ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μετεκλογική ανάλυση και σχολιασμός.

 

Ολοκληρώθηκαν οι ευρωεκλογές καθώς και ο β΄ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Άφθονα τα δεδομένα – πλούσια τα συμπεράσματα. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ απέσπασε το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων, αν και ουσιαστικά σημείωσε πτώση σε σχέση με τα ποσοστά του κατά τις προηγούμενες (βουλευτικές) εκλογές, δείχνοντας ότι, παρά την εξοντωτική για τα λαϊκά στρώματα μνημονιακή πολιτική της κυβερνήσεως και την προφανή διάθεση των πολιτών για αποδοκιμασία της, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να επωφεληθεί αποτελεσματικώς από την γενική αντικυβερνητική δυσαρέσκεια και να την κεφαλαιοποιήσει πολιτικά. Μένει όμως, ως αξιοσημείωτο στοιχείο το δεδομένο ότι, ένεκα της καταστροφικής διακυβερνήσεως της χώρας εκ μέρους του διεφθαρμένου αστικού πολιτικού κατεστημένου κατά την διάρκεια των 40 ετών της μεταπολιτεύσεως, η Ελλάς έχει οδηγηθεί στην θλιβερή κατάσταση, 65 χρόνια μετά την συντριβή της κομμουνιστικής ανταρσίας στο Γράμμο και στο Βίτσι και 25 χρόνια μετά την κατάρρευση των απάνθρωπων κομμουνιστικών δικτατοριών στην Ανατολική Ευρώπη, μία Ελλάς υπό κατάλυσιν, κατακλυσμένη από αναρίθμητες κι ανεξέλεγκτες ορδές αλλοφύλων εισβολέων κατά τις επιταγές της ΝΠΤΠ και των επιχωρίων της τοποτηρητών, να έχει ένα μαρξιστικό, κομμουνιστογενές κόμμα, με σταθερώς ανθελληνικές θέσεις στα εθνικά θέματα, ένα κόμμα που απροκάλυπτα ενθαρρύνει τον λαθροεποικισμό της χώρας από τριτοκοσμικούς εισβολείς, να έρχεται πρώτο στις ευρωεκλογές, καλούμενο ήδη να διοικήσει την μεγαλλίτερη περιφέρεια της χώρας!

Η από συστάσεώς της εθνοπροδοτική Ν.Δ. υπέστη, όπως ήταν αναμενόμενο, σημαντική πτώση, εισπράττοντας τα επίχειρα της καταστροφικής ξενόδουλης πολιτικής της. Απευθυνόμενη, ωστόσο, στην έμφυτη χαρακτηριστική δειλία των αστών, μέσω της καλλιέργειας τεχνητών διλημμάτων, επενδύοντας σε φοβικά σύνδρομα και σε κινδυνολογία του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημεύσει τις καταθέσεις και θα μας βγάλει από το ευρώ», κατάφερε για μια ακόμη φορά να μαντρώσει εκβιαστικά πολλούς συντηρητικούς ψηφοφόρους, ιδίως μεγάλης ηλικίας, με την παγία τους κι ολέθρια γνωστή αδιέξοδη λογική του «λιγότερο κακού».

Το κλεπτοΠΑΣΟΚ, πάλι, μεταμφιεζόμενο με την μάσκα της «Ελιάς», την οποία θέλησε να χρησιμοποιήσει ως σημαία ευκαιρίας προς εξαπάτηση των αφελών, θριαμβολογεί επειδή η αναμενόμενη συντριβή του περιορίστηκε από το 12% των τελευταίων βουλευτικών εκλογών στο 8% τώρα. Αρκούσε βεβαίως ένα ελάχιστο υποσύνολο της στρατιάς των παρασιτικών ραμολιμέντων, παλαιοπρασινοφρουρών και βολεψάκηδων-βυσματιών-ωφελημένων της πάλαι ποτε ΠΑΣΟΚοκρατίας, ώστε το άθλιο αυτό μαφιόζικο μόρφωμα με την αλαζονική εκτοπλασματική ηγεσία του να κατορθώσει μετά βίας να φθάσει το 8%.

Τα παλαιοσταλινικά απολιθώματα του Κ.Κ.Ε. από την άλλη, συγκαταλέγονται στους θεωρούμενους «νικητές» των εκλογών, μια που εμφάνισαν ελαφρά άνοδο των ποσοστών τους, αν και οι μονότονα υστερικές αντιφασιστικές κραυγές και οιμωγές που εξέπεμπαν μέσω των Συστημικών μ.μ.ε. – στα οποία είχαν σταθερά προνομιακή παρουσία και μεταχείριση (αυτοί οι «επαναστάτες» αντικαπιταλιστές….) καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – προς μεγάλη απογοήτευσή τους μάλλον δεν έπιασαν τόπο…

Το «Ποτάμι», το στημένο αυτό μηντιακό συνονθύλευμα, που κατασκευάστηκε και υπερπροβλήθηκε από τα μ.μ.ε. προκειμένου να αποτελέσει εφεδρεία ανάγκης και συγκολλητική ουσία για μελλοντική χρήση του Συστήματος σε περίπτωση ανάγκης συμμαχικών κυβερνήσεων, δήλωσε μια αναιμική πρώτη παρουσία – μάλλον δυσανάλογη των τυμπανοκρουσιών και της σκανδαλώδους υπερπροβολής της οποίας έτυχε κατά την προεκλογική περίοδο.

Οι «ψεκασμένοι» ΑΝ.ΕΛ. ξεφούσκωσαν όπως ήταν αναμενόμενο, πέφτοντας στο μισό του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών, ακολουθώντας την προδιαγεγραμμένη και απολύτως προβλέψιμη πορεία των ευκαιριακών κομματικών κατασκευασμάτων διαμαρτυρίας που στερούνται κάποιων βαθύτερων ιδεολογικών θεμελίων ή σταθερών και που αναλώνονται στην ανακύκλωση κοινοτύπων λεκτικών πυροτεχνημάτων και μόνο, μέχρι να φθάσουν να διαλυθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν.

Εξαιρετικώς ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η συντριβή της ανθελληνικής ΔΗΜΑΡ, τα στελέχη της οποίας με την προνομιακή παρουσία τους στα μ.μ.ε. και τον δημόσιο λόγο εν γένει, πρωτοστατούν στην μανιώδη εκτόξευση και διάχυση του αντεθνικού, εθνομηδενιστικού δηλητηρίου στην ελληνική κοινωνία.

Στα αξιοπρόσεκτα υπήρξε μεταξύ των άλλων και η επανεμφάνιση του γνωστοῦ καιροσκόπου Καρατζαφέρη. Ήταν παραπάνω από εμφανές ότι το Σύστημα έκανε το παν (με την στοχευμένη υπερπροβολή του στα μ.μ.ε.) για την νεκρανάσταση του ΛΑ.Ο.Σ., παράλληλα με το βιαστικό στήσιμο και άλλων νερόβραστων αστο-πατριωτικών νέων κομμάτων (Πολύδωρα, Ψωμιάδη, κ.λπ.), σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να αποσπάσει κάποιους ψηφοφόρους από την Χ.Α., τις οποίες να διοχετεύσει προς μια πιο ελεγχόμενη και ασφαλή κατεύθυνση, πράγμα που σε ένα μικρό βαθμό κατάφερε.


Αφήνουμε τελευταία την περίπτωση της Χρυσής Αυγής που, αν και δεν κατάφερε να φθάσει σε διψήφιο ποσοστό, όπως προσδοκούσε, πλησίασε το 10%, αναδεικνυόμενη τρίτο σε δύναμη κόμμα, αυξάνοντας θεαματικά τα ποσοστά της (σε σύγκριση με τις βουλευτικές εκλογές). Πρέπει αφ’ ενός σε μιάν αποτόμηση να λάβει κανείς υπ’ όψιν τις απηνείς και άρον-άρον κακοστημένες διώξεις, πέραν πάσης εννοίας στοιχειώδους νομιμότητος αλλά και σοβαροφανείας, φυλακίσεις στελεχών με αστεία προσχηματικά κατηγορητήρια (μεταξύ των οποίων του γ.γ. και της μισής κοινοβουλευτικής ομάδας), τις άνανδρες δολοφονίες μελών (από σκοπίμως αφημένους να αλωνίζουν ακροαριστερούς τρομοκράτες), το αδιάκοπο ιεροεξεταστικού τύπου κυνήγι μαγισσών, την ιδεολογική δαιμονοποίηση και μιαν αήθη επικοινωνιακή καταιγίδα, που περιελάμβανε από «νουθεσίες» προς τους ψηφοφόρους (για να «διορθώσουν» την ψήφο τους), εκτόξευση λάσπης, αδιάκοπη πλύση εγκεφάλου του τηλεοπτικού κοινού, έως και έμμεσες, πλην σαφείς, απειλές προς τους ψηφοφόρους για κοινωνικές και ποινικές συνέπειες που θα έπρεπε να αναμένουν εφ’ όσον συνεχίζουν να έχουν «λανθασμένες» ιδέες, προτιμήσεις, κ.λπ. Χαίρε «φιλελεύθερη» «δημοκρατία», χαίρε!
Είναι μεν εντυπωσιακή, αλλά όχι και εκπλήσσουσα για όσους έχουν μάτια και αντίληψη περί της απόλυτης και ουσιαστικά μονόχνωτης δικτατορίας των κρατούντων μ.μ.ε., η καθολική σύμπνοια του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου στον τηλεοπτικό αποκλεισμό και την προπαγάνδα εναντίον της Χ.Α. – η οποία βεβαίως, ως ένα βαθμό, λειτούργησε αντίστροφα σε σχέση με τους στόχους των εμπνευστών της, αφού της επέτρεψε να εισπράττει τις συμπάθειες όσων πολιτών αντιλαμβάνονταν κι ενοχλούνταν από το εξόφθαλμον του πράγματος, που και από μόνο του συνιστά αυτοαναίρεση της ψευτο-δημοκρατίας. Διότι σε κάθε περίπτωση η στάση και συμπεριφορά των «δημοκρατικών» κομμάτων, των μ.μ.ε. και των θεσμικών παραγόντων απέναντι στην Χ.Α. καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, συνιστούν το πιο εντυπωσιακό ξεβράκωμα της αστικής δημοκρατίας – αποκάλυψη της κολοσσιαίων διαστάσεων απάτης του κοινοβουλευτισμού, στα μάτια και των πλέον αφελών, αφού απεδείχθη πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι υποκριτικές διακηρύξεις της δημοκρατίας περί θρησκευτικής προσκολλήσεως στις διατυμπανιζόμενες αρχές της ελευθεροφωνίας, πολυφωνίας, ελευθερίας στη διακίνηση των ιδεών, ισονομίας, σεβασμού σε όλες τις απόψεις, δεν αποτελούν παρά προσχηματικά προπαγανδιστικά τεχνάσματα, που εύκολα παραπετῶνται μόλις οι φαύλοι ταγοί του προδοτικού Συστήματος εξουσίας αισθανθούν απειλούμενοι. «Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα» λένε, αλλά, όταν με δημοκρατικές διαδικασίες (αρχή της πλειοψηφίας, ψηφοφορία) ένα αποτέλεσμα δεν είναι αρεστό στους εξουσιαστές, τότε οι δημοκρατικές αρχές εγκαταλείπονται… Τότε προέχει η «υπεράσπιση» της δημοκρατίας με μεθόδους …δικτατορικές και μάλιστα απροκάλυπτα και κυνικά!
Θα προσθέταμε εδώ παρενθετικώς ὀτι η δημοκρατία, πράγματι, δεν έχει αδιέξοδα: είναι η ίδια ένα απόλυτο αδιέξοδο, κι αυτό αναδεικνύεται ακόμη και σ’ αυτήν την πέτρα του σκανδάλου, την Χρυσή Αυγή.
Η οποία εισπράττει τα οφέλη του απολύτου ξεγυμνώματος του Συστήματος – χωρίς όμως, δυστυχώς, να διαθέτει τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις αληθινής καθοδηγήσεως και ηγεσίας προς μιαν επαναστατική υπέρβαση των αδιεξόδων, καθώς επανειλημμένως έχουμε επισημάνει και αναλύσει.
Πέραν όμως των οίκοθεν εγγενών της ασφυκτικών περιορισμών, το γεγονός ότι 1 στους 10 ψηφοφόρους που προσήλθαν στις κάλπες (γιατί ένα εξόχως εντυπωσιακό ποσοστό πολιτών ούτως η άλλως απείχε από τις εκλογές, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αποχή ως πρώτο κόμμα) επιμένει, να αγνοεί πεισματικά την λυσσαλέα προπαγάνδα του Συστήματος, αδιαφορώντας για τις ύβρεις, τις λοιδορίες και την «ρετσινιά» του «εγκληματία ναζιστή» που προσάπτεται σε κάθε εθνικιστή, είναι μεν ίσως το παρήγορο στοιχείο των εκλογών, τουλάχιστον ως ένδειξη των τάσεων, μέρους έστω, της ελληνικής κοινωνίας – πέραν της αδυναμίας της Χ.Α. να αξιοποιήσει το τεράστιο αυτό πολιτικό κεφάλαιο προς μια θετική κατεύθυνση, δεδομένων των περιορισμών που έχουμε κατά καιρούς αναλυτικά επισημάνει και διεξοδικώς αναπτύξει. Βεβαίως η παρουσία νέων ονομάτων με εντυπωσιακά βιογραφικά στα ψηφοδέλτια της Χ.Α., όπως π.χ. των δύο στρατηγών που τελικώς εξελέγησαν (με τρίτο εκλεγέντα τον γενναίο πατέρα του ενός εκ των θυμάτων των ανάνδρων τρομοκρατών) καθώς και διαφόρων διακεκριμένων ιατρών, νομικών, κ.λπ., μέτρησε αναμφίβολα σε επίπεδο εντυπώσεων και πιθανώς να ήταν το στοιχείο εκείνο (μαζί με την βόμβα μεγατόνων των Μπαλτάκειων αποκαλύψεων περί της ποδηγετήσεως της δικαστικής εξουσίας από την κυβέρνηση, κατ’ εντολήν των σιωνιστικών οργανώσεων των ΗΠΑ), που αναχαίτισε τις προθέσεις της κυβερνήσεως για μια νέα (διά της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης) απόπειρα συνταγματικής εκτροπής και απαγορεύσεως της συμμετοχής του κόμματος στις εκλογές (που μέχρι κάποια στιγμή φαινόταν η πιθανότερη εξέλιξη).
Μένει ωστόσο να φανεί αν τα πρόσωπα αυτά που εξελέγησαν θα καταφέρουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ήτοι στις απαιτήσεις του ρόλου που αρμόζει σε εθνικιστές ευρωβουλευτές, με δεδομένο ότι προσήγγισαν την Χ.Α. το τελευταίο διάστημα, που σημαίνει ότι η ιδεολογική τους ταυτότητα, συγκρότηση και συνειδητοποίηση είναι άγνωστη. Είναι βεβαίως προς τιμήν τους το ότι έθεσαν τις υποψηφιότητές τους στη φάση αυτή διότι, δίχως άλλο, απαιτείται πολύ θάρρος από ένα πρόσωπο με επιστημονικό και επαγγελματικό κύρος, για να αποφασίσει να εκτεθεί δημοσίως, σε μια εποχή όπως η σημερινή, με δεδομένο το ακραία υστερικό αντιφασιστικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί και τον αντικειμενικό φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων και δικαστικών περιπετειών, λόγω της εφαρμοζόμενης από το αντεθνικό σύστημα δικαστικής αντιμετωπίσεως με όρους «συλλογικής ευθύνης» και της απροκάλυπτης πλέον ποινικοποιήσεως της πολιτικής εκφράσεως και δράσεως.
Πέραν, όμως, της επισημαινομένης βεβαίας ανεπαρκείας του κρατούντος κεντρικού κυκλώματος της ΧΑ να αξιοποιήσει τους καρπούς των περιστάσεων, φρονούμε ότι ένα εντελώς διαφορετικής ποιότητος και συγκροτήσεως κίνημα, ατομικώς και συλλογικώς νοούμενο, θα είχε υπό τις παρούσες συνθήκες την δυνατότητα να αναδειχθή σε αδιαμφισβήτητη πρώτη δύναμη· η δύναμη, όμως, της «οικογενείας» «προέχει», όπως πάντοτε…
Αν πάντως η (διά της ψήφου στην Χ.Α.) αγνόηση της αντιφασιστικής προπαγάνδας από μεγάλη μερίδα Ελλήνων αποτελεί ένα θετικό σημάδι, οι πρόσφατες εκλογές απεκάλυψαν πάρα πολλά αρνητικά και άκρως θλιβερά στοιχεία.

 Το σημαντικότερο και πιο ανησυχητικό όλων ήταν ο θρίαμβος του φιλοτουρκικού μειονοτικού κόμματος στη Θράκη, που απέδειξε ότι η ολιγωρία του ελληνικού κράτους που άφησε επί δεκαετίες την μουσουλμανική μειονότητα βορά στην προπαγάνδα του τουρκικού προξενείου, αποδίδει καρπούς προς όφελος της Τουρκίας. Η συμπαγής πολιτική έκφραση των μουσουλμάνων της Θράκης δι’ ενός κόμματος που παίρνει γραμμή από την Άγκυρα, λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος για τους νέο-οθωμανικούς σχεδιασμούς της, προοιωνίζει αρνητικότατες εξελίξεις, που δύνανται να οδηγήσουν σε αποσχιστικές τάσεις και μάλιστα πολύ γρήγορα, με δεδομένες τις πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Οι αρνητικότατες εξελίξεις στην Θράκη δεν αποτελούν το μόνο αρνητικό σημάδι που απεκάλυψαν για την πατρίδα μας οι πρόσφατες εκλογές. Η εκλογή ενός Σύρου (!) σε Δήμο της Πελοποννήσου (στη Νέα Μαλωλάδα) είναι ενδεικτική της απαρχής της σταδιακής απώλειας του ελέγχου της χώρας (εκφραζομένης και μέσω των εκλογών) από τον γηγενή πληθυσμό, του οποίου η αλλοτρίωση είναι τέτοια, ώστε να συμβεί να εκλεγούν ως δήμαρχοι στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας δεδηλωμένοι πολέμιοι κάθε έννοιας εθνικής υπερηφάνειας, υπέρμαχοι του «πολυπολιτισμικού» απεθνισμού, υποδαυλιστές της λαθρομεταναστεύσεως και του εποικισμού της χώρας από τριτοκοσμικούς εισβολείς, ένθερμοι διοργανωτές παρελάσεων κιναίδων (gay parades) κ.λπ. Τι καλό να περιμένει κανείς από έναν τέτοιο λαό, έναν λαό που προβαίνει σε τέτοιες επιλογές – και μάλιστα σε μιαν εποχή κατά την οποία οι ελληνικές μεγαλουπόλεις μετατρέπονται σε γκέτο τριτοκοσμικών λαθροεποίκων; Τι να περιμένει κανείς από έναν λαό που εκλέγει, από τον α΄ γύρο και μάλιστα με συντριπτικό ποσοστό (!), ως δήμαρχο Μαραθώνα (!) τον …Ψινάκη (!!!); Ασύλληπτο το όνειδος για τη Ιερά Γη των Μαραθωνομάχων – διεθνής ο διασυρμός της Ελλάδος όταν ο «νέος δήμαρχος» θα υποδέχεται τις χιλιάδες των ξένων αθλητών κατά την εκκίνηση του ετησίου διεθνούς κλασικού μαραθωνίου Αθηνών!

Αν όμως αυτά τα εν πολλοίς θλιβερά παρατηρούνται στο Ελλαδικό μετεκλογικό σκηνικό, κάποια ευοίωνα σημάδια αχνοφαίνονται στο Ευρωπαϊκό πολιτικό τοπίο, όπου κυριαρχεί το σοκ της επικρατήσεως στις Γαλλικές Ευρωεκλογές του Εθνικού Μετώπου (Front National) της Μαρί Λεπέν. Όσο και αν το FN απέχει πολύ από το να αντιπροσωπεύει ένα αυθεντικό εθνικιστικό κίνημα, έχοντας βάλει αρκετό νερό «πολιτικής ορθότητος» στο κρασί του, ήδη από την εποχή του (αρκετά πιο σκληροπυρηνικού) ιδρυτού του, Ζαν Μαρί Λεπέν, η εντυπωσιακή εκλογική άνοδος του FN προκαλεί ανατριχίλα στους σιωνιστικούς κύκλους και τα φερέφωνά τους ανά την Ευρώπη, γιατί η Γαλλία δεν είναι κάποια οποιαδήποτε αλλά μια μεγάλη και ισχυρή χώρα, η οποία πάντοτε ασκούσε ιδιαίτερη επίδραση σ’ ολόκληρη την Ευρώπη ως, τρόπον τινά, η ίδια η ψυχή της νεώτερης Ευρώπης: δεδομένου ότι η Γαλλία είναι η χώρα από την οποία παραδοσιακά ξεκίνησαν πολλές πολιτικές, κοινωνικές και πολιτισμικές αλλαγές, νεωτερικά ρεύματα, ριζοσπαστικά κινήματα, είτε πρόκειται για το καλό, είτε για το κακό. Έχει, λοιπόν, η Γαλλία μεγάλο ειδικό πολιτικό βάρος. Αν αυτό συνδυασθεί με την άνοδο εθνικών (λιγότερο ή περισσότερο ριζοσπαστικών και σε κάθε περίπτωση ετερόκλητων μεταξύ τους) δυνάμεων σε πολλές χώρες της Ευρώπης, υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες αφυπνίσεως των Ευρωπαϊκών λαών, προτού χαθούν τα πάντα.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τόσο η νίκη του FN στη Γαλλία, όσο και η άνοδος των λοιπών εθνικών, λαϊκών, πατριωτικών κ.λπ. κινημάτων, ποικίλων αποχρώσεων – αλλά με αντιμεταναστευτική ατζέντα, πράγμα πολύ σημαντικό – σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Βρετανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Δανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία κ.λπ.) καθώς και η ενίσχυση της Χ.Α. στην Ελλάδα, δεν αφορούν κάποιο ομοιογενές πολιτικό ρεύμα, ιδεολογικά κατασταλαγμένο και καθαρό: το οποίον σημαίνει ότι υφίσταται σοβαρότατο ενδεχόμενο να αποτύχουν και να απογοητεύσουν τους υποστηρικτές τους, όμως δεν παύει, πάντως, να αποτελεί μια θετική εξέλιξη μέσα στην γενική μαυρίλα, καθώς σηματοδοτεί μια μεταστροφή της κοινής γνώμης προς πλέον εθνική κατεύθυνση· που σημαίνει ότι η γραμμή της μάχης μετατοπίζεται εγγύτερα στο στρατόπεδο του εχθρού, δίδοντας έτσι κάποια παράταση χρόνου για την ανασύνταξη των εθνικών δυνάμεων με σκοπό την φυλετική συνειδητοποίηση και την οργάνωση της αντιστάσεως των ευρωπαϊκών λαών ενάντια στις δυνάμεις που κοντεύουν να αφανίσουν τα ευρωπαϊκά έθνη και τον πολιτισμό τους.
Επιπροσθέτως δε οι από τηλεοράσεως οργισμένες εκδηλώσεις ταλμουδικού μίσους και αδέξιες αντιδράσεις πανικού εκ μέρους των «δημοκρατικών» αρουραίων κατόπιν της εκλογικής ενδυναμώσεως των εθνικιστικών κομμάτων, αποτελεί αν μη τι άλλο ένα απολαυστικό θέαμα και αυξάνει την πιθανότητα να τους οδηγήσει σε περαιτέρω λάθος κινήσεις – όπως και ήδη έχει εν πολλοίς συμβή. Ο χρόνος θα δείξει…
ΠΗΓΗ

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Υπέστησαν πανωλεθρία αλλά πουλάνε τρελίτσα με την βοήθεια των ΜΜΕ!





Ωραίοι τύποι!

Υπέστησαν πανωλεθρία αλλά υποδύονται τους νικητές.

Ο Βενιζέλος του 8% που παρ΄ ολίγο να τον καταπιεί ένα κόμμα 88 ημερών (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 6,61%,) υποδύεται τον νικητή.

Ένας τύπος που παρέλαβε ένα ιστορικό κόμμα και αφού το έκρυψε μέσα σε μια καπότα (την ΕΛΙΑ) έχασε ποσοστό 5% από τις εκλογές του 2012, υποδύεται τον νικητή.

Το ίδιο και ο Σαμαράς που κυβερνάει με την έγκριση του 11,5% του ελληνικού λαού εάν συνυπολογίσει κανείς την αποχή από τις κάλπες.

Ε, λοιπόν αυτοί οι δύο τύποι πουλάνε τρέλα με την βοήθεια των πολυδανεισμένων ΜΜΕ, των Ρογκάκων και των Κούρων...

Ας τραβήξουμε το καζανάκι...
ΠΗΓΗ

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...!



Η "πύρρειος νίκη" των πολιτικών, έφερε μία εθνική ήττα 
Ο Σαμαράς εγκατέλειψε τη Θράκη για... μιά χούφτα ψήφους!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Η μόνη έκφραση που ταιριάζει στην χώρα και στους πολίτες που ζούνε σε αυτήν και από αυτήν, είναι: Η Ελλάδα της Ντροπής. Σήμερα ξημέρωσε μία πολύ διαφορετική ημέρα για όλους μας. Σήμερα κάποιοι αισθάνονται πολύ όμορφα επειδή δεν καταποντίστηκε το κόμμα που υποστηρίζουν, ή επειδή ανανεώθηκε μέσα από τις στάχτες ο χώρος που πάντοτε εμπιστευόντουσαν. Σήμερα, ίσως κάποιοι να έχουν αρχίσει τους υπολογισμούς για την επόμενη πολιτική – κομματική αναμέτρηση και άλλοι προσθέτοντας και αφαιρώντας «κουκιά» προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα για το αποτέλεσμα που δεν τους δικαίωσε. Σήμερα, όμως, στη Θράκη επιχαίρουν οι τουρκόφρονες μισθοφόροι, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η τουρκική πολιτική που έχει ρίξει το μεγάλο βάρος των ενεργειών της για να κατορθώσει το ακατόρθωτο: να καταλάβει μία ελληνική περιοχή χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα!

Στους σχεδιασμούς αυτής της διόλου φιλικής τουρκικής πολιτικής, ένα πλήθος από παράγοντες, πράξεις και παραλείψεις των κυβερνήσεων των Αθηνών, λειτούργησαν καταλυτικά, για να μπορέσει η Τουρκία να κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα και να θέσει τα θεμέλια ενός πυρήνα αλυτρωτικού τουρκισμού. Σήμερα η Θράκη πενθεί όχι επειδή ένα μεγάλο ποσοστό (περίπου 45%) των κατοίκων της αρνήθηκε να συμμετέχει στην διαδικασία των εκλογών προκειμένου να υπερασπίσει αυτή την ακριτική γωνιά από επικείμενες διόλου ευχάριστες καταστάσεις, αλλά επειδή υπήρξε μία πρωτοφανής απάθεια και άτυπη συνέργεια ελληνικών κομμάτων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, ενάντια στα αυτονόητα περί υπεράσπισης της πατρίδας.

Το αποτέλεσμα των ευρω-εκλογών «γέννησε» ένα κόμμα – τέρας, που με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας» προσδοκά να γίνει από τούδε και στο εξής ο κύριος πολιορκητικός κριός του Ελληνισμού και της Ελληνικότητας της Θράκης. Το κόμμα αυτό, με καθαρά ανθελληνική φύση και καταστατική λειτουργία που ξεπερνά την λέξη "επικίνδυνο" δεν κατόρθωσε φυσικά να εκλέξει "εκπρόσωπο" στην Ευρωβουλή και ούτε έλπιζε πως θα το κατορθώσει (συγκέντρωσε ένα ποσοστό ψήφων 12,29% επί του συνόλου των ψήφων της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης). Το "κόμμα" αυτό δημιουργήθηκε για να γίνει η επίσημη βάση ανθελληνικών δραστηριοτήτων μέσα στο ελληνικό έδαφος από την πλευρά της Τουρκίας. Δημιουργήθηκε για να λειτουργήσει ως "ωρολογιακή βόμβα" εις βάρος της χώρας...

Η δράση αυτού του μορφώματος ξεκίνησε πολύ πριν κλείσουν οι κάλπες της 25ης Μαΐου του 2014. Ξεκίνησε από τον τούρκο πράκτορα Αχμέτ Σαδίκ (του οποίου η οικογένεια απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια από τις τουρκικές κυβερνήσεις, μετά τον θάνατό του από τροχαίο ατύχημα) όμως η ολική επαναφορά του έγινε όταν τα κομματικά συμφέροντα και η ματαιοδοξία πολιτικών αρχηγών κομμάτων (ελληνικών και όχι της Τουρκίας) αποδέχθηκαν την μετατροπή της Ελληνικής Θράκης σε χώρο συνδιαλλαγής με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (δηλαδή με την Τουρκία) στον απελπισμένο αγώνα της εξασφάλισης ψήφων.

Στις δύο συνεχόμενες Κυριακές των εκλογών τα συμπεράσματα που εξήχθησαν ήταν περισσότερο από φρικώδη, για την αναλγησία και την ποταπότητα εκείνων των κομματαρχών και των τοπικών τους ανδρείκελων, οι οποίοι τόλμησαν να συμμετέχουν σε ένα «τούρκικο παζάρι».
Ο μεγάλος κερδισμένος από αυτή την ντροπιαστική συναλλαγή ήταν το κόμμα των τουρκοφρόνων (Γκρίζων Λύκων), οι οποίοι δήλωσαν την παρουσία τους μέσα από μία απίστευτη συσπείρωση των μουσουλμάνων, η οποία επετεύχθη μέσα από μία σειρά διαδικασιών που είναι ντροπιαστικές για το Ελληνικό κράτος, αφού δόθηκε άτυπη άδεια σε ένα πλήθος τούρκων πρακτόρων να κυκλοφορούν μέρα και νύχτα σε μουσουλμανικά χωριά, άλλοτε μοιράζοντας χρήματα, άλλοτε εκβιάζοντας για επιστροφή δανεικών ή και δανείων (από τη Ziraat Bank) και άλλοτε χρησιμοποιώντας την μάσκα της ανθρωπιάς και του καλού μουσουλμάνου που ήθελε να βοηθήσει τους συμπάσχοντες «τούρκους αδελφούς» στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν… Η κορύφωση αυτών των τακτικών έγινε με τη βοήθεια των ψευτομουφτήδων και των ιμάμηδων που εργάζονται ως εκπρόσωποί τους, οι οποίοι μετέτρεψαν τα τζαμιά σε προεκλογικά κέντρα του DEB όπου εκφωνούνταν πύρινοι λόγοι κατά της κακιάς Ελλάδας, ενώ δεν έλειψαν και οι έμμεσες απειλές για «τιμωρία από τον Αλλάχ αν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιοι «αδελφοί τούρκοι μουσουλμάνοι» που μετείχαν στο ψηφοδέλτιο του DEB.

Πακτωλός λαθραίων χρημάτων βοήθησε στην ενίσχυση του DEB. Αυτά τα χρήματα έμπαιναν είτε από την Τουρκία (με διπλωματικά αυτοκίνητα) είτε μέσα από τη νότια Βουλγαρία όπου η δράση του Ισλαμικού κόμματος της Βουλγαρίας (πρόκειται για κατασκεύασμα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών) είναι επίσημη και με την υποστήριξη πολύ μεγάλων χρηματικών κεφαλαίων. Μέσα σε όλα αυτά όμως, προστέθηκαν και μερικές χιλιάδες μεταφερόμενοι από την Τουρκία ψηφοφόροι, ενώ υπήρξαν και ψηφοφόροι τουρκόφρονες στις Ελληνικές πρεσβείες που βρίσκονται στην Ευρώπη (ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος...).
Όλοι αυτοί οι τουρκόφρονες –φυσικά και οι πράκτορες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών- κατόρθωσαν να «οργώσουν» την Θράκη, επειδή εδώ και καιρό και για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων η κυβέρνηση των Αθηνών αποφάσισε να αποχωρήσει σιωπηλά από την περιοχή. Υπάρχουν μεγάλες περιοχές χωρίς αστυνομικά τμήματα, επειδή αυτά έκλεισαν ή επειδή υπολειτουργούν λόγω λειψανδρίας αστυνομικών. Αυτή η εγκατάλειψη αλλά και η έντονη δραστηριότητα τουρκικών υπηρεσιών που φάνηκε σαν «αντικατάσταση των Ελληνικών αρχών», έδωσε –και συνεχίζει να δίνει- ένα πολύ αρνητικό μήνυμα στους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης. Ένα μήνυμα όμως σαφές από την πλευρά της Τουρκίας που λέει: «Εμείς είμαστε η μοναδική σας ελπίδα. Σε εμάς πρέπει να απευθύνεστε για τα προβλήματά σας για να σας βοηθήσουμε να λυθούν»… Τραγικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Και η ευθύνη γι αυτό, ανήκει σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, που είτε κατοικούν στην περιοχή, είτε βρίσκονται σε κομματικά γραφεία στην Αθήνα…

Στον αντίποδα, τα Ελληνικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) προσπάθησαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, προκειμένου να εξασφαλίσουν την έγκριση και την στήριξή του. Σε αυτή την αγωνιώδη κομματική προσπάθεια (η οποία απείχε παρασάγγας από την οδό των εθνικών συμφερόντων) υπήρξαν αποτελέσματα τραγικά (για τη ΔΗΜΑΡ), αισιόδοξα (για το ΣΥΡΙΖΑ), απελπιστικά (για το ΠΑΣΟΚ) και νίκης (για τη ΝΔ). Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γνώρισαν δύο διαφορετικά πρόσωπα του τουρκικού προξενείου, το οποίο έκανε «ταμείο» αλλά και «επενδύσεις».

Έτσι, ενώ η ΝΔ κέρδισε την εύνοια για τις περιφερειακές εκλογές κατορθώνοντας να τοποθετήσει στην περιφέρεια τον Γ. Παυλίδη (αυστηρά κομματική επιλογή), ο χαμένος ΣΥΡΙΖΑ, που πήρε ένα ποσοστό περίπου 30-35% των μουσουλμανικών ψήφων, ένιωσε την εγκατάλειψη, αλλά ταυτόχρονα πήρε και ένα αμυδρό μήνυμα στις ευρωεκλογές, αφού σε μουσουλμανικά χωριά υπήρξαν διαρροές σχεδόν αποκλειστικά προς την πλευρά του.
Στις δημοτικές εκλογές, στους μη μουσουλμανικούς δήμους, ο ΣΥΡΙΖΑ ένιωσε την πλήρη απογοήτευση και απαξία της Τουρκίας, αφού δεν στηρίχθηκε και σε πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποί του στην Θράκη ένιωσαν άβολα, αφού δεν μπορούσαν να συμπληρώσουν τον κατώτατο αριθμό υποψηφίων, λόγω της απαξίωσης των τοπικών χριστιανικών πληθυσμών. Με απλά λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίστηκε από το τουρκικό προξενείο σαν «φαγητό» που αφού «δαγκώθηκε» στη συνέχεια η Τουρκία το «έφτυσε» ως ακατάλληλο για… χρήση.

Ποιος όμως είναι ο υπαίτιος για όλα αυτά; Όταν υπάρχει διαφθορά, φταίει μόνο εκείνος που προσφέρει χρήματα ή εκείνος που τα παίρνει; Όταν υπάρχει πολιτική διαφθορά, ποιος –άραγε- είναι ο περισσότερο διεφθαρμένος; Εκείνος που προσφέρει (ελπίζοντας να ικανοποιηθούν οι ό,ποιες απαιτήσεις του) ή εκείνος που «λαμβάνει»; Είναι προφανές (όσο κι αν προσπαθούν ή προσπαθήσουν οι υπεύθυνοι να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους) πως το «αμάρτημα» βρίσκεται και στις δύο πλευρές. Όταν όμως το "αμάρτημα" είναι ζήτημα εθνικό, τότε όχι μόνο το «αμάρτημα» περιορίζεται στην μία πλευρά, αλλά παύει να λέγεται «αμάρτημα», αφού ισοδυναμεί με πράξη η οποία δεν συνάδει τουλάχιστον με τον πατριωτισμό…

Η ευθύνη, της ύπαρξης του DEB ως κόμμα και της καθόδου του στις Ευρωεκλογές, είναι θεσμική. Και αφορά τόσο την Δικαιοσύνη και τον Άρειο Πάγο που για ακατανόητους λόγους θεώρησε πως το συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα λειτουργεί ικανοποιώντας τις Συνταγματικές προϋποθέσεις (οι δικαστές δεν είδαν, δεν διάβασαν και δεν άκουσαν ποτέ τις δηλώσεις των εκπροσώπων του, οι οποίες βάλλουν ευθέως κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, έχοντας μάλιστα και σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης») και ως εκ τούτου αποτελούν σοβαρό πυρήνα εθνικών προβλημάτων και ταυτόχρονα υπαρκτή απειλή για την εσωτερική ειρήνη αλλά και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών της Θράκης. Οι δικαστές, λοιπόν, δεν είδαν και… ενέκριναν ως νόμιμο το κόμμα των Γκρίζων Λύκων.

Όμως (αφού πρώτα «πέταξε την μπάλα») και η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν είδε κανέναν κίνδυνο, παρά τις πληροφορίες των ειδικών κρατικών υπηρεσιών που γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή και ενημερώνουν σε καθημερινή βάση τις αρμόδιες προϊστάμενες πολιτικές αρχές (υπουργείο Εξωτερικών, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και φυσικά το Μέγαρο Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό).

Είναι προφανές πως οι υπολογισμοί (αποκλειστικά κομματικού συμφέροντος) των κυβερνώντων, δεν «επέτρεψαν» στον κ. Σαμαρά να αντιληφθεί πως «γεννιέται» ένα τέρας και μία πολύ σοβαρή πηγή εθνικών προβλημάτων στην Ελληνική Θράκη. Προφανώς στις προσθαφαιρέσεις του «πατριώτη» πρωθυπουργού η Θράκη αποτελεί «αναγκαίο κακό» ή «παράπλευρη απώλεια», την οποία ο ίδιος και το κόμμα του θυσιάζουν προκειμένου να υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα το βράδυ των εκλογών.

Δυστυχώς, η μαθηματική οξυδέρκεια του κ. Σαμαρά αποδείχθηκε επαρκής, σε αντίθεση όμως με την σοβαρότητά του επί των εθνικών θεμάτων, τα οποία ίσως ο ίδιος πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει επαρκώς μέσω της έναρξης μίας σειράς ελληνοτουρκικών συζητήσεων για το «θέμα της Θράκης».

Είτε αρέσει, είτε όχι, το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαΐου τα κυβερνητικά ψηφοθηρικά «στερητικά σύνδρομα» κατόρθωσαν όχι μόνο να ξεγεννήσουν ένα πολιτικό μόρφωμα – τέρας που θα αποτελέσει τον κύριο πυρήνα των εθνικών προβλημάτων, αλλά κατόρθωσαν το ακατόρθωτο, πέρα από την «πύρρεια νίκη» των συγκυβερνώντων Σαμαρά – Βενιζέλου. Το βράδυ των εκλογών η κυβέρνηση Σαμαρά, συνεπικουρούμενη από τα εθνομηδενιστικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, κατόρθωσε το αδιανόητο... Κατόρθωσε η Ελλάδα να χάσει τη Θράκη, ή, τουλάχιστον, η Ελλάδα να μετατρέψει την Θράκη σε μία χρόνια πληγή για την οποία θα απαιτηθεί πολύς χρόνος και κόπος, όταν κάποια στιγμή υπάρξει κυβέρνηση με ειλικρινή εθνική διάθεση, αλλά και αρκούντος ικανή για να στηρίξει ουσιαστικά την ακριτική αυτή περιοχή...

Η κυβέρνηση και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να χαίρεται και να μετρήσει όσα «κουκιά» θέλει, μέχρι την επόμενη φορά, την επόμενη συμφωνία…
Την ίδια χαρά μπορεί να απολαμβάνει και ο συγκυβερνήτης Βαγγέλης Βενιζέλος επειδή τα εκλογικά ποσοστά που εισέπραξε «Η Ελιά» τον διέσωσαν πολιτικά και ίσως από ποινικά προβλήματα.
Φυσικά μπορεί να επιχαίρει και ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού «το κλείσιμο του ματιού» από την πλευρά της Άγκυρας έγινε αντιληπτό από την Κουμουνδούρου. Μεγάλη χαρά μπορεί να έχει και η Χρυσή Αυγή η οποία βγήκε η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς των εκλογών, της οποίας όμως η μη πολιτική και ορθολογική προσέγγισή της στην περιοχή της Θράκης, «έριξε νερό στον μύλο» του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, και «κατόρθωσε» να γίνει χρηστικότατο εργαλείο από τους πολιτικούς – κυβερνητικούς της αντιπάλους και με μεγάλη ευκολία αλλά και συγχρονισμένα χρησιμοποιήθηκε ως «μπαμπούλας» τόσο προς την πλευρά των Ελλήνων χριστιανών, όσο και προς την πλευρά των Ελλήνων μουσουλμάνων.
Ο Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ δεν μπορούν πλέον να χαίρονται. Αφού χρησιμοποιήθηκαν επαρκέστατα από το τουρκικό προξενείο, αν και ήταν διατεθειμένοι να δώσουν "γη και ύδωρ", όντας στα όρια της πολιτικής ανυπαρξίας, δεν κέρδισαν την συμπάθεια και την στήριξη του τούρκου πρόξενου, αφού το πολιτικό τους προϊόν είχε ημερομηνία λήξης και αυτή είχε παρέλθει εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να κατατροπωθούν εκλογικά...
Όλοι αυτοί, άλλωστε, το είχαν δηλώσει προ καιρού, πως για να κυβερνήσουν τη χώρα, είναι διατεθειμένοι να συμμαχήσουν και με τον... διάβολο.
Μάλιστα, αυτοί οι ηθικοί -και όχι μόνο- αυτουργοί ενός εν δυνάμει εθνικού εγκλήματος θα τρέξουν από σήμερα να ρίξουν κροκοδείλια δάκρυα για το έγκλημά τους, προκειμένου να αποποιηθούν -επικοινωνιακά- των ευθυνών τους...

Σε αυτές τις εκλογές, λοιπόν, οι σύγχρονοι Καλιγούλες και Νέρωνες της Ελλάδας, κατόρθωσαν να βάψουν την Ελληνική Θράκη με το χρώμα του γκρι, απειλώντας την Ελλάδα με εθνικό ακρωτηριασμό, προς όφελος των κομμάτων τους και της πρόσκαιρης εξουσίας τους. Και, δυστυχώς, επιβεβαιώνοντας την πολιτική τους παράνοια και την εθνομηδενιστική τους ταυτότητα, χαμογελούν και χαίρονται για τη... νίκη τους, αφού εξασφάλισαν την "δόση" που θα τους διατηρήσει στους μικρούς και μεγάλους θώκους της ό,ποιας εξουσίας τους.
Ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς αυτών των εκλογών ήταν, δυστυχώς, η Ελλάδα, η οποία ένιωσε να χάνει ένα από τα παιδιά της, την Θράκη… Η Ελλάδα που ένιωσε πως αποτελεί στόχο όχι μόνο εκείνων που είναι πέριξ των συνόρων της, αλλά και εκείνων που δηλώνουν ότι την υπηρετούν, ενώ ταυτόχρονα την κομματιάζουν για να επιζήσουν πολιτικά από τις σάρκες της… Σε αυτές τις εκλογές, λοιπόν, συναντήθηκαν η ανευθυνότητα των πολιτών, με την δολιότητα των πολιτικών, και χωρίς καμία αισχύνη πανηγύρισαν μία μεγάλη προδοσία που οφέλησε ορισμένους, αλλά δημιούργησε μία νέα εθνική ντροπή…

Μετά από όλα αυτά, η Θράκη τελεί πλέον και επίσημα σε καθεστώς συγκυριαρχίας με την Τουρκία. Η πολιτική παραφροσύνη αποτυπώνεται στις δηλώσεις ικανοποίησης των πολιτικών που επιχαίρουν για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών που τοποθέτησαν την Θράκη σε καθεστώς παρόμοιο με αυτό της Κύπρου πριν από την τουρκική εισβολή, αλλά και σε μία κατάσταση μείζονος εθνικού κινδύνου, αφού η Άγκυρα επιθυμεί να επαναλάβει το "μοντέλο της Κριμαίας" προς όφελός της...
Κλείνοντας παραθέτουμε ένα μήνυμα προς τον "πατριώτη" και φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Σαμαρά και την παρέα του:
       Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε και μην          ελπίζεις πως την γην μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ' ντο          από τον νου σου.
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, 1770-1843, Ήρωας του Εικοσιένα
(από επιστολή του στον Ιμπραήμ)
Οι πρώτοι σχολιασμοί των τουρκοφρόνων και πληρωμένων πρακτόρων της Τουρκίας, μετά την εκλογική εμφάνιση του DEB (κόμμα Γκρίζων Λύκων). Και τα μηνύματα αυτά είναι μόνο η αρχή...

Το κόμμα DEB κέρδισε μια ιστορική νίκη!
Στις ευρωεκλογές που έγιναν σήμερα το κόμμα DEB το μόνο κόμμα των Τούρκων της δυτικής Θράκης με μια μεγάλη επιτυχία, τερμάτισε πρώτο σε Ροδόπη και Ξάνθη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το κόμμα DEB στην Ροδόπη γύρω στο 44,5%.
Στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης κέρδισε ο Γιώργος Παυλίδης. Με τον συνδυασμό του Παυλίδη εκλέγονται 6 Τούρκοι στο περιφερειακό συμβούλιο.
Στους δήμους μεγάλος ανταγωνισμός υπήρξε στον δήμο Ιάσμου. Στο τέλος επανεξελέγη πάλι ο παλιός δήμαρχος Ισμέτ Καντί. Στα δε Αρριανά νέος δήμαρχος εξελέγη ο Ριντβάν Αχμέτ νικώντας τον Σααντετίν Σακίρ Χουσείν.
Στην Μύκη νικητής των εκλογών ήταν ο Τζεμίλ Καμπζά. Ανταγωνιζόμενος τον Μουσταφά Αγγά πήρε 5369 ψήφους και έγινε ο νέος δήμαρχος.
Στο μεταξύ τελείωσε μια περίοδος στα Αρριανά. Μετά από 40 χρόνια που ο δήμος Αρριανών δεν επέλεγε δήμαρχο ανωτάτης μόρφωσης, εντέλει εξελέγη ένας ανωτάτης μόρφωσης νέος. Επίσης με αυτό τον τρόπο έληξε και ο μεταξύ των ανθρώπων μας τοπικισμός. Συγχαίρουμε και ευχόμαστε επιτυχίες στο κόμμα DEB, στον Ριντβάν Αχμέτ, τον Τζεμίλ Καμπζά και τον Ισμέτ Καντί.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 25/5/2014

Σεισμός DEB στην Ελλάδα
Το κόμμα DEB στις ευρωεκλογές που έγιναν 25/5/2014 με μια έκρηξη ψήφων στην περιοχή της δυτικής Θράκης, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε Αθήνα και Ευρώπη.
Το κόμμα DEB μετέχοντας στις ευρωεκλογές όπου πήραν μέρος 42 κόμματα και παρά τα εκατοντάδες άκυρα του κόμματος DEB, βγήκε τρίτο κόμμα στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και μετέχοντας για πρώτη φορά στην πολιτική της Ελλάδας πήρε 42.640 ψήφους, ποσοστό 12,28% και τερμάτισε τρίτο (σχ. μεταφρ : στην περιφέρεια).
Εφ. Μπιρλίκ 26/5/2014

"Ακούστε μας με το... καλό", προτείνει ο γνωστός Ντεντέ
To κόμμα DEB σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσμαρα βγαίνει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
Η μειονότητα μας με ισχυρό τρόπο λέει προς την ελληνική κυβέρνηση …ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.
Με το καλό
Εφ. Τρακιανίν Σεσί 25/5/014

ΑΝΤΙΟ ΘΡΑΚΗ ΜΟΥ...


Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος

Την υπαρξιακή σχέση μου με τη Γλώσσα μας, πιστεύω την έχετε καταλάβει όσες και όσοι μου κάνετε την τιμή να με διαβάζετε και εδώ.

Ζω μέσα απ τις Λέξεις της, για τις Λέξεις της και με τις Λέξεις της... Και τα Γράμματά της, είναι για μένα τα ιερά, κρυφά διαμάντια της ψυχής μου...

Εκεί λοιπόν που έμαθα τα αποτελέσματα των εκλογών στην Θράκη μας, πριν ανοίξω πια το παράθυρο του μυαλού μου, να περάσει ο Άγιος Ύπνος, να με ταξιδέψει στα μυστικά μου τοπία, όπως κάθε νύχτα, σ’ όλη την μέχρι τώρα ζωή μου, έρχεται μπροστά μου το ΗΤΑ, βουρκωμένο...

- Τι έπαθες εσύ, υπέροχο φωνήεν μου; Ρωτάω...
- Φεύγω... Μου αποκρίνεται...
- Μα γιατί, πού πας;
- Δεν βλέπεις τι έχω επάνω μου; Μου λέει και μου δείχνει το Ταυ του. Δίπλα του ακριβώς ένα άλλο Ταυ, κολλημένο σαν δεκανίκι!

- Δεν είμαι πια, ΗΤΑ μου ξαναλέει... Έγινα ΗΤΤΑ πλέον... Και πρέπει να φύγω...
- Και τι θα γίνω δίχως εσένα τώρα; Ρωτάω γεμάτος έκπληξη και αγωνία...

- Τίποτε... Θα σου αφήσω ένα ΜΗΔΕΝ να βάλεις στη θέση μου και πορέψου όπως μπορείς πια με δαύτο..Και θα παρακαλέσω τη Λέξη που θα σου εμπιστευτώ, το δεύτερο ΗΤΑ να το αφήσει όπως είναι, για με θυμίζει σε σένα...

- Μα γιατί; Ξαναρωτάω όλος πικρή περιέργεια...
- Γιατί κάθε ΗΤΤΑ φέρνει πίσω της πάντοτε το ΜΗΔΕΝ, μου απαντάει και χάνεται από μπροστά μου..

Κάνω λίγο πιο πέρα τα μάτια μου και βλέπω να ξετυλίγεται μπροστά μου η φρίκη: Στην φράση: «Οι Έλληνες απόψε ψΗφισαν», εγώ διαβάζω: «Οι Έλληνες απόψε ψΟφησαν»...

Ψάχνω για το νόημα αυτού του συμβολισμού πριν περάσω στις μαλακές παλάμες του Ύπνου μου για το ταξιδάκι που σας είπα στην αρχή...

Κι έρχεται μέσα μου να σφηνωθεί η φράση:
«Αντίο, Θράκη μου...»

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Η εκλογική μάχη της Κυριακής ήταν η τρίτη κατά σειρά που η Χρυσή Αυγή δεν κρατάει απλώς τις δυνάμεις της, αλλά τις βλέπει να αυξάνουν.

Οπως αναφέρει και το Εθνος σε σχετικό άρθρο, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων μπορεί η Χρυσή Αυγή να μην κατέγραψε διψήφιο ποσοστό, όπως προσδοκούσε ή όπως κατέγραφαν πολλές δημοσκοπήσεις, ωστόσο η αύξηση των ποσοστών της είναι ραγδαία και αξιοσημείωτη.
Να σκεφτεί κανείς πως στις Ευρωεκλογές του 2009 είχε πάρει ποσοστό 0,46% (!), κάτι που σημαίνει πως μέσα σε πέντε χρόνια ανέβασε κατακόρυφα την επιρροή της καταγράφοντας άλλες εννιά μονάδες στις τάξεις της.

Η εθνικιστική οργάνωση σημείωσε νέα άνοδο σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012 (είχε πάρει 6,92%) και τις αυτοδιοικητικές την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην εκλογική περιφέρεια Α' Αθηνών έλαβε ποσοστό 10,44% και στη Β' Αθηνών 8,31%, σημειώνοντας σε σχέση με τις εκλογές του 2012 - άνοδο 2,56% και 1,90% αντίστοιχα. Στην περιφέρεια Αττικής που την περασμένη Κυριακή ο Ηλ. Παναγιώταρος πήρε ποσοστό 11% η Χρυσή Αυγή σημείωσε νέα άνοδο φτάνοντας το 12,20% και σε σχέση με τις εκλογές του 2012 η άνοδος αγγίζει το 2,2%.

Οι γειτονιές της Α' και Β' Πειραιώς έδωσαν ποσοστά 10,19% και 11,34%, προκαλώντας ενθουσιασμό σε κάθε εθνικιστή πολίτη. Είναι η εκλογική περιφέρεια που ανήκουν οι περιοχές της Νίκαιας, του Περάματος και του Κερατσινίου, όπου δολοφονήθηκε ο Φύσσας και ξυλοκοπήθηκαν άγρια τα μέλη του ΠΑΜΕ από χρυσαυγίτες. Σ' αυτές τις γειτονιές, που άλλοτε αποτελούσαν κάστρα της Αριστεράς, τα ποσοστά της Χ.Α ανέβηκαν κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με τις εκλογές του 2012.

Επίσηςείχε άνοδο κατά 3,47% και 4,21% στις εκλογικές περιφέρειες της Α' και Β' Θεσσαλονίκης.

Το φαινόμενο... ΓΑΔΑ

Σε κάστρα της Χρυσής Αυγής αναδεικνύονται τα εκλογικά κέντρα όπου ψηφίζουν οι ένστολοι. Πρόκειται για τις ειδικές λίστες των ετεροδημοτών αστυνομικών και στρατιωτικών, καθώς και των υπόλοιπων εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας που ψήφισαν για τις ευρωεκλογές εκεί όπου υπηρετούν.
Πιο συγκεκριμένα, στα εκλογικά τμήματα γύρω από τη ΓΑΔΑ η Χ.Α συγκεντρώνει διψήφια ποσοστά. Το χαμηλότερο ποσοστό είναι το 8,91% στο 816 τμήμα, ενώ το μεγαλύτερο στο 811, όπου η Χ.Α αναδείχθηκε σε δεύτερη δύναμη με 17,34%. Εκεί όμως που η εθνικιστική οργάνωση εκτοξεύεται σε ποσοστά είναι στα εκλογικά τμήματα που λειτούργησαν στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Αμπελακίων. Τα περισσότερα αποτελέσματα από αυτά που είχαν ενσωματωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής έφερναν τη Χ.Α δεύτερη δύναμη (μετά τη ΝΔ), όπως π.χ. με 23,77% στο 1025 τμήμα, 22,73% στο 1018 και 19,63% στο 1019.

ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δεν είναι μόνο οι ψήφοι των ενστόλων υπέρ της Χρυσής Αυγής. Από τις 56 εκλογικές περιφέρειες στις οποίες χωρίζεται η ελληνική επικράτεια σε περισσότερες από τις μισές αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη η Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, σε 29 περιφέρειες της χώρας περίπου ένας στους δέκα ψήφισε Χ.Α.. Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 42%, τα υψηλότερα ποσοστά της η ΧΑ κατέγραφε στον Νομό Λακωνίας (15,59%), στο Κιλκίς (13,16%), στην Πέλλα (12,97%), στην Ημαθία (12,86%) και στην Καστοριά (12,27%). Τα χαμηλότερα ποσοστά της Χ.Α καταγράφηκαν για ακόμη μία φορά στην Κρήτη, όπου στο Ηράκλειο πήρε 4,21%, στο Λασίθι 3,54%, στο Ρέθυμνο 4,08% και στα Χανιά 6,43%.


ΤΟ Russia Today ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αυτοί είναι οι τρεις ευρωβουλευτές που η Χρυσή Αυγή θα στείλει στο ευρωκοινοβούλιο

Tρεις ευρωβουλευτές εκλέγει, όπως όλα δείχνουν, το κόμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο με καταμετρημένο το 97,6% των ψήφων έρχεται τρίτο κόμμα με 9,4%.

Με καταμετρημένο το 11,3% των σταυρών, πρώτοι, από το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής έρχονται οι  οι Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος.

Ελευθέριος Συναδινός (πρώτος από αριστερά)

Αντιστράτηγος ε.α., τέως Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Γεννημένο το 1955 στο Αργος Ορεστικού, παντρεμένος με δυο παιδιά.

Λάμπρος Φουντούλης (στο μέσο της φωτογραφίας)

Πατέρας του δολοφονήθεντος Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Γεώργιος Επιτήδειος (τελευταίος από αριστερά)

Αντιστράτηγος ε.α. με σπουδές πολιτικών επιστημών, πέραν της σχολής Ευελπίδων. Γεννημένος το 1953 στα Ψαχνά Ευβοίας, είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εντυπωσιακή αύξηση ποσοστών – Αναδεικνύεται η τρίτη ισχυρότερη πολιτική δύναμη της Ελλάδος



Η απάντηση της κοινωνίας στις πολιτικές διώξεις της Χρυσής Αυγής ήταν όχι απλά μήνυμα αλλά πολιτικός σεισμός...
Εκλογικός θρίαμβος της Χρυσής Αυγής κατεγράφη σε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές με ποσοστό 9,40% δικαιώνοντας τα συνεχή ρεπορτάζ του bankingnews.gr που έκαναν λόγο για εκλογικό θρίαμβο με ποσοστό μεταξύ 10-11%.
Το εντυπωσιακό των ποσοστών της Χρυσής Αυγής είναι ότι στις ευρωεκλογές σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές σημείωσαν αύξηση παντού.
Μάλιστα η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα που αύξησε κατά 101 χιλιάδες ψήφους στις 531 χιλιάδες και αποτελεί θετική έκπληξη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η Χρυσή Αυγή ανακηρύχτηκε με την βούληση και την ψήφο του ελληνικού λαού Τρίτη εκλογική δύναμη στην Ελλάδα.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η Χρυσή Αυγή παρ΄ ότι ξεκίνησε από την χειρότερη θέση εκκίνησης με την ηγεσία της προφυλακισμένη, χωρίς καμία προβολή απομονωμένη από όλα τα μέσα ενημέρωσης και χωρίς καμία κρατική επιδότηση κατάφερε να διασπάσει όλες τις δυνάμεις που στηρίχθηκαν από μηχανισμούς και να καταστεί η πλέον ισχυρή πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που κατάφερε να αυξήσει σε απόλυτα μεγέθη τα ποσοστά της.
Το εντυπωσιακό είναι ότι η Χρυσή Αυγή κάτω από ακραίες πρακτικές φίμωσης, κάτω από συνθήκες λυσσαλέων επιθέσεων και λεκτικών κακοποιήσεων που ξεπερνούν τα όρια του φασισμού, κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει τα ποσοστά της αλλά να μπορεί να επικαλείται ότι είναι ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών.
Η τρίτη θέση είναι εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή και ένα ηχηρό ράπισμα στην ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά που προσπάθησε να εξοντώσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της υπό τον Ν. Μιχαλολιάκο.
Οι χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής κατά βάση παραδοσιακοί δεξιοί απομακρύνθηκαν από την εκφυλισμένη ΝΔ το κόμμα που δεν εκπροσωπεί την δεξιά στην Ελλάδα.
Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς ηττήθηκαν από τα δεξιά.
Όμως η ΝΔ και ο Α. Σαμαράς ηττήθηκαν και από τα Αριστερά.
Η διαφορά των 3,9 μονάδων πανελλαδικά ή η διαφορά 9 μονάδων στην β΄ περιφέρεια Αττικής είναι μεγάλη ήττα για την ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ διασώθηκε διότι συσπείρωσε την έσχατη στιγμή μέρος των ψηφοφόρων του αλλά δεν παύει να έχει χάσει το 4,2% ή το 38% της εκλογική του δύναμης σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012.
Η ΝΔ έχασε τόσο από τα Δεξιά όσο και από τα αριστερά.
Η μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής όμως είναι ένα διττό μήνυμα προς την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.  
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι φασιστικό ή νεοναζιστικό κόμμα είναι η εθνικιστική λύση και ιδέα με την οποία ταυτίστηκε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Ο κάθε ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανος με το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η Χρυσή Αυγή ήταν το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που κατέγραψε τόσο μεγάλη άνοδο και αύξηση ποσοστών παντού στην κυριολεξία παντού.

Υποσημείωση

Η νίκη της Δεξιάς της παραδοσιακής δεξιάς έναντι της εκφυλισμένης ΝΔ που επικαλείται ότι προέρχεται από την δεξιά  αλλά στην κυριολεξία έχει εγκαταλείψει δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.
ΠΗΓΗ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Ο γιατρός Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ, μετανάστης από τη Συρία, είναι ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ηλείας, που περιλαμβάνει στα όριά του και τη Νέα Μανωλάδα, περιοχή που έγινε γνωστή για τα επεισόδια σε βάρος μεταναστών εργατών γης. ....


Ο Ναμπίλ Μοράντ είναι εγκατεστημένος στα Λεχαινά τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα γιατρό, έχουν μια κόρη και δύο εγγόνια.

Ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης δεν είναι μια νέα παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί τρεις θητείες, εκλεγμένος μάλιστα πρώτος σε σταυρούς.
ΠΗΓΗ


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το ισλαμικό τρένο ξεκίνησε από την Θράκη κι έρχεται - Ακούει κανείς;


Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν ... "τρένο" από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν "βουλώσει" τα αυτιά τους στην Αθήνα. Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Συγκεκριμένα λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης.

Ευτυχώς στην "νησίδα" του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική "θάλασσα" της Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων.

Το defencenet.gr έχει προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται.

Στην Αθήνα η μνημονιακή κυβέρνηση "χαϊδεύει" τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τον ασπάζεται "σταυρωτά", ενώ αφήνει τη ΜΙΤ και "αλωνίζει".

Αυτό δεν είναι τίποτα: Στις εθνικές εκλογές με ψήφο στους πρώην λαθρομετανάστες να δείτε τι ποσοστό θα πάρουν οι ισλαμιστές. Να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται.

Η μάχη για την Θράκη ξεκίνησε και τυπικά σήμερα....
ΠΗΓΗ