ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ομάδες σκληροπυρηνικών Αλβανών πολεμούν κατά του Άσαντ στην Συρία! Ολοι οι φασίστες του πλανήτη απέναντι στον ηρωϊκό λαό της Συρίας. Ομάδες σκληροπυρηνικών Αλβανών πολεμούν κατά του Άσαντ στην Συρία!

Ομάδες σκληροπυρηνικών Αλβανών πολεμούν κατά του Άσαντ στην Συρία!

Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ο θάνατος ενός αλβανού αντάρτη στη Συρία.

Σήμερα τα αλβανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως αυτός δεν ήταν ο μόνος αλβανός που πολεμούσε δίπλα στους σύριους αντάρτες που αγωνίζονται να «ρίξουν» το καθεστώς του Ασάντ στην Συρία.
Το αλβανοσκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων «Ilyria News Agency» αναφέρει πως ο φωτορεπόρτερ  Vedat Xhymshiti έχει συναντήσει τουλάχιστον δυο ομάδες αλβανών οι οποίες αποτελούνταν από δεκάδες σκληροπυρηνικούς πάνοπλους αλβανούς  και έλεγχαν συγκεκριμένες περιοχές στην ασιατική χώρα.
Ο αλβανός φωτορεπόρτερ  έμεινε αρκετούς μήνες σε περιοχές όπου έγιναν σκληρές μάχες μεταδίδοντας ειδήσεις για τα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, αναφέρει το αλβανικό δημοσίευμα. 
Πλέον βρίσκεται στο Κοσσυφοπέδιο και διηγείται τις συναντήσεις που είχε με τους συμπατριώτες του στη Συρία, όπου από το Μάρτιο του περασμένου έτους ξεκίνησε ένοπλη εξέγερση κατά του Προέδρου Al-Assad.
«Οι Αλβανοί μου ζήτησαν να διασφαλίσω την ανωνυμία τους και να μην την δημοσιεύσω στο ευρύ κοινό την ταυτότητά τους, πράγμα το οποίο και σεβάστηκα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιβεβαιώσω πως υπάρχουν Αλβανοί στη Συρία που μάχονται στο πλευρό των σύριων ανταρτών», δήλωσε ο αλβανός φωτορεπόρτερ.
Η συνάντηση με την πρώτη ομάδα των αλβανών που δρούσε στην  πόλη Rastan στην επαρχία Alepo, ο Xhymshiti λέει ότι πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός διοικητή των ανταρτών, ο οποίος γνώριζε την εθνικότητα του. Ενώ με την δεύτερη ομάδα, δηλώνει πως συναντήθηκε τυχαία.                               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: