ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αν ο Αδωνις δεν ήταν Πατριώτης…

adwnis AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Αγαμέμνων, η Ελένη με τον Μενέλαο θα είχαν μεταναστεύσει μόνοι τους στη Τροια, λαντέρης και χορεύτρια.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λεωνίδας, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τους Πέρσες να δώσει “Γη και Υδωρ” και θα το πέρναγε από την Απέλλα ως ΤΑΙΠΕΔ.

AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ  Θεμιστοκλής, θα στήριζε την πρόταση Λυκίδη να έρθουν οι Ξένες Επενδύσεις του Μαρδόνιου στην Αθήνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Περικλής, η Ακρόπολη θα ήταν Μέγαρο Μουσικής και ο Σωκράτης θα δούλευε σε ΕΟΖ με τον Πλάτωνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κωνσταντίνος, θα έκανε διαπραγμάτευση με το Μωάμεθ Β’ και θα υπέγραφε την παράδοση της Πόλης σε “Οθωμανικό Δίκαιο”.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ρήγας, θα ονειρευόταν μια Τραπεζική Ενωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την Ευρώπη…ποιος Μετερνιχ ;
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κολοκοτρώνης, δε θα έκανε την Επανάσταση μέχρι να έχουμε πλεόνασμα και σωστές δημόσιες Υπηρεσίες.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μακρυγιάννης, στις 3 του Σεπτέμβρη θα κατηγορούσε τους ξεσηκωμένους, σαν Αριστερούς που θέλουν τη Καταστροφή της Χώρας και των Νόμων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μεταξάς, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τον Μουσολίνι…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ “ΝΑΙ” ! ! !
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λοχαγός Κουτρίδης, θα έδινε το ύψωμα 731 στο EFSF και θα γλίτωνε το ΙΚΑ από τις συντάξεις αναπήρων και θανόντων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ζέρβας, θα πουλούσε τη γέφυρα Γοργοπόταμου στην Χρηματιστηριακή της αξία, στη Siemens.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Γρίβας Διγενής, θα έδινε την Κύπρο σε…”Αγγλικό Δίκαιο”
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Καραμανλής, η Κύπρος δεν θα ήταν μακριά, θα ήταν Αποκρατικοποιημένη ήδη στους Τούρκους, όπως τα λιμάνια του ΤΑΙΠΕΔ.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Σημίτης, ομοίως θα έδινε τα Ιμια στους Τουρκους για να γλιτώσει Μισθούς και Συντάξεις
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Βιβλιοπώλης, κι όχι έμπορος βιβλίων, μπορεί και να διάβαζε αυτά που πουλάει.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ “Αριστερός”, δεν θα στήριζε τους Τραπεζίτες και τους Εργολάβους από τη ΝΔ, αλλά από το Indymedia. Αλλες καρέκλες, ίδια μυαλά…
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Πατριώτης, δεν θα στήριζε πολιτικές που οδηγούν σε γενοκτονία τους ομοεθνείς τους, με αυτοκτονίες, φτώχεια, λιμό, μείωση γεννήσεων, μείωση γάμων και τέλος ξενιτιά ή ΕΟΖ με 6€/μέρα για όσους ζωντανούς. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: