ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

«Πήρα μέρος στη ληστεία για να αγοράσω τα φάρμακα στην καρκινοπαθή μάνα μου...»ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;


«Πήρα μέρος στη ληστεία για να αγοράσω τα φάρμακα στην καρκινοπαθή μάνα μου...» υποστήριξε στην απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας ο 40χρονος από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στη ληστεία εις βάρος του ταχυδρομικού διανομέα των ΕΛΤΑ της Βάρδας με λεία 7.000 ευρώ.
 


Η ληστεία έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Σερμπάνι, όταν ο διανομέας των ΕΛΤΑ βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που του έκλεισαν το δρόμο με μοτοσικλέτα και τον απείλησαν με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, αφαιρώντας του το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, ένας εκ των οποίων είναι ο 40χρονος από την Πάτρα, ο οποίος φέρεται ότι είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι που διαμένει στην Πάτρα μαζί με τη μητέρα του.

Ο 40χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στη ληστεία, φέρεται ότι είναι αυτός που καθόταν σε καφενείο της περιοχής και ειδοποίησε τους δύο συνεργούς του για τις κινήσεις του ταχυδρομικού διανομέα.


Στην απολογία του το μεσημέρι της Δευτέρας υποστήριξε ότι η μητέρα του είναι ανήμπορη και δίνει μάχη με τον καρκίνο, πρόσφατα τους έκοψαν το ρεύμα και ο ίδιος αναζητούσε τρόπους να την βοηθήσει, για να μπορεί να πάρει τα φάρμακά της. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: