ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Φρίκη στην Ιεράπετρα: Βασάνισαν και σκότωσαν 60χρόνο Έλληνα.. βγάζοντας του τα δόντια.Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο μέχρι να πεθάνει...Πακιστανός ο ύποπτος..που λίγο πριν είχε τσακωθεί με το θύμα..


 -Νεκρός είναι ένας άνδρας περίπου 60 ετών, πατέρας τριών παιδιών
- Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ως δράστη έναν νεαρό πακιστανό.
- Στο σημείο του φονικού έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής
- Φόβοι για επεισόδια!

Το θύμα είναι περίπου 60 ετών και τον βρήκε νεκρό, στις 12:00 το μεσημέρι ο γιος του, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών.
Το θύμα που έμενε στο χωριό Στόμιο, διατηρούσε θερμοκήπιο κοντά στο φράγμα Μπραμιανών, στο οποίο είχε και αλλοδαπούς εργάτες.

Λίγο πριν το φονικό, καυγάδισε με έναν από αυτούς για οικονομικές διαφορές.

 Έναν Πακιστανό εργάτη...
 Αργότερα, βρέθηκε νεκρός απ' το γιο του, με μια σακούλα στο κεφάλι. Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία έστρεψε τις έρευνες στον Πακιστανό, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει προσαχθεί και ανακρίνεται.

 Τον βασάνισε πριν τον σκοτώσει!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο ενώ είχε και σπασμένα δόντια! Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, λένε ότι ο δράστης βασάνισε το θύμα, βγάζοντας του μερικά δόντια!

 Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας, για να βρεθεί ο δράστης του φρικτού εγκλήματος.
Στο σημείο, εκτός από τους Αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή, πήγε και αρκετός κόσμος για να μάθει περισσότερα για τη δολοφονία. ... Στο σημείο του περιστατικού έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής και υπάρχουν φόβοι για επεισόδια!                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: