ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δε θα περά, δε θα περάσει ο φασισμός!

του Στρατή Μαζίδη


Ειλικρινά, λίγο ακόμη και θα πιστέψω ότι ζω στο Βερολίνο, εργάζομαι σε φάμπρικα παραγωγής του αυτοκινήτου του λαού, με λένε Χανς και στο ραδιόφωνο παίζει διαρκώς η Deutsche Welle.
Ξεκίνησε λοιπόν η ασφυκτική πίεση από το σύστημα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία. Κι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι πολλές. Πολλές και φασιστικές.
Τώρα λοιπόν θυμήθηκαν να μας απειλήσουν πάλι με τη δόση μας. Μπουουουουουου! Αδειάζουν τα κρατικά ταμεία. Θα έχουμε λεφτά μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Ε και; Ας αδειάσουν. Ούτως ή άλλως αυτά που θα έρθουν δεν πρόκειται να γίνουν σχολεία, δεν πρόκειται να γίνουν νοσοκομεία, δεν πρόκειται να γίνουν λιμάνια, σιδηρόδρομοι και αεροδρόμια.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.

Κι αναρωτιέται κανείς. Να εξοργιστεί που τον θεωρούν ανόητο ή να γελάσει που με τον τρόπο αυτό τον εξωθούν στην αντίδραση ακόμη περισσότερο;
Και μέσα σε όλα έχουμε και τις πάντοτε έγκυρες και έγκριτες δημοσκοπικές μετρήσεις, οι οποίες συμβιβάζονται μεν με την πραγματικότητα δίνοντας πχ πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά βάζουν 3-4 ΑΛΛΑ μετά, όπως ότι η Ν.Δ. συσπειρώνεται, προηγείται στην παράσταση νίκης, ακολουθεί σε απόσταση βολής κτλ. διατηρώντας παράλληλα ένα πεθαμένο ΠΑ.ΣΟ.Κ. (υπάρχουν άραγε αυτοί ακόμη; ) στο 15%!
Τώρα το πως συσπειρώνεται ένα σκορποχώρι, το πως από το 18% πάει στο 26% με όλες αυτές τις αλχημείες δίχως να πείθει κανέναν, το πως προηγείται στην παράσταση νίκης σε μια κοινωνία που βράζει, μόνο οι “επιστήμονες” (επίσταμαι = γνωρίζω καλά) το ξέρουν…
Για τα υπόλοιπα δε κόμματα της Δεξιάς, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή ούτε κουβέντα. Αυτοί απλά συμπιέζονται ή καλύτερα συνωστίζονται ένεκα του Αντώνιου.
Ειλικρινά, λίγο ακόμη και θα πιστέψω ότι ζω στο Βερολίνο, εργάζομαι σε φάμπρικα παραγωγής του αυτοκινήτου του λαού, με λένε Χανς, τη γυναίκα μου τη λένε Χέλγκα, το γιο μου Φριτς και στο ραδιόφωνο παίζει διαρκώς η Deutsche Welle.
Όμως δεν είναι έτσι!
Ζω στην Ελλάδα, παλεύω όπως όλοι μας από το πρωί έως το βράδυ και ένα μόνο μπορώ να φωνάξω στο κατεστημένο για τις 17 Ιουνίου!
Δε θα περα, δε θα περάσει ο φασισμός!                                                                                                 ΠΗΓΗ:freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: