ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Ὁ λακές τῶν Εὐρωπαίων, σήμερα, δίδει τήν χαριστική βολή στόν Ἑλληνικό Λαό


Ὅμως, δέν τόν ἔνδιαφέρει πού θά εἶναι ἴσως ὁ «πρωθυπουργός» μέ τήν μικρότερη θητεία ἀπό τήν μεταπολίτευσι. Ὁ μόνος ἐκλεγμένος. 
Τό ὄνειρό του ἦταν νά «κυβερνήσῃ» μία ἀποικία καί τά κατάφερε.
Τό ὄνειρο του ἦταν νά γλείφῃ τούς εὐρωπαίους ἀφεντάδες. Κι αὐτό τό κατάφερε.
Τό ὄνειρό του ἦταν νά χαμογελᾶ σάν γύφτικο σκεπάρνι ὅταν συναντιέται μέ τούς ξένους τοκογλύφους.
Τό ὄνειρό του ἦταν νά χειροκροτᾶ χαμογελόντας μέχρι ἀηδίας αὔριο πού θά ψηφισθῇ τό 3ο μνημόνιο. Τό μνημόνιο πού θά στείλῃ χιλιάδες συμπολίτες μας στήν ἀπόγνωσι, στήν ἐπαιτεία καί ἴσως στόν ἄλλο κόσμο.
Ὁ ἐχθρός τοῦ λαοῦ καί τοῦ ἔθνους. Ἰσως, νά ἔχῃ ἀποφασίσει νά ξεπουλήσῃ καί ὁλόκληρη τήν Μακεδονία. Ὅλα μπορεῖ νά τά περιμένῃ κανείς ἀπό λακέδες σάν τόν Ἀντωνάκη.
Ὁ Τσολάκογλου εἶχε πολλά ἐλαφρυντικά γιά τήν ἀπόφασι πού πῆρε νά συνθηκολογήσῃ. Ὁ σημερινός λακές τῶν γερμανῶν, μέ τήν παρέα του, κανένα. 
Μινώταυρος
ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟ …ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ!
Αύριο βράδυ ο Σαμαράς φέρνει σε πέρας το σχέδιο της Μέρκελ και των δανειστών. Αφού εξαπάτησε τον κόσμο με τον πιο χυδαίο τρόπο, με τα συνεχή “Ζάππεια” και τις δεσμεύσεις για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, προοπτική ανάπτυξης και όχι άλλους φόρους σε χαμηλόμισθους-ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, εξελέγη Πρωθυπουργός και μαζί με την Μέρκελ την οποία υποδέχθηκε μετά φανών και λαμπάδων στην χώρα μας, εκτελεί το πρόγραμμα θανάτου της Ελλάδος και των Ελλήνων!
Ο Σαμαράς, με ένα “ουδείς αναμάρτητος” πήρε συγχωροχάρτι ενώπιον της Μέρκελ και των Γερμανών δημοαιογράφων, υλοποιώντας στην εντέλεια τα μέτρα-κόλαφο για την ελληνική οικονομία. Αύριο η χώρα παραδίδεται στους εχθρούς και μεταβάλλεται σε Μπαγκλαντές. Αποικία της Γερμανίας.
Αύριο, με την υπογραφή της εξόντωσης του λαού, ο Σαμαράς βάζει ταφόπλακα και στο δικό του πολιτικό μέλλον. Αναμένονται σωρρηδόν μετακινήσεις από την ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Από αύριο η ΝΔ θα αρχίσσιε να πλησιάζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Ο Σαμαράς δεν πολυνοιάζεται. Αυτό που τον ένοιαζε ήταν να φανεί συνεπής απέναντι στην Μέρκελ. Αφού τα καταφέρει, ολοκληρώνεται η αποστολή του.
Εκτός και αν η Μέρκελ τον …χρειαστεί για μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή. Αυτή, που αφορά στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια! (μακελειό)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: