ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Απάντηση στις νέες ύβρεις Σαμαρά και η πρότασή μας για απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά του μνημονίουΣαμαράς στο Πρώτο Θέμα κατά Χρυσής Αυγής: "Είναι διακηρυγμένοι νεοναζί και διασύρουν τη χώρα ως λαθρέμποροι του πατριωτισμού διότι θαυμάζουν τους χειρότερους δυνάστες που γνώρισε ποτέ αυτή η πατρίδα. Κηρύσσουν το μίσος σε μια κοινωνία που έχει ανάγκη ενότητας για να ξεπεράσει την κρίση και δεν προτείνουν τίποτα. Η εκλογική τους δύναμη είναι αδυναμία για τη χώρα και τα εθνικά της συμφέροντα. Απομονώνουν την Ελλάδα τη στιγμή που χρειάζεται όλα τα διεθνή στηρίγματα. Οι νεοναζί είναι ό,τι πιο μισητό για τους Ευρωπαίους".
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε με την παρακάτω ανακοίνωση στις νέες ύβρεις Σαμαρά:
Δεν περνάει μέρα χωρίς ο πρωθυπουργός του μνημονίου να υβρίσει την Χρυσή Αυγή και μαζί της πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που την στηρίζουν. Στη στάση του αυτή αντανακλάται ο φόβος των αφεντικών του, των διεθνών τοκογλύφων, που ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα ανθελληνικά τους σχέδια.
Ο Σαμαράς είναι το ενεργούμενο των διεθνών τοκογλύφων, που μέσω του μνημονίου στοχεύουν στην οριστική υποδούλωση της χώρας μας και στην αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου. Συνεχίζει επάξια το έργο του εθνικού ολετήρα Τζέφρυ Παπανδρέου, έχοντας ενώσει τα δύο διεφθαρμένα αποκόμματα των απατεώνων σε ένα (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.)
Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι νεοναζί, είναι Έλληνες Εθνικιστές και μάχονται για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα. Κανείς δεν πιστεύει τις ύβρεις και τα ψέμματα του Σαμαρά και ο ελληνικός λαός αγκαλιάζει μαζικά το Εθνικιστικό Κίνημά. Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας για εθνική ανάταση και ανεξαρτησία και η πολιτική μας πρόταση για διέξοδο από την κρίση είναι συγκεκριμένη: Καταγγελία του Μνημονίου - Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους - Άρνηση πληρωμής του παρανόμου χρέους - Επιθετική πολιτική ενάντια σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους - Επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή - Αξιοποποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του ελληνικού λαού.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Γραφείο Τύπου


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: