ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Μοναστήρι: Τούρκοι και Σκοπιανοί εορτάζουν επέτειο του Ατατούρκ



Μοναστήρι (Bitola).

Μια μεγάλη αντιπροσωπεία τουρκικών στρατιωτικών τμημάτων επισκέπτεται για ένα τριήμερο την πόλη Μοναστήρι των Σκοπίων, προκειμένου να εορτάσει με τους σκοπιανούς, την 111η εδραίωση του Κεμάλ Ατατούρκ στην Οθωμανική Τουρκία.

Η τουρκική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον ταξίαρχο Edhem Bujukishik, διευθυντή του Ινστιτούτου Στρατιωτικών Στρατηγικών Μελετών και με συνοδεία δέκα δόκιμους της Ύπατης Τουρκικής Στρατιωτικής Σχολής και πάνω από εβδομήντα μέλη της παραδοσιακής ορχήστρας του στρατιωτικού προσωπικού βρίσκεται από χθες στο Μοναστήρι προκειμένου να δημιουργήσουν τουρκικό κλίμα στην νοτιοδυτική πόλη της πΓΔΜ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για τον εορτασμό των 111 χρόνων από την εγκαθίδρυση του Κεμάλ Ατατούρκ, η κύρια τελετή θα διεξαχθεί αύριο (σήμερα, δηλαδή) στο Ινστιτούτο Προστασίας Πολιτιστικών Μνημείων και Μουσείων του Μοναστηριού.

Η τελετή θα αρχίσει με τις μεγαλύτερες τιμές, μετά ενός λεπτού σιγής προς τιμήν του Ατατούρκ και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στα Σκόπια, Hakan Okchal, ο υπουργός Άμυνας Ζόραν Κονγιανόφσκι και ο Ταξίαρχος Edhem Bujukishik.

Στα πλαίσια της τελετής είναι προγραμματισμένο να φυτευτούν τρία δένδρα στην αίθουσα- μνημείο του μουσείου της Μπίτολα, όπου κατόπιν, στην αίθουσα αυτή, η στρατιωτική ορχήστρα του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη συναυλία.

Σύμφωνα με το συνολικό πρόγραμμα, η τρίτη ημέρα της επετείου θα εορτασθεί στην πόλη των Σκοπίων. Στην παραδοσιακή τουρκική στρατιωτική ορχήστρα θα συμμετάσχουν και πολίτες της πρωτεύουσας της πΓΔΜ.
ΠΗΓΗ:echedoros-a.blogspot.com

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
Δεν θα είναι δημοκρατικά θωρακισμένη χώρα, οργανικά ενταγμένη στο άρμα της ανάπτυξης, με υπολογίσιμο ειδικό βάρος στη γεωπολιτική της θέση και με πολιτική υπόσταση στους διεθνείς οργανισμούς.

Όσο αληθινή είναι η λαϊκή ρήση που λέει πως «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», άλλο τόσο βάσιμη είναι και η πολιτική διαπίστωση που θεωρεί πως η ικανότητα και η αποφασιστικότητα στη διαχείριση της δυσκολίας ή της κρίσης, είναι οι παράγοντες που θα κρίνουν την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα και το κύρος στην μετά την κρίση εποχή.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_355.html

Η Ελλάδα δυστυχώς - ελέω των άτολμων και υποταγμένων πολιτικών ηγεσιών της - όχι απλά δεν καμουφλάρισε τη λογική της «ψωροκώσταινας» που ήταν κυρίαρχη στα μυαλά αυτών των ηγεσιών, αλλά αντίθετα την έκανε παντιέρα, την παρουσίασε ως σύμβολο, και σε τελευταία ανάλυση ανέχθηκε τις πολιτικές της ηγεσίες ενώ αυτές εγκληματούσαν επιχειρώντας να ταυτίσουν τον ελληνικό λαό, με τον εαυτό τους, και να φορτώσουν στον Ελληνισμό την ψώρα που κιότευε τα δικά τους προσκυνημένα κεφάλια.

Η εθνικά διόλου περήφανη περίοδος που εγκαινίασε ο Σημίτης, μια περίοδος στην οποία κυριάρχησε ένα εκρηκτικό μίγμα ψεύδους, πολιτικής αυταπάτης, πλασματικής πολιτικής και οικονομικής πραγματικότητας και ντροπιαστικού ενδοτισμού, συνεχίζεται και σήμερα με εξελίξεις που έχουν προσλάβει πλέον τα χαρακτηριστικά ανθελληνικής καταιγίδας.

Το καινούριο στοιχείο, είναι πως σήμερα το γεωπολιτικό περιβάλλον έχει καταστεί πολυσύνθετο, και οι συνέπειες από την πολιτική ανεπάρκεια των κυβερνώντων σ αυτές τις συνθήκες, καθίστανται πλέον εκ των πραγμάτων εφιαλτικές.

Η διαχείριση της οικονομικής κρίσης - που δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία - και που σαφέστατα έβγαλε στην επιφάνεια με τρόπο εκρηκτικό, τις κακοδαιμονίες στις οποίες στηρίχθηκε και εδραιώθηκε το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, έχει φέρει πλέον την Ελλάδα σ ένα κρίσιμο για το μέλλον της σταυροδρόμι.

Οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις οξύνονται. Και όσο και αν συντηρούνται ακόμα σε επίπεδα «εμπορικού πολέμου», οι εξελίξεις παραμένουν απρόβλεπτες όσο και αντιφατικές. Μια τέτοια συλλογιστική έρχονται να την επιβεβαιώσουν τα «θερμά» επεισόδια μεταξύ ΚΙΝΑΣ και ΗΠΑ, τα «θερμά» μέτωπα μεταξύ ΗΠΑ και ΕΥΡΩΠΗΣ στον τομέα των εξοπλισμών, αλλά ακόμα και οι εγγενείς αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑ και ΕΕ, και για την επιβολή στοιχειωδών κανόνων αναφορικά με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια και την απόπειρα της πολιτικής χαλιναγώγησης των κρατικών οικονομιών.

Η ΕΕ με τη σειρά της τονώνει τις λογικές της κρατικής τρομοκρατίας και του υπερεθνικού μπαμπούλα των λαών, στοχεύοντας ευθέως όχι μόνο τις δημοκρατικές ελευθερίες αλλά και την ίδια την εθνική αξιοπρέπεια.
Οι διευρυνσιακές αναζητήσεις σε συνδυασμό με τις σχεδιαζόμενες γεωπολιτικές ανακατατάξεις, δημιουργούν μια νέα κατάσταση. Πολλαπλά επικίνδυνη. Μέσα στην οποία απαιτείται αυξημένη πολιτική ευθύνη και εθνική επαγρύπνηση, την οποία δυστυχώς οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες δεν διαθέτουν.

Το μεγάλο πρόβλημα επομένως σ αυτές τις συνθήκες, δεν είναι μόνο οι διεθνώς κλιμακούμενες στρατηγικές και επιδιώξεις.

Αλλά ο συνδυασμός αυτών των εξελίξεων με ένα πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα που είναι ΑΠΡΟΘΥΜΟ και ΑΝΙΚΑΝΟ, ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ, ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ και ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ πορεία Εθνικής Σωτηρίας.
Πρόκειται για ένα πολιτικό σύστημα που εχθρεύεται το λαό και τον ταπεινώνει.
Τον περιθωριοποιεί και τον παροπλίζει, εν όψει σοβαρών εξελίξεων και καθοριστικών για το μέλλον του αλλαγών και γεωπολιτικών προκλήσεων.

Μέσα σ αυτό το διεθνές περιβάλλον, μέσα σ ένα κλίμα που κάθε άλλο παρά καθησυχαστικό θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, η ελληνική κυβέρνηση έχοντας πλέον προσχωρήσει ανοικτά στο μπλοκ εκείνων που αντιστρατεύονται τους λαούς και έχοντας αποκαλύψει πλήρως τις ανθελληνικές διαθέσεις και προτεραιότητές της, προχώρησε σε τρία κατάπτυστα ατοπήματα.

1. Ομολόγησε και διακήρυξε απροκάλυπτα την εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, σε κέντρα εξωθεσμικά, σε κέντρα υπερεθνικά, αποδεικνύοντας το πόσο «ελάχιστη» πολιτικά είναι, και με πόσο μειωμένη εθνική συνείδηση και περηφάνια σκοπεύει να διαχειριστεί το μέλλον αυτού του τόπου, τους δύσκολους μήνες που έρχονται.

2. Προχώρησε στην εκχώρηση πολιτικών κυριαρχικών δικαιωμάτων σε εκατομμύρια αλλοεθνείς κατευθυνόμενους εισβολείς, δημιουργώντας έτσι την κοινωνική βάση πάνω στην οποία θα πατήσουν και θα καρποφορήσουν τα σχέδια των φονταμενταλιστών σε βάρος της εθνικής και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. Κατέλυσε το Σύνταγμα και προσυπογράφει σταδιακά και την κατάργηση της ίδιας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

3. Προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο διαμελισμό της χώρας μέσω του «Καλλικράτη», δημιουργώντας έτσι τις θεσμικές, διοικητικές και κοινωνικές προϋποθέσεις προκειμένου να ευοδωθούν οι αλυτρωτικές - επεκτατικές επιδιώξεις αυτών που επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου.

Και όλα τούτα, στην προοπτική ανεπίτρεπτων εθνικών υποχωρήσεων στα μεγάλα εθνικά προβλήματα που η ντε-φάκτο επίλυσή τους τίθεται επί τάπητος την επόμενη περίοδο.

Ο ελληνικός λαός επομένως, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που στοχεύει ευθέως τον ίδιο και την Ελλάδα, και επιπροσθέτως έχει την ατυχία να έχει την πολιτική εξουσία μια κυβέρνηση πρόθυμη να το υλοποιήσει, αδίστακτα, ανερυθρίαστα, απροκάλυπτα, προκλητικά.

Η Ελλάδα λοιπόν της επόμενης μέρας στα μυαλά των ενορχηστρωτών αυτού του σχεδίου, θα είναι μια Ελλάδα της κρίσης και της εξαθλίωσης, όπου:

- Η φτώχεια και η εγκληματικότητα θα έχουν παραλύσει την κοινωνία.

- Το πλιάτσικο στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της γειτονιάς θα είναι πρώτο ζήτημα στην ημερήσια διάταξη της καθημερινότητας μας.

- Οι οργανωμένες επιθέσεις των αλλοεθνών δε θα στοχεύουν μονάχα τη ζωή του Έλληνα πολίτη, αλλά θα στοχεύουν ευθέως τους θεσμούς, τη δομή της κοινωνίας, την ίδια την εθνική μας υπόσταση.

- Ο νόμος της ζούγκλας θα κυριαρχήσει παντού. Η νομιμότητα θα καταλυθεί και οι Έλληνες πολίτες αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες τους και τη ζωή τους.


Μέσα σ ένα τέτοιο χαώδες κλίμα που ετοιμάζουν, η εθνική και η εδαφική μας ακεραιότητα θα απειληθεί.
Οι απειλούντες ετοιμάζονται πυρετωδώς και ο κυβερνητικός θίασος περί άλλων τυρβάζει.
Η απάντηση σ όλα τούτα, δεν μπορεί να είναι μια μεροδούλι - μεροφάι πολιτική δράση.

Επιβάλλεται να είναι μια απάντηση πολιτικά συνολική και πολιτικά σωστά στοχευμένη.
Το να πέσει άμεσα αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση που δεν κάνει κανέναν μας περήφανο για τις επιλογές της, σαφέστατα και αποτελεί στόχο ύψιστης εθνικής σημασίας.
Αν όμως αυτός ό στόχος δε συνδυάζεται με την επιδίωξη για συνολική ανατροπή του πολιτικού συστήματος που γεννά και αναπαράγει τέτοιες κυβερνήσεις και τέτοιες πολιτικές, τότε θα είναι ένας στόχος - φούσκα, χωρίς αντίκρυσμα ουσιαστικό, χωρίς προοπτική, που μόνο σε εναλλαγή προσώπων θα μπορεί να οδηγήσει.
Το να μην καταστεί λοιπόν αυτή η αλλαγή, μια τυπική εναλλαγή προσώπων στο μοτίβο της ίδιας εγκληματικής πολιτικής, προϋποθέτει:
1. Πειστική ΣΥΝΟΛΙΚΗ εναλλακτική πολιτική πρόταση και όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις. Πρόταση που θα στοχεύει το πολιτικό σύστημα και δε θα εξαντλείται στο ρετούς της διαχείρισής του.

2. Ξεσηκωμένο λαό, αποφασισμένο να μάχεται για τα δίκια του, σ έναν αγώνα που θα ενσωματώνει στοιχεία πατριωτισμού και θα αναδεικνύει τις κορυφαίες εθνικές μας υποθέσεις.
Αυτός ο λαός επομένως έχει ανάγκη να εμπνευστεί σ έναν αγώνα που δε θα είναι εφήμερος.
Σ έναν αγώνα που δε θα εξαγοράζεται με το πρώτο ξεροκόμματο στο μισθό.
Σ ένα αγώνα που θα φωτίζεται στην προοπτική μιας άλλης Ελλάδας και όχι απλά μιας επόμενης μέρας και ...βλέπουμε.

3. Αποφασισμένους και σωστά προσανατολισμένους ηγέτες, που δε θα καταγίνονται με μονομέρειες στη σκέψη και την πρακτική, που θα βλέπουν τη δυναμική στο κίνημα, θα την τονώνουν, θα την ενισχύουν, θα την μπολιάζουν και δε θα το αφορίζουν για τα λάθη και τις ανεπάρκειές του.
Που θα μπορούν να φανατίσουν δημιουργικά αυτό το λαό καταδεικνύοντας του ότι μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αφέντης στον τόπο του και κυρίαρχος στην πατρίδα των παιδιών του.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...                                                ΠΗΓΗ:deltio11.blogspot.com

Χιλή: Έκκληση από την ελληνική κοινότητα του Σαντιάγο


Σοβαρές ζημίες έχει υποστεί το κτίριο της Ελληνικής Κοινότητας του Σαντιάγο, από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 8,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 27 Φεβρουαρίου, στη Χιλή.

Το μέγεθος των ζημιών που έχει υποστεί το νεοκλασικό κτήριο, που χρονολογείται από το 1876 και έχει ανακηρυχθεί ως διατηρητέο από το Δήμο του Σαντιάγο, καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, όπως και την έναρξη και ομαλή παρακολούθηση των μαθημάτων ελληνικών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Συντονιστής Σ.Α.Ε. Περιφέρειας Κεντρικής - Νοτίου Αμερικής, Νικηφόρος Νικολαίδης από το Σαντιάγο.

Για το λόγο αυτό ο κ. Νικολαϊδης απευθύνει σε όλους μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης για την ανοικοδόμηση του οικήματος, που από το 1939 αποτελεί το Κοινοτικό Σπίτι, τόπο συνένωσης των Ελλήνων στην πρωτεύουσα της Χιλής.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή, το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού θα εκφράσει την αλληλεγγύη της απανταχού Ομογένειας και περιμένουμε να στηρίξει έμπρακτα τον Ελληνισμό του Σαντιάγο», τονίζει ο κ. Νικολαϊδης.

Για όσους επιθυμούν να συνδράμουν ο λογαριασμό τραπέζης είναι: Τράπεζα BCI, SWIFT CREDCLRM, Αριθμός Λογαριασμού: 10 44 59 19, κάτοχος: La Colectividad Helenica.

kathimerini με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_5717.html#ixzz0i5aQ20kZ

Μπροστάρης ένας Πόντιος

 

Πρωτοστάτης στον αγώνα για να αναγνωριστεί από το σουηδικό Κοινοβούλιο η γενοκτονία των Ποντίων, Αρμενίων και Ασσυρίων ο μοναδικός Ελληνας βουλευτής στη Σουηδία Νίκος Παπαδόπουλος. Εδωσε τη μάχη με συμπαραστάτη ένα συνάδελφο αρμενικής καταγωγής


Ενα λάθος του το 2008 τον είχε καταστήσει «κόκκινο πανί» για τις ποντιακές οργανώσεις. Σήμερα, όμως, ο Ν. Παπαδόπουλος, ο μοναδικός Ελληνας βουλευτής στη Σουηδία, νιώθει δικαιωμένος για τους πολύχρονους αγώνες του

Ενας Ελληνας βουλευτής, μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, πρωτοστάτησε στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων από το σουηδικό Κοινοβούλιο, που προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις της Σουηδίας με την Τουρκία, η οποία ανακάλεσε ήδη τον πρέσβη της στη σκανδιναβική χώρα.

Το 2008, ο Νίκος Παπαδόπουλος έγινε «κόκκινο πανί» για την ελληνική ομογένεια και το ποντιακό στοιχείο της Σουηδίας, ψηφίζοντας και ο ίδιος -κατά λάθος- κατά της Γενοκτονίας, παρά την ποντιακή του καταγωγή. Δύο χρόνια μετά όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά πρωτοστάτησε στην πρώτη αναγνώριση της Γενοκτονίας από εθνικό Κοινοβούλιο, εκτός Ελλάδας και Κύπρου.

Ο μοναδικός Ελληνας βουλευτής στη Σουηδία (σ.σ.: διανύει την τέταρτη τετραετία) και πρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελλήνων Βουλευτών το πάλευε επί χρόνια, δίνοντας τη δική του μάχη μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο. Μαζί με συνάδελφό του, αρμένικης καταγωγής, είχαν βάλει ως στόχο ζωής την αναγνώριση της Γενοκτονίας του μη μουσουλμανικού πληθυσμού (Ποντίων, Αρμενίων και Ασσυρίων) από την Τουρκία. Πριν από δύο χρόνια η προσπάθειά τους απέτυχε παταγωδώς, με το «όχι» να υπερισχύει συντριπτικά στη σχετική ψηφοφορία (245 ψήφοι κατά της αναγνώρισης, 37 υπέρ και 66 λευκά).

Η λάθος κίνησή του να πατήσει και ο ίδιος το κουμπί του «όχι» είχε προκαλέσει σάλο στις ποντιακές οργανώσεις της Σουηδίας και άλλων περιοχών του κόσμου, που εξαπέλυσαν βαριές κατηγορίες εναντίον του, παρά το γεγονός ότι το λάθος διορθώθηκε αμέσως και η ψήφος του καταχωρίστηκε στο «ναι».

«Από τότε άλλαξαν πολλά», λέει στο «Εθνος» ο Ν. Παπαδόπουλος. «Κυρίως άλλαξε η στάση του κόμματός μου, το οποίο πέρυσι στο συνέδριό του, παρουσία και του Γ. Παπανδρέου, αναγνώρισε τη Γενοκτονία και εμφανίστηκε συντεταγμένα στη Βουλή», σημείωσε.

Στην ψηφοφορία της Πέμπτης, οι ψήφοι των σοσιαλδημοκρατών, μαζί με 4 ψήφους βουλευτών από την κυβερνητική πλειοψηφία (2 του λαϊκού κόμματος και 2 των χριστιανοδημοκρατών) και τις ψήφους των Πρασίνων (εκτός μίας, ενός Τούρκου βουλευτή), έδωσαν στο «ναι» την οριακή πλειοψηφία: 131 υπέρ, 130 κατά και 88 αποχές.

Από την Καβάλα
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, με καταγωγή από τον Κεχρόκαμπο Καβάλας, θα είναι ο επίσημος καλεσμένος της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης μνήμης που θα γίνει στις 19 Μαΐου στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

«Του είμαστε ευγνώμονες και για τον επιπλέον λόγο ότι αυτή η αναγνώριση θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλες. Η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας παραμένει ο αταλάντευτος στόχος μας», είπε στο «Εθνος» ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γ. Παρχαρίδης, ο οποίος θεωρεί πως σημαντικό ρόλο στη θετική εξέλιξη έπαιξε και η «αύρα» από την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Αμερικανικού Κογκρέσου.

Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων θα στείλει αντιπροσωπεία στη Σουηδία για να πραγματοποιήσει ειδική παράσταση στο σουηδικό Κοινοβούλιο. «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που και το σουηδικό Κοινοβούλιο υποδεικνύει στην Τουρκία ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με το ιστορικό της παρελθόν και να ζητήσει συγνώμη», είπε ο πρόεδρός της, Μ. Αποστολίδης. Μέχρι σήμερα, την ποντιακή Γενοκτονία έχουν αναγνωρίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αυτά της Νότιας Αυστραλίας, της Σουηδίας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Βασίλης Ιγνατιάδης
vignat@pegasus.gr
ΕΘΝΟΣ                                                                                                          
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_2463.html#ixzz0i5ZTqFKY

H ισλαμική πληθυσμιακή δυναμική στην Ελλάδα, με φόντο το 2045, με βάση προβολές της CIA

Islamic takeover by year 2045?

του Νικολάου Κ. Γεωργαντζα

Ευχαριστώ την Δρ. Amalia Arvaniti, Associate Professor, UCSD Linguistics, γιά το λίνκ στο CIA FACTBOOK on GREECE. Based on the data there (https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html), I built a very crude basic population model.
Here are the very crude model equations. Any Runge-Kutta 4 scheme
can be used to replicate the attached computed results.
Ellas_Pop(t) = Ellas_Pop(t - dt) + (births - deaths) * dt
INIT Ellas_Pop = 10737428 {10,737,428 (July 2009 est.)}
INFLOWS:
births = Ellas_Pop * birth_fraction
OUTFLOWS:
deaths = Ellas_Pop * death_fraction
Imm_Pop(t) = Imm_Pop(t - dt) + (imm_birth_s - imm_deaths) * dt
INIT Imm_Pop = 1000000
INFLOWS:
imm_birth_s = Imm_Pop * birth_fraction * imm_birth_fraction
OUTFLOWS:
imm_deaths = Imm_Pop * death_fraction * imm_death_fraction
birth_fraction = 9.45 / 1000 {9.45 births/1,000 population (2009 est.)}
death_fraction = 10.51 / 1000 {10.51 deaths/1,000 population (July 2009
est.)}
imm_birth_fraction = 8 {The 8:1 ratio based on data from France}
imm_death_fraction = 1 {multiplier}
total_pop = Ellas_Pop + Imm_Pop
The attached computed results show that, by year 2045, we can expect the Islamic population in Greece to match our Hellenic population. So, the question is: does anyone on this planet have any bright ideas on how to reverse this grim scenario? Or how can Greece be able to absorb this huge population growth?
Or are we just to follow the MANY islamic scholars on the Way to Stop Islam:
http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=347:way-to-stop-islam&catid=53:ayesha&Itemid=58
Nicholas C. GEORGANTZAS
Professor, Management Systems
Director, System Dynamics Consultancy
FORDHAM UNIVERSITY BUSINESS SCHOOLS
113 West 60th Street, Suite 617-D
New York, NY 10023-7484
U.S.A.
1-917-667-4022 | Fax: 1-212-765-5573 | E-mail: georgantzas@fordham.edu
http://www.cambridgewhoswho.com/Members/NY/Nicholas-Georgantzas-758741.html


Ypoloipo                                                                                                           spynews-gr.blogspot.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΣΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ.

Το σύστημα αυτό στηριζόταν στην απάτη και την αυταπάτη.

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ που εγκαθιδρύθηκε από τον «μεγάλο τιμονιέρη» και συνεχίστηκε από τον εκσυγχρονιστή διάδοχό του, Σημίτη, και τον δήθεν αντίπαλό του… Καραμανλή, έλαβε τέλος.


Το σύστημα αυτό στηριζόταν στην απάτη και την αυταπάτη. Την αυταπάτη του «μικρομεσαίου σοσιαλισμού», ότι είναι δυνατόν εσαεί να βολεύουμε τους πάντες, και τα αφεντικά και τους εργάτες, και τα «νέα τζάκια» και τα συνδικάτα.



Και όλα αυτά χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή πλούτου στη χώρα, που θα μπορούσε να κατανέμεται σύμφωνα με την παλιά καλή αρχή της σοσιαλδημοκρατίας, που λειτουργούσε μέχρι τη δεκαετία του 1970 και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Δηλαδή από την αύξηση του πλούτου και της παραγωγής, να έπαιρναν ένα ποσοστό οι εργαζόμενοι και ένα άλλο το κεφάλαιο. Αυτό υπήρξε το περιβόητο σοσιαλδημοκρατικό κοινωνικό συμβόλαιο στην Ευρώπη, από το 1945 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε μια νέα κοινωνική ρύθμιση, στηριγμένη στην απάτη! Στήριξε τον «σοσιαλισμό» στον δανεισμό και την παρασιτοποίηση των Ελλήνων. Στην πρώτη δεκαετία της ηγεμονίας του, την δεκαετία του 1980, η παραγωγή της χώρας κατάρρευσε, αλλά τα εισοδήματα ανέβηκαν! Το «θαύμα» το πέτυχε ο «μάγος» της απάτης και της οφθαλμαπάτης με τον δανεισμό και τις εισαγωγές. Το χρέος ανέβηκε σε μια δεκαετία από το 20% του ΑΕΠ στο 100% με 110%, ενώ οι εισαγωγές από το 20% της εσωτερικής κατανάλωσης στη δεκαετία του 1970 έφτασαν στο 35% το 1988.Το σύστημα άρχισε να καταρρέει από το 1988.

Και όμως, μετά το 1993 και την παρένθεση Μητσοτάκη, θα διαιωνιστεί για άλλα δεκαπέντε χρόνια, με τον Σημίτη και τον… Καραμανλή. Η παραγωγή, στη βιομηχανία και τη γεωργία έμενε στάσιμη ή μειωνόταν, ενώ το εισόδημα και η κατανάλωση αυξάνονταν! Νέο θαύμα. Και βέβαια, πλέον, δεν αρκούσε ο δανεισμός που συνεχιζόταν.

Βρέθηκε ένα νέο κόλπο. Η «παγκοσμιοποίηση». Δηλαδή η απόλυτη παρασιτοποίηση των Ελλήνων. Τα εισοδήματα για την κατανάλωση θα έρχονται από έξω: τουρισμός 17 δις. ευρώ το 2008, ναυτιλία 18 δις. ευρώ, χρηματιστήριο και δάνεια. Αλλά και οι εργάτες θα έρχονταν απ’ έξω. Στα χωράφια, τις οικοδομές, τα εργοστάσια, τον τουρισμό, όλο και περισσότερο, θα δουλεύουν οι μετανάστες αντί για τους Έλληνες. Έτσι θα πέσουν τα μεροκάματα και ο πληθωρισμός. Την ίδια στιγμή η εσωτερική παραγωγή θα συνεχίσει να καταρρέει. Το 2008 οι εισαγωγές θα φτάσουν τα 60 δις. και οι εξαγωγές μόλις 16!

Η κρίση του συστήματος άρχισε με την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου. Δισεκατομμύρια ευρώ έγιναν καπνός μέσα σε λίγους μήνες. Και η μόνη συνέπεια ήταν πως οι Έλληνες μετά από μερικά χρόνια έφεραν τον Καραμανλή για να συνεχίσει την πολιτική ΠΑΣΟΚ! Και πάλι Ολυμπιάδες και ευρωπαϊκοί «θρίαμβοι» στο ποδόσφαιρο θα αποτελούν το παραπέτασμα καπνού για να συνεχίζεται απρόσκοπτα η καταναλωτική τύφλωση και αποχαύνωση των Ελλήνων.

Και θα έπρεπε να έρθει η κρίση της παγκοσμιοποίησης και το τέλος της δυτικής οικονομικής κυριαρχίας το 2008, για να καταρρεύσει αμετάκλητα το Πασοκικό σύστημα.

Ο Γεώργιος ο δόλιος, ο μικρός, που η μοίρα τον έφερε για να κλείσει το σύστημα που άνοιξε ο πατέρας του, πίστευε πως θα μπορούσε να συνεχίσει με τα ίδια ψέματα.

Πως θα συνεχίζει να φέρνει λαθρομετανάστες να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, πως θα εξακολουθεί να δανείζεται και να διαιωνίζει το ίδιο σύστημα. Γι’ αυτό και αντικατέστησε τον τελευταίο των Πασόκων, τον… Κωνσταντίνο Καραμανλή, με ψέματα και υποσχέσεις. Και γι’ αυτό, μέσα σε μερικούς μήνες επιδείνωσε την κρίση. Τώρα όλα έρχονται αντίστροφα απ’ ότι προσδοκούσαν οι γελοίοι. Το σύστημα τινάζεται στον αέρα. Οι μικρομεσαίοι και ιδιαίτερα οι μισθωτοί θα χάσουν τουλάχιστον το 20% του εισοδήματός τους, η ανεργία θα εκτιναχθεί, οι μισθοί και τα μεροκάματα θα συρρικνωθούν, η απασχόληση θα γίνει «ελαστική», η ύφεση θα είναι γενικευμένη.

Τώρα οι ταξικές και κοινωνικές αντιθέσεις, που για τριάντα χρόνια κουκούλωνε το σύστημα ΠΑΣΟΚ, θα εκραγούν. Και μάλιστα με άναρχο τρόπο, διότι δεν υπάρχουν κοινωνικές τάξεις και πολιτικά κόμματα ικανά να εκφράσουν με συνεκτικό τρόπο ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό σχέδιο. Φτωχοί εναντίον πλουσίων, μισθωτοί εναντίον των εμπόρων και των αφεντικών, αγρότες ενάντια στην «πόλη», Έλληνες εναντίον μεταναστών και παλιοί και σχετικά ενσωματωμένοι μετανάστες εναντίον πρόσφατων λαθρομεταναστών. Και αυτή η νέα ταξική και κοινωνική πάλη θα εκφραστεί σε όλα τα πεδία, με οξύτερες κοινωνικές συγκρούσεις, με άνοδο της εγκληματικότητας και καταστολή.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε την όξυνση των εθνικών ζητημάτων, από τα Σκόπια έως το Κυπριακό και από τη Θράκη έως το Αιγαίο, τότε κατανοούμε ότι η οικονομική και κοινωνική κρίση θα μεταβληθεί σε γενικευμένη κρίση του πολιτικού συστήματος.

Κατά τον ίδιο τρόπο που το τέλος της μετεμφυλιακής δεξιάς ηγεμονίας πραγματοποιήθηκε με την κατάρρευση της χούντας και την εθνική καταστροφή στην Κύπρο, η οριστική αποσύνθεση της μεταπολίτευσης και του συστήματος ΠΑΣΟΚ την οποία βιώνουμε, θα συνοδευτεί από κοινωνικές και εθνικές συγκρούσεις και καταρρεύσεις. Βαδίζουμε, ίσως χωρίς να το συνειδητοποιούμε, προς ένα νέο κοινωνικό και πολιτικό μοντέλο που θα αναδειχθεί μέσα από τους σπασμούς της κατάρρευσης του συστήματος ΠΑΣΟΚ που μόλις αρχίζει. Και πάντα με τον κίνδυνο μιας παραπέρα ανέκκλητης συρρίκνωσης της ήδη απομειωμένης εθνικής μας κυριαρχίας.

Προφανώς δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Πρέπει να πασχίσουμε ακόμα πιο συστηματικά, ακόμα πιο σύντονα, για τη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής ιδεολογική και πολιτικής πρότασης, έτσι ώστε να συμμετάσχουμε δημιουργικά στη νέα εποχή που έρχεται. Και βέβαια να αντισταθούμε εδώ και τώρα στη συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος και της ανεξαρτησίας της χώρας.

Όσο για μια «ελάχιστη ατζέντα» που θα υπερβαίνει την κρίση από την λαϊκή σκοπιά και θα ανατρέπει τις παρασιτικών ελίτ που μας έχουν οδηγήσει σε τούτο το τέλμα, πέρα από τα αυτονόητα για κάθε πρωθυπουργό, όπως το να αναζητήσει δανειστές από την Κίνα, που προσφέρουν πολύ καλύτερους όρους, η χώρα μας θα πρέπει να διαμορφώσει μια συμμαχία των απειλούμενων από το χρέος χωρών (των λεγόμενων PIGS –Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία)∙ να φτιάξει ένα διεθνές μέτωπο ενάντια στους κερδοσκόπους, που να καταγγέλλει τους μηχανισμούς των spread και τα άλλα πολύπλοκα χρηματο-οικονομικά ως κλεπτοκρατικά και να απαιτεί ρύθμιση στους κρατικούς δανεισμούς∙ να εκπονήσει ένα άμεσο σχέδιο ενίσχυσης της παραγωγής με προσανατολισμό στην ικανοποίηση των αναγκών της χώρας, με δασμούς, κρατικές επενδύσεις, στήριξη της μικροϊδιοκτησίας κ.ο.κ.∙ και, βέβαια, να εκπονήσει ένα άμεσο πρόγραμμα αναγέννησης του κοινωνικού κράτους που θα το σώσει από το τέλμα στο οποίο το έχουν βυθίσει οι ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και από την διαφθορά, τις συντεχνίες και τις κλίκες των τρωκτικών που ιδιοποιούνται τον δημόσιο πλούτο.

H κρίση είναι μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να συγκροτήσει ο ελληνικός λαός ξανά τις διάχυτες κοινωνικές του αντιστάσεις, και να ανανεώσει το ισοπεδωμένο από την αφασία της ύστερης μεταπολίτευσης πολιτικό οπλοστάσιό του. Κι αυτό πρώτα και κύρια δεν είναι ζήτημα άμεσης πολιτικής τοποθέτησης. Είναι ζήτημα ταυτότητας και τρόπου ζωής.

Κοντολογίς, για να υπάρξουμε ξανά πολιτική δύναμη, μ’ εκείνον τον τρόπο που ήμασταν το ’41-’44, τον Ιούλη του ’65, ή τον Νοέμβρη του ’73, θα πρέπει να εφεύρουμε ξανά το κοινόν των Ελλήνων. Να θέσουμε ξανά σε προτεραιότητα τις σχέσεις με τους συναδέλφους μας, τους συντρόφους μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας αφήνοντας πίσω μας την κυριαρχία της χρήσης και της κατάχρησης. Να φτιάξουμε στέκια, χώρους συνεύρεσης, συνεργατικές δομές.

Να επινοήσουμε τον ελληνικό δρόμο προς τα λαϊκά, κοινοτικά περιβόλια της Αβάνας, προς τις λαϊκές συνεργατικές τράπεζες του Μπουένος Άιρες, το κοινωνικό ανταλλακτικό νόμισμα που ανθεί στην Γαλλία, τους συνεταιρισμούς της Ινδίας και τις κομμούνες της Κίνας.

Να κατέβουμε από τις Μερσέντες και τα Όπελ, να ξαναβρούμε τους αδερφούς μας τους Σέρβους που τους αφήσαμε βομβαρδισμένους πριν από 11 χρόνια για το χρηματιστήριο και την «ισχυρή Ελλάδα» του Σημίτη. Μόνον εκεί εξάλλου, στις βαλκανικές μας γεωγραφίες, μπορούμε να βρούμε πρόθυμους συντρόφους να παλέψουμε για την αυτοδιάθεσή μας, ενάντια σε Τεύτονες, Αγγλοσάξονες και Νεο-Οθωμανούς.


ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ – ΤΖΑΚΙΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΕΚΔΟΤΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΑΡΔΗΝ                                                                                                    ellinikoforum.blogspot.com

ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΡΑΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΤΟΤΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



Ακόμα και για το «τέλος της παντοδυναμίας των αγορών» άρχισαν να ρεκάζουν τα εγχώρια παπαγαλάκια των εξωχώριων συμφερόντων, έκθαμβα από το ταξίδι του κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Δύση -Γερμανογαλλία- και στη Μακρινή Δύση - στις ΗΠΑ...

Περίσσεψαν τα σάλια (σε μια χώρα όπου για οτιδήποτε το σοβαρόν δεν «υπάρχει σάλιο» κατά τον κ. Λοβέρδο) ορισμένων από τους περιγράφτες της συνάντησης Ομπάμα-Παπανδρέου τη παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου• έδωσαν και πήραν πάλι οι κιτσάτες αναφορές στο προγονικό, περί Ομπάμα-Μεγαλέξανδρου κι άλλα συνήθη αντίστοιχα της λατρείας που τρέφουμε εμείς οι Ελληνες για τους αρχαίους Ελληνες, κυρίως όταν γνωρίζουμε για αυτούς όσον πιο λίγα γίνεται.


του ΣΤΑΘΗ

Ομως οι αρχαίοι Ελληνες (ήδη αρχαίους τους χαρακτήριζε ο Παυσανίας από τον 2ον μ.Χ. κιόλας αιώνα) από την πρώτη τους αρχή δήλωναν «σκαιόν το πλουτείν κάλλο μηδέν ειδέναι» (Ομηρος).

Κι όντως επί περίπου χίλια χρόνια φιλόσοφοι πολιτικοί και ποιητές, όλων των σχολών, προσωκρατικοί, πλατωνιστές, επικούρειοι, πυθαγόρειοι, στωικοί, αγνωστικιστές, κυνικοί, όλοι συμφωνούσαν και διέκριναν ότι η διαρκώς διογκούμενη διαφορά πλούτου και φτώχειας ήταν το ύψιστο κακό στις πόλεις, η μήτρα κάθε «κακουργίας και ύβρεως», «ανωμαλίας και φθόνου», πολέμων, θανάτων κι όλων των δεινών.


Ακόμα κι αριστοκράτες ολιγαρχικοί, όπως ο μακεδονίζων Ισοκράτης, παραδέχονταν ότι «πλούτος δε κακίας μάλλον ή καλοκαγαθίας υπηρέτης εστίν», ενώ ο Πλάτων προχωρούσε περισσότερο αποφαινόμενος ότι, συνεπεία του πλούτου, περιφρονούνται οι χρηστοί (σε μια κοινωνία) κι ατιμάζονται οι χρήσιμοι, σήμερα θα λέγαμε οι φιλότιμοι.

Τι να κάνουμε λοιπόν;
Να κηρύξουμε τον πόλεμο στους πλούσιους;

Προσωπικώς δεν θα είχα αντίρρηση, αλλά ώσπου να βρει ο Σοσιαλισμός κάτι πλήρες κι εφικτό να μας προτείνει, πρέπει να παραδεχθούμε ότι όπως και «οι βάρβαροι» είναι και «οι πλούσιοι» μια κάποια λύσις.
Επειδή όμως θαυμάζουμε τόσον τους προγόνους μας, ιδιαιτέρως τώρα που έγινε της μόδας ο (κακομοίρικος αυτός) «νέος πατριωτισμός», γιατί δεν τους μιμούμεθα στο κατ' ελάχιστον και έτσι για την πλάκα μας εις κάποια ωραία που έκαναν;
Φέρ' είπειν: γιατί δεν εξορίζουμε όσους εκ των ιθαγενών πλουσίων έχουν εξορίσει τα λεφτά τους στην Ελβετία ή αλλού, να παν εκεί να ζήσουν μαζί με τα φράγκα τους, απάτριδες κι αποσυνάγωγοι;

Γιατί; ούτε δύσκολον είναι το μέτρον ούτε κάργα σοσιαλιστικόν! (μιας και με τον σοσιαλισμό έχουν αυτόν τον καιρό κάποιες δυσκολίες στο συναναστρέφεσθαι οι κηνσοθεράποντες της Αυλής του Γιωργάκη).

«Του δε πλούτου παντάπασιν εις ολίγους συνερρυηκότος» γιατί δεν βουτάει η εκλεγμένη μας κυβέρνηση τους φοροφυγάδες και τους εισφοροδιαφεύγοντες, δακτυλοδεικτούμενους ένεκεν «τρυφής κι αλαζονείας», να φέρουν πίσω τα κλεμμένα;
Τόσο δύσκολο είναι; τόσον ακατόρθωτο που, αντί για αυτό, να ξεπέφτει ο Γιωργάκης και οι συν αυτώ κλέπτοντες από του φτωχού τ' αρνί;

Δεν μιλάμε για μέτρα επαναστατικά όπως η σεισάχθεια του μπολσεβίκου Σόλωνα, αλλά για τα στοιχειώδη, όπως του Λυκούργου (του Αθηναίου), όστις για να ανορθώσει τα δημόσια οικονομικά της πόλης μετά την καταστροφή της απ' τους Πελοποννησίους, έβαλε φόρους στους καλοντυμένους - ω, ναι! Ανασύροντας αρχαίον ιωνικό νόμο για την ανάγκη αλληλεγγύης των πολιτών.

Τι τους έχουμε λοιπόν τους αρχαίους; (μιας και οι κουτόφραγκοι δεν μας πληρώνουν για αυτούς πνευματικά δικαιώματα οι τσιγκούνηδες), για να λέμε μπουρδίτσες περί το προγονικό;

Καλός πλούσιος κάποτε θα είναι ο πρώην πλούσιος, αλλά για την ώρα καλός πλούσιος θα μπορούσε να 'ταν αυτός που δεν εξορίζεται διότι πληρώνει τους φόρους του...
Δύσκολο, ε;                                                                                              ellinikoforum.blogspot.com

ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ??? ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ή ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ???

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ...

ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο Κ. ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ 1400 ΕΥΡΩ, ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 280 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΦΠΑ ΚΤΛ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 380 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΧΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑς ΑΛΛΑ 150 ΕΥΡΩ. ΣΥΝΟΛΟ 530 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.


ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΔΗΜΑ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΜΕ 900 ΕΥΡΩ ΤΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ? ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ 400 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΤΙ? ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!



ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΩΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΙ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ.ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!                                                                               ellinikoforum.blogspot.com

ΑΤΙΜΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ AVRAGIOZ

ellinikoforum.blogspot.com
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...


Ο "ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ" ..."ΠΛΗΡΩΣΕ" ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ 

Η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" πρώτο βραβείο σε έκθεση Τουρισμού!


ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

"Όπως μετέδωσε στο Κρήτη TV πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Κωστής Παπαγεωργίου, απευθείας από την Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου, το πρώτο βραβείο της έκθεση απονεμήθηκε στην ¨Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου¨!
Η έκθεση είναι η μεγαλύτερη του είδους παγκοσμίως, με 11.000 εκθέτες από 180 χώρες, οπότε ..
αντιλαμβάνεστε ότι η βράβευση της κατεχόμενης Κύπρου ως ¨ανεξάρτητης δημοκρατίας¨ αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα στις νόμιμες διεκδικήσεις του κυπριακού ελληνισμού.
Την έκθεση επισκέφθηκαν και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος και η αρμόδια υφυπουργός κ. Γκερέκου, οι οποίοι όμως είχαν αναχωρήσει όταν ανακοινώθηκε η βράβευση της "Βόρειας Κύπρου", οπότε δεν υπήρξε άμεσα κάποια αντίδραση."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                                  Υ.Γ.: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ                                                                        troktiko.blogspot.com

ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ-GREEK IDOL Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να γίνουν ο φάρος που θα οδηγεί το δρόμο μας Το παληκάρι είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση….το αντίδοτο στη μιζέρια του καθενός! Το πάθος και η έκφραση που βγάζει μέσα από τη μουσική αγγίζει τη ψυχή… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Το παληκάρι είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση….το αντίδοτο στη μιζέρια του καθενός!

Το πάθος και η έκφραση που βγάζει μέσα από τη μουσική αγγίζει τη ψυχή…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
troktiko.blogspot.com

ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

"..Είναι ανοιγμένος τώρα μπροστά στα θολωμένα μάτια σας και στα μυαλά σας τα σκοτισμένα,ένας δρόμος ζωής και πολέμου...Αν θέλετε,πάρετέ τον.Ειδεμή,σαπίστε εκεί που είσθε.". Ο  καθένας πρέπει να ξέρει ότι σ'αυτόν έλαχε να σώσει το Έθνος του,έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει...
...Δε με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι,δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος,έγινα για το Έθνος ,και το ξέρω επειδή γι'αυτό ίσα-ίσα πονώ.Για την κυβέρνηση μού έρχεται σιχαμός και καταφρόνια,άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω ,μαργώνω και μαραίνομαι.Σηκώνομαι ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό...
...Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος ,πώς μπορεί το Γένος να χαθεί?Αφού εγώ δεν το θέλω ,πώς μπορεί να χαθεί το Έθνος μου?


ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ                                                                              www.thermopilai.org

Αυτός είναι ο Εθνικισμός μου

Εθνικισμός είναι η αγάπη και η προσήλωσις εις το Έθνος και όσα ανήκουν ή αναφέρονται σ'αυτό. Εθνικισμός είναι η συνεχής και επίμονος προσπάθεια προς πραγματοποίησιν του ανωτάτου ορίου των ιδεών ενός Έθνους και η τάσις της επιβολής της έννοίας αυτού εντός των ορίων του δια της αποκρούσεως επιβουλής προερχόμενης έξωθεν ή δια της συγχωνεύσεως εις Εν όλον των χωρισμένων μερών του αυτού Έθνους.

"Πηγή: Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του ΗΛΙΟΥ"
Πατριωτισμός
είναι η αγάπη προς την Πατρίδα, εις την γη που ζούμε, είτε σ'αυτήν διαβιώνει ένα Έθνος, είτε πολλά. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Εθνικισμού και του Πατριωτισμού. Πατριώτης μπορεί να είναι ο κάτοικος μιας πολυεθνικής χώρας ή και ο κάτοικος μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής (Πελοποννήσου, Κρήτης, κλπ.). Πατριωτισμός σημαίνει αγάπη προς την πατρώα γη, ανεξαρτήτως του διαβιούντος εκεί Έθνους. Μπορεί δηλαδή ο Πατριωτισμός να είναι ευρύτερος ή στενώτερος κατά πλάτος του Εθνικισμού.

Εις την Ελλάδα όπου εις την αυτήν πατρίδα διαβιεί εν και μόνον Έθνος, το Ελληνικόν, αι έννοιαι του Εθνικισμού και του Πατριωτισμού ταυτίζονται.                                                                hellasknight.blogspot.com

Δυο μέτρα και δυο σταθμά από το κράτος λαθρέμπορο

Το κλείσιμο του gamato αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έγινε αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το επίσημο κράτος λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Από τη μία έχει ξεκινήσει μια μεθοδευμένη προσπάθεια τρομοκρατίας των blogs συλλαμβάνοντας κατόπιν μηνύσεων τους διαχειριστές τους και από την άλλη κάνει τα στραβά μάτια στην λαθρεμπορία που συμβαίνει μπρος στα μάτια μας.
Για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης του gamato είναι πολύ ενδεικτική η αναφορά που κάνει εδώ το e-lawyer.
Για την ουσία της υπόθεσης, δε θα πω για τα κλεμμένα της Siemens, τις μίζες, τα σκάνδαλα κλπ. που σωστά αναφέρουν όλοι.
Θα πω μόνο το εξής:
Η εταιρία προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» που υπέβαλε τη μήνυση και προκάλεσε τη σύλληψη των διαχειριστών του gamato προφανώς εκτέλεσε διατεταγμένη υπηρεσία.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για το gamato ενώ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ την ανάλογη ευαισθησία για το καθημερινό εκτεταμένο λαθρεμπόριο των μαύρων με τα CD
και τα DVD που λαμβάνει χώρα σε όλες τις πόλεις, στα πιο εμπορικά σημεία, κάθε μέρα οι οποίοι μαύροι επιπλέον εισπράττουν μαύρο αφορολόγητο χρήμα σε αντίθεση με το gamato που δε ζητούσε χρήματα.
Το ανίκανο κράτος αρέσκεται στο ρόλο του τσάμπα μάγκα, συλλαμβάνοντας τους εύκολους στόχους, ενώ από την άλλη εκτελεί χρέη λαθρέμπορου συντηρώντας την αλητεία με τους μαύρους και το λαθρεμπόριό τους. Το επίσημο κράτος αρέσκεται επίσης στο ρόλο του νταβατζή και του προστάτη όλων των ιερόδουλων που έχουν κατακλύσει κατοικημένες περιοχές κάνοντας πιάτσα έξω από τις πόρτες των σπιτιών μας.
Η Ε.Π.Ο.E. έπαιξε το ρόλο του λαγού στη υπόθεση.
Στο χέρι μας είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η δικαιοσύνη δεν
εφαρμόζεται κατά το δοκούν αλλά οφείλει και πρέπει να ξεκινάει από τους ίδιους τους κυβερνώντες και τις αρχές.
Θα μας έπειθαν για το αγνό των προθέσεών τους μόνο αν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για λαθρεμπορία, προστασία, πλημμελή άσκηση καθηκόντων και παράβαση καθήκοντος πρώτα στις αρμόδιες πολιτικές και αστυνομικές αρχές και μετά στους πολίτες.
Δεν το έκαναν και επομένως δεν νομιμοποιούνται. Είναι οι ίδιοι παράνομοι και ένοχοι και οφείλουμε να τους το δώσουμε να το καταλάβουν με τον πιο σκληρό τρόπο.                                                                                            skeftomasteellhnika.blogspot.com

H λογοκρισία του ΠΑΣΟΚ πέτυχε...τρομοκράτησαν και έκλεισαν blog



Aυτή είναι η σοσιαλιστική Δημοκρατία μας!!!

Η φίμωση κάθε φωνής που κάνει κριτική στην κυβέρνηση!!Το blog http://nomoshleias.blogspot.com έχει "κατέβει" άγνωστο για ποια αιτία.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

Προς βουλευτή Ηλείας κ.Ι.Κουτσούκο
Αξιότιμε κ.Βουλευτά,

σε περίπτωση που διαφωνείτε με τις αναρτήσεις ενός blog να στραφείτε νομικά εναντίον του blog.Έχετε τη νομική δυνατότητα να το κάνετε όταν διαπράττονται κακουργήματα όπως αυτό της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Ουδεμία σχέση έχει αυτό με το να ασχολείστε στη βουλή με αναρτήσεις από blogs που κάνουν στο προσωπικό τους προφίλ στο Facebook τόσο πολίτες όσο και πολιτευτές.

Η συντακτική ομάδα του Πύργος-news
http://pyrgos-news.blogspot.com

Προετοιμασίες για επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα…;


Εγώ δεν την υιοθετώ την παρακάτω πληροφορία;;; Αυτός ο Έλληνας που θα επιτρέψει κάτι τέτοιο θα εκτελεστή με συνοπτικές διαδικασίες ως προδότης στην Ομόνοια. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Μετάφραση από γερμανική ιστοσελίδα!!!
Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από
κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Η μυστική αυτή ομάδα λέγεται
EUROGENDFOR, έχει την έδρα της στην Ιταλία και είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός ευρωπαϊκού κράτους.
Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.
Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών, οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.
Πηγή
Αναρτήθηκε από ..(Λ)..                                                                        www.arxaiaithomi.gr

Η Millet Ξάνθης ..."διδάσκει" ιστορία: "Δεν υπήρχε Αρχαία Ελλάδα"


Της ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΡΤΣΙΛΙΔΟΥ...

Με ένα προκλητικό και αστείο δημοσίευμα στην τουρκόφωνη εφημερίδα "Millet" της Ξάνθης, οι γείτονές μας οι Τούρκοι βάλλουν για ακόμη μία φορά κατά της Ελλάδας.
Μάλιστα, η θρασύτητα με την οποία προσβάλλουν την ιστορία του ελληνικού έθνους προκαλεί όχι μόνο αγανάκτηση αλλά και γέλιο! Και όλα αυτά με αφορμή το γεγονός της διεκδίκησης από την πλευρά των μουσουλμάνων της Θράκης, την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητάς τους στην Ελλάδα, καταργώντας τον τίτλο της μουσουλμανικής μειονότητας.
Το δημοσίευμα απέστειλε στον "Α.Τ." ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ευγένιος Χαϊτίδης με στόχο να ενημερωθεί η κοινή γνώμη για τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων, σε μία τόσο "ευαίσθητη" περιοχή, όπως είναι η Θράκη.
Ο εκδότης της εφημερίδας, ο οποίος επικαλείται δήθεν ιστορικές πηγές για την ...εγκυρότητα του δημοσιεύματός του, αμφισβητεί τις καταβολές των Ελλήνων, ισχυριζόμενος ότι "...η ιδέα περί Αρχαίων Ελλήνων είναι ένα ψέμα των ιμπεριαλιστικών και αποικιοκρατικών Ευρωπαϊκών χωρών...". Η Ευρώπη σε μία προσπάθεια να διώξει τους Τούρκους από τη Μεσόγειο και να ενσωματωθεί η Πελοπόννησος στο ελληνικό κράτος, "βάπτισε" μία ομάδα Βουλγάρων, Αβάρων, Σλάβων, Αζέρων, Αλβανών κ.ά. ως Αρχαίους Έλληνες. "...Με αυτό τον τρόπο δόθηκε ένα τέλος στην κυριαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στη Μεσόγειο και επιταχύνθηκε η καταστροφή της, παίρνοντας την Πελοπόννησο από τα χέρια της..." αναφέρεται στο ανυπόστατο δημοσίευμα.
Αμφισβητώντας την ιστορικότητα της παρουσίας του Ελληνικού Έθνους ο "εκδότης" της τουρκόφωνης εφημερίδας θέλει, όπως επισημαίνει στο δημοσίευμα "να τραβήξει την προσοχή των αναγνωστών σε μία πληγή, που ματώνει την Τουρκία" και προσθέτει:
"...Γνωρίζω ότι οι παραπάνω πληροφορίες, που βασίζονται σε έγκυρες πηγές σχετικά με την ίδρυση της Ελλάδας θα προκαλέσουν την αντίδραση των Ελλήνων. Σαν να ακούω να λένε: η φυλή των Ελλήνων δεν έχει εξαφανιστεί, εμείς αποτελούμε τη συνέχειά τους. Μπορεί να πουν και το εξής: Δεν έχει σημασία από ποια φυλή και από ποιο αίμα προέρχονται οι άνθρωποι αλλά το σημαντικό είναι το τι αισθάνονται, το πώς αυτοπροσδιορίζονται, δηλαδή τα πολιτισμικά τους γονίδια. Αν λέμε ότι είμαστε Έλληνες, τότε είμαστε Έλληνες. Τελεία και παύλα…".
Επίσης, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για άρνηση από την πλευρά της Ελλάδας της εθνικής ταυτότητας των μουσουλμάνων, που ζουν στην Θράκη με αποτέλεσμα να διογκώνονται τα μειονοτικά προβλήματα.
Γι’ αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη με σύνθημα "Όχι στο ΠΑΣΟΚ και στα κόμματα", προτίθενται να δημιουργήσουν ανεξάρτητες λίστες στις δημοτικές εκλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητάς τους στην Ελλάδα.gianniotis.blogspot.com

Πορνογραφικό υλικό σε αποθήκη Πακιστανων που έφτιαχναν πλαστά DVD

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=159344&w=400&h=300&q=80Σε εργαστήριο παραγωγής πλαστών DVD μετέτρεψαν οκτώ άνδρες από το Πακιστάν την αποθήκη όπου διέμεναν.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε αποθήκη στην οδό Μαντινείας 15, στον Κολωνό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.700 πλαστά CD, 413 πλαστά DVD, εκ των οποίων τα 94 περιείχαν πορνογραφικό υλικό, και 400 τυπωμένα εξώφυλλα.
Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη και των οκτώ Πακιστανών.                                                                            eglimatikotita.blogspot.com

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΡΑΓΟΥΔΙ"; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ



Πουστροσκυλομπαρόκ αδερφοτσιφτετέλι περιΟΠΗΣ!
ΩΙΜΕ ΘΕΟΙ!!!!!!
Εμ γι'αυτό κερδίζει την εξουσία συνέχεια πότε η ΝΔ και πότε το ΠΑΣΟΚ...                                            ygro-pyr.blogspot.com

Αυτούς τους ανθρώπους θα τους ενσωματώσετε στην Ελληνική κοινωνία...;


 

video
...ή μήπως θα πρέπει να βγούμε όλοι και να κάνουμε "μπουγάδα" σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας; Για την ιστορία...οι εικόνες είναι από το Σχιστό Κερατσινίου. Αν θέλουν να επέμβουν οι αρμόδιες αρχές...! Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας το έστειλε.                                         ellinikiafipnisis.blogspot.com

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Εγινε η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια.Οπως έγραψε και ο τύπος "Ολοι χειροκρότησαν και φώναξαν άξιος".
Αξιος λοιπόν ο χαμηλών τόνων Πρόεδρος που κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του κάλεσε τον Ελληνικό λαό να βάλει "πλάτη" στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα.
Αξιος ο Πρόεδρος που συμφώνησε με το λαθρονομοσχέδιο.Που όχι μόνο δεν σιώπησε στις επιλογές της κυβέρνησης όπως οι προκάτοχοι του αλλά τις στήριξε κιόλας.
Αξιος που δέχθηκε να γίνει "παιχνίδι" ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανάμεσα στα κομματικά συμφέροντα αφου επι 5 μήνες μια τον ψήφιζαν και μια όχι.
Δεν είναι τυχαίο ότι χαίρει σεβασμού και αποδοχής απο όλο το πολιτικό σύστημα και ο λόγος είναι απλός όχι μόνο δεν....ενοχλεί αλλά επικροτεί κιόλας ακόμα και όταν σιωπά.
Αξιος λοιπόν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου ο επι δεκαετίες ανήκων στο κόμμα του "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες".
Αυτός που ξέρει ισως καλύτερα απο τον καθένα λόγω εμπειρίας και θέσης στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ όλα τα εξωτερικά θέματα.
Αξιος λοιπόν.
Ανάξιοι οι "φασίστες" που απέμειναν να φωνάζουν το ίδιο σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες"."Φασίστες" όπως αυτοί της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης οι οποίοι επειδή εξέφρασαν την άποψη τους και διαχώρισαν την θέση τους κινδυνεύουν να διαγραφούν απο κάποιο κ.Ξυνίδη.Πως αλλάζουν οι καιροί!!!!                                                                                                protesilaos.blogspot.com

Πρωτοβουλίες Ελληνικών κοινοτήτων του εξωτερικού για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Εδώ θα συγκεντρώνονται οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες Ελλήνων του εξωτερικού, ως έμπρακτη απάντηση στην αναστολή των εορτασμών που αποφάσισε το Υπουργείο των Εξωτερικών.

Θυμίζουμε τη ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ από το Αντίβαρο που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και την επιστολή με τις ΠΡΩΤΕΣ 2725 υπογραφές που ήδη εστάλησαν στους αρμόδιους.

Ξεκινάμε με το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα που ήρθε από την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

RETRANSMITIMOS E-MAIL RECEBIDO PELA COORDENADORA DA REDE DA JUVENTUDE
- MARIANA MEIDANI RÍPOLI - SAE REGIÃO AMÉRICA LATINA

Olá,

encaminho convite recebido da Federação Pan Helênica da Argentina para o desfile em comemoração ao 189º aniversário de Independência da Grécia, que acontecerá em Buenos Aires no dia 25 de março de 2010. Além do desfile, também será realizado um evento cultural de 25 a 27 de março, com a presença de autoridades religiosas, diplomáticas e da comunidade em geral. Haverá palestras, desfiles de trajes típicos gregos, apresentações de danças folclóricas e música, entre outras atividades que contribuirão para o intercâmbio entre os jovens gregos da região.

Esse é um evento muito tradicional e um orgulho para a Comunidade Helênica da América Latina.

A comunidade grega de Buenos Aires acolherá todos os jovens visitantes por filoxenia, cabendo aos participantes arcar com os custos de passagem.

Os interessados devem entrar em contato o quanto antes para organização de traslado e acomodação.

Mariana Meidani Rípoli
Coordenadora da Rede da Juventude
SAE - Região América Latina
Clique nos links abaixo para abrir os arquivos as com informações:
Diretoria da CHSP

Η μετάφρασή του στα ελληνικά

RETRANSMIT Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παραλαμβάνεται από τον συντονιστή του δικτύου ΝΕΟΛΑΙΑ
- MARIANA Meidän Ripoli - ΣΑΕ Λατινικής Αμερικής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γειά,

Να προωθήσω την πρόσκλησή σας Πανελλήνιο Ομοσπονδία της Αργεντινής για την παρέλαση για τον εορτασμό της 189ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Μπουένος Άιρες στις 25 Μαρτίου, 2010. Εκτός από την παρέλαση, διεξάγουμε επίσης μια πολιτιστική Event 25 κατά 27 Μαρτίου, με την παρουσία των θρησκευτικών αρχών, και η διπλωματική κοινότητα εν γένει. Θα υπάρξουν διαλέξεις, παρελάσεις ελληνικές ενδυμασίες, παραστάσεις με παραδοσιακούς χορούς, μουσικές και άλλες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανταλλαγή μεταξύ των νέων Ελλήνων της περιοχής.

Αυτό είναι ένα πολύ παραδοσιακή εκδήλωση και υπερηφάνεια για την Ελληνική Κοινότητα στη Λατινική Αμερική.

Η ελληνική κοινότητα του Μπουένος Άιρες θα φιλοξενήσει όλους τους νέους φιλοξενία επισκεπτών, αφήνοντας τους συμμετέχοντες να αναλάβουν το κόστος της διέλευσης.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό για την οργάνωση της μεταφοράς και διαμονής.

Mariana Μεϊντάνι Ripoli
Συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας
ΣΑΕ - Περιφέρεια Λατινικής Αμερικής

Κάντε κλικ παρακάτω συνδέσμους για να ανοίξετε τα αρχεία με τις πληροφορίες:


Mariana Μεϊντάνι Ripoli
Συντονιστής του Δικτύου Νεολαίας
ΣΑΕ - Περιφέρεια Λατινικής Αμερικής                                           www.antibaro.gr

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ -- ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Στο διάλειμα συνεδρίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.......
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:

«Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
«ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ
ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
« ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
« ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .......ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Μια προσφορά του Christodoulos Zissakis                                                                               avragioz.blogspot.com

«Φέρτε πίσω τα λεφτά»


Να επιστρέψουν τις αμοιβές τους, κατά το μέρος που υπερβαίνουν τις μηνιαίες αποδοχές του προέδρου του Αρείου Πάγου (6.090
ευρώ), θα κληθούν μεγαλοστελέχη της ΕΡΤ και όλων των ΔΕΚΟ, κρατικών οργανισμών, ανεξάρτητων αρχών, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ιδρυμάτων, που επιχορηγούνται από το κράτος, σύμφωνα με...


παραγγελία του γενικού επιτρόπου Επικρατείας Γ. Σχοινιωτάκη.
Με έγγραφό του που φέρει ημερομηνία 4 Μαρτίου 2010 και απευθύνεται προς τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Επιθεώρησης, από την οποία ζητεί τη διενέργεια διαχειριστικών ελέγχων σε βάθος εξαετίας σε κάθε φορέα που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, ο κ. Σχοινιωτάκης ευελπιστεί πως με αυτόν τον τρόπο «θα επιστρέψει στη θέση του στο δημόσιο ταμείο το αγρίως και αντισυνταγματικά κατασπαταληθέν δημόσιο χρήμα».

Στο 27 σελίδων έγγραφό του ο γενικός επίτροπος Επικρατείας κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι «ο διοικητής, τα στελέχη και ορισμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ (μεταξύ άλλων παρουσιαστές εκπομπών, ειδήσεων κ.λπ.) ελάμβαναν και ίσως συνεχίζουν να λαμβάνουν αποδοχές μηνιαίως και ετησίως που υπερβαίνουν κατά πολύ (ενίοτε πολλαπλάσιες) αυτές των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας». Όπως υπογραμμίζει ο γενικός επίτροπος Επικρατείας, οι αποδοχές αυτές δεν έχουν εισπραχθεί νομίμως, καθώς στηρίζονται σε άκυρες και ανίσχυρες συμβάσεις που έχουν συναφθεί κατά παράβαση της νομοθεσίας και των συνταγματικών επιταγών.

Σημειώνεται πάντως ότι ο ίδιος είχε ζητήσει εγγράφως από την ΕΡΤστις 24/11/2009- ενδελεχή έλεγχο των εξόδων, αλλά οι υπεύθυνοι δέχτηκαν να ελεγχθούν μόνο οι τηλεοπτικές παραγωγές «Διονύσιος Σολωμός» και «Οlympic Τrophy».

Με την πρόσφατη παραγγελία του, στο σκέλος που αφορά την ΕΡΤ, ο κ. Σχοινιωτάκης ζητεί ειδικότερα:

●Να ελεγχθεί αν οι πολυθεσίτες έχουν υποβάλει σχετική δήλωση στο Ελεγκτικό Συνέδριο σύμφωνα με τον νόμο 1256/82, ο οποίος προβλέπει σημαντικές κυρώσεις σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης πολυθεσίας. ●Να ελεγχθεί ποια υψηλά αμειβόμενα στελέχη είναι και συνταξιούχοι του Δημοσίου και αν το έχουν δηλώσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να τους καταβάλλεται μόνο το 30% της σύνταξης. Μάλιστα ο κ. Σχοινιωτάκης αναφέρει περίπτωση συνταξιούχου που αμείβεται από την ΕΡΤ με 25.000 ευρώ μηνιαίως.

●Να ελεγχθεί αν οι συμβάσεις έργου για εκπομπές ή προμήθειες οι οποίες υπερβαίνουν το ποσό του 1.000.000 ευρώ είχαν υπαχθεί στον ειδικό προσυμβατικό προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. ●Να ελεγχθεί η νομιμότη- τα των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα αν διενεργήθηκε νόμιμος διαγωνισμός ή αν πρόκειται για απευθείας ανάθεση, γεγονός που συνιστά ακυρότητα.

Τέλος ο κ. Σχοινιωτάκης κάνει ιδιαίτερη μνεία στην εξαίρεση φορέων όπως ο ΟΠΑΠ από τον έλεγχο δημοσίου χρήματος, χαρακτηρίζοντας ανίσχυρη και κατάφωρα αντισυνταγματική τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Τροπολογία. Όριο 193.000 ευρώ θέτει η τροπολογία που κατατέθηκε χθες σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και αφορά τη δυνατότητα απευθείας αναθέσεων από τον Πρωθυπουργό σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα με στόχο την εκπόνηση μελετών και παροχή υπηρεσιών. Πρόκειται για τη διάταξη που είχε περιληφθεί αρχικά στο νομοσχέδιο για το σύστημα επιλογής διευθυντών και είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Η διάταξη αποσύρθηκε και επανακατατέθηκε χθες ως τροπολογία στο ίδιο νομοσχέδιο με μόνη διαφορά την επιβολή του χρηματικού ορίου, το οποίο ορίστηκε βάσει του ποσού που εξαιρείται από τις κοινοτικές διαγωνιστικές διαδικασίες.
www.tanea.gr                                                                                                                    

Τσαπανίδου, Λυριτζής Οικονόμου, Παπαδόπουλος, φέρτε τα χρήματα πίσω!



ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ

Απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου , ζητά τα χρήματα πίσω




ΝΑ λοιπόν, που οι υπέρογκες και προκλητικές αμοιβές τους, μπήκαν στο μικροσκόπιο. Σοκ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα προκαλεί παρέμβαση του Γενικού Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (ΕΣ), Γ. Σχοινιωτάκη, που ζητεί να εντοπιστούν και να επιστραφούν.....
όλες οι αμοιβές στελεχών και υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ, των ΟΤΑ, της ΕΡΤ κ.λπ. που ξεπέρασαν το ανώτατο όριο των αποδοχών του προέδρου του Αρείου Πάγου, γιατί είναι αντισυνταγματικές και παράνομες.
                          troktiko.blogspot.com

Που μπορείτε να δείτε δωρεάν την Formula 1

Για να μην πληρώνετε στον Αντ1!


"Παιδιά όποιος θέλει να δει F1 ΔΩΡΕΑΝ μπορεί να κατεβάσει ενα προγγραμματάκι στο www.filmon.com Το download section είναι....
ακριβώς σε αυτή τη σελίδα που σας έδωσα.Αυτό το πρόγραμμα έχει κανάλια από πολλές χώρες του κόσμου...Την f1 θα τη δείξει το BBC1..καλή διασκέδαση".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                                                                                                                           troktiko.blogspot.com