ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ένα ασήμαντο ανθρωπάκι πάει να διαλύσει ένα Έθνος χιλιετιών. Εσείς πόσο ασήμαντοι είστε κύριοι βουλευτές;

Πόσο τραγικοί είστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ;
Ένα ασήμαντο ανθρωπάκι με σκοπό να διαλύσει ένα Έθνος που αποτελεί την κοιτίδα του ανθρωπισμού, παραμένει ακόμα στην εξουσία και εσείς ετοιμάζεστε να τον διατηρήσετε για να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο του.
Αλήθεια, ποιό το τίμημα; Ευτελές. Η προσωπική σας εγωπάθεια, η ψευδαίσθηση της ευμάρειας που νομίζετε ότι θα απολάβετε ή η ανασφάλεια που έχετε μακρυά από το βουλευτικό θώκο. Αξίζει;
Αξίζει να είστε οι μοιραίοι άνθρωποι της ιστορίας; Η ταφόπλακα της ανθρωπότητας για ένα καλύτερο αύριο; Αξίζει να είστε αυτοί που θα θάψετε την μήτρα που γέννησε ότι όμορφο υπάρχει στον ανθρώπινο πολιτισμό; Διότι δεν είναι σωβινιστικό το επιχείρημα. Αναλογιστείτε που θεσμοθετήθηκε η Δημοκρατία, οι τέχνες, η επιστήμη, η δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αξιοπρέπεια, η θυσία. Αναλογιστείτε…
Αυτός ο άνθρωπος δημιούργησε την κρίση, δυσφήμισε την χώρα ώστε να ακυρώσει κάθε αλληλεγγύη από το εξωτερικό, να δημιουργήσει μίσος στους λαούς για την Ελλάδα και τώρα φτιάχνει τις συνθήκες εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη, ώστε να δώσει και τη νομική αφορμή αδιαφορίας μπροστά στην καταστροφή που έρχεται. Αυτός ο άνθρωπος κινήθηκε με σχέδιο, ναι μεν για να θησαυρίσουν αυτοί που τον ανέλιξαν αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ βαθύτερα. Και δεν είναι συνωμοσιολογία. Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν.
Η αποψινή σας απόφαση λοιπόν, δεν είναι απλά το “βόλεμα” σας για τους επόμενους μήνες ή η ελπίδα για ανάληψη κάποιου οφίτσιου. Η σημερινή σας απόφαση όσο και αν φαίνεται υπερβολικό, είναι η τομή που θα σημαδέψει τις ερχόμενες γεννεές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Κρίμα για την ανθρωπότητα που ανατέθηκε σε εσάς αυτός ο ρόλος, ευκαιρία για εσάς όμως να αποδείξετε ότι δεν είστε ασήμαντοι. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε σημαντικοί, ότι έχετε αξία, ότι είστε άνθρωποι.
Πηγαίνετε και πείτε το ΟΧΙ που οφείλετε σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να μπορείτε σήμερα να ομιλείτε, ώστε να μπορέσουν και αύριο τα εγγόνια σας να κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από τους απογόνους που σβήνουν την μνήμη των προγόνων τους για να μην σημαδευτούν από την αθλιότητα τους. Δεν είναι απόφθευγμα κάποιας ιστοσελίδας, αλλά θέση πολιτική που έχει τεθεί από πολιτικούς που ο σεβασμός που χαίρουν ακόμα και αυτές τις σκοτεινές στιγμές αποδεικνύει την ορθότητα της. Όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος που λέει πως “σκοπός της πολιτικής μου πορείας είναι τα εγγόνια μου να αναφέρουν με υπερηφάνεια το όνομα μου”.
Ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί, ούτε εφήμερες “τιμές”. Αυτή είναι η αληθινή ανταμοιβή, η αληθινή επιτυχία. Κερδίστε την.                                                                                                            ΠΗΓΗ:olympia.gr

1 σχόλιο:

ria είπε...

το ειδε σαν επιχείρηση. πως το τσαγκάρικο πάει από τον παππού στο γιο και μετά στον εγγονό και ο εγγονός είναι χαραμοφάης και το κλείνει;;; έτσι ακριβως και αυτός!

νόμισε ότι μαζί με το όνομα κληρονόμησε και τη χώρα.