ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (Δημ. Σύμβουλος Σάμου): "Χέστηκα.....για το εθνόσημο..."!!!!!!!!

Πάρα πολύ μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία της
Σάμου από το πρωί, η σημερινή τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Σάμου κ. Δημ. Καμπουράκη για το θέμα του Εθνόσημου και της Τουρκοφιλικής προσέγγισης που υπάρχει από αρκετούς αιρετούς, τα τελευταία χρόνια εδώ στη Σάμο.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμπουράκης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου στο "Ράδιο Ιωνία 105,2" ερωτώμενος να κρίνει την κίνηση του Δημάρχου Σάμου να στείλει πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία, τη συνάδελφό του στο Δημ. Συμβούλιο κα Τσερέπα στο Φεστιβάλ Αδελφοποιημένων Πόλεων όπου συμμετείχε και η FYROM ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" απάντησε χαρακτηριστικά: "Χέστηκα......αν συμμετείχε η "Μακεδονία". Εδώ έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε"
Όταν ο κ. Καμπουράκης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν συμφωνεί ο κ. Καμπουράκης με τη συμμετοχή της Σάμου χωρίς το Εθνόσημο στην Έκθεση που πρόκειται να γίνει στην Σμύρνη της Τουρκίας, ο κ. Καμπουράκης απάντησε: "Χέστηκα και για το Εθνόσημο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχουμε άλλα προβλήματα στη Σάμο"...!!!
Όταν ξαναρωτήθηκε αν τον ενοχλούν οι πολύ συχνές παραβιάσεις των Τουρκικών αεροπλάνων πάνω από την Σάμο, ο κ. Καμπουράκης απάντησε: "Χέστηκα και για τις παραβιάσεις των Τούρκων!!! Εγώ τις έχω συνηθίσει".
Όταν ο κ. Καμπουράκης ρωτήθηκε αν θα τον ενοχλούσε να μπει στο μέλλον η Τουρκική σημαία στην Πλατεία Πυθαγόρα, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: "Εεεεε όχι μην το παρακάνετε κιόλας"!!!
Από την στιγμή εκείνη και μετά έχουμε γίνει δέκτες δεκάδων μηνυμάτων από απλούς πολίτες της Σάμου και όχι μόνο, που ζητούν από τον κ. Καμπουράκη να ανακαλέσει, ενώ πολλοί άλλοι του ζητούν να παραιτηθεί από την θέση του!!!
Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πανσαμιακή Αναγέννηση" κ. Κατρακάζο να διαγράψει τον κ. Καμπουράκη λόγω της τοποθετησης αυτής που ειχε δημόσια σήμερα στο ραδιόφωνο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως μετά και τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμπουράκη η υπόθεση ΜΥΡΙΖΕΙ πολύ!
Θα πρέπει να υπάρξει σαφής τοποθέτηση πολιτικών φορέων και κομμάτων πως αντιλαμβάνονται την Εθνική μας Υπόσταση και αν συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές, μείωσης της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας!
Σε λίγο όπως πάμε δεν θα είναι καθόλου περίεργο να δούμε ακόμα και τουρκικά υποβρύχια να σουλατσάρουν στο κόλπο του Βαθέος ή 'Ελληνες πολιτικούς να φορούν στο πέτο του σακακιού τους την κονκάρδα του Κεμάλ Ατατούρκ!                                                                                                      ΠΗΓΗ:samiakignomi.gr

1 σχόλιο:

Μαρια είπε...

Τετοιους ψηφιζει τοσα χρονια ο κοσμος και φτασαμε εδω που φτασαμε! Τελικα το προβλημα της Σαμου το αποκαλυψε ή θα μας αφησει με την απορια; Κατα την προσωπικη μου γνωμη παντως, το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι ο συγκεκριμενος δημ. συμβουλος..