ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Χρήστος Γούδης για τα “πρακτόρια” και τους Κυπατζήδες που απείλησαν τον Καθηγητή Πανά: “Έλληνες μην πτοείσθε. Οι συκιές, τα πτώματα και τα βοθρολύμματα των ποταμιών δεν θα νικήσουν”


Αιχμηρός είναι και ο καθηγητής Αστροφυσικής, Χρήστος Γούδης. Η δήλωση του κ.Γούδη, είναι η εξής:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις προσπάθειες κατατρομοκράτησης της ομάδας του Καθηγητή Πανεπιστημίου Επαμεινώνδα Πανά, αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της δημοσκόπησής του για τον Δήμο της Αθήνας. Θεωρώ τα διαδραματισθέντα ως αυτόβουλες ενέργειες που εκπηγάζουν από βασιλικότερα του βασιλέως αστυνομικά όργανα και αναμένω την διαβεβαίωση της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας του τόπου ότι θα διασφαλίσει τις ακαδημαϊκές ελευθερίες των επιστημόνων δημοσκόπων, οι οποίοι είναι οι μόνοι φερέγγυοι για την αντικειμενική ενημέρωση του κοινού περί των πραγματικών προθέσεων των ψηφοφόρων στο θολό τοπίο των ιδιωτικών εταιρειών δημοσκοπήσεων. Η φίμωση της επιστήμης, όπου και όπως κι αν επιχειρήθηκε, είχε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για όλους όσους ονειρεύονται την χειραγώγηση και ποδηγέτηση των μαζών. Ειδικώς στην Ελλάδα, η εφαρμογή μεθόδων που επιχειρούν να ελέγξουν τα πρόσωπα και να πλοηγήσουν τις μάζες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, λόγω της αντιδραστικής ιδιοπροσωπίας του ελληνικού λαού και της έμφυτης ευφυΐας του η οποία τον διαφοροποιεί από τα νωθρά αγελαία χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών και αμερικανικών ανθρώπινων κοπαδιών επί των οποίων χτίζουν τις θεωρίες τους οι διαχειριστές μαζών και συμφερόντων.

Οι οχετοί των τηλεοπτικών λυμάτων, τα θολά ποτάμια με τα χημικά απόβλητα, οι ελιές με τα ανθυγιεινά τεχνητά λιπάσματα, οι συκιές με τα υπερώριμα και τα αποξηραμένα σύκα, και η μικροβιακή χλωρίδα και πανίδα ενός ρυπογόνου, οδωδότος και τυμπανιαίου πτώματος δεν είναι δυνατόν να επικαλύψουν την ελληνική ψυχή. Μέσα στον ζόφο και το έρεβος του σήμερα ο φοίνικας αναγεννάται. Έλληνες μην πτοείσθε. «Όσο κι αν είμαστε πικρά τώρα στερημένοι, κάπου υπάρχει μια χαρά και μας περιμένει».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: