ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αναλγησία της κυβέρνησης με την μείωση των αποδοχών των πολυτέκνων!


Ψηφίστηκε τελικά, από τη Βουλή στις 5 Μαρτίου, το σχέδιο νόμου για τις μειώσεις των αποδοχών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και την εισοδηματική πολιτική του 2010. Η Ελλάδα απέκτησε ένα ακόμη αντιδημογραφικό και αντι-πολυτεκνικό νόμο.
Καμία διαφοροποίηση για τους πολυτέκνους! Ότι ισχύει για τον άγαμο, ισχύει και για τον πολύτεκνο!
Η μείωση των αποδοχών δεν λαμβάνει υπόψη τα προστατευόμενα τέκνα κάθε οικογένειας και ισοπεδώνει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης, ισότητας των Ελλήνων πολιτών απέναντι στο Νόμο, κατά παράβαση του Συντάγματος που αναφέρει ρητά ότι: «Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους», εκτός και εάν τα παιδιά δεν θεωρούνται Έλληνες πολίτες!
Ακόμη πλήττονται ανελέητα οι Πολύτεκνοι Δημόσιοι υπάλληλοι, αφού με την ψηφισθείσα διάταξη τους απαγορεύεται ουσιαστικά η δεύτερη εργασία, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα το σύνολο των αποδοχών τους δεν έπρεπε να υπερβαίνει τα 3/5 (για τους έχοντες 4 τέκνα) και τα 4/5 (για τους έχοντες 5 τέκνα και άνω) των αποδοχών του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ τώρα κατεβαίνει στο όριο των αποδοχών του Γεν. Γραμματέα – Υπουργείου, με αποτέλεσμα, εάν οι Πολύτεκνοι Δ.Υ. εργάζονται σε δεύτερη εργασία θα πρέπει να μην πληρώνονται!
Απέραντη θλίψη προκαλεί πλέον η πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών.
Αναμένουμε και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για να δούμε εάν θα συνεχισθεί η φορολογική επιδρομή κατά των πολυτέκνων με στόχο την τελική οικονομική εξόντωσή τους.
Το περίεργο είναι ότι ενώ από τις περικοπές εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Βουλής για τους Πολυτέκνους δεν υπάρχει ουδεμία εξαίρεση!!!
Ας ακούσουν τουλάχιστον την έκκληση που περιέχει το φετινό μήνυμα του Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Jerzy Buzek για την ημέρα της γυναίκας, την Κυριακή 7/3, δύο ημέρες μετά την ψήφιση του νέου αντιδημογραφικού και αντιπολυτεκνικού νόμου:
«Στηρίζω σθεναρά ένα φορολογικό σύστημα στο οποίο τα περισσότερα παιδιά σε μια οικογένεια θα συνιστούν αναλόγως λιγότερους φόρους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό από τη σκοπιά της δημογραφικής κατάστασης στην Ευρώπη».
Ακούει κανείς;
Online-press: Και όμως η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο κ. Ραγκούσης άκουσε και μάλιστα βρήκε τη λύση για την δημογραφική κατάσταση στην Ελλάδα με την ελληνοποίηση όλων των μεταναστών!                              online-pressblog.blogspot.com/2010/03/blog-post_9822.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: