ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναλαμβάνει την φύλαξη των σχολείων της χώρας! αντί των σχολικών φυλάκων που απολύουν οι δοσίλογοι.

Πολίτες στελέχη του Λαικού Συνδέσμου- Xρυσή Αυγή θα αναλάβουν την φύλαξη των μαθητών και των σχολείων της χώρας ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, έχει αντικαταστήσει την έννομη τάξη.

Όπως ανέφερε στο defencenet.gr υψηλά ιστέμενο στέλεχος του κόμματος "Απολύουν τους σχολικούς φύλακες που αποτελούν την μοναδική ασπίδα για να μην αλωθούν τα σχολεία από κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών κλπ.

Εμείς δεν μπoρούμε να επιτρέψουμε να μείνουν τα σχολεία αφύλακτα. Ειδικά στις περιοχές που η εγκληματικότητα "θερίζει" θα τοποθετήσουμε εθελοντές σε βάρδιες για να είναι ασφαλή τα παιδιά των Ελλήνων.

Την ημέρα για να περνάνε τα παιδιά από τα φανάρια και να σταματούν τα αυτοκίνητα στις διαβάσεις θα υπάρχουν γυναίκες εθελοντές και τις νύκτες όλοι σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία άνθρωποί μας θα περιπολούν γύρω από τα σχολεία.

Εμείς αντίθετα με την κυβέρνηση δεν θα αφήσουμε τα παιδιά των Ελλήνων που είναι το μέλλον της χώρας έρμαιο των εγκληματιών ή των ατυχημάτων, ούτε την βάση του Έθνους που είναι τα σχολεία μας, αφύλακτα".

Πληροφορούμενοι στην κυβέρνηση την πρόθεση του Λαϊκού Συνδέσμου να συνδράμει αποφασιστικά στην προστασία των σχολείων και των μαθητών ο υπουργός Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλος στη Βουλή κατά την δεύτερη ανάγνωση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή, ζήτησε αμέσως να αναθεωρηθεί η απόφαση λέγοντας ότι «Θέλω να δηλώσω ειλικρινώς και ευθαρσώς ότι υπάρχει ανησυχία. Τα σχολεία πρέπει να επιφυλάσσονται διότι τα ακραία στοιχεία καραδοκούν», πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι το θέμα που προκύπτει «πρέπει να λυθεί με έναν τρόπο που θα διαφυλάσσει τις σχολικές μονάδες».

Δεν διευκρίνησε τι εννοούσε όταν αναφερόταν σε "ακραία στοιχεία": Για τα στελέχη του ΛαΪκού Συνδέσμου που θέλουν να προστατέψουν τους μαθητές και τα σχολεία ή για τα στελέχη της κυβέρνησης που προκειμένου να εκτελέσουν αυτά που ζητεί η τρόικα θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές απολύοντας του φύλακες των σχολείων;

Σημειώνεται ότι στα περισσότερα από αυτά τα σχολεία που βρίσκονται στην "κόκκινη ζώνη" της εγκληματικότητας π.χ. στα δυτικά προάστεια και το κέντρο της Αθήνας περί την Ομόνοια, πηγαίνουν σχολείο πολλά παιδιά μεταναστών που κατ'αυτό τον τρόπο θα τεθούν υπό την φύλαξη των εθελοντών του Λαϊκού Συνδέσμου, αφού οι "αντιρατσιστές" της κυβέρνησης και της τρόικα τα εγκαταλείπουν έρμαιο στους πάσης φύσεως κακοποιούς.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: