ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Δυο μέτρα και δυο σταθμά από το κράτος λαθρέμπορο

Το κλείσιμο του gamato αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έγινε αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι το επίσημο κράτος λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Από τη μία έχει ξεκινήσει μια μεθοδευμένη προσπάθεια τρομοκρατίας των blogs συλλαμβάνοντας κατόπιν μηνύσεων τους διαχειριστές τους και από την άλλη κάνει τα στραβά μάτια στην λαθρεμπορία που συμβαίνει μπρος στα μάτια μας.
Για το νομικό κομμάτι της υπόθεσης του gamato είναι πολύ ενδεικτική η αναφορά που κάνει εδώ το e-lawyer.
Για την ουσία της υπόθεσης, δε θα πω για τα κλεμμένα της Siemens, τις μίζες, τα σκάνδαλα κλπ. που σωστά αναφέρουν όλοι.
Θα πω μόνο το εξής:
Η εταιρία προστασίας οπτικοακουστικών έργων «Ε.Π.Ο.E.» που υπέβαλε τη μήνυση και προκάλεσε τη σύλληψη των διαχειριστών του gamato προφανώς εκτέλεσε διατεταγμένη υπηρεσία.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία για το gamato ενώ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ την ανάλογη ευαισθησία για το καθημερινό εκτεταμένο λαθρεμπόριο των μαύρων με τα CD
και τα DVD που λαμβάνει χώρα σε όλες τις πόλεις, στα πιο εμπορικά σημεία, κάθε μέρα οι οποίοι μαύροι επιπλέον εισπράττουν μαύρο αφορολόγητο χρήμα σε αντίθεση με το gamato που δε ζητούσε χρήματα.
Το ανίκανο κράτος αρέσκεται στο ρόλο του τσάμπα μάγκα, συλλαμβάνοντας τους εύκολους στόχους, ενώ από την άλλη εκτελεί χρέη λαθρέμπορου συντηρώντας την αλητεία με τους μαύρους και το λαθρεμπόριό τους. Το επίσημο κράτος αρέσκεται επίσης στο ρόλο του νταβατζή και του προστάτη όλων των ιερόδουλων που έχουν κατακλύσει κατοικημένες περιοχές κάνοντας πιάτσα έξω από τις πόρτες των σπιτιών μας.
Η Ε.Π.Ο.E. έπαιξε το ρόλο του λαγού στη υπόθεση.
Στο χέρι μας είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η δικαιοσύνη δεν
εφαρμόζεται κατά το δοκούν αλλά οφείλει και πρέπει να ξεκινάει από τους ίδιους τους κυβερνώντες και τις αρχές.
Θα μας έπειθαν για το αγνό των προθέσεών τους μόνο αν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για λαθρεμπορία, προστασία, πλημμελή άσκηση καθηκόντων και παράβαση καθήκοντος πρώτα στις αρμόδιες πολιτικές και αστυνομικές αρχές και μετά στους πολίτες.
Δεν το έκαναν και επομένως δεν νομιμοποιούνται. Είναι οι ίδιοι παράνομοι και ένοχοι και οφείλουμε να τους το δώσουμε να το καταλάβουν με τον πιο σκληρό τρόπο.                                                                                            skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: