνες συνεχίζονται.
ΠΗΓΗ