ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης σε Καψή: Ορθώς σε πληρώνει ο Μπόμπολας για να τρομοκρατείς τον κόσμο

Σφοδρή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Μανώλη Καψή. Γιατί τον αποκάλεσε μαθητευόμενο μάγο
Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο Μέγκα ανάμεσα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και στον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή.
Ο Μ. Καψής σχολίαζε πως παρατηρεί μαι συμπίεση στα μικρά κόμματα και απευθυνόμενος στο κ. Κασιδιάρη είπε "φαντάζομαι ότι το βλέπετε και εσείς".
Ο Η. Κασιδιάρης απάντησε πως "και στις προηγούμενες εκλογές τους μας είχατε εκτός βουλής και την τελευταία μέρα το παραδεχτήκατε και εσείς και είπατε 3,1% Χρυσή Αυγή, και τελικά λάβαμε 7%. Επομένως η δική σας θέαση είναι λανθασμένη".
"Η Χρυσή Αυγή δεν συμπιέζεται, το λέω εγώ από τις πληροφορείς που έχω...και αν θέλετε πάμε και στοίχημα κ. Καψή", προσέθεσε και τόνισε ότι τα στοιχεία που είχαν ήταν λανθασμένα....Θα δούμε υψηλότερα ποσοστά για τη Χρυσή Αυγή, είχατε 4 χρόνια να μας καλέσατε και μας καλείτε τώρα"...
Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Μανώλη Καψή ως "μαθητευόμενο μάγο", ο οποίος φανερά εκνευρισμένος είπε πως αν δεν ανακαλέσει, τον αποχαιρετά και δεν έχει κανένα λόγο να ακούει τις προσβολές του.
Ο κ. Κασιδιάρης τότε είπε πως "τον πληρώνει ο Μπόμπολας για να τρομοκρατεί το κόσμο" και μετά αποχώρισε.                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:news247.gr

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Νικηθήκαμε, Γιάννη



Ποιο τελικά ήταν το αποτέλεσμα  της δήθεν λαϊκής εντολής για εκλογές; Να στριμωχθεί ακόμα πιο πολύ στον τοίχο ο λαός. Να μπει στην διαδικασία  επιλογής αρχικά Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο, να φθάσει στο  δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή και να καταλήξει σε έναν καινούργιο διπολισμό με διαφορετικό  όμως πρόσωπο. Από τη μια ένα Κράτος δημοσιουπαλληλικό  υπό την κατεύθυνση του πασοκοθρεμμένου ΣΥΡΙΖΑ  (με την γνωστή παπανδρεϊκή συνταγή όλα δημόσια χωρίς αξιοκρατία) και από την άλλη η γνωστή Δεξιά να θέλει πώληση της εθνικής περιουσίας βουλιάζοντας όλο και περισσότερο την χώρα σε χρέος προσκυνώντας την Ευρώπη . Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της δήθεν λαϊκής εντολής και του δικαιώματος να ψηφίζουν όλοι, ακόμα και εκείνοι που δεν έδωσαν το παραμικρό στην χώρα αλλά η χώρα αυτή τους κανακεύει από το 1981.  Το δίλημμα με μιας έγινε ένα: Ξεφτίλα  ή ξεφτίλα. Διότι και με τη μία επιλογή και με την άλλη το σίγουρο είναι ότι το Ξεπούλημα θα είναι ο καινούργιος Παρθενώνας  της Ελλάδας φτιαγμένος όλος με φθηνά ψηφοδέλτια. Και ήταν τόσο εύκολο να γυρίσεις την μπάλα σε αυτό το στημένο παιχνίδι. Να πετάξεις εκτός των συνόρων σου την Ευρώπη. Διότι αν και δε μπορείς να το καταλάβεις ακόμα, μέσα στο φτιαχτό άγχος που σου επέβαλλαν, η Ευρώπη είναι εδώ και χρόνια, είτε ενωμένη είτε διαιρεμένη, ένα ξεπερασμένο πολιτικοοικονομικά σύστημα που μόνο με τον φόβο ότι θα σε καταστρέψει μπορεί να συντηρεί τα ήδη σαπισμένα όργανά της.
Σε έβαλαν, λοιπόν, στο μαντρί με την ψευδαίσθηση ότι ήσουν σε ελεύθερο αγρό και ως πρόβατο με τον φόβο μιας επικείμενης πείνας, πήγες εκεί που νομίζεις ότι θα βρεις περισσότερο χορτάρι να φας αδιαφορώντας που θα βρεθεί χώμα για τις ρίζες του χορταριού και νερό για πότισμα.  Λοιπόν, πρόβατο, ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις ότι θα πεθάνεις από ασιτία. Δυστυχώς για σένα δεν θα έχεις την επιλογή να σε φάει τιμημένα ένας λύκος ή να δαγκώσεις μία φορά στην ζωή σου το χέρι που πάει να σου βάλει λεπίδι στο λαιμό. Η επιλογή σου να παραμείνεις πρόβατο συρόμενο σε εκλογές που δούλεψαν ως ανάχωμα της εξέγερσης, που ήθελες δεν ήθελες φιλειρηνιστή μου θα  γινόταν χωρίς κατευθυνόμενο πολιτικό υπόβαθρο αλλά με συλλογική ώθηση και που ίσως να σε έκαναν να ζήσεις έστω και για μια στιγμή ως άνθρωπος  ελεύθερος, αποδεικνύει ότι τελικά είσαι πολύ λίγος για μια οποιαδήποτε πατρίδα, πόσο μάλλον για μια Ελλάδα.
Αναμένοντας την δεύτερη δήθεν λαϊκή εντολή για εκλογές που περιχαρής θα κουνάς κομματικά σημαιάκια  και θα περιμένεις ή να διοριστείς στο δημόσιο του νέου σοσιαληστή που προσκυνά μια Ευρώπη νταβατζή  ή να σώσεις τα κλεμμένα σου γεμίζοντας κι άλλο τα σεντούκια σου με την στήριξη μιας Ευρώπης δικτάτορα, νιώθουμε τι σημαίνει εθνική προδοσία. Διότι δεν πονάει ούτε η κρίση, ούτε το χρέος, ούτε η φτώχεια, ούτε ο πόλεμος, ούτε η προσβολή. Αυτό που πονάει είναι όταν ξέρεις εκ των προτέρων ότι αυτός ο λαός δεν θα αλλάξει ποτέ, Γιάννη.                                                                                                                     ΠΗΓΗ:simplemangreek.blogspot.com

Από το ΠΑΣΟΚ στην Χρυσή Αυγή


Είναι αλήθεια ότι πολλά χρόνια τώρα αν και προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, απείχα γενικώς από τις εκλογές, καθώς δεν έβλεπα πλέον τον λόγο που έπρεπε να ψηφίζω, ειδικά το ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι το πρόβλημα μου ότι το ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε ή δεν τα κατάφερε στον τομέα της οικονομίας ή στο θέμα των λαθρομεταναστών, ούτε και είναι το πρόβλημα μου αν τελικά είναι ή δεν είναι σάπιο διεφθαρμένο κτλ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μας έμαθε να μην αγαπάμε την πατρίδα μας και την σημαία μας.

Αυτό κατά την γνώμη μου δεν έγινε τυχαία, ούτε λόγω των αριστερών πεποιθήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό έγινε σκόπιμα, γιατί το κάθε διαπλεκόμενο λαμόγιο και ο κάθε καρεκλοκένταυρος υπάλληλος ή διαπλεκόμενος επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο να κλέψει, να εξαπατήσει, να καταχραστεί την πατρίδα, αν η πατρίδα αποτελείται από πρόσωπα που έχουν υψηλό το αίσθημα του πατριωτισμού και του σεβασμού σε ότι έχει σχέση με την πατρίδα, είτε ως ιδέα, είτε ως χώμα.

Όλοι οι απατεώνες κλέφτες γνωρίζουν ότι όταν αγαπάς κάτι πολύ, δεν είναι εύκολο να σου το κλέψουν γιατί το προστατεύεις.
Έπρεπε λοιπόν να μας μάθουν να μην αγαπούμε την πατρίδα μας…
Σήμερα σχεδόν ο κάθε Έλληνας θεωρεί ως φυσικό το κάψιμο της σημαίας του.
Αν κανείς κοιτάξει στους δρόμους θα δει Έλληνες που φορούν μπλούζες μπουφάν καπέλα με την αμερικάνικη σημαία την αγγλική την ιταλική, αλλά σχεδόν σπάνια την ελληνική, αλλά και αν κάποιος φορά μια μπλούζα με την ελληνική σημαία, σχεδόν τον κοιτάζουν οι υπόλοιποι ως φονιά.

Φτάσαμε στο σημείο η αστυνομία να επιτρέπει να ανέχεται επανειλημμένως το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, αλλά μετά να εμποδίζει την κατάθεση στεφάνου από Έλληνες πολίτες στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη!!!
Δεν έχει καμιά σημασία αν η κατάθεση στεφάνου θα γινόταν από την Χρυσή Αυγή χθες, ή από την ένωση καταδρομέων πριν από ένα μήνα, αλλά απλά αναρωτιέμαι πόσο χαμηλά έχει ξεπέσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας…!

Τόσο κομπλεξικοί έχουμε γίνει ως λαός, ώστε να θεωρούμε μίασμα κάποιον που αποτίει φόρο τιμής στον άγνωστο στρατιώτη;
Τι αλήθεια συμβολίζει ο άγνωστος στρατιώτης, ώστε να ζητείται πιστοποιητικό ιδεολογικών και πολιτικών φρονημάτων σε κάποιον Έλληνα ή ξένο που για δικούς του λόγους θέλει να κατάθεση στεφάνη;

Ας μην γελιόμαστε, το διεφθαρμένο πολιτικό οικονομικό δημοσιογραφικό κατεστημένο, φοβάται μόνο αυτούς που αγαπούν και επιδεικνύουν την αγάπη τους για την πατρίδα τους και αυτό δεν ισχύει μόνο στην Ελλάδα, ισχύει παντού, γιατί, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται κιόλας τίμια…
Ομοίως δεν αρκεί η αγάπη μας για τα παιδιά μας, πρέπει να τους το δείχνουμε κιόλας.

Η αγάπη μας για την πατρίδα, δεν είναι κρυφός παράνομος έρωτας, πρέπει να είναι φανερός.

Ο λόγος που ψηφίζω Χρυσή Αυγή κύριε Βενιζέλο, είναι γιατί δεν ντρέπομαι πλέον να κρατώ και να επιδεικνύω την ελληνική σημαία, όπως χρόνια τώρα με είχε εκπαιδεύσει το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά.


Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ                                                                                                 ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ

«Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται» Raoul Vaneigem - LIBERATION

XRIMANEWS.GR«Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

Ο Έλληνας δεν χορεύει και δε θα χορέψει ποτέ στο ένα πόδι, ούτε θα σκύψει δουλικά, ανεξάρτητα από τα καθεστώτα που θέλουν να του επιβάλλουν. Χορεύει με τα χέρια του, σαν να θέλει να πετάξει προς τα αστέρια. Γράφει στους τοίχους αυτό που θα του άρεσε να διαβάσει κάπου αλλού. Καίει μια τράπεζα όταν δεν του αφήνουν πλέον την πολυτέλεια να ψήσει στην παραδοσιακή του ψησταριά. Ο Έλληνας είναι τόσο ζωντανός, όσο η ιδεολογία της απειλής θανάσιμη. Και ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου, στο τέλος πάντα σηκώνεται.

Ναι, η Ευρώπη της οικονομίας ήθελε να δημιουργήσει ένα παράδειγμα. Αλλά μες τον εκνευρισμό της να χτυπήσει τη χώρα που φαινόταν η πιο αδύναμη στη ευρωζώνη, μέσα στην υπερβολική της βία, η μάσκα της έπεσε. Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ, η ώρα να καταδείξουμε το αληθινό της πρόσωπο: αυτό του ολοκληρωτισμού. Γιατί πρόκειται πραγματικά περί αυτού. Και υπάρχει μόνο μία απάντηση στον ολοκληρωτισμό: ο αγώνας, επίμονος και ανυποχώρητος, μέχρι τη μάχη, αν χρειαστεί, καθώς διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη. Έχουμε έναν κόσμο, μια ζωή, και αξίες να υπερασπιστούμε. Παντού στους δρόμους, είναι τα αδέλφια μας, οι αδελφές μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι οποίοι έχουν πληγεί μπροστά στα μάτια μας, ακόμα και αν είναι μακριά. Πεινάμε, κρυώνουμε και πονάμε μαζί τους. Όλα τα χτυπήματα που δέχονται μας τραυματίζουν εξίσου. Κάθε παιδί στην Ελλάδα που λιποθυμά στο σχολείο του, μας καλεί στην αγανάκτηση και στην εξέγερση.

Για τους Έλληνες, είναι καιρός να πούνε όχι, και, για όλους εμάς, ήρθε ο καιρός να τους υποστηρίξουμε. Επειδή ο ελληνικός λαός σήμερα ηγείται της μάχης κατά του οικονομικού ολοκληρωτισμού, που καταστρέφει παντού τη δημόσια περιουσία, απειλεί την καθημερινή επιβίωση, διαδίδει την απόγνωση, το φόβο και την αποχαύνωση μέσα από έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων.

Πέρα από έναν συναισθηματικό θυμό που εκτονώνεται με την καταστροφή των συμβόλων της καταπίεσης, αναπτύσσει έναν διαυγή θυμό, των αγωνιστών που αρνούνται να στερηθούν την ίδια τους τη ζωή προς όφελος της τραπεζικής μαφίας και της λογικής της, αυτής του “τρελού χρήματος”. Με τις συνελεύσεις της άμεσης δημοκρατίας, το κίνημα της πολιτικής ανυπακοής, το κίνημα “Δεν πληρώνω" και τις πρώτες εμπειρίες της αυτοδιαχείρισης, μια νέα Ελλάδα αναδύεται αυτή τη στιγμή, που απορρίπτει την τυραννία της αγοράς για λογαριασμό των ανθρώπων.

Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό θα πάρει για τους ανθρώπους να ελευθερωθούν από την εθελοντική δουλεία τους, αλλά είναι βέβαιο ότι, αντιμετωπίζοντας τη γελοιότητα της πελατειακής πολιτικής, των διεφθαρμένων δημοκρατιών, τον τραγελαφικό κυνισμό του κράτους των banksters (τραπεζική μαφία), θα έχουμε μόνο την επιλογή -ενάντια σε κάθε εκβιασμό- να διαχειριστούμε τις υποθέσεις μας εμείς οι ίδιοι.

Η Ελλάδα είναι το παρελθόν μας.
Είναι επίσης το μέλλον μας.
Ανακαλύψτε την ξανά μαζί της!
Το 2012 ας γίνουμε όλοι Έλληνες!»                                                                                                      

Grèce, berceau d’un autre monde

Par Raoul Vaneigem, médiéviste belge et ex-membre de l’Internationale situationniste, est l’auteur du «Traité de savoir-vivre àl’usage des jeunes générations», paru en 1967. et Yannis Youlountas, philosophe, écrivain franco-grec.
Pour un soutien au combat du peuple grec et pour une libération immédiate des manifestants emprisonnés.
Non, bien que dramatique, ce qui se déroule en Grèce n’est pas une catastrophe. C’est même une chance. Car le pouvoir de l’argent a, pour la première fois, dépassé allègrement le rythme jusque-là progressif, méticuleux et savamment organisé de la destruction du bien public et de la dignité humaine. Et ce, sur une terre aussi réputée pour sa philosophie de vie aux antipodes du modèle anglo-saxon que pour sa résistance inlassable aux multiples oppressions qui ont tenté de la mettre au pas. Le Grec ne danse pas et ne dansera jamais au pas de l’oie ni en courbant l’échine, quels que soient les régimes qu’on lui impose. Il danse en levant les bras comme pour s’envoler vers les étoiles. Il écrit sur les murs ce qu’il aimerait lire ailleurs. Il brûle une banque quand elle ne lui laisse plus les moyens de faire ses traditionnelles grillades. Le Grec est aussi vivant que l’idéologie qui le menace est mortifère. Et le Grec, même roué de coups, finit toujours par se relever.
Oui, l’Europe de la finance a voulu faire un exemple. Mais, dans sa hargne à frapper le pays qui lui semblait le plus faible dans la zone euro, dans sa violence démesurée, son masque est tombé. C’est maintenant, plus que jamais, le moment de montrer du doigt à tous son vrai visage : celui du totalitarisme. Car il s’agit bien de cela. Et il n’y a qu’une seule réponse au totalitarisme : la lutte, tenace et sans concession, jusqu’au combat, s’il le faut, puisque l’existence même est en jeu. Nous avons un monde, une vie, des valeurs à défendre. Partout dans les rues, ce sont nos frères, nos sœurs, nos enfants, nos parents qui sont frappés sous nos yeux, même éloignés. Nous avons faim, froid, mal avec eux. Tous les coups qui sont portés nous blessent également. Chaque enfant grec qui s’évanouit dans sa cour d’école nous appelle à l’indignation et à la révolte. Pour les Grecs, l’heure est venue de dire non, et, pour nous tous, de les soutenir.
Car la Grèce est aujourd’hui à la pointe du combat contre le totalitarisme financier qui partout dans le monde détruit le bien public, menace la survie quotidienne, propage le désespoir, la peur et la crétinisation d’une guerre de tous contre tous.
Au-delà d’une colère émotionnelle qui se défoule en détruisant des symboles d’oppression, se développe une colère lucide, celle de résistants qui refusent de se laisser déposséder de leur propre vie au profit des mafias bancaires et de leur logique de l’argent fou. Avec les assemblées de démocratie directe, la désobéissance civile, le mouvement «Ne payons plus» et les premières expériences d’autogestion, une nouvelle Grèce est en train de naître, qui rejette la tyrannie marchande au nom de l’humain. Nous ignorons combien de temps il faudra pour que les peuples se libèrent de leur servitude volontaire, mais il est sûr que, face au ridicule du clientélisme politique, aux démocraties corrompues et au cynisme grotesque de l’Etat bankster, nous n’aurons que le choix - à l’encontre de tout affairisme - de faire nos affaires nous-mêmes.
La Grèce est notre passé. Elle est aussi notre avenir. Réinventons-le avec elle !
En 2012, soyons tous Grecs !                                                                                                                   ΠΗΓΗ:www.liberation.fr

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Είμαστε το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού!

Είμαστε το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού!
Μεγαλειώδης εκδήλωση Μνήμης και Τιμής στον τελευταίο Έλληνα αυτοκράτορα
Περίπου 10.000 Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την "μαύρη" επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, την 29 Μαΐου 1453. Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 20 έτη, έτσι και φέτος η Χρυσή Αυγή ήταν συνεπής με την ιστορία και τίμησε στην πλατεία Μητροπόλεως τον ηρωικό υπερασπιστή της Πόλης, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα έχει αποδείξει πως δεν ξεχνάει, αδιαφορώντας για το αν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ή όχι, καθώς την συγκεκριμένη εκδήλωση μνήμης την πραγματοποίησε παλιότερα με μια χούφτα αγωνιστές, αλλά την πραγματοποίησε και χθες με χιλιάδες Εθνικιστές να βροντοφωνάζουν: "Αθάνατος" για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος που τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες δεν θα αφήσουν το σκοτάδι που έχει πέσει στην πατρίδα μας να απλωθεί. Κάνοντας μια αντιπαραβολή με την μαλθακότητα και την τρυφηλότητα μερίδας Ελλήνων στο Βυζάντιο που επέτρεψε την Πόλη να πέσει στα χέρια του Μωάμεθ Β΄, έτσι και σήμερα σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα 1/3 των Ελλήνων απείχε για "διάφορους" λόγους από τις πρόσφατες εκλογές, αφήνοντας στην ουσία την τύχη της Ελλάδας στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε οι πρώτοι στον Αγώνα αφύπνισης των συμπατριωτών μας.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής κι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, κάνοντας μια γλαφυρή περιγραφή της ιστορικής μάχης των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης, πέρασε το μήνυμα πως αναγεννιόμαστε μέσα από τις στάχτες μας μέχρι την τελική νίκη, έως ότου ανατείλει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μοναδικοί που τιμούν κάθε χρόνο τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ενώ το άθλιο και παραδομένο κράτος των νεογραικύλων ένοχα σιωπά. Ζούμε στο "γραικυλιστάν" του 2012, καθώς καμμία ημερήσια διαταγή δεν διαβάστηκε στο στράτευμα, κανένα προσκλητήριο νεκρών ηρώων δεν έγινε, την στιγμή που οι "γείτονες" γιορτάζουν! Στην Ελλάδα έχουν μπει πια από την κερκόπορτα οι οχτροί με τις ορδές των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και το εθνοκτόνο Μνημόνιο.
Σε αυτούς κραυγάζουμε τα λόγια του Μαρμαρωμένου Βασιλιά: "Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν". Δεν θα παραδώσουμε τις ψυχές μας, πιστεύουμε στην Μεγάλη Ελλάδα και για μας ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος δεν πέθανε. Του χρόνου στην Πόλη! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του τελευταίου Έλληνα αυτοκράτορα από τον βουλευτή Επικρατείας, Χρήστο Παππά, τον ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.


Στην συνέχεια μια μεγαλειώδης πορεία κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα και στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Ενδεικτικό των χιλιάδων συμμετεχόντων ήταν το γεγονός πως η κορυφή της πορείας έφτανε στην πλατεία Συντάγματος, την στιγμή που η ουρά ήταν ακόμη στην Μητρόπολη. Διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες μπροστά από την Βουλή εμπόδισαν αναίτια την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο, ενδεικτικό των προκλητικών εντολών που ακολουθούν τα σώματα ασφαλείας.

Μαζική συμμετοχή των Εθνικιστών για την Μνήμη της Αλώσεως


Μαζική συμμετοχή των Εθνικιστών για την Μνήμη της Αλώσεως

Εδώ και δύο ώρες, εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές έχουν κατακλύσει την πλατεία Μητροπόλεως ενώ σε λίγη ώρα θα ακολουθήσει πορεία προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Λίγη ώρα πριν έγινε και "αντιρατσιστική" συγκέντρωση με συμμετοχή λαθρομεταναστών, η οποία κατέληξε στο άσυλο της Νομικής, από όπου οι αλλοδαποί και οι προστάτες τους έκαψαν Ελληνική σημαία... Αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης σε λίγες ώρες από την ιστοσελίδα μας.

Μαγνητικός κινητήρας μηδενικού κόστους : Η χαραυγή μιας νέας εποχής.


Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η
 οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια,
 και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήση τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ
 μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.

 Σήμερα, αν και εξακολουθεί να αποσιωπάται ή να υποβαθμίζεται το γεγονός της
 ύπαρξης του από τα μεγάλα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τα σημάδια των καιρών δείχνουν πως
 έφθασε ο χρόνος να περάση από το πειραματικό στάδιο στην εφαρμογή, έστω και
 χωρίς την βοήθεια της βιομηχανίας. 





 Ως προς το τεχνικό μέρος μπορούμε να πούμε μόνο -πολύ γενικά και θεωρητικά-,
 πως πρόκειται για μία κυκλική συστοιχία πηνίων και μαγνητών, τοποθετημένων
 γύρω από έναν άξονα σε θέσεις εναλλασσόμενης πολικότητας. Όταν το σύστημα
 αυτό τεθή σε λειτουργία δεν σταματάει να περιστρέφεται χωρίς την παρεμβολή
 του ανθρώπου.

 Πρόκειται δηλαδή για μια ουσιαστικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, μηδενικού
 κόστους και ταυτόχρονα μηδενικών τιμών μόλυνσης του περιβάλλοντος.

 Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι το πειραματικό στάδιο έχει
 σχεδόν ξεπεραστεί και μένει να δούμε τις εφαρμογές που θα έχη η τεχνολογία
 αυτή , όσο και τις επιπτώσεις τους στην γενική εικόνα του κόσμου όπως τον
 γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

 Πρώτα από όλα, διαθέτοντας ένα μεταφερόμενο κινητήρα που δεν χρειάζεται να
 ενωθή με κανένα ηλεκτρικό ή άλλο δίκτυο παροχής για να λειτουργήση, θα
 μπορούσαμε να τροφοδοτήσουμε με μηδενικού κόστους ενέργεια σταθμούς
 αφαλάτωσης του θαλασσινού νερού και να εξασφαλίσουμε την χωρίς κόστος
 μεταφορά του σε οποιαδήποτε περιοχή. Μια τέτοια αστείρευτη πηγή νερού, θα
 μπορούσε να αρδεύση απέραντες άνυδρες και ακαλλιέργητες εκτάσεις με
 αποτέλεσμα την μετατροπή του πλανήτη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε
 έναν καταπράσινο παράδεισο !!

 Η εφαρμογή της μετάδοσης της κίνησης με μαγνητικούς κινητήρες στα οχήματα
 (έχει ήδη πραγματοποιηθεί πειραματικά) θα φέρη επανάσταση στις συγκοινωνίες
 και το κυριώτερο : Σχεδόν θα εκμηδενίση τα κόστη παραγωγής και μεταφοράς
 αγαθών με αποτέλεσμα την κάθετη άνοδο του βιοτικού επιπέδου για ξεκίνημα.

 Η απεξάρτηση της παραγωγής από την κατανάλωση υλικών πηγών ενεργείας, εκτός
 των άλλων θα σημάνη και την πλήρη ανατροπή των γεωπολιτικών ισορροπιών σε
 κάθε γωνιά του πλανήτη.

 Βεβαίως είναι αυτονόητο ότι τα πανίσχυρα καρτέλ που ελέγχουν όλες τις μορφές
 ενέργειας σήμερα, δεν πρόκειται να παραδώσουν αμαχητί την απόλυτη κυριαρχία
 που κατέχουν επάνω σε κάθε οικονομική, πολιτική, πνευματική και κυρίως επάνω
 σε κάθε επιστημονική δραστηριότητα. Με δεδομένο ότι τα κέντρα εξουσίας τους
 γνώριζαν πάντα και με κάθε λεπτομέρεια τις δυνατότητες της τεχνολογίας
 αυτής, βλέποντας την ως επερχόμενη λαίλαπα που θα σαρώση τις τεχνολογίες
 αναλωσίμων καυσίμων του περασμένου αιώνα, έχουν ξοδέψει απίστευτα ποσά σε
 μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα υπέρ ενός σχεδίου με το οποίο ελπίζουν να
 ανατρέψουν την δυναμική αυτής της τεχνολογίας : Την κατοχύρωση εναλλακτικών,
 αλλά ελέγξιμων μορφών ενεργείας για την δημιουργία ενός μελλοντικού, δήθεν
 'οικολογικού' παραδείσου.





 Με υποσχέσεις σχεδιάζουν να παραπλανήσουν για μία ακόμη φορά την ανθρωπότητα
 με σκοπό να προκαλέσουν μια σύγχυση μεταξύ των 'πρασίνων' πηγών ενεργείας
 και να στρέψουν τα βλέμματα του κόσμου σε 'καθαρές' πηγές που όμως όλες
 απαιτούν μόνιμα εγκατεστημένες και φυσικά πολυδάπανες εγκαταστάσεις
 (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες κλπ) και οι οποίες βεβαίως έχουν εκ των
 προτέρω κατοχυρωθεί από τα νεοταξικά καρτέλ και τους πολιτικούς υφισταμένους
 τους. Είναι ο μοναδικός τρόπος να περισώσουν την κυριαρχία τους και
 ταυτόχρονα να συντηρήσουν την ψευδαίσθηση στους υπηρέτες τους πως ελέγχουν
 τις πηγές κάθε μορφής πλούτου. Αυτό μάλιστα το θεωρούν ως το πιο σημαντικό,
 διότι χωρίς αυτούς είναι ανίσχυροι.

 Το πλεονέκτημα όμως του μαγνητικού κινητήρα να είναι οικονομικά προσιτός,
 μεταφερόμενος και αυτόνομος σε σχέση με τον χώρο που βρίσκεται, είναι
 απόλυτα καταστρεπτικό για τα παραπάνω σχέδια. Πολύ σύντομα θα ζήσουμε όλοι
 τα αποτελέσματα αυτής επερχόμενης επανάστασης και καλό είναι να είμαστε σε
 θέση να διαχωρίζουμε τα 'πράσινα' και δήθεν 'οικολογικά' οράματα των
 δυναστών μας από την δυναμικότητα μιας πραγματικής απαλλαγής του πλανήτη από
 τις μολυσματικές μεθόδους μετατροπής αναλώσιμων υλικών σε ενέργεια.

 Κώστας Σκανδάλης                                                                                                                            
ΠΗΓΗ:oeaf.blogspot.com

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ

«29/5/2012, Αλέξανδρος,
Η Ελλάς δεν ξέρει αν υπάρχω. Γυναίκα και ποτά δεν έχω δει ποτέ, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου παράπτωμα είναι .....
ότι δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγινα ελεύθερος επαγγελματίας και φεσώθηκα μέχρι το λαιμό. Και με καλούν τώρα στα 61 μου να πληρώσω γι' αυτό.
Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα, μιας και δεν θα αποτελείται από Ελληνες από εδώ και στο εξής, δεν θα ξέρουν. Πιστεύω και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως.
Μόνο αν βρεθούν πολιτικοί με αρχίδια, όπως η Θάτσερ και μπορέσει να αλλάξει η κατάσταση».

Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 29.5.2012


Αγωνίζεστε λοιπόν δημοσιογράφοι;;; Βδέλλες στο σώμα του λαού μας και παράσιτα σε βάρος των συναδέλφων σας, να πάτε στο διάολο!

Σταύρος Φραγκόπουλος.
Με την ευκαιρία αυτού του αίσχους της ΝΔ τώρα στο ΣΚΑΪ, δώρο το κειμενάκι που ακολουθεί: 
Αγωνίζονται σήμερα οι δημοσιογράφοι, οι Μεγάλοι Αγωνιστές της αλήθειας, της ανεξάρτητης αδέσμευτης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας. 
Αγωνίζονται όλοι αυτοί που επί χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν πως η ψήφος μας θα είναι καταστροφή για τον τόπο, πως δημοκρατία δεν σημαίνει σύνθεση απόψεων αλλά με σεβασμό των αντιθέσεων, σημαίνει συναίνεση και...
συγκατάβαση προς την μία και μοναδική ορθή επιλογή του εργοδότη τους καναλάρχη εκδότη και κρατικοδίαιτου εργολάβου, πως σκοπός ύπαρξης του κράτους είναι η εξυπηρέτηση δόλιων δανειστών και χαρτζιλικωμένων πολιτευτάδων, πως οικονομία είναι αποκλειστικά το χρηματιστήριο, ότι μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας είναι η διακοπή της κατανάλωσης και η εξαθλίωση των λαών, πως σε ένα σύστημα ελεύθερης αγοράς ανάπτυξη με δανεικά (μόχλευση) δεν γίνεται, πως μαζί τα φάγαμε, ισόποσα τα μοιράσαμε, ζούσαμε με περισσότερα από όσα δικαιούμαστε και παράγουμε, και πως τώρα ήρθε η ώρα της εξόφλησης. 
Αγωνίζονται αυτοί που με το χρηματιστήριο σήκωσαν τις αποταμιεύσεις ενός ολόκληρου λαού, ποσά ύψους 700 εκ. ευρώ οδηγώντας έτσι σε εκατοντάδες χρεοκοπίες και αυτοκτονίες, αυτοί που φέσωσαν με 1.8 δισ. ευρώ δανεικά και αγύριστα το τραπεζικό σύστημα, που βάρεσαν κανόνι 500 εκ. ευρώ παρασύροντας μαζί τους μια ντουζίνα διαφημιστικές και μια εικοσαριά τυπογραφία, που φίλησαν κατουρημένες ποδιές και ξέπλυναν συστηματικά μιζωμένους πολιτευτές και εγκληματίες φασίστες, που εξύβρισαν συκοφάντησαν και δυσφήμισαν έναν ολόκληρο λαό, που έκαναν απλή διεκπεραίωση δημοσιεύοντας κάθε ψεύδος και ανακρίβεια χωρίς καμία έρευνα ή διασταύρωση, που εξευτέλισαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με κάθε ηλίθια ερώτηση, που γκρέμισαν ολόκληρο το αξιακό μας σύστημα, που περιφρόνησαν και διέφθειραν το γούστο ενός ολόκληρου πολιτισμού για χάρη της τηλεθέασης, της φθηνής παραγωγής και με την πρόφαση της ελευθερίας του λόγου... 
Μα, θα μου πεις, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις; 
Βεβαίως υπάρχουν. 
Σε σύνολο 9.000 περίπου δημοσιογράφων, υπάρχουν 35 εξαιρέσεις. 
Τους 15 από αυτούς, τους γνωρίζω προσωπικά, όμως για τους υπόλοιπους δεν παίρνω όρκο.
Αγωνίζεστε λοιπόν δημοσιογράφοι;;; 
Σειρά μας τώρα να σας απαντήσουμε: 
"Στ' αρχίδια μας, και πάλι στ' αρχίδια μας!
Ψοφήστε, πεινάστε, κρυώστε, μείνετε νηστικοί, άνεργοι, άστεγοι. Και δαρμένοι ει δυνατόν, γιατί αυτό μας προσφέρετε τόσο καιρό. Έχετε ανάγκες;;;
Ξανά στ' αρχίδια μας! Κι εμείς είχαμε, όμως εσείς τις ονομάσατε προνόμια.
Να πατέ να γαμηθείτε, δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή ό,τι κι αν σας συμβεί.
Είμαστε οι αγαπημένοι σας "συνάδελφοι" τεχνικοί, που χωρίς εμάς ουσιαστικά δεν υπάρχετε, οι άγνωστοι σκληρά εργαζόμενοι, και - κατά κανόνα - με τόσα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που εσείς -τούβλα- ούτε στο όνειρό σας δεν φτάνετε. 

Είμαστε ιι αδικημένοι και κακοποιημένοι τόσο από την παραγωγή, όσο και από τον αποδέκτη του προϊόντος.
Εμάς δέρνουν και θέλουν να μας κάψουν μέσα στα βαν, όχι εσάς ασυνείδητα καθάρματα.
Αγωνισταράδες των 80 και 90 και 200 και 500 χιλιάρικων ευρώ τον χρόνο, βδέλλες στο σώμα του λαού μας και παράσιτα σε βάρος των συναδέλφων σας, να πάτε στο διάολο!

Και ακόμα παραπέρα...
Να είστε και ευχαριστημένοι που κανείς ακόμα δεν σας τσάκισε στο ξύλο, γιατί εσείς κάνετε τις μαλακίες αλλά εμάς κυνηγούν για να δείρουν.
Δεν είμαστε το ίδιο, ρε! Καθίκια!                                                                                                          ΠΗΓΗ:logia-tou-aera.blogspot.com

Ο τζόγος των δημοσκοπήσεων: Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ


Ζούμε μια δικτατορία που πρωτίστως δολοφονεί τη σκέψη και την Πολιτική. Μια δικτατορία που κατασκευάζει και προβάλλει τις «πολιτικές» των οικονομικών και πολιτικών μας δυναστών…
Το στρατηγικό «όπλο» αυτής της δικτατορίας είναι τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα το τηλεθέαμα και οι κατασκευαστές της «κοινής γνώμης»: οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων.

Το κοινοβούλιο, τα κόμματα,

ολόκληρο το θεσμικό καθεστώς, με δύο λόγια όλο το πολιτικό σύμπαν, έχουν υποκατασταθεί από τη «δημοκρατία» της βολιδοσκόπησης και το τελετουργικό, τηλεοπτικό θέαμα.

Εξ ορισμού, συνεπώς,
η «γλώσσα» των γκάλοπ αποτελεί το πλέον δόλιο, ασύδοτο και αποκρουστικό τέχνασμα των ισχυρών του χρήματος και των προπαγανδιστών τους.

Η «γλώσσα δεν είναι ποτέ αθώα», έλεγε ο Ρολάν Μπαρτ.


Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο «αθώα» είναι η «γλώσσα» των δημοσκοπήσεων. Είναι τόσο «αθώα», όσο αθώοι είναι οι «νταβατζήδες», οι οποίοι έχουν υποκαταστήσει την Πολιτική με την «πολιτική» των δημοσκοπήσεων.


Οι δημοκρατικές ελευθερίες,
ακόμα και αυτά τα υπολείμματα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, δολοφονούνται ανελέητα και καθημερινά από το τηλεθέαμα της «δημοκρατίας» της βολιδοσκόπησης, δηλαδή από τα ΜΜΕ και τους ισχυρούς οικονομικούς σπόνσορες: Από την άμεση και αγοραία «πολιτική» των «νταβάδων» και των «νονών» της κοινωνίας.

Οι δημοσκοπήσεις είναι η «γλώσσα» του τηλεοπτικού μας βιασμού η οποία αποτελεί τη συνισταμένη της βλακώδους διαφημιστικής προπαγάνδας προς το μέσο εκλογέα…


Είναι η «γλώσσα» που έχει δολοφονήσει τη ΓΛΩΣΣΑ, δηλαδή τη γλώσσα της κοινωνικής και πολιτικής επικοινωνίας.


Η δημοσκοπική «γλώσσα»
εξατμίζει και νεκρώνει τους χυμούς του κοινωνικού γίγνεσθαι, ισοπεδώνει κάθε κοινωνικό και ιστορικό περιεχόμενο ΚΑΙ «ταξινομεί» τα ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με το αγελαίο εκλογικό σώμα: Είναι, δηλαδή, η «γλώσσα» του εκλογικού φετιχισμού και της εκλογικής χειραγώγησης, η «γλώσσα» του καθεστωτικού εκλογικού κρετινισμού.

Όπως κάθε γλώσσα, έτσι και η «γλώσσα» των δημοσκοπήσεων, έχει το «κοινό» της, τη «μάζα» της, την «κινούμενη άμμο» τού μέσου εκλογέα:
Δηλαδή μια αγελαία ανθρώπινη μάζα που την έχουν πλήρως ισοπεδώσει και στραγγίξει από κάθε πολιτική σκέψη και κριτικό πνεύμα και άγεται και φέρεται από τα «εντυπωσιακά» συμβάντα της συγκυρίας…

Ο άγριος, συστηματικός και καθημερινός δημοσκοπικός βιασμός της «κοινής γνώμης» δεν στοχεύει μόνο σ’ αυτή τη «μικροαστική μάζα» της κινούμενης άμμου, αλλά και στην κατασκευή μιας νέας τέτοιας «μάζας», με εργαλείο τη «γλώσσα» της βολιδοσκόπησης...


Η «γλώσσα» των γκάλοπ στηρίζεται στη «φυλή» της εκλογικής αλλοτρίωσης,
αλλά και κατασκευάζει και διευρύνει αυτή τη «φυλή», ιδιαίτερα σε εποχές σήψης και αποσύνθεσης, σε εποχές κοινωνικής και πολιτικής αφασίας, σε εποχές όπου η ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχει υποκατασταθεί πλήρως από την «πολιτική» των βολιδοσκοπήσεων και του τηλεοπτικού θεάματος: Σε εποχές σαν τη σημερινή…

Βεβαίως,
η σημερινή κατακλυσμιαία και καθημερινή νεροποντή των δημοσκοπήσεων αποδεικνύει περίτρανα και κάτι άλλο: Ότι η ελληνική κοινωνία δεν έχει ακόμα υποταχθεί στις «ορέξεις» των «καρχαριών» και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ…

Δεν θα υπήρχε λόγος
να υπάρχει αυτός ο βάναυσος και καθημερινός δημοσκοπικός βιασμός αν είχαν χειραγωγηθεί οι Έλληνες πολίτες στους σχεδιασμούς της ευρωχούντας και των εγχώριων «νταβάδων» της.

Αυτή η δημοσκοπική αγριότητα και αυθάδεια αναδίδει την αγωνία και τον τρόμο των καθεστωτικών δυνάμεων, αγωνία και τρόμο που έχουν προκληθεί από την παλλαϊκή οργή και απελπισία του ελληνικού λαού…


Αυτήν την εκρηκτική, τυφλή ΟΡΓΗ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θέλουν οι μηχανισμοί της ευρω-χουντικής κακουργίας και τα δωσίλογα ανδρείκελά τους να κατευθύνουν στους μηχανισμούς της εκλογικής χειραγώγησης και στους δικούς τους σκοπούς:
Στην αναδιάταξη, ανασύσταση και αναπαλαίωση του καθεστώτος…

ΟΛΗ αυτή η άγρια δημοσκοπική πλύση εγκεφάλου που μας γίνεται σε καθημερινή βάση έναν και μόνο στόχο έχει:
Να μας εθίσει στον εκλογικό φετιχισμό και έτσι να εγκλωβίσει και άλλη «μάζα» εκλογικών κορόιδων στα ψεύτικα διλήμματα των κομμάτων, στη «μονομαχία» ανάμεσα στην «κεντροαριστερά» και την «κεντροδεξιά», σε ένα νέο εκλογικό διπολισμό, τεχνητών και κάλπικων διχασμών…

Οι διχασμοί είναι τεχνητοί και κάλπικοι διότι όλοι οι μονομάχοι του καθεστώτος, ιδιαίτερα οι ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ μονομάχοι της «κεντροαριστεράς» και της «κεντροδεξιάς» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στον ίδιο θεό:
Το θεό των αγορών και του χρήματος, το θεό της ΕΕ και του ευρώ, στο θεό της λεηλασίας του ελληνικού λαού και της καταστροφής του…

Ας μην πέφτουμε, λοιπόν,
θύματα αυτής της ΑΠΑΤΗΣ, ας μην τσιμπάμε τα δολώματα της εικονικής και δόλιας εκλογικής σύγκρουσης και γινόμαστε «οπαδοί» των κομματικών, ποδοσφαιρικών εταιρειών…

Ο τζόγος των δημοσκοπήσεων είναι ένα από τα πιο ύπουλα και δολοφονικά μέσα εναντίον της σκέψης, της γνώσης και του κριτικού πνεύματος…


Σημείωση:
Βλέπουμε και πολλά «ανεξάρτητα» ιστολόγια να συμμετέχουν σε αυτήν τη δημοσκοπική κραιπάλη, συμβάλλοντας έτσι και αυτά στην κατασκευή των εκλογικών, ποδοσφαιρικών στρατών…                                                                                           ΠΗΓΗ:resaltomag.blogspot.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΡΤΕΜΗΣ: Ο Μαρμαρωμένος


                                      Ὁ πτωχός, ὁ πτωχολέων!
Τό κλέος τῶν Νυμφαίων!
Ὁ τῶν πάντων ἐργάτης!
T' ὄνομα αὐτοῦ ἐστίν Ἰωάννης!
Τῆς Ῥωμηοσύνης ὁ ἥρως!
Ὁ μονομάχος τοῦ Σωτῆρος!
Τῆς δικαιοσύνης ἡ στάθμη!
Ὅραμα, πού ποτέ δέν ἐχάθη!
Τό σκεῦος, τό θεῖον!
Τό τῆς χάριτος δοχεῖον!
Ὁ βασιλεύς, ὁ τρισμάκαρ!
Ὁ συντρίψας τήν πλάνην τῆς Ἄγαρ!
Πένης κεκαθαρμένος!
Τό βασιλικόν γένος!
Νῦν, ὕμνος καί αἶνος,
ἐστίν ὁ Μαρμαρωμένος!

Ὁ σταυρωθεῖς ἐγήγερται, ὁ μεγάλαυχος πέπτωκεν,
ὁ καταπεσῶν καί συντριβεῖς ἀνώρθυται!

Φαεινότατος ἀστήρ!
Ὁ αὐτοκράτωρ Σωτήρ!
Τῶν κακοδόξων πρηστήρ!
Ὁ τῶν Ἑλλήνων Πατήρ!
Ὁ λέων, ὁ ἄλκιμος!
Ὁ γνωστός καί ὁ ἄγνωστος!
Ὁ βασιλεύς, ὁ Ἅγιος!
Ὁ Ἑξαδάκτυλος!
Ὁ τό ἦθος ἔχων σεμνόν!
Μέγα καύχημα τῶν πιστῶν!
Ὁ ἐνάρετος κι ὁ σοφός!
Ὁ νομιζόμενος νεκρός!
Ἄγγελος ἐν σχήματι ἀνθρώπου,
φανήσεται ἐπί τῆς Ἑπταλόφου!
Ὁ συντηρήσας Νόμους Κυρίου,
ἐγερθήσεται ἐξ ὕπνου πολυχρονίου!

Μακάριος ὅς ἄν ἐπιζήσῃ καί ἴδῃ τόν ἀνιστάμενον!

Tα ”χρειάστηκε” ο Τσίπρας στο …ΓΕΕΘΑ !


%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CC%2581%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpg
images.jpg
Γράφει ο …Βετεράνος !
Ίσως να περίμενε κάτι άλλο, ίσως να είχε λάθος πληροφόρηση αλλά σήμερα στο ΓΕΕΘΑ ο Πρόεδρος του Σύριζα τα χρειάστηκε !
Ίσως να περίμενε να αντιμετωπίσει σκυθρωπούς ,παγερούς και απόμακρους Αξιωματικούς πιστεύοντας ότι αυτό που έβλεπε στις ταινίες του 50 και του 60 ισχύουν και σήμερα !
Αντί αυτού είχε πλήρη ενημέρωση για τον πραγματικό κίνδυνο και άρχισε να σκοτεινιάζει όταν κατάλαβε ότι απέναντί του δεν είναι καραβανάδες του παλιού καιρού αλλά άριστοι επαγγελματίες !
Όταν παρά την ενημέρωση των πολιτικών στελεχών του κόμματος του, ρώτησε ποια προγράμματα εξοπλισμών είναι σε εξέλιξη πήρε την απάντηση ΚΑΝΕΝΑ ! τότε τα χρειάστηκε …
Κατάλαβε ότι Αξιωματικοί δεν είναι οι μεσάζοντες των οπλικών συστημάτων που κάποιοι τους παρουσιάζουν αλλά οι πολιτικοί είναι πάντα και πίσω απο όλα και σαν πανέξυπνος που είναι κατάλαβε την αλήθεια !
Μακάρι οι πολιτικοί να περνάνε την πόρτα του ΓΕΕΘΑ και να ενημερώνονται από σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους και όχι από καλοθελητές που υπάρχουν σε όλα τα κόμματα αλλά και στο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων .
…Στο πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αυτοί οι καλοθελητές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ίσως και να είναι οι αόρατοι διοικητές σχηματισμών …
Μίλησε ακόμη και άφησε ανοιχτό το θέμα της Θητείας αφού ενημερώθηκε …Να θυμηθούμε εδώ ότι κάθε λίγο και λιγάκι το θέτει το θέμα της αύξησης της θητείας ο Α/ΓΕΕΘΑ και βέβαια ο Τσίπρας θα αναθεωρήσει την άποψη του για την απόλυση των ΕΠΟΠ που το πρότειναν ορισμένοι …Στο κόμμα του ! Ελπίζουμε …
Όταν αποχώρησε απο το Πεντάγωνο δεν είχε την ίδια έκφραση στο πρόσωπο του …Ούτε είχε όρεξη για κουβέντα !Δύσκολα τα πράγματα Αλέξη …πίστεψε μας ειναι πολύ δύσκολα και πιστεύουμε για τον τομέα της Άμυνας απο σήμερα θα είναι ποιό σοφός και σίγουρα ποιό προσεκτικός !

Με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις...θυμάστε ποιους πάτε να ψηφήσετε;

Αν όχι, δείτε παρακάτω...

 
Πάτε να ΨΗΦΙΣΕΤΕ αυτούς που σας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ
Που σας έβαλαν χαράτσια
Που σας είπαν ψέματα
Που σας έκλεψαν
Που πήραν μίζες
Που παραποίησαν τα στατιστικά στοιχεία για να μας βάλουν στο Δ.Ν.Τ.
Που διόριζαν λαμόγια σε εφορίες, πολεοδομίες, ΙΚΑ κλπ
Που παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία
Που ψήφιζαν νόμους , τροπολογίες και δανειακές συμβάσεις χωρίς να τις διαβάζουν
Που έφεραν Γερμανούς επιτρόπους
Που έκαναν κουρελόχαρτο και έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια το ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Που δέρνουν κόσμο , αλλά οι ίδιοι κάθονται με σκυμμένο κεφάλι προς τους δανειστές
Που αφήσαν τα σύνορα μας αφύλαχτα στους λαθρομετανάστες
Που πουλάνε τα πετρέλαια τις χώρας μας
Που πουλάνε τον ήλιο μας
Που πουλάνε τα νησιά μας
Που θα πουλήσουν τα νερά μας
Που κατεστρεψαν τη γεωργική παραγωγή
Που κατεστρεψαν τα εργοστάσια
Που έβαλαν 25% ΦΠΑ
Που άφησαν ασύδοτες τις τιμές και πήγαν στα ύψη
Που αύξησαν τα διόδια για να κονομάνε τα λαμογια
Που άφησαν τα παιδιά χωρίς βιβλία
Που κούρεψαν τα ομόλογα και έκλεψαν τα λεφτά των ταμείων μας
Που άφησαν τα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα
Που διέλυσαν την υγεία
Που αύξησαν τους ανέργους
Που κατάργησαν τα εργασιακά σας δικαιώματα
Και τις εργασιακές σας συμβάσεις
Που έδιναν εκατομμύρια στις ΜΚΟ
Και γενικά που διέλυσαν το κράτος
Που μας είπαν τεμπέληδες , διεφθαρμένους
Που μας είπαν μαλάκες
Ψηφίστε τους θα μας ξαναπούν ΜΑΛΑΚΕΣ
εσείς που στηρίζεται τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όλα τα προσκείμενα προς τα μνημόνιο κόμματα
ή έχετε μνήμη κόκορα η είστε τυφλοί και κουφοί
ή μέρος του συστήματος που παράγει λαμόγια
σκύψτε τα κεφάλια σας στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
και τους υπηρέτες τους ….θα σας σώσουν !!!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ                                                                                                                 ΠΗΓΗ:toixosprostasias.blogspot.com

FORMULA1 :ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑΣ F1

Το όνειρο χιλιάδων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού για πίστα Formula 1 στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μετά και το θερμό ενδιαφέρον που έδειξε ο ισχυρός άνδρας του πρωταθλήματος, Βernie Ecclestone!

Πιο κοντά από ποτέ η πίστα της Formula 1 στον Πειραιά!
O Βernie Ecclestone έδειξε θετικός για την διεξαγωγή του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στους δρόμους του «μεγάλου λιμανιού», ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος με την ομάδα του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project.
Η ΔΙΕΛΠΙΣ έχει έτοιμα τα σχέδια για αυτό το μεγάλο εγχείρημα το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2009 ο αρχιτέκτονας. Οι υποψήφιες εκτάσεις για την δημιουργία πίστας Formula 1 ήταν πολλές, (Χαναδρίτσα, Ορχομενό, Ελληνικό), αλλά μετά από σχετική μελέτη, ο καταλληλότερος χώρος είναι το κομμάτι Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
texnikasaas
Η ομάδα του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας, μαζί με την βοήθεια των δήμων Κερατσινίου και Δραπετσώνας αλλά και της ΕΛΠΑ, βρέθηκε στο Μονακό το Σάββατο 26 Μαΐου όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone για 30 λεπτά, επιδιώκοντας την προώθηση της ελληνικής υποψηφιότητας για τον αγώνα. Επίσης υπήρξε και γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.
Ο Ecclestone γνώριζε για τον σχεδιασμό της πίστας και δήλωσε ότι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στη περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας την υλοποίηση του project.
Για τον σκοπό αυτό, συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου στη περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα τον ερχόμενο Ιούλιο, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.                                                                                                     ΠΗΓΗ:www.dielpisformula1.blogspot.com/

Λεπέν για Λαγκάρντ: «Εύκολη η κριτική της για την Ελλάδα...»

Λεπέν σε Λαγκάρντ: «Ευκολη η κριτική της για την Ελλάδα...»
Εντονη κριτική κατά της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, άσκησε και η πρόεδρος του γαλλικού κόμματος «Εθνικό Μέτωπο», Μαρίν Λεπέν, χαρακτηρίζοντας την κριτική της πρώτης προς την Ελλάδα «κάπως εύκολη» και τονίζοντας, παράλληλα, υπεύθυνοι για την κρίση δεν είναι οι λαοί αλλά οι πολιτικοί ηγέτες.
«Η Ευρώπη, φτιάχτηκε για να υπάρχει ειρήνη. Αλλά βλέπω πως οι ηγέτες προσβάλλουν, κακοποιούν και συκοφαντούν τους πολίτες των χωρών μελών. Οι Έλληνες βρίσκονται σε κρίση, αλλά έρχεται η σειρά της Πορτογαλίας. Και τι θα γίνει με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς; Μια μέρα θα έρθει και η σειρά μας», φαίνεται να αναρωτιέται η κυρία Λεπέν.
Παράλληλα, τόνισε πως «αυτή η έκρηξη, έχει ως στόχο να αποκρύψει τη μεγάλη αλήθεια. Δεν είναι υπεύθυνοι οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες που έχτισαν μια Ευρώπη κοινωνικά σε έξαρση, υποβάλλοντας τους ένα ενιαίο νόμισμα, που έπνιξε την οικονομία και τώρα απαγορεύει την ανάπτυξη».                           ΠΗΓΗ:www.iefimerida.gr

Εάλω….


Εάλω η ματιά η φλογερή………….ύδωρ την κάπνισε στους αιώνες……….
Σώπασε η ευωδιά της φύσης……….ηλεκτρισμός μύρισε…………νέκρα……..
Κλάμμα απάνω στα κλαδιά ξεκίνησαν τα πτηνά μαδώντας τις φτερούγες τους…………Να μην ξαναπετάξω ποτέ,δεν αντέχω αλυσίδα……………
Κι ύστερα σιωπή……..
Ψυχές ανέβαιναν μουρμουρίζοντας………….άσπρισε η νύκτα………….
Εάλω κι η ψυχή μου………………..
Ξέφτισαν όλα……..τα ξεφλούδισε η Ιστορία………..μαδημένα λόγια διάσπαρτα ηχούν……….Ντροπή!
Κερκόπορτες ανοίγουν ξανά……..είναι παιγχνίδι τώρα………….συνήθειο ο θάνατος τριγύρω……….
ΟΧΙ ΠΑΛΙ………….ακούστηκε μια φωνή από την πύλη του Αγίου Ρωμανού……ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Στρατιές τα βλέμματα έσκισαν τον ορίζοντα………άγρια,βαθιά βλέμματα……….
Γεννούν τα κλαδιά αητούς……………..σκιάζουν τη μέρα τα φτερά τους……………..
ΟΧΙ ΠΑΛΙ…………..ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
Ανοίξτε τις κερκόπορτες…………….στα ίσια τώρα……………..σπαθί με σπαθί………….βλέμμα με βλέμμα…………φλέβα στη φλέβα να ποτίζει……………
Εμαθα……..θέριεψε το μυαλό….δε με γελούν πια……………
Θέλεις το αίμα μου……………θα στο χαρίσω……………μόνο για να ποτίσει το ξεραμένο και σάπιο δικό σου……………..
Αυτοκράτορας εγώ πια….εσείς….όλοι………Φρουρά που στέκεται ολόρθια και πολεμά ακόμα……………Φλόγα που καίει, δροσίζοντας τις ψυχές…………………
Βυζάντιο………….ποιος μιλα για το Βυζάντιο;……………….
Αππελαίος                                                                                                                                                 ΠΗΓΗ:azulfundo.wordpress.com

Τα τείχη της Κωνσταντινούπολης θα χωρίζουν πάντα το Φως από το σκοτάδι

Πριν από 559 η Πόλις εάλω από τις ορδές του Μωάμεθ για να μείνει στην ιστορία η ηρωική θυσία του Έλληνα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με το μήνυμα ύψιστης ανδρείας: «Πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν».

Τα τείχη της Κωνσταντινούπολης θα χωρίζουν πάντα το Φως από το σκοτάδι
Η υπέρτατη πράξη ηρωισμού, η θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των γενναίων υπερασπιστών της Κωνσταντινουπόλεως έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στον αέναο πόλεμο του Φωτός με το σκοτάδι.
Στην κρεατομηχανή της παγκοσμιοποίησης, το βασικό όπλο των ολετήρων της ανθρωπότητας είναι η επιβολή της λήθης. Η διαστρέβλωση της ιστορικής πραγματικότητας, ο θάνατος του Ηρωισμού και η καλλιέργεια ψευδοπροτύπων που θα παράγουν υπηρέτες και όχι Ελεύθερους Ανθρώπους. Ο Ήρωας άλλωστε ήταν είναι και θα είναι ο εφιάλτης των εξουσιαστών η εξουσία των οποίων πηγάζει από την αδικία.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα ο Ηρωισμός ήταν σκοπός ζωής, ενώ ο Ήρωας αποθεωνόταν από το Έθνος εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από τους Θεούς και Ημίθεους της Αρχαιότητας, στους Αγίους και τους Μάρτυρες της νεώτερης ιστορίας. Η Ελλάδα στάθηκε υπέρμαχος της Αλήθειας και του Πολιτισμού ακριβώς επειδή το συμφέρον του συνόλου υπερείχε του ατομικού συμφέροντος. Η Θυσία για το Έθνος (=γένος) ήταν μία μυστηριακή πράξη που ευθύνεται και για την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού εν μέσω σφαγών και διωγμών.
Άλλωστε όλα τα έθνη έχουν ως βασικό στοιχείο της εκπαίδευσής τους την Ελληνική ιστορία ακριβώς επειδή διδάσκει με τον καλύτερο τρόπο την μάχη για την αλήθεια ως αντίποδα των αργυρίων. Ειδικά τις ημέρες μας που τα αργύρια της προδοσίας ρέουν άφθονα για να υποδουλώσουν λαούς, οι Παλαιολόγοι του Ελληνισμού είναι ο μόνος φάρος που θα κάνει τον άνθρωπο να αποστρέψει το πρόσωπο από την κίβδηλη λάμψη του εφήμερου πλούτου και να παραδοθεί στην έκσταση των υπέρλαμπρων αξιών, αυτές που αποθεώθηκαν για άλλη μία φορά σε αυτά τα ιερά χώματα την Τρίτη, 29 Μαΐου 1453. Την ημέρα που η βαρβαρότητα νόμιζε πως εξαφάνιζε την μήτρα της Αλήθειας και του πολιτισμού.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί μπορεί να λοιδορούνται και να χαρακτηρίζονται «αναχρονιστικοί» από τους διάφορους αναθεωρητές που θέλουν τους λαούς ως άμορφες μάζες κρύβοντας τις ατράνταχτες ιστορικές αλήθειες. Ναι, οι Έλληνες αγωνίστηκαν ενάντια σε μία κτηνώδη δύναμη που πρέσβευε το σκότος και την αδικία. Ενάντια σε βαρβαρικά στίφη που σήμερα γνωρίζουμε ότι έφεραν μόνο καταστροφή, τυραννία, μισανθρωπία. Και η απόδειξη για το ποιους αντιμετώπισε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, για το ποιους αντιμετωπίζει ιστορικά ο Ελληνισμός έρχεται από άκρως «προοδευτικά χείλη» που κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει:

«Ο πολιτισμός οφείλει να εξαφανίσει την Τουρκική φυλή προκειμένου να επιβιώσει!»

Όχι, δεν το λέει κάποιος «υπερεθνικιστής», κάποιος «φανατικός Ελληναράς» ή κάποιος «ρατσιστής». Το λέει ο άνθρωπος που έφερε την επανάσταση στην επιστημονική μελέτη της εξέλιξης των ειδών, του οποίου η θεωρία είναι σήμερα αναγνωρισμένη και διδάσκεται σε όλον τον πλανήτη εκτός από την Τουρκία: Ο Κάρολος Δαρβίνος!

Μα και οι ίδιοι οι Τούρκοι ακόμα και σήμερα τον επιβεβαιώνουν μέσα στον ίδιο τους τον «εθνικό» ύμνο:
«Αναγνώρισε το εσωτερικό σου σθένος, φίλε μου! Και σκέψου πώς μπορεί να αφανιστεί αυτή η φλογερή πίστη από αυτό το ρημαγμένο και ξεδοντιασμένο τέρας που λέγεται “πολιτισμός”;»
Ξεδοντιασμένο τέρας λοιπόν ο Πολιτισμός! Και εδώ υπάρχουν ελληνόφωνοι που αθωώνουν τον σφαγέα Κεμάλ ανάγοντας τον ακόμα και σε «κοινωνικό αγωνιστή»!
Συγκρίνετε τώρα με τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο ο οποίος είναι ο μόνος παγκοσμίως που δεν υμνεί κάποια «κρατική ανωτερότητα» αλλά μίαν υπέρτατη, πανανθρώπινη αξία: Ύμνος εις την Ελευθερίαν!
Αυτά τα γεγονότα αρκούν για να καταδείξουν την πραγματική υπεροχή του Ελληνισμού την οποία οφείλουμε να διαφυλάξουμε ως άξιοι κληρονόμοι. Όπως την διαφύλαξε ο άξιος κληρονόμος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος από τον Βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα, που μετά από 2,000 χρόνια είπε στον βάρβαρο κατακτητή τα ίδια ακριβώς λόγια:
«Το την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστί ουτ΄ άλλου των κατοικούντων ενταύθα. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν μη φειδώμενοι της ζωής ημών».
Ο χρόνος ως Κριτής πάντων, κατέδειξε την αθανασία των Παλαιολόγων και την αιώνια απαξίωση των εφιαλτών. Ας είναι αυτό το αλάνθαστο κριτήριο μας σήμερα και πάντα.                                    ΠΗΓΗ:www.newsbomb.gr

ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Ισχυρό σοκ θα υποστούν φέτος περίπου 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα όταν θα παραλάβουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους, τα οποία θα προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2011. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που υπέστησαν απώλειες έως και 30% στα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια του 2011 (λόγω των αλλεπάλληλων περικοπών που τους επέβαλαν η…
κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα) θα κληθούν να πληρώσουν έως και 6 φορές υψηλότερα ποσά φόρων από αυτά που πλήρωσαν πέρυσι! Ακόμη χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όσους τα εισοδήματα του 2011 είναι στα ίδια επίπεδα με τα εισοδήματα του 2010.

Στο… απόσπασμα Οπως προκύπτει από αναλυτικά παραδείγματα που παραθέτει σήμερα ο «Ε.Τ.»:

* Μισθωτοί, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι με μεσαία εισοδήματα θα κληθούν να καταβάλουν φόρους αυξημένους έως και 522%, παρά το γεγονός ότι τα ετήσια εισοδήματα του έτους 2011 υπέστησαν πρωτοφανείς μειώσεις που φθάνουν το 30%!
* Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που μέχρι πέρυσι δεν πλήρωναν καθόλου φόρο επειδή τα ετήσια εισοδήματά τους ήταν μικρότερα του παλαιού αφορολογήτου ορίου των 12.000 ευρώ θα κληθούν φέτος για πρώτη φορά, με τα νέα εκκαθαριστικά, να καταβάλουν τριψήφια ή ακόμη και τετραψήφια ποσά φόρου εισοδήματος και ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης!

Εργο Βενιζέλου

Ολες αυτές οι αναμενόμενες δυσμενέστατες εξελίξεις θα οφείλονται στην εφαρμογή των επαχθών φοροεισπρακτικών μέτρων που νομοθέτησε στο δεύτερο εξάμηνο του 2011 ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος. Τα μέτρα αυτά προβλέπουν:

* Μείωση του βασικού αφορολόγητου ορίου από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ.
* Δυσμενέστερο σύστημα υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο. Για να κατοχυρωθεί το μειωμένο στις 5.000 ευρώ αφορολόγητο όριο πρέπει να συγκεντρωθούν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ του πραγματικού και του τεκμαρτού ετήσιου ατομικού εισοδήματος, όποιο κι αν είναι το ύψος του.
* Μειώσεις έως και 10.000 ευρώ στα πρόσθετα αφορολόγητα ποσά για τριτέκνους και πολυτέκνους. Το συνολικό αφορολόγητο όριο εισοδήματος για κάθε τρίτεκνο φορολογούμενο μειώθηκε από τις 23.500 στις 12.000 ευρώ, ενώ για κάθε φορολογούμενο με 4 τέκνα το συνολικό αφορολόγητο περιορίστηκε από τις 25.000 στις 15.000 ευρώ!
* Αυξήσεις στα τεκμήρια διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα κατά 33% έως και 70%.
* Περικοπή των εκπτώσεων δαπανών από το φόρο εισοδήματος. Οι ετήσιες δαπάνες για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές προς τον ΟΑΕΕ και τόκους στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας εκπίπτουν πλέον κατά ποσοστό 10% από το φόρο εισοδήματος αντί 20% που εξέπιπταν μέχρι πέρυσι.
* Αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα! Ο συντελεστής φόρου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 5.000 έως τις 12.000 ευρώ ανέρχεται πλέον σε 10%, ενώ μέχρι πέρυσι το τμήμα αυτό του εισοδήματος ήταν αφορολόγητο. Εξάλλου στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 16.000 έως τις 22.000 ευρώ ο συντελεστής φόρου αυξήθηκε από 24% σε 25%, ενώ στο κλιμάκιο εισοδήματος από τις 26.000 έως τις 32.000 ευρώ ο φόρος αυξήθηκε από 32% σε 35%.                                                                     ΠΗΓΗ:harryklynn.blogspot.com

Έρευνα του Πανεπ. Μακεδονίας αποδεικνύει την πολιτική αξιοπιστία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή


Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αποκαλύπτει τον λόγο που ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατάφερε με αρκετή ευκολία να εισέρθει και όπως φαίνεται να παραμείνει στην ελληνική Βουλή, αλλά και να διατηρεί υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αποδεικνύοντας πολιτική σταθερότητα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, είναι το μοναδικό κόμμα που δείχνει φερέγγυο σε ότι αφορά την καταπολέμηση των συνεπειών της εγκληματικότητας που πηγάζει από την παράνομη λαθρομετανάστευση'
Σύμφωνα με έρευνα έγινε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην ερώτηση ποια πιστεύουν ότι είναι η επίδραση των μεταναστών στην οικονομία της χώρας, το 59% των κατοίκων στο 4ο (Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος και Σεπόλια ως Πατήσια) και στο 6ο διαμέρισμα, (Πατήσια και Κυψέλη) και το 53% των κατοίκων των υπολοίπων διαμερισμάτων απαντούν ότι θεωρούν πως είναι αρνητική, ενώ το 33% στο 4ο και στο 6ο και το 36% στα υπόλοιπα απαντούν ότι είναι ουδέτερη και το 8% και το 11% αντιστοίχως θεωρούν ότι είναι θετική.
Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι οι μετανάστες υποσκάπτουν ή εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της χώρας το 61% των ερωτωμένων στο κέντρο της Αθήνας απαντά ότι την υποσκάπτουν, το 31% έχει ουδέτερη θέση και το 8% πιστεύει ότι την εμπλουτίζουν. Τα ποσοστά για τους κατοίκους των υπολοίπων περιοχών της Αθήνας είναι 52%, 32% και 16% αντιστοίχως.
ImageΣημειώνεται ότι αρνητική είναι η στάση των πολιτών έναντι των μεταναστών και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πόλης.
Αυτό όμως που αποτυπώνει την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής αλλά και των δικαιωμάτων των κατοίκων της Αθήνας είναι ο φόβος που έχει κυριεύσει τους κατοίκους της πόλης αφού δύο στους τρεις δηλώνουν ότι "θα ένιωθα φόβο αν χρειαζόταν να διασχίσω μετά τα μεσάνυχτα το κοντινό μου πάρκο" και το 1/3 του δείγματος δηλώνει ότι "θα ένιωθα φόβο αν χρειαζόταν να μείνω στη διάρκεια του Αυγούστου μόνος στο διαμέρισμά μου για μερικές ημέρες".
Πώς να μην λάβει αυτά τα ποσοστά (και πολύ υψηλότερα μελλοντικά) η Χρυσή Αυγή όταν είναι το μοναδικό κόμμα που δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα ασφάλειας των Ελλήνων, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα;                                                                                       ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr                                                    

A.Σαμαράς: Εκτιμά την προσφορά αυτών που τον έβριζαν!


Σε άτακτη υποχώρηση και προσωπική πολιτική ήττα του Α.Σαμαρά εξελίχθηκε ακόμα και το θέμα του διορισμού των στελεχών της ΔΗΣΥ ως βουλευτών της ΝΔ: Κατόπιν των σφοδρών αντιδράσεων των στελεχών του κόμματος στην Ηλεία ο Γ.Κοντογιάννης, τελικά "σπρώχτηκε" στην τρίτη, μη εκλόγιμη θέση (μη εκλόγιμη θα είναι και η δεύτερη αν η ΝΔ έρθει δεύτερη πανελλαδικά) του ψηφοδελτίου του νομού.
Το στέλεχος της ΔΗΣΥ, το οποίο εξύβριζε επί 2,5 χρόνια μετα χειρότερα λόγια τη ΝΔ κια τον Α.Σαμαρά προσωοικά, ... τελικά δέχθηκε να είναι απλά τρίτος!
Και το αποκορύφωμα του παραλόγου (γιαυτό το κόμμα έπεσε στο 18%) είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς, του το ανακοίνωσε ... προσωπικά (!) με σχετική ανακοίνωση, όπου έλεγε:
«Εκτιμώ βαθιά την προσφορά του Γιώργου Κοντογιάννη (σ.σ.: Που; Στη ΔΗΣΥ; Εκτός και αν το σε βρίζουν το θεωρεί "προσφορά" ο Α.Σαμαράς). Διότι, αν και στο πνεύμα της ενότητας των δυνάμεών μας, του ζητήθηκε να ηγηθεί του προεκλογικού αγώνα, ο ίδιος προτίμησε την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου στο Νομό Ηλείας, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη συσπείρωση της Παράταξης στο Νομό, προκειμένου να κερδηθούν και οι τρεις βουλευτικές έδρες».                                                    ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

''Τό δέ τήν Πόλιν σοι δούναι, ουτ' εμόν εστί ούτε άλλου τών κατοικούντων εν αυτή... Κοινή γάρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν καί ού φεισόμεθα τής ζωής ημών....'' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ 1453-2012 559 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εξώδικο της Χρυσής Αυγής προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ...


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», με έδρα στην Αθήνα, οδός Δηλιγιάννη, αρ. 50.

ΠΡΟΣ

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ανεξάρτητη Αρχή εδρεύουσα στην Αθήνα, οδός Αμερικής 5 και Πανεπιστημίου.

Κοινοποίηση : Τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Όπως γνωρίζετε, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, δημοσιεύθηκε το Διάταγμα περί διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης Εθνικών Βουλευτικών Εκλογών την 17η Ιουνίου 2012. Άμεση συνέπεια της δημοσίευσης του ως άνω Διατάγματος, είναι ότι εισερχόμεθα επισήμως στην προεκλογική περίοδο, κατά την οποία τυγχάνουν εφαρμογής οι διατάξεις του Νόμου 3023/2002 (ΦΕΚ Α’, 146), και ιδίως του άρθρου 10 αυτού, σχετικά με την προβολή των προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκδιδομένων υπουργικών αποφάσεων. Οι υπουργικές αυτές αποφάσεις εκδίδονται μετά από γνώμη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών.
Υπενθυμίζεται, εν προκειμένω, ότι στο τέλος του εδαφίου α’ της παραγράφου 1 του άρθρου 10 του ως άνω Νόμου ορίζεται ρητά ότι «ο κατά τα ανωτέρω οριζόμενος (ραδιοτηλεοπτικός) χρόνος κατανέμεται μεταξύ των κομμάτων και των συνασπισμών με βάση την αρχή της αναλογικής ισότητας και την εξασφάλιση της μετάδοσης των θέσεων και του προγράμματος των κομμάτων και των συνασπισμών».


Επειδή, κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, παραβιάστηκε συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση το δικαίωμα του κόμματός μας σε ραδιοτηλεοπτική προβολή ανάλογη των εκλογικών ποσοστών του, αφού, αφενός μεν δεν του χορηγήθηκε ο αντίστοιχος ραδιοτηλεοπτικός χρόνος, αφετέρου δε τα προεκλογικά του διαφημιστικά σποτ και μηνύματα προβλήθηκαν σε ώρες εκτός του πλαισίου που είχε θέσει το Συμβούλιο Σας με τη σχετική εγκύκλιό του,
Επειδή, όπως γνωρίζετε, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είναι αρμόδιο τόσο να εκφέρει γνώμη σχετικά με την κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου και να εκδώσει τις σχετικές εγκυκλίους, όσο και να ελέγξει την ορθή τήρηση αυτών από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα,
Επειδή, από την υφιστάμενη νομοθεσία περί ΕΣΡ και από τη δημοσιογραφική δεοντολογία προκύπτει υποχρέωση περί πλήρους, αναλογικής και αντικειμενικής ενημέρωσης του κοινού, ειδικά στο ευαίσθητο ζήτημα της προεκλογικής προβολής των κομμάτων, και όχι επιλεκτικής προβολής συγκεκριμένων μόνο κομμάτων, ορισμένα εκ των οποίων έλαβαν, μάλιστα, ποσοστό μικρότερο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Με την παρούσα εξώδικη δήλωση – πρόσκληση σας καλούμε, επιφυλασσόμενοι για κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμά μας, όπως μεριμνήσετε για την αναλογική κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου που αντιστοιχεί σε όλα πολιτικά κόμματα, ιδίως δε στο κόμμα μας, με την επωνυμία «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», σύμφωνα με τις προαναφερόμενες διατάξεις, ώστε αυτός να ανταποκρίνεται στο εκλογικό ποσοστό που το κόμμα μας έλαβε κατά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός άλλου νόμιμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδόσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν προς τον οποίο απευθύνεται, προκειμένου να λάβει γνώση, και για την επέλευση πάσης άλλης έννομης συνέπειας, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενό της στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
Επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α. 1,15 ΕΥΡΩ.

                                                                                                Αθήνα, 21 Μαΐου 2012,

                                                                                                Ο νόμιμος εκπρόσωπος