ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ Πρόεδρος Επιμελητηριου Σάμου: "ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΝΑ ΦΑΜΕ;"!!!!!

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: "ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΝΑ ΦΑΜΕ;"

Όλα στον βωμό του
χρήματος;
Δεν γνωρίζουμε!
Αυτό που γνωρίζουμε είναι από χθές μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Νίκου Αγγελή στη "Σαμιακή Τηλεόραση" είναι πως αν η σημαία της πατρίδας μας, αν το εθνόσημο δεν μας δίνει ψωμί να φάμε, τότε μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα!
Έκπληξη προκαλούν στην κοινή γνωμη οι χθεσινές δηλώσεις στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Αγγελή σε σχετική ερώτηση που του έγινε για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης στην Τουρκία στις 8 - 11 Δεκεμβρίου.
Λόγω του γεγονότος ότι σε αυτή την έκθεση θα συμμετέχει και το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου (το ίδιο έγινε και πέρυσι) η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο αποφάσισαν να συμμετέχουν (για να μην προκαλούν;) χωρίς το Εθνόσημο και λόγω των αντιδράσεων ο κ. Αγγελής απάντησε ότι "...θα μας δώσει το Εθνόσημο να φάμε; Και πέρυσι υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλα πήγαμε. Τι να κάνουμε. Κοιτάμε την άνοδο με την συμμετοχή μας από την έλευση των Τούρκων στη Σάμο"!!!
Τα συμπεράσματα για αυτή την τοποθέτηση είναι δικά σας!
Για εμάς (αναφέρουμε και πιο πάνω) πιστεύουμε πως η ισοπέδωση μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΗ:
ΠΗΓΗ:samiakignomi.gr

Δ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (Δημ. Σύμβουλος Σάμου): "Χέστηκα.....για το εθνόσημο..."!!!!!!!!

Πάρα πολύ μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινωνία της
Σάμου από το πρωί, η σημερινή τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Σάμου κ. Δημ. Καμπουράκη για το θέμα του Εθνόσημου και της Τουρκοφιλικής προσέγγισης που υπάρχει από αρκετούς αιρετούς, τα τελευταία χρόνια εδώ στη Σάμο.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμπουράκης μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Γαρυφάλλου στο "Ράδιο Ιωνία 105,2" ερωτώμενος να κρίνει την κίνηση του Δημάρχου Σάμου να στείλει πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία, τη συνάδελφό του στο Δημ. Συμβούλιο κα Τσερέπα στο Φεστιβάλ Αδελφοποιημένων Πόλεων όπου συμμετείχε και η FYROM ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" απάντησε χαρακτηριστικά: "Χέστηκα......αν συμμετείχε η "Μακεδονία". Εδώ έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε"
Όταν ο κ. Καμπουράκης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν συμφωνεί ο κ. Καμπουράκης με τη συμμετοχή της Σάμου χωρίς το Εθνόσημο στην Έκθεση που πρόκειται να γίνει στην Σμύρνη της Τουρκίας, ο κ. Καμπουράκης απάντησε: "Χέστηκα και για το Εθνόσημο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έχουμε άλλα προβλήματα στη Σάμο"...!!!
Όταν ξαναρωτήθηκε αν τον ενοχλούν οι πολύ συχνές παραβιάσεις των Τουρκικών αεροπλάνων πάνω από την Σάμο, ο κ. Καμπουράκης απάντησε: "Χέστηκα και για τις παραβιάσεις των Τούρκων!!! Εγώ τις έχω συνηθίσει".
Όταν ο κ. Καμπουράκης ρωτήθηκε αν θα τον ενοχλούσε να μπει στο μέλλον η Τουρκική σημαία στην Πλατεία Πυθαγόρα, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: "Εεεεε όχι μην το παρακάνετε κιόλας"!!!
Από την στιγμή εκείνη και μετά έχουμε γίνει δέκτες δεκάδων μηνυμάτων από απλούς πολίτες της Σάμου και όχι μόνο, που ζητούν από τον κ. Καμπουράκη να ανακαλέσει, ενώ πολλοί άλλοι του ζητούν να παραιτηθεί από την θέση του!!!
Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πανσαμιακή Αναγέννηση" κ. Κατρακάζο να διαγράψει τον κ. Καμπουράκη λόγω της τοποθετησης αυτής που ειχε δημόσια σήμερα στο ραδιόφωνο.

Η αλήθεια πάντως είναι πως μετά και τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμπουράκη η υπόθεση ΜΥΡΙΖΕΙ πολύ!
Θα πρέπει να υπάρξει σαφής τοποθέτηση πολιτικών φορέων και κομμάτων πως αντιλαμβάνονται την Εθνική μας Υπόσταση και αν συμφωνούν με τέτοιες πρακτικές, μείωσης της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας!
Σε λίγο όπως πάμε δεν θα είναι καθόλου περίεργο να δούμε ακόμα και τουρκικά υποβρύχια να σουλατσάρουν στο κόλπο του Βαθέος ή 'Ελληνες πολιτικούς να φορούν στο πέτο του σακακιού τους την κονκάρδα του Κεμάλ Ατατούρκ!                                                                                                      ΠΗΓΗ:samiakignomi.gr

Αρχίζει και επίσημα η κυπροποίηση της Θράκης




Με άρθρο που αποτελεί "εισαγωγικό σημείωμα" και προάγγελο δυσχερέστατων εξελίξεων, τούρκος αρθρογράφος στην εφημερίδα "Βολκάν" επιχειρεί να εισάγει θέμα Θράκης, παρομοιάζοντάς την με τα "δεινά" -πριν από την τουρκική εισβολή- των τουρκοκυπρίων.

Ο "φάκελος Θράκη" φαίνεται πως ανοίγει διάπλατα στην τουρκική εξωτερική πολιτική, αφού το "αντίπαλο δέος", η Ελληνική κυβέρνηση, εκτός από αδύνατη είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, ενώ υπάρχουν σαφείς υπόνοιες για χειρισμούς της που έχουν εκθέσει την ακριτική γωνιά της Ελλάδας σε μεγάλους κινδύνους. Προφανώς, επειδή η κυβέρνηση των Αθηνών δεν ακούει -ή δεν επιθυμεί να ακούσει- τα μηνύματα κινδύνου που αποστέλει επί σειρά ετών η Θράκη, ενδέχεται να "ξυπνήσει" μία ημέρα ακούγοντας κάποια ηχηρή διπλωματική (ελπίζουμε μόνο διπλωματική...) επίθεση κατά της Ελληνικότητας της Θράκης. Τότε θα είναι αργά... πολύ αργά... για την οποιαδήποτε συγνώμη, για την οποιαδήποτε παραδοχή λάθους. Στην Θράκη συντελείται εδώ και χρόνια ένα εθνικό έγκλημα και η παράσταση δείχνει πως φτάνει στο τέλος της.

Ο ΔΥΤΙΚΟΣΙμπεριαλισμός, τον οποίο εγώ αποκαλώ «Αγρια Δύση», στοχεύει να επανενώσει τους Ε/κ και Τ/κ. Οι Τ/κ παρουσιάζουν στους δυτικούς τα όσα υποφέρουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και διαμηνύουν ότι θέλουν να ζουν ελεύθερα και κυρίαρχα, υπό την προστασία της Τουρκίας. Ποιος όμως αντιλαμβάνεται την κατάσταση; Όταν μιλούμε για δυτικό πολιτισμό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Ο πολιτισμός αυτός εφαρμόζεται μόνο στα σύνορα των χωρών που ανήκουν σε αυτόν. Εκτός συνόρων είναι ιμπεριαλιστής, επιθετικός και εργάζεται αποκλειστικά και μόνο για τα συμφέροντά του. Με άλλα λόγια, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιθετική Δύση, στην «Άγρια Δύση». Αυτό θα πρέπει να το χωνέψουμε. Ο Ατατούρκ μας συνέστησε να φθάσουμε στα επίπεδα της πολιτισμένων κρατών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιβάλλεται να ενταχθούμε στην Ε.Ε. ή να παραδοθούμε στην Άγρια Δύση. Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’60 στο Πολυτεχνείο της Κων/πολης είχα αρκετούς συμφοιτητές από τη Δ. Θράκη.Τότε ο τουρκικός πληθυσμός της Δ. Θράκης ήταν 120.000. Και σήμερα είναι ο ίδιος.

Τίθεται το ερώτημα: Στα 51 αυτά χρόνια ο πληθυσμός αυτός δεν αυξήθηκε; Σήμερα η Κων/πολη, Προύσσα κ.λπ. είναι γεμάτες με Τούρκους από την Δ. Θράκη. Μέχρι τελευταία η Τουρκική Δημοκρατία δεν τους εξέδιδε άδεια παραμονής για να μην μειωθεί ο τουρκικός πληθυσμός της Δ. Θράκης. Η Ελλάδα, δεν επέτρεπε την επανεγκατάσταση των Τούρκων που εγκατέλειπαν την περιοχή αυτή. Το δράμα των Τούρκων της Δ. Θράκης αρχίζει με την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης όπως συνέβη και με τους Τ/κ. Αυτών η μοίρα άλλαξε με την ίδρυση της ΤΔΒΚ ενώ οι Τούρκοι της Δ. Θράκης είχαν την ατυχία να παραμείνουν σε εδάφη που ελέγχει η ρατσιστική Ελλάδα. Όταν υπεγράφη η Συνθήκη της Λωζάνης ο τουρκικός πληθυσμός της Δ. Θράκης αριθμούσε 750.000 ψυχές. Τι απέγιναν;

Αυτή είναι η ανθρωπιά της Αγριας Δύσης. Η Άγρια Δύση συνεχίζει και θα συνεχίσει να επιτίθεται κατά την Ανατολής. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παύσουμε να ζούμε με την ιδέα ότι εντασσόμενοι στην Ε.Ε. οδηγούμεθα στον Παράδεισο. Η κατάρρευση του τουρκικού έθνους θα αρχίσει με την ένταξή του στην Ε.Ε. Στόχος της Άγριας Δύσης είναι η παγκόσμια κυριαρχία των Χριστιανών και Ευαγγελιστών. Ο στόχος προχωρά με τη μετατροπή της Μέσης Ανατολής σε καζάνι που βράζει. Στον στόχο αυτό οφείλεται και η επιμονή της Δύσης για να επανενώσεις τις δύο κοινότητες της Κύπρου που έχουν τελείως διαφορετική γλώσσα, θρησκεία, κοινωνική ζωή. Η Άγρια Δύση δεν θα καταλάβει και τίποτα αν της εξηγήσεις το δράμα της Δυτικής Θράκης. Και αν ακόμη το καταλάβει θα προσποιηθεί το αντίθετο επειδή έχουν μεγάλα σχέδια.

* Επισήμανση: Η παρουσία της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη είναι αποτέλεσμα των ρυθμίσεων της Συνθήκης της Λωζάνης και, ειδικότερα, της εξαιρέσεώς της από την υποχρεωτική ανταλλαγή των πληθυσμών, με αντιστάθμισμα την αντίστοιχη εξαίρεση των Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως, της Ιμβρου και της Τενέδου.
Με βάση την απογραφή του 1991, η μουσουλμανική μειονότητα αποτελεί το 33% (περίπου 115.000) του συνολικού πληθυσμού της Θράκης (338.000 κάτοικοι), με διαφοροποιημένα, κατά νομό, ποσοστά. Στον Ν. Ξάνθης αποτελεί το 47,2%, στον Ν. Ροδόπης το 59,6% και στον Ν. Εβρου το 6,6% του τοπικού πληθυσμού.
Η φυλετική σύνθεση της μειονότητας είναι, κατά βάση, τριπλής προελεύσεως.
Οι Τουρκογενείς, αποτελούν το 47, 37%, οι Πομάκοι το 31,58% και οι Αθίγγανοι το 21,05% των μουσουλμάνων της Θράκης.


Πληροφορίες από Αντίβαρο                                                                                                                      ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σε Άουσβιτς ψηφίζοντας τη νέα δανειακή σύμβαση!




ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σ' ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης με την δήλωσή τους ότι θα υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τα δύο μεγάλα κόμματα και οι ηγετίσκοι τους πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία καθώς δολοφονούν τους Έλληνες φορτώνοντας με ασφυκτικά χρέη ακόμη και τα σπερματοζωάρια των δισεγγόνων μας με μια πράξη ύψιστου αμοραλισμού και ασυνειδησίας.

Η Ιστορία θα σας τιμωρήσει.

Τίποτε άλλο...                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ένα ασήμαντο ανθρωπάκι πάει να διαλύσει ένα Έθνος χιλιετιών. Εσείς πόσο ασήμαντοι είστε κύριοι βουλευτές;

Πόσο τραγικοί είστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ;
Ένα ασήμαντο ανθρωπάκι με σκοπό να διαλύσει ένα Έθνος που αποτελεί την κοιτίδα του ανθρωπισμού, παραμένει ακόμα στην εξουσία και εσείς ετοιμάζεστε να τον διατηρήσετε για να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο του.
Αλήθεια, ποιό το τίμημα; Ευτελές. Η προσωπική σας εγωπάθεια, η ψευδαίσθηση της ευμάρειας που νομίζετε ότι θα απολάβετε ή η ανασφάλεια που έχετε μακρυά από το βουλευτικό θώκο. Αξίζει;
Αξίζει να είστε οι μοιραίοι άνθρωποι της ιστορίας; Η ταφόπλακα της ανθρωπότητας για ένα καλύτερο αύριο; Αξίζει να είστε αυτοί που θα θάψετε την μήτρα που γέννησε ότι όμορφο υπάρχει στον ανθρώπινο πολιτισμό; Διότι δεν είναι σωβινιστικό το επιχείρημα. Αναλογιστείτε που θεσμοθετήθηκε η Δημοκρατία, οι τέχνες, η επιστήμη, η δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αξιοπρέπεια, η θυσία. Αναλογιστείτε…
Αυτός ο άνθρωπος δημιούργησε την κρίση, δυσφήμισε την χώρα ώστε να ακυρώσει κάθε αλληλεγγύη από το εξωτερικό, να δημιουργήσει μίσος στους λαούς για την Ελλάδα και τώρα φτιάχνει τις συνθήκες εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, ώστε να δώσει και τη νομική αφορμή αδιαφορίας μπροστά στην καταστροφή που έρχεται. Αυτός ο άνθρωπος κινήθηκε με σχέδιο, ναι μεν για να θησαυρίσουν αυτοί που τον ανέλιξαν αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ βαθύτερα. Και δεν είναι συνωμοσιολογία. Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν.
Η αποψινή σας απόφαση λοιπόν, δεν είναι απλά το “βόλεμα” σας για τους επόμενους μήνες ή η ελπίδα για ανάληψη κάποιου οφίτσιου. Η σημερινή σας απόφαση όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, είναι η τομή που θα σημαδέψει τις ερχόμενες γεννεές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Κρίμα για την ανθρωπότητα που ανατέθηκε σε εσάς αυτός ο ρόλος, ευκαιρία για εσάς όμως να αποδείξετε ότι δεν είστε ασήμαντοι. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε σημαντικοί, ότι έχετε αξία, ότι είστε άνθρωποι.
Πηγαίνετε και πείτε το ΟΧΙ που οφείλετε σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να μπορείτε σήμερα να ομιλείτε, ώστε να μπορέσουν και αύριο τα εγγόνια σας να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από τους απογόνους που σβήνουν την μνήμη των προγόνων τους για να μην σημαδευτούν από την αθλιότητα τους. Δεν είναι απόφθευγμα κάποιας ιστοσελίδας, αλλά θέση πολιτική που έχει τεθεί από πολιτικούς που ο σεβασμός που χαίρουν ακόμα και αυτές τις σκοτεινές στιγμές αποδεικνύει την ορθότητα της. Όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος που λέει πως “σκοπός της πολιτικής μου πορείας είναι τα εγγόνια μου να αναφέρουν με υπερηφάνεια το όνομα μου”.
Ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί, ούτε εφήμερες “τιμές”. Αυτή είναι η αληθινή ανταμοιβή, η αληθινή επιτυχία. Κερδίστε την.                                                                                                            ΠΗΓΗ:olympia.gr

ΜoneyWeek: «Είναι η Ελλάδα η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;»

ΜoneyWeek: «Είναι η Ελλάδα η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;»
Ανατρεπτικό άρθρο αναφορικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας έχει κάνει πάταγο στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη χώρα του κόσμου.
«Μήπως η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;» αναρωτιέται στο MoneyWeek η Μέριν Σόμερσετ Βεμπ δίνοντας μια διαφορετική οπτική από αυτή που είχαμε συνηθίσει.
«Η Ελλάδα είναι πανίσχυρη. Όλος ο κόσμος υποθέτει ότι η Γερμανία έχει τη δύναμη και παρακολουθεί με ενδιαφέρον συνήθως τι είναι διατεθειμένη να δώσει η Γερμανία αντί να προσέξει τι είναι διατεθειμένη η Ελλάδα να δεχθεί».
Η βασική υπόθεση σύμφωνα με τη Σόμερσετ Βεμπ, ήταν ότι η Γερμανία έχει τη δύναμη. «Η στάση της Ελλάδας όμως έδειξε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα», ισχυρίζεται. «Αν οι Έλληνες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να εγκρίνουν τα μέτρα και αποχωρήσουν από την ευρωζώνη, αυτό θα είναι game over για το ευρώ, την Ευρώπη και την εξαγωγική πολιτική της Γερμανίας».
«Είναι καιρός για όλους να αρχίσουν να είναι πιο ευγενικοί με την Ελλάδα. Πρόσφατα ένα μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού της Άγκελα Μέρκελ δήλωσε οργισμένος με την απόφαση για δημοψήφισμα, λέγοντας πως οι άλλες χώρες κάνουν θυσίες για να πληρώσουν τις δεκαετίες ελληνικής κακοδιαχείρισης. Κατά τη γνώμη μου αν δεν προετοιμαστούν κατάλληλα θα πρέπει να κάνουν και άλλες», προσέθεσε δηκτικά.
Το άρθρο προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ο αρχισυντάκτης του CNBC Τζόν Κάρνεϊ, εκτός του ότι το αναπαρήγαγε, προσέθεσε πως δεν πρέπει να ακούμε τις Κασσάνδρες και τα σενάρια τρόμου για το χρέος της Ελλάδας.
«Η Ελλάδα δε θα παραμείνει εκτός αγορών σε περίπτωση αναδιάρθρωσης για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ήδη εκτός αγορών. Αλλά μετά από μια αναδιάρθρωση η Ελλάδα θα έχει έναν από τους πλέον υγιείς ισολογισμούς στην Ευρώπη. Το μόνο που θα κάνει είναι να βελτιώσει τη θέση της. Σαφώς κάποιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί δεν θα θέλουν να δανείσουν μια χώρα που πτώχευσε πρόσφατα. Υπάρχουν όμως τόσοι άλλοι που θα δάνειζαν μια χώρα με καθαρό ισολογισμό, ακριβώς γιατί η περίπτωση νέας χρεοκοπίας είναι απίθανη στο κοντινό μέλλον».
«Η εκδίκηση άλλωστε, δεν είναι οικονομική στρατηγική», καταλήγει με νόημα ο Κάρνεϊ.

Economist: "Ανόητος ή προδότης ο Γ.Παπανδρέου"

Image
Το σημερινό δραματικό πρωτοσέλιδο του Economist είναι κάτι παραπάνω από εύγλωττο, με μια εικόνα που αξίζει χιλιάδες λέξεις: Ο Παρθενώνας βομβαρδίζεται από τη λέξη Greece. Κάθε e της λέξης και το σύμβολο του ευρώ (€), να πέφτει. Τι μένει; Ένα Gr (για την Ελλάδα - Greece) και ένα c (για την κρίση - crisis)...
Σε εκτενές δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Παπανδρέου είναι εν μέρει ο αυτουργός της ίδιας της κακοτυχίας του» τονίζοντας πως η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα σε δημοψήφισμα καταδικάστηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες. «Και θεωρήθηκε είτε ανόητος είτε προδότης».
Το κείμενο αναφέρεται και στην αντίθεση πολλών μελών της κυβέρνησης με το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ενώ γίνεται φυσικά και αναφορά στην έκρηξη των Μέρκελ-Σαρκοζί προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, στην τελευταία τους συνάντηση στις Κάννες. 
«Οι αγορές δεν είναι η μοναδική απειλή για το ευρώ. Μπορούν να είναι και οι ψηφοφόροι», συμπεραίνει ο συντάκτης του άρθρου του περιοδικού, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα (που τελικά δε θα γίνει) σχετικά με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη.                            
ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

Ο Π.Καμμένος επιμένει στην καταψήφιση της δανειακής σύμβασης


Image
«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας» ξεκαθάρισε ο βουλευτής της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος, παίρνοντας ουσιαστικά αποστάσεις από τη γραμμή Σαμαρά.
Ο βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήριξε ότι θεωρεί σωστή την πρώτη θέση του Α. Σαμαρά, ότι δηλαδή η νέα δανειακή σύμβαση είναι αντισυνταγματική, οπότε δεν προτίθεται να ακολουθήσει τη «νέα» γραμμή της Ν.Δ.                                                                                                                            ΠΗΓΗ:www.defencenet.gr

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος πού ξεμπρόστιασε όλο το πολιτικό σύστημα

ΓΑΠ: Ένας ηλίθιος παγκοσμίου εμβελείας.

Ένας ηλίθιος πού εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του για την εγκαθίδρυση της παγκοσμίου διακυβερνήσεως μέσω της διάλυσης των Κράτων-Εθνών.

Ένας ηλίθιος πού δεν μπορεί να καταλάβει ότι το τέλος του θα είναι τραγικό είτε από από τους πολίτες είτε από τα αφεντικά του όταν δεν θα τον έχουν πλέον ανάγκη.

ΓΑΠ: Ο άνθρωπος πού έφερε το ΔΝΤ στην ΕΕ.

Ο άνθρωπος πού πρόθυμα άνοιξε την κερκόπορτα ώστε να περάσει η κρίση της Αμερικής στην Ευρώπη με την μετακύλιση του χρέους των τραπεζών στους λαούς της Ευρώπης.


Ο άνθρωπος πού ξεπουλάει την χώρα μας και οδηγεί στην πτώχευση την Πορτογαλία, την Ιρλανδία ενώ ακολουθούν κατά πόδας η Ιταλία, η Ισπανία και έρχεται και η Γαλλία.

Ο άνθρωπος πού οδηγεί όλους τους λαούς της Ευρώπης στην εξαθλίωση, στην ανεργία στην απελπισία και στις αυτοκτονίες.

Ο άνθρωπος πού σαν τον πιο στυγνό δικτάτορα αποφασίζει για το μέλλον μας καθώς και το μέλλον των επομένων γενεών γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία και νομιμοποποίηση.

Ο άνθρωπος πού διοικεί την χώρα με στρατιές δυνάμεων καταστολής και περνάει τον έναν σφαγιαστικό νόμο μετά τον άλλο εκβιάζοντας τους αφισοκολητές του πού αποτελούν την 'κυνοβουλευτική' του ομάδα.

Ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη.

Όλο αυτό το διάστημα η αντίδραση της αντιπολιτεύσεως ήταν από χαλαρή ως ανύπαρκτη. Όσο το πολιτικό σύστημα ένιωθε στέρεο οι αντιδράσεις ήταν υποτονικές. Μόλις όμως ο ΓΑΠ απασφάλισε την βόμβα πού λέγεται δημοψήφισμα έπεσαν όλοι να τον φάνε! Μόλις υποτίθεται θα δινόταν η ευκαιρία στον λαό να στείλει στον διάολο την τροίκα, τον κάθε ευρωπαίο λιγούρη και ντόπιο ευρωλάγνο σηκώθηκαν και οι πέτρες! Ακόμη και το ζόμπι τον μητσοτάκη ξέθαψαν.

Ο λόγος πού οδήγησε τον ΓΑΠ σε αυτήν την απόφαση μάς είναι αδιάφορος. Σίγουρα πάντως δεν είναι επειδή ξαφνικά τον έπιασαν οι δημοκρατικές του ευαισθησίες! Είτε γιατί έτσι τού είπαν τα αφεντικά του και αυτός σαν ηλίθιος υπακούει τις εντολές τους είτε γιατί θέλει να κερδίσει χρόνο 3 μηνών ώστε να συνεχίσει το προδοτικό του και καταστροφικό του έργο και στο τέλος όταν θα είναι όλα έτοιμα να μας πει: Διαλέχτε υποτέλεια και ξεπούλημα ή χρεωκοπία. Νομίζει ότι έτσι θα εκβιάσει τον λαό. Ας το θέσει λοιπόν το δημοψήφισμα και θα πάρει απάντηση πού θα τρίβει τα μάτια του.

Το ενδιαφέρον όμως σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η αντίδραση τόσο των βουλευτών του πασοκ όσο και των άλλων κομμάτων. Η μεν καϊλή είπε ότι είναι κατά του δημοψηφίσματος γιατί θέλει να γίνει το αυτονόητο, να πάρουμε δηλαδή την 6η δόση και να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου! Θέλει δηλαδή να γίνουμε προκτεροράτο και αποικία προκειμένου να μην πτωχεύσουμε!!! Ανάθεμα την κι αν ξέρει τι λέει αυτή η συμφωνία. Ανάθεμα την κι αν ήξερε τι έλεγε το μνημόνιο όταν το ψήφιζε. Ανάθεμα την κι αν έχει διαβάσει την δανειακή σύμβαση πού κατατέθηκε στην Βουλή χωρίς ψηφοφορία και πού ξεπουλάει όλη την χώρα. Και ο πολύς χατζηνικολάου, δεν την ρώτησε τα αυτονόητα: 'Γιατί κυρία καϊλή θέλετε να εφαρμοστεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου; Πιστεύετε ότι είναι καλή για την Ελλάδα; Πιστεύετε ότι είναι καλό να έχουμε μόνιμη εποπτεία και μνημόνιο για τα επόμενα 20 χρόνια; Πιστεύετε ότι είναι καλό να εκχωρήσουμε την εθνική μας κυριαρχία; Πιστεύετε ότι μειώνεται το χρεός όταν μας κουρεύουν 100 δις αλλά αυτομάτως μας δανείζουν 130; Δημοτικό έχετε τελειώσει;'

Η ΝΔ μία από τα ίδια. Να τηρηθεί η συμφωνία ώστε να μην χάσει η χώρα τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό!!! Θα προσπαθήσει δήθεν να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο αλλά η συμφωνία συμφωνία! Ο σαμαράς δεν θέλει με τίποτα να θιχτούν τα αφεντικά του, ο μέρκελ, ο σαρκοζί, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ! Τόσο καιρό άφηνε τον ΓΑΠ να κάνει το ένα μετά το άλλο έγκλημα εις βάρος της Ελλάδος και δεν έκανε τίποτα. Μπορούσε ανά πάσα στιγμή να ρίξει αυτήν την προδοτική κυβέρνηση αλλά σφύριζε αδιάφορα ψηφίζοντας παραπάνω από τα μισά νομοσχέδια πού έφερνε στην Βουλή η κυβέρνηση. Τώρα πού βλέπει ότι με το δημοψήφισμα ο λαός έχει επιτέλους την ευκαιρία να στείλει στον αγύριστο όλη την διεθνή και εγχώρια συμμορία κι έτσι να καταρρεύσει όλο το πολιτικό σύστημα συμπαρασύροντας και το δικό του κόμμα σκούζει και απειλεί με εκλογές! Όχι όμως δημοψήφισμα. Ο λαός να μείνει στην γωνία και να βγάλει τον σκασμό!

Τα υπόλοιπα κόμματα το ίδιο. Να μην αποφασίσει ο λαός να πει ένα τεράστιο ΟΧΙ αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε μέλος της ΕΕ με οποιοδήποτε τίμημα!

Γιατί δεν βγήκαν να πούν το αυτονόητο: Ας γίνει δημοψήφισμα τώρα, άμεσα σε 25 ημέρες, και μετά εκλογές. Ή ακόμη καλύτερα να στηθούν ταυτόχρονα κάλπες για δημοψήφισμα και εκλογές. Ας πει ο λαός τι θέλει, ώστε η νέα κυβέρνηση πού θα προκύψει από τις εκλογές να είναι δεσμευμένη από την απόφαση του λαού. Όχι βέβαια σιγά μην θέλουν να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλουν απλά εκλογές ώστε αυτοί πού θα εκλεγούν να συνεχίσουν το βρωμερό και τρισάθλιο έργο του ΓΑΠ λέγοντας το κλασσικό επιχείρημα ότι η χώρα πρέπει να τηρεί τις δεσμεύσεις της και την υπογραφή της προς τους έξω! Ποτέ προς τον λαό, αλλά πάντα προς τους έξω! Να επέδειχνε την ίδια συνέπεια μία οποιαδήποτε κυβέρνηση προς τις δεσμεύσεις προς τους μέσα τι ωραία πού θα ήταν! Προς τους μέσα αντίθετα όταν τους εξαπατά κατ΄εξακολούθησιν το επιχείρημα είναι ότι δεν γνώριζε εκ των προτέρων την κατάσταση! Ότι δεν ήταν ενήμερη! Αει να χαθείτε ξεφτιλισμένοι!

Δεν ξέρεις ποιον να σιχαθείς περισσότερο: Τον ΓΑΠ ή τους υπολοίπους. Το μόνο καλό είναι ότι όλο το πολιτικό σύστημα ξεβρακώνεται στα μάτια μας εν μία νυχτί. Όσοι ακόμη πίστευαν σε κάποιο κόμμα, επιτέλους έχουν την ευκαιρία να δούν κατάματα την αλήθεια. Όλα είναι βολεμένα, όλα θέλουν να συνεχίσει η ίδια κατάσταση, όλα θέλουν να λαμβάνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις, όλα θέλουν να υπηρετούν τα αφεντικά τους και να εξαπατούν τον λαό.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι μετά την αναγγελία δημοψηφίσματος βγαίνει ο σαρκοζί και η μέρκελ και δηλώνουν ότι η συμφωνία πρέπει όχι μόνο να εφαρμοστεί αλλά και να επιταχυνθεί! Υπάρχει κανείς πού πιστεύει ότι θέλουν αυτοί οι δύο να εφαρμοστεί το ταχύτερο δυνατόν αυτή η συμφωνία για το καλό το δικό μας και όχι για τα δικά τους συμφέροντα πού στόχο έχουν τον διαμελισμό, λεηλασία και μετατροπή της χώρας μας σε αποικία; Ε αυτά τα συμφέροντα θέλει να προασπίσει λυσσαλέα όλο το πολιτικό σύστημα!

Τελικά ήταν πολύ εύκολα να ξεμπροστιαστούν όλοι τους: Αρκούσε μόνο ένας ηλίθιος!

ΥΓ1: Με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών φάνηκε ξεκάθαρα τι διαπραγματευτική δύναμη είχαμε πριν υπογράψουμε το μνημόνιο και συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα μετά τις τόσες εγκληματικές ενέργεις του ΓΑΠ να έχουμε. Είναι τόσο προφανές ότι ο ΓΑΠ δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου αλλά αλήθεια γιατί να διαπραγματευτεί αφού όλο αυτό ήταν το σχέδιο πού εκτελούσε εξ' αρχής. Ξεβρακώθηκαν όμως όλοι αυτοί πού έλεγαν ότι επειδή χρωστάμε δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε όπως είχε πει αυτολεξί ο πάγκαλος, όπως είχαν πει τόσα και τόσα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αντιπροσωπεύοντας την απόλυτη σιχαμάρα και υποτέλεια.

ΥΓ2: Όσοι εξακολουθούν να είναι κατά του δημοψηφίσματος ας προβληματιστούν απο την ακόλουθη ρήση: 'Θα πρέπει να ανησυχείς όταν σε επαινεί ή συμφωνεί μαζί σου ο εχθρός σου'.                      ΠΗΓΗ:mavroseolous.blogspot.com

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Πάνο Καμμένο


Κύριε Καμμένε,

σήμερα πιστεύω να σας λύθηκαν πολλές απορίες.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο όλες τις αποκαλύψεις πού έχετε κάνει μέχρι σήμερα το κόμμα σας δεν τις έκανε ποτέ σημαία για να ρίξει την κυβέρνηση.

Σήμερα πρέπει επιτέλους να καταλάβατε γιατί ενώ η ΝΔ είχε τόσες πολλές ευκαιρίες να ρίξει την κυβέρνηση (Τ3-Τ10, δηλώσεις Στρος Κανν, έγγραφα από την αμερικάνικη πρεσβεία σχετικά με την προδοτική στάση του ΓΑΠ, και τόσες άλλες) τον άφηνε να διαλύει ανενόχλητος την χώρα.

Ο λόγος είναι γιατί το κόμμα σας πιστεύει στην ίδια μνημονιακή πολιτική με αυτήν της κυβερνήσεως, στην ίδια πολιτική υποτελείας, ξεπουλήματος, ευρωλαγνείας, ενδοτισμού και ραγιαδισμού.

Σήμερα κι ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει ουσιαστικά πέσει αφού μία μεγάλη μερίδα των βουλευτών του δήλωσε ότι δεν πρόκειται να του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έρχεται ο Σαμαράς και του δίνει χείρα βοηθείας!!!

Αντί να το αφήσει να διαλυθεί και να πάμε άμεσα σε εκλογές ζητάει κυβέρνηση μεταβατική η οποία θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση της 26ης οκτωβρίου!!!

Ναι της συμβάσεως για την οποία όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους την 28η Οκτωβρίου και αποκαθήλωσε την κυβέρνηση όπως και την μαριονέτα αυτής πού είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ζητάει μεταβατική κυβέρνηση για να περάσει η σύμβαση πού ήθελε να φέρει ο ΓΑΠ αλλά δεν τολμούσε να την περάσει από την κοινοβουλευτική του ομάδα!!!

Μα ήταν τόσο φανερό όλο αυτόν τον καιρό ότι ο Σαμαράς ήταν υπέρ του μνημονίου, του μεσοπροθέσμου και γενικά όλης της κυβερνητικής πολιτικής. Τόσο στο μεσοπρόθεσμο όσο και στην τελευταία δανειακή σύμβαση όταν ετέθη ζήτημα 180 βουλευτών το αρνήθηκε! Η υποκρισία και ο αναίσχυντος εμπαιγμός σε όλο τους το μεγαλείο!

Κύριε Καμμένε παραιτηθείτε τώρα από το κόμμα σας, πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια όπως κάνετε πάντα και καλέστε μαζί σας όσους πιστεύουν στην εθνική μας κυριαρχία και δεν θέλουν να πουλήσουν την χώρα τους. Κάντε ένα κίνημα πού θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας ξαναδώσει την χαμένη περηφάνεια μας. Πού θα θέσει επιτακτικά το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, πού θα ζητήσει έλεγχο του χρέους, πού θα φέρει στην δικαιοσύνη ΟΛΟΥΣ όσους μας έφεραν ως εδώ, πού θα δώσει έμφαση στην Παιδεία, στην γλώσσα και την Ιστορία μας ώστε οι Έλληνες να μάθουν επιτέλους την Ιστορία τους ώστε να σταματήσουν να επαναλαμβάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη!

Και ο Κορρέα στον Ισημερινό έτσι ξεκίνησε. Παραιτήθηκε και ηγήθηκε του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού του από τα δεσμά του ΔΝΤ και από την πλήρη λεηλασία και υποδούλωση της χώρας του. Να είστε σίγουρος ότι η ανταπόκριση πού θα βρείτε θα είναι τεράστια.

Ή τώρα ή ποτέ.

Σε διαφορετική περίπτωση όπως έχετε εξάλλου δηλώσει στο παρελθόν, το Γουδί θα είναι πολύ μικρό για να σας χωρέσει όλους.

Γιώργος Μ.                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:mavroseolous.blogspot.com

Θα μείνει ατιμώρητος ο Παπανδρέου;




CNN: “Μάλλον ο Παπανδρέου θα πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει το ελικόπτερο…”
03/11/2011

Εδώ: “Perhaps Papandreou should make sure there is a helicopter on standby, to rescue him from the presidential palace should he be forced to flee from angry protesters — as Argentine President Fernando de la Rue was in December 2001.”


Ήταν πάντα εντολοδόχος και «προϊόν» των δημιουργών της κρίσης.

Ήταν υπουργός των κυβερνήσεων που ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των μεταπολιτευτικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Μισεί την ελληνική προσφορά στην Ανθρωπότητα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη θανάσιμα (εξίσου ή και χειρότερα και από σκληροπυρηνικό Τούρκο εθνικιστή!).

Η νίκη του σκηνοθετήθηκε από τα αφεντικά του και βόλευε τον «ισχυρό» βορρά της Ευρώπης.

Με άλλες προεκλογικές εξαγγελίες επελέγη (λέμε τώρα) από το 43,92% των Ελλήνων (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).

Αρνιόταν, μιλούσε και για καταστροφική συνταγή, και την νύξη στο ΔΝΤ, ενώ ήξερε το χάλι με το χρέος και το έλλειμμα και τα στατιστικά τα ψεύτικα (που τελικά ήταν πράσινη «δουλειά» κυρίως και είναι συνταγή και άλλων χωρών -π.χ. Γερμανία-) και μιλούσε με τους «ανθρώπους» του πριν τις εκλογές (το είπε ο DSK πριν την σύλληψή του).

Μας έβριζε, μαζί με άλλους άχρηστους ΠΑΣΟΚους, ως κοπρίτες που τα έφαγαν μαζί τους και ανίκανους και τεμπέληδες (ο Πάγκαλος μας συμβούλευσε να ακολουθήσουμε τους Τούρκους ή τους Αλβανούς σε εργατικότητα).

Από το διάγγελμα στο Καστελόριζο, με το οποίο μάθαμε ότι θα μας «σώσει» το ΔΝΤ και δεν υπάρχει εναλλακτική (ο περιβόητος μονόδρομος), μας έκανε τον Οδυσσέα που θα μας πάει Ιθάκη.

Από τότε άρχισε να λέει την «καραμέλα» ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

Υπέγραψε 4-5 μνημόνια, μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικό νόμο, συνοδευόμενο από μέτρα φορομπήχτη Οθωμανού και όχι πολιτικού κράτους του 21ου αι..

Μας εκβίαζε ωμά και απροκάλυπτα για να πάρουμε τις 5 πρώτες δόσεις.

Πανηγύριζε σα γύφτος τις «επιτυχίες» του στις Συνόδους, που ήταν φούσκες πανευρωπαϊκές εκτός πραγματικότητας, γιατί δεν είναι μόνο ο ΓΑΠ ανίκανος στην ΕΕ.

Επέτρεψε, και μάλλον χαιρόταν και έκανε και πλάκα (θέλετε και την Πελοπόννησο;), όποτε ΕΙΔΙΚΑ Γερμανός έβριζε τους Έλληνες και πρόσβαλε την αξιοπρέπειά τους και ιερά και όσια με δημοσιεύματα και σχόλια βασισμένα σε στερεότυπα και προσωπική εμπάθεια ή ιδεολογία (π.χ. εθνικιστές από Ολλανδία και Δανία ή Γερμανοί νεοναζί (!) να διαδηλώνουν κατά της «βοήθειας» της Γερμανίας έξω από ελληνικό προξενείο).

Επέτρεψε στην Γερμανία να συμπεριφερθεί στους Έλληνες όπως οι πατεράδες της frau Merkel στους Εβραίους, ψάχνοντας την Τελική Λύση για το καλό της γερμανικής ελίτ, η οποία, μαζί με γερμανοσπουδαγμένους «ελληνόφωνους» κυβερνήτες της Ελλάδας δημιούργησαν τα χρέη με τις «δουλειές» με… μίζες της Ελλάδας και την έθεσαν σε κίνδυνο (εξοπλιστικά).

Επέτρεψε σε Ευρωπαίους να απαιτούν τον ήλιο, την Ακρόπολη, νησιά, εγγυήσεις και, το κυριότερο, την εθνική μας κυριαρχία(«γη και ύδωρ») για… ελεημοσύνη με όρους λιτότητα για πάντα.

Αφού είδε την οργή να φουντώνει και να μην εκτονώνεται ούτε με καταστολή, εκβιασμούς, δολοφονίες αθώων από τους κουκουλοφόρους-υπηρέτες του παρακράτους του, ειδήσεις για Ευρωπαίους καταστολείς διαδηλώσεων, φήμες για πραξικοπήματα, χούντες (λες και έχουμε δημοκρατία), τανκς, δραχμή…, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να εκδικηθεί τους Έλληνες, θέτοντας όμως σε κίνδυνο ΟΛΟ τον κόσμο, αρχής γενομένης από την Ευρώπη.

Είδε ότι ο λαός μίλησε στις 28/10/2011 και θέλησε να αποδράσει αφήνοντάς του την ρετσινιά ΚΑΙ του καταστροφέα της Ευρώπης.

Πριν κοπάσει στην Γηραιά Ήπειρο η χαρά από την «επιτυχία» της Συνόδου της 26ης-27ης Οκτωβρίου, έριξε βόμβα για δημοψήφισμα με ερώτηση αν θέλουν οι Έλληνες τις αποφάσεις αυτής.
Σημειωτέον δεν έχει, και ούτε έχει πρόθεση, κανένας ενημερώσει τον κόσμο ποιες είναι αυτές.

Δεν ειδοποίησε κανέναν ηγέτη (λέμε τώρα) στην ΕΕ για την απόφαση του (τώρα, 2 χρόνια μετά, αποφάσισε, με Γερμανό γκαουλάϊτερ και τρόικα και γερμανική επέμβαση καθημερινή να κουνηθεί στην Merkel;), ενώ στην Ελλάδα είπε ότι το έκανε.

Στις Κάννες, όπου διετάχθη να πάει στο G20, εξευτελίστηκε και προσκύνησε τον νέο Άξονα, που έχει φέρει ατμόσφαιρα μεσοπολέμου στην Ευρώπη.

Αντί για την δική του ερώτηση διετάχθη και υπάκουσε να αποφασίσουμε οι Έλληνες αν θέλουμε ή όχι ευρώ και να γίνει το δημοψήφισμα την ημέρα που θέλει η Γερμανία και η Γαλλία(04/12).

Αφού έχει μείνει με 149, για την ώρα, από τους 160(2009) βουλευτές, επιμένει και παλεύει με την φαμίλια του να μείνει στην καρέκλα που τον επέβαλαν οι οικονομικοί τρομοκράτες του πλανήτη μας.

Εμείς ρωτάμε…
  • Τώρα που το δόγμα PAPANDREOU ÜBER ALLES (ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ/ΟΛΟΥΣ) τελείωσε, θα μείνει ατιμώρητη η εσχάτη προδοσία;
  • Θα δεχθεί ο επόμενος πρωθυπουργός να συνεχίσει έτσι;
  • Θα αφήσετε τον λαό να πεινάσει ακόμα και την πατρίδα να ξεπουληθεί, ως Ιφιγένεια για να σωθεί το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα;
  • Θα μας αφήσετε με την ρετσινιά του εκμεταλλευτή των «καλών» Βορειοευρωπαίων να παρακαλάμε την Γερμανία, των ιστορικών απλήρωτων χρεών, για ένα ξεροκόμματο και να κάνει κουμάντο αυτή;
Δεν αντέχουμε άλλη τιμωρία για… παραδειγματισμό, ούτε άλλη «ξεκούραση» στην Προκρούστειο Κλίνη και «κούρεμα» της ζωής μας, ούτε να παίζουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο της ΕΕ.

Γιώργο Παπανδρέου αυτοί οι στίχοι είναι για σένα:
Όλοι οι πουλημένοι/ Είστε καταραμένοι/ Απ’ την δική μας τη γενιά/ Από εργάτη ποιητή/ Κι από γραφιά.                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Ετοιμάζουν παράνομα εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό




Τι εννοούν… «κοινής αποδοχής»;
Ακόμη και τώρα προσπαθούν να κινηθούν εκτός Συντάγματος εκείνοι που διαλαλούν ότι προτίθενται να μας… σώσουν


Ποιοι πολίτες φορολογούμενοι θεωρούν αξιόλογα πρόσωπα τον κάθε Παπαδήμα και κάθε Προβόπουλο… που υπηρέτησαν την ιδιωτική Τράπεζα της “Ελλάδας”;

Μήπως τελικά όταν μιλούν για πρόσωπο κοινής αποδοχής εννοούν ΑΠΟΔΕΚΤΟ από τους πραγματικούς επικυρίαρχους της χώρας και όχι από τους υπηκόους της;

Το ότι το κενό ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ εξουσίας πρέπει να καλυφθεί από ένα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εκτελεστή … δεν φαίνεται να ενοχλεί ΟΥΤΕ το ΠΑΣΟΚ, ούτε τη ΝΔ …ούτε κανένα άλλο κόμμα.
Όλοι κάνουν το παιχνίδι τους για ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ κατανάλωση, ορκισμένοι να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια και τους πραγματικούς λόγους που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία μέσω του συνεχή δανεισμού.

Οι ίδιοι υπερασπίζονται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο οποίο σκόπιμα δεν περιλαμβάνεται άρθρο που να ασχολείται με το νόμισμα , την έκδοση του νομίσματος και την οικον0ομική πολιτική της χώρας. Το σημαντικότερο κομμάτι που αφορά την οικονομική επιβίωση της χώρας, δηλαδή την έκδοση του νομίσματος … ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στο Σύνταγμα και με το Άρθρο 80… παραπέμπει σε νόμους του κράτους που όμως δεν αγγίζει κανείς.

Κι έτσι παραδίδουν την έκδοση του νομίσματος σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ τράπεζα με αποτέλεσμα για κάθε δραχμή που τυπώθηκε στην Ελλάδα να είναι στην πράξη ΔΑΝΕΙΚΗ με σχετικό τόκο οφειλόμενο προς την Τράπεζα της «Ελλάδος». Τα σημερινά χρέη της χώρας αφορούν δάνεια και τόκους αυτής της κατάστασης.

Και όλα τα κόμματα, μαριονέτες του ίδιου συστήματος, επιθυμούν έναν Τραπεζίτη να καλύψει τυχόν κενά πολιτικής εξουσίας, μέχρι να μας ξαναπείσουν ότι ο «κυρίαρχος» λαός επέλεξε «ελεύθερα» και πάλι τους κυβερνήτες του. Με τον ίδιο τρόπο που έβαλαν στο τιμόνι της εξουσίας τον Ξενοφώντα Ζολώτα, επίσης Διοικητή της Τράπεζας της «Ελλάδος». Ήταν κι αυτός ΚΟΙΝΗΣ αποδοχής των επικυρίαρχων του πλανήτη καθώς επέβλεπε με επιτυχία τη συνεχή υποδούλωση της χώρας σε ξένους τοκογλύφους.

Είχε υπηρετήσει κι αυτός στο ΔΝΤ και υπήρξε και πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) όπου σήμερα έχουμε άνθρωπο της Goldman Sachs.

Ξυπνήστε Γαλάζιοι και Πράσινοι… πατριώτες και μαυρίστε τους όλους τους υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων.

Παράνομη η εκλογή εξωκοινοβουλευτικού πρωθυπουργού

Όμως, με βάση το παρακάτω άρθρο του συντάγματος τα όσα λέγονται για σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό εξωκοινοβουλευτικό είναι άτοπα και ανεδαφικά. Ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι υποχρεωτικά βουλευτής και δη αρχηγός κόμματος.

Άρθρο 37
1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίζει τον Πρωθυπουργό και, με πρότασή του, διορίζει και παύει τα λοιπά μέλη της Κυβέρνησης και τους Υφυπουργούς.

2. Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

3. Αν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει κι αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος. Κάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή.

4. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανατίθεται, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ή διερευνητική εντολή σε αρχηγό κόμματος, αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο, ή αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπος του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την εντολή σ' αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η πρόταση για την ανάθεση εντολής γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την ημέρα που ο Πρόεδρος της Βουλής ή ο αναπληρωτής του ανακοινώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή• η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από κάθε ανάθεση εντολής.
ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Giorgo, Game is Over and Prison is Open



Ο ΓΑΠ, επειδή τον έκαναν(;) οι γονείς του πολιτικό με το ζόρι για να μην χαθεί η ράτσα Παπανδρέου, νομίζει ότι οι Έλληνες έχουν ακόμα αντοχές και όσοι (το 90% δηλ.) διαδηλώνουν είναι μια… μειοψηφία(!), ότι η Ευρώπη είναι δικό του μαγαζί και μπορεί να παίζει ακόμα.

Χθες η κορυφή της Ευρώπης του έδειξε ότι δεν γίνεσαι μεγάλος με παιχνιδάκια.

Η Merkel και όσοι την στηρίζουν(τεράστια οικονομικά συμφέροντα-τράπεζες, πολυεθνικές-) στην Γερμανία, έχει το δικό της σχέδιο γερμανοποίησης της Ευρώπης και ελέγχου του Νότου αυτής. Δεν θα κάθεται να ανέχεται τις τρίχες του ΓΑΠ και τα ψέματά του ότι είχε μιλήσει σε όλους για το δημοψήφισμα.

Το ίδιο και ο Sarkozy, οι τράπεζες της χώρας την οποία κυβερνά είναι εκτεθειμένες στα ελληνικά ομόλογα και η Γαλλία ίσως γίνει Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία κ.ά..

Κανένας Ευρωπαίος γενικά, και το έδειξαν, ηγέτης δεν θα κάθεται μετά την Σύνοδο του Οκτωβρίου να ανέχεται το παιχνίδι επιβίωσης του ΓΑΠ και των φίλων του (Soros π.χ.) που ποντάρουν στην καταστροφή της Ελλάδας (που όμως θα είναι, λόγω παγκοσμιοποίησης και ευρωζώνης, και της Ευρώπης).

Ο ΓΑΠ τελείωσε και δημοψήφισμα δεν γίνεται, γιατί πλέον διαφωνούν και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (συνυπεύθυνοι για το χάλι του 2009-2011) και το «κίνημα» φυλλορροεί.

Ο παπανδρεϊσμός χάνεται και θέλει να ρίξει το βάρος στους Έλληνες και να εξαφανιστεί.

Μετά την ρετσινιά του τεμπέλη, του ανίκανου, του εκμεταλλευτή των Βορειοευρωπαίων να μας μείνει και η καταστροφή και διάλυση, με ό,τι αυτό θα φέρει, της Ευρώπης.

Ο Jeffrey, αρνείται να καταλάβει την πραγματικότητα, και επιμένει στο δημοψήφισμα, θέτοντάς το σε άτυπο «δημοψήφισμα» στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα!

Αποδέχθηκε, πρωτόγνωρο για πρωθυπουργό, ας πούμε, της Ελλάδας, τον ωμό εκβιασμό της Merkel, ναι στο δημοψήφισμα αλλά ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ (04/12/2011) και με ΟΠΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ.

Και αυτό δεν θα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην απόφαση της 26ης-27ης Οκτωβρίου για το «κούρεμα» (Νόμος 4000 και καταστροφή ΜΟΝΟ της Ελλάδας, χωρίς κίνδυνο για την Ευρώπη, για παραδειγματισμό άλλων γουρουνιών (pigs) και σκλαβιά τουλάχιστον 10-βάζουμε και τα 40 της 21ης Ιουλίου- χρόνια), αλλά ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ευρώ(€), από το οποίο κανονικά δεν μπορούν να μας διώξουν και δεν το ήθελαν (πόσο πιο καθαρά να το πει η καγκελάριος;).

Ο ΓΑΠ έχει πάθει πανικό από τις διαδηλώσεις, γι’ αυτό και η καταστολή και η ύβρις για «φασίζουσες», ακραίες ομάδες αυταρχικών ανθρώπων, και δεν διανοείται μέλλον χωρίς «καρέκλα»!

Έφερε χάος, αλλά και μια ιστορική ευκαιρία, τελευταία, μιας που δεν βγάζει την βδομάδα που σχεδόν τελειώνει, να ακυρωθεί όποια προδοτική πράξη (και η αποδοχή του τελεσιγράφου χθες, 02/11/2011, στις Κάννες της Merkel και του Sarkozy) και να τελειώσουμε με την μεταπολίτευση.

Όποιος τον διαδεχθεί ας βάλει στο νου του ότι πια τελείωσαν τα ψέματα και τα ΘΑ… ΘΑ…!

Δεν θα πατήσει πάνω σε ΚΑΜΙΑ απόφαση και δράση του ΓΑΠ, αλλά θα χαράξει πολιτική σε όλα τα επίπεδα από την αρχή.

Πολιτική με βάση τις αρχές και τις αξίες που η Ελλάδα πέρασε στους λαούς, όχι στις ηγεσίες, της Ευρώπης και μετά της Δύσης.

Πολιτική για τους πολίτες και όχι για τους τραπεζίτες και τους χρυσοκάνθαρους και οικονομικούς βρικόλακες.

Η Ευρώπη ΔΕΝ υπάρχει χωρίς την Ελλάδα. Δεν μπορεί κανένας να παίζει ούτε με την 1η, ούτε με την 2η χωρίς συνέπειες.

Και αυτές θα τις πληρώσει ο ΓΑΠ και όχι οι Έλληνες, γιατί το 2009 έκανε προεκλογική εκστρατεία με ψευδείς υποσχέσεις, ενώ είχε προαποφασίσει το ξεπούλημά μας (πράγμα που το έπραττε και ως υπουργός ΠΑΣΟΚικων κυβερνήσεων).

Ο λαός είπε ΟΧΙ και σ’ αυτόν και στις προσβολές κάποιων ευρωπαϊκών ελίτ (όχι λαών, γιατί στην Γηραιά Ήπειρο η παραπληροφόρηση και η χειραγώγηση-ειδικά στην Γερμανία- περισσεύει).

Η Ιστορία τον απέβαλε ως απόβλητο. Η ώρα της χωματερής έφτασε!

Σοφία Τζάνη                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Δηλαδή είστε διατεθειμένοι να τρώτε πέτρες, θα πει κάποιος. Απάντηση: Και ποιος σας είπε ότι θα γινει κάτι τέτοιο, αν επιστρέψουμε στη δραχμή;

Πέτρες τρώγαμε πριν μπούμε στο ευρώ (δηλαδή μέχρι το 2002);
Πέτρες τρώγαμε τη δεκαετία του 70, του 80 και του 90;
Ακόμα και πιο πίσω, το 50 και το 60, πέτρες τρώγανε οι Έλληνες;

Γιατί δεν ρωτάτε τους πατεράδες και τους παπούδες σας όσοι δεν γνωρίζετε τι γινόταν τις περιόδους που αναφέραμε;

Όσοι πάλι τα ζήσατε, γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον λαό παρά τον τρομοκρατείτε;

Σύμφωνοι, το κόστος δανεισμού θα γίνει δυσβάσταχτο ως ακατόρθωτο: Αλλά μήπως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε μέχρι το 2002;

Δηλαδή μια ζωή με δανεικά πρέπει να τη βγάζουμε;

Ναι, θα υποτιμηθεί κι άλλο η δραχμή και μπορεί να δούμε ισοτιμία 1 ευρώ = 1000 δραχμές!

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;;
Αντί λοιπόν κάποιοι να καταστροφολογούν, θα έπρεπε να βγουν τίμια και να εξηγήσουν στον κόσμο πως με το ευρώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, απλά παράταση της χρεωκοπίας!

Αντίθετα με τη δραχμούλα, θα υπάρξουν μερικά χρόνια δύσκολα - ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΙΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ - αλλά θα γίνει πραγματική επανεκίννηση της Οικονομίας!

Θα ξαναθυμηθούν επιτέλους οι Έλληνες να παράγουν μόνοι τους ό,τι τους χρειάζεται, τουλάχιστον για τη διαβίωσή τους!

Ναι, θα στερηθούμε τα γερμανικά αυτοκίνητα, τα αμερικάνικα ηλεκτρονικά κι ένα σωρό άλλα "απαραίτητα" προιόντα: ΟΜΩΣ, ΝΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

Φυσικά, απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει ομαλή επιστροφή στη δραχμή είναι ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θα προστατέψει τον λαό από τους κερδοσκόπους και τους μαυραγορίτες!

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια και δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότερος κόσμος, παρά την ανελέητη τρομοκρατία των τραπεζικών Μμε, ζητάει επιστροφή στη δραχμή!

Εμείς, λέμε πως θα ήταν ευχής έργο να παραμέναμε στο ευρώ: Όμως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, θυμίζει περισσότερο παράταση του σίγουρου τέλους παρά σωτηρία!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΩΧΟΙ!                                                                                                          ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Πάνος Καμμένος: H κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι προιόν επεξεργασίας της Γερμανίας!!!


Παρακολουθήστε την ομιλία και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο 2.38' και μετά όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ο Πάνος Καμμένος καταγγέλει πως η Γερμανία επεξεργάζεται την ιδέα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, μοιράζοντας υπουργεία δεξιά και αριστερά!!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Βεβήλωσαν τον τάφο του Ιωάννη Μεταξά

 
Λίγο πριν ξημερώσει η 28η Οκτωβρίου, άγνωστοι βεβήλωσαν τον οικογενειακό τάφο του Ιωάννη Μεταξά, που βρίσκεται στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.

Οι δράστες έβαψαν τον τάφο με κοκκινόμαυρο χρώμα, αφήνοντας μάλιστα πάνω και μια φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.

Οι άγνωστοι δημοσιοποίησαν σήμερα μέσω Ίντερνετ φωτογραφίες από τη βεβήλωση του τάφου, καθώς και μία ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζουν την πράξη τους ως «αντιφασιστική ενέργεια».                ΠΗΓΗ:www.protothema.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


ΔΥΟ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ - ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ "ΣΦΑΓΗ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

Γιώργος Αδαλής



Σας ενδιαφέρει: Ακούστε το ηχητικό μήνυμα του Διαχειριστή των AegeanTimes.gr


Χτες βράδυ, με έναν εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, καρατομήθηκε όλη η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού! Είχε προηγηθεί πριν δύο εβδομάδες, η αιφνιδιαστική και πρόωρη καρατόμηση της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται ότι οι κύριοι Παπουτσής και Μπεγλίτης, δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη στις ένοπλες και ένστολες δυνάμεις της χώρας! Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για δήθεν «τιμωρίες» για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, και ούτε καν επικοινωνιακά δεν μπορούν να σταθούν!

Στην ουσία, πρόκειται για ένα σχέδιο απόλυτης απογύμνωσης των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, προφανώς διότι η «σχολή Σικάγου» τις φοβάται! Όχι απλά δεν τις εμπιστεύεται αλλά τις φοβάται! Φοβάται από την πρώτη στιγμή που πρώην διπλωμάτης των ΗΠΑ, είπε στο CNN (πριν έξι μήνες) ότι στην Ελλάδα θα γίνει πραξικόπημα!

Ο φόβος αυτός εντάθηκε τον μήνα που μας πέρασε! Ειδικά μετά το καλοκαίρι όταν οι αναφορές για πραξικόπημα στην Ελλάδα άρχισαν να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Παρακάτω, παραθέτουμε ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης του Βοb Chapman στην εκπομπή του Alex Jones (INFOWARS) όπου πολύ πρώιμα καταγγέλλει ότι υπάρχουν πληροφορίες για πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης Παπανδρέου. Κοιτάξτε την ημερομηνία κάτω δεξιά στο βίντεο για να δείτε από πότε άρχισαν τέτοιες συζητήσεις στο Εξωτερικό:



Εκτός λοιπόν της συνομοσιολογικής πλοκής που έβλεπε παντού η Κυβέρνηση, Παπουτσής και Μπεγλίτης, όταν αντιλήφθηκαν ότι είτε θα γίνουν εκλογές είτε θα σχηματιστεί νέα Κυβέρνηση ή ακόμη και ένας μεγάλος ανασχηματισμός, φρόντισαν να εξοβελίσουν όλους αυτούς που είχαν εκφράσει ακόμη και μικρές ενστάσεις!

Στο Στρατό π.χ., όποιος είχε πει έστω και το ελάχιστο αρνητικό για την νέα διάταξη του Στρατού, πετάχτηκε στο πυρ το εξώτερον!


Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ιστορία όμως που αποκαλύπτουμε σήμερα, ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, είχε ήδη επηρεαστεί από τα διεθνή σενάρια που εξύφαιναν ιστορίες πραξικοπημάτων στην Ελλάδα!

Και παρά του ότι είχαν αρχίσει πολύ πριν οι συζητήσεις για το αν θα πρέπει να γίνει «Παρμενίωνας» ή όχι, τελικά έγινε παρά του ότι η πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Αμυνας ήταν διχασμένη πάνω σ αυτό το ζήτημα!

Τελικά ο Παρμενίωνας έγινε αλλά λίγοι, ελάχιστοι, πρόσεξαν μια πρωτοφανή μεταβολή που έγινε στον προγραμματισμό του!

Και από εδώ ξεκινάμε σήμερα τις αποκαλύψεις!

Ένα σενάριο που σχεδιάστηκε και προκάλεσε την οργή πολλών Στρατιωτικών κύκλων, ειδικά της αεροπορίας Στρατού αλλά και του ΓΕΑ, αφορούσε στο εξής::

Μια μονάδα ειδικών αποστολών (στη διάθεσή μας είναι όλα τα στοιχεία της μονάδας και του σεναρίου) επιβιβάζεται σε τέσσερα ελικόπτερα Super Puma. Προορισμός το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι ειδικές δυνάμεις κατεβαίνουν με σκοινιά στο Κοινοβούλιο, πραγματοποιούν αποκλεισμό της περιοχής και με βαρύτατο εξοπλισμό αποκλείουν την πρόσβαση σε αυτή. Ακολούθως, επιβιβάζουν πολιτικούς και προσωπικό σε ελικόπτερα και αυτά απογειώνονται με προορισμό στρατιωτικό αεροδρόμιο!

Το παραπάνω σενάριο είναι πραγματικό, και έχει «παιχτεί» τον Σεπτέμβριο του 2010 στον Παρμενίωνα!

Η πρώτη ερώτηση λοιπόν που προκύπτει προς τον υπουργό Άμυνας, έχει εξόχως πολιτικό χαρακτήρα, αλλά εκπορεύεται από το Σύνταγμά μας, τον θεμελιώδη νόμο της χώρας μας!

Με ποιο σκεπτικό, πραγματοποίησε ο Ελληνικός Στρατός τέτοια άσκηση; Ποιος έδωσε το σενάριο για ανάπτυξη; Στρατιωτικός ή πολιτικός του Υπουργείου; Προβλέπεται από πουθενά, από κάποια Συνταγματική Θεώρηση έστω, η υλοποίηση ασκήσεων του Στρατού , με σενάρια που αφορούν στο Κοινοβούλιο; Τι εξυπηρετούσε η εκπαίδευση Στρατιωτών σε θέματα διάσωσης πολιτικών; Γιατί χρησιμοποιήθηκε η Βουλή σε μια τέτοια άσκηση;

Απ όσο ΟΛΟΙ γνωρίζουμε, ο Στρατός στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για «πολιτικές» αποστολές, μόνο σε περίπτωση επιβολής στρατιωτικού νόμου, ή όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο!!!

Αυτό λοιπόν το γεγονός, από μόνο του, αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα!

Ο συνδυασμός του όμως με ένα άλλο γεγονός που συνέβη μόλις πριν δύο μήνες δίνει στα γεγονότα μια δραματική τροπή!



Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Όπως είναι γνωστό, εφέτος, λόγω περικοπών, δεν πραγματοποιήθηκε η διακλαδική άσκηση «Παρμενίωνας».

Συνέβη όμως κάτι άλλο.

Περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2011
, ανοίχτηκε μια ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ διαταγή του ΓΕΕΘΑ!

Ο Φάκελος έγραφε απ έξω «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ»

Σε μια σύσκεψη των ανώτερων στελεχών του στρατού ο φάκελος αυτός με την διαταγή .. ανοίχτηκε!

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες ελάχιστοι επιτελείς, οι οποίοι όταν διάβασαν την διαταγή, στην κυριολεξία «γούρλωσαν» τα μάτια τους !


Η Διαταγή αφορούσε Διοικητές , Υποδιοικητές και ΔΥΠ (Διευθυντές Υποστήριξης) !

Μετά την πρώτη παγωμάρα, κάποιοι άρχισαν να «κινούνται» για την διαδικασία αποστολής της διαταγής αυτής σε όσους ο πίνακας αποδεκτών ανέφερε ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα!

Σήμερα, δεν θα σας αναφέρουμε το περιεχόμενο της διαταγής παρά μόνο τον τίτλο της. Αλλωστε , δε νομίζω ότι χρειάζεται γιατί θα καταλάβετε πολλά!

Ο τίτλος λοιπόν της Διαταγής του ΓΕΕΘΑ, ήταν :

Προς Δ/κτες
Υπ/κτες
ΔΥΠ

ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΟΧΛΟΥ
...

Αισθάνομαι λοιπόν ότι για σήμερα πρέπει να σταματήσω εδώ, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην διαταγή και το περιεχόμενό της!

Αντιλαμβάνεστε ότι το άνοιγμα και μόνο μιας τέτοιας διαταγής, προκαλεί ιδρώτα σε κάθε δημοκράτη στρατιωτικό! Όπως και προκάλεσε στους περισσότερους από τους αποδέκτες που την διάβασαν!

Και το ερώτημα που έρχεται αυτή τη στιγμή απ ευθείας στο μυαλό του καθενός αφορά στον σημερινό Υπουργό Πάνο Μπεγλίτη αλλά και στον προκάτοχό του κ. Βενιζέλο:

Ήταν η άρνηση πολλών αξιωματικών του Στρατεύματος να «υιοθετήσουν» έστω μια τέτοια διαταγή , ο λόγος που ξηλώσατε ολάκερη την ηγεσία με συνοπτικές διαδικασίες εχτές κ. Μπεγλίτη;;;

Ποιος διέταξε το άνοιγμα αυτής της Διαταγής κ. Μπεγλίτη τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε και γιατί;

Αρνήθηκαν ή όχι και οι τρεις Αρχηγοί στην ουσία να την εκτελέσουν με αποτέλεσμα να εξοργιστείτε κ. Μπεγλίτη; Υπήρξε ναι ή όχι εσωτερική διαμάχη στο ΓΕΕΘΑ σχετικά με την εκτέλεση αυτής της διαταγής;

Από πέρσι , όταν εφαρμόστηκε το σενάριο του «Παρμενίωνα», που αποκαλύψαμε προηγουμένως, υπήρξε σωρεία αντιδράσεων σε υψηλό επίπεδο στο Στράτευμα κ. Μπεγλίτη;

Οι περιβόητες διαφωνίες που είχατε με επιτελείς του Στρατού και της Αεροπορίας κυρίως, αφορούσαν στην δομή του Στρατού και στην εκπαίδευσή του κατά πολιτών ναι ή όχι;

Ήταν αυτό ένα μόνιμο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Υπουργείου Αμυνας και του ΓΕΣ και ΓΕΑ ναι ή όχι κύριε Μπεγλίτη;

Συνδέεται άμεσα αυτή η διαταγή με προηγούμενες αποκαλύψεις μας για το νέο ρόλο και αποστολή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας μετά την άσκηση «Καλλίμαχος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς;

Συνδέονται όλα αυτά με το νέο ρόλο που επιδιώκεται να δοθεί στο στράτευμα, με τον οποίο διαφωνούν όλοι, αφού πλέον, εκπαιδεύονται κατόπιν διαταγών , σε σενάρια καταστολής όχλου όπως τα ονομάζετε;

Δεν έχω την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι κάποιος από τους πολιτικούς ταγούς του Υπουργείου Αμυνας, θα τολμήσει έστω και να ψελλίσει την παραμικρή απάντηση!

Γνωρίζουμε όλοι εδώ στους AegeanTimes, ότι η ιστορία θα δικαιώσει τις αποκαλύψεις μας!!!

Και μάλιστα πολύ σύντομα...                                               ΠΗΓΗ:www.aegeantimes.gr

Ενεργειακά κοιτάσματα 500 δισ. ευρώ στη θάλασσα της Νότιας Κρήτης



Τα 500 δισ. ευρώ μπορούν να αγγίξουν τα έσοδα της Ελλάδας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που βρίσκονται στην υποθαλάσσια περιοχή της Νότιας Κρήτης, σύμφωνα με τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνη Φώσκολο.
Σύμφωνα με ξένες επιστημονικές δημοσιεύσεις, στην ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, στην περιοχή νότια των κρητικών ακτών, υπάρχει στερεό αέριο μεγέθους 30 τρισ. κυβικών μέτρων.
Κατά τον Α. Φώσκολο, τα κοιτάσματα αυτά μπορούν να είναι εκμεταλλεύσιμα σε βάθος δεκαετίας ενώ στην πλήρη φάση εκμετάλλευσης θα φτάσουν σε περίπου 25 χρόνια.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως επισήμανε ο καθηγητής, η αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων ΝΔ έως ΝΑ της Κρήτης η Ελλάδα θα αλλάξει ρόλο και από κράτος – καταναλωτής υδρογονανθράκων θα καταστεί κράτος – παραγωγός.
Να σημειωθεί, όμως, πως η εκτίμηση του όγκου αναφέρεται στο ελάχιστο, ενώ το κέρδος της Ελλάδας, επίσης στο ελάχιστο... Ας το σκεφθούμε αυτό και ίσως καταλάβουμε γιατί μας θέλουν πτωχευμένους και σε διαδικασία υποθήκευσης και αρπαγής του εθνικού μας πλούτου υπό καθεστώς μηδενικής εθνικής κυριαρχίας. Μήπως επειδή τα λεφτά είναι πολλά και τα θέλουν όλα δικά τους οι "σύμμαχοι" και "εταίροι" μας;                                                                                                                  ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Liberation: η Ελλάδα φέρνει ΧΑΟΣ στην Ευρωζώνη

 
«ΧΑΟΣ». Στα ελληνικά.
Με αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα η  γαλλική εφημερίδα Liberation αποτυπώνοντας με τον πιο εύγλωττο τρόπο τα συναισθήματα που προκαλούν στο μέσο Ευρωπαίο πολίτη οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Ελλάδα, οι εκτός πάσης … πρόβλεψης για τους αναλυτές και τους «ειδικούς» κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου να ζητήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έγκριση ή μη από τον λαό της συμφωνίας στήριξης της χώρας μας, το «κούρεμα» του χρέους, τη νέα δανειοδότησή της και τα μέτρα που τη συνοδεύουν.
Η έγκριτη εφημερίδα  γράφει πως η απόφαση για δημοψήφισμα  επί της απόφασης της τελευταίας Συνόδου Κορυφής έσπειρε τον  πανικό στις αγορές και απ΄άκρου εις άκρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ουσιαστικά συνταράζει την Ευρωζώνη. Την οδηγεί στο … χάος.
Στο σχετικό δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα τονίζει  πως η Αθήνα «παίζει κορώνα – γράμματα» το ευρώ (!) και οδηγεί τη συνοχή της Ευρωζώνης στο χείλος του γκρεμού.
Υπάρχει λεπτομερής αναφορά στα γεγονότα που μεσολάβησαν  από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του  ΠΑΣΟΚ τη Δευτέρα το βράδυ ως τη στιγμή που αποφασίσθηκε από τον  Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί  και την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να προσκληθεί στις Κάννες και στη σύνοδο των G20 ο Έλληνας πρωθυπουργός ουσιαστικά για να δώσει … εξηγήσεις στους εταίρους του για τις κινήσεις του και – όπως εξάλλου δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ίδιος ο Νικολά Σαρκοζί από το προεδρικό Μέγαρο στα Ηλύσια Πεδία – να «συνεργαστεί μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους του ως προς την υλοποίηση της συμφωνίας της Συνόδου της 26ης Οκτωβρίου».
Να σημειωθεί πάντως ότι πέραν από τη Liberation και η Le Monde κάνει λόγο για «Έκπληξη στα Ηλύσια και στην Ευρώπη» και το γερμανικό Der Spiegel για «φόβο στην Ευρώπη» …                          ΠΗΓΗ:www.protothema.gr

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πανικός στη σκέψη ότι θα αποφασίσει το «πειραματόζωο - Έλληνας».


Και μόνο στο άκουσμα της προαναγγελίας του δημοψηφίσματος, ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα, έντρομο τρέχει να ανατρέψει τον κ. Παπανδρέου. Πανικόβλητο το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αλλά και οι ντόπιοι και ξένοι νταβατζήδες του, σπεύδουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον κρατήσουν μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν το λαό να αναμιχθεί στα πόδια τους. Το «πειραματόζωο - Έλληνας» δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερωτηθεί. Πρέπει να μείνει...
«πειραματόζωο» φοβισμένο και εύκολο αντικείμενο για εκμετάλλευση.

Μέχρι σήμερα, στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, έγιναν μόνο 7 δημοψηφίσματα και μάλιστα τα δύο από αυτά, κατά τη διάρκεια της επτάχρονης δικτατορίας. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα χρησιμοποίησε πάντοτε το λαό ως «γλάστρα» μόνο κατά την ημέρα των εκλογών, κατά την οποία το μόνο που επιτυγχάνεται, είναι απλά το ανακάτεμα της τράπουλας μέσα στο ίδιο το πολιτικό σύστημα. Έτσι και σήμερα, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα (όλα τα κόμματα και τα κρατικοδίαιτα παράσιτα που κινούνται στο παρασκήνιο) ζητούν μόνο εκλογές και όχι δημοψήφισμα. Δηλαδή μόνο ανακάτωμα στην πολιτική τράπουλα και όχι να δοθούν αρμοδιότητες στο λαό. Θέλουν δηλαδή να διατηρήσουν την αυτονομία της εξουσίας τους απέναντι στην κοινωνία.

Δυστυχώς τόσο για το λαό, όσο και για τον κ. Παπανδρέου, τώρα είναι πλέον αργά. Το σύνθημα της ανατροπής του, έχει ήδη δοθεί. Όταν ήταν δυνατός, είχε κι αυτός το λαό «γραμμένο» και ζούσε με την έπαρση της ισοβιότητας. Τώρα, έγινε και ο ίδιος καμένο χαρτί και είναι πλέον άχρηστος στην πολιτικοοικονομική ολιγαρχία του τόπου.

Και δεν είναι μόνο ότι είναι αργά, είναι και ο τρόπος που ο κ. Παπανδρέου θέλει να χρησιμοποιήσει το δημοψήφισμα. Δεν θέλει να δώσει πραγματικά αρμοδιότητες στο λαό. Αν είχε τέτοιες δημοκρατικές προθέσεις θα το είχε κάνει από την αρχή. Θέλει απλά να χρησιμοποιήσει το δημοψήφισμα για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία, βάζοντας εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, αντί να ζητήσει μια νηφάλια και ψύχραιμη λαϊκή τοποθέτηση.  Αν η πρόθεσή του ήταν πραγματικά δημοκρατική, τότε δεν θα μπορούσε να του πει κανείς τίποτα. Όμως τώρα βρήκαν την ευκαιρία για να εξαπατήσουν το λαό, αυτοί ακριβώς που θέλουν τον λαό φιμωμένο.

Τώρα πλέον θα πρέπει αναγκαστικά να γίνουν εκλογές, γιατί απλά ο κ. Παπανδρέου είναι πολιτικά επικίνδυνος, για πολλούς και ποικίλους λόγους.
Όμως, αμέσως μετά θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε δημοψήφισμα. 
Ο λαός πρέπει να πάρει απόφαση ο ίδιος για το μέλλον του.

Μην τους ρίχνετε, πέφτουν μόνοι τους


Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Μπένι καθώς πόναγε το στομάχι του. Προφανώς βαρυστομάχιασε από το πολύ φαγητό. Έτρωγε φορολογούμενους.

Δημοψήφισμα θέλει να κάνει ο Γιωργάκης. Πρόκειται για άλλη μια πασοκιά καθώς το δημοψήφισμα θα γινόταν προς το τέλος του Ιανουαρίου.

Μέχρι τότε θα έχουν γίνει τόσα πράγματα που ποιος θα το θυμάται. Θα έχουμε ξανά πτωχεύσει, θα τρέχουμε για νέο κούρεμα, μπορεί να μην υπάρχει καν ΕΕ, οπότε άκυρο και το δίλλημα.

Ασε που μέχρι τότε ο Γιωργάκης μάλλον θα κάνει παρέα στον κουρασμένο.

Πότε πέφτει φέτος η Ανάσταση; Σε δυο – τρεις ώρες. Όταν θα έχει πέσει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι αυτήν την στιγμή έχει μείνει με 152 βουλευτές. Όταν τελειώσω το κείμενο μπορεί να είναι με 145.

Αγώνας δρόμου έχει γίνει στο ποιος θα πρωτορίξει την κυβέρνηση. Κανονικά πρέπει να αφήσουν αυτήν την δουλειά στον Αντώνη τον Σφουγγαράκη.

Η ειδικότητα του είναι να ρίχνει κυβερνήσεις. Αυτός είναι ικανός να είναι πρωθυπουργός και να ρίξει την κυβέρνηση του. Για να σωθεί η χώρα. Και αν το κάνει θα έχει πράγματι προσφέρει σημαντικό έργο.

Η Αποστολάκη παραιτήθηκε γιατί δεν της άρεσε η προσφυγή σε δημοψήφισμα. Ενώ όλα τα άλλα που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ ήταν μια χαρά.

Ο επόμενος βουλευτής θα παραιτηθεί επειδή τα μέτρα υπογράφονται με μαύρο στυλό και όχι με μπλε. Ή έστω με πράσινο.

Πάντως όλοι άρχισαν να λένε ότι το δημοψήφισμα είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να μας οδηγήσει εκτός Ευρώπης. Τι λες τώρα, να αφήσουμε την κυρίλα της ΕΕ;

Άσε, που όπως λένε στο Mega, δεν κάνεις δημοψήφισμα αν δεν είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα σε βολεύει και δεν ρισκάρεις.

Ο λαός είναι ώριμος για εκλογές όπου εξασφαλίζει εξουσία και χρήμα στους ψηφισθέντες αλλά είναι εντελώς ανώριμος για να αποφασίσει για την πορεία της χώρας του.

Βέβαια έχει σημασία (για ένα δημοψήφισμα) και η ερώτηση και η πληροφόρηση. Και η ερώτηση θα ήταν σίγουρα πασοκικού τύπου, όπου θα μπερδεύεται η βούρτσα με την Π@@τσα και η πληροφόρηση θα ήταν megalou τύπου συσκότισης, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας υπέρ των συμφερόντων τους.

Με το φερόμενο ως δημοψήφισμα έγινε χαμός σε όλον τον πλανήτη. Έπεσε το ευρώ, έπεσαν τα χρηματιστήρια, υπήρξε πανικός στις τράπεζες καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσουν έναν τόσο καλό πελάτη όπου θα δώσουν 100 δις για να πάρουν 130 δις.

Όχι πείτε μου, υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας που με μια του κουβέντα ταράζει όλον τον πλανήτη; Είναι θεός ο Γιωργάκης.

Βέβαια ο πλανήτης δεν γνωρίζει τις πασοκιές αλλά αυτό είναι πρόβλημα του πλανήτη και όχι του Γιωργάκη.

Ο Γιωργάκης έχει σχέδιο, το έχω ξαναγράψει (αλλά η επανάληψη βοηθάει στην εμπέδωση). Έχει όραμα. Θέλει, επιτέλους, να έχουμε παγκόσμιο σοσιαλισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς. Και το περασμένο έτος χαρακτηρίστηκε ως μεγάλος στοχαστής.

Περίμενε λοιπόν να έρθει ο σοσιαλισμός αλλά αυτός έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές. Όποτε σκέφτηκε να τον προκαλέσει μέσω του λαού. Με μια εξέγερση.

Έτσι μας έβαλε στο ΔΝΤ, στην τρόικα, υπόγραψε μνημόνιο, επέβαλε συνέχεια μέτρα βάζοντας το χέρι στην τσέπη μας, έκανε ότι είναι δυνατόν για να αντιδράσει ο λαός με το σύστημα και να επαναστατήσει. Μέχρι και την χώρα ξεπούλησε και την έφερε σε σημείο να μεγαλώσει τόσο πολύ το χρέος ώστε το κούρεμα να είναι άνευ ουσίας.

 Ο λαός τίποτα. Μόνο καμιά μούντζα, κανένα γιαούρτι, κανένα αυγό.

Ο μεγάλος ηγέτης τότε σκέφτηκε ότι θα πρέπει να γίνει άνω κάτω όλη η Ευρώπη μπας και αντιδράσουν οι άλλοι λαοί. Έτσι η Ελλάδα έγινε μια τοξική βόμβα για την ΕΕ αλλά και για την παγκόσμια οικονομία και οι λαοί υποφέρουν.

Όμως η επανάσταση αργούσε. Οπότε πέταξε την μπαρούφα για το δημοψήφισμα. Και περιμένει τις εξελίξεις.

Ωραία, θα πάμε σε εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ θα γκρεμιστεί. Και ποιος θα έρθει; Ο Αντωνάκης; Για να κάνει τι;

Για να τιμήσει φυσικά τις υπογραφές, για να συνεχίσει τον στόχο για ένα χρέος διαχειρίσιμο, δηλαδή για διαρκή λιτότητα ώσπου να κηρύξουμε απόλυτη στάση πληρωμών. Επίσης θα συνεχίσει το έργο που καθυστερεί το ΠΑΣΟΚ, το ξεπούλημα δηλαδή της δημόσιας περιουσίας.

Α! θα επαναδιαπραγματευτεί τον ΦΠΑ. Και την χαμηλότερη φορολογία των επιχειρήσεων. Σωθήκαμε τώρα…
Κατά τα άλλα ότι μέτρα έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ θα τα διατηρήσει προσθέτοντας τα δικά του.
Και με ποιον θα κυβερνήσει; Με το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ; Με τον κωλοτούμπα Καρατζαφέρη;

Το θέμα λοιπόν δεν είναι απλά οι εκλογές. Αλλά να καταλάβουμε ότι το υπάρχων σύστημα είναι πεθαμένο και ως ζόμπι θα είναι πιο καταστροφικό.

Μικρός Φωκίων                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:mikrosfokion.blogspot.com