ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Υπερψήφιση μέτρων = ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ...

prodotes

Σήμερα για άλλη μια φορά οι Βο(υ)λευτές μας καλούνται να ψηφίσουν μέτρα που συνεχίζουν την εξόντωση – εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, προκειμένου να κερδίσει το τραπεζικό σύστημα και η ολιγαρχία των νταβατζήδων. Αυτή η ολιγαρχία των εγχώριων δοσιλόγων εξ αίματος, συνεργάζεται με τους Γερμανούς ώστε να η Ελλάς να γίνει και επίσημα προτεκτοράτο. Είναι υπεύθυνοι για όσα Θα συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θα γραφτούν στην ιστορία ως υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες, την σφαγή του Ελληνικού λαού για την κυριαρχία του Τραπεζικού συστήματος και της Ολιγαρχίας των Νταβατζήδων της διαπλοκής.

Ο Μαέστρος Μπαρμπαφώτης που θα προχωρούσε σε σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο θα ψηφίσει τον πιο σκληρό προϋπολογισμό της μεταπολιτεύσεως που μας τελειώνει οριστικά. Δηλαδή “ναι” στις περικοπές των συντάξεων και απλά θα δηλώσει “παρών” στα εργασιακά. Δεν θα ψηφίσει “ΌΧΙ” ούτε “ΝΑΙ” αλλά “Παρών”! Ένα πράγμα σαν  τον Πόντιο Πιλάτο…που ήξερε ότι ο Χριστός είναι αθώος και υπό τον φόβο ότι θα ξεσηκωθούν οι Εβραίοι, τους έδωσε την ευκαιρία να αποφασίσουν αν θέλουν να τον Σταυρώσουν.
Η Νέα Δημοκρατία που θα προχωρούσε σε εξεταστική για το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευόταν, δεν θα προχωρούσε σε μείωση μισθών, δεν θα προχωρούσε σε μείωση συντάξεων, και φυσικά όχι στην αύξηση φόρων, σε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις έκανε πίσω και προχώρησε στα ακριβώς αντίθετα… Οριζόντιες περικοπές επιδομάτων μισθών και συντάξεων και αύξηση φορολογίας. Μόνον και μόνον γι αυτό πρέπει να γίνουν ειδικά δικαστήρια με την κατηγορία της ζημίας του Ελληνικού κράτους και τις εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Προχωρά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει πάνω από 190 δις ευρώ και θέλουν και άλλα. Με το ηλίθιο επιχείρημα ότι δεν θα έχουμε καταθέσεις… Τα 190 δις που πήραν τι έγιναν; Έκαναν φτερά; Και αφού τους δίνουν άλλα 50 δις με την ανακεφαλαιοποίηση γιατί δεν παίρνουμε και τις μετοχές σαν κράτος;

Προεκλογικά ψέματα 1
Προεκλογικά ψέματα 2
Προεκλογικά ψέματα 3]
Προεκλογικά ψέματα 4

Ο Τσίπρας σαν άλλος Παπανδρέου κατεβαίνει στο Σύνταγμα να συμμετάσχει στις απεργίες και να υποσχεθεί καλύτερες μέρες. Μάλιστα  έλεγε οτι την κυβέρνηση πρέπει να την αφήσουμε να πέσει μόνο της, να την ρίξει ο Λαός… χαχαχαχα! Δηλαδή να περιμένουν πότε θα οργανωθεί ο λαός που τον έχουν χωρίσει και τον σπάνε στο ξύλο όποτε διαδηλώνει, να ρίξει την χούντα της ολιγαρχίας των εθνοπροδοτών. Και αυτοί να συνεχίζουν να παίρνουν την κρατική επιχορηγησούλα… Βέβαια από εχτές και μετά το στενό μαρκάρισμα συνιστωσών και πολιτών, λέει οτι “Ζητάμε εκλογές”. Πως κι έτσι ρε Αλέξη; Εσύ έλεγες ότι εκλογές έγιναν πρόσφατα και δεν χρειάζονται να γίνουν πάλι! Τι έγινε; Φάγαμε τις φάπες;
Επίσης Ο Αλέξης μας λέει ότι θα αλλάξει τα πάντα όταν έρθει στην Εξουσία, Θα επανακρατικοποιήσει την Αγροτική και το ΤΤ και θα καταργήσει το μνημόνιο με επιθετική διαπραγμάτευση. Όλα αυτά παραμένοντας στην   ΕΕ και το Ευρώ…. ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ καλό! Μέσα στο νόμισμα του Ευρώ που από μόνο του παράγει χρέος, ελλείμματα, καταστρέφει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγή του Νότου και ιδιαίτερα της Ελλάδας. Ένα νόμισμα που βοηθάει απλά τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες να μεταφέρουν μεγάλα ποσά μαύρου χρήματος χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το νόμισμα.

Εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε και εμείς να θα φτάσει η ημέρα που θα Εκλεγεί ο Σύριζα; Περιμένουμε να φτάσουν οι αυτοκτονίες τις 10.000, τους άνεργους στα 3.000.000; Αν πραγματικά ήθελε ο Σύριζα το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ να ρίξουν το σύστημα… θα υπέβαλαν την παραίτησή τους για να απονομιμοποιήσουν την κυβέρνηση και θα οργάνωναν μια Γενική πολιτική απεργία με ταυτόχρονη στάση πληρωμών στις εφορίες και τις τράπεζες και κατάληψη δημόσιων κτηρίων που παίζουν κεντρικό ρόλο στην καθιέρωση της Τρόϊκας. Με απαίτηση την προκήρυξη εκλογών για συντακτική εθνοσυνέλευση, νέο σύνταγμα από την αρχή, μη αναγνώριση του χρέους κτλ.. Αλλά φυσικά, αυτό για τον Σύριζα σημαίνει τέρμα η κρατική επιχορήγηση, τέρμα η θεσούλα μας.. διότι καταργούμε τα κόμματα που λειτουργούν ως κλίκες και δεν υπηρετούν την δημοκρατία.
Έλληνες διαδώστε την ιδέα της Γενικής πολιτικής απεργίας.                                               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: