ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

H επιστολή-σοκ προς τη Βουλή ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΙΜΟΝΙΟΥ 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει την επιστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τους 300 βουλευτές, με την οποία τους ζητά με δραματικό ύφος,να μην ψηφίσουν τις νέες περικοπές στον αθλητισμό!
Μία μέρα μετά την κραυγή αγωνίας που εξέπεμψαν οι Αθλητικές Ομοσπονδίες και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνέντευξη Τύπου, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρήματα την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ελληνικός αθλητισμός, εάν ψηφιστούν οι νέες περικοπές που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2013, φτάνοντας μάλιστα ακόμα και σε «λουκέτο» και αναστολή όλων των λειτουργιών, η ΕΟΕ προχώρησε σε ένα ακόμη βήμα.
Εστειλε επιστολή στους 300 βουλευτές στην οποία με δραματικό ύφος, αναλύεται η κατάσταση αλλά και τι θα συμβεί εάν τελικά ψηφίσουν οι βουλευτές τον προυπολογισμό. Την επιστολή υπογράφουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κατσιαδάκης, οι οποίοι στο τέλος της, θέτουν προ των ευθυνών τους, τους εκπροσώπους του ελληνικού Εθνους, για το πλήγμα που θα επιφέρουν στη νεολαία του τόπου μας.
Το gazzetta.gr σας αποκαλύπτει τα σημαντικότερα σημεία της επιστολής η οποία ξεκινάει ως εξής:
«Ο ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σύγχρονης ιστορίας του, με αφορμή τις επικείμενες δραματικές περικοπές που περιλαμβάνει ο νέος προϋπολογισμός.
 Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, οι Αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλουν να σας ενημερώσουν για την κατάσταση που θα διαμορφωθεί από τα νέα δεδομένα και να σας επιστήσουν την προσοχή για τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η περαιτέρω συρρίκνωση του κονδυλίου για τον αθλητισμό, που είναι το πιο ζωντανό και υγιές κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.»
Στη συνέχεια η επιστολή περιγράφει την κατάσταση που θα δημιουργηθεί:
«Ο αθλητισμός δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κοινωνικό αγαθό, διότι έχει να κάνει με τα παιδιά μας. Τα κρατάει μακριά από την αλητεία, μακριά από την εγκληματικότητα αλλά και τα ναρκωτικά. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς υπάρχει το τεράστιο αγαθό της υγείας που δεν έχει σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Είναι παγκοσμίως γνωστό και στατιστικά αποδεδειγμένο ότι με ένα εκατομμύριο ευρώ στον αθλητισμό γλυτώνεις επτά εκατομμύρια για δαπάνες υγείας! Εμείς γιατί θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτούς τους δείκτες, σπαταλώντας επτά εκατομμύρια ευρώ για την υγεία, για το κάθε ένα εκατομμύριο ευρώ που κόβουμε από τον αθλητισμό;
 Όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1.500.000 ενεργοί αθλητές οι οποίοι θα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο καθώς, με τις περικοπές που έχουν εξαγγελθεί, ο αθλητισμός θα έχει απολέσει μέσα σε μια τριετία, το 75% των χρημάτων που εισέπραττε (περίπου 150.000.000 ευρώ). Πλέον τα χρήματα θα αρκούν απλώς και μόνο για την κάλυψη των πάγιων λειτουργικών δαπανών των Ομοσπονδιών, δηλαδή τους μισθούς των διοικητικών υπαλλήλων, το ΙΚΑ και την εφορία και δεν θα μένει τίποτα για τον πραγματικό αθλητισμό, ο οποίος οδηγείται στην πραγματική εξαφάνιση. Πρέπει να ξεχάσουμε τη διεξαγωγή αγώνων και πρωταθλημάτων αλλά και την αποστολή εθνικών Ομάδων στο εξωτερικό για συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.»
 
Στη συνέχεια αφού κατατίθενται οι προτάσεις της ΕΟΕ επισημαίνεται το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, καθώς δεν θα έχουν χρήματα ούτε για τις στοιχειώσεις λειτουργίες τους. Και καταλήγει η επιστολή ως εξής: 
«Σας απευθύνουμε μια τελευταία έκκληση ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού και σας ζητάμε να αναλογιστείτε τις τραγικές συνέπειες που θα προκύψουν για τη νεολαία, εάν πείτε το ναι στις νέες περικοπές για τον αθλητισμό. Ο ελληνικός αθλητισμός εδώ και πάρα πολλά χρόνια σηκώνει ψηλά το κύρος και το όνομα της χώρας αλλά, ως ανταμοιβή, ετοιμάζεται να πάρει το 0,007% του προϋπολογισμού!
Κάντε κάτι έστω και την ύστατη ώρα. Πείτε όχι στις μειώσεις των κονδυλίων για τον αθλητισμό στο νέο προϋπολογισμό και σταθείτε στο πλευρό των εκατομμυρίων ελληνικών οικογενειών που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό. Μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε τη λύση. Κάντε το για τα παιδιά μας.»
Οπως λένε οι άνθρωποι του αθλητισμού, ελπίζουν σε κάποια αντίδραση από ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο και έχουν εκλεγεί στη Βουλή, αν και θεωρείται δύσκολο να αλλάξει κάτι!
  ΠΗΓΗ

Σ.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΠΟ ΤΟ IPHONE ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΩΣ "ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ"!

ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 9 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ "ΜΑΓΚΕΣ" ΕΙΝΑΙ!
Δείτε την προκλητικότατη απάντηση του πατριδέμπορα Γεωργιάδη σε πολίτη που του επισημαίνει πως ο λαός δεν αντέχει τα νέα δυσβάστακτα μέτρα που ψήφισε εκείνος και άλλοι 152 προδότες!
"Μια χαρά είναι τα μέτρα, το ψεύτικο χρήμα που μοιράζαμε τελείωσε και ήρθε η ώρα να ζήσουμε με τα δικά μας, που φτάνουν"!!!
ΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ;;; ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ;;;
Ή μήπως εννοείς την δική σου κλίκα που αμοίβεται ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;;;
Αν είναι έτσι, σαφώς και...φτάνουν!!!
Όπως και σου φτάνουν και για να αγοράσεις το καινούριο Iphone 5, που μόλις κυκλοφόρησε!
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 739 ΕΥΡΩ!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ, ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΚΙΝΗΤΟ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΧΥΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!
Και τον προκαλούμε να μας πει, αν θα το αγόραζε μονάχα με τα...έσοδα των βιβλίων που πουλάει!
Επειδή είμαστε μέσα στο χώρο του βιβλίου, γνωρίζουμε καλά πως υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ, ενώ εκείνος έκλεισε το ένα βιβλιοπωλείο του κι έχει χρεωκοπήσει ήδυ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!
ΑΡΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ!!!
Θα μπορούσες να πάρεις τα κινητά, τα ρόλεξ και τα υπόλοιπα, αν δεν είχες τα 9 χιλιαρικάκια (!!!) το μήνα...χαρτζηλίκι;;;
ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΜΕ...ΧΡΥΣΑΦΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΣΕ Iphone!!!
Όσον αφορά το εμετικό σου μήνυμα προς τον πολίτη, σου υπενθυμίζουμε πως ΕΜΕΙΣ - ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ - ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΩΣ "ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ"!!!
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ!
Και τελικά, αφού "φαγώθηκε" το δανεικό χρήμα, γιατί δεν κάνετε λογιστικό έλεγχο να δείτε ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;;;
Αυτά σου λέει ο πολίτης, να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, αλλά η τύφλα σου από την χλιδή ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, δεν σ'΄αφήνει να το καταλάβωεις!
Ένα μόνο λέμε: ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΘΕ) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!                                                             ΠΗΓΗ

Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ:Σαν σήμερα ΨΟΦΗΣΕ ο Κεμάλ.


Ο Φ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK:                                     “Σαν σήμερα ΨΟΦΗΣΕ Ο ΚΕΜΑΛ, φονιάς γυναικοπαίδων κι αιχμαλώτων Ελλήνων κι Αρμενίων, ιδρυτής του ψευτοκοσμικού πρωτοναζιστικού καθεστώτος της Τουρκίας. Μεγάλη μπέκρα και “μπαϊλής” (εκ του bi), ένας πιο πρωτόγονος Αδόλφος, που έχτισε την “νέα Τουρκία” πάνω στο πλιάτσικο και την σφαγή του Ελληνισμού και των άλλων χριστιανών της Μικράς Ασίας. Τον πολέμησαν κι οι δυο παππούδες μου, ο ένας έφτασε ως το Κάλε Γκρότο, εκεί που αρχίζει το οροπέδιο της Άγκυρας.
 Έστειλαν με το μάνλιχερ και το πολυβόλο, μερικούς από τους τσέτες και τους τακτικούς του γενοκτόνου χασάπη, να τρώνε πιλάφι πλάϊ στον Ρεσούλη τους. Μερικά εγχώρια βόδια τον μνημονεύουν ενίοτε με θαυμασμό. Η διασταύρωση δούλου με “προοδευτικό” μαλάκα, τέτοιους βγάζει”.

Ο “Ελεύθερος Στρατός” των μισθοφόρων σφαγιάζει μωρά γιατί είναι σουιτών! ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ΕΔΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ


Βαγδάτη – Η δορυφορική τηλεόραση του Ιράκ 'Ahlul Bait' μετέδωσε φρικιαστικές εικόνες από σφαγή μικρού κοριτσιού. Η μετάδοση έγινε για να τρομοκρατηθούν οι πολίτες της Συρίας που δέχονται την ιμπεριαλιστική επίθεση των ισλαμοφασιστών Νατοϊκών μισθοφόρων.
Σύμφωνα με το Ιρακινό κανάλι, το ίδιο τέλος της μικρής είχε ολόκληρη η οικογένειά της.
Σ’ αυτή την εθνοκάθαρση που στηρίζεται στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι σιωπούν και κρύβουν για λίγα μαύρα δολάρια την αλήθεια.
Ακολουθούν οι εικόνες, αλλά προσοχή: ΜΟΝΟ για ενήλικες και με...
γερά νεύρα!

                                                ΠΗΓΗ

Σ.Παναγούλης: Να εύχεστε να περάστε από Ειδικό Δικαστήριο….

Απίστευτη δήλωση έκανε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ραδιοφωνικός σταθμός real fm.
Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στους βουλευτές της συγκυβέρνησης είπε: «Να εύχεστε να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο και να μην έχετε την κατάληξη που είχε ο Αμερικανός πρέσβης στη Λιβύη»!!!
Αγριεύουν τα πράγματα….
 ΠΗΓΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:Οι οικονομικοί δολοφόνοι επιτίθενται ξανά για να ανατρέψουν τις Εθνικές μεταρρυθμίσεις.


20121110-075403.jpg
Ο λαός βγήκε στον δρόμο με τις εκεί γαλανόλευκες και έδιωξε τους τοκογλύφους. Τώρα οι τοκογλύφοι επανέρχονται με τους “πορτοκαλί” επαναστάτες για να ανατρέψουν την ηρωϊκή πρόεδρο. Θα επιζήσει η Αργεντινή από τον “δεκέμβρη” της, ή θα την πατήσει όπως εμείς;

Ομάδες Παρακρατικών με την καθοδήγηση των διεθνών δολοφόνων “διαμαρτύρονται” στους δρόμους για να ανατρέψουν την Εθνική πολιτική της προέδρου. Ήλθε η ώρα για τον λαό της Αργεντινής να αποδείξει αν θα κρατήσει την ελευθερία που κατέκτησε διώχνοντας τους τοκογλύφους ή εάν θα υποδουλωθεί πάλι στα κοράκια του ΔΝΤ και του Σόρος. Η “πορτοκαλί επανάσταση” ξεκίνησε.

Color Revolutions: Argentina Next?
By Tony Cartalucci
Global Research,November 09,2012
Land Destroyer
Η υποψια μεγαλωνει οσο η δυτικη κριτικη των Αργεντινων εθνικοποιησεων και αντιστασεων εναντια στους ΅κανονες της διεθνους οικονομιας΅ οξυνονται ταυτοχρονα με διαμαρτυριες στους δρομους.
Τα δυτικα πρακτορεια ειδησεων αρχισανε ενθουσιωδως να καλυπτουνε διαδηλωσεις
στην πρωτευουσα της Αργεντινης,Βουενος Αιρες.
CNN,AP και το BBC εχουνε ολοι μαζι καλυψει τις διαμαρτυριες με ιδιους αφηρημενους ορους,παραλειποντας να αποκαλυψουν τους επικεφαλεις και τις αντιπολιτευτικες ομαδες που βρισκονται πισω τους ενω το BBC ειδικα ανακυκλωνει ρητορικη ΅Αραβικης ανοιξης΅ βεβαιωνοντας οτι,΅΅οι ακτιβιστες της αντιπολιτευσης χρησιμοποιουν την κοινωνικη
δικτυωση για να κινητοποιησουν την πορεια. η οποια οπως ειπαν ηταν μια απο τις μεγαλυτερες αντικυβερνητικες διαμαρτυριες της δεκαετιας΅.
Τα δυτικα μεσα βεβαιωνουν οτι οι διαδηλωτες ειναι εξοργισμενοι για ΅ ανοδο του πληθωρισμου, υψηλα επιπεδα εγκληματικοτητας και υποθεσεις διαφθορας υψηλοβαθμων΅, εντελως ιδια αφηρημενα παραπονα που κατεβηκανε στους δρομους της Βενεζουελας απο αντιπολιτευτικες ομαδες υποστηριζομενες απο τη γουολ στρητ.
Πισω απο αυτους τους αβασιμους ισχυρισμους βρισκεται το ΔΝΤ που απειλει με κυρωσεις στοχευοντας στην απομακρυνση της Αργεντινης απο το Αμερικανικο δολλαριο και την κυριαρχουμενη απο γουολ στρητ και Λονδινο διεθνη οικονομικη ταξη.
Και οπως στην Βενεζουελα, μια ενορχησρωμενη καμπανια χωρις ορια εναντια στην Αργεντινη κυβερνηση, με επικεφαλης την προεδρο χριστινα φερναντεζ δε κιρτσνερ,εχει αρχισει στα δυτικα μεσα ενημερωσης.
Η Chicago Tribune εχει ανοιχτο σε σχολια τιτλο, ΅μια λαθος στροφη στο Μπουενος Αιρες: οι λαικιστικες οικονομικες πολιτικες προσελκυουν καταστροφη΅ δηλωνοντας: Τι ντροπη να βλεπεις μια χωρα με τοσο μεγαλη οικονομικη προοπτικη να περεκλινη και παλι απο το δρομο της ευημεριας.
Το τελευταιο απο μια ιστορια αβιαστων λαθων αρχισε το 2007 οπου οι εθνικες εκλογες φερανε στην εξουσια την λαικιστικη προεδρο Χριστινα Φερναντεζ που οδηγησε τη χωρα στην κοψη της καταστροφης αρνουμενη να παιξη με τους κανονες της διεθνους οικονομιας.
Περιωρησε το διεθνες εμποριο, παραβιασε συμφωνιες και εδωσε ψευδη στοιχεια; για να καλυψη τον υψηλο πληθωρισμο που φερανε οι πολιτικες της.
Συνεχως μαζευε φτηνους πολιτικους ποντους κτυπωντας τις πλουσιες χωρες του βορρα για τον υποτιθεμενο οικονομικο ιμπεριαλισμο τους.
Η αργεντινη εκανε ενα σοβαρο ολισθημα τον μαη οταν εθνικοποιησε την YPF,κυρια ενεργιακη εταιρια της.
Αυτη η αναληψη, που κατηγορησε ολος ο κοσμος,εξαναγκασε σε φυγη το ισπανικο γκρουπ Repsol το οποιο κατειχε την πλειοψηφια των κεφαλαιων στην YPF.
Η Repsol παρειχε την τεχνικη γνωση και οικονομικη επενδυση για την αναπτυξη των μεγαλων ενεργειακων αποθεματων της Αργεντινης που περιλαμβανουν το τεραστιο ευρημα των κοιτασματων της Baca Muerta.
Οι διαπραγματευσεις για την αποζημιωση της Repsol απο την αρπαγη του ενεργητικου εκ μερους της Αργεντινης θα τελειωσουν ασχημα για την Αργεντινα.
Η ευρωπαικη ενωση ειναι πιθανον να επιβαλλει κυρωσεις,ενω η Repsol ζηταει $10 δις και εστειλε μυνημα στις ανταγωνιστριες ενεργειακεςεταιριες
οτι δεν θα επιτρεψη σε αλλους να κερδισουνε απο τα κατασχεμενα της κεφαλαια.
Η Αργεντινα θα δυσκολευτη να βρη συνεταιρους να τη βοηθησουνε να αναπτυξη αυτο που θα επρεπε να ειναι μια πηγη κερδοφοριας.
Το οικονομικο πραξικοπημα εναντια στην Repsol κερδισε ισχυρη εθνικη υποστηριξη.
Η αποδοχη της Φερναντεζ προσωρινα τιναχτηκε ψηλα ενω ακομη και κομματα της αντιπολιτευσης υποστηριξαν την κινηση της.
κυβερνητικοι επισημοι συζητουσαν για το πως επανεφεραν την αξιοπρεπεια της Αργεντινης αντιστεκομενοι στην εκμεταλευση των φυσικων τους αποθεματων απο τους ξενους.
Εντωμεταξυ η Φερναντεζ κρατησε την οικονομια σε κινηση εθνικοποιωντας τα ιδιωτικα ασφαλιστικα κεφαλαια, κατευθυνοντας το χρημα σε στεγαστικα δανεια και επεκτεινοντας προγραμματα κοινωνικης ευημεριας με διαταγματα και τωρα η Αργεντινη πρεπει να πληρωση το αντιτιμο΅.
Αυτο που ειναι πιθανον να ακολουθηση θα ειναι συντονισμενες επιθεσεις
περιλαμβανοντας κυρωσεις, απομονωση, πολιτικες επιθεσεις, νομισματικες επιθεσεις και, βεβαιως, USA σχεδιασμους ταραχων στους δρομους που μπορει να κυμαινονται απο διαδηλωτες που απλα θα περεμποδιζουν την κυκλοφορια εως και κλιμακουμενη βια ενεργοποιουμενη απο τους τωρα περιβοητους ΅μυστηριωδεις οπλοφορους΅ που χρησιμοποιουνται στους ανορθοδοξους πολεμους της Αμερικης για να αποσταθεροποιησουν,χωρισουν και καταστρεψουν εθνη.
.ΠΗΓΗ

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΕΣ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ


ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ.


Ο Π.ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ.


Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ 153 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 Δεν ξεχνάμε ποτέ αυτούς που είπαν ΝΑΙ στο ξεπούλημα της χώρας...


ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Το ισχυρό όπλο του σκότους


Από την Αναστασία Παντικίδου

Η μόλυνση του ”καλύτερου” αφομοιώθηκε στον εγκέφαλό μας από την παιδική μας ηλικία.
Να είσαι ο καλύτερος μαθητής!
Να είσαι το καλύτερο παιδί!
Να είσαι ο πιο επιτυχημένος επαγγελματίας!
Να είσαι ο πιο όμορφος!
Να είσαι ο πιο έξυπνος!
Να έχεις τα περισσότερα χρήματα!
Να είσαι πάντα κάτι περισσότερο από αυτό που πραγματικά είσαι και από αυτό που μπορείς να είσαι μία δεδομένη στιγμή.

Τι θα κερδίσεις;
Φήμη, δόξα, πλούτο, αναγνώριση, θαυμασμό, ισχύ, θέση στην κοινωνία.

Τι κάναμε για να αποκτήσουμε όλα τα παραπάνω; Αντιγράψουμε ιδέες άλλων που ορίζουν πως θα είμαστε καλύτεροι!
Η ιδέα του καλύτερου εισέβαλλε στην συναισθηματικός μας κόσμος αλλοιώθηκε…..
Ψυχικά απόβλητα κατέλαβαν το είναι μας και καθρέφτισαν το κομμάτι της ύπαρξης μας που αρνούμαστε μέχρι σήμερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχει.
Οδηγός στις δράσεις μας η ζήλεια, ο φθόνος, η θλίψη, απογοήτευση, ο θυμός, η εχθρότητα, η αδηφαγία και ανταγωνισμός.
Αδηφαγία να αποκτήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να είμαστε οι καλύτεροι. Όχι όσα μας αρκούν αλλά περισσότερα από τον άλλο, τον διπλανό μας, τον συνάνθρωπό μας, τον αδελφό μας.
Η αδηφαγία προκαλεί ανταγωνισμό ο οποίος εισβάλλει στην ζωή μας και «εκτελεί» την ενότητα στο βάθρο του καλύτερου αφού όλοι εκμεταλλευόμαστε ο ένας τον άλλο για να αποκτήσουμε περισσότερη κυριαρχική εμβέλεια από τους υπόλοιπους.

Διαχωριζόμαστε σε ομάδες και τις στηρίζουμε με κρυφό φανατισμό γιατί ευνοούν την κυριαρχία μας και τα συμφέροντά μας.
Για να μπει κάποιος στην ομάδα μας χρειάζεται να μας δώσει και να μην μας απειλήσει με την παρουσία του. Είναι η δική μας ομάδα, η δική μας ιδιοκτησία, η δική μας κατάκτηση.

Όπως ψηφίζουμε το καλύτερο κόμμα. ‘Η μάλλον αυτό που ευνοεί τα δικά μας συμφέροντα. Τα δικά μας και όχι του συνόλου.
Χρησιμοποιήσαμε την δύναμη των πολιτικών κάνοντας χρήση της ανάγκης που είχαν από την δύναμή της ψήφου μας.
Χρησιμοποιήσαμε την γνώση άλλων κάνοντας χρήση της δύναμης που κατέχαμε για να δώσουμε μία θέση.
Χρησιμοποιήσαμε την δύναμή μας, για την αποδυνάμωση του συνόλου.

Όλοι δώσαμε για να πάρουμε.
Όλοι υποκύψαμε σε κανόνες υποταγής και εκδούλευσης.
Όλοι υποκριθήκαμε και εκμεταλλευτήκαμε την δύναμη των άλλων για να κερδίσουμε χρήμα, δόξα, αναγνώριση, θέση.

Και τελικά τι συνέβη; Διαχωριστήκαμε!

Για να κερδίσουμε την ενότητα χρειάζεται να εκτεθούμε. Να αποκαλύψουμε το σκοτάδι που προστατεύουμε μέσα μας.
Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για το αποτέλεσμα. Όχι ως θύματα κάποιας κατάστασης αλλά ως ενεργοί δράστες και συνεργοί μίας διαχωρισμένης κοινωνίας.

Πόσες φορές ζηλέψαμε το φως που κομίζει κάποιος;

Πόσες φορές αναγνωρίσαμε χωρίς θυμό την συμπληρωματικότητα και την χρησιμότητα του άλλου;

Πόσες φορές φοβηθήκαμε μην μας πάρουν αυτά που έχουμε;

Πόσες φορές προσφέραμε από αυτά που έχουμε γιατί ήταν αρκετά για εμάς;

Πόσες φορές βοηθήσαμε κάποιον από την θέση του πιο ισχυρού επειδή τον υποτιμήσαμε;

Πόσες φορές προσφέραμε με αγάπη την γνώση που κατείχαμε για να εξελιχθούν και άλλοι;

Πόσες φορές φοβηθήκαμε ότι οι άλλοι θα μας ξεπεράσουν χωρίς να γνωρίζουμε την δική μας θέση και εμποδίσαμε την εξέλιξή τους για να μην αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη και αναγνώριση από εμάς;

Πόσες φορές χρησιμοποιήσαμε «κλεμμένη επιβληθούμε σε αυτούς που δεν την κατείχαν;

Πόσες φορές εκτεθήκαμε ως προς το σκοτάδι μας;

Πόσες φορές κρίναμε τα λάθη των άλλων και τους κατηγορήσαμε λες και ήμασταν οι καλύτεροι; Σαν να μην έχουμε κάνει ποτέ λάθος.

Πόσες φορές είμαστε οι θύτες και όχι τα θύματα;

Πόσες φορές προσφέραμε από αυτά που είχαμε στους άλλους χωρίς να ζητήσουμε ή να περιμένουμε κάτι για αντάλλαγμα;

Πόσες φορές δώσαμε χώρο από το πεδίο που είχαμε εδραιώσει για να εκδηλωθούν και άλλοι μέσα σε αυτό;

Πόσες φορές εμπνεύσαμε με τις δράσεις μας να εδραιωθεί η ισοτιμία;

Πόσες φορές αναγνωρίσαμε ότι κάποιος είναι καλύτερος από εμάς σε κάποιο πεδίο δράσης;

Πόσες φορές ζητήσαμε ειλικρινή βοήθεια από κάποιον άλλο;

Πότε είπαμε αρκετά. Ως εδώ. Νιώθω πληρότητα με αυτά που έχω!

«Δολοφονήσαμε» την ενότητα μέσα από τον φόβο και την αμφιβολία του καλύτερου! Απειλήσαμε με την δύναμή μας και θα συνεχίσουμε να απειλούμαστε με την δύναμη των άλλων.

Ανταλλάξαμε την δύναμή μας με το σκοτάδι για τον τίτλο του καλύτερου!

Αν εκτεθούμε αναγνωρίζουμε ότι δεν ήμαστε οι καλύτεροι.
Αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας και εμπνέουμε τον άλλο, τον απέναντι να μην φοβάται να δει τις δικές του.

Αν εκτεθούμε αποκαλύπτουμε το σκοτάδι που κρύβεται εντός μας.
Και το καίμε. Γιατί το σκοτάδι το μόνο που δεν αντέχει είναι το ΦΩΣ.

Δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος. Είμαστε συμπληρωματικές ψηφίδες ενός έργου τέχνης .

Όλοι παλεύουμε για τις ίδιες αξίες. Όλοι επιθυμούμε την αλήθεια, την ισοτιμία, την αγάπη. Όλοι αναζητάμε την ενότητα με το φως!

Δώσαμε μάχη για να ήμαστε οι καλύτεροι….

Μπορούμε πλέον να δώσουμε την μάχη για να ήμαστε οι νικητές του φωτός!!!                                                  ΠΗΓΗ

Ο Αλαφούζος ανακάλυψε πτώση της "Χρυσής Αυγής"

Μετά την ήττα που υπέστησαν ο Μπογδάνος και ο ΣΚΑΙ, έψαχαν τροπο να πάρουν την ρεβάνς
Πριν από δεκαπέντε (περίπου) μέρες ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά κοινή παραδοχή, διέσυρε μέσα στον ίδιο του το «σπίτι», τον δημοσιογράφο Μπογδάνο και την παρέα του ΣΚΑΙ. Ο Αλαφούζος και η παρέα του, δεν μπορούσαν να συγχωρήσουν στους εαυτούς τους, το μεγάλο ρεζιλίκι που υπέστησαν. Είναι προφανές ότι οι διοικούντες το κανάλι του Νέου Φαλήρου, είχαν υποτιμήσει τις ικανότητες του Μιχαλολιάκου. Κάπως, έτσι, ήρθε ο διασυρμός…
Με την πρώτη ευκαιρία ο Αλαφούζος, θέλοντας προφανώς να πάρει την ρεβάνς από τον πρόεδρο της «Χρυσής Αυγής», δημοσιοποίησε δημοσκόπηση της Public Issue του Γιάννη Μαυρή, όπου εμφανίζει το εθνικιστικό μέτωπο, να καταγράφει απώλειες και την δημομοτικότητα του Μιχαλολιάκου, να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Το Συγκρότημα Αλαφούζου, ακολουθεί μια παλιά και δοκιμασμένη συνταγή, που τείνει να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες. Την ώρα που όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, εμφανίζουν την «Χρυσή Αυγή» με ανοδική τάση, ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, «αποκαλύπτει» το ακριβώς αντίθετο. Τα ίδια, είχε κάνει και δεκαπέντε μέρες πριν από τις εκλογές όπου εμφάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ, να προηγείται με 6%. Πάντως, ο πρόεδρος της "Χρυσής Αυγής", σχολιάζοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης του ΣΚΑΙ, έλεγε με νόημα: "Δεν ασχολούμαστε με τους αναξιόπιστους..."                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Καθηγητές στην Λακωνία απειλούν με αποβολή μαθήτρια λόγω...ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!

  Έγραφε εθνικιστικά συνθήματα στο facebook! -Τι απαντούν οι συμπατριώτες της
Aπίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής:
"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:
Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι πρέπει να επιπλήττει μαθήτρια και συγκεκριμένα την κόρη μου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής Διαδικτίωσης (face book) που κατά τη γνώμη τους εκφράζουν εθνικιστικές -ρατσιστικές τάσεις απειλώντας μάλιστα το παιδί μου με οριστικές αποβολές από όλα τα σχολεία. Δεν παρέλειψαν να την παρομοιάσουν με την πρωταθλήτρια Παπαχρήστου λέγοντας ότι θα υποστεί αποκλεισμούς από πολλά, και ότι μπορούν να της της χαλάσουν τη διαγωγή από κοσμιοτάτη σε κόσμια ενεργώντας κατά αυτό τον τρόπο παράνομα στο παιδί μου με την ακριβή έννοια της απελής δημιουργώντας της φόβο και ανασφάλεια και διαταραχή της ομαλής σκέψης του. Προσέβαλαν την προσωπικότητα του παιδιού μου ενώπιων τρίτων γεμίζοντας το ανασφάλειες και ενοχές για τις πολιτικές πεποιθήσεις και την ελληνική του υπηκοότητα.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να επιπλήτουν το παιδί μου για καυγά που είχε με άλλη μαθήτρια εκτός σχολείου αλβανικής υπηκοότητας η οποία την προκαλούσε αρκετές φορές κατά τρόπο ανάρμοστο, αγενή, και εξυβριστικό τόσο για την ίδια όσο και για οικείους της. Ερωτάτε έχει δικαίωμα το λύκειο Αρεόπολης καθηγητές και λυκειάρχης να ασχολείται με εξωσχολικά γεγονότα μαθητών απειλώντας μάλιστα με παιδοψυχολόγους τα παιδία, όταν αυτά ως συνηδιτοποιημενα άτομα στην ηλικία των 17 ετών έχουν πολιτική συνείδηση, να τα κρίνουν για αυτή όταν πιθανός δεν τους αρέσει η θέλουν οι ίδιοι καθηγητές ίσως καθοδηγούμενοι να καταπνίγουν κάθε εθνικιστική άποψη και γνώμη επιβάλλοντας κατά αυτό το ν τρόπο τις δικές τους απόψεις.
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου σε βάρος οποιουδήποτε ξανά καθʼ οποιοδήποτε τρόπο ενεργήσει σε βάρος του παιδιού μου απαιτώντας την παραδειγματική ποινική τιμωρία του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν επιθυμώ τον πειθαρχικό έλεγχο των υπαιτίων επιφυλασσόμενη ποινικού καταλογισμού.
Τέλος στο Λύκειο- Γυμνάσιο Αρεόπολης που συστεγάζονται κυκλοφορεί ,αν δυνατόν καθηγήτρια που προέβηκε σε χειροδικία σε βάρος ανηλίκου μαθήτριας . Είναι δυνατό κυκλοφορεί εκεί χωρίς συνέπειες της πράξης της θέτοντας σε κίνδυνο την αφάλεια των παιδιών μαζί και της κόρης μου ; Τι μέτρα πήρατε η θα πάρετε; Θα ξανακλείσουν τα παιδιά στις τουαλέτες για να αποφύγουν την επίθεση της μαινόμενης καθηγήτριας;
Σας γνωρίζω ότι σε καμία περίπτωση όπως σας προαναφέρω μην τολμήστε ξανά να ασχοληθείτε με της πολιτικές πεποιθήσεις της κόρης μου διότι αυτό δεν σας αφορά διότι δε λαμβάνει χώρα εντός σχολείου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δώσετε λόγο στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Παρακαλώ για την διεξαγωγή έρευνας και την εγγραφή απάντησή σας".
Το θέμα στην τοπική κοινωνία έχει πάρει διαστάσεις και οι ντόπιοι δηλώνουν έτοιμοι να προστατέψουν την μαθήτρια και συμπατριώτισσα τους δηλώνοντας "εδώ είναι Μάνη"                          ΠΗΓΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
 
ΠΡΟΣOΧΗ!
Διαδώστε το παντού, (με κάθε μέσο : email, fax) και εκτυπώστε το και κολλήστε το στις κολόνες της γειτονιάς σας...υπάρχουν άνθρωποι που ΠEΙΝΑΝΕ...ελάτε στη θέση τους!!!

Δωρεάν Φαγητό.... ΑΤΤΙΚΗ
     1.   Αγ. Αικατερίνη, οδ. Κειριαδών - Αιγηιδών,118 53 Πετράλωνα, τηλ. 210-3458133. 2. Αγ. Αιμιλιανός οδ. Αθαμανίας 17, 104 44, Σκουζέ, τηλ. 210-5129091. 3. Αγ. Ανάργυροι, Πλ. Αγ. Αναργύρων, 135 61 Αγ. Ανάργυροι, τηλ. 210-2611689. 4. Αγ. Ανάργυροι, οδ. Κεφαλληνίας και Δαμασκηνού, 163 42 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9930 817. 5. Αγ. Ανδρέας, οδ. Ωρωπού και Τεω, 111 42 Άνω Πατήσια, τηλ. 210-2914686. 6. Αγ. Ανδρέας, οδ. Γιάνναρη 24, 104 45 Κ. Πατήσια, τηλ. 210- 8323193. 7. Αγ. Απόστολοι Τζιτζιφιών, οδ. Αγ. Αποστόλων 4, 176 75 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9422021. 8. Αγ. Αρτέμιος, οδ. Φιλολάου 165, 116 32 Παγκράτι, τηλ. 210-7514125. 9. Αγ. Ασωμάτων, οδ. Θερμοπυλών 5, 104 35 Θησείο, τηλ. 210-5240675. 10. Αγ. Βαρβάρα, οδ. Αγ. Βαρβάρας 85, 172 35 Δάφνη, τηλ. 210-9711661. 11. Αγ. Βασίλειος, Αγ. Βασιλείου 52, 173 43 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9717890. 12. Αγ. Γεράσιμος, οδ. Αγ. Γερασίμου 30, 157 71 Άνω Ιλίσια, τηλ. 210-7793331. 13. Αγ. Γεώργιος, οδ. Πλάτωνος 51, 104 41 Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210- 5142658. 14. Αγ. Γεώργιος, οδ. Αγ. Γεωργίου και Καζαντζάκη, 157 72 Ζωγράφου, τηλ. 210-7794925. 15. Αγ. Γεώργιος, οδ. Αγ. Γεωργίου,113 61 Κυψέλη, τηλ. 210-8212667. 16. Αγ. Γεώργιος, οδ. Ευαγγελιστρίας 22,176 71 Καλλιθέα, τηλ. 210-9562082. 17. Αγ. Γεώργιος, οδ. Μπαρμπάνου 61, 117 44 Κυνοσάργους, τηλ. 210-9018408. 18. Αγ. Γλυκερία, οδ. Αγ. Γλυκερίας 13, 111 47 Γαλάτσι, τηλ. 210-2931523. 19. Αγ. Δημήτριος, οδ. Βασ. Κωνσταντίνου, 173 43 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9712456. 20. Αγ. Ειρήνη, οδ. Αλκυόνης και Πανουργιά, 111 46 Γαλάτσι, τηλ. 210-2912426. 21. Αγ. Ελευθέριος, οδ. Αχαρνών 382, 111 43 Αχαρνών, τηλ. 210-2281754. 22. Αγ. Ελευθέριος οδ. Ι. Βαρβάκη 28, 114 74 Γκύζη, τηλ. 210-6427053. 23. Αγ. Ζώνη, οδ. Αγ. Ζώνης 27,112 56 Κυψέλη, τηλ. 210-8674250. 24. Αγ. Θεράπων, οδ. Γαλήνης 26, 157 73 Ζωγράφου, τηλ. 210-7706807. 25. Αγ. Θωμάς, οδ. Παπαδιαμαντοπούλου 115, 115 27 Αμπελόκηποι, τηλ. 210-7771533. 26. Αγ. Ιωάννης, οδ. Λεωφ. Βουλιαγμένης 117, 117 44. Βουλιαγμένη, τηλ. 210-9016 617. 27. Αγ. Ιωάννης Γαργαρέττας, οδ. Λ. Βεϊκου 17, 117 42 Αθήνα, τηλ. 210-9232940. 28. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης 10, Ηλιούπολη, τηλ. 210- 9712 254. 29. Αγ. Κωνσταντίνος οδ. Λ. Λένορμαν 140, 104 44 Κολωνός, τηλ. 210-5112 669. 30. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου 8, 183 44 Μοσχάτο, τηλ. 210-4813570. 31. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Αγ. Κωνσταντίνου και Κουμουνδούρου, 104 37 Ομόνοια, τηλ. 210-5225139. 32. Αγ. Λουκάς οδ. Πατησίων 287, 11 144, Πατήσια, τηλ. 210-2281778. 33. Αγ. Μαρίνα, οδ. Αλεξάνδρου Παναγούλη 2, 16 345, Ηλιούπολη, τηλ. 210-9711 531. 34. Αγ. Μαρίνα, οδ. Αγ. Μαρίνης 11 851 Θησείο, τηλ. 210-3463783. 35. Αγ. Μαρκέλλα, οδ. Σπ. Πάτση 87, 118 55 Βοτανικός, τηλ. 210-3463061. 36. Αγ. Μάρκου Ευγενικός, οδ. Αλεξ. Παπαναστασίου 48, 104 45, Πατήσια, τηλ. 210- 8310 629. 37. Αγ. Μαύρα και Τιμόθεος, οδ. Μαραθωνομάχων 1, 163 43 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9928744. 38. Αγ. Μελέτιος, Πλ. Αγ. Μελετίου, Σεπόλια, τηλ. 210-5128059. 39. Αγ. Νικόλαος, οδ. Αγ. Νικολάου, 104 46 Αχαρνών, τηλ. 210-8319385. 40. Αγ. Νικόλαος, οδ. Κ. Κοτζιά, 163 46 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9914540. 41. Αγ. Νικόλαος, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 173, 176 73 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9568969. 42. Αγ. Νικόλαος, οδ. Ασκληπιού 38, 106 80 Πευκάκια, τηλ. 210- 3612449. 43. Αγ. Νικόλαος, οδ. Δυοβουνιώτου 56, 117 41 Φιλοπάππου, τηλ. 210- 9228323. 44. Αγ. Πάντες, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 90, 176 76 Καλλιθέα, τηλ. 210-956205. 45. Αγ. Παρασκευή, Πλ. Αγ. Παρασκευής, 153 42 Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210-6526818. 46. Αγ. Παρασκευή, οδ. Κυπρίων Ηρώων και Μαραμβέλια, 163 41 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9922 666. 47. Αγ. Παύλος, Χίου καί Κρήτης 104 38 Σταθμός Λαρίσης, τηλ. 210-5234711. 48. Αγ. Σπυρίδων, οδ. Ερατοσθένους 13, 116 35 Σταδίου, τηλ. 210-7515122. 49. Αγ. Στυλιανός, οδ. Παπαστράτου 12, 114 76 Γκύζη, τηλ. 210-6420015. 50. Αγ. Τριάς , οδ. Λ. Κηφισίας 80, 115 26 Αμπελόκηποι,τηλ. 210-6927527. 51. Αγ. Τριάς, οδ. Πειραιώς 67 Β', 105 53 Κεραμεικός, τηλ. 210-3252227. 52. Αγ. Χαράλαμπος, οδ. Δραγούμη 7, 161 21 Ιλίσια, τηλ. 210-7223860. 53. Εσταυρωμένος, Πλ. Εσταυρωμένου, 177 78 Ταύρος, τηλ. 210-3462301. 54. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Μπουσίων 24, 115 24 Ελ. Βενιζέλου, τηλ. 210-6428132. 55. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Ειρήνης 29, 163 45 Ηλιούπολη, τηλ. 210-9915842. 56. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Ανδροπούλου 2, 111 41 Κυπριάδου, τηλ. 210-2918987. 57. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Σωκράτους 19, 117 43 Κυνοσάργους, τηλ. 210-9236428. 58. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, οδ. Μεταμορφώσεως 3, 173 41 Αγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9335 918. 59. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, oδ. Μεταμορφώσεως και Υψηλάντου, 176 73 Καλλιθέα, τηλ. 210-9562051. 60. Παναγία Μαρμαριώτισσα, οδ. Σοφοκλή Βενιζέλου, 152 32 Χαλάνδρι, τηλ. 210-6814 960. 61. Παντάνασσα, οδ. Πραξιτέλους 35, 176 74 Καλλιθέα, τηλ. 210- 9419 002. 62. Προφήτης Ηλίας, οδ. Προφήτου Ηλία 17, 153 41 Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210-6399692. 63. Προφήτης Ηλίας, οδ. Αρύββου 1, 116 33 Παγκράτι Αθήνα, τηλ. 210- 7013034. 64. Προφήτης Ηλίας, οδ. Διοπόλεως 2, 111 42 Ριζούπολη Αθήνα, τηλ. 210-2516483. 65. Τρεις Ιεράρχες οδ. Τριών Ιεραρχών 91, 118 51 Πετράλωνα, τηλ. 210-3465878. 66. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, οδ. Καυκάσου -Λαζαράδων 2, 113 63 Κυψέλη, τηλ. 210-8218110. 67. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, οδ. Αναστάσεως και Κλειούς, 156 69 Παπάγου, τηλ. 210-6515952 68. Αγ. Δημήτριος, 132 31 Πετρούπολη τηλ. 210-50.12.127. 69. Ευαγγελισμός Θεοτόκου, 131 22, Ίλιον, τηλ. 210-26.13.009. 70. Ευαγγελισμός Θεοτόκου, 146 71 Ν. Ερυθραία, τηλ. 210-62.54.156. 71. Αγ. Κωνσταντίνος, 134 41 Άνω Λιόσια, τηλ. 210-24.72.113, 210-24.72.946. 72. Αγ. Κωνσταντίνος, 190 05 Ν. Μάκρη, τηλ. 22940-94001. 73. Κοίμησις Θεοτόκου, 136 71 Αχαρνές, τηλ. 210-24.61.213. 74. Αγ. Νικόλαος, 134 51 Ίλιον, τηλ. 210-23.20.645. 75. Αγ. Γεώργιος, 134 51 Καματερό, τηλ. 210-23.18.977. 76. Γέννησις του Χριστού, 134 51 Καματερό, τηλ. 210-23.12.752. 77. Αγ. Ελευθέριος, 151 25 Μαρούσι, τηλ. 210-61.96.388. 78. Κοίμησις Θεοτόκου, 131 22 Ίλιον, τηλ. 210-26.12.790. 79. Αγ. Νικόλαος, Καισαριανή, τηλ. 210-72.36.204. 80. Κοίμησις Θεοτόκου, Καισαριανή, τηλ. 210-72.13.848. 81. Τρεις Ιεράρχες, Καισαριανή, τηλ. 210-72.22.557. 82. Αγ. Τριάς, Βύρωνας, τηλ. 210-76.53.461. 83. Αγ. Δημήτριος, Βύρωνας, τηλ. 210-76.60.943. 84. Μεταμόρφωσις του Σωτήρος, Βύρωνας, τηλ. 210-76.69.369. 85. Αγ. Γεώργιος, Καρέας, τηλ. 210-76.51.008, 210-76.58.225. 86. Αγ. Απόστολοι, Υμηττός, τηλ. 210-76.23.525. 87. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Υμηττός, τηλ. 210-97.34.311 88. Αγ. Θεόδωροι Γαργηττός, τηλ. 210-6611596. 89. Ύψωσις Τιμίου Σταυρού, Σταυρός, τηλ. 210-6613800   90. Ι. Μ. Νέας Σμύρνης   91. Μετ. Σωτήρος, Λεωφ. Συγγρού 133, Αγ. Σώστης. 92. Αγ. Παρασκευή, οδ. Ελευθ. Βενιζέλου 135β, Ν. Σμύρνη.   93. Αγ. Αλέξανδρος, Αλκινόης και Αγ. Αλεξάνδρου, Π. Φάληρο 94. Κοίμησις Θεοτόκου, οδ. Αχιλλέως 30, Π. Φάληρο 95. Αγ. Τρύφων, οδ. Αρχιπελάγους και Υμηττού, Γλυφάδα   96. Αγ. Κωνσταντίνος, Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.98.235. 97. Αγ. Σπυρίδων Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.91.310.   98. Κοίμησις Θεοτόκου Ν. Ιωνία, τηλ. 210-27.92.900.   99. Αγία Τριάς, Ηράκλειο, τηλ. 210-27.98.970.   100. Μεγάρων και Σαλαμίνος   101. Ενοριακό Συσσίτιο Μάνδρας, Δήμητρος 16, 196 00, τηλ. 210-55.57.689.   102. Αγ. Παρασκευή Εργατικές Κατοικίες Μάνδρας, τηλ. 210-55.49.017.   103. Αγ. Γεώργιος Ελευσίνας, Κίμωνος 10, 192 00 Ελευσίνα, τηλ. 210-55.43.577.
Συσσίτιο Πειραιάς,  «Δος ημίν σήμερον», Αγία Τριάς, τηλ. 210-41.77.271. 1. Ευαγγελιστρία, Γρηγ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς, τηλ. 210-41.25.619. 2. Αγ. Παντελεήμων, οδ. Αγ. Παντελεήμωνος, Δραπετσώνα, τηλ. 210-46.15.704. 3. Αγ. Δημήτριος, οδ. Καραϊσκάκη 1, Ν. Φάληρο, τηλ. 210.48.16.636. 4. Μεταμόρφωσις Σωτήρος, οδ. Θηβών 49, τηλ. 210-42.05.255. 5. Αγ. Βασίλειος, Τέρμα Σαχτούρη, τηλ. 210-42.85.817. 6. Αγ. Ελευθέριος, οδ. Αγ. Ελευθερίου 7, τηλ. 210-41.78.778. 7. Αγ. Δημήτριος, Αγ. Δημητρίου 166, Πειραιάς, τηλ. 210-46.16.540. 8. Αγ. Κωνσταντίνος, οδ. Καραίσκου 109, τηλ. 210-41.78.778. 9. Παναγία Μυρτιδιώτισσα, οδ. Ακτή Πρωτοψάλτη, τηλ. 210.41.73.334. 10. Αγ. Νικόλαος, οδ. Αγ. Νικολάου 1, τηλ. 210-45.11.300. 11. Αγ. Σπυρίδων, οδ. Αγ. Σπυρίδωνος 1, τηλ. 210-41.73.529. 12. Υπαπαντή Κυρίου, οδ. Υπαπαντής 78, τηλ. 210-46.16.345. 13. Αγ. Χαράλαμπος Καστέλλας, οδ. Βασ. Παύλου τηλ. 210-41.19.949.        

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!


                                    Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ Michel Serres ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ -6 ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ -4 ΑΙΩΝΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΟΜΗΡΟΣ, ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ,Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ , Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ο ΠΥΘΕΑΣ Ο ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΗΣ , Ο ΕΥΔΟΞΟΣ, Ο ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ,ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ, ΑΦΗΓΗΣΗ, ΤΟΠΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο
Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΗΛΕΥΣ

Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"


"Στους νταβατζήδες μιλάνε σαν να είναι νταβατζήδες μόνο οι πουτ@νες τους... καλά το πας Τσατσόπουλε."



"Στους νταβατζήδες μιλάνε σαν να είναι νταβατζήδες μόνο οι πουτ@νες τους... καλά το πας Τσατσόπουλε."

Σταμάτης, Τρούμπα, Πειραιάς
Παλιός γνώστης!                                                                                                                                      ΠΗΓΗ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

Σκατά στα μούτρα σας

Πέρασε το μνημόνιο 3, προς έκπληξη απεργών, αριστερών, δεξιών, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, μαθητών και παπαριών, οι οποίοι έσφιξαν τα δόντια τους και κατέβηκαν στις δυναμικές πορείες που οργανώθηκαν σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας, υπό την αιγίδα φυσικά, κάποιας ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ.


Απίστευτο έτσι;

Με άλλα λόγια οι άνθρωποι που συν υπόγραψαν συνυπογράφουν και θα συνυπογράψουν το τέλος της Ελλάδας, τις πάνω από 3000 αυτοκτονίες, τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα, την φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, δε συγκινήθηκαν από τις συγκεντρώσεις; Δεν ξέρω, μάλλον κάτι χάνω εδώ.

Θέλετε να μου πείτε ότι δεν είναι αρκετό να μαζευτούν μερικές χιλιάδες άνθρωποι και να φωνάξουν, ώστε να αλλάξει στάση η πολιτική εξουσία της χώρας και να ακυρώσει το σχέδιο καταστροφής της χώρας;

Μιλώντας εκ μέρους μου, μπορώ να πω, ότι έκανα ο,τι μπορούσα και μη με ζαλίζετε. Είπα πως θα καθίσω σπίτι μου και θα βλέπω τηλεόραση, μέχρι να σηκωθούν να φύγουν οι προδότες και η τρόικα από τη χώρα. Κάτι αντίστοιχο έλεγαν και οι συγκεντρωμένοι που συνάντησα εδώ και εκεί.

Νομίζετε ότι ειρωνεύομαι τους επαναστάτες του καναπέ; Όχι. Ειρωνεύομαι όλους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν ένα τόσο καλά δομημένο και προστατευμένο σύστημα, εφοδιασμένο με εκατοντάδες δικλείδες ασφαλείας, με 3 πανό και μια πορεία. Ρε είστε σοβαροί; Επανάσταση χωρίς αίμα δε γίνεται φίλοι μου. Θα μου πείτε, "καλά τα λες, στην πράξη να σε δούμε, παίρνω κι εγώ ένα πληκτρολόγιο και γράφω ο,τι θες". Συμφωνώ, αλλά εδώ δεν έχουμε βρει ακόμα ποιον τρόπο θέλουμε, πως θα φτάσουμε στο στόχο;

Αλάνια... Ο,τι είχε απομείνει όρθιο σε αυτό τον τόπο τέλειωσε.

"Ώστε λοιπόν, θα αρχίσει από την Ελλάδα". Μείνετε συντονισμένοι και θα μάθετε σύντομα το "τι".

ΠΗΓΗ

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ:"ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ..."


Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Πήρα μέρος στη ληστεία για να αγοράσω τα φάρμακα στην καρκινοπαθή μάνα μου...»ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;


«Πήρα μέρος στη ληστεία για να αγοράσω τα φάρμακα στην καρκινοπαθή μάνα μου...» υποστήριξε στην απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας ο 40χρονος από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στη ληστεία εις βάρος του ταχυδρομικού διανομέα των ΕΛΤΑ της Βάρδας με λεία 7.000 ευρώ.
 


Η ληστεία έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Σερμπάνι, όταν ο διανομέας των ΕΛΤΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που του έκλεισαν το δρόμο με μοτοσικλέτα και τον απείλησαν με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, αφαιρώντας του το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, ένας εκ των οποίων είναι ο 40χρονος από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται ότι είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι που διαμένει στην Πάτρα μαζί με τη μητέρα του.

Ο 40χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στη ληστεία, φέρεται ότι είναι αυτός που καθόταν σε καφενείο της περιοχής και ειδοποίησε τους δύο συνεργούς του για τις κινήσεις του ταχυδρομικού διανομέα.


Στην απολογία του το μεσημέρι της Δευτέρας υποστήριξε ότι η μητέρα του είναι ανήμπορη και δίνει μάχη με τον καρκίνο, πρόσφατα τους έκοψαν το ρεύμα και ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να την βοηθήσει, για να μπορεί να πάρει τα φάρμακά της. ΠΗΓΗ

ΑΣΑΝΤ :"Δεν είμαι μια μαριονέτα (...) Είμαι Σύρος και οφείλω συνεπώς να ζήσω και να πεθάνω στη Συρία"

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ δήλωσε πως δεν βλέπει τη Δύση να πραγματοποιεί μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και προειδοποίησε πως το κόστος μιας τέτοιας ενέργειας θα ήταν αφόρητο, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα.

"Πιστεύω πως το κόστος μιας ξένης επέμβασης στη Συρία --αν συμβεί-- θα ήταν μεγαλύτερο απ' όσο θα μπορούσε να αντέξει ολόκληρος ο κόσμος. . . Αυτό θα είχε αποτέλεσμα ντόμινο που θα επηρέαζε τον κόσμο από τον Ατλαντικό ως τον Ειρηνικό", δήλωσε.
"Δεν πιστεύω πως η Δύση προχωρεί προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αν το κάνουν, κανένας δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί μετά", αναφέρει επίσης στα σχόλιά του, που δημοσιεύθηκαν στα αραβικά στον αραβόφωνο ιστότοπο του Russia Today, τον Ρουσίγια αλ-Γιουμ.

Ο Άσαντ απέρριψε επίσης τις εκκλήσεις να αποχωρήσει με ασφάλεια από τη χώρα και δήλωσε πως θέλει "να ζήσει και να πεθάνει" στη Συρία.
"Δεν είμαι μια μαριονέτα (...) Είμαι Σύρος και οφείλω συνεπώς να ζήσω και να πεθάνω στη Συρία", δήλωσε ο Άσαντ. ΠΗΓΗ

Αν ο Αδωνις δεν ήταν Πατριώτης…

adwnis AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Αγαμέμνων, η Ελένη με τον Μενέλαο θα είχαν μεταναστεύσει μόνοι τους στη Τροια, λαντέρης και χορεύτρια.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λεωνίδας, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τους Πέρσες να δώσει “Γη και Υδωρ” και θα το πέρναγε από την Απέλλα ως ΤΑΙΠΕΔ.

AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ  Θεμιστοκλής, θα στήριζε την πρόταση Λυκίδη να έρθουν οι Ξένες Επενδύσεις του Μαρδόνιου στην Αθήνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Περικλής, η Ακρόπολη θα ήταν Μέγαρο Μουσικής και ο Σωκράτης θα δούλευε σε ΕΟΖ με τον Πλάτωνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κωνσταντίνος, θα έκανε διαπραγμάτευση με το Μωάμεθ Β’ και θα υπέγραφε την παράδοση της Πόλης σε “Οθωμανικό Δίκαιο”.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ρήγας, θα ονειρευόταν μια Τραπεζική Ενωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την Ευρώπη…ποιος Μετερνιχ ;
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κολοκοτρώνης, δε θα έκανε την Επανάσταση μέχρι να έχουμε πλεόνασμα και σωστές δημόσιες Υπηρεσίες.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μακρυγιάννης, στις 3 του Σεπτέμβρη θα κατηγορούσε τους ξεσηκωμένους, σαν Αριστερούς που θέλουν τη Καταστροφή της Χώρας και των Νόμων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μεταξάς, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τον Μουσολίνι…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ “ΝΑΙ” ! ! !
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λοχαγός Κουτρίδης, θα έδινε το ύψωμα 731 στο EFSF και θα γλίτωνε το ΙΚΑ από τις συντάξεις αναπήρων και θανόντων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ζέρβας, θα πουλούσε τη γέφυρα Γοργοπόταμου στην Χρηματιστηριακή της αξία, στη Siemens.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Γρίβας Διγενής, θα έδινε την Κύπρο σε…”Αγγλικό Δίκαιο”
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Καραμανλής, η Κύπρος δεν θα ήταν μακριά, θα ήταν Αποκρατικοποιημένη ήδη στους Τούρκους, όπως τα λιμάνια του ΤΑΙΠΕΔ.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Σημίτης, ομοίως θα έδινε τα Ιμια στους Τουρκους για να γλιτώσει Μισθούς και Συντάξεις
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Βιβλιοπώλης, κι όχι έμπορος βιβλίων, μπορεί και να διάβαζε αυτά που πουλάει.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ “Αριστερός”, δεν θα στήριζε τους Τραπεζίτες και τους Εργολάβους από τη ΝΔ, αλλά από το Indymedia. Αλλες καρέκλες, ίδια μυαλά…
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Πατριώτης, δεν θα στήριζε πολιτικές που οδηγούν σε γενοκτονία τους ομοεθνείς τους, με αυτοκτονίες, φτώχεια, λιμό, μείωση γεννήσεων, μείωση γάμων και τέλος ξενιτιά ή ΕΟΖ με 6€/μέρα για όσους ζωντανούς. ΠΗΓΗ

Μιά φορὰ συμφώνησαν Χρυσὴ Αὐγὴ καὶ τΣΥΡΙΖΑ… Μὰ δὲν τὸ ἄντεξε ὁ τΣΥΡΙΖΑ!!!

Τὸ ἔγραφα κι ἐχθές…
Ἀπεχώρησαν ἀπὸ τὴν  βο(υ)λὴ τὰ σούργελα καὶ μαζύ τους ἀπέσυραν καὶ τὴν πρότασιν γιὰ τὴν ἀντισυνταγματικότητα τῶν μέτρων…
Μωρέ τί νούμερα εἶναι ἐτοῦτα;
Μά καλά, εἶναι  καλά; Πᾶνε καλά; Ἤ ἔχουν πάρει ἤδη τά ὅρη καί τά ἄγρια βουνά;
Πόσους βο(υ)λευτές ἔχει ὁ τΣΥΡΙΖΑ;
71 παρακαλῶ!!!
Πόσους ἔχει τό ΚΚΕ;
12 παρακαλῶ!
Πόσους οἱ  Ἀνεξάρτητοι Ἕλληνες;
20 παρακαλῶ!!!

Πόσους ἔχει ἡ Χρυσή Αὐγή;
18 παρακαλῶ!!!
                                  Νά κάνουμε μίαν πρόσθεσιν τώρα; 71+12+20+18=121 παρακαλῶ!!!
Δῆλα δή, σὲ μίαν τόσο κρίσιμο ψηφοφορία, ποὺ ἐκρίνετο τὸ ἐὰν εἶναι συνταγματικὰ τὰ μέτρα ποὺ λαμβάνονται ἤ ὄχι, ἀφ’ ἑνὸς ἀπουσίαζαν τρεῖς βο(υ)λευτές, κι ἀφ’ ἑτέρου ἀπεχώρησαν, αὐτοὶ ποὺ ἔκαναν τὴν πρότασι, ἀρνούμενοι νὰ τὴν στηρίξουν! Δῆλα δὴ οἱ 71!!!! 
Θά μποροῦσε κάποιος νά μέ ξυπνήσῃ; Δὲν γίνονται αὐτὰ οὔτε ἀπὸ τοὺς μεγαλυτέρους ῥεζίληδες…. Μόνον ἀπὸ κουδουνίστρες! 

Πόσες ψήφους ἔλαβε ἡ καταγγελία τοῦ «ΝΑΙ»; Μόλις 47!!!!!!!!
Δῆλα δὴ οὔτε κἄν τὶς μισὲς ψήφους! Οὔτε κι αὐτές! 

Καί πόσες παρακαλῶ ἦταν συνολικῶς; 217; Χμμμ… Δῆλα δή οἱ ὑπόλοιποι λεχρίτες κάπου ἔβοσκαν; Χέστηκαν γιά τό ἐάν αὐτό πού κάνουν εἶναι ἤ ὄχι νόμιμον;  (Ξέρουμε βέβαια τοὺς 71 λεχρίτες!!!!!)

Ῥόμπες ξεκούμπωτες… Σιχαμερὰ ἀποβράσματα ποὺ παίζετε μὲ τὸν πόνο τοῦ κοσμάκη… Ἀνήθικα ὑπάνθρωπα κατασκευάσματα… Τελειωμένα ἀνδρείκελα… Ξεπουλημένα κορμιά… Ἀηδιαστικὰ κατάλοιπα ἑνὸς Τιποτιστάν!!! Ἄχρηστοι!!!!!
Λέρες!!!!!!!!! Τομάααααααρια!!!!!!!!!!!!

Δὲν μπορῶ νὰ ὁρίσω τὸ πῶς, τὸ πότε καὶ τὸ ποῦ, ἀλλὰ γνωρίζω πὼς ἡ «βασιλεία» σας φθάνει στὸ τέλος της!
Καὶ φθάνει ταχύτατα! Τόσο ποὺ θὰ τρομάξετε….

Φιλονόη.
Υ.Γ. Μήπως ἐάν τό ἕνα τρίτον τῆς βο(υ)λῆς ἐψήφιζε πώς τά μέτρα εἶναι ἀντισυνταγματικά, θά εἴχαμε θέμα πολιτεύματος; Μήπως αὐτό εἶναι πού τούς τσούζει; Τιποτένιοι!
  ΠΗΓΗ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 153 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

                 Αναλυτικά όλη η λίστα με το ψήφισαν οι βουλευτές:
Μπακογιάννη Κωνσταντίνου Θεοδώρα (Ντόρα) NAI
Αθανασίου Χριστόφα Χαράλαμπος NAI
Λαζαρίδης Αλεξάνδρου Χρύσανθος NAI
Μιχελάκης Σπυρίδωνος Ιωάννης NAI
Γλέζος Νικολάου Εμμανουήλ OXI
Φωτίου Βασιλείου Θεανώ ΟΧΙ
Τσουκαλάς Βασιλείου Δημήτριος ΟΧΙ
Δήμας Βίκτωρος Πύρρος ΝΑΙ
Κουίκ Φιλίππου Τέρενς - Σπένσερ - Νικόλαος OXI
Παππάς Ηλία Χρήστος OXI
Λυκούδης Διονυσίου Σπυρίδων ΠΑΡΩΝ
Παφίλης Σπυρίδωνος Αθανάσιος ΟΧΙ
Κεφαλογιάννη Ιωάννη Όλγα ΝΑΙ
Αβραμόπουλος Λάμπρου Δημήτριος ΝΑΙ
Κακλαμάνης Μιχαήλ Νικήτας ΝΑΙ
Πιπιλή Ανδρέα Φωτεινή ΝΑΙ
Κικίλιας Παναγιώτη Βασίλειος ΝΑΙ
Μηταράκης Αντωνίου Παναγιώτης (Νότης) ΝΑΙ
Παυλόπουλος Βασιλείου Προκόπιος ΝΑΙ
Ψυχάρης Σταύρου Ανδρέας ΝΑΙ
Τσίπρας Παύλου Αλέξιος ΟΧΙ
Κωνσταντοπούλου Νικολάου Ζωή ΟΧΙ
Βούτσης Γεωργίου Νικόλαος ΟΧΙ
Μπόλαρη Βασιλείου Μαρία ΟΧΙ
Σκανδαλίδης Γεωργίου Κωνσταντίνος ΑΠΩΝ
Κουντουρά Αλεξάνδρου Έλενα ΟΧΙ
Μιχαλολιάκος Γεωργίου Νικόλαος ΟΧΙ
Πανούσης Αποστόλου Ιωάννης ΠΑΡΩΝ
Κανέλλη Χρήστου Γαρυφαλλιά (Λιάνα) ΟΧΙ
Μητσοτάκης Κωνσταντίνου Κυριάκος ΝΑΙ
Χατζηδάκης Ιωάννη Κωνσταντίνος (Κωστής) ΝΑΙ
Βούλτεψη Ιωάννη Σοφία ΝΑΙ
Ντινόπουλος Βασιλείου Αργύρης ΝΑΙ
Βαρβιτσιώτης Ιωάννη Μιλτιάδης ΝΑΙ
Γεωργιάδης Αθανασίου Σπυρίδων - Άδωνις ΝΑΙ
Μεϊμαράκης Ιωάννη Ευάγγελος - Βασίλειος ΝΑΙ
Σπηλιωτόπουλος Ελευθερίου Αριστόβουλος (Άρης) ΝΑΙ
Γιακουμάτος Χαραλάμπους Γεράσιμος ΝΑΙ
Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων ΝΑΙ
Καραμανλή Αρκαδίου Άννα ΝΑΙ
Παναγιωτόπουλος Παναγιώτη Παναγιώτης (Πάνος) ΝΑΙ
Παπακώστα - Σιδηροπούλου Αγγέλου Αικατερίνη ΝΑΙ
Σακοράφα Ηλία Σοφία ΟΧΙ
Κουρουμπλής Ελευθερίου Παναγιώτης ΟΧΙ
Παπαδημούλης Χριστόδουλου Δημήτριος ΟΧΙ
Δραγασάκης Ανδρέα Ιωάννης ΟΧΙ
Δούρου Αθανασίου Ειρήνη (Ρένα) ΟΧΙ
Στρατούλης Ιωάννη Δημήτριος ΟΧΙ
Βαλαβάνη Γεωργίου Όλγα - Νάντια ΟΧΙ
Τατσόπουλος Ευαγγέλου Πέτρος - Γεώργιος ΟΧΙ
Τσακαλώτος Στεφάνου Ευκλείδης ΟΧΙ
Παναγούλης Βασιλείου Ευστάθιος (Στάθης) ΟΧΙ
Αλεξόπουλος Ιωάννη Απόστολος ΟΧΙ
Καφαντάρη Φωτίου Χαρούλα (Χαρά) ΟΧΙ
Κατριβάνου Ηλία Βασιλική ΟΧΙ
Λοβέρδος Νικολάου Ανδρέας ΝΑΙ
Χρυσοχοΐδης Βασιλείου Μιχαήλ ΝΑΙ
Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) ΝΑΙ
Κακλαμάνης Χρήστου Απόστολος ΝΑΙ
Καμμένος Ηλία Παναγιώτης (Πάνος) ΟΧΙ
Δημαράς Νικολάου Ιωάννης ΟΧΙ
Καπερνάρος Ηλία Βασίλειος ΟΧΙ
Ζαρούλια Βασιλείου Ελένη ΟΧΙ
Γερμενής Σπυρίδωνος Γεώργιος ΟΧΙ
Παναγιώταρος Κωνσταντίνου Ηλίας ΟΧΙ
Κουβέλης Ευαγγέλου Φώτιος - Φανούριος ΠΑΡΩΝ
Ψαριανός Νικολάου Γρηγόριος ΠΑΡΩΝ
Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσεύς - Νίκος ΟΧΙ
Παπαρήγα Νικολάου Αλεξάνδρα ΟΧΙ
Χαλβατζής Εμμανουήλ Σπυρίδων ΟΧΙ
Κατσώτης Περικλή Χρήστος ΟΧΙ
Σαλμάς Γεωργίου Μάριος ΝΑΙ
Καραγκούνης Ανδρέα Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Βαρεμένος Βασιλείου Γεώργιος ΟΧΙ
Τριανταφύλλου Κωνσταντίνου Μαρία ΟΧΙ
Μωραΐτης Χρήστου Αθανάσιος (Θάνος) ΝΑΙ
Μπαρμπαρούσης Ηλία Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Φούντα Νικολάου Νίκη ΠΑΡΟΥΣΑ
Μωραΐτης Επαμεινώνδα Νικόλαος ΟΧΙ
Ανδριανός Σωτηρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Κοδέλας Παναγιώτη Δημήτριος ΟΧΙ
Μανιάτης Αναστασίου Ιωάννης ΝΑΙ
Λυκουρέντζος Θεοφάνη Ανδρέας ΝΑΙ
Ζαχαριάς Παναγιώτη Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Κωνσταντινόπουλος Κωνσταντίνου Οδυσσέας ΝΑΙ
Στύλιος Δημοσθένη Γεώργιος ΝΑΙ
Γεροβασίλη Βασιλείου Όλγα ΟΧΙ
Γκόκας Ναπολέοντα Χρήστος ΝΑΙ
Βορίδης Χρήστου Μαυρουδής (Μάκης) ΝΑΙ
Μαρτίνου Αθανασίου Γεωργία ΝΑΙ
Βλάχος Θεοδώρου Γεώργιος ΝΑΙ
Μπούρας Κωνσταντίνου Αθανάσιος ΝΑΙ
Μητρόπουλος Παναγιώτη Αλέξιος ΟΧΙ
Αθανασίου Ευθυμίου Αθανάσιος (Νάσος) ΟΧΙ
Πάντζας Σπυρίδωνος-Αριστοτέλη Γεώργιος ΟΧΙ
Χριστοφιλοπούλου συζ. Δημητρίου Παρασκευή (Εύη) ΝΑΙ
Χαϊκάλης Γεωργίου Παύλος ΟΧΙ
Κασιδιάρης Παναγιώτη Ηλίας ΟΧΙ
Οικονόμου Αθανασίου Βασίλειος ΠΑΡΩΝ
Γκιόκας Χρήστου Ιωάννης ΟΧΙ
Νταβλούρος Περικλή Αθανάσιος NAI
Κανελλοπούλου Ανδρέα Μαρία ΟΧΙ
Χατζηλάμπρου Σάββα Βασίλειος ΟΧΙ
Παπανδρέου Ανδρέα Γεώργιος ΝΑΙ
Νταβρής Χαραλάμπους Γεώργιος ΟΧΙ
Αρβανίτης - Αβράμης Κωνσταντίνου Μιχαήλ ΟΧΙ
Τσούκαλης Σπυρίδωνος Νικόλαος ΠΑΡΩΝ
Καραθανασόπουλος Πέτρου Νικόλαος ΟΧΙ
Νικολόπουλος Ιωάννου Νικόλαος ΟΧΙ
Μπασιάκος Αθανασίου Ευάγγελος ΝΑΙ
Καράμπελας Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Κουτσούμπας Βασιλείου Ανδρέας ΝΑΙ
Σταθάς Παναγιώτη Ιωάννης ΟΧΙ
Κοψαχείλης Αθανασίου Τιμολέων ΝΑΙ
Κυριαζίδης Τριαντάφυλλου Δημήτριος ΝΑΙ
Καραγιαννίδης Γεωργίου Χρήστος ΟΧΙ
Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος ΝΑΙ
Υψηλάντης Αναστασίου Βασίλειος - Νικόλαος ΝΑΙ
Κόνσολας Νικία Εμμανουήλ ΝΑΙ
Γάκης Θωμά Δημήτριος ΟΧΙ
Κρεμαστινός Θωμά Δημήτριος ΝΑΙ
Ιατρίδη Ιωάννη Τσαμπίκα (Μίκα) ΟΧΙ
Γεροντόπουλος Χριστόδουλου Κυριάκος ΝΑΙ
Δερμεντζόπουλος Χρήστου Αλέξανδρος ΝΑΙ
Ντόλιος Πασχάλη Γεώργιος ΝΑΙ
Ουζουνίδης Δημητρίου Μαρίνος ΟΧΙ
Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών (Σίμος) ΝΑΙ
Αποστόλου Δημητρίου Ευάγγελος ΟΧΙ
Κεδίκογλου Αγγέλου Συμεών ΝΑΙ
Μαρκόπουλος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Μίχος Αντωνίου Νικόλαος ΟΧΙ
Αναγνωστάκης Θεοδώρου Δημήτριος ΠΑΡΩΝ
Κοντογεώργος Αθανασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Κοντονής Νικολάου Χαράλαμπος-Σταύρος ΟΧΙ
Τζαβάρας Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Αυγερινοπούλου Ζήσιμου Διονυσία - Θεοδώρα ΝΑΙ
Κοντογιάννης Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ
Μαρίνος Σπυρίδωνος Ανδρέας ΝΑΙ
Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Ευσταθίου Ευσταθία( Έφη) ΟΧΙ
Κουτσούκος Δημητρίου Γιάννης ΠΑΡΩΝ
Τσαβδαρίδης Γεωργίου Λάζαρος ΝΑΙ
Βεσυρόπουλος Φωτίου Απόστολος ΝΑΙ
Μπατσαρά Νικολάου Γεωργία ΝΑΙ
Γιοβανόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Κεφαλογιάννης Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ΝΑΙ
Αυγενάκης Κωνσταντίνου Ελευθέριος ΝΑΙ
Σενετάκης Γεωργίου Μάξιμος ΝΑΙΚριτσωτάκης Γεωργίου Μιχαήλ ΟΧΙ
Διακάκη Νικολάου Μαρία ΟΧΙ
Κεγκέρογλου Αλεξάνδρου Βασίλειος ΝΑΙ
Μαριάς Αθανασίου Επαμεινώνδας (Νότης) ΟΧΙ
Μιχελογιαννάκης Δημητρίου Ιωάννης ΟΧΙ
Μπέζας Εμμανουήλ Αντώνιος ΝΑΙ
Καραμανλής Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Γκιουλέκας Πέτρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Καλαφάτης Αθανασίου Σταύρος ΝΑΙ
Ράπτη Δημητρίου Ελένη ΝΑΙ
Ιωαννίδης Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Ορφανός Δημητρίου Γεώργιος ΝΑΙ
Κουράκης Στυλιανού Αναστάσιος (Τάσος) ΟΧΙ
Αμανατίδης Γεωργίου Ιωάννης ΟΧΙ
Χαραλαμπίδου Δημητρίου Δέσποινα ΟΧΙ
Γαϊτάνη Γεωργίου Ιωάννα ΟΧΙ
Βενιζέλος Βασιλείου Ευάγγελος ΝΑΙ
Αβραμίδης Νικολάου Γαβριήλ ΟΧΙ
Γιαταγάνα Θεοδώρου Χρυσούλα - Μαρία ΟΧΙ
Γρέγος Βασιλείου Αντώνιος ΟΧΙ
Ξηροτύρη - Αικατερινάρη Γεωργίου Ασημίνα ΠΑΡΟΥΣΑ
Κωνσταντινίδης Νικολάου Θεοδόσιος ΟΧΙ
Καράογλου Γεωργίου Θεόδωρος ΝΑΙ
Αναστασιάδης Ιωάννη Σάββας ΝΑΙ
Αμμανατίδου - (Πασχαλίδου) Γεωργίου Ευαγγελία (Λίτσα) ΟΧΙ
Ξουλίδου Ιωάννη Σταυρούλα ΟΧΙ
Ζησιμόπουλος Παναγιώτη Πολύβιος ΟΧΙ
Μάρκου Δημοσθένη Αικατερίνη ΠΑΡΟΥΣΑ
Γερασιμίδου Νικολάου Ελένη ΟΧΙ
Τασούλας Αναστασίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Καλογιάννης Ελευθερίου Σταύρος ΝΑΙ
Ασημακοπούλου Παναγιώτη Άννα-Μισέλ ΝΑΙ
Μαντάς Κωνσταντίνου Χρήστος ΟΧΙ
Κασσής Αριστείδη Μιχαήλ ΟΧΙ
Παναγιωτόπουλος Ιωάννη Νικόλαος ΝΑΙ
Καλαντζής Κωνσταντίνου Γεώργιος ΝΑΙ
Πασχαλίδης Αδάμ Ιωάννης ΝΑΙ
Κλειτσιώτης Χρήστου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Τσιάρας Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Σκόνδρα Κωνσταντίνου Ασημίνα ΝΑΙ
Ταλιαδούρος Αθανασίου Σπυρίδων ΝΑΙ
Σιούφας Βασιλείου Παύλος ΝΑΙ
Μιχαλάκης Ηλία Νικόλαος ΟΧΙ
Αντωνίου Βασιλείου Μαρία ΝΑΙ
Διαμαντόπουλος Περικλή Ευάγγελος ΟΧΙ
Δένδιας Σπυρίδωνος Νικόλαος - Γεώργιος ΝΑΙ
Σαμοΐλης Κωνσταντίνου ΟΧΙ
Γκερέκου Ιωάννη Αγγελική ΠΑΡΟΥΣΑ
Θεοπεφτάτου Χρήστου Αφροδίτη ΟΧΙ
Γεωργαντάς Παύλου Γεώργιος ΝΑΙ
Αγαθοπούλου Δημητρίου Ειρήνη-Ελένη ΟΧΙ
Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος ΟΧΙ
Κασαπίδης Δημοσθένη Γεώργιος ΠΑΡΩΝ
Παπαδόπουλος Γεωργίου Μιχάλης ΝΑΙ
Ουζουνίδου Χρήστου Ευγενία ΟΧΙ
Κουκουλόπουλος Δημητρίου Παρασκευάς (Πάρις) ΝΑΙ
Μακρή Κωνσταντίνου Ραχήλ ΟΧΙ
Ταγαράς Χρήστου Νικόλαος ΝΑΙ
Δήμας Σταύρου Χρίστος ΝΑΙ
Κόλλιας Ταξιάρχου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Μπούκουρας Νικολάου Ευστάθιος ΟΧΙ
Βρούτσης Βασιλείου Ιωάννης ΝΑΙ
Συρμαλένιος Ευαγγέλου Νικόλαος ΟΧΙ
Ρήγας Θεοφάνη Παναγιώτης ΝΑΙ
Δαβάκης Παναγιώτη Αθανάσιος ΝΑΙ
Πατριανάκου Πέτρου Φεβρωνία ΝΑΙ
Γρηγοράκος Γεωργίου Λεωνίδας ΝΑΙ
Χαρακόπουλος Παντελή Μάξιμος ΝΑΙ
Κέλλας Αχιλλέα Χρήστος ΝΑΙ
Διώτη Μαρίνου Ηρώ ΟΧΙ
Γελαλής Λεωνίδα Δημήτρης ΟΧΙ
Σαχινίδης Δημητρίου Φίλιππος ΝΑΙ
Αλεξόπουλος Δημητρίου Χρυσοβαλάντης ΟΧΙ
Ψύρρας Θεοδώρου Θωμάς ΠΑΡΩΝ
Λαμπρούλης Αριστείδη Γεώργιος ΟΧΙ
Πλακιωτάκης Ιωσήφ Ιωάννης ΝΑΙ
Δερμιτζάκης Νικολάου Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Βογιατζής Γεωργίου Παύλος ΝΑΙ
Ζερδελής Χριστοφόρου Ιωάννης ΟΧΙ
Σηφουνάκης Οδυσσέα Νικόλαος ΝΑΙ
Σολδάτος Φωτίου Θεόδωρος ΝΑΙ
Νάκος Σταύρου Αθανάσιος ΝΑΙ
Μεϊκόπουλος Μιχαήλ Αλέξανδρος ΟΧΙ
Χρυσοβελώνη Γεωργίου Μαρίνα ΟΧΙ
Ηλιόπουλος Κωνσταντίνου Παναγιώτης ΟΧΙ
Μουτσινάς Ιωάννη Παρίσης (Πάρις) ΟΧΙ
Σαμαράς Κωνσταντίνου Αντώνιος ΝΑΙ
Λαμπρόπουλος Δημητρίου Ιωάννης ΝΑΙ
Σαμπαζιώτης Αθανασίου Δημήτρης ΝΑΙ
Πετράκος Κωνσταντίνου Αθανάσιος ΟΧΙ
Κουκούτσης Νικολάου Δημήτριος ΟΧΙ
Κοντός Ευστρατίου Αλέξανδρος ΝΑΙ
Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν ΟΧΙ
Σαλτούρος Παναγιώτη Δημήτριος ΝΑΙ
Αρβανιτόπουλος Παναγιώτη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Κατσαφάδος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Δρίτσας Παναγιώτη Θεόδωρος ΟΧΙ
Μελάς Ιωάννη Παναγιώτης ΟΧΙ
Κούζηλος Παναγιώτη Νικόλαος ΟΧΙ
Ρεπούση Βασιλείου Μαρία ΠΑΡΟΥΣΑ
Τραγάκης Παναγιώτη Ιωάννης ΝΑΙ
Νεράντζης Δημητρίου Αναστάσιος ΝΑΙ
Λαφαζάνης Γεωργίου Παναγιώτης ΟΧΙ
Βαμβακά Νικολάου Ευγενία (Τζένη) ΟΧΙ
Κουράκος Θωμά Ιωάννης ΟΧΙ
Λαγός Ευαγγέλου Ιωάννης ΟΧΙ
Γιαννακάκη Γεωργίου Μαρία ΠΑΡΟΥΣΑ
Μανωλάκου Εμμανουήλ Διαμάντω ΟΧΙ
Καρασμάνης Αθανασίου Γεώργιος ΝΑΙ
Σταμενίτης Ευαγγέλου Διονύσιος ΝΑΙ
Τζαμτζής Συμεών Ιορδάνης (Δάνης) ΝΑΙ
Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα ΝΑΙ
Κουκοδήμος Γεωργίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Κωνσταντόπουλος Λεωνίδα Γεώργιος ΝΑΙ
Χριστογιάννης Διονυσίου Δημήτριος ΝΑΙ
Μάνη-Παπαδημητρίου Ευαγγέλου ΄Αννα ΝΑΙ
Τσουμάνης Αχιλλέα Δημήτριος ΝΑΙ
Μπάρκας Θεοφάνη Κωνσταντίνος ΟΧΙ
Κεφαλογιάννης Αχιλλέα Ιωάννης ΝΑΙ
Ξανθός Γεωργίου Ανδρέας ΟΧΙ
Στυλιανίδης Στυλιανού Ευριπίδης ΝΑΙ
Καρά Γιουσούφ Μεμέτ Αϊχάν ΟΧΙ
Χατζή Οσμάν Ραήφ Αχμέτ ΝΑΙ
Καλογερή Κωνσταντίνου Αγνή ΟΧΙ
Βλάχβεης Χρήστου Μενέλαος ΝΑΙ
Αραμπατζή Αθανασίου Φωτεινή ΝΑΙ
Λεονταρίδης Χρήστου Θεόφιλος ΝΑΙ
Σταμπουλή Αποστόλου Αφροδίτη ΟΧΙ
Μπόλαρης Ηλία Μάρκος ΠΑΡΩΝ
Κόλλια - Τσαρουχά Ευστρατίου Μαρία ΟΧΙ
Ματθαιόπουλος Παύλου Αρτέμιος ΟΧΙ
Βλαχογιάννης Γεωργίου Ηλίας ΝΑΙ
Σκρέκας Θεοδώρου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Ταμήλος Κωνσταντίνου Μιχαήλ ΝΑΙ
Δριτσέλη Ιωάννη Παναγιώτα ΟΧΙ
Κυρίτσης Δημητρίου Γεώργιος ΠΑΡΩΝ
Σταϊκούρας Κωνσταντίνου Χρήστος ΝΑΙ
Κουτσογιαννακόπουλος Ιωάννη Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Μακρή Θεοδώρου Ευαγγέλου Ελένη ΝΑΙ
Κυριακάκης Κωνσταντίνου Βασίλειος ΟΧΙ
Σταυρογιάννης Δημητρίου Νικόλαος ΟΧΙ
Κωνσταντινίδης Γεωργίου Ευστάθιος ΝΑΙ
Γερμανίδης Ιωάννη Αθανάσιος ΟΧΙ
Μανδρέκα Παναγιώτη Ασπασία ΝΑΙ
Καρανάσιος Βασιλείου Ευθύμιος ΝΑΙ
Ιγγλέζη Θεοδώρου Αικατερίνη ΟΧΙ
Δριβελέγκας Κωνσταντίνου Ιωάννης ΝΑΙ
Μαρκογιαννάκης Εμμανουήλ Χρήστος ΝΑΙ
Βολουδάκης Γεωργίου Μανούσος - Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Βιρβιδάκης Επαμεινώνδα Κυριάκος ΝΑΙ
Σταθάκης Μηνά Γεώργιος ΟΧΙ
Μουσουρούλης Δημητρίου Κωνσταντίνος ΝΑΙ
Τριαντάφυλλος Δημοσθένη Κωνσταντίνος ΝΑΙ