ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ ΤΩΡΑ… Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!



Αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πλέον να γνωρίζουν ότι οι δήθεν πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, (αφού Σύριοι είναι πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό), όλοι να γνωρίζουν ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS και συνεχίζει να στέλνει τους Ισλαμιστές στην Ευρώπη, όλοι να γνωρίζουν ότι σε όσες χώρες έχουν πάει οι Μουσουλμάνοι τις έχουν μετατρέψει σε βόθρους (όπως ακριβώς είναι οι χώρες τους από τις οποίες κινδύνεψαν τις ζωές τους για να φύγουν), όλοι γνωρίζουν ότι περιοχές της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Δανίας και του Βελγίου (και προσεχώς της Ελλάδας) είναι γκέτο Μουσουλμάνων όπου επικρατεί η Σαρία και ο μεσαίωνας, και απαγορεύεται ακόμα και στην αστυνομία να πλησιάσει, όλοι γνωρίζουν ότι για τους Μουσουλμάνους η γυναίκα δεν έχει απολύτως καμία αξία, είναι ένα σκουπίδι…. και παρόλο αυτά… συνεχίζουμε να τους δεχόμαστε μέσα στη χώρα μας!

Δώσαμε, και ξανα-δώσαμε ψήφο (βέβαια, αρχίζω και πιστεύω ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι νοθευμένες, γιατί δε γίνεται ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει τον Σύριζα με όλα αυτά που γίνονται. Δε γίνεται να υπάρχει έστω ένας Έλληνας που να συνεχίζει να τους στηρίζει). Δώσατε και ξανα-δώσαμε ψήφο στους ανθέλληνες, τους ψεκασμένους, τους εθνομηδενιστές και τους εθνοπροδότες. Αλήθεια, αυτό θέλουμε για την Ελλάδα; Ισλαμοποίηση; Δε θέλουμε ελευθερία και δημοκρατία; Δε θέλουμε ιδανικά και Ελληνισμό; Δε θέλουμε παραδόσεις, ήθη και έθιμα; Τι θέλουμε; Ισλάμ; Μεσαίωνας; Σκοταδισμό; Σαρία; Οι Αρχαίοι Έλληνες θυσίασαν τα πάντα για να σταματήσουν την Περσική εισβολή. Δώσανε τα πάντα για να σταματήσουν τη σκλαβιά και τον σκοταδισμό.

Εμείς γιατί ανοίξαμε τις πύλες στους Μουσουλμάνους;;
Τι, δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι κακοί;;; Μπορεί, αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία είναι, και στις Μουσουλμανικές χώρες η πλειοψηφία κάνει κουμάντο. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που δε βρίσκεται ακόμα στο μεσαίωνα. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις γυναίκες. Δείξτε μου μία Μουσουλμανική χώρα που σέβεται τις θρησκευτικές ελευθερίες. Δείξτε μου μία χώρα στην οποία πήγαν Μουσουλμάνοι και σεβάστηκαν τον πολιτισμό της χώρας αυτής. Σας προκαλώ, δείξτε μου μία χώρα! Γιατί δε βλέπουμε την αλήθεια. Μία χώρα ζητάω.

Μην κουράζεστε…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! 

Αλλά, παρόλο αυτά, θα έχετε παρατηρήσει πλέον ότι όσοι μιλούν έναντι της Ισλαμοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, στοχοποιούνται. Χαρακτηρίζονται ακρο-δεξιοί. Χαρακτηρίζονται φασίστες και ρατσιστές. Όποιος πει οτιδήποτε για το Ισλάμ, καταστρέφεται από το σύστημα. Δεν μπορείς να πεις οτιδήποτε. Ή δέχεσαι την Ισλαμοποίηση ή είσαι φασίστας. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Αν πας εναντίον, όλα τα ΜΜΕ (τα συστημικά ΜΜΕ φυσικά, θα σε καταστρέψουν).

Βέβαια υπάρχουν και μερικοί, όπως ο Τράμπ στην Αμερική, που τους έχει γράψει όλους και τα λέει έξω από τα δόντια. Μερικές φορές τραβηγμένα πράγματα, μερικές φορές πολύ σωστά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και καλπάζει προς την πρωτιά. Είναι αστείο πάντως, όταν έχασε στην Αϊόβα από τον Κρουζ με μόλις 4% (Κρουζ 28% – Τραμπ 24%) η συστημική σελίδα News247 (εγώ θα προσθέσω εκτός από συστημική και άθλια-ξεφτιλισμένη σελίδα) έγραψε στην πρώτη σελίδα της: Συντριβή Τραμπ στην Αϊόβα. Νικητής ο Κρουζ, με το βλέμμα στο Νιου Τζέρσι. Δεν είναι η μόνη, το ίδιο έκανε και το nooz.gr και πολλές άλλες. Συντριβή, το 4% το θεώρησαν συντριβή. Το πιο τραγικό είναι όμως ότι στη συνέχεια, όταν ο Τράμπ όντως συνέτριψε τους αντιπάλους του με 10% διαφορά στη Νιου Χαμσάιρ και 10% διαφορά στη Βόρεια Καρολίνα, το news247, το nooz.gr και πολλά άλλες άθλιες συστημικές σελίδες ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτές οι ξεφτιλισμένες σελίδες και αυτοί οι ξεφτίλες «δημοσιο-κάφροι» σε ενημερώνουν τόσα χρόνια! Ούτε μία αναφορά για την όντως συντριβή. Τίποτα. Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι!

Βέβαια, ο Τράμπ δεν είναι αρεστός γιατί θέλει να χτίσει τοίχο μεταξύ της Αμερικής και του Μεξικού, θέλει να φέρει τις δουλειές πίσω στην Αμερική από την Κίνα, θέλει να συντρίψει το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), και θέλει να απαγορεύσει την είσοδο των Μουσουλμάνων στην Αμερική. Είναι φασίστας; Είναι ρατσιστής; Μπορεί, αλλά δημοκρατία δεν έχουμε; Άρα αν ο λαός της Αμερικής τον θέλει, τι πρόβλημα έχουν όλοι οι δήθεν «προοδευτικοί» και οι αντι-ρατσιστές; Γιατί δεν ακούτε επιτέλους το λαό; Αν κάνετε στην Ελλάδα δημοψήφισμα για τη λαθρομετανάστευση, τι πιστεύετε ότι θα βγει; Αν είχαμε στην Ελλάδα όντως ελευθερία λόγου και δε χαρακτηρίζατε φασίστα όποιον μίλαγε έναντι των λαθρομεταναστών, τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν οι Έλληνες; Τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν όλοι οι λαοί αν είχαμε πραγματική δημοκρατία και πραγματική ελευθερία λόγου; Αλλά δυστυχώς για εμάς και ευτυχώς για αυτούς, ούτε πραγματική δημοκρατία, ούτε πραγματική ελευθερία λόγου έχουμε. Όποιος μιλάει κατά των σχεδίων των ισχυρών… καταστρέφετε. Είτε είναι ένας απλός πολίτης, είτε κάποιος που προσπαθεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής.

Δεν είμαι με τον Τραμπ, αλλά για άλλη μία φορά βλέπω υποκρισία, βλέπω λάσπη, βλέπω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο από όλα… είναι η υποκρισία! Για μένα, η βία είναι ίδια, από όπου και αν προέρχεται… και όταν καταδικάζεις τον ρατσισμό έναντι των ξένων, θα καταδικάσεις και τον ρατσισμό έναντι των Ελλήνων. Αλλιώς… είσαι για φτύσιμο. Δεν είναι μόνο οι ξένοι άνθρωποι, είναι και οι Έλληνες. Άρα, όταν εγώ υποστηρίζω τους Έλληνες, κράτα τις φασιστικές και ρατσιστικές ταμπέλες για σένα, γιατί οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι οι αντι-φασίστες και οι μεγαλύτεροι ρατσιστές είναι οι αντι-ρατσιστές.  

Ο Τράμπ έχει φάει και αυτός πολύ λάσπη από τα Αμερικάνικα ΜΜΕ, όλοι οι προσκυνητές των ισχυρών είναι εναντίον του. Ο Τράμπ δεν πρόκειται να γίνει πρόεδρος της Αμερικής. Εκεί, είναι όντως νοθευμένες οι εκλογές. Αποτελέσματα ηλεκτρονικών εκλογών δεν αφήνονται στα χέρια του λαού.

Είπαμε, αν οι εκλογές άλλαζαν στην ουσία κάτι, θα ήταν παράνομες.
Έχουν και τέτοιο σύστημα στην Αμερική όπου μπορείς να πάρεις πιο πολλούς ψήφους, και να χάσεις. Όπως βγήκε ο Bush πρόεδρος, ο οποίος είχε πάρει λιγότερους ψήφους αλλά κέρδισε. Άρα ο Τραμπ δεν πρόκειται να κερδίσει, και αν το σύστημα δει ότι έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον δεύτερο, θα τον εκτελέσουνε. Όπως εκτελέσαν τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζον Κένεντι, δύο πρόεδροι που τα έβαλαν με το σύστημα.

Άρα, έχω καταλάβει ότι, όποιον τον πολεμά λυσσαλέα το σύστημα, σημαίνει ότι μάλλον κάνει κάτι καλά. Κάνει δηλαδή κάτι που ενοχλεί τους ισχυρούς, και αυτοί με τη σειρά τους, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα (ΜΜΕ, Αριστερές και Τρομοκράτες οργανώσεις, ΜΚΟ, κλπ) για να τον βγάλουν από τη μέση.

Γιατί έχουμε πει: Δικτάτορες, τρομοκράτες και κυβερνήσεις δεν «πέφτουν» ποτέ όσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Όσο και να υποφέρει ο λαός. Θα πέσουν μόνο όταν πάνε έναντι των ισχυρών.
Άρα, ο Τσίπρας, που εξυπηρετεί συμφέροντα και εκτελεί τα σχέδια Ισλαμοποίησης, θα παραμείνει στην εξουσία για πολλά πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Θα αλλάξουν ακόμα και εκλογικό νόμο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Θα παίρνει στις εκλογές 5% και θα κυβερνά. (Εξάλλου τώρα, με 18% καταστρέφει την Ελλάδα).

Άρα, ή αντιδρούμε στα σχέδια του Τσίπρα, του Καμμένου και όλων σιχαμερών πολιτικών, ή καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ και βλέπουμε την Ελλάδα να μετατρέπεται σιγά σιγά σε Μουσουλμανική χώρα. Βλέπουμε δηλαδή να έρχονται οι βιασμοί γυναικών και παιδιών, βλέπουμε να έρχονται οι μαντίλες και οι αποκεφαλισμοί, βλέπουμε να έρχονται οι Έλληνες Τζιχαντιστές και η Σαρία.

Πιστεύτε δηλαδή ότι το Ισλάμ θα πάει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (όπως έχει ήδη πάει σε Αγγλία, Γαλλία, Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, κλπ) και να μας κάνουν εμάς τη χάρη;;

Αυτό πιστεύετε;;;

Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ τώρα…. Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!
Σκεφτείτε… και αντιδράστε!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: