ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς. Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.



Από την Ιόλη Πιερίδη

O Tim  κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα.  Όταν γκρεμίζονταν  η Lehman Brothers ο  Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις...
Στο living room  του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί.
Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας  κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά.
Ο Αμερικανός επισκέπτης είχε φτάσει αργά το απόγευμα από την Ουάσιγκτον και ο Έλληνας συνομιλητής του ήταν ο πρώτος στην λίστα των 7 που έπρεπε να συναντήσει. Παλιά καραβάνα της αμερικάνικης διπλωματίας, γνώριζε την Αθήνα καλύτερα από το μενού των McDonald's, εδώ όπου συνήθιζε να γευματίζει καταναλώνοντας 1,5  λίτρο κόκα κόλας.  Στο πρόσωπο ήταν φτυστός ο παλιός ηθοποιός Τζακ Πάλανς-αυτό ήταν το παρατσούκλι του-λίγο πιο κοντός από τον διάσημο σταρ και με μια κοιλιά Έλληνα ταβερνιάρη στην Αστόρια. Το αντίθετο από τον τρελαμένο με τα σπορ Τim, ο οποίος ακόμη κι όταν κατέρρεε η  Lehman  φορούσε το σορτσάκι του και έτρεχε σαν παλαβός στους δρόμους της Ουάσιγκτον. Στον «Τζακ» δεν άρεσαν τα σπορ που απαιτούσαν φυσική κόπωση.
Μπορούσε όμως να αντέξει τρία μερόνυχτα ξύπνιος ώσπου ο συνομιλητής του να υποταχθεί ολοκληρωτικά στο έλεός του.

Ο Τζακ βρέθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον χειμώνα του 1975, έφηβος ακόμη, όταν η «17 Νοέμβρη» είχε εκτελέσει τον Ρίτσαρντ Γουελς. Η οικογένειά του και η οικογένεια του σταθμάρχη Γουέλς μοιραζόντουσαν τα καλοκαίρια τα διπλανά εξοχικά σε συγκρότημα του Long Island  και ο Τζακ ήταν φίλος με την κόρη του Μόλυ.
Στην Αθήνα ο Τζακ είχε κάποιους πολύ καλούς φίλους, δυο τρεις παλιές οικογένειες επιχειρηματιών, οι οποίες είχαν μεσουρανήσει στην κοινωνική ζωή της πόλης στη δεκαετία του 1970. Στη συνέχεια, τρομαγμένες από την επέλαση του νεοπλουτισμού και τα κουμπούρια που είχαν πάρει φωτιά, κράτησαν χαμηλούς τόνους κλείνοντας ακόμη και τις επιχειρήσεις τους. 

Μιλώντας μαζί τους ο Αμερικανός είχε όλο το παζλ της εγχώριας πολιτικής ζωής.  Όσο για τους αριθμούς οι οποίοι συχνά αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα ο Τζάκ τους είχε όλους. Τις δύο προηγούμενες φορές βρέθηκε στην Αθήνα σαν μέλος της αποστολής που συνόδευε τα στελέχη της νομικής φίρμας  Debevoice & Plimpton  αλλά και της BlackRock που ακολούθησε. Οι αριθμοί που είχε ο Τζακ στην κατοχή του ήταν τα ποσά με τα οποία είχαν λαδωθεί από την  Siemens οι συγκεκριμένοι (πολλοί) Έλληνες πολιτικοί. Ήταν επίσης τα ποσά που είχαν βγάλει στο εξωτερικό πολιτικοί, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες  τα τελευταία χρόνια-κάπου κοντά στα 70 δις. Από σε στιγμή θα έφτανε στα χέρια του και η λίστα με τις offshore που είχαν στήσει σε 47 χώρες του κόσμου «επιφανείς» συμπολίτες μας.
Οι γνώσεις του Τζακ δεν επέτρεπαν στον συνομιλητή του να ψελλίσει καν λέξεις όπως ηθική, πατρίδα, ιδανικά.
-Είστε ένα μάτσο σκατά, γαμιόληδες, πουλάτε και την μάνα σας,  φτάσατε ως εδώ ληστεύοντας τους προγόνους σας και λεηλατώντας το μέλλον των παιδιών σας...
Το στόμα του ξερνούσε ακατάπαυστα μπινελίκια για την σκατοφάρα των Ελλήνων.
Αφού ο υπουργός άκουσε όλο το πρελούδιο ο Αμερικανός μπήκε στο ψητό:
O Tim  και ο Barack  πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα δει την Άνοιξη. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς.  Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα. Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και το περιβάλλον θα είναι τόσο εκρηκτικό που δεν θα τολμάτε να οδηγηθείτε σε εκλογές. Αλλά ακόμη κι αν παίξετε, μετά από τόσο αίμα, το χαρτί των εκλογών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο νικητής, δεν θα αντέξει πάνω από δύο μήνες. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να επιλέξω τον κορμό της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας-έτσι θα ονομαστεί-η οποία θα αναλάβει τον Ιούλιο του 2013. Θέλω να είσαι μέσα στους 7. Για τον ρόλο σου και την θέση σου θα τα πούμε στο επόμενο ταξίδι μου. Το υπολογίζω στα μέσα του Φεβρουαρίου κι ενώ στην Αθήνα θα κηδεύετε τους νεκρούς από την εξέγερση.

Τότε αναγκαστικά θα βγουν από το καβούκι τους κάποιοι δικοί σας που σήμερα λουφάζουν. Ως τότε, αφού μιλήσω με όλους σας, θέλω να σχηματισθεί μια άτυπη «Κυβέρνηση του Βουνού», όπως είχατε στον εμφύλιο και να έχετε τακτικές συναντήσεις παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις για να μην διαρρεύουν ονόματα και καεί το εγχείρημα. Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε τον εμφύλιο και τον διαμελισμό. Οι Τούρκοι καραδοκούν σαν κοράκια για να κερδίσουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο στα Διεθνή Δικαστήρια. Αυτή τη φορά δεν θα χρειασθεί να ρίξουν ούτε μια σφαίρα. Τόσο μαλάκες είστε...
.Θεωρείς ξοφλημένη την κυβέρνησή Σαμαρά;, τόλμησε να ρωτήσει ο Έλληνας υπουργός.
-Σκατά. Είναι κιόλας νεκρή...
. Τζακ, εγώ είμαι μέσα...Θα κάνω ότι μου πεις...                                                                                     ΠΗΓΗ

''Salutate la magna Grecia=Υποκλιθείτε στη μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ''...!!


Μερικοί άνθρωποι σέβονται πιο πολύ την σημαία μας από ότι εμείς που βγαίνουμε σε πορείες και τη καίμε (αυτό για μερικούς)... ''Salutate la magna Grecia=υποκλιθείτε στη μεγάλη ΕΛΛΑΔΑ''...!! Η φωτογραφία είναι από τους οπαδούς της Λάτσιο στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα... Η Λάτσιο ιδρύθηκε ως σωματείο στίβου στις 9 Ιανουαρίου 1900 από τον υπαξιωματικό του στρατού Λουίτζι Μπιτζαρέλι. Με έντονες τις αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (1896), ο Μπιτζαρέλι και οι συνεργάτες του επέλεξαν ως χρώματα του νέου συλλόγου το γαλάζιο και το λευκό για να τιμήσουν την Ελλάδα, που αναβίωσε τους Αγώνες. Το όνομα Λάτσιο προήλθε από τον νομό, πρωτεύουσα του οποίου είναι η Ρώμη, γνωστό ως Λάτιο στους Έλληνες.

ΠΗΓΗ

-Το σύνθημα που ακούγεται από τους οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας(Ultras Crotone) της πόλης Crotone [ (Κρότων), αρχαία ελληνική πόλη της Κάτω Ιταλίας], είναι το εξής: Salutate la Magna Grecia!!!
-Σε Ελληνικά: ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ -ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
-Εκτός από την Ultras Crotone, υπάρχει και η ομάδα της Βερόνας που ονομάζετε «HELLAS-VERONA» και για σύμβολο της έχει την Ελληνική σημαία με μόνη διαφορά τα χρώματα,αντί για γαλανόλευκο έχουν το κίτρινο-μπλε.
-Ο Κρότων ή Κρότωνας υπήρξε αρχαία ελληνική αποικία στην ανατολική ακτή της Καλαβρίας, στις εκβολές του ποταμού Αισάρου, που ιδρύθηκε περίπου το 710 π.Χ. από Αχαιούς. Αφού κυρίευσε την προς βορειοδυτικά ορεινή χώρα και τα χαλκωρυχεία του κόλπου της Τερίνης, ίδρυσε μικρό κράτος εκτεινόμενο από την Αδριατική ως την Τυρρηνική Θάλασσα.                                                                ΠΗΓΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ:Αφιέρωμα για τα 75 χρόνια από τον θάνατό του

Αφιέρωμα στον Ιωάννη Συκουτρή
Αφιέρωμα στον Ιωάννη Συκουτρή για τα 75 χρόνια από τον θάνατό του
Ο Ιωάννης Συκουτρής γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1901 στην μεγάλη εστία του Αλύτρωτου Ελληνισμού, την Σμύρνη. Το 1909 με την υποστήριξη του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου εγγράφεται στην Ευαγγελική Σχολή. Η Ευαγγελική Σχολή της Σμύρνης απετέλεσε επί δύο αιώνες σημαντικότατο κέντρο μορφώσεως για τα Ελληνόπουλα, και πνευματικό φάρο του Ελληνισμού. Πριν την καταστροφή η σχολή διέθετε βιβλιοθήκη 50 χιλιάδων τόμων, σπάνια χειρόγραφα, πινακοθήκη, μουσεία: αρχαιολογικό, νομισμάτων, φυσιολογίας… Στα 1931 στην Αθήνα ο Συκουτρής στο πρώτο του μάθημα ως Υφηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας – με τίτλο Φιλοσοφία και Ζωή – θα τονίσει: «Ευλογώ την ιεράν μνήμην εκείνων, που δεν πρόκειται πλέον ν’ ακούσουν ή ν’ αναγνώσουν το πρώτο ακαδημαϊκόν μάθημα του μαθητού των – πρώτην υπέρ πάντα την ακριβή, την αγίαν μνήμην του σχολείου μου, της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, της οποίας υπήρξα εκ των τελευταίων (αλλοίμονον) τροφίμων. Η Ευαγγελική Σχολή δεν υπάρχει πλέον, και εις την πατρίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, πρώτη φορά ύστερ’ από 3.000 χρόνια, ο Φοίβος της ελληνικής παιδείας ουκέτι έχει καλύβαν. Αλλά τα έργα του πνεύματος πυρ ή μαχαίρα δεν αφανίζει. Αιώνια ζουν εις τας αναμνήσεις και τας καρδίας ανθρώπων, ζουν εις τον ακήρατον κόσμον της ιδέας…»
Από τα μαθητικά του χρόνια ο Συκουτρής εμφανίζει το πάθος για μόρφωση και δράση, για την Ελλάδα και τον αρχαίο πολιτισμό. Ίδρυσε μετά την αποφοίτησή του στην κωμόπολη Μουριεντέ της Μικρασιατικής Μαγνησίας τον «Εθνικό Όμιλο» όπου οι νέοι ωρκίσθηκαν να μιλούν μόνο ελληνικά. Την άνοιξη του 1919 ο ελληνικός στρατός αποβιβάζεται στη Σμύρνη. Ο Συκουτρής θα σημειώσει: «Η Ημέρα της χαράς».
Ο Συκουτρής θα βρει την πίστη και τον λυτρωμό στο αλύτρωτο νησί, την Κύπρο. Εκεί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για δύο χρόνια στο Ιεροδιδασκαλείο της Λάρνακας. Ο νεαρός δάσκαλος γεφυρώνει την απόσταση με τους μαθητές, εμπνέοντας ταυτοχρόνως τον σεβασμό και την πειθαρχημένη ελευθερία. Τονίζει την αμεσότητα και τη σύνδεση της αρχαίας με τη νέα Ελλάδα δίνοντας έμφαση και στη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών, στην αξία των Δημοτικών τραγουδιών για τους αγώνες της φυλής και διδάσκοντας των Δωδεκάλογο του Γύφτου του Κωστή Παλαμά. Με τη βοήθεια του Μητροπολίτη Κιτίου Νικοδήμου Μυλωνά, εκδίδει τα «Κυπριακά Χρονικά» παρασύροντας και άλλους να ασχοληθούν με την παράδοση, την ιστορία και το μέλλον της αγαπημένης Κύπρου.
Το 1929 διορίστηκε καθηγητής στο Αρσάκειο και βιβλιοθηκάριος στην Ακαδημία Αθηνών. Το 1930 ο Συκουτρής εκλέγεται παμψηφεί Υφηγητής της αρχαίας ελληνικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στις 27 Ιανουαρίου του 1931 δίνει το εναρκτήριο μάθημά του με θέμα «Φιλολογία και Ζωή». Εκεί ο Συκουτρής θα αναλύσει το πώς αντιλαμβάνεται το έργο του φιλολόγου μέσα στα πλαίσια της όλης πνευματικής ζωής του έθνους.
Πρόβαλε την πατριδολατρεία, την αγωνιστικότητα και την πειθαρχημένη ελευθερία απέναντι στις υλιστικές θεωρίες, τον παθητικό τρόπο ζωής και την ανευθυνότητα. Την ουσιαστική μελέτη και γνώση απέναντι στη δημοσιογραφίστικη παρουσίαση των θεμάτων. Την πάλη απέναντι στην άρνηση και την αναρχία αλλά και στο συντηρητισμό ο οποίος εκφράζεται πολλές φορές ως αδράνεια σκέψεως.
Διετήρησε φυσικά τις αποστάσεις του από τον κομματισμό και την καιροσκοπία. Εξ άλλου όπως ο ίδιος έλεγε «τα εκπαιδευτικά μας χάλια δεν οφείλονται εις την γραμματικήν και το συντακτικόν, αλλ’ εις την οκνηρίαν και ασυνειδησίαν των ανθρώπων και τον κομματισμόν – είτε πολιτικός είτε γλωσσικός είναι αυτός».
Η Αριστοκρατική σκέψη του Συκουτρή ακολουθεί τα βήματα του Πλάτωνα. Πρεσβεύει την πρωτοπορία του πνεύματος – που εξασφαλίζει την αιώνια νεότητα της ζωής – απέναντι σε όλες τις αξίες της ζωής. Και την διακυβέρνηση από τους πνευματικά αρίστους της φυλής. «Όλος ο ελληνικός πολιτισμός ακόμα και ο πολιτισμός της Αθηναϊκής δημοκρατίας, είναι δημιούργημα αριστοκρατικό», λέγει ο Συκουτρής. Έννοιες όπως ιεραρχία, αγώνας, ισχυρή και ηθική προσωπικότητα, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα στο όλο μήνυμα του Συκουτρή απέναντι στις παρακμιακές θεωρίες, την ανευθυνότητα της μάζας, την εκβιομηχάνιση των πνευματικών αξιών και το νεοπλουτισμό.
Για την Ελευθερία, σημειώνει ο Συκουτρής ότι είναι η κυρία ιδιότης μιας προσωπικότητος. Η δε Ελευθερία της σκέψεως πρέπει να συμβαδίζει με την ψυχική υγεία του έθνους ειδάλλως καταλήγει στην ασυδοσία, την ανευθυνότητα και τη δημοκοπία. Επισημαίνει επίσης τον κίνδυνο αναπτύξεως μίας νέας τυραννίας, της τυραννίας των ανευθύνων. «Μας κυριαρχούν σήμερον οι ανεύθυνοι, οι δημοσιογράφοι, οι σαλτιμπάγκοι του κοινοβουλευτισμού. Και το χειρότερον: μας κυριαρχούν και ταυτοχρόνως μας κοροϊδεύουν, αφού τυραννούν εν ονόματι των λαϊκών ελευθεριών».
Επίλογος
«Εν τω μεταξύ η διαφοροποίησις κατά έθνη αποτελεί την αρίστην και γονιμωτέραν από τας μορφάς διαφοροποιήσεως που μας προσφέρει η ιστορία. Όχι μόνον διότι είναι η παλαιοτέρα – εις κάθε έθνος από την στιγμήν που εισέρχεται εις την ιστορίαν υπάρχει κατά το μάλλον ή ήττον διαυγής (αδιάφορον αν δεν είναι πάντοτε νομικώς ή πολιτειολογικώς διατυπωμένη) η συνείδησις της εθνικής ενότητος. Αλλά και διότι στηρίζεται εις μονίμους και ζωτικούς παράγοντας (την γην, την φυλήν, το κλίμα, την γλώσσαν, τας παραδόσεις, τα έθιμα κλπ), περιλαμβάνει επομένως στοιχεία φυσιολογικά, ψυχολογικά, οικονομικά και μαζί πνευματικάς και ηθικάς αξίας. 
Μα οδηγεί εις τους πολέμους θα μου πείτε. Αγαπητέ μου, ας μη μας τρομάζουν αι λέξεις, και μ’ αισθηματολογίας δεν διαπλάσσονται ποτέ οι λαοί. Σκληρός και άγριος ειν’ ο πόλεμος – εγνώρισα εις τον εαυτόν μου και το άμεσον περιβάλλον μου την σκληρότητα. Αλλά ο πόλεμος δεν είναι θεσμός κοινωνικός. Θεσμός είναι οι διάφοροι τρόποι του πολέμου. Ο ίδιος ο πόλεμος είναι μία μοίρα του ανθρώπου, να έτσι όπως ο θάνατος, τα γηρατειά, το κλειστόν εγώ, ο έρως – και όλα αυτά είναι σκληρά. Ως τώρα δεν έχει ευρεθή άλλη μορφή ομαδικής αυτοθυσίας. Είναι η μόνη περίπτωσις που ένας λαός ολόκληρος (όχι το άτομον ή ωρισμέναι μικραί ομάδες) αποδεικνύει, εμπράκτως και με θυσίας αληθινάς την πίστιν του, ότι υπάρχουν αξίαι που στέκονται πολύ υψηλότερα από την πρωταρχικήν και άμεσον αξίαν: την ζωή».                                                                                                                                        ΠΗΓΗ

Σύντροφοι, χρειαζόμαστε κι άλλους μετανάστες! Πολλούς ακόμη και γρήγορα...ζυγώνει η Ώρα!



γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

- Κινδυνεύουμε να χάσουμε το παιγνίδι με τους μετανάστες σύντροφε.
- Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς σύντροφε.
- Ας επιμείνουμε στο χαρτί της οικονομίας στο οποίο και κυριαρχούμε. Ποιός ο λόγος να επιμένουμε να στηρίζουμε τους μετανάστες; Και μάλιστα τους  μουσουλμάνους; Μετά από τόσο αίμα που έχουν στοιχίσει ήδη στον Λαό μας. Είναι παράλογο! Παράδοξο! Πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους!
- Τους χρειαζόμαστε σύντροφε, πόσες φορές θα το πούμε;
- Πιο πολύ χρειαζόμαστε τον Λαό. Κι ο λαός είναι τόσο πολύ ενοχλημένος από τους μετανάστες που πάει στην ακροδεξιά σύντροφε.
- Υπερβολές.
- Υπερβολές; Δεν βλέπεις τα ποσοστά τους που ανεβαίνουν;
- Τίποτα δεν είναι ακόμη επικίνδυνο.
- Διαφωνώ. Ανεβαίνουν επικίνδυνα. Κι ο κόσμος δεν έχει άδικο. Οι μετανάστες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Και αριθμητικά και συμπεριφορικά. Είναι πλέον επικίνδυνοι. Αγριεύουν όλο και περισσότερο. Απειλούν ξεκάθαρα πλέον, ακόμη και δημόσια, ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας! Είναι ανεξέλεγκτοι!
- Σεβόμαστε την ετερότητα και τον πολυπολιτισμό. Έτσι δεν είπαμε; Το ξέχασες;
- Ναι, ναι, αλλά υπάρχει κι ένα όριο στις ανοχές της κοινωνίας. Κι αυτό ξεπεράστηκε προ πολλού. Αφήνουμε τους φασίστες να κάνουν παιγνίδι σ’ ένα θέμα απλής λογικής. «Δεν αντέχουμε άλλους μετανάστες». Τόσο απλό. Κι εμείς επιμένουμε να κάνουμε πως δεν το βλέπουμε.
- Σου είπα. Τους έχουμε ανάγκη σύντροφε. Γι’ αυτό και κάνουμε πως δεν βλέπουμε τις «μικροατασθαλίες» τους.
- Ε, δε νομίζω και τόσο πολύ πια. Πιο πολύ επείγει να διασωθεί η κοινωνική μας συνοχή. Θέλουμε να πάμε σε εμφύλιο;
- Γιατί όχι; Ευτύχημα θά’ ταν. Ευκαιρία για ξεκαθάρισμα. Να μπουν επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Αν και αντέχουμε ακόμη.
- Όχι για πολύ. Κόσμος πεθαίνει εκεί έξω από αδίστακτους μετανάστες που έμαθαν σε μια κοινωνία όπου δεν έχει καμία αξία η ανθρώπινη ζωή και που παίρνουν το μαχαίρι και σκοτώνουν για το τίποτα. Χώρια που έτσι ανεξέλεγκτα και μαζικά όπως μπαίνουν, μαζί με τους απλούς πρόσφυγες μπαίνουν και εγκληματικά στοιχεία. Δεν έχει σε όλα άδικο η ακροδεξιά. Αυτονόητα πράγματα λέει που θα έπρεπε να τα έχουμε προλάβει πριν τα κάνουν παντιέρα τους οι φασίστες.
- Σου είπα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
- Γιατί σύντροφε;
- Εσύ ο ίδιος είπες ότι πάμε για εμφύλιο, έτσι;
- Ναι.
- Και πιστεύεις ότι σ' αυτόν τον θανάσιμο πόλεμο θα τα βγάλεις πέρα μόνος σου εναντίον των φασιστών χωρίς τη βοήθεια ενός τεράστιου αριθμού εκπαιδευμένων κι οπλισμένων μεταναστών και μάλιστα αδίστακτων και ικανότατων βετεράνων δίπλα σου; Ε, τι να κάνουμε; Οι βετεράνοι είναι και φονιάδες ταυτόχρονα. Είναι ένα τίμημα που πρέπει να πληρώσει ο λαός μας προκειμένου να τους έχουμε κατόπιν δίπλα μας, αυτούς τους φονιάδες που λες, στους μεγάλους Λαϊκούς Αγώνες που έρχονται.
- Αν είναι δυνατόν! Ε όχι και να φτάσουμε να χρησιμοποιήσουμε ξένους φονιάδες και μισθοφόρους εναντίον Ελλήνων.
- Σε έπιασαν οι ευαισθησίες τώρα σύντροφε;
- Δεν είναι ευαισθησία. Απλή λογική και ηθική είναι. Κανείς μας δεν θέλει να φτάσουμε στο να χυθεί αίμα Ελλήνων. Πλην κάτι φανατικών σαν κι εσένα. Πόσω μάλλον να βάλουμε ξένους ενάντια σε Έλληνες.
- Αυτό συζητιέται. Οι περισσότεροι είμαστε ήδη αποφασισμένοι για το «τελικό ξεκαθάρισμα». Άλλωστε, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, δεν το έχεις ξανακούσει; Χώρια που αυτά τα βδελύγματα, οι φασίστες δεν πρέπει καν να νοούνται ως συμπολίτες Έλληνες και άνθρωποι.
- Δεν παύω να πιστεύω ότι είναι ανήθικο σύντροφε.
- Καλά. Ευτυχώς που δεν κάνουν κουμάντο σ’ αυτόν τον Λαϊκό Μαζικό Αγώνα  και τον Πόλεμο ψυχοπονιάρηδες μπουρζουοεπηρεασμένοι σαν κι εσένα. Κι εν πάση περιπτώσει οι φασίστες, στο επαναλαμβάνω, δεν είναι άνθρωποι. Πρέπει να εκλείψουν κι αυτοί και τα παιδιά τους. Να μην μείνει κανείς τους σ’ αυτόν τον τόπο. Ούτε σπόρος τους, ούτε τίποτα. Και για να προλάβω τα ψυχοπονιάρικα ξεσπάσματά σου πάλι, σου θυμίζω ότι οι σπόροι μεγαλώνουν, πολλαπλασιάζονται και εκδικούνται ξέρεις. Αλλιώς ξέχνα την πολυπολιτισμική ειρηνική κοινωνία που οραματιζόμαστε.
- Ποιά ειρηνική μου λες και κουραφέξαλα μωρέ; Ακόμη κι αν κερδίσεις αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο, μόλις σφάξουν τους φασίστες μετά θα έρθει η σειρά μας απ’ αυτά τα αιμοσταγή ζόμπι.
- Δεν υπάρχει περίπτωση. Άλλωστε μόλις νικηθούν οι φασίστες ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας θα περάσουν στα χέρια μας. Θα τους πειθαρχήσουμε τους μετανάστες. Οι...περιττοί και οι επικίνδυνοι θα εκδιωχθούν πάραυτα.
- Τι λες ρε σύντροφε; Έτσι σου είπανε; Και για τόσο μαλάκες τους έχεις; Άνθρωποι του πολέμου είναι. Από γεννησιμιού τους μέσα στο αίμα είναι γαλουχημένοι. Έτσι εύκολα θα τους την φέρεις;
- Όλα γίνονται σύντροφε.
- Όχι μ’ αυτούς. Είναι ήδη εκατομμύρια, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, το ξέρω και το ξέρεις, άσχετα αν το κρύβουμε από την κοινή γνώμη και με τον απίστευτο ρυθμό που μπαίνουν στη χώρα σε λίγο θα είναι περισσότεροι κι από τους Έλληνες. Ποιός θα τους κάνει καλά μετά που θα τους έχεις βοηθήσει να μετατραπούν σε πάνοπλο οργανωμένο στρατό;
- Θα τους καταφέρουμε.
- Δεν είναι μόνοι τους. Έχουν τεράστια στήριξη από το εξωτερικό. Θα σε βοηθήσουν να εξαλείψεις τους μισούς Έλληνες και μετά θα σε σφάξουν πισώπλατα. Δεν έχουν σκοπό να μοιραστούν αυτό τον τόπο. Τον θέλουν για πάρτη τους.
- Σαν φασίστας μιλάς τώρα. Αναρωτιέμαι αν πρέπει ακόμη να σε αποκαλούμε «σύντροφο»
- Κάνω λάθος σύντροφε; Βλέπεις ότι εγώ επιμένω να σε αποκαλώ ακόμη έτσι.
- Τα έχουμε υπ’ όψιν αυτά. Σου είπα. Δεν θα τους αφήσουμε. Τους χρειαζόμαστε μόνον για να αφανίσουμε τους φασίστες. Κατόπιν θα τους «περιορίσουμε».
- Με τον ρυθμό που αυξάνονται και τον ρυθμό που φεύγουν οι Έλληνες, σύντομα οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα είναι διπλάσιοι από τους Έλληνες. Πως θα τους κάνεις καλά μωρέ μετά; Κι όταν μάλιστα θα έχεις αφανίσει τους μισούς Έλληνες και θα βγαίνεις κατεστραμμένος από εμφύλιο;
- Ω, υπερβολές τώρα.
- Δεν θες να δεις την πραγματικότητα; Ή κάνω λάθος;
- Καμιά φορά σύντροφε πρέπει να είμαστε αδίστακτοι. Αυτό απαιτεί ένας πόλεμος για να κερδηθεί. Βλέπεις ότι ούτε εγώ βιάζομαι να κόψω την προσφώνηση «σύντροφε». Αλλά συμμορφώσου πριν είναι αργά.
- Αν γίνει εμφύλιος, κάποιοι άσπονδοι γείτονές μας θα το εκμεταλλευθούν δεόντως.
- Αποδεκτή απώλεια.
- Μα τι λες τώρα; αποδεκτή απώλεια να χάσουμε την μισή μας επικράτεια;
- Προκειμένου να εκλείψουν οι φασίστες, ναι, αποδεκτή απώλεια. Εξάλλου, το να γίνουμε ένα ενιαίο κράτος με την Τουρκία, την Αλβανία και τη Μακεδονία θα είναι θετική και όχι αρνητική εξέλιξη.
- Μα τι λες τώρα; θα εκλείψουμε σαν Ελλάδα. Θα συγχωνευτούμε κι επειδή είναι υπέρτεροι θα εξαφανιστούμε.
- Όπως είπα είναι θετική εξέλιξη. Διότι το «εξαφανιστούμε» σημαίνει θα εξαφανιστεί ακόμη και σαν θύμιση η έννοια Ελληνικό Έθνος. Αρκετά τράβηξε αυτή η γάγγραινα. Καιρός να κοπεί ότι «Εθνικό». Κι ας μπει και σουλτάνος από πάνω μας αν έτσι πρέπει να γίνει.
- Έχεις ιδέα τι μας περιμένει όλους έτσι και πάρουν τα σκήπτρα οι μουσουλμάνοι και ακόμη χειρότερα ενισχυμένοι από Τούρκους, Αλβανούς και Μακεδόνες;
Πιστεύεις ότι θα σεβαστούνε τίποτα;
- Υπερβολές. Μια χαρά θα είμαστε μαζί τους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
- Εσύ κι εγώ μπορεί να πιστεύουμε ότι είναι έτσι. Πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους άλλους λαούς. Πιστεύεις όμως τώρα σοβαρά ότι και οι μουσουλμάνοι και οι «άλλοι σύμμαχοί» τους θα το δουν έτσι; Είναι άκρως επεκτατική, θανάσιμα επεκτατική και ιμπεριαλιστική η φιλοσοφία τους. Θα μας λιανίσουν όλους.
- Δεν πρόκειται σύντροφε. Και τέλος πάντων, ας ξεκαθαρίζουμε πρώτα με τους φασίστες και μετά βλέπουμε.
- Είσαι έτοιμος να καθαρίσεις δηλαδή την μισή Ελλάδα.
- Ακόμη και τα δύο τρίτα αν απαιτηθεί, «σύντροφε».
- Και τι θα μείνει μετά «σύντροφε»;
- Θ’ αρχίσουμε από την αρχή σε μια καλύτερη, πιο εξαγνισμένη πολυπολιτισμική κοινωνία.
- Καλά, τα πιστεύεις αυτά που λες;
- Βεβαίως. Κι όχι μόνον εγώ. Όλοι μας. Μόνο εσύ και κάτι λίγοι είστε μάλλον ψιλομολυσμένοι από το «εθνικό μικρόβιο» αλλά θα το διορθώσουμε αυτό.
- Πως; Θα μας καθαρίσεις κι εμάς;
- Αν χρειαστεί, ναι. Σκέψου καλά λοιπόν το τι θα κάνεις.
- Αδίστακτος λοιπόν. Κι αν δεν τσιμπήσουν οι φασίστες; Αν αντί να επιτεθούν σε σένα, επιτεθούν στους φονιάδες λαθρομετανάστες; Θα πάρουν όλο τον λαό με το μέρος τους. Δεν είναι ηλίθιοι, θα περιμένουν να τους χτυπήσεις εσύ πρώτος για να μπορούν μετά να αποδείξουν στο λαό ότι βρίσκονται σε άμυνα.
- Δεν θα το επιτρέψουμε. Γι’ αυτό και πρέπει πάρ’ αυτα να ξεκινήσει άμεσα ο εμφύλιος. Μεταξύ μας, εμείς κι αυτοί. Χωρίς ν’ ανακατευθούν στην πρώτη φάση οι μετανάστες.
- Και πως θα το πετύχεις αυτό; στο ξαναλέω, δεν είναι ηλίθιοι να σε χτυπήσουν πρώτοι.
- Δεν πειράζει. Αυτό διορθώνεται σύντροφε.
- Δηλαδή; «Στημένο» χτύπημα σύντροφε;
- Γιατί όχι; Πολλές φορές χρησιμοποιήθηκε στην ιστορία.
- Θα χτυπήσεις δικούς σου λοιπόν. Και θα το φορτώσεις στους φασίστες.
- Ακριβώς. Και μάλιστα θα χτυπήσουμε το πιο ευαίσθητο τμήμα μας.
- Άμαχο πληθυσμό!;
- Ναι. Γυναικόπεδα, ηλικιωμένους, ασθενείς. Ότι και όσους χρειαστεί εν πάση περιπτώσει προκειμένου να οργιστεί η κοινή γνώμη εναντίον των φασιστών και να έρθει με το μέρος μας. Μετά απ’ αυτό το χτύπημα, οι φασίστες είναι τελειωμένοι.
- Οπότε, μετά θα νομιμοποιείσαι να απαντήσεις με μεγάλης έκτασης χτύπημα.
- Ακριβώς.
- Πας να μας βάλεις σε μπελάδες, έτσι «σύντροφε»;
- Όπως προείπα διάλεξε πλευρά. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος σ’ αυτό που έρχεται. Και οι προδότες του Λαϊκού Αγώνα θα χτυπηθούν παραδειγματικά. Πρόσεξε λοιπόν καλά τι θα επιλέξεις «σύντροφε».
- Οι μάζες δεν είναι τόσο ηλίθιες σύντροφε. Θα καταλάβουν τι παιγνίδι παίζεις και θα πάνε με τους φασίστες.
- Ω, μην είσαι και τόσο σίγουρος γι’ αυτό. Όλα τα ΜΜΕ και τα Πολιτειακά Όργανα είναι δικά μας. Η κοινή γνώμη θα πειστεί και θα κάνει αυτό που θα της πούμε εμείς.
- Στον Στρατό και στις Δυνάμεις Ασφαλείας οι φασίστες έχουν δυνάμεις.
- Δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα οι ένστολοι. Θα τους σφάξουμε πριν καν προλάβουν να σκεφτούν να αντιδράσουν και να ενισχύσουν τις σκόρπιες ομάδες των φασιστών.
- Μην τους υποτιμάς. Στρατηγικά είναι λάθος.
- Η πραγματικότητα είναι. Δεν βλέπεις που ότι και αν τους έχουμε κάνει τόσα χρόνια δεν αντιδρούν σε τίποτα; Δοκιμαστικές βολές είναι όλα αυτά. Τεστ της ετοιμότητάς τους. Και όλα έδειξαν ότι είναι τόσο τρομαγμένοι, τόσο λουφαγμένοι που ούτε και την κρίσιμη ώρα θα κάνουν τίποτα. Θα πιαστούν στον ύπνο. Κι όταν βρεθούν χαράματα με ένα λεπίδι στο λαιμό τους θα είναι αργά πια γι’ αυτούς. Άλλωστε μετά από πολύχρονη προσπάθεια, δικοί μας βρίσκονται παντού σ’ αυτά τα Σώματα. Έτοιμοι για όλα.


(Το παραπάνω είναι απλά μια μυθοπλασία. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απλά συμπτωματική)                                                                    ΠΗΓΗ

Αντουάν ο δουλοπρεπής… Coming soon


Η νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή είναι γεγονός. Ο Αντουάν ο δουλοπρεπής. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία ενός νεαρού γόνου καλής οικογενείας που έφτασε να γίνει πρωθυπουργός και να παραδώσει οριστικά τα κλειδιά της χώρας του.
Η σπουδαία τηλεοπτική σειρά ξεκινά από τα νεανικά φοιτητικά χρόνια του Αντουάν στις  Η.Π.Α. οπότε και φοιτούσε μαζί με έναν ακόμη γόνο γνωστής οικογενείας που κι αυτός έμελλε να κυβερνήσει τη χώρα. Μα τι σου είναι αυτοί οι σεναριογράφοι!
Στη συνέχεια τον βλέπουμε να διευθύνει πετυχημένη πιτσαρία στην Αστόρια και κατόπιν να ορκίζεται βουλευτής. Απίστευτο! Εξελίσσεται σε αγαπημένο τέκνο μετέπειτα πρωθυπουργού με τικ στον ώμο του ενώ οι τραγικές του επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα τη μπούκα ξένων στη χώρα του και τελικά τη ρήξη των σχέσεων των δύο ανδρών. Αυτός όμως ενώ διαβεβαίωνε περί του αντιθέτου, έριξε τελικά τη εκλεγμένη κυβέρνηση της πατρίδας του για μείζον εθνικό ζήτημα.
Κατόπιν ως ηγέτης του τρίτου πλέον κόμματος κατορθώνει παρά τις εθνικές νίλες της νέας κυβέρνησης να μείνει εκτός βουλής και να οδηγηθεί στην πολιτική εξορία.
Πολλά χρόνια αργότερα ξαναγυρνά στο κόμμα από το οποίο έφυγε και ενώ έλεγε πως ούτε ως αρχηγός δε θα επέστρεφε. Εκλέγεται ευρωβουλευτής, βουλευτής κι αναλαμβάνει υπουργός πολιτισμού. Κατόπιν ως επαναστάτης που καταργεί φέουδα επικρατεί εσωκομματικά.
Στα σκληρά και πέτρινα χρόνια της αντιπολίτευσης δεν καταφέρνει να πείσει αλλά είχε απέναντί του τον παλιό συμφοιτητή που ήξερε να τα θαλασσώνει ως γνήσιος ναυτικός με κανό. Τελικά αποφασίζει να σηκώσει ανάστημα αλλά αμέσως μετά συνθηκολογεί. Συναινεί στα λάθη του και σερβίρει μείγματα που απεχθανόταν. Απειλεί με διαγραφές και χωρισμούς δρόμων, διαγράφει και αμέσως μετά συνεπής στα όσα είπε, καλεί σε πανστρατιά.
Τελικά με τα 1000 ζόρια και ψέμματα ότι αυτός δε θα βασανίσει άλλο τους πολίτες γίνεται πρωθυπουργός και πως θα επαναδιαπραγματευθεί. Με τα μέτρα που έλαβε, εξόντωσε οριστικά το λαό του και παρέδωσε τα κλειδιά της εθνικής του κυριαρχίας.
Οι σεναριογράφοι τώρα λέγεται πως βρίσκονται στο φινάλε της μεγάλης παραγωγής εξετάζοντας ποιο σενάριο είναι καλύτερο και αφήνοντας στο κοινό την επιλογή. Διαφυγή στο παρά πέντε με ελικόπτερο από την ταράτσα της Βουλής ή κυνηγητό με πέτρες στο Σύνταγμα;
Γιατί…όπως έλεγε κι ο Γιάννης Βούρος…ΕΣΥ αποφασίζεις!
Σημείωση: οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάση είναι συμπτωματική.  ΠΗΓΗ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι πολλοί, είναι επικίνδυνοι, είναι μισέλληνες! Ρίξτε τους!

του Στρατή Μαζίδη
Δε χωρά πλέον ο ανθρώπινος νους αυτή την ανικανότητα έως βλακεία αυτής της κυβέρνησης που έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας από τον Οκτώβριο του 2009 με ενάλλαγες μόνο σε πρόσωπα και χρώματα.
Φούσκωσαν τα δημοσιονομικά μεγέθη για να μας οδηγήσουν στη σκλαβιά και κατόπιν στην καταστροφή. Διότι τα κακώς κείμενα του κρατικού προϋπολογισμού λύνονταν με μια απλή κίνηση, περιορισμό του κράτους και ναι απολύσεις στο Δημόσιο. Τουλάχιστον τότε θα υπήρχε -αν υπήρχε- ένας άνεργος ανά οικογένεια,  η πολιτεία θα μπορούσε να παρέξει κίνητρα επιχειρηματικότητας για τους ανθρώπους αυτούς και όχι πλέον να έχουμε -αν έχουμε- ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια. Αλλά ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή ο Αβραάμ αρνείται πεισματικά να θυσιάσει τον Ισαάκ, ακόμη και τον επίορκο. Το αποτέλεσμα; Να πετσοκοπούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι και στο τέλος να μείνουν πολλοί περισσότεροι άνεργοι.
Μπήκαμε σε καθεστώς κηδεμονίας υποτίθεται για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Η πορεία του χρέους τόσο σε νούμερα όσο και σε ποσοστά επί του ΑΕΠ αποδεικνύουν την πλήρη εκτροπή.
Κουρέψαμε το χρεός για να καταστεί βιώσιμο και να ανακουφιστεί ο λαός. Ήδη ως ποσό ξεπέρασε πάλι τα 300 δις και τα νέα μέτρα έρχονται.
Αντί να παράξουμε πλούτο, αντί να αφήσουμε χώρο στην αγορά, την πνίξαμε με τέλη, χαράτσια και εισφορές.
Από το € 1,00 η βενζίνη εκτινάχθηκε κοντά στο € 1.80. Τα έσοδα όμως αντί να αυξηθούν βυθίστηκαν.
Εκτοξεύσαμε τα τέλη κυκλοφορίας. Οι πινακίδες κατατέθηκαν.
Φορτώσαμε την οικοδομή με ΦΠΑ 23% αντί να αναμορφώσουμε τα βαρίδια όπως το κόστος για να κλείσεις την άδεια (άκου να κλείσεις την άδεια! ) κι επιβάλαμε ένα σωρό χαράτσια στα ακίνητα. Η αγορά των ακινήτων απλά πάγωσε.
Εφαρμόσαμε φορομπηχτικές πολιτικές και ο κόσμος έμεινε άνεργος ή κι αν δεν έμεινε δεν αγοράζει πλέον τίποτε.
Ξεπουλάμε τα φιλέτα (ΟΠΑΠ) και παραχωρούμε εκμεταλλεύσεις δρόμων δίχως τις υποχρεώσεις (Εγνατία).
Η ψυχολογία των πάντων είναι στο μηδέν.
Όσοι έχουν ένα σπιτάκι ή κληρονόμησαν ένα μαγαζί ή ένα οίκημα που συμπληρώνει το εισόδημά τους, τιμωρούνται.
Για ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες, τίθενται στο απόσπασμα ως ένοχοι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Κατακτήσεις δεκαετιών στα εργασιακά πάνε περίπατο. Εκείνες οι ρυθμίσεις που έδιναν το όποιο αίσθημα ασφαλείας στον εργαζόμενο, πλέον εξαφανίζονται μια μια.
Η ασφάλεια και η ηρεμία έδωσαν τη θέση τους στα καλάσνικοφ και τους βιασμούς που αντιμετωπίζονται με θεατρικές επιχειρήσεις.
Η Εθνική Άμυνα υπάρχει μόνο ως μια ασαφής έννοια καθώς η ενίσχυση κι η συντήρηση των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν ξεχαστεί προ πολλού.
Τα σχολειά ξεκινούν δίχως βιβλία.
Οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα.
Αυτοί που κυβερνούν εξελέγησαν κοροϊδεύοντας ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που δείλιασε και δεν τόλμησε. Μπορεί όχι την πλειοψηφία αλλά η κατανομή τους ήταν τέτοια ώστε να δώσουν εντολή κυβέρνησης σε αυτούς που σήμερα έρχονται να ρουφήξουν τις τελευταίες σταγόνες αίματος που μας απέμειναν. Κύριοι όμως βγήκατε με εντολή να αναδιαπραγματευθείτε. Να αναδιαπραγματευθείτε πριν πεθάνουμε.
Ναι το ευρώ δεν είναι ταμπού όπως έχουν δηλώσει επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ναι η δραχμή με εξωτερική στάση πληρωμών -και όχι εσωτερική- ίσως είναι μια λύση όπως προκρίνει το σύνολο του αντιμνημονιακού μετώπου από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά.
Τι να το κάνεις το ευρώ όταν έχει καταντήσει σπάνιο είδος;
Κυρίως όμως δεν είναι ταμπού να μας κυβερνούν εσαεί επιπόλαιοι, δειλοί και επικίνδυνοι.
Δεν υπάρχει φραγμός; Δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή; Η Αριστερά της ευθύνης (ΔΗΜΑΡ) όπως αυτοχαρακτηρίζεται θα αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του ελληνικού λαού; Τι είδους αριστερά είναι αυτή;  Στο ΠΑΣΟΚ ή μάλλον ότι απέμεινε από αυτό; Υπάρχει κανείς που να έχει ψυχή και συνείδηση, πιστός έστω στα παλιά συνθήματα; Στη ΝΔ των 18 σημείων; Υπάρχει κανείς με σημείο αντίδρασης τον εξευτελισμό, τις αυτοκτονίες, τα εμφράγματα και τις απελπισίες;
Είτε είμαστε αριστεροί, είτε είμαστε δεξιοί, είμαστε πρώτα από όλα Έλληνες και δε μας πρέπουν τέτοιοι κυβερνήτες που μας καταστρέφουν.
Είναι πολλοί, είναι επικίνδυνοι, είναι μισέλληνες! Πρέπει να πέσουν και να γκρεμοτσακιστούν!          ΠΗΓΗ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη το ανθρωπόμορφο τουρκο-τέρας που δολοφόνησε τους Ισαάκ και Σολωμού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ, για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.
Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών.
Ένδεκα είναι συνολικά οι Τούρκοι που καταζητούνται από την Ιντερπόλ για την άγρια δολοφονία των δυο Κυπρίων, τον Αύγουστο του 1996.
Ο συλληφθείς, όταν τελέστηκαν οι δολοφονίες ήταν πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir. Γεννήθηκε το 1962 στο Αρνταχάν και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στη Λάπηθο, το 1976.
Ο Ερχάν Αρικλί διέμενε επί 14 χρόνια στο Καζακστάν και ήταν εκπρόσωπος του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους στην Κιργιζία.                                                                                                 ΠΗΓΗ

KIKO - Dead Can Dance


ANABASIS (ΑΝΑΒΑΣΙΣ) Dead Can Dance (Brendan Perry & Lisa Gerrard) 2012


Η φοροδιαφυγή δεν είναι απλώς ανθρώπινο δικαίωμα, είναι κοινωνική και εθνική υποχρέωση

Ώσπερ οι Έλληνες Πρόγονοι διετήρησαν την πίστη των εις τους Αθανάτους Θεούς, οφείλουμε σήμερον να διατηρήσουμε την ιερά μας παράδοση κατά των εχθρών οίτινες μας περιβάλλουν.
Η κατοχή του πλούτου δεν ρυθμίζει μόνον τας ανθρωπίνους σχέσεις, δημιουργεί αφέντας και σκλάβους. Αν οι σκλάβοι αποδεκτούν την έννοια της σκλαβιάς ως ηθικήν υποχρέωσιν, αν προσέτι αρχίσουν να καταδίδουν εις τους κατακτητάς όσους σκλάβους επιθυμούν διακαώς την ελευθερίαν, τότε ο κατακτητής δεν χρειάζεται την χρήση κατασταλτικών δυνάμεων. Η δύναμίς του θα εδράζεται εις την περί δικαίου άγνοια των σκλαβωμένων.
Η κλοπή είτε διαπράττεται από άτομο εις βάρος ατόμου, είτε από ωργανωμένη ομάδα ατόμων εις βάρος άλλων ατόμων είναι κλοπή, ασχέτως το πώς την ονομάζουν οι κλέπτες. Ο κλέπτης του πεζοδρομίου αρπάζει περιουσία μή ανήκουσα εις αυτόν, βιαίως. Οι κατακτητές αρπάζουν βιαίως την περιουσία των σκλάβων, και το αποκαλούν «φορολογία».
Ο σκλαβωμένος Έλλην οφείλει να προστατεύσει την περιουσία του ώς υπερασπίζεται την τιμήν της οικογενείας του. Οφείλει να δημιουργεί ένοπλες πολιτοφυλακές αίτινες θα συντρίβουν τις συμμορίες ληστών που εξαπολύει το ψευδοκράτος των μισελλήνων ρωμιών, προκειμένου να ληστέψει τους δυστυχισμένους σκλάβους.
Η προστασία της ιδιωτικής περιουσίας αποτελεί ύψιστο χρέος όλων των Ελλήνων. Αν η προστασία αποκαλείται «φοροδιαφυγή» από τους εχθρούς μας, τόσο το καλύτερο. Η φοροδιαφυγή λοιπόν, αποτελεί ύψιστο χρέος όλων των Ελλήνων. Δια της φοροδιαφυγής προάγεται η εθνική επιβίωση, η εθνική ανάπτυξη και εθνική αλληλεγγύη. Οι Έλληνες δεν είναι φόρου υποτελείς, ως εκ τούτου δεν αναγνωρίζουν την έννοια της φορολογίας, άρα δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της φοροδιαφυγής προς το ψευδοκράτος των κατακτητών.  
Είθισται εις τους διανοουμένους του εχθρού ο όρος φορολογία να ορίζεται ως η βιαία πράξη απαλλοτριώσεως πλούτου από τους ιδιώτας εις όφελος του κράτους. Αλλά η Ελληνική Θρησκεία επιτρέπει και καθαγιάζει την αντίστροφη πράξη. Την απαλλοτρίωση περιουσίας, ανήκουσα εις το κράτος, εις όφελος των πολιτών. Και αυτό ακριβώς είναι η λεγομένη φοροδιαφυγή.
«Φοροδιαφυγή» είναι ο φόρος που επιβάλλουν οι πολίτες σε ένα διεφθαρμένο ανθελληνικό ψευδοκράτος, το οποίο προσπαθεί να εξολοθρεύσει την Ελληνική Φυλή. Η έννοια του φόρου δεν ταυτίζεται μονομερώς με την κρατική εξουσία, ούτε αποτελεί μονόδρομο. Φόρο επιβάλλουν και οι πολίτες προς τα διεφθαρμένα κράτη.
Οι κρατικοί ληστές διατείνονται ότι δια της κρατικής ληστείας συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία ύστερα διοχετεύονται προς συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, δήθεν για κοινωνικούς σκοπούς. Οι κρατικοί ληστές, αφού κρατήσουν την μερίδα του λέοντος από τα λάφυρα, ύστερα πετούν και ωρισμένα ψίχουλα δια να δημιουργήσουν θετικάς εντυπώσεις εις την κοινή γνώμη, ώστε να έχουν το ηθικό έρεισμα να ξαναληστέψουν τους σκλάβους άλλη μία φορά.
Οι κρατικοί ληστές βεβαίως δεν παραδέχονται ότι κλέβουν την μερίδα του λέοντος από τα λάφυρα(=φόροι), ισχυρίζονται ότι τα επιστρέφουν πάλι στην κοινωνία. Μα τότε δεν χρειάζεται τα χρήματα των πολιτών να κάνουν όλον αυτόν τον κύκλο. Η συλλογή, η επεξεργασία και η διοχέτευση των χρημάτων πίσω στην κοινωνία, έχει ένα τεράστιο γραφειοκρατικό και χρηματικό κόστος. Ο καλύτερος τρόπος κοινωνικής προνοίας είναι η άμεση και χωρίς μεσάζοντες διακράτηση του πλούτου από τους πολίτας.
Αυτό άλλωστε επιτυγχάνει η φοροδιαφυγή. Αντί να περιμένουν οι πολίτες το κράτος πρώτα να συλλέξει χρήματα απ’ όλους, και ύστερα να μοιράσει χρήματα σε συγκεκριμένους ιδιώτες, οι οποίοι συνήθως είναι κομματικοί εγκάθετοι, το πιό δίκαιο μέτρο είναι να μην συλλέγωνται καθόλου χρήματα, αφού ώς λέγουν οι κρατικοί ληστές δεν τα κρατούν για τον εαυτόν τους.
Η φοροδιαφυγή είναι πιό δίκαιος τρόπος διανομής του πλούτου. Άμεσος, χωρίς κόστος και χωρίς πολιτικά μέσα. Αν μάλιστα οι σκλαβωμένοι Έλληνες απαλλοτριώσουν κρατική περιουσία, τότε δεν πρόκειται παρά για την αντίθετη ροή πλούτου: από τον δημόσιο τομέα στον ιδιωτικό.
Η προληπτική μεταφορά πλούτου από το κράτος στους πολίτες θεραπεύει όλες τις αρρώστιες του κοινωνικού κράτους καθώς το δημοσιονομικό κύκλωμα φόροι-δαπάνες-διαγωνισμοί-ανάθεση έργων, εκκολάπτει διαφθορά.
Εφ’ όσον η νομιμοποιημένη κλοπή δεν αλλάζει την ουσία της κλοπής, οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να καταδιώκουν τους κρατικούς ληστές. Δικαιούνται να μην αποκαλύπτουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στους κρατικούς ληστές. Αν ένας ληστής σταματήσει έναν πολίτη στον δρόμο και τον ρωτήσει πόσα χρήματα έχει, ο πολίτης δικαίως θα τον εξαπατήσει, αποκρύπτων την περιουσία του. Το αυτό ισχύει και για τις κρατικές συμμορίες αίτινες αυτοαποκαλούνται «εφορίες».
Από τους Ιερούς Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας η φορολογία εις βάρος Ελλήνων απαγορεύεται αυστηρώς. Δεν υπάρχει η έννοια της φορολογίας, πλήν της εξοντωτικής φορολογίας εναντίον εχθρών του Ελληνικού Έθνους.
Η έννοια του φόρου είναι ηθικώς μιαρή και εγκληματογόνος. Διαφθείρει τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Δημιουργεί παρασιτικές συμπεριφορές ηγετών, οι οποίοι αντί να εργάζωνται σκληρώς δια το καλόν της Κοινότητος, μετατρέπονται σε φυγόπονους δημαγωγούς. Ανακαλύπτουν συνεχώς δήθεν κοινωνικές ανάγκες και δήθεν κοινωνικά αγαθά άτινα θα προσφέρωνται «δημόσια και δωρεάν». Με το παραισθησιογόνο της λέξεως «δωρεάν» οι κρατικοί ληστές αποκοιμίζουν τους πολίτας. Επιβάλλουν προκαταβολικές κρατήσεις μισθών. Γεμίζουν τα κρατικά ταμεία, αλλά αδειάζουν τα οικογενειακά ταμεία των πολιτών.
Κάθε νέα κρατική κλοπή έχει τα ίδια βαρετά, προβλέψιμα στοιχεία: κάποιοι δήθεν πτωχοί έχουν κάποια δήθεν ανάγκη, οι κρατικοί ληστές αναλαμβάνουν να τους βοηθήσουν, κατάσχουν μέρος της περιουσίας των υπολοίπων πολιτών, κρατούν για τους εαυτούς των την μερίδα του λέοντος, πετούν τα ψίχουλα στους δήθεν πτωχούς, εξαγοράζουν ψήφους για επανεκλογή, και το παιχνίδι της κλοπής ξαναρχίζει από την αρχή με κάποιο νέο πρόγραμμα «κοινωνικής προνοίας».
Τα προγράμματα κοινωνικής κλοπής βαπτίζονται με ονόματα όπως υγεία, παιδεία, ασφάλιση, δημόσια έργα, κοινωνικός τουρισμός.
Οι Έλληνες έχουν κοινωνική υποχρέωση να απαλλοτριώσουν την περιουσία των κρατικών απαλλοτριωτών. Να δημεύσουν την περιουσία του μισελληνικού ψευδοκράτους. Αποτελεί ύψιστο εθνικό χρέος να κατάσχεται η περιουσία των κρατικών ληστών, και να διανέμεται εις τους πολίτας. Να μην δίδεται ιδιωτική περιουσία προς το ψευδοκράτος, είτε με την μορφή χρήματος είτε με την μορφή έργου.

Οι Έλληνες έχουν ιερά υποχρέωση να εισφέρουν στο Έθνος, στην Φυλή, στην Πατρίδα, στον Λαό, στον Πολιτισμό. Αντιθέτως, δεν έχουν καμμία υποχρέωση να εισφέρουν σ' ένα μισελληνικό ψευδοκράτος μίας κατοχικής ληστοσυμμορίας.  
Το πρόσφατο νομοσχέδιο για την πάταξη της παραγωγής, εξηγγέλθη υπό των μέσων μαζικής διαφθοράς υπό τον παραπλανητικό τίτλο «πάταξη της φοροδιαφυγής». Αλλά δεν ήτο τίποτε άλλο παρά ένα νομικό έκτρωμα ανασχέσεως της οικονομικής, εθνικής και κοινωνικής αναπτύξεως. Ως είθισται οι κρατικοί ληστές αδιαφορούν για το αν τα λαμβανόμενα μέτρα αποθαρρύνουν Ελληνικές και ξένες επενδύσεις εις την Ελλάδα.
Με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής καταργείται το δικαίωμα της ατομικής ιδιοκτησίας. Επιβάλλεται η σταδιακή απαλλοτρίωσις της κινητής και ακινήτου περιουσίας. Οι πολίτες μετατρέπονται σε σκλάβους, καθώς πρέπει να εργάζωνται πάνω από το 60% των εργασίμων ωρών για να θρέφουν τους κρατικούς ληστάς.
Οι κρατικοί ληστές αδιαφορούν για τον φορολογικό ανταγωνισμό ομόρων χωρών. Αδιαφορούν για την νόμιμη φοροδιαφυγή που θα προκαλέσει το νομικό τους έκτρωμα: φυγή κεφαλαίων προς χώρες με χαμηλοτέρα φορολογία, και μεταφορά παραγωγικών μονάδων στο εξωτερικό. Η συρρίκνωση της παραγωγικής βάσεως της χώρας, θα είναι το αποτέλεσμα της ληστρικής αφαιμάξεως των πολιτών, και ουχί η διεύρυνση της φορολογικής βάσεως όπως διατείνονται οι κρατικοί ληστές.
Αφ' ής στιγμής είς λαός αποδέχεται την ύπαρξη κρατικού μονοπωλίου φορολογίας και εκδόσεως χρήματος, η ήττα του είναι δεδομένη. Αυτά τα δύο μονοπώλια πρέπει να σπάσουν. Οι πολίτες να έχουν το δικαίωμα μέσα στην ίδια χώρα να επιλέγουν το νόμισμα που θέλουν και την φορολογία που θέλουν. Είναι απολύτως νόμιμος η έκδοσις ιδιωτικού χρήματος σε παράλληλη χρήση και ανταγωνισμό με το κρατικό χρήμα, όπως επίσης είναι απολύτως νόμιμος η χρήσις πολλαπλών φορολογικών συστημάτων μέσα στην ίδια χώρα, ώστε οι πολίτες να δύνανται να επιλέξουν νόμισμα και φορολογική νομοθεσία στην οποία θα υπαχθούν.
Το κέρδος των κεντρικών τραπεζών ευρίσκεται στο ότι το κόστος τυπώματος χρήματος σύν το κόστος διανομής και αποσύρσεως από την κυκλοφορία, είναι μικρότερο από την ονομαστική αξία των κρατικών χαρτονομισμάτων. Το κυκλοφορούν κρατικό χρήμα είναι χρέος της κυβερνήσεως προς τον κύριο του νομίσματος, αλλά επειδή αυτό το χρέος δεν λαμβάνει επιτόκιο, το κράτος παίρνει άτοκο δάνειο από τους πολίτας.
Δια της συνεχούς αυξήσεως της ποσότητος χρήματος το κράτος δημιουργεί πληθωρισμό, ο οποίος αποτελεί αφανή φόρο για τα εισοδήματα των πολιτών. Αυξάνονται ονομαστικώς οι μισθοί, φορολογούνται με υψηλοτέρα φορολογική κλίμακα, αλλά το κράτος φροντίζει να μην αναπροσαρμόζει τα όρια της φορολογικής κλίμακας.  Έτσι το κράτος κλέβει τους πολίτας και από το μονοπωλιακό τύπωμα χρήματος και από τον πληθωριστικό φόρο, επειδή κατέχει το μονοπώλιο χρήματος και φορολογικής νομοθεσίας. 
Σε αυτό το σημείο εντοπίζεται μία βαρυτάτη κοινωνική νόσος των σκλαβωμένων Ελλήνων. Ωρισμένοι εξ αυτών δεν διαχωρίζουν την έννοια του νόμου από την έννοια του κράτους. Ο νόμος δεν αποτελεί μονοπώλιο του ρωμέικου ψευδοκράτους. Ουδέποτε παραχωρήσαμε την νομοθετική πρωτοβουλία εις τας ληστρικάς συμμορίας του ψευδοκράτους των ρωμιών, ουδέποτε αποδεχθήκαμε νομικό μονοπώλιο των εχθρών. Όπως οι καταναλωτές έχουν επιλογές στα καταναλωτικά αγαθά, οι πολίτες μπορούν να έχουν νομοθετικές επιλογές.  
Η φορολογία ως εγγενώς ανήθικη και εγκληματική πρακτική πρέπει να απαξιωθεί και να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος. Το έγκλημα της φορολογίας θα πατάσσεται αμειλίκτως.
Οι πολίτες υποφέρουν από την λεηλασία του εισοδήματός των προκειμένου να ζούν πλουσιοπάροχα οι μισελληνικές κρατικές συμμορίες, αίτινες καθυβρίζουν όσους πολίτας αρνούνται να υποταχθούν εις τας ληστρικάς των ορέξεις.
Οι κρατικοί ληστές απαιτούν οι πολίτες να δίνουν στο κράτος το 70% του εισοδήματός των. Και όσοι δεν υποτάσσονται, αποκαλούνται φοροφυγάδες και υφίστανται ποινικές κυρώσεις.
Αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά της κρατικής συμμορίας αποσιωπά τις εξής παραμέτρους:
Πρώτον, αν ο πολίτης δεν ταΐσει πρώτα την οικογένειά του δεν είναι δυνατόν το κράτος να του ζητά φόρο.
Δεύτερον, το κράτος δεν αναγνωρίζει δαπάνες, χρέη και ζημίες όταν υπολογίζει τον φόρο εισοδήματος. Ή τα αναγνωρίζει κατά το δοκούν.
Τρίτον, η κρατική συμμορία επιβάλλει φόρο και στο εισόδημα αλλά και στην κατανάλωση, αυτό αποτελεί διπλή φορολογία.
Τέταρτον, η κρατική συμμορία αποσιωπά το συνολικό ύψος της φορολογίας, το οποίο προέρχεται εκ της επιβολής εκατοντάδων φόρων.
Πέμπτον, η κρατική συμμορία αποσιωπά τό πού πάνε τα χρήματα των φόρων, υπάρχει πλήρης αδιαφάνεια στις δαπάνες των κρατικών  υπηρεσιών καθώς δεν υπάρχει διπλογραφικό λογιστικό σύστημα.
Έκτον, η κρατική συμμορία αποσιωπά τί ποσοστό των φόρων παρακρατείται για να τρώνε τα παράσιτα του μισελληνικού κράτους και οι αποικιοκράτες-«πιστωτές».
Έβδομον, η κρατική συμμορία αποσιωπά πόσο κοστίζει εις τους πολίτας σε χρόνο και σε χρήμα η βεβαίωση και συλλογή των φόρων.
Όγδοον, η κρατική συμμορία αποσιωπά την άκρως αρνητική επίδραση της φορολογίας στην παραγωγή, στην εργασία, στις εξαγωγές.
Ένατον, η κρατική συμμορία ουδέποτε τιμώρησε έστω και έναν αξιωματούχο του κράτους ο οποίος διεσπάθισε, υπεξαίρεσε δημόσιο χρήμα, αντιθέτως τα συσσωρευμένα χρέη από τις κρατικές σπατάλες μετονομάζονται σε χρέος των σκλαβωμένων Ελλήνων.
Ας αναλύσουμε τί εννοούν με τον όρο φοροδιαφυγή οι κρατικοί ληστές. Οι κρατικοί ληστές κλέβουν ένα 15-45% του καθαρού εισοδήματος των πολιτών με το εφεύρημα «φόρος εισοδήματος», ύστερα κλέβουν άλλο ένα 23% με τον «φόρο προστιθεμένης αξίας».
Όταν οι προπαγανδιστές των κρατικών ληστών στα μέσα μαζικής παραπληροφορήσεως λέγουν ότι «υπάρχουν ομάδες πολιτών που φοροδιαφεύγουν συστηματικώς» υπονοούν ότι οι πολίτες πρέπει να πληρώνουν φόρο και την στιγμή που εισπράττουν το εισόδημά τους αλλά και την στιγμή που το δαπανούν. Χωρίς αυτό να θεωρείται διπλή φορολογία, από τους κρατικούς ληστάς.
Ένας μισθωτός των πχ 1000 ευρώ τον μήνα, πριν καν εισπράξει τον μισθό του τού αφαιρείται ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών, ας πούμε 150 ευρώ. Αλλά και όταν πάει να ξοδέψει το εισόδημά του πρέπει να πληρώσει άλλα πχ 150 ευρώ σε φόρο προστιθεμένης αξίας. Άρα τα 1000 αντιστοιχούν σε 700 ευρώ καθαρής αγοραστικής δυνάμεως.  
Αν προστεθούν οι κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, οι ειδικοί φόροι στα καύσιμα, οι φόροι επί της ακινήτου περιουσίας, οι φόροι κληρονομίας, γονικής παροχής και δωρεών, οι φόροι επί των τόκων, τότε η συνολική επιβάρυνση για έναν πολίτη ξεπερνά το 60% του εισοδήματός του. Δηλαδή ο Έλλην είναι σκλάβος του μισελληνικού κράτους. Στις 8 ώρες που εργάζεται ημερησίως πρέπει να εργαστεί 4.8 ώρες για να του επιτρέψει το μισελληνικό κράτος να μην αποκαλείται φοροφυγάς, και τις υπόλοιπες 3.2 να τις εργαστεί για τον εαυτό του και την οικογένειά του.
Ας δούμε ωρισμένα χαρακτηριστικά της εγκληματικής δράσεως των κρατικών ληστών για να δούμε πώς αυτοί ορίζουν την «φοροδιαφυγή». Όπως θα ξέρουν οι πολίτες στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας πληρώνουμε ένα τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή έναν φόρο υπέρ του κράτους. Το απαράμιλλο γεγονός είναι ότι πάνω σε αυτόν τον φόρο, επιβάλλεται φόρος προστιθεμένης αξίας 23%!!! Σύμφωνα με τους κρατικούς ληστάς, ο φόρος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας υπόκειται σε φόρο προστιθεμένης αξίας...
Το ίδιο ισχύει για τους ειδικούς φόρους καυσίμων, ο φόρος προστιθεμένης αξίας επιβάλλεται όχι μόνον πάνω στην καθαρή αξία του καυσίμου αλλά και πάνω στον ειδικό φόρο καυσίμων. Δηλαδή εξαναγκαζόμεθα να πληρώνουμε φόρο πάνω στον φόρο. Και τίθεται το εξής ειρωνικό ερώτημα: γιατί να μην επιβάλλεται άλλος ένας φόρος πχ 20% επί του φπα 23%, ο οποίος επεβλήθη πάνω στον ειδικό φόρο καταναλώσεως; Γιατί όχι;
Το ληστρικό κράτος επιβάλλει ποσοστό φόρου πάνω σε άλλους φόρους, και ύστερα έχει το θράσος να αποκαλεί φοροφυγάδες όσους πολίτες προσπαθούν να προστατεύσουν την περιουσία των.
Άλλο παράδειγμα κρατικής ληστείας είναι η διπλή φορολογία στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Ένας επιχειρηματίας φορολογείται και ως εταιρεία, αλλά ύστερα φορολογείται και στο διανεμόμενο κέρδος ως φυσικό πρόσωπο.
Η κλοπή διαμέσου φορολογίας για έναν επιχειρηματία φθάνει σε υπέρογκα ύψη, όπως ακριβώς και η υποκρισία των γελοίων δημοσιογράφων που υποστηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση. Και οι οποίοι κατηγορούν τους επιχειρηματίες ότι φοροδιαφεύγουν αποσιωπώντας ότι αν προστεθεί η φορολογία ως νομικό πρόσωπο, η φορολογία ως φυσικό πρόσωπο και οι φόροι καταναλώσεως, ο επιχειρηματίας φορολογείται με πάνω από 60% του καθαρού του κέρδους.
Έτσι ορίζεται η φοροδιαφυγή από την δημοσιογραφική αλητεία, ήτις υποστηρίζει την κρατική ληστοσυμμορία. Φοροδιαφυγή για αυτούς είναι το να αρνείσαι να καταβάλεις το 60% της περιουσίας σου στην κρατική ληστοσυμμορία. Μα τότε οι φοροφυγάδες είναι αληθινοί πατριώτες και ήρωες.
Ας δούμε τί γίνεται στην ακίνητη περιουσία. Ένας υγιής νους θα εσκέπτετο ότι θα μπορούσε να επιβληθεί άπαξ εις φόρος επί της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Όμως οι διεστραμμένοι κρατικοί εγκέφαλοι έχουν φορτώσει με 35 φόρους το ακίνητο οι οποίοι το συνοδεύουν σε όλη την διάρκεια της ζωής του.
Το ηθικόν και δίκαιον θα ήτο ένας πολίτης εφ’ όσον ηγόρασε το ακίνητο και πλήρωσε φόρο μεταβιβάσεως, να απολαμβάνει έκτοτε το αγαθό του. Δεν επιτρέπεται να πληρώνει επαναληπτικώς κάθε χρόνο, φόρο κατοχής του ακινήτου. Διότι τότε δεν έχουμε φόρο ακινήτου περιουσίας, αλλά βαθμιαία απαλλοτρίωση του ακινήτου από το ληστρικό κράτος. Οι πολίτες οφείλουν να μην αποδέχωνται κατάσχεση της ακινήτου περιουσίας των δια του εγκλήματος της επαναλαμβανομένης φορολογίας.
Η προπαγάνδα του εχθρού ισχυρίζεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν εκδίδουν αποδείξεις, ή ότι πρέπει να επιβληθεί φπα σε όλες τις κατηγορίες επιτηδευματιών, και όποιος αρνείται να εκδώσει απόδειξη θα τιμωρείται αυστηρότατα. Όμως η κρατική συμμορία αρνείται να τονίσει πόσα χρήματα αρπάζει από μία συναλλαγή μεταξύ δύο πολιτών. Αν υποθέσουμε ότι ένας πολίτης λαμβάνει υπηρεσίες από έναν υδραυλικό, το κράτος ζητά το 30% από την πλευρά του υδραυλικού και το 23% από την πλευρά του λήπτου των υπηρεσιών.
Το ληστρικό κράτος δεν αρκείται εις τον επιβληθέντα φόρο εισοδήματος προς τους ελευθέρους επαγγελματίας, τους επιβάλλει και ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες χρεώνονται ως ποσοστό της αμοιβής των. Η κρατική συμμορία δεν ορρωδεί εμπρός σε τέτοια εξωφρενική ληστεία των πολιτών. Ζητά και 23% φπα να καταβληθεί από τον καταναλωτή. Δηλαδή από μία απλή χρηματική συναλλαγή το κράτος απαιτεί να αρπάξει πάνω από το 50% της συμφωνηθείσας τιμής.  
Με την αύξηση του ειδικού φόρου καταναλώσεως η τιμή των καυσίμων εκτοξεύθηκε στα ύψη. Με χαρακτηριστική υποκρισία οι εκπρόσωποι του υπουργείου αναπτύξεως δήλωσαν ότι θα πατάξουν την αισχροκέρδεια στο πετρέλαιο!!
Δηλαδή μετά την νέα αύξηση στον ειδικό φόρο καυσίμων, με το πετρέλαιο να εισάγεται από το ισλαμικό καρτέλ του ΟΠΕΚ, με το πετρέλαιο να διυλίζεται και να διανέμεται από ολιγοπώλιο πολυεθνικών, με το κράτος να αρπάζει το 60% της λιανικής τιμής που πληρώνει ο καταναλωτής καυσίμων, με το κράτος να επιβάλλει εξομοίωση της τιμής καυσίμων με την υπόλοιπη Ευρώπη, με το να απαγορεύεται η έρευνα για εξόρυξη Ελληνικού πετρελαίου από Ελληνικές εταιρείες, με το να παγώνουν τις άδειες για ανανεώσιμες πηγές ενεργείας, με το φυσικό αέριο να εισάγεται από ρωσσική κρατική εταιρεία, με το φυσικό αέριο να διανέμεται στην Ελλάδα από κρατική μονοπωλιακή εταιρεία, με το να επιβάλλεται υψηλό φπα στα καύσιμα, εν τούτοις η κρατική συμμορία ισχυρίζεται ότι θα πατάξει την ...αισχροκέρδεια στα καύσιμα.
Το ληστρικό κράτος παρακρατά το 60% της τιμής της βενζίνης με την μορφή φόρου, εν τούτοις έχει το θράσος να δηλώνει ότι θα πατάξει την αισχροκέρδεια. Τέτοια ληστεία και κοροϊδία των πολιτών δεν θα μείνει ατιμώρητη. 
Η κατεύθυνση του νομικού εκτρώματος της κρατικής συμμορίας είναι να μετατραπεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε σύστημα παρακολουθήσεως και ελέγχου των πολιτών όπως ακριβώς στην σοβιετική ένωση. Πάντα με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής, ζητούν να καταργηθεί το φορολογικό και τραπεζικό απόρρητο. Καμμία συναλλαγή να μην γίνεται με μετρητά. Να υπάρχει καθολικό πόθεν έσχες. Να υπάρχει καταγραφή όλης της περιουσίας των πολιτών. Όλες οι συναλλαγές να γίνωνται με αφμ και αστυνομική ταυτότητα. Οι συναλλαγές να γίνωνται με ηλεκτρονικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, ή μέσω τραπεζών για να αφήνουν ηλεκτρονικά ίχνη τα οποία θα μπορούν να συλλέγουν, αρχειοθετούν και διαβάζουν οι κρατικές συμμορίες. Μάλιστα ακούγονται απόψεις να δημοσιεύωνται στο διαδίκτυο οι περιουσίες των πολιτών. Δημιουργούνται γραφεία ρουφιάνων που θα καταγγέλλουν τους συμπολίτες των για φοροδιαφυγή.
Αυτό το νομοσχέδιο είναι η απαρχή εγκαθιδρύσεως σοβιετικού ολοκληρωτισμού. Με περισσή υποκρισία οι κρατικοί προπαγανδιστές λέγουν ότι αν κάποιος πολίτης δεν είναι εγκληματίας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τέτοια εισβολή στην ιδιωτική ζωή του.
Όλοι οι δημαγωγοί που χρησιμοποιούν τέτοια σοφίσματα, θα ήθελαν να καταργηθεί το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών; Θα ήθελαν το κράτος να κρατά ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο όλων των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που στέλνουν οι πολίτες μέσω διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων; Θα ήθελαν να καταργηθεί το απόρρητο των επιστολών; Θα ήθελαν να καταργηθεί το οικογενειακό άσυλο; Με το πρόσχημα ότι όποιος αρνείται είναι εγκληματίας;
Ας αναλογιστούν οι πολίτες το εξής: αν το κράτος εδύνατο να εμφυτεύσει σε κάθε πολίτη ένα μικροκύκλωμα-μικροπομπό που θα έδινε την ακριβή θέση του κάθε πολίτου, σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ωρο, δικαίως θα ομιλούσαμε για επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Αν όμως το ληστρικό κράτος με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής, επέβαλε όλες οι συναλλαγές να γίνωνται με χρεωστικές κάρτες συνδεδεμένες με αφμ και τραπεζικό λογαριασμό, και όλα τα καταστήματα είχαν ταμειακές μηχανές συνδεδεμένες on-line με την εφορία, τότε το κράτος θα μπορούσε να καταγράφει σε πραγματικό χρόνο σε ποιό γεωγραφικό σημείο ευρίσκεται ένας πολίτης, και τί είδη αγοράζει, καθώς όλες οι συναλλαγές του θα κατεγράφοντο σε ένα αρχείο με το αφμ του, σε πραγματικό χρόνο. Πχ τί εφημερίδα αγοράζει, τί ενδύματα φορά, τί βιβλία διαβάζει, τί είδους μουσική και διασκέδαση προτιμά, ποιές θρησκευτικές και πολιτικές απόψεις έχει, τί ώρα πήγε στην δουλειά του εφ' όσον αγόρασε έναν καφέ κοντά στην εργασία του, με τί μέσον πήγε στην εργασία του εφ' όσον πήρε ταξί και πλήρωσε με χρεωστική κάρτα, τί ώρα πήγε στο σπίτι του εφ' όσον σταμάτησε να αγοράσει γλυκά από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του.
Οι ονομαστικές ηλεκτρονικές συναλλαγές που θέλει να επιβάλλει το νέο φορολογικό έκτρωμα του κράτους, είναι ένας πλάγιος τρόπος για την μαζική παρακολούθηση των συνηθειών των πολιτών και την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού καθεστώτος.
Ο κρυφός σκοπός της καταγραφής όλης της περιουσίας των πολιτών είναι η σταδιακή κατάσχεση της περιουσίας των πολιτών, πάντα υπό το πρόσχημα της πατάξεως της φοροδιαφυγής.
Εκτέθηκαν εν συντομία οι εγκληματικές ενέργειες των κρατικών ληστών. Ουδείς κρατικός ληστής δύναται να καταφέρεται εναντίον της φοροδιαφυγής όταν η συνολική κλοπή διαμέσω της φορολογίας αγγίζει το 60% του εισοδήματος των πολιτών σε ετήσια βάση.
Οι κρατικοί ληστές σε όποια χώρα επικρατούν, δημιουργούν φορολογικές κολάσεις. Δεν ανέχονται τον φορολογικό ανταγωνισμό. Ενώ επιβάλλουν στους γηγενείς εργαζομένους να ανταγωνίζωνται με λαθρομετανάστες για το μεροκάματο, δεν επιτρέπουν εις τους πολίτας να έχουν επιλογή στην φορολογία. 
Η κατοχική ληστοσυμμορία δεν μπορεί να θέσει το πνευματικό της οπλοστάσιο σε λειτουργία ώστε να αυξηθεί η κυβερνητική απόδοση με λιγώτερες δαπάνες. Επειδή είναι νωθρή, παρασιτική και αντιπαραγωγική, θέλει μόνον να εισπράττει φόρους.
Τα κροκοδειλίσια δάκρυα για τους φορολογικούς παραδείσους είναι για αντιπερισπασμό. Η κατοχική ληστοσυμμορία προσπαθεί να αποκρύψει ότι επιθυμεί την ολοκληρωτική κατάσχεση του ιδιωτικού παραγωγικού κεφαλαίου. Με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής επιβάλλει εξοντωτικούς φόρους, ώστε σταδιακώς να κρατικοποιήσει το ιδιωτικό παραγωγικό κεφάλαιο.
Η επιβολή υψηλής φορολογίας είναι μισελληνική πολιτική. Στοχεύει στην κρατικοποίηση, δήμευση, κατάσχεση των ιδιωτικών μέσων παραγωγής. Οιοσδήποτε πολίτης υποστηρίζει την φορολογία, υποστηρίζει την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.  
Όποιος κατάσχει το κεφάλαιο, θέτει εκτός λειτουργίας τα μέσα παραγωγής. Και το κράτος μετατρέπεται σε μονοπωλιακός παραγωγός.
Σε παγκόσμιο επίπεδο οι κρατικοί ληστές(ΕΕ, ΟΑΣΑ, ΟΗΕ), όχι μόνον αρνούνται τον φορολογικό ανταγωνισμό, αλλά έχουν δημιουργήσει παγκόσμιο φορολογικό καρτέλ και εκβιάζουν τους λαούς. Το φορολογικό τους καρτέλ προσπαθεί να καταργήσει ακόμη και την φορολογική εντοπιότητα. Θέλει να επιβάλλει παγκοσμίους φόρους. Η ευρωπαϊκή ένωση προσπαθεί από καιρό να επιβάλλει στα κράτη-μέλη υπερεθνικούς φόρους.
Οι μη ανταγωνιστικές αντιλαϊκές κυβερνήσεις απεχθάνονται τον φορολογικό ανταγωνισμό. Τους αρέσει να σπαταλούν τα χρήματα των υπηκόων των. Βασίζονται στην προπαγάνδα και στην κινδυνολογία για να το πετύχουν. Προβάλλουν μύθους. Λέγουν πχ ότι «οι φορολογικοί παράδεισοι είναι κέντρα εγκληματικότητος, ότι οι φορολογικοί παράδεισοι επιβαρύνουν τους γηγενείς φορολογουμένους επειδή χάνονται φόροι, ότι οι χαμηλοί φόροι είναι κακοί για τους πτωχούς διότι χάνουν τα επιδόματά τους».
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι πτωχοί θα πλουτίσουν δια της μειώσεως των φόρων, θα πλουτίσουν δια της οικονομικής αναπτύξεως, δια των παραγωγικών επενδύσεων. Αυτό που αληθώς ενδιαφέρει τις κρατικές ληστοσυμμορίες είναι να φορολογούν 5 και 6 φορές το ίδιο κεφάλαιο.
Εγγράφουν χώρες στην μαύρη λίστα τους επειδή έχουν χαμηλούς ή μηδενικούς φόρους! Τα περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Οι χώρες που καταληστεύουν τους πολίτας των, θεωρούν ότι οι χώρες με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστάς πρέπει να εγκαταλείψουν την εθνική κυριαρχία των για να μπορούν οι χώρες με υψηλούς φόρους να επιβάλλουν τα αναδιανεμητικά προγράμματα κοινωνικής κλοπής. Από κάτω προς τα πάνω. Αρπάζουν χρήματα από τους παραγωγικούς λαούς και τα προσφέρουν στους παρασιτικούς τραπεζίτες.
Τον μεσαίωνα οι δουλοπάροικοι αγρότες πλήρωναν φόρους εις τους μεγάλους γαιοκτήμονας μόνον και μόνον για να έχουν το δικαίωμα να καλλιεργούν τα χωράφια των. Σήμερον συνεχίζεται η δουλοπαροικία με άλλο όνομα, με τον «φόρο μισθωτών υπηρεσιών».
Το ληστρικό κράτος εξαναγκάζει τους πολίτας να πληρώσουν φόρο για να εργαστούν, αλλιώς δεν έχουν το δικαίωμα να εργαστούν. Τιμωρεί όσους πολίτας εργάζονται ενώ επιβραβεύει τους αέργους κομματικούς εγκαθέτους με επιδόματα και αργομισθίες.
Αντί οι κρατικές συμμορίες ληστών να καταδιώκουν τους φορολογικούς παραδείσους, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τους μιμηθούν. Εφ’ όσον ισχυρίζονται ότι επιβάλλουν υψηλούς φόρους στο αλκοόλ και στον καπνό για να αποθαρρύνουν την κατανάλωσή τους, το αυτό πρέπει να παραδεχθούν όταν επιβάλλουν υψηλούς φόρους σε υπεραξίες, μερίσματα, κέρδη, εισοδήματα.
Θα παραδεχθούν κάποτε οι κρατικές συμμορίες ότι δια της φορολογίας, αποθαρρύνουν την παραγωγή, την επένδυση και την ανάπτυξη; Αν οι υψηλοί φόροι επί των καπνών στοχεύουν στην αποθάρρυνση του καπνίσματος, οι υψηλοί φόροι επί των κερδών και των εισοδημάτων στοχεύουν στην αποθάρρυνση της οικονομικής αναπτύξεως.
Αλλά η μεγαλύτερη εγκληματική πράξη της κρατικής συμμορίας είναι το ψυχικό πλήγμα που προσπαθεί να καταφέρει στις ψυχές των πολιτών σε ό,τι αφορά το κέρδος. Αποκαλεί τους επιτυχημένους πολίτας κερδοσκόπους, με απαξιωτικό τρόπο. Φαίνεται ότι το να είσαι ζημιοσκόπος είναι καλόν πράγμα δια τους αρρωστημένους κρατικούς εγκεφάλους.
Αν η φορολογία ήτο νόμιμος πράξις, τότε θα έπρεπε να φορολογούνται οι ζημιογόνες επιχειρήσεις ως ένδειξη κοινωνικής απαξιώσεως, και ουχί οι κερδοφόρες επιχειρήσεις. Το κράτος πρέπει να τιμωρεί όσους προκαλούν ζημία, ουχί όσους αποφέρουν κέρδος.
Οι κρατικές συμμορίες προσπαθούν να εμφυτεύσουν την αντίληψη ότι το να είσαι πτωχός είναι ένα είδος αρετής, ενώ το να είσαι πλούσιος ένα είδος αμαρτίας. Η Ελληνική Θρησκεία δεν ευρίσκει καμμία αρετή στην πτώχεια, είτε πνευματική είτε υλική. Ο πνευματικός και υλικός πλούτος είναι στοιχεία επιτυχίας.
Αλλά η αλήθεια κρύπτεται αλλού. Οι κρατικές συμμορίες απεχθάνονται την οικονομική ανεξαρτησία των πολιτών. Λατρεύουν τα πτωχά πρόβατα που θα ζούν παρακαλώντας για επιδόματα ανεργίας, που θα σέρνωνται στα κομματικά γραφεία για μία θέση στο δημόσιο.
Ενώ οι υψηλοί φόροι επιβάλλονται με το πρόσχημα να τιμωρηθούν οι πλούσιοι για να ωφεληθούν οι πτωχοί, το μόνον που θέλουν οι κρατικές συμμορίες είναι να αποθαρρύνουν τους πτωχούς πολίτας από το να καταστούν πλούσιοι. Σκοπός μίας δικαίας φορολογικής πολιτικής είναι να κάνει τους πτωχούς πλουσιοτέρους, και ουχί τους πλουσίους πτωχοτέρους. Αν στοχεύει στην εξίσωση εισοδημάτων, η εξίσωση θα πρέπει να γίνει προς τα πάνω, ουχί προς τα κάτω. 
Εις αυτό το σημείο εστιάζεται η σιωπή της δημοσιογραφικής αλητείας. Αποσιωπά το ύψος των φορολογικών συντελεστών. Διότι το να φωνασκούν κατά της φοροδιαφυγής, χωρίς να αναφέρουν το ύψος των συντελεστών αποδεικνύει το πόσο παλιάνθρωποι είναι.
Αν πράγματι το ζήτημα είναι ότι ωρισμένοι επιτηδευματίες δεν εκδίδουν αποδείξεις ας επιβληθεί φπα 1% ή 2%, και όχι 23%. Αν το πρόβλημα είναι το αδήλωτο εισόδημα γιατί δεν επιβάλλουν φόρο εισοδήματος 5% αντί για 45%; Η υποχρεωτική έκδοση αποδείξεων δεν σημαίνει ότι ο φπα πρέπει να είναι 23%. Θα μπορούσε να ήταν 3%.  
Ο διαχωρισμός εχθρικών στρατοπέδων στο ζήτημα της φορολογίας είναι υποχρεωτικός. Το στρατόπεδο των Ελλήνων πολιτών εναντίον της κρατικής ληστείας.
Αντιθέτως η κατοχική κυβέρνηση προσπαθεί να διαιρέσει τους πολίτας σε πτωχούς και πλουσίους και να στρέψει την μία ομάδα εναντίον της άλλης.
Παλαιόθεν το κράτος χρησιμοποιεί αυτό το τέχνασμα. Ισχυρίζεται ότι θα φορολογήσει τους πλουσίους. Διεγείρει τον φθόνο των πτωχών κατά των πλουσίων, δημιουργεί προσδοκίες αλλά τελικώς αρπάζει την περιουσία και των δύο.
Άπαξ το κράτος πείσει τους πολίτας να του χορηγήσουν νόμιμη άδεια ληστείας, δεν σταματά εις τους πλουσίους. Θα ληστέψει και τους πτωχούς.  
Η κατοχική ληστοσυμμορία εξαπατά τον Λαό με το να υπόσχεται στο μισό μέρος του πληθυσμού ότι θα μετακυλίσει όλα τα βάρη του κράτους εις το άλλο μισό μέρος του πληθυσμού.
Το ηθικό ποιόν της κατοχικής ληστοσυμμορίας αποδεικνύεται από τον τρόπο που ληστεύει τους εργαζομένους. Πριν προλάβει ο εργαζόμενος να πληρωθεί τον μηνιαίο μισθό του, πριν προλάβει να πληρώσει τα μηνιαία χρέη και τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, πριν προλάβει να πληρώσει ο,τιδήποτε, η κρατική ληστοσυμμορία επεμβαίνει και αρπάζει χρήματα από τον μισθό του.
Θέλει πρώτα η συμμορία να τραφεί, ασχέτως αν ο εργαζόμενος έχει χρέη, ασχέτως αν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις, ασχέτως αν του αρκεί ο μισθός για να συντηρηθεί. Ωσάν να μην έφθανε αυτό το έγκλημα, η κατοχική ληστοσυμμορία υποκριτικώς έχει νομοθετήσει ότι ο μισθός είναι ακατάσχετος από τους ιδιώτας πιστωτάς. Ενώ το ληστρικό κράτος κατάσχει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού των εργαζομένων, συγχρόνως ισχυρίζεται ότι ο μισθός είναι ακατάσχετος.  
Για να παταχθεί η κρατική ληστεία δύο τρόποι υπάρχουν. Ο βίαιος και ο μη βίαιος. Στην μη βιαία εκδοχή οι πολίτες επιβάλλουν φόρο στο κράτος, ο οποίος συμψηφίζει την κρατική ληστεία. Οι πολίτες φορολογούν με συντελεστή 100% την κρατική ληστεία. Όσα χρήματα πρόκειται να τους κλέψει το κράτος, οι πολίτες τα φορολογούν προληπτικώς με συντελεστή 100%, και τα επιστρέφουν στην κοινωνία.
Οι ευσυνείδητοι πολίτες αρνούνται να πληρώσουν τα λύτρα που τους ζητούν οι κρατικοί ληστές. Ως εκ τούτου δεν τίθεται καν ζήτημα φοροδιαφυγής των πολιτών. Αυτό που αποκαλούν φοροδιαφυγή οι εχθροί μας, δεν είναι τίποτε άλλο από την δική μας φορολογία εις βάρος τους. Το ζήτημα είναι να μην φοροδιαφεύγει το κράτος από την δική μας φορολογία.
Κάθε αύξηση της κρατικής φορολογίας μειώνει τα δημόσια έσοδα διότι τα έσοδα της κοινωνίας, δηλαδή τα δημόσια έσοδα, δεν ταυτίζονται με τα έσοδα του κράτους.
Η εθνική άμυνα, η δημόσια υγεία, η παιδεία όχι μόνον δεν ταυτίζονται με την κρατική ληστοσυμμορία αλλά έρχονται σε μετωπική σύγκρουση. Είναι λάθος να ταυτίζωνται τα δημόσια έσοδα με τα κρατικά έσοδα. Τα δημόσια έσοδα είναι το άθροισμα των οικογενειακών και εταιρικών προϋπολογισμών οι οποίοι δεν επιτρέπεται να είναι ελλειμματικοί.
Κάποιοι ανεύθυνοι Έλληνες δίνουν τα χρήματά τους στις κρατικές συμμορίες με αποτέλεσμα να δημιουργούν ελλειμματικούς οικογενειακούς και εταιρικούς ισολογισμούς.
Η πάταξη της φορολογίας απαιτεί προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα. Η ηθική απαξίωση της φορολογίας ως έγκλημα εις βάρος όλης κοινωνίας πρέπει να διδάσκεται από τα πρώτα μαθητικά χρόνια στα σχολικά ιδρύματα.
Όποιος πολίτης απαιτεί αλλά και όποιος καταβάλλει φόρους στο κράτος, κλέβει όλη την κοινωνία. Της στερεί τα μέσα για την ανάπτυξη και επιβίωσή της. Είναι ένας κακούργος εις τον οποίο επιφυλάσσεται στιγματισμός και διαπόμπευση.
Πρέπει να δημιουργηθεί ανοιχτή γραμμή καταγγελιών για όσους πολίτας καταβάλλουν φόρους και για όσους κρατικούς ληστάς απαιτούν φόρους. Όσοι εκδίδουν ή όσοι ζητούν αποδείξεις με σκοπό την φορολογία, να διώκωνται και να τιμωρούνται με βαρύτατες ποινές.
Όποιος πληρώνει φόρους στο ληστρικό ανθελληνικό ψευδοκράτος θα διώκεται για χρηματοδότηση ωργανωμένου εγκλήματος. Θα διώκεται ως άπατρις, ως προδότης, ως συνεργός σε διάπραξη ληστείας κατ’ εξακολούθησιν, ως μίασμα που συνεργεί στο να κατασπαταληθεί ο πλούτος της Πατρίδος, ως αντικοινωνικό άτομο που αδιαφορεί για τις κοινωνικές ανάγκες των συνανθρώπων του καθώς τα λάφυρα της κρατικής ληστείας δίδονται σε εποίκους και στην καλοπέραση της κρατικής ληστοσυμμορίας.
Όποιος κρατικός ληστής κλέβει τους πολίτας, θα διώκεται για σύσταση συμμορίας. Όποιος κρατικός ληστής βαπτίζει την κρατική κλοπή ως φορολογία, θα διώκεται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες.
Όποιος πολίτης γίνεται συνεργός στην κρατική ληστεία παρακρατώντας εισόδημα των πολιτών με την αιτιολογία των παρακρατουμένων φόρων προς όφελος του κράτους, αυτός ο πολίτης θα τιμωρείται με καταναγκαστική εργασία ώστε να αποζημιώσει την κοινωνία για την βλάβη που της προξένησε.
Ουδείς πολίτης έχει το δικαίωμα να μετατρέπεται σε άμισθο εφοριακό του μισελληνικού ψευδοκράτους επιβάλλοντας, παρακρατώντας και αποδίδοντας φπα στην κατοχική συμμορία.
Ουδείς πολίτης έχει το δικαίωμα να απαιτεί και να εισπράττει φπα διότι έτσι κλέβει όλους τους συμπολίτες του. Ουδείς πολίτης έχει το δικαίωμα να αποδίδει φπα στην κρατική συμμορία διότι έτσι ενδυναμώνει την κατοχική κυβέρνηση ενισχύοντας το εθνοκτόνο ληστρικό της έργο.
Οι πολίτες οφείλουν να επαναστατήσουν και να δημιουργήσουν ένοπλα σώματα διώξεως οικονομικών εγκλημάτων. Τα ένοπλα σώματα των πολιτών θα διώκουν ανηλεώς όσους κρατικούς ληστάς υπεξαιρούν χρήματα του λαού, όσους κλέβουν και αποδίδουν τα λάφυρα στο ανθελληνικό ψευδοκράτος.
Να φορολογήσουμε τους φοροεισπράκτορες. Να φορολογήσουμε το μισελληνικό ψευδοκράτος. Να φορολογήσουμε τις φορολογικές αρχές. Να απαλλοτριώσουμε την περιουσία των κρατικών απαλλοτριωτών.                                                                                                              ΠΗΓΗ