ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Άδωνις βάφτισε ένα τσιγγανάκι!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ (ΦΩΤΟ) ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕ...


To κοινωνικό προφίλ του βουλευτή της ΝΔ ....

                             Νονός έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βάφτισε ένα 4χρονο αγοράκι στην περιοχή Ίλιον και του έδωσε το όνομα Αντώνης.
Το μυστήριο τελέσθηκε στον ιερό ναό του Αγ. Διονυσίου και τα βαφτίσια αποτέλεσαν το γεγονός της ημέρας για την περιοχή. Στην εκκλησία μαζεύτηκε τόσος κόσμος, σαν να επρόκειτο για…. προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή της Ν.Δ.
Μικροί και μεγάλοι, απλός κόσμος από τη γύρω περιοχή, κατέκλυσαν το προαύλιο του ναού και περίμεναν με αγωνία να δούν το βουλευτή απο κοντά, να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν “πάντα άξιος”.
“Ο Αντώνης είναι αθιγγανάκι” είπε στο fthis ο Άδωνις Γεωργιάδης.
“Η οικογένεια Σούτα, που τα μέλη της είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, με στήριξαν πάρα πολύ στον πολιτικό μου αγώνα και όταν μου ζήτησαν να βαφτίσω το παιδί τους, το δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Το βαφτιστήρι μου είναι ο μικρότερος γιος από τα 4 παιδιά του ζευγαριού και πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα” είπε  ο βουλευτής.
Ο νονός, που δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους, παρευρέθηκε και στο τρικούβερτο γλέντι που ακολούθησε.
Μπροστά από το σπίτι του νεοφώτιστου, στο δρόμο, είχαν στηθεί μπουφέδες με άφθονα φαγητά και κρασί. Και βέβαια ο χορός δεν σταμάτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν πολύ φιλικός με όλους τους καλεσμένους και έμεινε στο γλέντι της βάπτισης μέχρι αργά.        ΠΗΓΗ      

Δεν υπάρχουν σχόλια: