ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΑΣΤΥ....ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΒΓΑ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ο Καρατζαφέρης αφου είδε για μια ακόμη φορά να τρώει "πόρτα" απο τους συγκάτοικους του στην πολυκατοικία έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται ως απατημένη σύζυγος.
Οι σχεδιασμοί του να το "παίζει" επι της ουσίας δίπορτο ως ο "ειρηνοποιός" της "παράταξης" που ευχαρίστως στηρίζει το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν αποδώσει.
Οι αφορισμοί του και οι κατηγορίες προς τις άλλες πατριωτικές παρατάξεις που κάποια στιγμή κατάλαβαν τον ρόλο του και τις οποίες θέλησε να βάλει στο περιθώριο ώστε να εξασκεί απρόσκοπτα την τυχοδιωκτική πολιτική του επίσης δεν απέδωσαν.
Ετσι βρίσκεται πολιτικά σε χειρότερο σημείο απο όταν ξεκινούσε την "πατριωτική προσπάθεια".
Η ΝΔ τον έχει ουσιαστικά γραμμένο...Το ΠΑΣΟΚ τον ανέχεται μονο και μόνο επειδή είναι κυβέρνηση και χρειάζεται την οποιαδήποτε στήριξη...Ενω τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα τον χαρακτηρίζουν "ακροδεξιό" αφού έτσι τους βολεύει μιας και ακόμα και η "ακροδεξιά" δυσφημείται με την συγκεκριμένη ταύτιση.
Ο μονος που τον έχει αποδεχθεί είναι ο....Αυτιάς (μιλάμε για μεγάλη πλάκα) και ορισμένα ΜΜΕ που εκμεταλλεύεται ο ίδιος για να δικαιολογεί στα μέλη του την άχρηστη και επιβλαβή παρουσία του για το πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Πέραν αυτού ουδέν με ορισμένα μέσα να γράφουν την προηγούμενη βδομάδα για το "μέγα σκάνδαλο" του κλεισίματος του Ράδιο-Αστυ που δεν είχε λέει άδεια.....
Γιατί ρε σεις τώρα το πήρατε χαμπάρι ότι δεν έχει άδεια;
Μήπως έχουν τα κανάλια;ή το κανάλι;
Αυτά είναι τρίχες......
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σκάνδαλο είναι ότι η "πατριωτάρα" ξεφτίλισε παλι το κόμμα με τις επιλογές των υποψηφίων για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σκάνδαλο είναι πως ΔΕΝ έβαλε καν υποψήφιο στην Κρήτη με το αιτιολογικό ότι δεν ήθελε να "πλήξει την παράταξη"!!!!!
Εγραψε στα παλιά του τα παπούτσια όλο τον κομματικό μηχανισμό της Κρήτης (όποιον του έχει απομείνει) και εγκατέλειψε το νησί στους υποψήφιους της ΝΔ και της τουρκο-Ντόρας.
Στην ουσία δηλαδή λεει στους ψηφοφόρους που θα ήθελαν να ψηφίσουν στο μέλλον ΛΑΟΣ ότι ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Αυτό που υπάρχει είναι "παράταξη" και θέλετε δεν θέλετε ψηφίζοντας ΛΑΟΣ ψηφίζεται ΝΔ.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ όμως σκάνδαλο ΑΛΛΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι η άρνηση του να κατεβάσει υποψήφιο στην ευαίσθητη περιοχή της ΘΡΑΚΗΣ.
Αισχος και ντροπή αφού κοροιδεύοντας τους Ελληνες που παλεύουν ΜΟΝΟΙ τους εκεί πάνω με τα γνωστά συμφέροντα έδωσε ως δικαιολογία την ύπαρξη......Μουσουλμάνων!!!!!
Και πως δεν θα ήθελε να δημιουργηθούν επεισόδια!!!!!!!
Καλά ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου;
Σε όλη την Ελλάδα να μην κατέβαζες υποψήφιο ΕΚΕΙ είναι το μόνο μέρος που θα έπρεπε να κατεβάσεις.Γιατί εκεί είναι που η Ελλάδα "πονάει" εθνικά.Εκεί γίνονται τα παιχνίδια των γειτόνων και το γνωρίζεις.
Αφου λοιπόν το γνωρίζεις είσαι δυο φορές ΠΡΟΔΟΤΗΣ γιατί η άγνοια μπορεί να συγχωρεθεί αλλά η γνώση και η λιποταξία ΠΟΤΕ.                                                                                                              ΠΗΓΗ::protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: