ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Λάθος! Λάθος! Λάθος! Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟ.

Η επίθεση εργαζόμενων στην τοπική αυτοδιοίκηση στον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη είναι ένα ακόμα λάθος. Δεν ευθύνονται οι Γερμανοί για την χρεοκοπία της χώρας μας. Για την χρεοκοπία της χώρας, την κύρια ευθύνη έχουν οι πολιτικοί που την οδήγησαν εκεί.

Στη ζωή, οι άλλοι θα σου κάνουν ό,τι τους επιτρέψεις να σου κάνουν.
Οι Γερμανοί πολιτικοί και αξιωματούχοι εργάζονται για τα συμφέροντα της χώρας τους και των Γερμανών πολιτών. Και πολύ καλά κάνουν.
Αν οι Έλληνες έχουν παράπονα, ας στραφούν εναντίον εκείνων των Ελλήνων πολιτικών που έκαναν τις συμφωνίες με τους Γερμανούς πολιτικούς, τη Siemens και τις άλλες γερμανικές πολυεθνικές, και έπαιρναν τις μίζες.
Οι Έλληνες πολιτικοί ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους πολίτες της, όχι οι Γερμανοί.
Καταλαβαίνω ότι πουλάει πολύ σήμερα η αντιγερμανική προπαγάνδα αλλά κάνω εμετό, όταν βλέπω τους Τράγκες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ και πολλούς Έλληνες πολιτικούς να προσπαθούν να στρέψουν την οργή των Ελλήνων πολιτών στην Μέρκελ και την γερμανική κυβέρνηση, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δικές τους ευθύνες για την χρεοκοπία.
Όσοι εργάζονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους, ας απευθυνθούν στα κόμματα και τους πολιτικούς που τους διόρισαν και τώρα θα τους απολύσουν. Αυτοί είναι ακόμα στην κυβέρνηση και –πιθανότατα- οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση τους ψήφισαν ξανά στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου.
Ας κάνουν οι Έλληνες πολίτες την αυτοκριτική τους. Στις εκλογές του Ιουνίου, έκαναν ξανά κυβέρνηση τα κόμματα που έπαιρναν τις μίζες. Οι Γερμανοί φταίνε και γι’ αυτό;
Ας τελειώσει η αντιγερμανική προπαγάνδα που έχει πάρει τη θέση της αντιαμερικανικής προπαγάνδας.
Όσοι ήταν στις διαδηλώσεις τα τελευταία χρόνια στους δρόμους της Αθήνας ξέρουν πως διαδήλωσαν μαζί μας και εκατοντάδες Γερμανοί πολίτες και πολίτες άλλων ευρωπαϊκών –και όχι μόνο- χωρών.
Στην Ελλάδα ζουν σήμερα χιλιάδες πολίτες από τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μήπως πρέπει να επιτεθούμε σε ηλικιωμένους Γερμανούς συνταξιούχους -που είχαν όνειρο ζωής να καταφέρουν να ζήσουν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους στην Ελλάδα- και να τους χτυπήσουμε και να τους ληστέψουμε επειδή οι ελληνικές κυβερνήσεις ξεπουλήθηκαν; Πάμε καλά;
Ακόμα και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κανείς δεν κατηγόρησε όλους τους Γερμανούς πως ήταν Ναζί. Δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί Ναζί. Όπως δεν είναι όλοι οι Έλληνες σήμερα διεφθαρμένοι τεμπέληδες.
Σαφώς, η Άνγκελα Μέρκελ έχει ευθύνες για την αναζωπύρωση του εθνικισμού στην Ευρώπη -και για το γεγονός πως, εν έτει 2012, μιλάμε πάλι για Έλληνες, Γερμανούς, Ισπανούς, Πορτογάλους κλπ- αλλά, αν οι πολιτικοί είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι, εμείς οι πολίτες δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι να παίξουμε το παιχνίδι του εθνικισμού και να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Ναι, η Ελλάδα χρεοκόπησε. Έχει χρεοκοπήσει στο παρελθόν και θα χρεοκοπήσει ξανά στο μέλλον.
Αλλά εγώ ξέρω πως ο ξένος ήταν πάντα ιερό πρόσωπο στην Ελλάδα. Εμείς είμαστε Έλληνες;
(Για χιλιοστή φορά, ας επέμβει επιτέλους η ελληνική Δικαιοσύνη – πριν να είναι πολύ αργά. Η μη απόδοση ευθυνών σε εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία οδηγεί τώρα τη χώρα στον αλληλοσπαραγμό και την απόλυτη καταστροφή. Δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.)ΠΗΓΗ
                                                                                                                                                      ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ:Η ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: