ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Εμφύλιο προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή ενώ ο εχθρός ήταν εντός των τειχών...ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ...


fasaria-vouli-xrysh-aughAνεξήγητα προκλητικός κατά των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσνου-Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, ο οποίος προέβη στην εκτός τόπου και χρόνου δήθεν καταγγελία ότι «οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα των γραφείων τους στο Κοινοβούλιο προκειμένου να εκφοβίσουν πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα ώστε να μην πραγματοποιηθεί εκεί το καλοκαιρινό καμπ της Χρυσής Αυγής»!
Έτσι, την ώρα που ο πραγματικός εχθρός, ο υπουργός Οικονομικών ντης Γερμανίας που έχει βάψει τα χέρια του μ ε το αίμα χιλιάδων Ελλήνων που αυτοκτόνησαν, ο ηγεμόνας της "αποικίας χρέους", όπως πολύ σωστά είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α.Τσίπρας, βρισκόταν στην Αθήνα, οι βουλευτές του κόμματος αντί να ασχοληθούν με τη επίσκεψη, προτίμησαν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.
Μια κατηγορία που από μόνη της είναι γελοία αφού και ο πλέον κακόπιστος κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι εξαπολύονται ... τηλεφωνικές απειλές μέσα από την Βουλή από ένα κόμμα προς Έλληνες πολίτες.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο βήμα ανέβηκε ο επίσης βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης που ανέλαβε να απαντήσει στην καταγγελία και διατύπωσε τις αντιδράσεις του για την πιστότητα των καταγγελιών αφού όπως είπε: «Πώς να πιστέψει κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αλήθειες όταν έχει μέλη που είναι είναι κουκουλοφόροι που καίνε την Αθήνα και βρίσκονται πίσω από τον ιστότοπο Indymedia» είπε χαρακτηριστικά ο Κουτσούκος.
«Δεν έχετε να κάνετε με ακροδεξιούλα. Πάρτε το χαμπάρι, εμείς δεν χαριζόμαστε!», απείλησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής και πρόσθεσε: «Και επειδή κάποιος στην Καλαμάτα που φώναζε "ΕΑΜ, ΕΛΛΑΣ, Μελιγαλάς" εμείς σας απαντάμε: "Στο Βίτσι και το Γράμμο σας βάζαμε στην άμμο"» είπε και πετάχθηκε τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος που είχε μιλήσει για "τα γουναράδικα του Άρη Βελουχιώτη"  από τα έδρανα προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Είπατε κάτι κ.Διαμαντόπουλε; Για ξαναπείτε μου. Να μου το πείτε έξω γιατί δεν σας ακούω», του είπε, προκαλώντας την αντίδραση άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ησυχα κουμουνιστές», φώναξε ο χρυσαυγίτης και στην αντίδραση από την πλευρά του ΚΚΕ πια, εκείνος απάντησε: «Συγγνώμη έκανα λάθος, σας τιμώ εσάς, αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί».
Η ένταση μεταφέρθηκε ωστόσο, εκτός Ολομέλειας, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι για τις συκοφαντίες, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ζήτησαν να δοθούν στην δημοσιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ τα τηλέφωνα της Βουλής και τα ονόματα των πολιτών που "εκφοβίστηκαν" από τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου για να διαπιστωθεί ποιος λέει την αλήθεια.
Γενικά, εσχάτως παρατηρείται ένταση των επιθέσεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου από όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" κάτι που αναμένεται να ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα να κερδίζει ένα ποσοστό άνω του 14% και περί τις 50 έδρες...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: