ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Εγινε η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια.Οπως έγραψε και ο τύπος "Ολοι χειροκρότησαν και φώναξαν άξιος".
Αξιος λοιπόν ο χαμηλών τόνων Πρόεδρος που κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του κάλεσε τον Ελληνικό λαό να βάλει "πλάτη" στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα.
Αξιος ο Πρόεδρος που συμφώνησε με το λαθρονομοσχέδιο.Που όχι μόνο δεν σιώπησε στις επιλογές της κυβέρνησης όπως οι προκάτοχοι του αλλά τις στήριξε κιόλας.
Αξιος που δέχθηκε να γίνει "παιχνίδι" ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας ανάμεσα στα κομματικά συμφέροντα αφου επι 5 μήνες μια τον ψήφιζαν και μια όχι.
Δεν είναι τυχαίο ότι χαίρει σεβασμού και αποδοχής απο όλο το πολιτικό σύστημα και ο λόγος είναι απλός όχι μόνο δεν....ενοχλεί αλλά επικροτεί κιόλας ακόμα και όταν σιωπά.
Αξιος λοιπόν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου ο επι δεκαετίες ανήκων στο κόμμα του "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες".
Αυτός που ξέρει ισως καλύτερα απο τον καθένα λόγω εμπειρίας και θέσης στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ όλα τα εξωτερικά θέματα.
Αξιος λοιπόν.
Ανάξιοι οι "φασίστες" που απέμειναν να φωνάζουν το ίδιο σύνθημα "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες"."Φασίστες" όπως αυτοί της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης οι οποίοι επειδή εξέφρασαν την άποψη τους και διαχώρισαν την θέση τους κινδυνεύουν να διαγραφούν απο κάποιο κ.Ξυνίδη.Πως αλλάζουν οι καιροί!!!!                                                                                                protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: