ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.


Στο σαβουάρ βιβρ της πολιτισμένης μας κοινωνίας, λέγεται πως η πολιτική είναι επιστήμη.

γράφει ο Reporto 

Ο θυμόσοφος λαός μας συνειδητοποιώντας πως τα κορυφαία πολιτικά παιχνίδια παίζονται πρωτίστως κάτω από το τραπέζι, λέει απλά πως η πολιτική είναι πουτάνα.

Στα χέρια όμως των χαμούρηδων της πολιτικής, το πόσο χαμούρα καταντά αυτή η ίδια η πολιτική ίσως ακόμη να μη το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Ο ουρακοτάγκος της πολιτικής πολυγλωσσίας και του θεατρινισμού, θεωρεί πως ανακάλυψε την κολυμπήθρα του πολιτικού Σιλωάμ για να ξεπλύνει τα πολιτικά του ανομήματα, σε ένα ψευδεπίγραφο και υποκριτικό ενδιαφέρον για τον επιούσιο των εργαζόμενων.

Διαλαλεί λοιπόν σε όλους τους τόνους ο Χότζας της υποταγής σαν φτηνός αβανταδόρος της πολιτικής του εθνικού ξεπουλήματος: «Ας μου πει κάποιος πως θα πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις την 1η του μηνός, κι εγώ (θαυμάστε έπαρση) θα διώξω αύριο το πρωί με τις κλωτσιές την τρόϊκα από το αεροδρόμιο»  

Σιγά μεγάλε μη σπάσουν τα ράμματα!!! 

Με δυο λόγια τι είπε πάλι ο σαλτιμπάγκος της πολιτικής… 



«Τους μισθούς και τις συντάξεις την πρώτη του μήνα, πληρώστε τους κάνοντας μεταξύ σας ρεφενέ (μέσω των περικοπών) εσείς οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι.
Εμείς από την άλλη μεριά ως υπεύθυνη πολιτεία, θα θεσμοθετήσουμε αυτές τις περικοπές και θα σας φορολογήσουμε και κάτι παραπάνω ως έξοδα διαχείρισης για να κάνουμε την αναδιανομή της φτώχειας.»  Θεϊκό???  

Δε μας είπες όμως βρε αγύρτη…
Τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων εξατμίστηκαν ή κάποιοι τα καταχράστηκαν???
Και αν τα καταχράστηκαν, τότε γιατί τα σπασμένα θα πρέπει να τα πληρώσουν και πάλι όλοι εκείνοι που με το δικό τους ιδρώτα κατέβαλαν κανονικότατα τις ασφαλιστικές τους εισφορές???  

Δε μας είπες όμως βρε σαλτιμπάγκε…
Ο «πακτωλός» του μνημόνιου της υποταγής, έγινε μισθοί και συντάξεις (‘όπως ψευδώς ισχυρίζεσαι) ή χρησιμοποιήθηκε για να μην πτωχεύσουν οι τοκογλύφοι που δάνεισαν με ληστρικά επιτόκια τους υποταγμένους διαχειριστές της ζωής μας???  

Δε μας είπες όμως βρε θεατρίνε της πολιτικής…
Αν μια χώρα δανείζεται σήμερα από τους ίδιους πολιτικούς και οικονομικούς νταβατζήδες με επιτόκια δέκα φορές υψηλότερα για να εξασφαλίσει την αποπληρωμή των προηγούμενων δανείων (πάλι στους ίδιους νταβατζήδες) που είχαν επιτόκια δραστικά χαμηλότερα από τα σημερινά, πόσους μήνες ακόμα θα της πάρει για να κεφαλαιοποιήσει πλήρως το επιτόκιο της χρεοκοπίας???

Αυτά και κάμποσα άλλα είναι εκείνα που δε μας είπες βρε άθλιε μπαγαπόντη. 
Και τα απέκρυψες σκόπιμα για να δικαιολογήσεις στους αφελείς που επιμένουν να σε ακολουθούν τον πατριδοκάπηλο και ως εκ τούτου εθνικά ύποπτο ρόλο σου, που εξαντλήθηκε σε ρόλο δεκανικιού απέναντι σε πρακτικές κορυφαίας εθνικής μειοδοσίας.

Η πολιτική λοιπόν στα χέρια των χαμούρηδων της πολιτικής, καθίσταται αυτοδικαίως και η ίδια χαμούρα. 

Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι τόσο εσύ προσωπικά όσο και οι «λεβέντες» βουλευτές σου που σήκωσαν το χεράκι τους στην ψήφο της εθνικής υποταγής, είστε το ίδιο ένοχοι και το ίδιο συνυπεύθυνοι – εχθροί του λαού – με το θίασο του JEFFREY που καταδυναστεύει αυτόν τον τόπο και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική, πολιτική και γεωπολιτική χρεοκοπία.  

Όλοι σας μηδενός εξαιρουμένου είστε το ίδιο ανάξιοι και πολλαπλά επικίνδυνοι, και μόνο αφελείς πλέον μπορούν να εμπιστευτούν έστω και έναν από αυτό το επικίνδυνο συνάφι. Πολύ δε περισσότερο που κανείς τους δε σε κατήγγειλε και κανείς απ όλους αυτούς δεν αποχώρησε από το κλουβί με τις τρελές.

ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: