ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Megaλη τρισάθλια προπαγάνδα…!! ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

           


Δεν βλέπω πλέον συχνά τηλεόραση,σχεδόν καθόλου μπορώ να πω κι έχω συγκεκριμένο λόγο που το κάνω.
Γλυτώνω τον εαυτό μου,από πολλά «εγκεφαλικά» που προσφέρει αφειδώς κι αναίσχυντα, η Νεοταξική πλύση εγκεφάλου που έχουμε στο σαλόνι μας.
Η σκηνή που βλέπετε στην φωτό,είναι από το σημερινό επεισόδιο  (6/11/2012)  του  απογευματινού σήριαλ του MEGA,  «Κλεμμένα όνειρα».

  • Και φυσικά δεν είναι το μόνο σήριαλ του εν λόγω καναλιοὐ ,που προωθεί τις Νεοταξικές ιδέες της Παγκοσμιοποίησης και  τον πολυπολιτισμό…υπάρχουν σε αφθονία εκεί στον Megaλο προπαγανδιστή !

(βλέπε :Πολυκατοικία, Με λένε Βαγγέλη) κτλ.
  • Η Ελληνίδα που βλέπετε,μετά από αγώνες επί αγώνων,κατάφερε να επιβληθεί σε όλον τον περίγυρό της που αντιδρούσε στην σχέση της με τον Αφρικανό συμμαθητή της,βρίζοντάς τους όλους (από φίλους εώς την μάνα της),ως «φασίστες και ρατσιστές»…κι έτσι φέτος τα κατάφερε να είναι μαζί του επίσημα ζευγάρι!


  • Ο δε νεαρός Αφρικανός, υπέφερε τα πάνδεινα στην σχολή που φοιτούσε από τους ρατσιστές Ελληνες συμμαθητές του!
  • Σε μια σκηνή, επέστρεφει σπίτι του και κάνει παράπονα στην μάνα του ότι θα φύγει από την σχολή γιατί τον κάνουν να   νιώθει ότι δεν έχει θέση εκεί κι αυτή του απαντάει  :
  • «Γιατι θα φύγεις από το κολλέγιο;; οι Ελληνες είναι καλλίτεροι από εσένα;;;» … 


  • Στο σημερινό επεισόδιο που έψαξα στο web tv,ο εν λόγω Αφρικανός,έχει υποστεί ρατσιστικό ξυλοδαρμό από ομάδα αγνώστων και σκέφτεται  να φύγει, να πάει σε ένα μη ρατσιστικό κράτος να μείνει,όπως ο Καναδάς μη αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση..


  • (Αρα εμμέσως πλήν σαφώς ,η Ἐλλάδα είναι ένα  κακό  και απολίτιστο κράτος) 
  • Η νεαρά τα βάζει μαζί του,λέγοντάς του πως,..όσο αυτός κάνει πίσω και δεν παλεύει,τόσο οι φασίστες θα παίρνουν θάρρος και τον πείθει να ψάξουν να βρούν ποιοί είναι οι υπαίτιοι,για να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα ( βία στην βία δηλαδή ) …μιας κι έχει στα χέρια της ένα αποδεικτικό στοιχείο από τον τόπο του συμβάντος….μια κονκάρδα που έπεσε από κάποιον φασίστα ,με την αναγραφή : ΕΛ.ΠΑΤ …όπου  ΕΛ= Ελληνικό…Ελλάδα…κτλ,….ΠΑΤ.=ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ(το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;;).                                                                                                         
    Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο….«απολαύστε» την…( στο 31′ η επίμαχη σκηνή)
 
               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: