ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ;ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...


Φορολογούν τους άνεργους. Αυτούς που εξ ορισμού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ για να πληρώσουν.

Γιατί; Επειδή ΖΟΥΝ. Επειδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Επειδή με τη στήριξη γονιών και συγγενών καταφέρνουν και ΕΠΙΖΟΥΝ.

Κι αυτό είναι τεκμήριο! Έτσι ώστε αν τους έχει μείνει στην κατοχή τους κάνα αυτοκίνητο ή κάνα ακίνητο, να αναγκαστούν να το πουλήσουν για να πληρώσουν το κράτος. Και φυσικά, επειδή στη σημερινή αγορά δεν πουλιέται τίποτα, ή επειδή είναι ήδη μπλοκαρισμένα από χρέη σε τράπεζες, σε οδηγούν - με μαθηματική ακρίβεια - στη δήμευση.

Κοινώς: Στοχοποιούν ξεκάθαρα και απευθείας την όποια περιουσία απέκτησαν στις "καλές μέρες" κάποιοι, είτε από την δουλειά ή την οικογένεια τους.

Επειδή τα ποσοστά ιδιοκτησίας στην Ελλάδα παραδοσιακά έμεναν ψηλά και δεν είναι εναρμονισμένα (μηδενισμένα) με τις υπόλοιπες χώρες/στάνες, οικονομικά εξαρτημένων ανθρώπων/αρνιών, που υπάρχουν μόνο σαν βορά συμφερόντων, κολλήγοι στη φεουδαρχία των τραπεζιτών. Δεν είναι συνωμοσιολογίες, απλός, ψυχρός, άκρατος καπιταλισμός στη χειρότερη έκδοσή του είναι.

Κι όλα τ΄ άλλα είναι προφάσεις. Προσχεδιασμένο έγκλημα με δόλο. Κι εμείς ασχολούμαστε με τα ίδια και τα ίδια καραγκιοζιλίκια, αντί να ξεσηκωθούμε και να "κάψουμε τη Βαστίλη"...

NO HOPE.
Δημοφών , 43 χρ. , Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια: