ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Θα έρθει η στιγμή που το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγνώμη από την Χρυσή ΑυγήΌταν η δημοκρατία αμαυρώνει την ψήφο 536 χιλιάδων ελλήνων πολιτών, τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα στην Ελλάδα....
Ξεπερνώντας την υβριστική αριστερίζουσα προσέγγιση... φασίστας, ακραίος, ακροδεξιός και άλλα συναφή, την οποία ορισμένοι θα χρησιμοποιήσουν για να αντικρούσουν τον τίτλο του κειμένου που ακολουθεί, σπεύδουμε να αναφέρουμε ότι δεν μπορεί να το παίζουμε δημοκράτες και ταυτόχρονα να αποκλείουμε 536,10 χιλιάδες έλληνες και ελληνίδες που ψήφισαν από επιλογή την Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν τρίτο κόμμα.
Π.χ. δεν μπορεί το Ποτάμι να απολαμβάνει προβολή, να συνομιλεί με την κυβέρνηση, η ηγεσία του να συναντάει υπουργούς, να αναλαμβάνει πολιτικές δράσεις και αυτό να θεωρείται φυσιολογικό σε μια δημοκρατία - όπως και είναι φυσιολογικό για να μην παρεξηγηθούμε - και το τρίτο κόμμα στην Ελλάδα να χαρακτηρίζονται εγκληματίες;
Αναφερόμαστε στην Χρυσή Αυγή.
Θεωρούμε πραγματική ντροπή της δημοκρατίας μας όλοι οι εμπλεκόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που με βάση τα πορίσματα της εισαγγελέως Παπανδρέου εμπλέκονται σε σοβαρότατα αδικήματα και όλοι να είναι ελεύθεροι και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής να θεωρούνται εγκληματική οργάνωση χωρίς ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία;
Όμως πως στην περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ελεύθεροι με μεγάλες εγγυήσεις και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, για τα δυο δηλωμένα νόμιμα όπλα του Κασιδιάρη να προφυλακίζεται;
Θα σκεφθείτε ορισμένοι, μα με τι ασχολείσαι και γιατί στηρίζεις την Χρυσή Αυγή;
Δεν πρόκειται για στήριξη σε ένα κόμμα αλλά στήριξη στην λογική…και κυρίως στήριξη σε 536,10 χιλιάδες έλληνες που ψήφισαν συνειδητά την Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή κατά την άποψη μου είναι σαν τα πετρέλαια του Ιράκ, αν οι αμερικανοί δεν είχαν σοβαρότατα συμφέροντα δεν θα πήγαιναν στον Ιράκ δεν θα πραγματοποιούσαν αλλεπάλληλους  βομβαρδισμούς και δεν θα έστελναν χιλιάδες στρατιώτες με το ρίσκο των χιλιάδων νεκρών αν δεν είχαν άμεσα και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα.
Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με την Χρυσή Αυγή.
Το εφεύρημα περί φασισμού είναι γελοίο.
Αν η ΝΔ δεν έχανε ψηφοφόρους προς την Χρυσή Αυγή, πιστεύει κανείς ότι η ηγεσία του κόμματος αυτού θα βρισκόταν στην φυλακή ή θα κατηγορείτο για εγκληματική οργάνωση;
Ο χώρος της κεντροδεξιάς και κυρίως της δεξιάς έχει ξεκάθαρα διαρραγεί και αυτό το χάσμα που δεν μπορεί να κλείσει θα είναι ένας από τους 2-3 λόγους που θα οδηγήσουν την ΝΔ σε βαριά ήττα.
Θα είναι επώδυνη η ήττα στην εναπομείνασα ΝΔ και ότι αυτό αντιπροσωπεύει στον κεντροδεξιό χώρο.
Bankingnews: Σύντομα το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγγνώμη από την Χρυσή Αυγή
Το πολιτικό σύστημα και η δικαιοσύνη δεν λειτούργησαν με κριτήρια θεσμικά και απόδοσης της δικαιοσύνης αλλά με κριτήρια πολιτικού καιροσκοπισμού.
Η επερχόμενη ήττα της ΝΔ θα είναι μια τιμωρία για το πώς συμπεριφέρθηκε ο Σαμαράς και μερίδα καλοβολεμένων  πολιτικών της ΝΔ κατά της παράδοσης της ΝΔ.
Η παράδοση της ΝΔ είναι η δεξιά την οποία η ΝΔ αποκήρυξε.
Η βαριά ήττα της ΝΔ θα είναι η λύτρωση του δεξιού ψηφοφόρου....και του αριστερού ψηφοφόρου για διαφορετικούς λόγους.
Είναι βέβαιο ότι η ΝΔ μετά την ήττα που έρχεται θα υποχρεωθεί να επαναξιολογήσει όλη την στρατηγική της προς την Χρυσή Αυγή.
Η πολιτική Σαμαρά απέτυχε παταγωδώς.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα.

Παράλληλα όμως και τα άλλα κόμματα θα υποχρεωθούν να επαναξιολογήσουν την στάση τους.
Το ανέκδοτο περί δημοκρατικών κομμάτων που τάσσονται κατά του φασισμού είναι γελοίο.
Κανείς από τους 536,10 χιλιάδες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν θεωρεί φασίστα τον εαυτό του.
Ο αυτοπροσδιορισμός είναι γνώρισμα της δημοκρατίας που σέβεται περισσότερο η Χρυσή Αυγή.
Συν τοις άλλοις δημοκρατία δεν σημαίνει διαφάνεια;
Το ΣΔΟΕ έλεγξε τα ταμεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής και τα βρήκε καθαρά.
Το ερώτημα είναι αν το ΣΔΟΕ ελέγξει τα ταμεία των μεγάλων κομμάτων μήπως εμφανιστούν όχι απλά σκελετοί αλλά δεινόσαυροι;
Στο πολιτικό σύστημα δεν αρέσει ο τσαμπουκάς που πουλάει η Χρυσή Αυγή αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο τρόπος αλλά ποιος μπορεί να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ότι τα παίρνει;
Τι θέλουμε λοιπόν πολιτικούς απατεώνες που τα παίρνουν;
Αυτό δεν πιστεύει η κοινωνία για τους πολιτικούς;
Ότι είναι απατεώνες και αργυρώνητοι;
Αυτό δεν πιστεύει;
Βέβαια η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα άγγελος υπό την έννοια ότι έχει παρελθόν με λάθη αλλά ούτε κατηγορήθηκαν ότι έκλεψαν, ούτε ότι πρόδωσαν την πατρίδας τους.
Έτσι εξηγείται γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να είναι τρίτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα.
Το πολιτικό σύστημα θα υποχρεωθεί στο τέλος της ημέρας να ζητήσει συγνώμη από την Χρυσή Αυγή, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. 
Το ίδιο θα πράξουν και ορισμένοι δημοκράτες δημοσιογράφοι που ανέχονται τον κλέφτη πολιτικό ή τον απατεώνα επιχειρηματία αλλά το παίζουν αυστηροί όταν κάποιος τους προκαλεί και τους χαλάει την φθαρτή τους ιστορία.
Εδώ αποκαλύφθηκε ότι δημοσιογράφοι που στηρίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής....χρηματοδοτούνται από το....Γερμανικό υπουργείο εξωτερικών.
Τέτοια κατάντια.
Πολιτικό σύστημα και ορισμένοι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγνώμη από την Χρυσή Αυγή.
Θα σκεφθείτε πάει τρελαθήκαμε.
Θα σας πούμε έχουμε σώας τα φρένας.
Κρατήστε το κείμενο αυτό και θα δείτε ότι θα επιβεβαιωθούμε 100%.
Γιατί είμαστε τόσο σίγουροι, θα καταλάβετε προσεχώς….
Απλά κρατήστε αυτό το κείμενο.
ΠΗΓΗ

Η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής αποδείχθηκε καταλυτική….για την εκλογή της επιρροή.Η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής, η μεθοδευμένη λασπολογία, η σκόπιμη και κατασκευασμένη κατά συρροή παραπληροφόρηση, η προσπάθεια να την συνδέσουν με τον Ναζισμό, τον φασισμό δαιμονοποίησαν την Χρυσή Αυγή.
Για τις δημοκρατικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε ως το αντίπαλο δέος, το συνταγματικό και αντισυνταγματικό τόξο, έπλασαν ιστορίες φανταστικές, τερατολόγοι αριστεριστές διοχέτευσαν στην κοινωνία τον μύθο….της Χρυσής Αυγής.
Ένα έγκλημα στο Κερατσίνι, που δεν είχε πολιτικά κίνητρα αλλά ήταν απόρροια καθημερινών ανταγωνισμών περιθωριακών στοιχείων και από τις δύο πλευρές, κατέληξε στον θάνατο ενός αριστεριστή του Π. Φύσσα.
Το σύστημα άδραξε την μεγάλη ευκαιρία, να χρησιμοποιήσει τον θάνατο ενός αριστεριστή ώστε να χτίσουν μεθοδικά το big plan πως θα βγάλουν από την μέση πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Ο Φύσσας που έχασε την ζωή του ήταν το απόλυτο εργαλείο προπαγάνδας.
Το σύστημα έβλεπε ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται όταν όλοι οι άλλοι απλά… είχαν εγκλωβιστεί σε πτωτικό κανάλι φθοράς.
Αν δεν υπήρχε ο Φύσσας, θα κατασκευαζόταν ένα άλλο σενάριο, ο στόχος ήταν ένας να νομιμοποιηθεί η προπαγάνδα περί εγκληματικής οργάνωσης με αίμα.
Το αίμα ήταν το όπλο, το εργαλείο για να μπορέσει η δικαιοσύνη να συνδέσει το πολιτικό σχέδιο με την ποινική διάσταση του θέματος.
Μέρος της δικαιοσύνης είναι υποχείριο της πολιτικής εξουσίας όπως ο Μπαλτάκος αποκάλυψε.
Ο Φύσσας ήταν το τραγικό πρόσωπο, για το οποίο έκλαψαν πραγματικά οι στενοί του συγγενείς ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποκριτικά χρησιμοποιούν τον Φύσσα για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.
Για όλους αυτούς ο Φύσσας δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…επιπλέον νεκρό.
Αναρχικοί, αριστεριστές, δήθεν δημοκράτες και άλλα συναφή μπουμπούκια της κοινωνίας μας εκμεταλλεύονται τον θάνατο χρησιμοποιώντας τον ως όπλο ιδεολογικής προπαγάνδας.
Τα άτομα αυτά…ονομάζονται στην καθομιλουμένη σκουπίδια.
Τα σκουπίδια λοιπόν χρησιμοποίησαν ως άλλοθι τον νεκρό αριστεριστή για να ξεδιπλώσουν την προπαγάνδα τους.
Αν ο Φύσσας δεν είχε δολοφονηθεί από μέλλος της Χρυσής Αυγής και είχε δολοφονηθεί από στέλεχος του ΚΚΕ, ή του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ κανείς….δεν θα ήξερε σήμερα τον Φύσσα, θα ήταν απλά ένας νεκρός, για τον οποίο μόνο η οικογένεια του θα πονούσε πραγματικά.
Η ηρωποίηση Φύσσα δεν συνέβη γιατί ο Φύσσας ήταν κάποιος σπουδαίος πολίτης αυτής της χώρας, ένας καθημερινός άνθρωπος ήταν που είχε όνειρα, αλλά γιατί η δολοφονία μπόρεσε μέσα από παραμορφωτικούς φακούς να συνδεθεί με την Χρυσή Αυγή.
Ο αντίπαλος της κοινωνίας δεν ήταν η ηθική διάσταση….του εγκλήματος, η κοινωνία είναι πολύ υποκρίτρια και δεν παραπλανά κανένα αλλά το γεγονός ότι η δολοφονία ήταν το μέσο για να συνδεθεί το σχέδιο….περί εγκληματικής οργάνωσης με αίμα, με ένα θύμα ώστε να λάβει τραγική διάσταση και να διαχυθεί από τα μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της πολιτικής προπαγάνδας.
Για να το θέσουμε απλά το κράτος, η κυβέρνηση και μέρος της δικαιοσύνης την είχαν στημένη στην Χρυσή Αυγή.
Αν δεν ήταν ο Φύσσας θα ήταν κάτι άλλο, αλλά όσο ποιο τραγικό είναι ένα γεγονός, τόσο μεγαλύτερη απήχηση έχει στην κοινωνία.
Η αριστερή προπαγάνδα συνέπλευσε με το κυβερνητικό σχέδιο, οι αριστεροί θέλουν το εργαλείο του φασισμού γιατί τους δίνει ζωή και η κυβέρνηση ήθελε το έγκλημα για να ενεργοποιήσει το σχέδιο για εγκληματική οργάνωση στιγματίζοντας την Χρυσή Αυγή.
Είτε μας αρέσει είτε όχι στήθηκε ένα σχέδιο, ένα κόλπο όπου η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποδυναμωθεί, να ανακοπεί η δύναμη της.
Ορισμένες φορές έχουμε αναφερθεί εδώ στο www.bankingnews.gr για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε το σχέδιο ενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής και βεβαίως κάτι αριστεριστές χειρίστου είδους, κάτι κομπλεξικοί τύποι,  μας στοχοποιούν.
 Ο σκοπός των αναλύσεων μας έχει να κάνει με την ουσία του σχεδίου που η κυβέρνηση συνέταξε και επεξεργάστηκε, το πώς χρησιμοποίησε την δικαιοσύνη και πως χρησιμοποίησε την αριστερά για να δώσει δραματικό τόνο σε ένα ατυχές συμβάν, της δολοφονίας του Π. Φύσσα.
Η Χρυσή Αυγή και κάθε μέρα στην Εκκλησία να πήγαινε να ανάψει ένα κερί και να κάνει το σταυρό της πάλι θα στοχοποιείτο, θα κατασκευαζόταν ο μύθος της εγκληματικής οργάνωσης.
Ήταν όλα προσχεδιασμένα.
Η αριστερίζουσα  ψύχωση με τον φασισμό ήταν το εργαλείο της δαιμονοποίησης.
Η ηττημένη αριστερά του εμφυλίου, έγραψε την ιστορία και καλλιέργησε στην κοινωνία ότι ο αριστερός ήταν ο πατριώτης δημοκράτης και ο δεξιός ο συνεργάτης των γερμανών, με αυτό τον τρόπο η αριστερά προσπάθησε ιστορικά να απενεχοποιήσει το πλήθος των εγκλημάτων που διέπραξε κατά των ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή έπρεπε να στοχοποιηθεί, ήταν μια μη ελέγξιμη δύναμη, εκτός συνταγματικού τόξου, προκαλούσε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ήταν μια μεγάλη απειλή γιατί είχε απήχηση και στην κοινωνία.
Προφυλακίζοντας με συνοπτικές, έωλες και γελοίες κατηγορίες την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καλλιεργώντας μονίμως την εικόνα μιας εγκληματικής ομάδας θεώρησαν ότι θα την στείλουν πάλι στο 1%.
Οι ευρωεκλογές ήρθαν, οι δημοσκοπήσεις επαναλαμβάνονται και η Χρυσή Αυγή σταθερά είναι τρίτη δύναμη.
Προφανώς και ανακόπηκε η δυναμική της αυτό είναι αληθές, το 15% έχει γίνει 9% με 10% αλλά παραμένει τρίτη δύναμη.
ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις έπονται με μεγάλη διαφορά.
Κανείς εκ των αναλυτών ή αυτών που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη δεν κάθισε να αναλύσει γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να παραμένει τρίτη εκλογική δύναμη και οι δημοκρατικές δυνάμεις, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ , Ποτάμι διολισθαίνουν;
Υπάρχει εξήγηση;
Προφανώς και υπάρχει.
Σε άλλη ανάλυση μας θα παρουσιάσουμε τεκμηριωμένα γιατί η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να διεισδύσει στην κοινωνία και να εδραιωθεί ως τρίτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, παρά την απίστευτη λασπολογία, την προπαγάνδα και τις προφυλακίσεις.
Αν στην θέση της Χρυσής Αυγής ήταν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ τα κόμματα αυτά όχι στην τρίτη θέση δεν θα βρίσκονταν αλλά δεν θα καταγράφονταν καν στις δημοσκοπήσεις καθώς θα εμφάνιζαν ποσοστά κάτω του 0,1% θα είχαν ολοκληρωτικά διαλυθεί.
Γιατί λοιπόν η Χρυσή Αυγή δεν καταστράφηκε αλλά αντιθέτως διατηρεί τις δυνάμεις της;
Υπάρχει πειστική απάντηση που θα παρουσιάσουμε προσεχώς.

Υποσημείωση

Οι προφυλακίσεις των μελών της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα της εγκληματικής οργάνωσης, επιτεύχθηκαν και το σύστημα θα προσπαθήσει να τους διατηρήσει όσο μπορεί περισσότερο προφυλακισμένους με δήθεν γελοία επιχειρήματα ότι δεν μπορούν να αποφυλακιστούν γιατί μπορεί να τελέσουν τα ίδια εγκλήματα.
Κατά ένα παράδοξο τρόπο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με άλλους παράγοντες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά η δικαιοσύνη δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί υπομνήματα και ούτε ανησυχεί για την τέλεση παρόμοιων εγκλημάτων, γιατί απλά δεν ζήτησε να προφυλακιστούν.
Ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης έχει και ορθώς το τεκμήριο της αθωότητας που μπορεί να επικαλεστεί αλλά αυτό το τεκμήριο δεν ίσχυσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Τι θέλουμε να πούμε ότι το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής είναι σωστό.
Δεν πας να είσαι εγκληματίας δεν θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία.
Αν είσαι εγκληματίας χρυσαυγίτης είσαι καταδικασμένος.
Δεν σε στοχοποιεί το έγκλημα αγαπητέ αναγνώστη αλλά η ιδεολογική σου ταυτότητα.
Αν είσαι ένας εγκληματίας απλά είσαι ένας απλό εγκληματίας κατά την αριστερά των αναρχικών και τρομοκρατών.
Αν είσαι βουλευτής της Χρυσής Αυγής τότε είσαι ένοχος και η ενοχή δεν σχετίζεται με την πράξη αλλά την ιδεολογική δαιμονοποίηση του όρου Χρυσή Αυγή.
ΠΗΓΗ

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιάννης Πρετεντέρης στο iefimerida.gr: Το Mega και το δελτίο δέχθηκαν έναν ανελέητο πόλεμο με πολιτικά, δημοσιογραφικά και οικονομικά κίνητρα
Θα συνεχίσετε να μην καλείτε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής;
Είναι αλήθεια οτι δεν έχω καλέσει τον Μιχαλολιάκο ή άλλον από τη Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι σωστό. Όταν ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην τους καλούμε, να μην τους δώσουμε τον λόγο. Τώρα δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σωστό να μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή χωρίς τη Χρυσή Αυγή. Προβληματίζομαι πάνω σε αυτό. Δεν είμαι βέβαιος ότι η δημοσιογραφία χωράει δημοκρατικές και μη δημοκρατικές επιλογές. Δεν κάνουμε άσκηση ιδεολογικής ορθότητας με τη δημοσιογραφία . Η δημοσιογραφία πρέπει να λειτουργεί απερίσπαστη. Δεν είναι εύκολο βέβαια κι εγώ παρασύρομαι πολλές φορές. Όσο κι αν μου είναι απεχθές ή αποκρουστικό, αναρωτιέμαι μήπως αυτή τη στιγμή αντικειμενικά έχει ενδιαφέρον μια συνέντευξη με τον Μιχαλολιάκο. Πριν κοιμηθώ το βράδυ το σκέφτομαι καμιά φορά. Αν πρέπει.... Αυτή είναι μια ισχυρή συζήτηση που γίνεται σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα στην Αγγλία μιλούσα με συναδέλφους που μου έλεγαν ότι έχουν τεράστιο θέμα για το πώς καλύπτουν του τσιχαντιστές, αν πρέπει να τους δώσουν τον λόγο. Το επεξεργάζομαι μέσα μου και βέβαια θα το συζητήσω με το κανάλι.
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΕΛ ΤΟ ΚΟΡΕΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ AJAX ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟΑρχικά σχημάτισαν την Κύπρο με την κατεχόμενη της πλευρά να καλύπτεται από κόκκινο χρώμα και στο κάτω μέρος το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ σε 6 διαφορετικές γλώσσες.Στην συνέχεια δημιούργησαν την Ελληνική σημαία με την Κύπρο στην μέση και στο κάτω μέρος το Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ πάλι σε 6 διαφορετικές γλώσσες.


Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΥΦΤΟΙ

Οι πιο Έλληνες από τους Έλληνες αυτή την στιγμή στην χώρα είναι οι γύφτοι. Τρανή απόδειξη το πώς αντιμετώπισαν τον εκτοπισμό τους από το τον οικισμό τους στο Χαλάνδρι όταν οι μπουλντόζες με διαταγή της κυβέρνησης έκαναν ντου για να γκρεμίσουν τα φτωχοκάλυβά τους. Δείτε με πόσο πάθος και παρά την μη γνώση νόμων και εγκυκλίων, θεσμών και διαταγμάτων στέκονται ο ένας πλάι στον άλλο κάνοντας αντίσταση για τέσσερα νοβοπάν και ένα κομμάτι τσίγκο για σκεπή. Δεν υπερασπίζονται τις παράγκες τους αλλά υπερασπίζονται το δικαίωμα τους ως πολίτες ενός Δήμου διότι δημότες Χαλανδρίου είναι με χαρτιά και πιστοποιήσεις.

Στην Ελλάδα του πολιτισμού και της υπερβολικής μόρφωσης την ίδια στιγμή που οι γύφτοι στο Χαλάνδρι αντιστέκονταν, εκατομμύρια πολιτών, πλυμένων και μορφωμένων, στοιβάχτηκαν σαν τα πρόβατα σε μαντριά με το όνομα Τράπεζες και Ταχυδρομεία . Υπομονετικά σαν γαϊδούρια , στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες να πληρώνουν παράνομα χαράτσια σε Κράτος και τράπεζες και όλα αυτά για να μην τους πάρει το σπίτι λόγω μη απόδοσης φόρων το Κράτος. Το Κράτος στα γύφτικα μπήκε με μπουλντόζες με το αιτιολογικό της καταπάτησης δημόσιας γης, και στις ελληνικές πόλεις μπήκε με νόμους-μπουλντόζες με το αιτιολογικό της μη απόδοσης παράνομων κρατικών φόρων. Θεωρούμε ακόμη ότι άλλο είναι να μπαίνει η μπουλντόζα με τσαμπουκά και να σε εκτοπίζει από το σπίτι σου κι άλλο να μπαίνει ο κλητήρας με το χαρτί κατάσχεσης και να σε πετάει έξω από το σπίτι σου. Το σημειολογικό του θέματος όμως το παραβλέπουμε: Ο γύφτος μπορεί να ξαναφτιάξει καλύβα όπου τον πάει η τύχη, ο Έλληνας όχι μόνο δεν μπορεί να ξαναφτιάξει σπίτι αλλά δεν έχει και τις αντοχές σε κρύο και υγρασία να κοιμηθεί κάτω από νάυλον.
Σού ρύθμισαν όμως το δημοκρατικό σου πανέξυπνο μυαλό ότι οι γύφτοι κάνουν κάτι κακό κι αυτοί λειτουργούν νόμιμα. Τα μορμολύκεια της πουλημένης δημοσιογραφίας σου κάνουν ρύθμιση εγκεφάλου ονομάζοντας τους γύφτους παρακράτος. Όπως σού ρύθμισαν το μυαλό τόσον καιρό να βλέπεις το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και να μην βλέπεις από πάνω τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις της ΔΕΗ. Οι οποίες σε κάθε λογαριασμό ήταν μεγαλύτερες από το χαράτσι αλλά και από το ίδιο το ρεύμα ως προϊόν. Το χαράτσι έφυγε από τους λογαριασμούς, οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις έμειναν. Αναρωτήθηκε κάποιο από τα μορφωμένα πλυμένα εξευρωπαϊσμένα όντα που λέγονται Έλληνες, τι είναι αυτές οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και που καταλήγουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που εισπράττει η ΔΕΗ κάθε δίμηνο;
Μία από τις δικαιολογίες της ΔΕΗ για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ότι διαθέτει ποσό από τις εισπράξεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο. Σε αυτούς όμως που υποτίθεται ότι δικαιούνται Κοινωνικό Τιμολόγιο, η ΔΕΗ χρεώνει κανονικά τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις δηλαδή και το μερίδιο για την δήθεν έκπτωση που λαμβάνουν. Το μόνο που παίρνουν από την ΔΕΗ είναι μικρότερη τιμή ρεύματος (που είναι στα επίπεδα τιμής του 2012) και το δικαίωμα να κάνουν πιο εύκολα ρυθμίσεις όταν δεν θα μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό. Κάνουν λοιπόν κακό οι γύφτοι που σκαρφαλώνουν στις κολώνες της ΔΕΗ «κλέβοντας» ρεύμα που δικαιούνται; Οι γύφτοι είναι οι πρώτοι και μοναδικοί Έλληνες που άνευ συζήτησης χαρακτήρισαν το ρεύμα κοινωνικό αγαθό και το παίρνουν δωρεάν με τσαμπουκά και καλώς κάνουν.
Και για να τελειώνει η ιστορία με τον εξευρωπαϊσμό και τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με πρόνοια στην Υγεία έναντι κατώτερων κοινωνικών ομάδων, έφτασες στο σημείο πληρώνοντας χρόνια το ληστρικό Κράτος να μην έχεις δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης και φαρμακευτικής κάλυψης δήθεν λόγω κρίσης. Οι γύφτοι όμως, εφόσον τους χαρακτήρισες εδώ και δεκαετίες κατώτερους από σένα, έχουν το δικαίωμα ως ευπαθής ομάδα να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν, αυτό που εσύ το έχεις χάσει. Και πολύ καλά κάνουν , διότι το δικαίωμα στην ζωή δεν μπαίνει προς συζήτηση.
Γι αυτό παράδειγμα για το πως μία φυλή ή ένας λαός πρέπει να αντιμετωπίζει τις διώξεις εναντίον του πρέπει να το παίρνουν από τους γύφτους που κατάφεραν να πάρουν την αναγνώριση σε παγκόσμιο επίπεδο της γενοκτονίας τους από τους Γερμανούς το ’40 κι εσύ ο έχων τρία πτυχία και πολιτισμό εν έτη 2014 κατάφερες να αμφισβητούν οι κωλοΓερμαναράδες την σφαγή των προγόνων σου.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος παίρνε μαθήματα από αυτούς που έστησαν μπλόκο απέναντι σε ένα δικτατορικό Κράτος που κάνει ντου είτε με μπουλντόζες είτε με νόμους είτε με διαταγές. Και αν έχεις τα ανάλογα κότσια σκαρφάλωσε σε μία κολόνα και κλέψε το αγαθό που χρυσοπλήρωσες εσύ και γονείς σου, τρίψε στην μούρη των χαρτογιακάδων τον ΕΝΦΙΑ και υπερασπίσου το χρυσό σου τσαντίρι ακόμη και με πέτρα. Κάνε ντου με τον ανασφάλιστο άρρωστο γονιό σου σε νοσοκομείο και απαίτησε να τον περιθάλψουν, κλέψε νερό από τις δημόσιες σωλήνες για να πλένεσαι και πάνω απ’ όλα μάθε να παλεύεις ως ον για τα δικαιώματα τα δικά σου και συνολικά της φυλής σου και μετά θα έχεις το δικαίωμα να αναφωνείς «Είμαι Έλληνας».-
ΠΗΓΗ

Το manual της “πάταξης” της Χρυσής Αυγής

FranManuals-img
Του Δ.Παπαγεωργίου

Έναν μόλις χρόνο και κάτι ημέρες, μετά την πρώτη φάση της προφυλάκισης του συνόλου σχεδόν της ηγεσίας του κόμματος της Χρυσής Αυγής, "προσγειώθηκε" με τον γνωστό τρόπο, αυτόν της δημοσίευσης στο indymedia, ακόμη μια προκήρυξη που ανελάμβανε την ευθύνη για μία σειρά από επιθέσεις κατά "μεσαίων" στελεχών της Χρυσής Αυγής. Σε αυτή περιγράφονται οι "ανδραγαθείες" κάποιων οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως "αντιφασίστες" και αναλαμβάνεται η ευθύνη για τους εξής εμπρησμούς:

- στις 16/9, το αυτοκίνητο του Γιαμανή Φώτη στο Γκύζη, υποψήφιο με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής στο συνδυασμό του Κασιδιάρη.

- στις 16/9, τη μοτοσυκλέτα φασίστα στην Ριζούπολη,

- στις 17/9, το αυτοκίνητο του Βοργιά Σωτήρη στη Γλυφάδα, δημοτικού συμβούλου στη Γλυφάδα με την Ελ.Αυγή,

- στις 25/9, το αυτοκίνητο της Ανδρή Ελισάβετ (γνωστής και ως "Βέτα") στη Ν.Φιλαδέλφεια, υποψηφίου με τους συνδυασμούς τους.

Ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν την ευθύνη και για μια επίθεση και βανδαλισμό των γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αγ.Λαύρας στα Πατήσια.

Αυτή η ανάληψη ευθύνης, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς να το καταλαβαίνουν οι κύριοι που περηφανεύονται πού τα έβαλαν με λαμαρίνες και βγήκαν και νικητές, έρχεται σε μια πολύ σημαντική συμβολικά τουλάχιστον στιγμή. Έρχεται για να ολοκληρώσει έναν κύκλο διώξεων σε κάθε επίπεδο που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή εδώ και έναν χρόνο. Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά και ας δούμε πώς τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο αυτό χρόνο ομοιάζουν περιέργως με ένα "σχεδιάγραμμα" για την διάλυση ενός κόμματος.

Η "παράλυση" της ηγεσίας

Εδώ και έναν χρόνο η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει "καρατομηθεί" πραγματικά, με το μεγαλύτερο μέρος της κοινοβουλευτικής της ομάδας να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, με κάποιους άλλους να βρίσκονται έξω με περιοριστικούς όρους του τύπου "απαγορεύονται οι πολιτικές δραστηριότητες" και κάποιους άλλους να απαγορεύεται να βγούν και από τα σπίτια τους. Κάποιοι λίγοι βρίσκονται έξω δίχως να έχουν κάτι συγκεκριμένο, αλλά οι περισσότεροι και από αυτούς είναι υπόδικοι!

Αυτό όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι σαφέστατα ένα πολύ σκληρό χτύπημα από μόνο του για ένα κάθετα ιεραρχημένο κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή, καθώς οι σημαντικότερες αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται μέσα στα κελλιά του Κορυδαλλού, να μεταφέρονται έξω, όπου τα λίγα στελέχη που θα μπορούν οργανωτικά να "δουλέψουν" το κόμμα θα πνίγονται από τον φόρτο εργασίας.

Αυτό έως έναν βαθμό είναι αποτέλεσμα του πολύ λίγου πολιτικού χρόνου που είχε στην διαθεσή της η ΧΑ προκειμένου να "ωριμάσει" πολιτικά, από την στιγμή του "μεγάλου μπάμ" που έκανε το 2012 μπαίνοντας στην Βουλή.

Η τρομοκράτηση των οπαδών με τις δολοφονίες

Αμέσως μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαμε την δολοφονία των Φουντούλη και Καπελώνη. Μία δολοφονία που φυσικά ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί παρόλες τις "διαρροές" της ασφάλειας, σχετικά με την υποτιθέμενη ανακάλυψη της ταυτότητας των δραστών. Η οποία ήλθε σε ένα πολύ κρίσιμο πολιτικό σημείο, όταν η Χρυσή Αυγή, μετά τις προφυλακίσεις θα επιχειρούσε να ανασυντάξει τον πολιτικό της μηχανισμό. Αυτές οι δύο "τυφλές" δολοφονίες, δύο παιδιών που βρισκόντουσαν στην πόρτα των γραφείων της Χρυσής Αυγής είχαν ως στόχο το να "φοβίσουν" τον κόσμο από το να πηγαίνει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας τους εν δυνάμει θύματα τέτοιου είδους επιθέσεων.

Και στην πράξη στερώντας από την Χρυσή Αυγή την δυνατότητα του να απορροφήσει μία μάζα ανθρώπων, κάποιοι από τους οποίους σίγουρα θα ανελίσσονταν στον κομματικό μηχανισμό και οι οποίοι θα αποτελούσαν την "επόμενη στελεχιακή γενιά" της Χρυσής Αυγής. Όσοι μάλιστα προέρχονταν από ένα ισχυρό (για στελέχη) υπόβαθρο που θα είχαν δυνητικά να χάσουν περισσότερα από μια τέτοιου είδους στοχοποίηση θα ήταν ακόμη πιο ευάλωτοι σε αυτού του είδους τις στρατηγικές.

Τα μικρομεσαία στελέχη στο στόχαστρο

Η τελευταία κατηγορία που υπάρχει, ανάμεσα στους οπαδούς, φίλους, ψηφοφόρους και την ηγεσία της ΧΑ είναι οι ακτιβιστές της και τα μικρομεσαία στελέχη της. Αυτοί ακριβώς είναι που στοχεύονται από επιθέσεις σαν και αυτές για τις οποίες αναλήφθηκε η ευθύνη στην αρχή του κειμένου. Άνθρωποι οι οποίοι σχετικά πρόσφατα είχαν ενταχθεί στην ΧΑ, είχαν την διάθεση να προσφέρουν και εξετέθησαν στην δημόσια σφαίρα.

Την "αντιμετώπιση" αυτών έχει αναλάβει το "αντιφασιστικό κίνημα". Φυσικά δεν είναι μόνον αυτές οι επιθέσεις οι οποίες αναφέρονται τώρα. Είναι δεκάδες εάν όχι εκατοντάδες τον τελευταίο χρόνο. Από ξυλοδαρμούς ανθρώπων που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις (βλ. Περιπτώσεις σε Πάτρα και αλλού), επιθέσεις σε σπίτια στελεχών (ακόμη και σε σπίτι γυναίκας επιτέθηκαν τέσσερεις μαντράχαλοι στην Θράκη, οι οποίοι σχεδόν κατά τύχη συνελλήφθησαν), επιθέσεις στα αυτοκινητά τους. Ακόμη και διαδηλώσεις "αντιφασιστών" έξω από τους χώρους εργασίας τους (βλ. Ιωάννινα).

Το manual αποκαλύπτεται

Εάν κάποιος είχε όρεξη να το κάνει, θα μπορούσε με ευκολία να κάτσει και να αναλύσει τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο έτος. Και να καταλάβει το εύρος της προσπάθειας που έγινε και της πίεσης που ασκήθηκε στην Χρυσή Αυγή.

Το σύνολο αυτού που θα αποκαλούσαμε στην Ελλάδα μεταπολίτευση και το οποίο συνεχίζει όπως αποδεικνύεται να αναγνωρίζει τους ισχυρούς δεσμούς που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ του προκειμένου να επιβιώσει, είτε αυτό ονομάζεται δεξιά είτε αριστερά είτε ακόμη και αναρχισμός, συνεργάσθηκε δίχως σε κανέναν να φανεί περίεργο. Και δεν τους φάνηκε περίεργο ακριβώς γιατί στην "ετερότητα" της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζουν την μεταξύ τους ιδεολογική συνάφεια. Γιατί όπως αποδεικνύεται ο νεοδημοκράτης "συντηρητικός" έχει περισσότερα κοινά με τον αναρχικό πίθηκο που καίει αυτοκίνητα, παρά με τον ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι και ο πρώτος και ο δεύτερος γνωρίζουν καλά ότι για να επιβιώνουν δεν πρέπει να αλλάξει η υφή και η σύσταση του περιβάλλοντος τους, δηλαδή του υπάρχοντος συστήματος.

Πραγματικά δεν πιστεύω ότι τα όσα έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν αποτέλεσμα ενός καλά προγραμματισμένου σχεδίου. Τα συμβάντα εάν αναλυθούν χρονικά, εάν αναλυθούν ως προς τα αποτελεσματά τους και εάν μελετηθούν ως προς τις συνεπειές τους είναι σίγουρο ότι θα "μιλήσουν" από μόνα τους.

Πρόκειται για μία οργανωμένη αντίδραση αυτού που αποκαλούμε "σύστημα" - και όχι μόνον σε εθνικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο παγκόσμιας τάξης – ενάντια σε κάποιους που ως έναν βαθμό επιτυχημένα απείλησαν την σταθερότητά του.

Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν το να αναλύσουμε και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η Χρυσή Αυγή σε όλα όσα έγιναν. Σίγουρα όμως η σελίδα αυτής της εφημερίδας δεν αρκεί για να γίνει αυτό. Και μάλλον είναι πολύ νωρίς ακόμη για μία τέτοια ανάλυση.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μέσα σε ένα διάστημα κάποιων μηνών θα πρέπει να ξεκινήσει η δίκη των στελεχών της ΧΑ. Και σίγουρα τότε θα μπορούν κάποια πράγματα να κριθούν πολύ πιο ξεκάθαρα.
ΠΗΓΗ