ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΡΗΓΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...


ΠΛΕΥΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ...
Εκτός απο τα στελέχη του ΛΑΟΣ που κατά κύματα εγκαταλείπουν καθημερινά το κόμμα του Καρατζαφέρη, -- λόγω της συμπορευσής του με το ΠΑΣΟΚ, και την υπερφήφιση του Μνημονίου -- , τώρα ρήγμα παρουσιάζεται και μάλιστα σοβαρό στην κοινοβουλευτική του ομάδα.
Οι Πλεύρης-Γεωργιάδης, δημόσια και από τηλεοράσεως εκφράζουν κάθετα τη διαφωνία τους, με την επιλογή Καρατζαφέρη, να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Κακλαμάνη.
Γιά όσους γνωρίζουν τα ενδότερα στο ΛΑΟΣ, δεν πρόκειται απλά και μόνο γιά μία περιστασιακή κόντρα-διαφωνία των δύο Βουλευτών με τον Καρατζαφέρη.Κανείς από τους δύο Βουλευτές δεν έχει την δυνατότητα ούτε και την αυτοτέλεια της οποιασδήποτε πολιτικής απόφασης, -- κόντρας-διαφωνίας -- άν δεν έχει την καθοδήγηση του Κ.Πλεύρη , πατέρα του Βουλευτή..Φυσικά βέβαια και την σιωπηρή συγκατάθεση του Βορίδη, ο οποίος παραμένει στο "περιθώριο", γιά καθαρά προσωπικούς λόγους, πού έχουν άμεση σχέση με την διαδοχή..
"Κάτι".. ξέρουν εκεί στο ΛΑΟΣ και βιάζονται να προλάβουν...Ένα είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, βέβαιον...
Ανεξάρτητα από τα Μ.Μ.Ε και τις δημοσκοπήσεις που αφηνιασμένα προβάλουν τον Καρατζαφέρη, όσοι από τούς Υπ. Περιφερειάρχες ή Δημάρχους, έχουν "επενδύσει" στην υποστηριξή του, είναι... βαθειά νυχτωμένοι..!!!Ούτε οι καθαρά "σκληροί" του κόμματος του, δεν τον ακολουθούν ούτε πλέον τον εμπιστεύονται.
Όσον δε αφορά τους παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες, οι οποίοι για ποικίλους λόγους, ψήφισαν Καρατζαφέρη, αρκεί ένα απλό ... "φύσημα" από τον Σαμαρά γιά να επεναπατρισθούν πολιτικά μέσα σε 24 ώρες...
Αρκεί να "γνωρίζει" την κατεύθυνση των... ανέμων.! ΠΗΓΗ:politikosafari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: