ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!



H χώρα μας ζει τις χειρότερες στιγμές της, από τη μεταπολεμική περίοδο…
Το τέρας του παγκόσμιου καπιταλισμού απειλεί να μας καταπιεί πλήρως, ενώ οι θλιβεροί εντολοδόχοι του, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, δυστυχώς, μας σύρουν κατευθείαν στα δόντια του μέσα, πιστοί όλοι τους, στις οδηγίες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!
Όσοι δεν θέλουν να το δουν και να το κατανοήσουν και ελπίζουν ακόμη σε ένα θαύμα, μάλλον θα διαψευσθούν οικτρά!
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να παρακολουθούμε παγωμένοι τον όλεθρο να έρχεται και να μη κάνουμε κάτι… Καταργούν δικαιώματα ενός αιώνα που αποκτήθηκαν με αίμα και αγώνες σκληρούς! Έτσι τόσο απλά, τόσο άδικα, τόσο απροκάλυπτα και τόσο προδοτικά!!
Με τη φτηνή και γελοία αιτιολογία ότι δεν γίνεται αλλιώς! Ενώ όλοι μας ξέρουμε ότι γίνεται!!! Οι κλέφτες μάταια ρωτάμε που είναι και τα κλοπιμαία που βρίσκονται??
Από κάπου πρέπει ν’ αρχίσουμε, από κάπου πρέπει να εμπνευστούμε και να πάρουμε κουράγιο να αντιδράσουμε!!
Ξεκινάμε λοιπόν, εμείς οι Ενωμένοι Μπλόγκερ και ενεργοί πολίτες, μία σιωπηλή διαμαρτυρία την Τετάρτη, στις 10 Μαρτίου απέχοντας από τα μπλογκ μας και ανεβάζοντας την ανάρτηση η μονο το baneraki αυτo με δήλωση συμπαράστασης στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 11 Μαρτίου.
Ελάτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, που ζούμε και υποφέρουμε μαζί σ’ αυτή την άδικη και διεφθαρμένη Χώρα, να ενώσουμε τη …σιωπή μας σε πρώτη φάση… σε μία δυναμική σιωπηλή διαμαρτυρία που σίγουρα θα δώσει το πρώτο μήνυμα και την πρώτη ώθηση για παραπέρα αγώνες!
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ
ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ
ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟ BANNER
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
bloggersenomenoi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: