ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ Ποίηση: ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ


ΝΑΞΟΣ: "ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ" Naxos: A World to Experience


ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το λεμόνι δίχως να πετούν τίποτε.

Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε?
Απλά. ....
Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε! Όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά) και ρίξτε το πάνω σε όλα ΟΛΑ σας τα φαγητά.
Τοποθετήστε το μέσα στο ουίσκυ σας, το κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ τα φαγητά, στο παγωτό γενικά ΠΑΝΤΟΥ!
Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση. Κυρίως κάτι που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν μόνο την πορτοκαλάδα σαν πηγή βιταμίνης c. ΟΧΙ ΠΙΑ! Τώρα που μάθατε αυτό το μυστικό του λεμονιού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού.

Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού; (εκτός του ότι πετάτε λιγότερα σκουπίδια κι ότι βελτιώνει την γεύση σε όλα σας τα ροφήματα και φαγητά):
ΥΓΕΙΑ = Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε….. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ = Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ 10.000 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ??? Γιατί δεν το γνωρίζουμε αυτό; Γιατί οι φαρμακευτικές έχουν τεράστια κέρδη με το να κατασκευάζουν φάρμακα καταπολέμησης του καρκίνου αλλά και να κατασκευάζουν προιόντα από την φλούδα του λεμονιού (κοσμετολογία) με αποτέλεσμα να επωφελούνται οικονομικά.

Βοηθήστε τους φίλους κι αγαπημένους σας ανθρώπους μεταδίδοντας τους αυτή την πληροφορία εξηγώντας τους πόσο ευεργετική είναι η φλούδα του λεμονιού για την υγεία τους!
Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο καθημερινά στον πλανήτη αλλά ταυτόχρονα και τι τεράστιο κέρδος βγάζουν οι φαρμακευτικές παράγοντες ψεύτικες ελπίδες ίασης.
Τα δέντρα του κίτρου έχουν μια τεράστια γκάμα κατηγοριών. Από λεμονια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, lime κλπ.
Μπορείτε όλα να τα καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να τα τρώτε ωμά, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ
ΟΜΩΣ ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα τους στο φαγητό σας ωμή!!!! ΜΟΝΟ αυτή η μέθοδος καταπολεμά όλους τους όγκους αλλά και τις κύστες στο ανθρώπινο σώμα.

Η λεμονιά σαν δέντρο έχει αποδειχτεί σωτήρια για όλους τους τύπους καρκίνου! Έχει ταυτόχρονα και μια τεράστια αντιμικροβιακή δράση κυρίως ως προς τους μύκητες, βακτήρια, μικρόβια, παράσιτα, σκουλήκια.
Το λεμόνι ρυθμίζει άψογα την αρτηριακή πίεση και είναι φυσικό αντικαταθλιπτικό!!!! Ταυτόχρονα καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.

Η πηγή αυτής της πληροφορίας έρχεται από μια τεράστια φαρμακευτική εταιρία που αναφέρει πως έχουν γίνει πάνω από 20 μακροπρόθεσμα εργαστηριακά τεστ από το 1970 μέχρι και σήμερα που απέδειξαν την συντριπτική δράση κι επιτυχία του λεμονιού στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων κυρίως στο δέρμα, σε 12 τύπους καρκίνου όπως: παχέως εντέρου, στήθους, προστάτη, πνευμόνων και παγκρέατος.
Τα στοιχεία του λεμονιού έχουν 10.000 φορές ισχυρότερη δράση από την ουσία Adriamycin που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα φάρμακα χημειοθεραπείας παγκοσμίως.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ!!!!! Κάτι που η χημειοθεραπεία έχει παταγωδώς αποτύχει…..ΠΗΓΗ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΜΕ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ...

Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.

Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο 'Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό του και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων". Ο ίδιος αποκάλεσε "φασίστες" αυτούς που τον κτύπησαν.

Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.

Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.

Ο Α.Γεωργιάδης μιλώντας σε ραδιφωνικό σταθμό υποστήριξε πως στο νοσοκομείο είχαν φτάσει μέλη της Αριστεράς και μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, στη συνέχεια του πέταξαν έναν καφέ και μετά κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Μάλιστα τόνισε πως αν και η αστυνομία το ενημέρωσε για τους συγκεντρωμένου, εκείνος αποφάσισε να πάει από την κεντρική είσοδο και να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους. Οπως είπε «Αν και με περίμεναν, δεν κρύφτηκα». Απλά κάθισε και "τις έφαγε".

Εντολή του κυρίου Γεωργιάδη προς την Αστυνομία ήταν να μην προκληθούν επεισόδια παρά μόνο σε περίπτωση βίας. Ωστόσο τα συγκεντρωμένα άτομα μόλις ο υπουργός Υγείας κατέβηκε από τη μηχανή τον πλησίασαν και ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Μόλις έγινε το επεισόδιο παρενέβησαν οι αστυνομικοί που υπήρχαν στον χώρο του νοσοκομείου και κατάφεραν να τον βγάλουν από τον κλοιό των διαδηλωτών.

O ίδιος ο Α.Γεωργιάδης χαρακτήρισε "φασίστες" αυτούς που του επιτέθηκαν, οι οποίοι με την σειρά τους φώναζαν "φασίστα" τον Α.Γεωργιάδη λόγω του πάλαι ποτέ πολιτικού παρελθόντος του, πριν δώσει "γη και ύδωρ" στους Γερμανούς και τους τροϊκανούς εν γένει: «Μία μειοψηφία φασιστική δεν θα με κάνει να μην κάνω το καθήκον μου».

Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι "βράζει"...

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μία Ακρόπολη από τουβλάκια LEGO

Πριν από λίγες μέρος στο παν/μιο του Σίδνεϊ, Quadrangle στην Αυστραλία άνοιξε η έκθεση με τίτλο TheLEGO Acropolisδηλ. η Ακρόπολη Lego. Όπως φανερώνει κ ο τίτλος το θέμα της έκθεσης έχει να κάνει με την αναπαράσταση της ζωής στην αρχαία Αθήνα χρησιμοποιώντας τα γνωστά σε όλους τουβλάκια Lego.
Συνεχίζοντας την επιτυχία που είχε η αντίστοιχη προηγούμενη έκθεση με τίτλο το LEGO Colosseum, οι διοργανωτές φέτος θεωρούν ότι η αναπαράσταση του λόφου της Ακρόπολης από τα γνωστά τουβλάκια θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και στόχο έχει να προσελκύσει κοινό μεγαλύτερο των 100,000.
Η Lego-Ακρόπολη είναι κτισμένη από τον Ryan McNaught, τον μοναδικό πιστοποιημένο ειδικό για την εταιρία της Lego για το νότιο ημισφαίριο και αποτελείται από περισσότερα από 120,000 τουβλάκια. Για το ολοκληρωτικό στήσιμό της χρειάστηκαν περίπου 300 ώρες.  Ανάμεσα στα κτήρια που διαμορφώθηκαν στον βράχο της Ακρόπολης μπορεί κανείς να διακρίνει τον Παρθενώνα, τον ναό της Απτέρου Νίκης, το Ερέχθειο, καθώς  και την μνημειώδη είσοδο των Προπυλαίων που είναι φτιαγμένη από γυαλιστερά άσπρα τουβλάκια.
Η έκθεση παρουσιάζει την Ακρόπολη όπως ήταν τον 5ο αι. π.Κ.Ε. και όπως είναι σήμερα, ένα από το πιο τουριστικά μέρη στον κόσμο. «Το μοντέλο ακολουθεί όσο πιο πιστά γίνεται το πρωτότυπο. Δεν ακολουθεί μία αρχιτεκτονική κλίμακα, είναι περισσότερο μία αναπαράσταση. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να κατασκευάσω τις διαγωνίους,» αναφέρει ο McNaught .
Η Lego-Ακρόπολη περιέχει τόσο αρχαίες, όσο και λεπτομέρειες από τους αρχαίους χρόνους. Στο θέατρο του Η. Αττικού ο Ελτον Τζον δίνει μία συναυλία σε συγχρόνους τουρίστες. Ο λόρδος  Έλγιν και η κουστωδία του κλέβουν τα μάρμαρα, ενώ ο Φρόυντ που επισκέφθηκε την Αθήνα 1904 θαυμάζει το χώρο. Για κάποιο λόγο εκεί βρίσκεται και ο μάγος Γκάνταλφ από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», και ο Τονυ Μοκμπελ, ένας φυγάς από την Αυστραλία που συνελήφθη στο χώρο το 2008.
Παρατηρώντας κανείς την αναπαράσταση της Ακρόπολης με τουβλάκια Lego, που εκτίθεται από το Σάββατο 6/7 στο μουσείο Νίκολσον του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, μπορεί να διακρίνει  επίσης έναν λιλιπούτειο Οιδίποδα που βγάζει τα μάτια του με ένα ξίφος, ενώ το αίμα του κυλάει στη σκηνή. Το κοινό, αποτελούμενο από φιγούρες Lego παρακολουθεί με προσοχή. «Πρόκειται για μια παράσταση του Οιδίποδα Τύραννου» εξηγεί στον Τύπο της Αυστραλίας ο Μάικλ Τάρνερ, ο διευθυντής του μουσείου που φιλοξενεί την έκθεση.
Στην έκθεση θα βρει κάποιος επίσης και άλλα αρχαιολογικά αντικείμενα που αφορούν την αρχαία Ελλάδα καθώς και εικόνες της πραγματικής Ακρόπολης από τη δεκαετία του 1890. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως το 2014 στο μουσείο  Nicholson. Μετά από αυτή την αναπαράσταση της Ακρόπολης και του Ρωμαϊκού Κολοσσαίου, σειρά θα πάρει η Πομπηία το 2014.ΠΗΓΗ

Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος αρκετά μας προκαλέσατε και αρκετά σας ανεχθήκαμε....

του συνεργάτου μας Οδυσσέως ΠάτσηΚαταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός, βολεμένος όπως είναι στην αμερικανική ήπειρο αλλά και στην δυτική Ευρώπη, προκειμένου να ανακοπεί η ισλαμοφασιστική επιθετικότητα, δρομολόγησε τις κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ  για να έχουν οι γειτονικοί αραβικοί λαοί έναν στόχο όπου θα εκτονώνουν την επιθετικότητά τους - σαν σάκκο του μποξ ένα πράγμα- και να καταπιέζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις προς την «πολιτισμένη» (υποτίθεται) Δύση. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι αρχικές σκέψεις ήταν το κράτος του Ισραήλ να γίνει είτε στην Κύπρο, είτε στα Δωδεκάνησα αλλά αυτό δεν εξυπηρετούσε πλήρως τον αντικειμενικό σκοπό των τότε εγκεφάλων. 

Κάπου το πράγμα ξέφυγε και η ισλαμοφασιστική απειλή έπαψε να είναι ενδεχόμενη και έγινε  απτή πραγματικότητα για την σημερινή Ευρώπη ενώ οι ΗΠΑ καταλαβαίνουν ήδη ότι θα είναι δύσκολη η ανακοπή των ορδών των βαρβάρων προς την ήπειρό τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο φημισμένος «αμερικανικός τρόπος ζωής» και κάνουν ότι μπορούν να καθυστερήσουν αυτό το ενδεχόμενο δημιουργώντας προβλήματα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου με σκοπό την απορρόφηση και εξασθένηση της ισλαμικής βίας.
Από την άλλη, για όσους από μας πιστεύουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ότι οι ανθρώπινοι πολιτισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον από ένα ανώτερο κάθε φορά επίπεδο, τα πράγματα δείχνουν ότι το κράτος του Ισραήλ φαίνεται να αντιλαμβάνεται ήδη τον ρόλο που κλήθηκε να διαδραματίσει όντας  ίσως αναλώσιμο για τους σημερινούς δήθεν προστάτες του και για τον λόγο αυτόν εκδηλώνει υπέρμετρη επιθετικότητα προκειμένου να εξασφαλίσει την ύπαρξή του, ετοιμάζοντας για μια ακόμη φορά τις σφεντόνες του Δαυίδ ακριβώς όπως και «τότε». Είναι φανερό επίσης ότι ναι μεν το Ισραήλ θα πετύχει ένα εντυπωσιακό αλλά χωρίς ουσία κτύπημα (μάλλον στο Ιράν και αυτήν την φορά), πλην όμως οι Εβραίοι του Ισραήλ θα υποχρεωθούν αργά ή γρήγορα να διασκορπισθούν για πολλοστή φορά σε όλη την οικουμένη. Ταυτόχρονα οι απανταχού Εβραίοι, ενστικτωδώς μάλλον, αντιλήφθηκαν ότι είναι και αυτοί πιόνια στο ίδιο παιγνίδι  και αντιδρώντας, έχουν ανεβάσει υπερβολικά τους τόνους υπενθυμίζοντας  με κάθε πρόσφορο και βίαιο τρόπο την προσφορά(;) τους προς την ανθρωπότητα που δεν είναι άλλη από την ιστορία του Ολοκαυτώματος. Στην απόγνωσή τους προσπαθούν να δημιουργήσουν συναισθήματα ενοχής στους λαούς που τους φιλοξενούσαν προπολεμικά και έχουν την ατυχία (ίσως;) να τους φιλοξενούν και σήμερα ότι δήθεν δεν τους προφύλαξαν από τους Γερμανούς, ότι τους κατέδιδαν στην Γκεστάπο, ότι τους έκλεψαν τις περιουσίες,  ότι..... . Ότι βάλει ο νους σας.
Έχοντας επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της  Ελλάδος διάβασα συνεντεύξεις επιφανών Εβραίων ελληνικής υπηκοότητας και έρευνες όπως της Εριέττας-Βαλερή Μπενβενίστε  πχ, γεμάτες (ψεύτικο) παράπονο για την συμπεριφορά μας απέναντί τους ενώ συνάμα, δεν παραλείπουν να μας υπερτονίσουν την ενεργό συμμετοχή τους στην αντίσταση μια και πάντα ήταν έντονα πολιτικοποιημένοι (με την αριστερά βέβαια) όπως ισχυρίζονται.
Ήταν άραγε έντονα πολιτικοποιημένοι και είχαν ενεργό συμμετοχή στην αντίσταση κατά των Γερμανών;
Διαβάζω στο βιβλίο «Δάφνες και Δάκρυα»  εκδόσεων «Ιωλκός», του συγχωριανού μου κομμουνιστή δάσκαλου Χρήστου Δ. Καινούργιου (Βρασίδα) τα εξής:
«...Οι Εβραίοι στην Πρέβεζα είχαν δικιά τους οργανωμένη παροικία.... έχω την εντύπωση ότι το εβραϊκό εθνικό στοιχείο ανέρχονταν στην πόλη της Πρέβεζας σε κάμποσες εκατοντάδες...Την αντισημιτική γραμμή που χάραξε ο Χίτλερ με τους κτηνανθρώπους συνεργάτες του, όλοι την ξέρανε. Κανένα μέτρο στοιχειώδους προστασίας και αυτοάμυνας δεν πάρθηκε από τους Εβραίους. Οι εθνικοαπελευθερωτικές οργανώσεις επισήμαναν τον  επικείμενο κίνδυνο και τους προειδοποίησαν να φύγουν στα χωριά για να γλυτώσουν... τους αντίκρισα να γυρίζουν στην πόλη με το περιβραχιόνιο του άστρου του Δαυίδ...Ζούσαν σε ένα ψυχολογικό κλίμα φρούδων και μάταιων ελπίδων, χωρίς καμιά σιγουριά...Η οργάνωση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ πρότεινε σε όλους τους άνδρες που μπορούσαν να κρατήσουν ντουφέκι, να καταταχθούν στον μόνιμο ΕΛΑΣ. Κανένας δεν έκανε το βήμα αυτό... Λίγες είναι οι περιπτώσεις ένοπλης αντίστασης Εβραίων στην Ευρώπη. Μόνο η ΕΣΣΔ συμπεριέλαβε στις γραμμές του παρτιζιάνικου δεκάδες χιλιάδες Εβραίους....» (σελ. 63,64 και 65) και εδώ γεννώνται πολλά ερωτήματα.
Ποιος τους καλλιέργησε τις φρούδες και μάταιες ελπίδες;
Γιατί δεν έλαβαν υπ' όψιν τους τις προειδοποιήσεις των ελληνικών εθνικοαπελευθερωτικών οργανώσεων;
Γιατί δεν διασκορπίσθηκαν στα απρόσιτα ηπειρωτικά χωριά όπου με λίγη βοήθεια θα μπορούσαν να αποφύγουν την σύλληψή τους;
Γιατί δεν βγήκαν στο βουνό εντασσόμενοι σε κάποια από τις οργανώσεις;
Γιατί δεν εντάχθηκαν στο εξακριβωμένα δικό τους ΕΑΜ;
Γιατί την ίδια στάση κράτησαν οι Εβραίοι σε ολόκληρη την Ευρώπη;
Μήπως είχαν κεντρική «πληροφόρηση» από το παγκόσμιο σιωνιστικό κέντρο για το ποια στάση έπρεπε να τηρήσουν;
Μήπως «θυσιάσθηκαν», αν τελικά θυσιάσθηκαν , για να επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός του παγκόσμιου σιωνισμού;
Και αν δεν θυσιάσθηκαν, μήπως απλά πύκνωσαν τις τάξεις του εβραϊκού στοιχείου στις ΗΠΑ βάσει συγκεκριμένου σχεδίου;
Και έρχεσθε σήμερα, εβδομήντα ολόκληρα χρόνια μετά, να κατηγορήσετε τους Έλληνες ότι σας κατέδωσαν, δεν σας προφύλαξαν, πήραν τις περιουσίες σας. Αλήθεια ποιες περιουσίες σας αν κρίνουμε από εδώ στα Ιωάννινα; Από ένα σπίτι είχατε, όπως όλοι οι Γιαννιώτες βέβαια, και ίσως κάποια κοσμήματα και κάμποσες λίρες  προϊόν κλοπής κι αυτές από τους Έλληνες μια και ασκούσατε το γνωστό « έντιμο εμπόριό σας». Κτήματα, χωράφια, κοπάδια δεν είχατε γιατί βλέπεις δεν ταίριαζε στην «ιδιοσυγκρασία» σας η καλλιέργεια της γης και η κτηνοτροφία.
Τα σπίτια, τα κοσμήματα και τις λίρες τα δώσατε στους μαυραγορίτες ομοεθνείς σας για να «πορέψετε»- όπως λέμε εδώ στην Ήπειρο- στις συνθήκες της κατοχής, και στους Γερμανοϊταλούς με αντάλλαγμα την ζωή σας. Και δεν φθάνει που πουλήσατε τις περιουσίες σας! Μεταπολεμικά, ζητήσατε από το ελληνικό κράτος να σας αποζημιώσει με την δικαιολογία ότι σας τις κλέψανε Έλληνες πολίτες και δικαιωθήκατε!!!!!
Για ποιες περιουσίες λοιπόν μας μιλάτε και για ποιες διώξεις και προδοσίες έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον αισθηματία απλό ελληνικό λαό;
Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος σας γνωστοποιώ τα παραπάνω μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας του ιστοτόπου σας  γιατί μας έχετε κουράσει αφάνταστα με τις καθημερινές σχεδόν επεμβάσεις σας πότε για προβοκατόρικες «αντισημιτικές ενέργειες» των Ελλήνων, πότε για την υπουργοποίηση Γεωργιάδη, πότε για τον Πλεύρη, πότε για το ένα και πότε για το άλλο και  νιώθω κατάβαθα την ανάγκη να σας πω ότι αρκετά μας προκαλέσατε και αρκετά σας ανεχθήκαμε....

Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, η πατρίδα μας»
____________________________________
Εκείνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι εν όψει του Γερμανικού κινδύνου, οι Εβραίοι έμποροι, κάτοικοι Χαλκίδος, μετέφεραν και έκρυψαν τα εμπορεύματά τους στα υπόγεια της Μητροπόλεως Χαλκίδος- επί Μητροπολίτου Γρηγορίου- από όπου τα παρέλαβαν μετά την απελευθέρωση και επανεφοδίασαν τα καταστήματά τους (εμπορικά) και συνέχισαν τη λειτουργία τους, σαν να μη συνέβη τίποτα!
Αυτά για όσους ομιλούν χωρίς να γνωρίζουν...ΠΗΓΗ

Εμφύλιο προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή ενώ ο εχθρός ήταν εντός των τειχών...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ...


fasaria-vouli-xrysh-aughAνεξήγητα προκλητικός κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσνου-Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, ο οποίος προέβη στην εκτός τόπου και χρόνου δήθεν καταγγελία ότι «οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα των γραφείων τους στο Κοινοβούλιο προκειμένου να εκφοβίσουν πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα ώστε να μην πραγματοποιηθεί εκεί το καλοκαιρινό καμπ της Χρυσής Αυγής»!
Έτσι, την ώρα που ο πραγματικός εχθρός, ο υπουργός Οικονομικών ντης Γερμανίας που έχει βάψει τα χέρια του μ ε το αίμα χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν, ο ηγεμόνας της "αποικίας χρέους", όπως πολύ σωστά είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρας, βρισκόταν στην Αθήνα, οι βουλευτές του κόμματος αντί να ασχοληθούν με τη επίσκεψη, προτίμησαν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.
Μια κατηγορία που από μόνη της είναι γελοία αφού και ο πλέον κακόπιστος κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι εξαπολύονται ... τηλεφωνικές απειλές μέσα από την Βουλή από ένα κόμμα προς Έλληνες πολίτες.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο βήμα ανέβηκε ο επίσης βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης που ανέλαβε να απαντήσει στην καταγγελία και διατύπωσε τις αντιδράσεις του για την πιστότητα των καταγγελιών αφού όπως είπε: «Πώς να πιστέψει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αλήθειες όταν έχει μέλη που είναι είναι κουκουλοφόροι που καίνε την Αθήνα και βρίσκονται πίσω από τον ιστότοπο Indymedia» είπε χαρακτηριστικά ο Κουτσούκος.
«Δεν έχετε να κάνετε με ακροδεξιούλα. Πάρτε το χαμπάρι, εμείς δεν χαριζόμαστε!», απείλησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής και πρόσθεσε: «Και επειδή κάποιος στην Καλαμάτα που φώναζε "ΕΑΜ, ΕΛΛΑΣ, Μελιγαλάς" εμείς σας απαντάμε: "Στο Βίτσι και το Γράμμο σας βάζαμε στην άμμο"» είπε και πετάχθηκε τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος που είχε μιλήσει για "τα γουναράδικα του Άρη Βελουχιώτη"  από τα έδρανα προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Είπατε κάτι κ.Διαμαντόπουλε; Για ξαναπείτε μου. Να μου το πείτε έξω γιατί δεν σας ακούω», του είπε, προκαλώντας την αντίδραση άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ησυχα κουμουνιστές», φώναξε ο χρυσαυγίτης και στην αντίδραση από την πλευρά του ΚΚΕ πια, εκείνος απάντησε: «Συγγνώμη έκανα λάθος, σας τιμώ εσάς, αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί».
Η ένταση μεταφέρθηκε ωστόσο, εκτός Ολομέλειας, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι για τις συκοφαντίες, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ζήτησαν να δοθούν στην δημοσιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ τα τηλέφωνα της Βουλής και τα ονόματα των πολιτών που "εκφοβίστηκαν" από τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου για να διαπιστωθεί ποιος λέει την αλήθεια.
Γενικά, εσχάτως παρατηρείται ένταση των επιθέσεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου από όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" κάτι που αναμένεται να ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα να κερδίζει ένα ποσοστό άνω του 14% και περί τις 50 έδρες...
ΠΗΓΗ

ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ. RAUS


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Χ.ΠΑΠΠΑΣ:"Η 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.ΗΤΑΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καλύτερα ΔΡΑΧΜΗ, παρά υποταγή!


Ο Χ.ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ:"ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ 11000000 ΕΛΛΗΝΕΣ".


«Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις…»

χιλια κεφαλια πεφτουνε ,οταν εσυ δειλιαζεις..σε τούτο τον πόλεμο δεν υπάρχει πια χώρος για «αμέτοχους»

Τι είπες γείτονα και συνάδελφε ;

Πως το αν θα απεργήσεις ή όχι και το πως θα αντισταθείς είναι προσωπική σου υπόθεση ; Eτσι είπες ;

Θέλω να λοιπόν να σου πω , πως σε τούτο τον πόλεμο δεν υπάρχει πια χώρος για «αμέτοχους» …Μόνο ένοχοι και συνένοχοι υπάρχουν πια έξω απ τον αγώνα .

Πάψε λοιπόν να δίνεις ελαφρυντικά στον εαυτό σου και να καλύπτεις με μπουρδολογίες την ατολμία ,την δειλία και την εγκληματική αδιαφορία σου.

«ʼΑμα δεν νοιώθεις, μη μιλάς…Σώπα και μη δικάζεις…

Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις…»

Γιατί να ξέρεις καλά πως θα σε θεωρώ ένοχο

για τα χαμένα καλοκαίρια και τα μουντά Σαββατόβραδα των ερωτευμένων…

για το παιδί που θα μείνει χωρίς βιβλίο …

για τον απολυμένο που δεν το χωράει ο τόπος…

για την απόγνωση του ξεσπιτωμένου απ την τράπεζα …

για τις οικογένειες που θα ζουν χωρίς ηλεκτρικό..

για τον άρρωστο που θα μείνει χωρίς γιατρό και φάρμακα…

για τον απόμαχο της δουλειάς που αντί για σύνταξη παίρνει επίδομα …

και να ξέρεις επίσης ότι έχω πάψει από καιρό να θεωρώ αυτοκτονία τον θάνατο όσων δεν άντεξαν την κρίση και την μιζέρια.

Δολοφονίες είναι …Και ένας από τους δολοφόνους τους είσαι και εσύ που με την αδιαφορία σου και την ανοχή σου τους οδήγησες σε τούτο τον παραλογισμό…

Δώσε λοιπόν το χέρι σου στον διπλανό σου μικρομαγαζάτορα που πάει για λουκέτο .

Στάσου δίπλα στον προσεχώς άνεργο φοιτητή.

Μπες στην αλυσίδα με τον απολυμένο τον άνεργο τον συνταξιούχο .

Ένωσε την φωνή σου με τις φωνές που παλεύουν και για το δικό σου δίκιο.

Αν όχι ….Τότε να ξέρεις πως οι αστείες προφάσεις δεν μετράνε πια .

Είσαι εσύ και η ευθύνη σου απέναντι μας χωρίς κανένα ελαφρυντικό !χίλια κεφάλια πέφτουνε ,όταν εσύ δειλιάζεις

ΠΗΓΗ

Διάγγελμα Σαμαρά: «Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα!» ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜ.....Ε ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ


Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!




Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα ''Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι'' που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013. Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που φεύ δυστυχώς έρχεται...

Είναι η αλήθεια για μια μεγάλη μερίδα (Συν)Ανθρώπων μας στην Ελλάδα. Τους Ανθρώπους των δρόμων. Τους ανθρώπους που ζουν από τα σκουπίδια! Τους ανθρώπους το Πρόσωπο των οποίων έχουμε αποΙεροποίησει! Τους Ανθρώπους που έχουν πετάξει στα σκουπίδια όλοι αυτοί που σας φλομώνουν με ψέματα. Όλοι αυτοί που σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αυτό το ντοκιμαντέρ που προβάλλουμε καλούμε τον έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να το δει! Ως το τέλος και να αναλάβει δράση. Να πάρει πρωτοβουλίες. Να δώσει εντολές μιας και πλέον όλα περνούν από τα δικά του χέρια.
Αυτό το ντοκιμαντέρ καλούμε την πολιτική ηγεσία να το δει ως το τέλος και να πάρει θέση! Να το δει ως το τέλος. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και μετά να αναλάβουν δράση. Να κάνουν κάτι. Αυτό που μπορούν… Αν ο κάθε ένας μας κάνει κάτι τότε όλα αυτά τα κάτι μαζί από όλους μαζί τους Έλληνες, τότε και μόνο τότε, μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.
Αυτό το βίντεο, αυτά που δείχνει, προκαλούν όντως chockαπό αυτό το μικρό ερασιτεχνικά φτιαγμένο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ντοκιμαντέρ –για αυτό και έχει την δική του αξία –που όμως βγάζει προς τα έξω το πιο σκληρό απάνθρωπο κράτος.
Αυτό το βίντεο καλούμε τους έλληνες υπουργούς να το δουν. Ως το τέλος. Καλούμε την Εκκλησία και τον Μακαριότατο να το δει! Ως το τέλος, αν και Εκείνος όντως δίνει μια μεγάλη αθόρυβη μάχη μακριά από φώτα και κάμερες, αντιπαλεύοντας αυτό ακριβώς που θα δείτε στο βίντεο και προσπαθώντας να μη φτάσουν οι Άνθρωποι, εκεί ακριβώς που δείχνουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα… Παλεύει ο Αρχιεπίσκοπος ως άλλος πραγματικός και αληθινός ήρωας!
Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανταποκριτές να το δουν. Ως το τέλος. Και ας πράξουν το δέον γενέσθαι… ο Κάθε ένας κατά την κρίση του. Αυτό το ντοκιμαντέρ ας το δουν όλοι όσοι διατηρούν ιστοσελίδες. Blog & site. Ως το τέλος…

Αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ δείχνει μια άλλη Ελλάδα από αυτή που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι υπάρχει και που δήθεν εξέρχεται από την κρίση επειδή ευημερούν οι αριθμοί… Οι αριθμοί ευημερούν όχι οι άνθρωποι…
Όπως θα δείτε σε αυτό το πρώτο βίντεο μια σειράς που έχουμε ετοιμάσει στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης πολύμηνης είναι η αλήθειας δημοσιογραφικής έρευνας διότι για να μαζευτεί και να σταχυολογηθεί όλο αυτό το υλικό και να ξεχωριστεί από τις 10αδες ώρες άλλου υλικού χρειάστηκε πολύ πόνος. Όχι δουλειά. Πόνος διότι έπρεπε να βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες πνιγηρές σκληρές εικόνες συνεχώς… Να βλέπουμε την ίδια σκληρή αλήθεια για την Ελλάδα μας. Την πατρίδα μας που πονά. Την Ελλάδα που λιμοκτονεί. Την Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της για ακόμα μια φορά…
Την Ελλάδα (και όπου Ελλάδα βάλτε τους εκπροσώπους της συντεταγμένης ελληνικής πολιτείας από τον πρώτο ως τον τελευταίο) που καθημερινά βιάζει και βυθίζει στην ανέχεια και την φτώχεια, την πείνα και την δυστυχία τα παιδιά της. Αυτό το βίντεο που πρέπει να δείτε ως το τέλος δείχνει την άλλη Ελλάδα.
Την Ελλάδα που εντέχνως προβάλλουν τα συστημικά Ελληνικά ΜΜΕ, πως τάχατες αρχίζει η χώρα να βλέπει φως στο τούνελ. Πως τάχατες τα νούμερα αλλάζουν και ευνοούν την Ελλάδα. Πως το κλίμα αλλάζει και έρχονται επενδύσεις που θα δώσουν δουλειά. Σε ποιους από τα 3.000.000 ανέργους θα πρωτό δώσουν δουλειά; Ποιοι; Από ποιες επενδύσεις; Αυτό που θα δείτε δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «εικονική Ελλάδα» την οποία ξεσκεπάζει και την οποία που προσπαθούν να αφενός να επιβάλουν με στημένα ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία από υποχρεωμένους και απλήρωτους συναδέλφους – οι οποίοι δεν μπορούν δυστυχώς να κάνουν αλλιώς και αναγκάζονται και υπογράφουν ψεύτικα ρεπορτάζ και στημένα θέματα – προκειμένου να πείσουν το λαό που πεινά και δεν έχει ούτε για τα βασικά να μην εξεγερθεί. Να μην επαναστατήσει. Να μην ξεσηκωθεί εναντίον τους. Εναντίον του συστήματος και κυρίως να μην ξεσηκωθεί, εναντίον των βολεμένων με δυο και τρεις και πολλές φορές και τέσσερις δουλειές –όταν οι συνάδελφοι τους στην μεγάλη πλειοψηφία τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ πεινάνε και παραμένουν απλήρωτοι, για μήνες με το «παραμύθι» της κρίσης από τους καλοπληρωμένους - στρατευμένους ευτυχώς λίγων-καμιά 20αρια- προκλητικά καλοπληρωμένων έμμισθων κονδυλοφόρων του συστήματος!
Αυτό που θα δείτε δεν έχει καμία σχέση με αυτή την εικόνα για το “Greek success story” που επιχειρούν να εξάγουν με καλοπληρωμένα ξένα δημοσιεύματα για την δήθεν πρόοδο της Ελλάδας γιατί πολύ απλά η Ελλάδα είναι αυτό που θα δείτε σε αυτό το πρώτο βίντεο ντοκιμαντέρ! Η Ελλάδα στενάζει στους δρόμους και τα σκαλιά των πολυκατοικιών. Κουρελιασμένη. Χωρίς αξιοπρέπεια. Χωρίς; Οίκτο. Η Ελλάδα είναι εκεί έξω στους δρόμους και τα υπόγεια. Τους υπονόμους και στα σκουπίδια που χιλιάδες παιδιά ψάχνουν κάθε ημέρα για βρουν κάτι να φάνε αυτά και οι οικογένειες τους.
Η Ελλάδα που θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, είναι αυτή η Ελλάδα που επιμελώς αποκρύπτουν όλοι(!) ακόμα και αυτοί που ενδυθήκαν τον μανδύα του αντιμνημονιακού γεμάτοι υποκρισία και κάνουν businessμε κρατικές δουλειές και κρατικές καταχωρίσεις(…) –θα έρθει η ώρα που και ονόματα θα βγουν και τότε είναι που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας – και προσπαθούν να κοιμίσουν τον Έλληνα δυστυχή Πολίτη παίρνοντας το μέρος του και λέγοντας αυτά που θέλει να ακούσει για να απορροφούνται οι κοινωνικοί κραδασμοί και έτσι αναπαυμένος στον καναπέ του , φοβισμένος και κατά τρομοκρατημένος να μην τολμά να ξεκουνήσει! Να μην τολμά να βγει έξω. Να φωνάξει. Και δεν εννοώ να βγει συντεταγμένα αλλά απολύτως και πλήρως ελεγχόμενα, όπως το 2010 και το 2011 με τα καλά «οργανωμένα» και στημένα συλλαλητήρια με τις γνωστές συγκεντρώσεις του 1.000.000 πολιτών, από το ΠΑΣΟΚ κυρίως και την αριστερά(ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ και λοιπές αριστερές δυνάμεις – και από όλα τα κόμματα γενικά, προκειμένου να ελέγξουν πλήρως, όπως έχει αποδειχθεί με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί για τους εμπνευστές και τους συγκεντρωσιάρχες, κάθε απρόβλεπτη και ανεξέλεγκτη κίνηση και κάθε ενέργεια οποιουδήποτε τολμήσει να απειλήσει το σύστημα!
Το βίντεο που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με την εικονική virtual Ελλάδα που επιχειρούν να προβάλλουν τα μεγάλα κεντρικά δελτία των ιδιωτικών ελληνικών καναλιών που πλέον λειτουργούν με δικά μας χρήματα λόγω του υπερδανεισμού από την ανακεφαλαίωση των ελληνικών κρατικών τραπεζών.
200.000.000 ο δανεισμός του MEGAκάτι λιγότερο του ΑΝΤ1, πάνω από 150.000.000 ο ΔΟΛ και η ιστορία πάει λέγοντας και για όλα τα άλλα συστημικά έντυπα τα οποία σε κανά 6μηνο θα αρχίσουν να κλείνουν –και αυτά - το ένα μετά το άλλο για αυτό και πριν πνιγούν θα αρχίσουν να πιέζουν πάλι για εκλογές μπας κ πάρουν κι άλλο χρήμα –δικό σου και δικό μας – ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Να συνεχίσουν να εκβιάζουν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί το κράτος να τους δώσει χρήμα. Και το κράτος είσαι εσύ Έλληνα! Εσύ που πονάς! Εσύ που διψάς. Εσύ που δεν έχεις να φάς. Εσύ που δανείζεσαι. Εσύ που έκοψες τα πάντα και ζεις με δανεικά. Εσύ που δυστυχείς κάθε ημέρα. Εσύ που γυρνάς στις λαϊκές μετά το τέλος με σκυμμένο το κεφάλι και ζητάς τα υπολείμματα που έμειναν από πατάτες ή ότι άλλο υπάρχει…
Εσύ που γυρίζεις στους κάδους των σκουπιδιών και αναζητάς με το βλέμμα τσιτωμένο με σε δει κάνα γνωστό μάτι και κουρελιαστεί και εξαφανιστεί και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας. Όση μπόρεσες να βρεις με όση δύναμη άντλησες από τα γεμάτα αγωνία βλέμματα των παιδιών που δεν έχουν να φάνε.
Εσύ που τρέμεις κάθε ημέρα. Εσύ που ξυπνάς και κοιμάσαι κάθε ημέρα με την ίδια αγωνία. Τι θα υπάρχει αύριο στο τραπέζι για να φάει η οικογένεια σου. Τα παιδιά σου…
Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που έχετε δει. Με όλα αυτά που ξέρετε ως σήμερα… Το ντοκιμαντέρ δείχνει με εικόνες ντοκουμέντο την αλήθεια! την σκληρή και απάνθρωπη αλήθεια.
Δείχνει την πλήρη απαξίωση του ανθρώπου! Τον ξεπεσμό στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Δείχνει την σκληρή αλήθεια, αυτή που δεν λένε και δεν θα πουν ούτε θα προβάλλουν τα άλλα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία πουλώντας ελπίδα στον πονεμένο και δυστυχή λαό, ελπίζουν, προσβλέπουν και πιέζουν για νέα (κρατικά) δάνεια. Νέες κρατικές καταχωρίσεις. Προδίδοντας έτσι με την στάση τους αυτή, ένα λαό που στην μεγάλη πλειοψηφία του λιμοκτονεί. Στερείται τα πάντα. Πεινά. Δεν είναι μόνο άνεργος χωρίς ελπίδα αλλά πεινά. Όλα αυτά που θα δείτε σε αυτή την έρευνα δεν θα τα δείτε αλλού. Σε άλλα ελληνικά ΜΜΕ γιατί είναι απαγορευμένο θέμα. Διότι πρέπει όλα τα συστημικά ΜΜΕ να πουλάνε ελπίδα δημιουργώντας ψευδαισθήσεις. Εμπαίζοντας ένα λαό που τα παιδιά του λιποθυμούν από την πείνα αλλά κανείς ποια δεν το λέει. Γιατί το θέμα καίει… Γιατί το θέμα εγκυμονεί κινδύνους… Γιατί το θέμα μπορεί να απειλήσει το σύστημα… Αυτές οι αλήθειες πράγματι απειλούν το καλά οργανωμένο και συντεταγμένο σύστημα… Δυστυχώς όλοι –μα όλοι- ειδικά αυτοί που προσβάλουν την νοημοσύνη του με τα κουπόνια της ντροπής για το φαγητό τα φθηνά προϊόντα και όλες τις άλλες υπέρ προσφορές πάνω στις οποίες κάποιοι αποθυσαυρίζουν μέσα από τον πόνο και την πείνα ενός λαού. Κάποιοι έκαναν business τον πόνο και την πείνα του λαού μας απαξιώνοντας τον υποχρεώνοντας τον να δανείζεται δυο και τέσσερα ευρώ μπας και ποντάρει στα 10.000 ή τα 5000ε ή στην χειρότερη εξαργυρώσει κάποια κουπόνια ευτελούς αξίας αφού πρώτα έχει προπληρώσει και χαρίσει υπέρ κέρδη και στην μια πλευρά και στην άλλη…
Ένα λαό που μετρά περισσότερα από 5000 θύματα από τις αυτοκτονίες είτε λόγω χρεών είτε λόγω αδιεξόδου είτε –ναι και είναι μεγάλη αλήθεια με 10αδες παραδείγματα – αυτοκτονίες λόγω πείνας! Λόγω ανέχειας!
Αυτοκτονίες ανθρώπων επειδή δεν θέλησαν να καταπατηθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους προκειμένου να μην φτάσουν στους κάδους των σκουπιδιών για να φάνε οι ίδιοι και οι οικογένειες τους. Να γιατί αυτό το ντοκιμαντέρ πρέπει όχι απλά να προβληθεί παντού και αναρτηθεί σε όσο περισσότερα ανεξάρτητα και αδέσμευτα αντισυστημικά BLOG & Site, ώστε να πάρουν την απάντηση τους όλοι αυτοί του συστήματος και του νεοεκδοτικού κατεστημένου οι οποίοι ποτέ δεν θέλησαν να κάνουν κάτι στα αλήθεια για την τραγωδία που ζει η Ελλάδα. Ποτέ στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι κήνσορες και επιβήτορες του ελληνικού λαού δεν θέλησαν στα αλήθεια να βοηθήσουν τον Έλληνα τον οποίο φλομώνουν με μαύρο βρόμικο χρήμα, κουπόνια που προηγούμενα τα έχουν εξαργυρώσει διπλά και τρίδιπλα. Όλοι αυτοί που από την μια πουλάνε θρησκεία και ορθοδοξία και από την άλλη με άλλο έντυπο τον ταϊζουν με ξετσίπωτες, τσόντες, βρομιά και ανηθικότητα! Κανείς δεν πρόκειται να προβάλλει ένα τέτοιο θέμα! Γιατί «το θέμα καίει… και η συνεχής προβολή του μπορεί να απειλήσει την δημοκρατία και την ευταξία της χώρας», όπως χαρακτηριστικά μας είπε ένας ανώτερος κυβερνητικός κρατικός υπάλληλος όταν του δείξαμε μόνο μερικά πλάνα και του ζητήσαμε να τα σχολιάσει…
Αυτό που θα δείτε στην συνέχεια, και είναι απλά μόνο το πρώτο μέρος της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που σήμερα δημοσιοποιούμαι, είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που κρύβουν… Της Ελλάδος που αποσιωπούν τα πλήρως ελεγχόμενα συστημικά κεντρικά βραδινά δελτία των ελληνικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Είναι εκείνη η άλλη διαφορετική σκοτεινή πλευρά της Ελλάδος, που δυστυχώς δεν προβάλει κανένα από τα επίσης συστημικά και πλήρως εξαρτώμενα 100άδες διαδικτυακά ελληνικά ΜΜΕ τα οποία επίσης στην μεγάλη πλειοψηφία τους, με ευτυχώς πολλές - πολλές και φωτεινές εξαιρέσεις και αυτό είναι που δίνει ελπίδα , δεν δείχνουν και δεν θα δείξουν ποτέ!
Εκτός… αν μετά από όλο αυτό που θα συμβεί μετά την προβολή, διάδοση, διάχυση μέσω mail, αυτού του ντοκιμαντέρ, κάποιοι υπακούωντας στους νόμους της επικοινωνίας και των σκοτεινών διαπλεκόμενων κέντρων και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης τους , αναγκαστούν λόγω της επιρροής του στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, και έτσι από φόβο επιτάχυνσης των εξελίξεων και προκειμένου να αμβλύνουν και να αλλάξουν το ήδη βαρύ και τεταμένο κλίμα στην καταπονημένη ελληνική κοινωνία από την οποία αυτό που λείπει είναι μόνον το τσάφ της φλόγας που θα ανάψει το φυτίλι(…), και προκειμένου να μειώσουν τις αντιδράσεις και να αμβλύνουν τις εντυπώσεις αλλά και για «να κάψουν το όλο θέμα», παίξουν παρόμοια η παρεμφερή θέματα … Μέχρι να κάψουν το θέμα. Μέχρι να το κάνουν ρουτίνα και καθημερινότητα και έτσι να πετύχουν την αποχαύνωση του λαού εκφοβίζοντας τον παράλληλα. Αυτό που θα δείτε στην συνέχεια είναι βέβαιο που θα σοκάρει. Αυτή είναι η μια πλευρά και μάλλον αναμενόμενη αντίδραση.
Για αυτό και μάλλον αδύνατον, να συμβεί( η προβολή και διάδοση του από τα γνωστά συστημικά διαδικτυακά ΜΜΕ) , αν κρίνω επίσης εξ όσων γνωρίζω από όλους εκείνους-τους πολλούς που έχουν ιστοσελίδες και BLOGως επιχειρήσεις εκβιασμού και εκπόρνευσης της κάθε αλήθειας - που είτε χρηματοδοτούν ιστοσελίδες γνωστοί και μεγάλοι επιχειρηματίες εργολάβοι έργων και μεγαλοασφαλιστές που συντηρούν και χρηματοδοτούν γνωστά BLOGs και site, είτε κάποιοι –και αυτοί είναι οι περισσότεροι - διαχειρίζονται οι ίδιοι, είτε είναι αυτοί πίσω από «γνωστά» στον κόσμο της σάπιας ανέντιμης και ανήθικης ελληνικής δημοσιογραφίας!
Αλλά κανείς –και λόγω ανταγωνισμού αλλά και διότι εμείς δεν ανήκαμε και ούτε πρόκειται ποτέ να ανήκουμε σε αυτό που λένε σύστημα*… δεν πρόκειται να δει ούτε και να προβάλλει ως συνέχεια αντικειμενικά τίποτα από τις σκληρές αλήθειες που προβάλει αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ.
Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες που θα δείτε είναι η άλλη Ελλάδα. Αυτή η Ελλάδα που κρύβουν όλοι τους! Πιστέψτε με κανείς –μα κανείς – δεν θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα από όλους αυτούς που το παίζουν κήνσορες της μεγάλης και άνευ ιστορικού προηγουμένου ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. ΚΑΝΕΙΣ! Αν έστω και ένας από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους – και όχι δεν εννοώ τους πολιτικούς όχι αυτοί καλά κάνουν! την δουλειά τους κάνουν όσο εμείς τους αφήνουμε στην θέση τους – αλλά τους δικούς μας. Το δικό μας σάπιο και ανήθικο σινάφι των μεγαλοδημοσιογράφων –και βάλτε εδώ όποιο όνομα σας έρθει στο νου και έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση, τις εφημερίδες (εννοώ διευθυντές και εκδότες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού ) το ράδιο το διαδίκτυο, μέσα θα πέσετε!
Όλους αυτούς που ενώ πρώτοι θα έπρεπε να βγουν και να φωνάξουν μαζί με το λαό. Κρύβονται. Βολεύονται με το κρατικό χρήμα που παίρνουν μέσω –κρατικών πια μετά την ανακεφαλαιοποιήση των τραπεζών - καταχωρίσεων μιας το πολύ δυο τραπεζών… Ουδείς μιλά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους την εποχή του Ιωάννη Καποδίστρια μέχρι σήμερα. Και ούτε πρόκειται να μιλήσει γιατί πολύ απλά όλοι τα παίρνουν κανονικά. Ουδείς πρόκειται να μιλήσει αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω… αν δεν γίνουν ανατροπές στο σύστημα. Και προσέξτε. Οι πιο ύπουλοι είναι αυτοί οι δήθεν αριστεροί που προκειμένου να κάψουν το θέμα, βγάζουν μια σειρά ελεγχόμενων και προσυμφωνημένων «πληροφοριών» προκειμένου να κάψουν το θέμα… Να φανεί ότι κάποιος –και μάλιστα αριστερός – έβγαλε την υπόθεση ώστε να έχουν καλυφθεί τα νώτα τους αν ποτέ ξεφύγει το έλεγχος και γίνει κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί ώστε μετά η όποια γνήσια λαϊκή αντίδραση να είναι εύκολο να καπελωθεί. Να ποδηγετηθεί από τους μόνους δημοκράτες που γέννησε η πατρίδα. Τους αριστερούς! Αυτοί όπως έχω ξανά γράψει είναι οι πιο επικίνδυνοι. Αυτοί είναι το σύστημα! Αυτοί ελέγχουν το σύστημα των ΜΜΕ. Αυτοί φιμώνουν την αλήθεια.
Αυτοί όλοι είναι που έχουν βολευτεί πριν από όλους μαζί με τους κολλητούς τους –επίσης του αυτού ιδεολογήματος- που κυριαρχούν από την 10ετια που γεννήθηκε η ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση. Αυτοί είναι που και σήμερα προσπαθούν να κυριαρχήσουν και στο ελληνικό διαδίκτυο με πέντε και 10 blogη κάθε ομάδα και η κάθε φράξια.
Είναι η γνωστή μαύρη τακτική της επικοινωνιακής προπαγάνδας που όταν θες να κάψεις ένα θέμα το δίνεις σε έναν «τύπου» μαχόμενο και ανεξάρτητο δημοσιογράφο με αριστερό προφίλ ο οποίος όμως έχει δομηθεί και ανδρωθεί μέσα από το ίδιο σύστημα και φυσικά έχει φάει από το κρατικό χρήμα για την χρηματοδότηση των εκπομπών του στην κρατική τηλεόραση… Δηλαδή δικά σου και δικά μας χρήματα.
Αυτά που θα δείτε σε αυτά τα 51 λεπτά είναι η σκληρή αλήθεια που σας κρύβουν. Είναι όλα αυτά και πόσα άλλα που δεν θα μάθετε ποτέ όσο δεν αντιδράτε.
Ας είναι αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ η απαρχή, έστω και αθόρυβων ήρεμων και προπάντων χωρίς φωνές και τυμπανοκρουσίες εσωτερικών κοινωνικών ζυμώσεων, προκειμένου ο λαός να αφυπνισθεί και επιτέλους να αντιδράσει! Να αναλάβει πρωτοβουλία. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να δράσει όπως επιβάλει και επιτάσσει το σύνταγμα και το άρθρο 120 όταν εδώ και τέσσερα χρόνια καταστρατηγείται το –έστω και κουτσό και σε λάθος βάση αλλά αποδεχτό από τον Έλληνα που ακόμα δεν το έχει αλλάξει – ελληνικό σύνταγμα!


 ΠΗΓΗ

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...


Φορολογούν τους άνεργους. Αυτούς που εξ ορισμού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ για να πληρώσουν.

Γιατί; Επειδή ΖΟΥΝ. Επειδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Επειδή με τη στήριξη γονιών και συγγενών καταφέρνουν και ΕΠΙΖΟΥΝ.

Κι αυτό είναι τεκμήριο! Έτσι ώστε αν τους έχει μείνει στην κατοχή τους κάνα αυτοκίνητο ή κάνα ακίνητο, να αναγκαστούν να το πουλήσουν για να πληρώσουν το κράτος. Και φυσικά, επειδή στη σημερινή αγορά δεν πουλιέται τίποτα, ή επειδή είναι ήδη μπλοκαρισμένα από χρέη σε τράπεζες, σε οδηγούν - με μαθηματική ακρίβεια - στη δήμευση.

Κοινώς: Στοχοποιούν ξεκάθαρα και απευθείας την όποια περιουσία απέκτησαν στις "καλές μέρες" κάποιοι, είτε από την δουλειά ή την οικογένεια τους.

Επειδή τα ποσοστά ιδιοκτησίας στην Ελλάδα παραδοσιακά έμεναν ψηλά και δεν είναι εναρμονισμένα (μηδενισμένα) με τις υπόλοιπες χώρες/στάνες, οικονομικά εξαρτημένων ανθρώπων/αρνιών, που υπάρχουν μόνο σαν βορά συμφερόντων, κολλήγοι στη φεουδαρχία των τραπεζιτών. Δεν είναι συνωμοσιολογίες, απλός, ψυχρός, άκρατος καπιταλισμός στη χειρότερη έκδοσή του είναι.

Κι όλα τ΄ άλλα είναι προφάσεις. Προσχεδιασμένο έγκλημα με δόλο. Κι εμείς ασχολούμαστε με τα ίδια και τα ίδια καραγκιοζιλίκια, αντί να ξεσηκωθούμε και να "κάψουμε τη Βαστίλη"...

NO HOPE.
Δημοφών , 43 χρ. , Αττική

Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ:«Η βουλή είναι η καταστροφή της κοινωνίας, ψηφίζει κατάπτυστους νόμους για να οικονομούν αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές των πολιτών».

Στην ομιλία του επί του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα για την φορολόγηση των βουλευτών. Παρουσιάζοντας τρία εκκαθαριστικά πολιτών αλλά και το δικό του, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε: «Για να μη βγει κανένας καραγκιόζης να μας αμφισβητήσει, όπως είχαν βγει κάποιοι Νεοδημοκράτες την προηγούμενη φορά που αποκαλύψαμε τους παχυλούς μισθούς, καταθέτω στα πρακτικά τα στοιχεία».

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «η βουλή είναι η καταστροφή της κοινωνίας, ψηφίζει κατάπτυστους νόμους για να οικονομούν αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές των πολιτών».

Δάνης Τζαμτζής: "Είσαι ηλίθια" - Ραχήλ Μακρή: "Τιμή μου να με βρίζουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ"

Χοντρός τσακωμός πριν λίγο στη Βουλή
Χαμός έγινε πριν λίγο στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την αντισυνταγματικότητα , όταν ο Δάνης Τζαμτζής επιτέθηκε στην βουλευτίνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. "Είσαι ηλίθια , χαμένη και διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ" της είπε ο βουλευτής της ΝΔ . Η Ραχήλ σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος, αποκαλώντας "προδότη" τον βουλευτή Πέλλας.

"Τιμή μου να με βρίζουν προδότες" απάντησε...ΠΗΓΗ

Ραχήλ: "Θα σας κρεμάσουμε" -Τζαμτζής:" Θα μας κλάσεις τα αρχίδ..." ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ

Σάλος από τους διαλόγους στη Βουλή

Σάλο έχει προκαλέσει ο διάλογος που αναρτήθηκε στα parapolitika.gr με τον τσακωμό της Ραχήλ Μακρή με τον Δάνη Τζαμτζή. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως το σκηνικό ξεκίνησε όταν μιλούσε ο εισηγητής της ΝΔ για την αντισυνταγματικότητα και εκεί πετάχτηκε η Ραχήλ Μακρή και είπε: "Θα σας κρεμάσουμε" . Με αυτή την έκφραση τα πήρε στο... κρανίο ο Τζαμτζής και απάντησε "Θα μας κλάσεις τα αρχίδια.... Κάτσε κάτω διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ" . Στην συνέχεια ακολούθησε ο "διάλογος" περί ηλιθίων και ...προδοτών...ΠΗΓΗ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας! αντί των σχολικών φυλάκων που απολύουν οι δοσίλογοι.

Πολίτες στελέχη του Λαικού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.

Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστέμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.

Εμείς δεν μπoρούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.

Την ημέρα για να περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωποί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.

Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είναι τα σχολεία μας, αφύλακτα".

Πληροφορούμενοι στην κυβέρνηση την πρόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου να συνδράμει αποφασιστικά στην προστασία των σχολείων και των μαθητών ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση λέγοντας ότι «Θέλω να δηλώσω ειλικρινώς και ευθαρσώς ότι υπάρχει ανησυχία. Τα σχολεία πρέπει να επιφυλάσσονται διότι τα ακραία στοιχεία καραδοκούν», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα που προκύπτει «πρέπει να λυθεί με έναν τρόπο που θα διαφυλάσσει τις σχολικές μονάδες».

Δεν διευκρίνησε τι εννοούσε όταν αναφερόταν σε "ακραία στοιχεία": Για τα στελέχη του ΛαΪκού Συνδέσμου που θέλουν να προστατέψουν τους μαθητές και τα σχολεία ή για τα στελέχη της κυβέρνησης που προκειμένου να εκτελέσουν αυτά που ζητεί η τρόικα θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές απολύοντας του φύλακες των σχολείων;

Σημειώνεται ότι στα περισσότερα από αυτά τα σχολεία που βρίσκονται στην "κόκκινη ζώνη" της εγκληματικότητας π.χ. στα δυτικά προάστεια και το κέντρο της Αθήνας περί την Ομόνοια, πηγαίνουν σχολείο πολλά παιδιά μεταναστών που κατ'αυτό τον τρόπο θα τεθούν υπό την φύλαξη των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού οι "αντιρατσιστές" της κυβέρνησης και της τρόικα τα εγκαταλείπουν έρμαιο στους πάσης φύσεως κακοποιούς.ΠΗΓΗ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Απάντηση στις νέες ύβρεις Σαμαρά και η πρότασή μας για απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά του μνημονίουΣαμαράς στο Πρώτο Θέμα κατά Χρυσής Αυγής: "Είναι διακηρυγμένοι νεοναζί και διασύρουν τη χώρα ως λαθρέμποροι του πατριωτισμού διότι θαυμάζουν τους χειρότερους δυνάστες που γνώρισε ποτέ αυτή η πατρίδα. Κηρύσσουν το μίσος σε μια κοινωνία που έχει ανάγκη ενότητας για να ξεπεράσει την κρίση και δεν προτείνουν τίποτα. Η εκλογική τους δύναμη είναι αδυναμία για τη χώρα και τα εθνικά της συμφέροντα. Απομονώνουν την Ελλάδα τη στιγμή που χρειάζεται όλα τα διεθνή στηρίγματα. Οι νεοναζί είναι ό,τι πιο μισητό για τους Ευρωπαίους".
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση στις νέες ύβρεις Σαμαρά:
Δεν περνάει μέρα χωρίς ο πρωθυπουργός του μνημονίου να υβρίσει την Χρυσή Αυγή και μαζί της πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που την στηρίζουν. Στη στάση του αυτή αντανακλάται ο φόβος των αφεντικών του, των διεθνών τοκογλύφων, που ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα ανθελληνικά τους σχέδια.
Ο Σαμαράς είναι το ενεργούμενο των διεθνών τοκογλύφων, που μέσω του μνημονίου στοχεύουν στην οριστική υποδούλωση της χώρας μας και στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Συνεχίζει επάξια το έργο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ Παπανδρέου, έχοντας ενώσει τα δύο διεφθαρμένα αποκόμματα των απατεώνων σε ένα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.)
Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι νεοναζί, είναι Έλληνες Εθνικιστές και μάχονται για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα. Κανείς δεν πιστεύει τις ύβρεις και τα ψέμματα του Σαμαρά και ο ελληνικός λαός αγκαλιάζει μαζικά το Εθνικιστικό Κίνημά. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας για εθνική ανάταση και ανεξαρτησία και η πολιτική μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση είναι συγκεκριμένη: Καταγγελία του Μνημονίου - Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους - Άρνηση πληρωμής του παρανόμου χρέους - Επιθετική πολιτική ενάντια σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους - Επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή - Αξιοποποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του ελληνικού λαού.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου


ΠΗΓΗ