ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιόν κοροϊδεύεις ρε!


Γίνεται χαμός για τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων Η RealNews (19/9/2010) έβγαλε τους ανθρώπους στη σέντρα. Αλήθεια η Εταιρεία προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει πάει διακοπές; Θυμηθείτε με πόση σπουδή πριν από μερικά χρόνια δεν επέτρεψε την δημοσιοποίηση των ονομάτων των φυγόστρατων γόνων και γονιδίων. Μάθαμε πόσες άδειες έχει ο κάθε συνδικαλιστής. Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα όλοι τους ξεκίνησαν από οδηγοί φορτηγών και με την ικανότητα τους, την σκληρή δουλεία και γιατί όχι εκμεταλλευόμενοι συγκυρίες έκαναν περιουσία.

Σήμερα(20/9/10) μάλιστα ξεσάλωσε με το πόσες άδειες έχουν οι πρόεδροι και οι άνθρωποι των φορτηγών. Μάλιστα επιμένει να τους αποκαλεί και βαρώνους.
Ναι ρε Χ”Νικολάου έχουν πολλές άδειες, και λοιπόν; Σε αντίθεση με τους ρυπαρούς και τρισάθλιους αφισοκολλητές, τους πασινοφρουρούς και του κλαδικούς που βρέθηκαν να κατοικούν σε παλάτια τίγκα στο μάρμαρο και θέατην Ακρόπολη, δούλεψαν, ξενύχτισαν, έκαναν δρομολόγια, έριξαν χιλιόμετρα. Η περιουσία των βαρώνων της πολιτικής, των πολιτικατζήδων και των διαφόρων παρατρεχάμενων της εξουσίας μας ενδιαφέρει. Ο κύριος Τζωρτάτος δεν αναφέρεται στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου, ούτε είχε κοινωνικές σχέσεις μαζί του, όπως ο κύριος Τζήμας, δεν υπέγραψε συμβάσεις ΟΤΕ, ΟΣΕ, C4I.


Άκρατου τάφου σιωπή βασιλεύει όσον αφορά τα ονόματα των δημοσιογράφων που τα πήραν από τη SIEMENS. Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι επιδοτούμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Τους ανθρώπους του σχεδίου Ανάν, των βομβαρδισμών της Σερβίας, του βιβλίου αίσχους, τους τουρκολάγνους αποδομητές του Ελληνισμού δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Φυσικάθα φωνάξουν, για το θεαθήναι, “Δώστε τα ονόματα!”. Ας γελάσουμε!
Νομίζουν οι διάφοροι Χ”Νικολάου, Μακρή, Παυλόπουλοι, και οι άλλοι  κομπάρσοι του θεάτρου του παραλόγου της παραπληροφόρησης ότι επειδή φωνάζουν κέρδισαν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Που είναι ο πολύς Τριανταφυλλόπουλος που μπορεί να βρει αν ο προπάππους του Χ ήταν οπαδός της χούντας ή ακροδεξιός και τώρα κάνει το κορόιδο με τα ονόματα της λίστας SIEMENS.


Όσον αφορά το άρθρο της RealNews για το λαθρεμπόριο καυσίμων. Ο κύριος Χ”Νικολάου με αυταρέσκεια μας είπε σήμερα από το ράδιο RealFM (20/9/10) “οτι χρειάζεται κότσια να το δημοσιεύσει”. Ας Γελάσω! Ποιόν κοροϊδεύεις ρε! Κότσια θα είχες αν μας έδινες ονόματα, εταιρείες, πλοία. Στο “πρόσωπο με πρόσωπο” της περασμένης Δευτέρας (13/9/10) ο κύριος Φελέκης του Επενδυτή είπε ότι είναι δέκα άνθρωποι για να συμπληρώσει ο Παπαχρήστου των Νέων και 30 πλοία που κάνουν λαθρεμπόριο. Αυτά θέλουμε κύριε Χ”Νικολάου και όχι άρες μάρες κουκουνάρες, για την δημιουργία εντυπώσεων, που ο καθένας μπορεί να βρεί στο διαδίκτυο. ΠΗΓΗ:tabouri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: