ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑΜΠΟΥ;


 Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τ​​ην Παρασκευή στη Βουλή ο Νίκος Δένδιας, απευθυνόμενος στην αριστερά, τόλμησε να αναφερθεί στον Ιωάννη Μεταξά. Είχε προηγηθεί διαξιφισμός ανάμεσα στον κ. Παφίλη του ΚΚΕ, ο οποίος, απαντώντας στον κ. Παππά της Χρυσής Αυγής, απεφάνθη ότι ο Μεταξάς δεν ήταν πατριώτης. Εκτός από τα ρετσινόλαδα και τα γνωστά, δεν αποφυλάκισε τους κομμουνιστές για να τους επιτρέψει να αγωνιστούν στην Αλβανία. Δεν χρειάζεται να ξέρεις καλά την Ιστορία της εποχής για να θυμηθείς ότι το 1940 η Σοβιετική Eνωση ήταν σύμμαχος της ναζιστικής Γερμανίας, ότι ο Νίκος Ζαχαριάδης ήταν μέλος του σοβιετικού κόμματος και ότι το ελληνικό ΚΚ υπάκουε στις εντολές του. Ο κ. Δένδιας κάλεσε την αριστερά να μην αφήνει τον Μεταξά στα χέρια της Χρυσής Αυγής, διότι αυτός είπε το «Οχι». Κοινώς έθιξε ένα από τα ταμπού της Ιστορίας μας. Διότι, ως γνωστόν, για την αριστερά μας το «Οχι» δεν το είπε ο Μεταξάς, το είπε ο «λαός» – αυτός που λέει πάντα «όχι».

Προ ετών, στη διάρκεια μιας από τις περίφημες εκείνες νύχτες που η πλατεία Συντάγματος έβραζε από αγανάκτηση, σε ένα τηλεοπτικό πάνελ είχα τολμήσει να πω πως ο Μεταξάς, αν και δικτάτωρ, κατάφερε με το «Οχι» να εμπνεύσει ομοψυχία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το άκουσμα του ονόματος τίναξε σαν ηλεκτρικό ρεύμα τον φορέα της αριστερής συνείδησης που συμμετείχε στην ομήγυρη, όπως θα έγραφε και ο συγγραφέας του «Μικρού Ηρωα» Στέλιος Ανεμοδουράς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να λογοκρίνεις την Ιστορία. Ο Στάλιν έσβηνε τα πρόσωπα των αντιπάλων του από τις φωτογραφίες. Exeunt Τρότσκι, Κάμενεφ και Ζινόβιεφ. Παρ’ ημίν η τεχνική είναι απλή: είναι η μεταποίηση της πραγματικότητας, που είναι πάντα πολύπλοκη και αντιφατική, σε μονοσήμαντα ταμπού. Σε έναν δημόσιο διάλογο που στηρίζεται στην κατάχρηση στερεοτύπων το έργο δεν συναντά και πολλές αντιστάσεις.

Αναζητώντας στοιχεία για το «Βερονάλ», όπου αφηγούμαι την αυτοκτονία του Ιωάννη Συκουτρή, διεπίστωσα ότι αν επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ο σημαντικότερος ίσως αρχαιογνώστης του περασμένου αιώνα φιγουράρει σε περίοπτη θέση. Ο Συκουτρής ήταν οπαδός του Μεταξά και αντιμετώπιζε με ενδιαφέρον τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό. Ωσπου επισκέφθηκε την Γερμανία το 1937 και επέστρεψε ράκος απ’ αυτά που είδε εκεί. Ο Μεταξάς τον υπερασπίσθηκε όταν του επετέθησαν για την έκδοση του πλατωνικού «Συμποσίου», σε αντίθεση με τον αριστερό Γληνό, ο οποίος εσιώπησε διότι ο Συκουτρής δεν ήταν «δικός μας». Στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης ο Συκουτρής αγνοήθηκε από την κυρίαρχη αριστερή διανόηση, της οποίας οι γνώσεις ξεκινούσαν απ’ τον Αλτουσέρ και έφταναν ώς τον Μπουρντιέ. Με αποτέλεσμα να τον οικειοποιηθεί η Χρυσή Αυγή.

Η επιβολή της Ενιαίας Σκέψης, που οδήγησε στην παρούσα πνευματική αφασία, απαιτεί την καλλιέργεια ταμπού. Εχει δίκιο ο κ. Δένδιας: ο Μεταξάς είναι ένα από τα κεφάλαια της σύγχρονης Ιστορίας μας και ως προσωπικότητα δεν είχε καμία σχέση με τους καραβανάδες που προσπάθησαν να τον μιμηθούν το ’67. Μην ξεχνάμε ότι και τον Καποδίστρια «τύραννο» τον αποκαλούσαν. Αν θέλουμε να αποκαταστήσουμε κάπως τη ζωτικότητα της πνευματικής μας ζωής, να τη βγάλουμε από τη νεκροφάνεια που την έριξε η «ηθική υπεροχή» των προοδευτικών και οι ενοχές των συντηρητικών, το πρώτο βήμα είναι να την απαλλάξουμε απ’ τα ταμπού της.

ΠΗΓΗ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΡΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΝ

Μακριά από κάθε αφυδατωμένη μούμια που τρέφει την υπαρξιακή της ματαιοδοξία με προστυχιά και κολλαγόνο.

12742816_1782297942055634_6913501726590155140_n

Ενόσω εδώ σπάμε κοντέρ αναξιοπρέπειας, αναξιοπάθειας μέσα από ενασχολήσεις ανάξιες λόγου που φανερώνουν το γενικότερο αξιακό σηψαιμικό μας σοκ, ενόσω αναλωνόμαστε σε τηλεοπτικά τσουρουμαδήματα οδυρμού για τους αυτοδημιούργητους σελέμπριτις που έφυγαν νωρίς, ενόσω επιχειρηματολογούμε για το κάθε σουργελόπανο του λάιφ στάιλ και τις γνώμες του δίνοντας αξία στο τίποτα, κάτι έτη φωτός μακριά, αυτή η ηλικιωμένη Κούρδισσα δεν βλέπει πρωινάδικα, δεν ακούει μοντέλες να γνωμοδοτούν,δεν κυνηγάει το γιο της να βάλει ζακέτα, δεν λέει στην κόρη της να κοιτάει τη δουλίτσα της και να βρει κανα καλό παιδί να νοικοκυρευτεί.

Αυτή η ηλικιωμένη Κούρδισσα πολεμάει τους ISIS πάνω από ένα χρόνο. Και τώρα ανήκει στη φρουρά της πόλης της.

Αυτή η ηλικιωμένη Κούρδισσα προσωποποιεί κάθε γέφυρα με το όμορφο, το ζωντανό, εκείνο που ζει στον υπερβατικό κόσμο του ιδεατού, «ανθρωποποιώντας» το  με αλήθεια και ρεαλισμό, αυτή η ηλικιωμένη Κούρδισσα δίνει ζωή σε καθέναν από μας που ασφυκτιά μπρος σε κάθε αφυδατωμένη μούμια που τρέφει την υπαρξιακή της ματαιοδοξία με προστυχιά και κολλαγόνο, αυτή η ηλικιωμένη Κούρδισσα είναι ο ορισμός της ζωής  όπως την καταλαβαίνουν όσοι παλεύουν ακόμα χρίζοντας τους ανεμόμυλους ιππότες.

Κυρά μου, σ’ ευχαριστώ, που μπορώ να στρέφω τα μάτια μου πάνω σου, για να ξεβρωμίζουν από την γύρω μου ντροπή.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΡΥΘΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



Ο Γούντυ Αλλεν που ειναι σοφος ανθρωπος, συνηθιζει να λεγει οτι: "δεν θα γινομουν ποτε μελος σε μια λεσχη, που θα ειχε εναν τυπο σαν εμενα, για μελος της..."
Το ίδιο ακριβώς συλλογιούνται και τα ηγετικα στελεχη του ΚΚΕ, με τη διαφορα ότι λόγω έλλειψης χιουμορ, δεν θα το ανακοινωναν ποτε στους χαχολους που τους πιστεύουν...

Διότι, ζάπλουτοι σύντροφοι όπως παραδείγματος χάριν ο κ. Μπούτας ή η κ. Κανέλλη, γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν παρ' ελπίδαν έρχονταν στην εξουσία ένα αληθινό ΚΚΕ, τότε οι πρώτοι που θα πρεπε να τα μαζωξουν και να την καμουν για Ελβετιες και για Βραζιλιες, ειναι οι ίδιοι...

Γι αυτό σου λέω κυρία μου
Το ΚΚΕ είναι απλώς η ερυθρά φρουρά του συστήματος. Και κάθε φορά που το καθεστώς κινδυνεύει να κλονιστεί από τις λαϊκές αντιδράσεις [ντου στο κυνοβούλιο, απεργια μετρο, απεργια εκπαιδευτικών, αγροτικές κινητοποιησεις κ.λπ.] αναλαμβανουν εργολαβικά να απονευρώοσυν την οργανωμένη λαϊκη αντισταση και να διαλύσουν εν τη γενεση της, καθε ειδους επαναστατκη δυναμικη, που θα μπορούσε ν' απειλήσει το σύστημα.

Το ΚΚΕ είναι δηλαδή το πολιτικό ανάλογο της πρέζας.
Πλουτίζει όσους την πωλούν και καταστρέφει όσους την αγοράζουν...

Δείτε εδώ από κατου και το βιντεάκι, για το πως οι κόκκινοι παμίτες εισέβαλλαν στη συγκέντρωση των αγροτών στο σύνταγμα και πως κινήθηκαν με στρατιωτικό σχέδιο, για να τη διεμβολίσουν και να τη διαλύσουν...




Τώρα θα μου πεις, ότι δεν γραφω και τιποτα καινούριο.
Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης τους στην Ευρώπη, ο στόχος των κομμουνιστικών κομμάτων ήταν διαλυτικός.

Ουσιαστικά ολόκληρη η ιστορία του κομμουνισμού, είναι η ιστορία του σφετερισμού και της διαλυσης, κάθε επαναστατικού κινήματος, που οραματίστηκε εναν καλυτερο κοσμο,

Ετσι τσακισαν την ισπανικη επανασταση του μεσοπολέμου, έτσι καπηλευτηκαν την εξεγερση της παρισινης κομμουνας τον 19ο αιώνα, ετσι καπελωσαν τη ρουσικη εξεγερση κατα του τσαρου στις αρχες του 20ου αιωνα, ετσι εσβησαν τα εθνικα κινηματα των Βαλκανιων για τον αυτονομιστικό κοινοτισμό, έτσι ισοπεδωσαν τις λαϊκες εξεγερσεις κατά του νεοφιλελευθερισμού και του δόγματος του Σοκ, στις χωρες - μπουρδέλα της λατινικής Αμερικής.

Ετσι καμουν και στο ευρωπαϊκο πειραματόζωο της ινδογρεκίας.
Ο ρολος του ΚΚΕ, απο την πρωτη στιγμη της ιδρυσης του [απο τον εβραιο Α. Μπεναρογια] ηταν και παραμενει η διαλυση του Ελληνικου εθνους/κρατους και η προσαρτηση του σε εναν παγκοσμιοποιημενο μηχανισμο στυγνης εκματαλλευσης των λαων, όπου το γραφειοκρατικό ιερατείο του Κόμματος, θα διαθετει δικαιωμα ζωής ή θανατου επι των ατυχων αιχμαλωτων του...

Και ναι μεν ολα αυτα μπορει να μην ειναι διολου καινουρια, ωστοσο οι μαζες των σημερνων αλβανογρακυλων, τα αγνοουν, οπως τα αγνοουσαν και οι παππουδες τους, που εδωκαν βαση στην παραμυθα των βελουχιωτηδων και σταυρωθηκαν για ενα "κιβωτιο αδειανο", για μια λιανα κανελλη...

Δυστυχως, οσο τα λαϊκα κινηματα στην αφγανογρεκια θα επιτρεπουν σ αυτες τις δηλητηριωδεις σαυρες να εισχωρουν μεσα τους, θα ειναι καταδικασμενα να διαλυονται, οπως διαλυθηκε και η πολλα υποσχομενη αγροτικη κινητοποιηση του Σαββατοκυριακου.
Όταν θα δειτε τους αγροτες, τους εργατες, του επαγγελματιες και καθε κοινωνικη ομαδα που κερδιζει τη ζωη της, με τον ιδρωτα της, να στρεφεται πρωτα κατα των επαγγελματιων επaναστατοφονιαδων του ΠΑΜΕ, του ανταρσυα, των κρατικοδιαιτων συνδικαλιστων και πασης φυσεως καθεστωτικης λερας, τοτε μπορειτε να ελπιζετε πως κατι παει να γινει...

Οταν οι πρωτοι που θα φανε το γιαουρτι [και την κατσουνα] θα ειναι οι εργατοπατερες του ΚΚΕ, οταν οι πρωτοι που θα ξωπεταχτουν με τις κλωτσιες, απο τη συγκεντρωση θα ειναι οι ζαπλουτοι κυνηγοι αδειανων κεφαλων της "αριστερας", τοτε το λαϊκο κινημα θα εχει βρει τον μιτο της Αριαδνης, που πιθανον να οτ οδηγησει εξω απο τον λαβυρινθο των λαθεστωτικων αφαιμαξεων.

Ως τοτε θα θρηνουμε για τις χαμενες μας επαναστασεις...  


Η πραγματικη αντισταση του λαου, θα ξεκινησει οταν το πρωτο γιαουρτι θα πεσει 
σε μια τετοια φατσα..

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;



Οι αγρότες λέει μπήκαν στο πρωθυπουργικό μέγαρο και βγήκαν, όπως μπήκαν.
Αλλά δεν φταίει γι αυτό, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε το μέγαρο. Φταίνε οι αγρότες.
Κι όχι επειδή βγήκαν αλλά επειδή μπήκαν...

Διότι λεβέντες μου, θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι δεν τους ενδιαφέρετε!

Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και δείτε.
Το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολούνται τα γελαστά παιδιά της ροζ συμμορίας, είναι οι λαθρομετανάστες, οι λαθρέποικοι και οι λαθροεισβολείς.
Ποιοι αγρότες, ποιοι επαγγελματίες, ποιοι επιστήμονες, ποιοι μικροεπιχειρηματίες.
Είμεθα όλοι αναλώσιμοι.
Θα μας αντικαταστήσουν.

Γι  αυτό και δεν δίνουν δεκάρα αν θα ξεροσταλιάσουν οι αγρότες στα μπλόκα, αν θα διαλυθούν οι μεταφορές, αν θα εκπνεύσει το ελληνικό εμπόριο.
Τα hot spotw, οι αλβανοκογκολέζοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ο κομματικός τους στρατός και οι λούγκρες πασών των φυλων και των ψυχανωμαλιών 
Αυτά και μόνον αυτά τους απασχολούν.
Γι αυτά άλλωστε πλερώνονται από τα εβρωσιωνιστικά κογκλάβια,

Κι όταν καταλάβετε ότι αυτές οι εντεταλμένες σαύρες δεν είναι η κυβέρνηση σας αλλά οι εντολοδόχοι της εθνικής σας ευθανασίας, τότε μπορεί και να γίνει κάτι σ' αυτόν εδώ τον τόπο.
Τουλάχιστον, όταν θα ξαναμπείτε στα Μαξίμου, να μην βγείτε αν δεν τα κάμετε hot spot... 





Ορίστε...
Πάρτε παράδειγμα ποια είναι η "στρατηγική" της ροζ συμμορίας, για το αγροτικό ζήτημα.
Η απλή και στέρεα στρατηγική του Καραγκιόζη...
- Θα με βαράει, θα με βαράει, θα με βαράει - ε... κάποτε, θα πιαστεί το χέιρ του και θα σταματήσει..
Ετσι και οι ροζ συμμοριτες.
Θα φωναξουν, θα φωναξουν, θα φωναξουν - ε... κάποτε θα κλείσει ο λαιμός τους και θα παρατήσουν τα μπλόκα για να επιστρέψουν στις επαρχιακές ρωσίδες...
Ποιος άνθρωπος αντέχει μια ζωή να την βγάνει απάνου στο τρακτέρ πρωί-μεσημέρι-βράδυ;

Και για να μην ξεσηκώνεται το πόπολο, έχουν δώκε εντολή στα παπαγαλάκια των τηλεοράσεων, να παίζουν το αγροτικό πέμπτο με έκτο θέμα, πίσω από τους παντελίδηδες και τις ρούπες.
Διότι ως γνωστόν, όταν δεν υπάρχεις στην τηλεόραση, δεν υπάρχεις και στην πραγματικότητα...

Κι υστερα, είναι και το άλλο...
Σε τι δηλαδή ευελπιστούν οι αγρότες;
Μήπως να τους δώκει κάτι τις παραπάνου, για να το κλείσουνε το θέμα ωραία και καλά; Ή μπας και τους τάξει να τους πάει τον οικονομικό και επαγγελματικό τους αφανισμό δυο-τρία χρονάκια πίσω;
Και λοιπόν;
Θα είναι ικανοποιημένοι αν χάσουν τη γη τους με τρία χρονια αναστολή ή αν θα την χάσουν τώρα;

Διότι το πρόβλημα είναι πολύ γενικότερο από το αν θα σβήσουν τα επαγγέλματα των αγροτών ή των δικηγόρων ή των υδραυλικών ή των μικρεμπόρων.
Το πρόβλημα αδέρφια μου είναι ότι αυτοί έχουν αναλάβει εργολαβικά να σβήσουν την Ελλάδα!

Αυτά που γινονται με τις ορδές των λαθροεισβολέων, με τις ΜΚΟ, με την λαθροεγκατάσταση μουσολμάνων σε Θρακη, σε νησιά, στην πρωτεύουσα κι όλα αυτά που παίζονται με τους Τουρκους, είναι ο πραγματικ΄ςο πυρήνας του προβλήματος, που ένα παρκαλάδι του μοναχά αγγίζει τις περικοπές των συντάξεων ή τη φορολογική αφαίμαξη των αγροτών.
Να εξεγείρεσαι λοιπόν εναντιον του καθεστώτος, επειδή σου αυξάνει τον ΦΠΑ στο πετρέλαιο και ν' αφήνεις να σου φτιάχνουνε χοτ σποτ στο χωριό σου, είναι σαν να πάσχεις από καρκίνο τουλάρυγγα και να παίρνεις καραμέλλες για τον βήχα.

Και μόνον που οι αγρότες βγάνουν μπροστά ένα κομματοσκυλο του ΚΚΕ, το οποίο εργάζεται νυχθημερόν για την αντικατάσταση των Ελλ'ηνων απο σλαβοαφροασιατικές μάζες, δειχνει ότι δεν έχουν καμία ελπίδα να επιβιώσουν, σ' αυτόν εδώ τον τόπο.
Βρε τα χωράφια σας και τα αμπέλια σας, θα δοθούν πεσκέσι στους εβρωσιωνιστές και τα παιδιά σας θα δουλεύουν σαν κολλήγες παρέα με τον πακιστναό, τον αφγανό και τον σουδανεζο.
Δεν το βλέπετε να πραγματοποιείται ήδη;
Δεν το μυριζετε στον αερα.
Δεν σας το φωναξε ο νεοσυντροφος Καμενος, που καταντησε τον Ελληνικο στρατο ορντιναντσα των λαθρεποικων και τωρα επιτασσει γη Ελληνων, για να βολεψει τα στιφη των λαθροεισβολεων;

Τι πατε λοιπον να συζητησετε στα μαξιμου;
Τι περιμενετε απο τα μπλοκα1
Τι πιστευετε οτι θα σας προσφερουν τα κοματοσκυλα του ΚΚΕ;
Ακομα δεν πηρατε ειδηση οτι δεν τους ενδιαφερετε;
Κι οτι αν εχετε μία ελπιδα εσεις οι αγροτες να κρατησετε τη γη σας, για τα παιδια σας και τους νεκρους σας, ειναι να ενωθειτε μαζι με τους γραβαγωμενους και τους απελπισμενους και να μπουκαρουμε ολοι μαζι στα μαξιμου - οχι για να συζητησουμε - αλλα για να πολεμησουμε.

Αυτή είναι η αλήθεια αδέρφια μου.
Κι εδω δεν χωρούν ουτε κομματικές σημαίες, ούτε σου-ξου-μου με τους γνωστούς εργατοπατέρες της αγροτιάς, της εργατιάς, της μικρομεσσαίας τάξεως.
Μόνο με την Ελληνική σημαία.
Και με διαρκή ανταρτοπόλεμο.
Να τους χτυπαμε όπου μπορουμε και οπου τους βρουμε.
Κι όχι μονο για τα χωραφια. Αλλα και για τα χοτ σποτς και για τις ΜΚΟ και για τους διορισμους τους και για τις λαμογιες τους και για τις ταρζανιές τους και για τη Θρακη μας και για το Καστελοριζο μας και για τους νεκρους πιλοτους μας.



Κι όχι μονο τους ροζ συμμοριτες
Όλους! Διότι το καθεστώς είναι ένα - ενιαίο και αδιαίρετο [από Καρατζαφέρη ίσαμε Λαφαζανη].      
Να μην προλαβει να πει ο πάσα ένας πουστης: "Ειμαι βουλευτής!" και να βαρανε ολες οι κουδουνες...

Έτσι!
Κι όταν με το καλό ξεφορτωθούμε και τα λαμόγια και τα εβρά τους και τα αφεντικά τους, να μην ζητάμε μετά κατευθείαν ρωσιδαδικα και ταμπλετς και ραχατιλίκια στο δημόσιο.
Να μαστε ετοιμοι να ξαναστησουμε αυτον τον τοπο στα ποδια του, με ιδρωτα, αιμα και δακρυα.
Κι οχι να δινουμε τη δουλεια στον αλβανοκογκολεζο επειδη θα μας στοιχισει φτηνοτερα...
Οπως καμουν ολοι οι λαοι που θελουν να επιζησουν...

ΠΗΓΗ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ ΤΩΡΑ… Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!



Αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πλέον να γνωρίζουν ότι οι δήθεν πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, (αφού Σύριοι είναι πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό), όλοι να γνωρίζουν ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS και συνεχίζει να στέλνει τους Ισλαμιστές στην Ευρώπη, όλοι να γνωρίζουν ότι σε όσες χώρες έχουν πάει οι Μουσουλμάνοι τις έχουν μετατρέψει σε βόθρους (όπως ακριβώς είναι οι χώρες τους από τις οποίες κινδύνεψαν τις ζωές τους για να φύγουν), όλοι γνωρίζουν ότι περιοχές της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Δανίας και του Βελγίου (και προσεχώς της Ελλάδας) είναι γκέτο Μουσουλμάνων όπου επικρατεί η Σαρία και ο μεσαίωνας, και απαγορεύεται ακόμα και στην αστυνομία να πλησιάσει, όλοι γνωρίζουν ότι για τους Μουσουλμάνους η γυναίκα δεν έχει απολύτως καμία αξία, είναι ένα σκουπίδι…. και παρόλο αυτά… συνεχίζουμε να τους δεχόμαστε μέσα στη χώρα μας!

Δώσαμε, και ξανα-δώσαμε ψήφο (βέβαια, αρχίζω και πιστεύω ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι νοθευμένες, γιατί δε γίνεται ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει τον Σύριζα με όλα αυτά που γίνονται. Δε γίνεται να υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να συνεχίζει να τους στηρίζει). Δώσατε και ξανα-δώσαμε ψήφο στους ανθέλληνες, τους ψεκασμένους, τους εθνομηδενιστές και τους εθνοπροδότες. Αλήθεια, αυτό θέλουμε για την Ελλάδα; Ισλαμοποίηση; Δε θέλουμε ελευθερία και δημοκρατία; Δε θέλουμε ιδανικά και Ελληνισμό; Δε θέλουμε παραδόσεις, ήθη και έθιμα; Τι θέλουμε; Ισλάμ; Μεσαίωνας; Σκοταδισμό; Σαρία; Οι Αρχαίοι Έλληνες θυσίασαν τα πάντα για να σταματήσουν την Περσική εισβολή. Δώσανε τα πάντα για να σταματήσουν τη σκλαβιά και τον σκοταδισμό.

Εμείς γιατί ανοίξαμε τις πύλες στους Μουσουλμάνους;;
Τι, δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι κακοί;;; Μπορεί, αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι, και στις Μουσουλμανικές χώρες η πλειοψηφία κάνει κουμάντο. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που δε βρίσκεται ακόμα στο μεσαίωνα. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις γυναίκες. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες. Δείξτε μου μία χώρα στην οποία πήγαν Μουσουλμάνοι και σεβάστηκαν τον πολιτισμό της χώρας αυτής. Σας προκαλώ, δείξτε μου μία χώρα! Γιατί δε βλέπουμε την αλήθεια. Μία χώρα ζητάω.

Μην κουράζεστε…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Αλλά, παρόλο αυτά, θα έχετε παρατηρήσει πλέον ότι όσοι μιλούν έναντι της Ισλαμοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, στοχοποιούνται. Χαρακτηρίζονται ακρο-δεξιοί. Χαρακτηρίζονται φασίστες και ρατσιστές. Όποιος πει οτιδήποτε για το Ισλάμ, καταστρέφεται από το σύστημα. Δεν μπορείς να πεις οτιδήποτε. Ή δέχεσαι την Ισλαμοποίηση ή είσαι φασίστας. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Αν πας εναντίον, όλα τα ΜΜΕ (τα συστημικά ΜΜΕ φυσικά, θα σε καταστρέψουν).

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί, όπως ο Τράμπ στην Αμερική, που τους έχει γράψει όλους και τα λέει έξω από τα δόντια. Μερικές φορές τραβηγμένα πράγματα, μερικές φορές πολύ σωστά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και καλπάζει προς την πρωτιά. Είναι αστείο πάντως, όταν έχασε στην Αϊόβα από τον Κρουζ με μόλις 4% (Κρουζ 28% – Τραμπ 24%) η συστημική σελίδα News247 (εγώ θα προσθέσω εκτός από συστημική και άθλια-ξεφτιλισμένη σελίδα) έγραψε στην πρώτη σελίδα της: Συντριβή Τραμπ στην Αϊόβα. Νικητής ο Κρουζ, με το βλέμμα στο Νιου Τζέρσι. Δεν είναι η μόνη, το ίδιο έκανε και το nooz.gr και πολλές άλλες. Συντριβή, το 4% το θεώρησαν συντριβή. Το πιο τραγικό είναι όμως ότι στη συνέχεια, όταν ο Τράμπ όντως συνέτριψε τους αντιπάλους του με 10% διαφορά στη Νιου Χαμσάιρ και 10% διαφορά στη Βόρεια Καρολίνα, το news247, το nooz.gr και πολλά άλλες άθλιες συστημικές σελίδες ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτές οι ξεφτιλισμένες σελίδες και αυτοί οι ξεφτίλες «δημοσιο-κάφροι» σε ενημερώνουν τόσα χρόνια! Ούτε μία αναφορά για την όντως συντριβή. Τίποτα. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι!

Βέβαια, ο Τράμπ δεν είναι αρεστός γιατί θέλει να χτίσει τοίχο μεταξύ της Αμερικής και του Μεξικού, θέλει να φέρει τις δουλειές πίσω στην Αμερική από την Κίνα, θέλει να συντρίψει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), και θέλει να απαγορεύσει την είσοδο των Μουσουλμάνων στην Αμερική. Είναι φασίστας; Είναι ρατσιστής; Μπορεί, αλλά δημοκρατία δεν έχουμε; Άρα αν ο λαός της Αμερικής τον θέλει, τι πρόβλημα έχουν όλοι οι δήθεν «προοδευτικοί» και οι αντι-ρατσιστές; Γιατί δεν ακούτε επιτέλους το λαό; Αν κάνετε στην Ελλάδα δημοψήφισμα για τη λαθρομετανάστευση, τι πιστεύετε ότι θα βγει; Αν είχαμε στην Ελλάδα όντως ελευθερία λόγου και δε χαρακτηρίζατε φασίστα όποιον μίλαγε έναντι των λαθρομεταναστών, τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν οι Έλληνες; Τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν όλοι οι λαοί αν είχαμε πραγματική δημοκρατία και πραγματική ελευθερία λόγου; Αλλά δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτούς, ούτε πραγματική δημοκρατία, ούτε πραγματική ελευθερία λόγου έχουμε. Όποιος μιλάει κατά των σχεδίων των ισχυρών… καταστρέφετε. Είτε είναι ένας απλός πολίτης, είτε κάποιος που προσπαθεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής.

Δεν είμαι με τον Τραμπ, αλλά για άλλη μία φορά βλέπω υποκρισία, βλέπω λάσπη, βλέπω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο από όλα… είναι η υποκρισία! Για μένα, η βία είναι ίδια, από όπου και αν προέρχεται… και όταν καταδικάζεις τον ρατσισμό έναντι των ξένων, θα καταδικάσεις και τον ρατσισμό έναντι των Ελλήνων. Αλλιώς… είσαι για φτύσιμο. Δεν είναι μόνο οι ξένοι άνθρωποι, είναι και οι Έλληνες. Άρα, όταν εγώ υποστηρίζω τους Έλληνες, κράτα τις φασιστικές και ρατσιστικές ταμπέλες για σένα, γιατί οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι αντι-φασίστες και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντι-ρατσιστές.  

Ο Τράμπ έχει φάει και αυτός πολύ λάσπη από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, όλοι οι προσκυνητές των ισχυρών είναι εναντίον του. Ο Τράμπ δεν πρόκειται να γίνει πρόεδρος της Αμερικής. Εκεί, είναι όντως νοθευμένες οι εκλογές. Αποτελέσματα ηλεκτρονικών εκλογών δεν αφήνονται στα χέρια του λαού.

Είπαμε, αν οι εκλογές άλλαζαν στην ουσία κάτι, θα ήταν παράνομες.
Έχουν και τέτοιο σύστημα στην Αμερική όπου μπορείς να πάρεις πιο πολλούς ψήφους, και να χάσεις. Όπως βγήκε ο Bush πρόεδρος, ο οποίος είχε πάρει λιγότερους ψήφους αλλά κέρδισε. Άρα ο Τραμπ δεν πρόκειται να κερδίσει, και αν το σύστημα δει ότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον δεύτερο, θα τον εκτελέσουνε. Όπως εκτελέσαν τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζον Κένεντι, δύο πρόεδροι που τα έβαλαν με το σύστημα.

Άρα, έχω καταλάβει ότι, όποιον τον πολεμά λυσσαλέα το σύστημα, σημαίνει ότι μάλλον κάνει κάτι καλά. Κάνει δηλαδή κάτι που ενοχλεί τους ισχυρούς, και αυτοί με τη σειρά τους, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα (ΜΜΕ, Αριστερές και Τρομοκράτες οργανώσεις, ΜΚΟ, κλπ) για να τον βγάλουν από τη μέση.

Γιατί έχουμε πει: Δικτάτορες, τρομοκράτες και κυβερνήσεις δεν «πέφτουν» ποτέ όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Όσο και να υποφέρει ο λαός. Θα πέσουν μόνο όταν πάνε έναντι των ισχυρών.
Άρα, ο Τσίπρας, που εξυπηρετεί συμφέροντα και εκτελεί τα σχέδια Ισλαμοποίησης, θα παραμείνει στην εξουσία για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Θα αλλάξουν ακόμα και εκλογικό νόμο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Θα παίρνει στις εκλογές 5% και θα κυβερνά. (Εξάλλου τώρα, με 18% καταστρέφει την Ελλάδα).

Άρα, ή αντιδρούμε στα σχέδια του Τσίπρα, του Καμμένου και όλων σιχαμερών πολιτικών, ή καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπουμε την Ελλάδα να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Μουσουλμανική χώρα. Βλέπουμε δηλαδή να έρχονται οι βιασμοί γυναικών και παιδιών, βλέπουμε να έρχονται οι μαντίλες και οι αποκεφαλισμοί, βλέπουμε να έρχονται οι Έλληνες Τζιχαντιστές και η Σαρία.

Πιστεύτε δηλαδή ότι το Ισλάμ θα πάει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (όπως έχει ήδη πάει σε Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, κλπ) και να μας κάνουν εμάς τη χάρη;;

Αυτό πιστεύετε;;;

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ τώρα…. Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!
Σκεφτείτε… και αντιδράστε!

ΠΗΓΗ