ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γιατί ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι καθαρότερος από την αριστερίζουσα μπαρουφολογία που προβάλει το Ποτάμι

γράφει ο Πέτρος Λεωτσάκος

Δύο κόμματα, δύο διαφορετικοί κόσμοι – Εθνικιστές από την μια πλευρά κρυπτοπασοκοαριστερίζοντες από την άλλη
Γιατί ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι καθαρότερος από την αριστερίζουσα μπαρουφολογία που προβάλει το Ποτάμι
Δύο κόμματα, δύο διαφορετικοί κόσμοι.
Εθνικιστές από την μια πλευρά κρυπτοπασοκοαριστερίζοντες από την άλλη.
Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τις βασικές διαφορές των δύο κομμάτων της Χρυσής Αυγής που αντιπροσωπεύει τις εθνικιστικές ιδέες και προέρχεται από τους κόλπους της Δεξιάς και το Ποτάμι ένα νέο κόμμα που προσπαθήσει να καλύψει τα πολλά ιδεολογικά κενά της κεντροαριστεράς.
Η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε ως εγκληματική οργάνωση – πρόκειται για μια επιχειρηματολογία ανόητη και φαιδρή – με βασικό στόχο η ΝΔ να επαναπατρίσει όσους πρώην νεοδημοκράτες αποχώρησαν και πλέον βρίσκονται στην Χρυσή Αυγή και απώτερο στόχο να μειώσει τεχνηέντως τον αριθμό των βουλευτών ώστε….να αυξηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία, να ψηφίζονται νομοσχέδια και βεβαίως αύριο μεθαύριο να ελέγξουν ακόμη και την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Οι κινήσεις αυτές δείχνουν αδίστακτους πολιτικούς που με το υποκριτικό περίβλημα της δημοκρατίας καταπατούν βάναυσα το Σύνταγμα.
Όμως η κοινωνία δεν επηρεάστηκε από τις πολιτικές διώξεις και δεν είναι τυχαίο ότι δημοκοπικά η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να παραμένει κοντά ή πάνω από το 10%.
Για ένα κόμμα που όλη του η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται ή θα βρεθεί στην φυλακή να διατηρεί ποσοστό 10% στις δημοσκοπήσεις είναι επιτυχία.
Το ερώτημα είναι γιατί συμβαίνει αυτό.
Γιατί δηλαδή δεν έχει πείσει η προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και η κοινωνία συνεχίζει να στηρίζει την Χρυσή Αυγή;
Κατά την άποψη μας η βασική αιτία σχετίζεται με τους μηχανισμούς που έχουν ενεργοποιηθεί στο υποσυνείδητο του παραδοσιακού δεξιού.
Ο Σαμαράς η ΠΟΛΑΝ δεν αντιπροσωπεύουν την παραδοσιακή δεξιά.
Η πατριωτική δεξιά που αποτελεί το καθαρότερο ιδεολογικά ρεύμα στην Ελλάδα ίσως και κάποια αριστερά κόμματα να έχουν αυτό το προνόμιο, δεν μπορεί να εκπροσωπείται  από την χυδαία ΝΔ που συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ το κόμμα της σήψης και διαφθοράς, το κόμμα που κατέστρεψε την χώρα και εξευτέλισε τις παραδοσιακές αξίες των ελλήνων.
Ο Έλληνας έμαθε στις έννοιες πατρίδα, θρησκεία οικογένεια.
Το ΠΑΣΟΚ τις αντικατέστησε με μίζες, χρυσά κουτάλια και απάτη μετατρέποντας τον καθαρό έλληνα σε διεφθαρμένο έλληνα.
Το ΠΑΣΟΚ δεν ευθύνεται μόνο για την χρεοκοπία της Ελλάδος με οικονομικούς όρους αλλά για την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας, την αποδόμηση των θεσμών και των αξιών.
Η Χρυσή Αυγή με όλα τα τρωτά και λάθη της με όλες τις ατέλειες της, εκφράζει αυτή την καθαρότητα που υπήρχε παλιά στους έλληνες.
Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα δείξουν τις αντοχές της Χρυσής Αυγής επί του πρακτέου.
Από την άλλη πλευρά το Ποτάμι αποτελεί ένα νέο μόρφωμα αριστερών συνιστωσών μηδενιστών, ανθρώπων ορισμένοι εξ αυτών που μολύνουν τις παραδόσεις και την ιστορία μόνο και μόνο για να εμφανιστούν στην κοινωνία ως νεωτεριστές.
Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα κρυποπασοκοαριστερίζουσας κατεύθυνσης, που προσπαθεί να αναστήσει το παλαιό, σάπιο σύστημα αλλά κρύβεται πίσω από βιτρίνες.
Το πρόσωπο που εμφανίζει το Ποτάμι είναι νέο αλλά οι ιδέες του τόσο παρωχημένες, αποτελεί το κόμμα που προσπαθεί με προσποίηση να κρύβει τις πραγματικές τους ιδεολογικές αναφορές.
Το Ποτάμι είναι λίγο μνημόνιο, λίγο αριστερά, λίγο ΠΑΣΟΚ, λίγο προοδευτικής κατεύθυνσης, λίγο κουλτούρα λίγο από όλα και όποιον πάρει ο Χάρος.
Το Ποτάμι στο διάβα του γεμίζει ξύλα, πέτρες και πάσης φύσεως βρωμιές, το νερό από το Ποτάμι δεν πίνεται είναι μολυσμένο.
ΠΗΓΗ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ

του Χρήστου Χαρίτου
Το πόσο σαθρό είναι το πολιτικό σύστημα φαίνεται ξεκάθαρα με την εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη. Ένας συστημικός δημοσιογράφος της «ανανεωτικής φιλελεύθερης Αριστεράς» (όλα μαζί και ταυτοχρόνως) ανήγγειλε την ίδρυση κόμματος. Ένας δημοσιογράφος, του οποίου οι εκπομπές εξωραΐζουν την παρακμή και το περιθώριο, αποφάσισε, ή αποφάσισαν, να μπει στην πολιτική. Στην εποχή του Μνημονίου και του ΔΝΤ, αυτό κοντεύει να ανατρέψει τις εύθραυστες πολιτικές ισορροπίες. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής και Ευρωβουλής (!), ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει δυνάμεις, αλλά και η ΝΔ καταγράφει απώλειες προς το «ποτάμι».

Ο καθεστωτικός τύπος του ΔΟΛ και του Μπόμπολα μπορεί να επικρίνουν τεχνηέντως το εγχείρημα, αλλά το έχουν κάθε ημέρα στην 1η σελίδα των εφημερίδων τους και στο Mega. Ο ίδιος δε ο Θεοδωράκης δήλωσε στην πρώτη του εμφάνιση ότι «κλέβει ιδέες και από την Αριστερά και από τον φιλελευθερισμό». Για τους «αμύητους», η Αριστερά και ο κομμουνισμός είναι παιδιά του φιλελευθερισμού και του Διαφωτισμού. Οι Ιακωβίνοι της Γαλλικής επαναστάσεως ήταν οι μπολσεβίκοι του 18ου αιώνος.

Συνέχισε λέγοντας ότι είναι ανοικτός στην στήριξη ευρύτερων κυβερνήσεων, ανεξαρτήτως χρώματος και ιδεολογίας. Πάντα όμως, στα πλαίσια του συστήματος. Άρα έχουμε ένα κόμμα, που λειτουργεί ως μαξιλάρι αποσυμπιέσεως και εκτονώσεως της κοινωνικής πιέσεως. Ένα κόμμα-τσόντα, πατερίτσα του καταρρέοντος πολιτικού κατεστημένου.

Στην αντίπερα όχθη του ωκεανού, είναι το εθνικιστικό Ποτάμι. Ένα Ποτάμι που δεν εκπορεύεται από τα βοθρολύματα της Μεταπολιτεύσεως και απειλεί τα θέσφατα του πολιτικού συστήματος. Αυτό το Ποτάμι δεν θέλει να λειτουργήσει ως παραπόταμος της ΝΔ, αλλά αγωνίζεται να δημιουργήσει ένα τσουνάμι ανατροπής της εθνικής υποτέλειας και της κοινωνικής αποσαρθρώσεως.

Το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το Ποτάμι για το σύστημα αποδεικνύεται από τα πογκρόμ σταλινικών διώξεων που υφίστανται όσοι το υποστηρίζουν. Από την μία ο Σταύρος Θεοδωράκης με το μπλαζέ του ύφος να λέει τις αριστερο-φιλελεύθερες κοινοτυπίες του. Από την άλλη ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που εξέφρασε στην κάλπη 500.000 Έλληνες και βρίσκεται προφυλακισμένος σαν να έγινε κομμουνιστικό πραξικόπημα.

Από την μία ο σοφιστής Νίκος Δήμου, που ντρέπεται που γεννήθηκε Έλληνας και όχι Σουηδός. Από την άλλη ο Χρήστος Παππάς, που διακηρύσσει την Ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου στα αλβανικά ΜΜΕ. Από την μία ο Γιώργος Παπαλιός, που ως πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου επί Κώστα Καραμανλή χρηματοδότησε την κομμουνιστική ταινία «Μακρόνησος»! Από την άλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος, που τρέχουν σε όλη την Ελλάδα ανακοινώνοντας εθνικιστικά ψηφοδέλτια, έστω και αν δεν γνωρίζουν, αν θα συλληφθούν την επόμενη ημέρα από τους «σταλινικούς».

Από την μία διάφορες περσόνες, που πλήττουν από την πολιτική και την ζωή τους στα βόρεια προάστια. Από την άλλη ενεργοί εθνικιστές, που αγωνίσθηκαν 30 και 40 χρόνια για να εκπροσωπηθούν οι εθνικές ιδέες στον λαό και στην Βουλή. Από την μία το «ποτάμι», που δημιουργήθηκε με 3D animation στα στούντιο του συστήματος. Από την άλλη το εθνικιστικό Ποτάμι, που πηγάζει από την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού και θέλει να υπερασπίσει το εθνικό πεπρωμένο.

Δεν θα πω τι θα επιλέξουμε εμείς, αυτό είναι δεδομένο. Θα πω όμως, ότι όποια φράγματα και ποταμάκια φτιάξει το σύστημα για να αποτρέψει την αφύπνιση του λαού μας, θα αποτύχουν. Το εθνικιστικό Ποτάμι έχει ξεχυθεί στον ωκεανό και η ορμή του εκφράζει την θέληση ενός έθνους που αγωνίζεται να ζήσει. Και θα ζήσει.

YΓ. Όταν ο κ. Αλεξόπουλος ανακοίνωσε την ανεξαρτοποίησή του, ανήρτησα στο facebook το εξής σχόλιο: Μπράβο Χρυσοβαλλάντη. Πάτησε στα πτώματα των συναγωνιστών σου για να σώσεις το σαρκίον σου. Δέσε το σχοινί στην αγχόνη του Μιχαλολιάκου, που θα σου δώσει ο Δένδιας. Μην ασχολείσαι με το αίμα των 2 συναγωνιστών σου που σκότωσαν οι αριστεροί. Ας πρόσεχαν, μεγάλα παιδιά ήταν. Ζήτα συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια από τα βοθρολύματα της Μεταπολιτεύσεως. Θα δεις, το σύστημα είναι μεγάθυμο, θα σε λυπηθεί, το ίδιο και οι ανακρίτριες. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, λέει ο Κάλβος. Μην ταράζεσαι, δεν το έγραψε για εσένα...

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 23ης Μαρτίου 2014 στην εφημερίδα «Εμπρός».

Ιωάννης Σχοινάς - Εκδότης “Νέα Θέσις”: Η Χρυσή Αυγή είναι η Ελληνική νεολαία!

Ο Γιάννης Σχοινάς είναι εκδότης, ιδιοκτήτης του εθνικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», η προσφορά του οποίου στην Εθνική Ιδεολογία είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Εξαιρετικά παλαιός στον Εθνικιστικό Αγώνα συντάσσεται με τους Έλληνες Εθνικιστές της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», καθώς θεωρεί χρέος του να δώσει τον Αγώνα με τα υπερήφανα νιάτα κόντρα στο σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Ο Γιάννης Σχοινάς μέσα σε κλίμα συγκίνησης εξήγησε τους λόγους της υποψηφιότητάς του με την Ελληνική Αυγή, πρώτον γιατί είναι Εθνικιστής, δεύτερον γιατί στον εκδοτικό οίκο «Νέα Θέσις» έχει δεχθεί πάνω από 25 εμπρηστικές επιθέσεις και βιώνει την αδικία από την διαφθορά του συστήματος, από το αριστερό παρακράτος που τώρα έγινε «δεξιό».
Είπε ότι αυτόν τον διωγμό που υφίστανται τα ελληνικά νιάτα, δηλαδή η Χρυσή Αυγή γιατί στην πλειοψηφία απαρτίζεται από νέους κάτω 35 ετών δεν μπορεί να τον ανεχθεί, πολύ περισσότερο τις φυλακίσεις Εθνικιστών και ειδικά του Γενικού Γραμματέα Νικολάου Μιχαλολιάκου τονίζοντας ότι αυτά συνέβαιναν μόνο σε κομμουνιστικά καθεστώτα.
Σημείωσε ότι δεν είναι μόνο οι φυλακίσεις, είναι και οι δύο δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, ενώ παράλληλα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και στην σκέψη μας, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα περάσει γιατί το πνεύμα των Ελλήνων ήταν είναι και θα παραμείνει ελεύθερο και εθνικιστικό.
Κλείνοντας σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα θυμίζοντας τους στίχους του Νίκου Γκάτσου για τους Έλληνες πολιτικούς:
 “Μα για να σωθεί η Ελλάδα στους καιρούς τους ύστατους βρείτε κάπου έναν καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους".


Χρήστος Γούδης για τα “πρακτόρια” και τους Κυπατζήδες που απείλησαν τον Καθηγητή Πανά: “Έλληνες μην πτοείσθε. Οι συκιές, τα πτώματα και τα βοθρολύμματα των ποταμιών δεν θα νικήσουν”


Αιχμηρός είναι και ο καθηγητής Αστροφυσικής, Χρήστος Γούδης. Η δήλωση του κ.Γούδη, είναι η εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις προσπάθειες κατατρομοκράτησης της ομάδας του Καθηγητή Πανεπιστημίου Επαμεινώνδα Πανά, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησής του για τον Δήμο της Αθήνας. Θεωρώ τα διαδραματισθέντα ως αυτόβουλες ενέργειες που εκπηγάζουν από βασιλικότερα του βασιλέως αστυνομικά όργανα και αναμένω την διαβεβαίωση της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας του τόπου ότι θα διασφαλίσει τις ακαδημαϊκές ελευθερίες των επιστημόνων δημοσκόπων, οι οποίοι είναι οι μόνοι φερέγγυοι για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού περί των πραγματικών προθέσεων των ψηφοφόρων στο θολό τοπίο των ιδιωτικών εταιρειών δημοσκοπήσεων. Η φίμωση της επιστήμης, όπου και όπως κι αν επιχειρήθηκε, είχε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για όλους όσους ονειρεύονται την χειραγώγηση και ποδηγέτηση των μαζών. Ειδικώς στην Ελλάδα, η εφαρμογή μεθόδων που επιχειρούν να ελέγξουν τα πρόσωπα και να πλοηγήσουν τις μάζες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, λόγω της αντιδραστικής ιδιοπροσωπίας του ελληνικού λαού και της έμφυτης ευφυΐας του η οποία τον διαφοροποιεί από τα νωθρά αγελαία χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών και αμερικανικών ανθρώπινων κοπαδιών επί των οποίων χτίζουν τις θεωρίες τους οι διαχειριστές μαζών και συμφερόντων.

Οι οχετοί των τηλεοπτικών λυμάτων, τα θολά ποτάμια με τα χημικά απόβλητα, οι ελιές με τα ανθυγιεινά τεχνητά λιπάσματα, οι συκιές με τα υπερώριμα και τα αποξηραμένα σύκα, και η μικροβιακή χλωρίδα και πανίδα ενός ρυπογόνου, οδωδότος και τυμπανιαίου πτώματος δεν είναι δυνατόν να επικαλύψουν την ελληνική ψυχή. Μέσα στον ζόφο και το έρεβος του σήμερα ο φοίνικας αναγεννάται. Έλληνες μην πτοείσθε. «Όσο κι αν είμαστε πικρά τώρα στερημένοι, κάπου υπάρχει μια χαρά και μας περιμένει».
ΠΗΓΗ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Η ΜΙΛΑΝ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ TWIT ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ MILAN ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

"ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!"

Μίλαν: «Χρόνια πολλά Ελλάδα»

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ίτε παίδες μνημονίων, ξαναψηφίστε ''ναι, σε όλα''!..


Αναφερόμαστε βεβαίως σε όλους τους κυβερνο-μνημονιακούς βουλευτές,
     ..αλλά και ειδικά σε εκείνους τους θρασύτατους πολιτικούς κομπάρσους, που ενώ άλλη μιά φορά θα ψηφίσουν  ''ναι, σε όλα'' στο καθ' υπαγόρευση της τρόϊκας νομοσχέδιο που θα φέρει(;) για ψήφιση ο ''πρωθυπουργός'' στην Βουλή,
     ..θα ζητήσουν αμέσως μετά ως υποψήφιοι δήμαρχοι την ψήφο των τοπικών κοινωνιών!

     Αφού ρίξουν δηλαδή άλλη μιά μαχαιριά στην καρδιά της χώρας και της κοινωνίας, θα ζητήσουν να τους εμπιστευτούμε για να ''σώσουν'' τις ιδιαίτερες πατρίδες τους,
     ..με τον τρόπο προφανώς που έσωσαν και την χώρα!

     Με την ίδια άγνοια ηθικής και ντροπής, που τα πρωτοξάδελφά τους οι πίθηκοι αυνανίζονται σε δημόσια θέα,
      ..έτσι κι αυτοί θα σταθούν δημόσια, θα αρθρώσουν λόγο, και θα τολμήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους συντοπίτες τους που τους ρήμαξαν τις ζωές, για να διατηρήσουν την δική τους βουλευτική έδρα!
   
     Και ούτε βέβαια έχουν την ευθιξία ή την ευστροφία οι ανθυποτελευταίοι, έτσι, για τα μάτια, να παραιτηθούν απ' αυτήν την ρημάδα έδρα και να δείξουν οι κοπριτοκοπρίτες ότι τάχα ενδιαφέρονται σοβαρά για τους δήμους που διεκδικούν,
     ..και όχι για να τό 'χουν δίπορτο, ή για να διασφαλίσουν μία καρεκλίτσα για πέντε χρόνια, εν όψει της συντριβής που τους περιμένει στις βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν!

     Τόση κουτοπονηριά, τόσος αριβισμός, τέτοιο θράσος!

     Αυτά λοιπόν τα πολιτικά και ηθικά κατακάθια θα ζητήσουν την στήριξή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται.
     Tragic!!!

      Αλλά πιό τραγικά θα είναι γι αυτούς τα αποτελέσματα,
     ..τόσο αυτών των εκλογών,
     ..όσο και των βουλευτικών, που έπονται αμέσως μετά!..
ΠΗΓΗ

ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΝΟ...

 
..και μου λεν' οι πουλημένοι πότε να την αναρτώ!
     Ποιοί;
     Τα ξόανα των ξένων σημαιών!
     Τα δουλικά της τρόϊκας!

      Νομίζουν ότι ''βάσει νόμου'' τους έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να ορίζουν αυτοί, ποιές ημέρες και σε ποιούς χώρους μπορούμε να αναρτούμε την ελληνική σημαία,
     ..για να προστατευτεί τάχα το ιερό σύμβολο από αλόγιστη χρήση, που μπορεί να επιφέρει υποβάθμιση της σημασίας και της συμβολικής του αξίας!

     Και το λένε αυτοί που δεν ντρέπονται να αναρτούν νυχθημερόν την σημαία μας στην ξενόδουλη πιά Βουλή των Ελλήνων,
     ..και στα υπουργεία που λειτουργούν κάτω από την εποπτεία ξένων επιτρόπων!

     Αυτοί οι υπουργοί, που έχουν σε μεγαλύτερη υπόληψη το στρινγκ της Πάολας (συμπαθέστατη και εξαιρετική στην δουλειά που κάνει), παρά το εθνικό μας σύμβολο!
     Αυτοί οι βουλευτές που ψηφίζοντας ''ναι, σε όλα'' ψαλιδίζουν την αξία και την ισχύ της!
     Κι από κοντα όσοι επίορκοι δικαστικοί ξεχνούν ότι έχουν ορκιστεί ενώπιόν της να τηρούν την ισονομία, να προασπίζουν την ελευθερία έκφρασης, λόγου, την ανεξιθρησκία και τον σεβασμό των πολιτικών πεποιθήσεων των πολιτών,
     ..και προπαντός τα Δικαιώματα του Ανθρώπου!

     Το συνονθύλευμα αυτό, η συμμορία αυτή των κατσαπλιάδων,
     ..που αύριο θα ''τιμήσουν'' (τρομάρα τους) μόνοι τους την επέτειο της Εθνικής Εξέγερσης,
     ..αποκλείοντας τον ''κυρίαρχο'' λαό από παρελάσεις και δημόσιες εκδηλώσεις,
     ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ τον λόγο για τον οποίο οι πρόγονοί μας έδωσαν αίμα και ζωή: για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!

     Και δυστυχώς γι αυτούς, η σημαία μας, όλα αυτά μας τα θυμίζει..
     ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ!

     Κι αυτήν την μνήμη, αυτή την θύμιση δεν την αντέχουν, προσπαθούν να την αποτρέψουν,
     ..βάζοντας εμπόδια χρήσης (!), και περιορίζοντας όσο μπορούν την θέασή της απ' τους πολίτες!

     Κι αυτό δεν είναι λαϊκισμός. Είναι πραγματικότητα.
     Είναι η τακτική της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων:
     Λαοί χωρίς Εθνική συνείδηση, χωρίς Εθνική μνήμη, χωρίς σύμβολα ανάτασης και Ιδεών!
     Και είμαστε το πρώτο πειραματόζωο του λεγόμενου ''ανεπτυγμένου Κόσμου''!

     Θα αντιδράσουμε;
     Ή θα χαθούμε;..

ΠΗΓΗ