ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Θ. Οικονόμου: Η Ήπειρος είναι …”όμορη” περιοχή με αυτές των …λαθρομεταναστών.!

Τάδε έφη ο νεοεκλεγείς πράσινος … εθνομπαμπάς – βουλευτής Ιωαννίνων κ. Θανάσης Οικονόμου.!
Με μια μακροσκελή, πλην εμετική …έκθεση ιδεών που φιλοξενείται σε Γιαννιώτικο πλην φίλα προσκείμενο προς την …πράσινη ανάπτυξη site ο προαναφερόμενος … προοδευτικός και όψιμος πολιτικάντης “παίρνει …θέση” και τοποθετείται ανοιχτά υπέρ του λαθρονομοσχεδίου – εκτρώματος με το οποίο θα χορηγείται από τούδε η Ελληνική ιθαγένεια στα ανθρωποειδή μέλη της μισής …Αλ Κάιντα.
Ο κ. Οικονόμου κάνει ειδική αναφορά για την …αξία του λαθρονομοσχεδίου για περιοχές όπως είναι η Ήπειρος και η οποία άκουσον – άκουσον …γειτνιάζει με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών και με τις νέες ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, θα υπηρετείται το μέτρο και το νέο …περιβάλλον (!).
“…Τα βήματα που κάνουμε σήμερα δεν είναι παρά η …στοιχειώδης επιτάχυνση, ώστε να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο έπρεπε να είμαστε προ καιρού. Σήμερα διατυπώνουμε τις αυτονόητες απαντήσεις σε μια πραγματικότητα που μας «φωνάζει» ένα πράγμα: Η κοινωνική ευαισθησία, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, η εμβάθυνση της … δημοκρατίας του …[πολιτικώς ορθού]. Είναι θέμα κοινωνικής επιβίωσης. Είναι οι αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να μην ανατροφοδοτείται η πηγή της κρίσης.
Είναι πολύ σημαντικό νομοσχέδιο διότι μας απελευθερώνει από τα βαρίδια που δημιούργησε η χρόνια σύγχυση στα περί υπηκοότητας και ιθαγένειας και στους ομογενείς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για περιοχές όπως η Ήπειρος που είναι …όμορες με χώρες προέλευσης (!) λαθρομεταναστών, διαμορφώνει τη βάση για να σταματήσει ένα πρόβλημα που διέσπειρε το πρόβλημα και εκεί που δεν έπρεπε. Είναι πολύ επικίνδυνο να καλλιεργούμε φοβίες και ρατσισμό κάτω από …υπερπατριωτικές υστερίες. Άλλο τόσο επικίνδυνο είναι το να μην αναγνωρίζουμε το όριο των αντοχών που έχουμε ως χώρα υποδοχής…”

________
gianniotis: No comments.!
http://gianniotis.blogspot.com/2010/03/blog-post_287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: