ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Κι εμείς οφείλουμε να την αποκωδικοποιήσουμε…
γράφει ο Reporto

Γιατί αν οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος, δηλώνουν περήφανοι γι αυτή την επόμενη μέρα... τότε είναι φανερό πως ο λαός θα πρέπει να ετοιμάζεται για να αφυπνίσει άμεσα τη δική του περήφανη Ανατολή μιας εντελώς δικής του επόμενης μέρας.
"Μεγάλη νύχτα", παρατήρησε ο κ. Κάρολος Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έφθασε εκεί αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.
Και όντως ήταν μεγάλη. 
Η κορυφαία συνάντηση των βρικολάκων της Ευρώπης, που πιστεύουν ότι ελέω των δοσιλόγων και των υποτακτικών, «θα βάλουν στο χέρι» την Ελληνική ψυχή, πράγμα που δεν κατάφεραν ούτε και με τον πλέον δολοφονικό πόλεμο της ανθρωπότητας, δε θα μπορούσε να είναι μικρή.
Ήταν «μεγάλη» σε τελετουργικό…
«Μεγάλη» σε ιταμότητα των προσδοκιών των πρωταγωνιστών της…
Μα πάνω από όλα ήταν «μεγάλη» στο αδίστακτο θράσος των Κοτζαμπάσηδων και στο πισώπλατο χτύπημα που επεφύλαξαν σε βάρος της ίδιας τους της χώρας. 
Απαντώντας, μπροστά στις κάμερες, ο κ. Παπανδρέου απάντησε: "Μεγάλη νύχτα, κύριε Πρόεδρε, και πολύ σημαντικά τα αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό. Ήταν μεγάλη και δύσκολη η διαπραγμάτευση. Όπλο μας ήταν οι θυσίες και οι προσπάθειες του Ελληνικού λαού, που αναγνωρίζονται πια από όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλο και περισσότεροι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό και να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής στη χώρα μας. 
Και ήταν λογικό να επιβεβαιώσει το μέγεθος της νύχτας των βρικολάκων ο θλιβερός κομπάρσος που αίφνης κατέστη πρωταγωνιστής στο ρόλο του εφιάλτη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας...

Διότι μπορεί μεν ο ίδιος να μην έχει συναίσθηση του πόσο μεγάλο ήταν το μέγεθος της ντροπής, έχει όμως απόλυτη επίγνωση πως το σημαντικότερο κομμάτι του συμβολαίου του το έχει ήδη επιτελέσει.
Ο πιστολέρο της πολιτικής, που από την πρώτη του μέρα στην πρωθυπουργία δεν έπαψε ούτε στιγμή να επικαλείται το σιδερικό του, κατάφερε το ακατόρθωτο και με αυτή την έννοια δικαιούται να αποζητά και το «ευχαριστώ» μας.
Κατάφερε να ξεβολέψει τους Γερμανούς και τους λοιπούς νταβατζήδες από τα μεγαλεία των αναπτυγμένων τους χωρών, πειθαναγκάζοντάς τους να μετακομίσουν άρον – άρον στην Ελλάδα και ν ασχοληθούν με τη μιζέρια της. Από αυτή την άποψη, η «διαπραγμάτευση» ήταν όντως μια δύσκολη υπόθεση για τον επίμονο «ηγέτη».
Και όχι μόνο αυτό. 
Με την επιμονή και με το πολιτικό του παράστημα, κατάφερε να συγκροτήσει στρατιές ολόκληρες εθελοντών που είναι πρόθυμοι να χύσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματος τους γι να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό στο μεγάλο του αγώνα…
Με όπλο τις θυσίες του Ελληνικού λαού, ο ατρόμητος πιστολέρο πειθανάγκασε στρατιές ολόκληρες εθελοντών να συστρατευτούν με τους Έλληνες πολίτες στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής της χώρας μας από κυρίαρχη επικράτεια, σε ...επαρχιακό καντόνι της Ευρώπης.
Και έτσι καταφέραμε τη μείωση ενός μεγάλου βάρους σε ό,τι αφορά το χρέος, ένα βάρος που ο Ελληνικός λαός, η μεσαία τάξη, οι πολίτες της χώρας σηκώνουν τα τελευταία χρόνια. Και μας δίνει και μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να δούμε με ελπίδα την επόμενη μέρα. Μια πορεία χωρίς τα μεγάλα αυτά βάρη, ώστε να μπούμε σε μια αναπτυξιακή τροχιά.
Και του αξίζουν όντως συγχαρητήρια αφού κατάφερε - χωρίς ακόμη να ανατραπεί - να ξαλαφρώσει την Ελληνική κοινωνία από το βάρος των μισθών και των συντάξεων, από το βάρος της όποιας πενιχρής αποταμίευσης μπορούσε να διαθέτει, από το βάρος ακόμη και αυτής της εθνικής της αξιοπρέπειας, και έτσι απαλλαγμένη απ όλα αυτά, μπορεί πλέον να γυρίσει σελίδα…
Μπορεί πλέον να περάσει για τα καλά στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της, προδομένη από τους ίδιους της τους ηγέτες.
Ο δρόμος για την αναπτυξιακή τροχιά των κολαστηρίων της σύγχρονης Γκεστάπο που ακούνε στο όνομα "ειδικές οικονομικές ζώνες", με πολύ δουλειά, με λίγα χρήματα, και με μηδενική κοινωνική εξασφάλιση, έχει πλέον ανοίξει οριστικά.
Και βεβαίως, οι αποφάσεις αυτές δεν αφορούν μόνο στην Ελλάδα. Αποτελούν και ιστορικές αποφάσεις για την Ευρωπαϊκή Ένωση και ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετές πια για να καλμάρουν, να ησυχάσουν τις αγορές και να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις και την κερδοσκοπία απέναντι στο ευρώ, γιατί αυτό επηρεάζει όλους, και την Ελλάδα βεβαίως.
Και φυσικά εδώ η ομολογία είναι σαφής. 
Η πρώτη φάση του πειραματικού σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης για το οποίο ο Ελληνικός λαός χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο, δείχνει να έχει πετύχει, και όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη φάση της γενίκευσης αυτού του σχεδίου σε κλίμακα πανευρωπαϊκή.
Οι λαοί θα κληθούν να θυσιάσουν ζωή και όνειρα στο βωμό του τέρατος των αγορών που έχει αφυπνιστεί, με στόχο να το ηρεμήσουν. 
Το τέρας των αγορών ζητάει θυσίες με το αίμα των λαών, και ο πρωθυπουργός της ντροπής γύρισε περήφανος που προσέφερε το δικό του λαό ως πρωτότοκο σφαχτάρι σ αυτή την άθλια και εγκληματική συναλλαγή.
Γι αυτή την επόμενη μέρα είναι περήφανοι οι επίορκοι…
Γι αυτό και ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να προετοιμάζεται για να αφυπνίσει άμεσα, τη δική του περήφανη Ανατολή μιας εντελώς δικής του επόμενης μέρας.                          ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: