ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ! Καμία αναφορά στον Ι. Μεταξά…

Εν όψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο πρόεδρος του μνημονιακού τηλεκόμματος Γ. Καρατζαφέρης έκανε την παρακάτω δήλωση:
 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 27/10/2011: «Πριν 71 χρόνια, σαν και σήμερα, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας είπαν το μεγάλο “ΟΧΙ” στην εθνική ταπείνωση και την κηδεμονία. Σήμερα, 71 χρόνια μετά, μας ζητούν το ίδιο. Μια ταπείνωση της χώρας και μια κηδεμονία. Τότε μας πήραν τον εθνικό μας πλούτο. Τώρα απαιτούν πάλι το ίδιο. Είναι η σειρά μας να φωνάξουμε το δικό μας “ΟΧΙ”. Είναι η σειρά μας να μας γράψει η ιστορία. Είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνικός λαός θα το κάνει».
 Παρατήρηση 1η: Δεν μπορεί να μιλάει για την σημερινή ταπείνωση της χώρας και για την ανάγκη να φωνάξουμε το δικό μας «ΟΧΙ», ο άνθρωπος που όχι μόνο υπερψήφισε το Μνημόνιο, αλλά που υπερηφανεύεται κιόλας, ότι χωρίς αυτόν δεν θα είχε περάσει!
Παρατήρηση 2η: Σύμφωνα λοιπόν με τον μνημονιακό τηλεπρόεδρο, «οι πατεράδες και οι παππούδες μας είπαν το ΟΧΙ», δηλαδή «το ΟΧΙ το είπε ο λαός», όπως λένε και τα κουμούνια. Ούτε μία αναφορά δε έκανε ο πρόεδρος του (δήθεν) ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ κόμματος, άνθρωπο που είπε το «ΟΧΙ», στον «πατέρα της νίκης», Ι. Μεταξά! Από μία πλευρά καλύτερα, γιατί θα έτριζαν τα κόκαλά του…                           ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: