ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

«Δύο δευτερόλεπτα.. πριν τη γενοκτονία»

Ένα βιβλίο που έρχεται να ταράξει τα νερά του συστήματος. Ένα βιβλίο που προσπαθεί να ανιχνεύσει την παγκόσμια και ελληνική ιστορία, ένα βιβλίο που προσπαθεί να προσδιορίσει, να ξεκαθαρίσει και να αποσαφηνίσει την ιστορία και το παρελθόν, που οι διαχρονικοί άνθρωποι του εκάστοτε συστήματος προσπαθούν να καταστρέψουν, να αποσιωποιήσουν, να διαστρεβλώσουν. Γιατί; Για να μην γίνει ποτέ γνωστή η αλήθεια, η ιστορία, το πραγματικό - αληθινό παρελθόν, η πραγματικότητα. Για να μπορέσουν να εξαλείψουν από τη μνήμη μας το εγώ μας, την προσωπικότητά μας. Για να μπορέσουν να αφανίσουν την ιστορία και να δημιουργήσουν δούλους ή προλετάριους σύμφωνα με την ορολογία του Κομμουνισμού ή ανθρώπους-ρομπότ / γιάπηδες, σύμφωνα με τη θεωρία του Καπιταλισμού / φευδο-φιλελευθερισμού. Δηλαδή, ανθρώπους, που με όποια οπτική γωνία εάν κρίνει κανείς θα εργάζονται μόνο για το χρήμα, ξεχνώντας στο βάθος του υποσυνείδητου την κοινωνία, αλλά και τον εαυτό τους. Αυτό ονομάζεται χειραγώγιση και υποκίνηση, αυτό ονομάζεται διάλυση των κοινωνιών και διαιώνιση του συστήματος.
Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να απαντήσει σε ερωτήματα  όπως, Τι έχει συμβεί στην ιστορία, Ποιος φταίει και βιώνουμε τη σημερινή ελληνική αλλά και παγκόσμια κατάσταση, Που βρισκόμασταν, που βρισκόμαστε τώρα και που οδεύουμε, Ποιοι είναι οι ηθικοί και μη αυτουργοί του διαχρονικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, Ποιοι βρίσκονται πίσω από το ονομαζόμενο σύστημα και τι σκοπούς έχουν.

Το παρόν βιβλίο διαφέρει αρκετά σε σχέση με τα περισσότερα βιβλία της αγοράς, τόσο στη δομή, όσο και στον τρόπο συγγραφής του. Η μεθοδολογία έχει ως εξής:
α) χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γνωστές πηγές οι οποίες να είναι άμεσα προσβάσιμες στον αναγνώστη. Για το λόγο αυτό, σχεδόν ότι γράφεται στο βιβλίο υπάρχει άμεσα διαθέσιμο στο διαδίκτυο.
β) χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές πηγές για κάθε αναλυόμενο θέμα, ώστε μέσω της  σύγκρισης και της παράλληλης εξέτασης να βρεθούν οι συμφωνίες και οι αντιφάσεις, οι οποίες μπορούν και αυτές να οδηγήσουν σε συμπεράσματα.
γ) χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες και πολλές διαφορετικές πτυχές για το ίδιο θέμα. Τι λέει ο ένας και ό άλλος, πώς το λέει, από πια οπτική γωνία, όπως ακριβώς έκανε και ο Πατέρας της Ιστορίας, ο Μέγας Ηρόδοτος.
δ) αναλύουμε κάθε ενότητα ξεχωριστά, αλλά παράλληλα συνδέουμε κάθε ενότητα με την προηγούμενη και την επόμενη και όλες μαζί. Στην ανάλυση κάθε ενότητας δημιουργούμε προεκτάσεις και σε άλλες θεματικές ενότητες, ώστε να ενώσουμε και να δικτυώσουμε τις διαφορετικές θεματολογίες και να διαπιστώσουμε τυχόν συσχετισμούς προσώπων, γεγονότων, καταστάσεων.
ε) κατά την ανάλυση ενός θέματος γίνονται πολλές φορές χρονικές μεταφορές (στο παρελθόν και στο μέλλον, σε σχέση με τη χρονική στιγμή του εξεταζόμενου θέματος), αλλά και συγκρίσεις, ώστε να διαπιστώσουμε εάν κάποια γεγονότα συνέβησαν μία φορά ή συνέβαιναν συχνά, πώς συνέβαιναν και από ποιους.
στ) και άλλα.

Έτσι λοιπόν, το βιβλίο αυτό δεν έχει άποψη ούτε και φιλοδοξεί κάτι τέτοιο. Αυτό αφήνεται στον αναγνώστη. Σκοπός του βιβλίου είναι να παρουσιάσει δεδομένα, όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα. Σκοπός του βιβλίου είναι οι πολλές και διαφορετικές απόψεις, η σύγκριση στοιχείων και δεδομένων, η παράλληλη ιστορική εξέταση, η αμφισβήτηση, η εύρεση συμφωνιών και αντιφάσεων, λαθών, διαστρέβλωσης και παραχάραξης της ιστορίας και της πραγματικότητας, η εύρεση  και η σύνδεση των στοιχείων  και δεδομένων και η πολύπλευρη εξέταση.
Για τη συγγραφή του βιβλίου αναλύονται θεματικές ενότητες όπως θρησκείες, μυθολογίες, κοσμογονίες, ιστορία, οικονομικές, πολιτικές και άλλες οργανώσεις, πρόσωπα, οικογένειες και φυλές που διαδραμάτησαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία και πολλά άλλα.
Με βάση την παραπάνω παρουσίαση των δεδομένων, ο αναγνώστης καλείται να διαμορφώσει εκείνος τη δική του άποψη, να εξάγει εκείνος το δικό του συμπέρασμα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου χρειάστηκε περίπου 3,5 χρόνια επίμονης, μεθοδικής και συστηματικής μελέτης, ώστε αφενός να καταλλήξει στην επιλογή των προυσιαζόμενων στοιχείων και δεδομένων και αφετέρου στη συγκεκριμένη μέθοδο συγγραφής. Η συγγραφή του βιβλίου διήρκεσε περίπου ένα χρόνο. Πραγματικά, η μελέτη και η συγγραφή αυτού του βιβλίου ήταν κάτι το εξουθενωτικό, ήταν κάτι που αν και στάθηκε εμπόδιο στην προσωπική, οικογενειακή και οικονομική ζωή του συγγραφέα, το έκανε με χαρά, τον ωφέλησε πολύ στη γνώση και στην κατανόηση της πραγματικότητας και της αλήθειας και ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον ίδιο, για τη ζωή του, για να τιμήσει το όνομα ΕΛΛΗΝ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ και για να τιμήσει όλους εκείνους οι οποίοι κινούνται ή κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Δύο δευτερόλεπτα.. πριν τη γενοκτονία» και δεν είναι τυχαίος. Συμβολίζει τα ελάχιστα χρονικά περιθώρια που απομένουν πριν τη γενοκτονία. Σημαίνει πως ήρθε η ώρα των αποφάσεων, σημαίνει πως από εδώ και πέρα οποιαδήποτε απόφαση ή οποιαδήποτε αδιφορία καθενός από εμάς θα στιγματίσει το μέλλον καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί.
Όπως αναγράφεται και εντός του βιβλίου, αυτό αποτελεί γνώση και όχι πνευματικό δικαίωμα. Για το λόγο αυτό και για λόγους εθνικής ασφάλειας και εθνικού - κοινωνικού - ανθρώπινου συμφέροντος, και όχι μόνο, η ηλεκτρονική του έκδοση διανέμεται δωρεάν και όποιος θέλει μπορεί με τη σειρά του να την τυπώσει και να τη διανέμει, όχι όμως για εμπορική εκμετάλλευση.
·   Εάν θέλετε να παραγγείλετε το βιβλίο, πατήστε στην ενότητα “Αγορά του βιβλίου”.
·   Εάν θέλετε να κατεβάσετε τη δωρεάν ηλεκτρονική έκδοση, πατήστε στην ενότητα “Δωρεάν κατέβασμα βιβλίου”.

Και τελειώνω με το εξής: Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά, ο κίνδυνος εξαιρετικά μεγάλος και η γνώση μας στα γεγονότα πολύ μικρή. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω τη νοοτροπία που μας έφερε ως εδώ, είναι καιρός να αντικρύσουμε την πραγματικότητα με θάρρος και να δούμε την αλήθεια, όσο και αν πονάει αυτό, είναι καιρός να δουλέψουμε για τους εαυτούς μας και όχι για άλλους. Διαφορετικά, σε λίγο καιρό, τα δύο δευτερόλεπτα  θα είναι παρελθόν...                                    ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: